مشاهده نسخه کامل
: کمک در رابطه با سیستمم ؟؟ مشکل از چه چیزیست؟؟
kamixray
08-06-2008, 21:48
با سلام دوستان گل p30 world پس از مدت ها پستی زدیم :
من چندی پیش سیستمم را ارتقا دادم به :
CPU:AMD Phenom 9850
VGA : GF 9800 GX2
RAM : 6 GIGA
Motherboard : TF570 SLI A+2
Power : Toughpower 1200 w
همونطوری که میبینید سیستم قوی هستش و من با دیدن بنچمارک ها انتظار داشتم که بازی کرایسیس رو روی VERY HIGH و رزولیشن 1024 * 768 بالای 30 فریم اجرا کنه .. ولی من در این بازی فریمی در حدود 10 تا 20 گرفتم ولی چون بازی پج 1.2 نبود زیاد نگران نشدم ...
امروز بازی Assassins creed رو نصب کردم چیزی حدود 20 تا 25 فریم نصیبم کرد و بسیار تعجب کردم حالا امدیم تاپیکی بزنیم که ایا کمکی و یا راه حلی هست ؟؟
یک سری نکات :
1-در windows رم کامپیوترم 3 gig است.
2- در نرم افزار Vtune در قسمت system information مشخصات به شرح زیر است ::
VAG Memory : 512 MB
System Memory : 2048 MB
در قسمت Adaptor :
Memory size : 512 MB
اخرین درایور کارت گرافیک دانلود و نصب شده .
Direct X 10 : هم نصب شده.
ایا باید کار خاصی انجام دهم تا GPU دیگر هم بکار بیفتد و به حالت multi-GPU دراید؟
ایا باید جامپر های مادربورد را در حالتی دیگر بگذارم؟
ایا ترتیب رم ها درست است؟
ایا قطعه ای از سیستمم مشکل دارد؟
ایا این پرفورمنس این سیستم همین است؟
worya_sh
08-06-2008, 21:58
از درایورهای جدید مین بورد استفاده کن چک کن ببین رمها یه نوع با یه چیپ مشابه هستند یا نه.
kamixray
08-06-2008, 22:01
واسه درایور ها فرقی نکرد و رم هم 2تا 1 گیگ patriot و 2 تا 2گیگ UMAX هستند و Dual channel هم وصل شدند
هر دو رم هم باس 800 ddr 2 هستند.
starpars
08-06-2008, 22:13
تو مگه 6 GB رم نداری پس چرا تو ویندوز فقط 3 GB رم نوشته مگه کارت گرافیکت real نیست
kamixray
08-06-2008, 22:17
دلیل این رو هم از فروشنده پرسیدم گفت : ویندوز بالای 3 gig رم نشون نمیده البته خودمم قبل از اینکه ویندوز بیاد بالا Virtual memory رو محاسبه میکرد 6 gig رو نشون داد ولی با vtune 2048 mb ...
با سلام دوستان گل p30 world پس از مدت ها پستی زدیم :
من چندی پیش سیستمم را ارتقا دادم به :
CPU:AMD Phenom 9850
VGA : GF 9800 GX2
RAM : 6 GIGA
Motherboard : TF570 SLI A+2
Power : Toughpower 1200 w
همونطوری که میبینید سیستم قوی هستش و من با دیدن بنچمارک ها انتظار داشتم که بازی کرایسیس رو روی VERY HIGH و رزولیشن 1024 * 768 بالای 30 فریم اجرا کنه .. ولی من در این بازی فریمی در حدود 10 تا 20 گرفتم ولی چون بازی پج 1.2 نبود زیاد نگران نشدم ...
امروز بازی Assassins creed رو نصب کردم چیزی حدود 20 تا 25 فریم نصیبم کرد و بسیار تعجب کردم حالا امدیم تاپیکی بزنیم که ایا کمکی و یا راه حلی هست ؟؟
یک سری نکات :
1-در windows رم کامپیوترم 3 gig است.
2- در نرم افزار Vtune در قسمت system information مشخصات به شرح زیر است ::
VAG Memory : 512 MB
System Memory : 2048 MB
در قسمت Adaptor :
Memory size : 512 MB
اخرین درایور کارت گرافیک دانلود و نصب شده .
Direct X 10 : هم نصب شده.
ایا باید کار خاصی انجام دهم تا GPU دیگر هم بکار بیفتد و به حالت multi-GPU دراید؟
ایا باید جامپر های مادربورد را در حالتی دیگر بگذارم؟
ایا ترتیب رم ها درست است؟
ایا قطعه ای از سیستمم مشکل دارد؟
ایا این پرفورمنس این سیستم همین است؟
1. حتما از ویندوز 32-بیت استفاده می کنید. اگه از ویندوز 64-بیت استفاده کنید 6 گیگابایت رم شناسایی میشه. ( احتمالا Service Pack 1 ویستا رو هم نصب نکردید. )
2. کارت گرافیک شما از دو GPU تشکیل شده که هر کدوم از 512 مگابایت حافظه تشکیل شده اند و با هم SLI شدند. در System Information این مقدار رو 512 مگابایت می نویسه و کاملا درسته.
3. Performance سیستمتون خوب و طبیعیه.
kamixray
08-06-2008, 22:27
یعنی اگه ویندوز 64 bit نصب کنم مشکل حل می شود ؟؟؟ دلیل پارادوکس مقدار رم ها با هم چیست؟؟؟ شما که میگید gpu ها با هم sli شده اند یعنی jumper های مادربورد را هم در حالت sli بگذارم ؟؟؟ من دنبال یه سیستم میگشتم که بتونه کرایسیس رو رو very high بالا ی40 فریم بیاره و این سیستم رو بستم ولی این حتا assassins creed رو هم رو very high خوب نمیاره به نظر شما چه قطعه ی دیگری رو بخرم تا سیستم high-end به تمام معنا بشود؟
یعنی اگه ویندوز 64 bit نصب کنم مشکل حل می شود ؟؟؟ دلیل پارادوکس مقدار رم ها با هم چیست؟؟؟ شما که میگید gpu ها با هم sli شده اند یعنی jumper های مادربورد را هم در حالت sli بگذارم ؟؟؟ من دنبال یه سیستم میگشتم که بتونه کرایسیس رو رو very high بالا ی40 فریم بیاره و این سیستم رو بستم ولی این حتا assassins creed رو هم رو very high خوب نمیاره به نظر شما چه قطعه ی دیگری رو بخرم تا سیستم high-end به تمام معنا بشود؟
سیستم عاملهای 32-بیت بیشتر از چهار گیگابایت رم رو پشتیبانی نمی کنند که این مقدار در ویندوز 3.15 گیگابایت شناخته میشه.
این SLI توسط یک چیپ داخلی در خود 9800GX2 انجام شده و نیازی نیست جامپرهای مادربورد رو در حالت SLI بگذارید.
می تونید یک 9800GX2 دیگه به سیستمتون اضافه کنید ولی باز هم مطمئن نیستم بتونید CRYSIS رو در Very High بالای 40 فریم اجرا کنید! (البته با توجه به مادربوردتون SLI شاید خیلی مناسب نباشه.)
kamixray
08-06-2008, 22:49
من فکر کردم بتونم با این سیستم کرایسیس رو رو very high بالا ی 30 فریم اجرا کنم این چند تا بنچمارک رو ملاحضه بفرمایید.. در ضمن نظرتون کلا درباره ی سیستمم چیه من تا 1.800 بوجه دارم واسه cpu , vga , ram , main, power چیزی از این بهتر میتونم بگیرم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yasser1680
09-06-2008, 00:24
من فکر کردم بتونم با این سیستم کرایسیس رو رو very high بالا ی 30 فریم اجرا کنم این چند تا بنچمارک رو ملاحضه بفرمایید.. در ضمن نظرتون کلا درباره ی سیستمم چیه من تا 1.800 بوجه دارم واسه cpu , vga , ram , main, power چیزی از این بهتر میتونم بگیرم؟
معمولا سایتهای مختلف بررسی کننده تبلیغ کننده برندهای مختلف هستند و برای قویتر نشان دادن و تبلیغ بیشتر کارت شان سیستمی با قطعات بسیار قوی و خنک کنندگی بالا و کمی هم تبلیغی این امتیاز ها رو به نمایش میزارن.
سیستم شما قوی هست ولی یک نا هماهنگی ریز بین قطعات وجود داره.
kamixray
09-06-2008, 09:19
خب این ناهماهنگی در کدوم قطعه است ؟؟ در ضمن من اگه vista x64 نصب کنم پرفورمنس سیستم بالا تر میره و مشکلات من حل میشه ؟
becareful
12-06-2008, 23:14
مادر بردت خیلی قدیمیه.برای این سیستم مادر بردی حداقل با چیپست 770 یا 790 میگرفتید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.