ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» پرسش و پاسخ: ترفندهاي مالتي مديا بيلدر

صفحه ها : 1 [2]

amir-shakh
16-05-2009, 15:54
سلام دوستان این فایل کار یکی از دوستان که دیگه نت نمیاد میخواستم در مورد این فایل چیزایی رو بدونم
توضیح : کار این برنامه اینه که بعد از اجرا شدن این فایل تمام برنامه های رایت معروف رو میبنده و حتی کاربر نمیتونه از تسک منیجر هم استفاده کنه ... باحاله .. مگه نه ؟؟؟

1: من میخوام نحوه اضافه کردن این فایل و به پروژه ام بدونم (آتوران سیدیم میخوام وقتی لودینگ باز میشه این اجرا شه)

2: یک برنامه درست کنید لطفا که بعد از اولین اجرا روی هر دستگاه یک فایل توی استارت آپ کپی کنه به این صورت که همیشه بعد از قرار دادن یه سی دی توی سی دی رام ببینه که فایل مثلآ Closer (اسم فایل قفل یا همون ضد رایت ) اگه توی سیدی وجود داشته باشه اون رو اجرا کنه ... اینجوری هرکسی با یه بار اجرای سی دی های شما آلوده به این برنامه میشه و دیگه نمیتونه از دستش خلاص بشه !!! حتی اگه ریست بکنه و سیدی رو به صورت اتوران اجرا نکنه و یا با دکمه شیفت بخواد از اجرا شدن اتومات جلوگیری کنه برنامه ایی که شما توی استارت آپ اون قرار دادین باعث میشه که وقتی از سی دی شما داره کپی میگیره چون این فایل روی فقط سیدی های شما وجود داره قفل شما فعال میشه و برنامه های رایت بسته میشه ... ولی اگه بخواد از سیدیهای دیگه کپی بگیره چون این فایل توی اون سیدیها وجود نداره پس اجرا نمیشه و کاربر میتونه از برنامه های رایتش استفاده کنه ..!!!

3: اگه از این فایل استفاده کنیم و در کنارش فایل ISO رو خراب کنیم یا کاری که بهتر واسه جلوگیری کپی اطلاعات روی هارد باشه به نظرتون قفل خوبی از کار در نمیاد؟

4: میشه اسم این فایلو به svchost تبدیل کرد که کاربر شک نکنه؟ و تو لیست process ها به این نام باشه؟

لینک دانلود قفل :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مچکرم پیشاپیش واسه وقت و کمکی که بهم میکنید

hoseinpb
20-05-2009, 21:48
این طرح بی رحمتنه ایه!
ولی ببین نرم افزاری که من ساختم چیه!
اول تعداد درایو های طرفو تشخیص میده
بعد هر ثانیه 800 تا فایل 10kb رو به هر درایو کپی می کنه!
طرف قبل از این که بفهمه چی شده هاردش پر می شه!

رو اونم کار میکنم اگه از دستم کمکی ساخته بود اطلاع می دم.

hoze
23-05-2009, 10:10
سلام
از سايت گويا و خوبتان ممنون، سوال من اين است كه فايل هاي صوتي، تصويري و... را براي آرشيو مولتي مديا چطور دسته بندي شود كه امكان دسترسي به آن آسان باشد؟

hhaaddii1363
08-06-2009, 13:43
آقا سلام من هادی 24 سالم
من وقتی واسه اتوران تو background در قسمت soundfile آهنگ میزارم اون آهنگ اجرا نمیشه ...و وقتی آهنگو تو script مینوسیم منظورم اینجوری(run("<srcdir>\music.wav بعد از رایت آهنگ اجرا میشه فقط مشکل اینه که skin ش هم دیده
میشه ..لطفا" بگین چی کار کنم که آهنگ به صورت مخفی اجرا بشه(مرسی..09355101736 چاکرتونم

linux6020
20-03-2010, 15:33
با سلام

من يه كمك مي خواستم از دوستان

من مي خوام يه اتوران مانند سي دي درايور مادربرد ها درست كنم كه هر كدام از نرم افزار هايي را كه خواستيم تيك بزنم سپس به ترتيت يكي يكي فايل هاي نصب اجرا بشه.

من اين كار را با يك BAt فايل كردم و ربطي به مولتي مديا بيلدر نداره و يكي يكي فايل هاي نصب اجرا ميشه فقط مشكلم اينه كه مي خواهم اگر مثلا يك نرم افزاري را نخواستم نصب نكنم.

ممنون ميشم من را راهنمائي كنيد

sobhan1990
03-04-2010, 17:31
سلام

من یه پروژه درست کردم که روی سیستم خودم که XP SP3 هست به خوبی اجرا میشه ولی روی ویندوز یکی از دیگه که XP SP2 هست خیلی خیلی کنده و وقتی کلک میکنی بعد از نیم ساعت اجرا میشه!!!!

کسی میدونه مشکل از کجاست؟

sobhan1990
04-04-2010, 18:42
plz help me

omidsys
12-04-2010, 09:20
سلام
ببخشید من Multimedia Builder 4.9.8 رو نصب کردم اما فقط فایل ogg رو باز میکنه و mp3 رو باز نمیکنه.
فک کنم این نرمافزار مختص فایل ogg هست.
ایا راهی هست که بشه به mp3 تبدیل کنم اخه کارم فقط با mp3 هست.
اگه که نمیشه یکی از دوستان Multimedia Builder 4.9.8 با ساپورت mp3 بزاره:11:

tasnim68
19-04-2010, 21:14
با سلام

من يه كمك مي خواستم از دوستان

من مي خوام يه اتوران مانند سي دي درايور مادربرد ها درست كنم كه هر كدام از نرم افزار هايي را كه خواستيم تيك بزنم سپس به ترتيت يكي يكي فايل هاي نصب اجرا بشه.

من اين كار را با يك BAt فايل كردم و ربطي به مولتي مديا بيلدر نداره و يكي يكي فايل هاي نصب اجرا ميشه فقط مشكلم اينه كه مي خواهم اگر مثلا يك نرم افزاري را نخواستم نصب نكنم.

ممنون ميشم من را راهنمائي كنيد
شما می تونید از فرمان ماتریکس استفاده کنید. خیلی سادست. اگه به نمونه های قبلی نگاه کنید فوری با طرز کارش آشنا می شید. بعد از تعریف ماتریکس توی اون کلیدی که برای نصب گذاشتید خیلی راحت با استفاده از شرط if...then..esle..end کاری بکنید که فقط نرم افزارایی که ماتریکس هایشون فعالن نصب بشن.

سلام

من یه پروژه درست کردم که روی سیستم خودم که XP SP3 هست به خوبی اجرا میشه ولی روی ویندوز یکی از دیگه که XP SP2 هست خیلی خیلی کنده و وقتی کلک میکنی بعد از نیم ساعت اجرا میشه!!!!

کسی میدونه مشکل از کجاست؟
من هم قبلا یه بار با این مشکل روبرو شدم. به احمال قوی مشکل سخت افزاریه. احتمالا مشکل از cpu و یا از کارت گرافیک کامپیوتر دوستتون که از کامپیوتر شما ضعیف تره.

سلام
ببخشید من Multimedia Builder 4.9.8 رو نصب کردم اما فقط فایل ogg رو باز میکنه و mp3 رو باز نمیکنه.
فک کنم این نرمافزار مختص فایل ogg هست.
ایا راهی هست که بشه به mp3 تبدیل کنم اخه کارم فقط با mp3 هست.
اگه که نمیشه یکی از دوستان Multimedia Builder 4.9.8 با ساپورت mp3 بزاره
من خیلی وقت بیلدر کار نمی کنم ولی فکر کنم با رجیستر کردن این مشکل حل بشه. درسته که تو اسکرین شاتی که اول نرم افزار نشون می ده نوشته ogg ولی فکر نکنم دلیلی بر این باشه که دیگه از mp3 پشتیبانی نکنه! معمولا نسخه های جدید کامل تر می شن نه ناقص تر! شاید علت اینکه رو ogg تاکید می کنه بیشتر جنبه تبلیغاتی نسخه ی جدید باشه. شما mp3 رو تو آدرس هات بذار، حتی اگه موقع تست کار نکرد، بعد از exe شدن اصولا باید کار کنه. اگه باز هم کار نکرد. خب راه حل هایی زیادی وجود داره. هم می تونید از نسخه دیگه استفاده کنید و هم می تونید از convertor ها کمک بگیرید. این دیگه به سلیقه خودتون مربوط میشه.

اگه به راهنمایی بیشتری احتیاج داشتید، حتما بفرمایید. اگر من حالا حالا ها تو این تایپک نیومدم با pm یه ندا بدید! خوشحال می شم کمک کنم.

Amin.P30
19-06-2010, 13:46
سلام....
یه چند تا عکس یا پلاگین و جای کلیک و موزیک قشنگ برای mmb میخواستم...

tasnim68
20-06-2010, 12:15
اگه بری این سی دی فروشیا بگی یه چیزی می خوام که توش پر نمونه و پلاگین و عکس و ... واسه بیلدر باشه می دن. رنگ و وارنگ سی دی درست شده واسه این کار!

ولی اگه آنلاین بخوای سایت mmbsamples.com هم نمونه داره هم پلاگین داره هم عکس داره هم ... همه چی داره!
یه فروم هم مخصوص بیلدر هست به آدرس mmbforums.com که می تونی ازش استفاده کنی.

behdesign
04-07-2010, 02:00
سلام دوستان

کسی هست که کدهای رجیستری Multimedia Builder 4.9.8 رو داشته باشه بد جوری گیر این مسئله شدم آخه نمی تونم اون نوار زرد رنگ پایین برنامه رو از بین ببرم دارم یواش یواش قاطی میکنم اگر راه دیگه ای برای نابود کردنش دارید بگید لطفا

ممنون میشم

Amin.P30
04-07-2010, 19:56
سلام دوستان

کسی هست که کدهای رجیستری Multimedia Builder 4.9.8 رو داشته باشه بد جوری گیر این مسئله شدم آخه نمی تونم اون نوار زرد رنگ پایین برنامه رو از بین ببرم دارم یواش یواش قاطی میکنم اگر راه دیگه ای برای نابود کردنش دارید بگید لطفا

ممنون میشم

اگه برا رجیستر کردن برنامه رو میگی:

Name : info@------------.com
Code : 1-274550-405
MP3 : 274550LZ44 OR MP3: 276087LZ59

eblue
14-08-2010, 15:53
سلام.
چه جوری میشه فای های فلش و htmlرو آدرس دهی کرد تا تو سیستم دیگه هم اجرا بشه ؟

hamaghosh
18-08-2010, 22:39
با عرض سلام و خسته نبیاشید
خدمت میریت و کاربران سایت p30world

سوال: :41:
وقتی برنامه مولتی مدیا بیلدر را اجرا می کنم ،صفحه سفیدی که در ابتدای ایجاد هر پروژه وجود داره و روی آن کار میشه ، دیده نمیشه!!! و بهمین خاطر نمیشه هیچ کاری کرد!!!
لطفا در این باره کمکم کنید

tasnim68
04-09-2010, 22:58
با عرض سلام و خسته نبیاشید
خدمت میریت و کاربران سایت p30world

سوال: :41:
وقتی برنامه مولتی مدیا بیلدر را اجرا می کنم ،صفحه سفیدی که در ابتدای ایجاد هر پروژه وجود داره و روی آن کار میشه ، دیده نمیشه!!! و بهمین خاطر نمیشه هیچ کاری کرد!!!
لطفا در این باره کمکم کنید
شاید ابعاد صفحه رو 1 در 1 کردی کوچیک شده!؟ اگه از اون نبود دوباره نصب کن؛ ضرری نداره!

hraa
12-09-2010, 07:53
من فایل اجرایی ساخته شده توسط مولتی مدیا بیلدر رو دارم، چطور میتونم به سورس این فایل دسترسی داشته باشم و بتونم اطلاعات داخل اونو استخراج کنم؟ مقداری از اطلاعات این فایل اجرایی رو واقعا لازم دارم...
ممنون

dada_zebel
15-10-2010, 12:29
ايا با اين برنامه ميشه سرعت پخش فيلم رو كاهش داد ؟و چقدر؟

David Jones
15-10-2010, 12:32
سلام.چندتا سئوال
لینک دانلود آخرین ورژن این برنامه رو میخواستم ؟
قویتر از این برنامه هم هست ؟

ALI-17
28-01-2011, 09:04
چطوری میتونم منوی نصب یه فایل setup رو عوض کنم؟

divone125
05-02-2011, 15:02
سلام چطوری فایلهای مولتی مدیا رو روی سی دی رایت کنم

hooshtoolak
01-03-2011, 19:40
سلام به همه

خیلی سریع میرم سراغ اصل مطلب
من میخواستم دو تا برنامه بسازم با مولتی مدیا بیلدر
1- یک چت روم اکسترنال در کامپیوتر
2- ساخت یک نرم افزار برای ارسال و دریافت ایمیل

اگر ممکن هست به من بگین که آیا با مولتی مدیا بیلدر امکان ساخت این دو نرم افزار وجود داره یا نه ؟؟؟

با تشکر
m.mikaeil@yahoo.com

Golbarg01
25-03-2011, 00:41
سلام
نمی دونستم کجا بپرسم چون تاپیکشو پیدا نکردم.
ولی در ulead video studio 10 چجوری فارسی تایپ کنم؟
مثلا روی یک فیلم یا عکسهایی که به هم چسبیده و تبدیل به کلیپ شده اند؟
چون فارسی که تایپ می کنم حروف رو جدا و برعکس چاپ می کنه

smix
18-09-2011, 16:45
سلام به دوستان عزیز ، یه سوال داشتم که امیدوارم بهم کمک کنید . من با مولتی مدیا بیلدر یه اوتوران ساختم که همه اجزاش درست کار میکنه و تو کامپیوترهای دیگه هم مشکلی نداره اما یه مسئله اساسی باهاش دارم! نمی خوام که فایلهام در اختیار کاربرها قرار بگیره یا به عبارت دیگه میخوام فیلهام رو از دسترس کاربر خارج کنم ! میشه مراحل کامل این کار رو برام توضیح بدین؟ ممنونم.

motaro
13-01-2012, 01:37
با سلام خدمت دوستای عزیز
کمک فوری فوری فوری!!!!
وقت کم دارم باید یه پروژه است به یه کارخانه بزرگ سنگ تحویل بدم!!!
میخوام توی پروژه ام که با مولتی مدیا بیلدر هست یک بخشی درست کنم که مربوط به خبرها و عکسهای جدیدترین دستگاه های کارخانه سنگ بری باشه ولی میخوام این قسمت با اتصال به اینترنت با کلیک روی دکمه Update تصاویر و خبرهاش به روز بشه. چطوری میشه اینکارو کرد؟ خواهشا راهنماییم کنید؟؟؟ پای آبروم در میونه!!!

esmail116
26-05-2012, 10:56
با سلام شما run را از کجا اورده اید من از طریق دابل کلیک روی نام نرم افزار و به قسمت page Actions رفته واز on mous click گزینهrun programe را انتخاب و در قسمت پایین pathادرس نرم افزار را به ان میدهم مظور شما این است

esmail116
26-05-2012, 11:42
با سلام اموزش شما کامل نبودالبته به نظر من چرا که تمام افراد اموزش را از طریق البوم توضیح میدهند ولی خیلی افراد برای نرم افزاری میخواهند لطفا از اول که نرم افزار ا وارد کنیم توضیح دهید که به کدام قسمت و چه کاری بکنیم منظورم اتوران های نرم افزاری میباشد با تشکر از شما

vahidcctv
05-06-2012, 12:49
یک سوالی دارم که اگر ممکنه پاسخ اون رو بفرمایید.
من فایل مالتی مدیا بیلدر آماده کردم که آموزشیه میخوام روی اون قفل یو اس بی بزارم که اگر قفل به همراه سی دی نباشه نرم افزار متوجه بشه و کاربر نتونه نرم افزار را اجرا و از اون استفاده کنه یا اینکه سی دی رو کپی کنه.
لازم به ذکر که قفل یو اس بی من یک dll داره که از طریق Activ X اجرا میشه، در واقع سوال دقیق تر من اینه که آیا میتونم جایی از برنامه تولید شده خودم در مالتی مدیا بیلدر تعریف کنم که موقع اجرا در وهله اول بیاد و چک کنه که آیا قفل یو اس بی وجود داره و در صورت مثبت بودن پاسخ ادامه کار یا اگر نه جلوی ادامه کار را بگیره و از کپی شدن سی دی هم جلو گیری کنه؟
با احترام و تشکر
وحید شهبازپور
ircctvir@gmail.com

omid.sarmad
05-06-2012, 18:42
یک سوالی دارم که اگر ممکنه پاسخ اون رو بفرمایید.
من فایل مالتی مدیا بیلدر آماده کردم که آموزشیه میخوام روی اون قفل یو اس بی بزارم که اگر قفل به همراه سی دی نباشه نرم افزار متوجه بشه و کاربر نتونه نرم افزار را اجرا و از اون استفاده کنه یا اینکه سی دی رو کپی کنه.
لازم به ذکر که قفل یو اس بی من یک dll داره که از طریق Activ X اجرا میشه، در واقع سوال دقیق تر من اینه که آیا میتونم جایی از برنامه تولید شده خودم در مالتی مدیا بیلدر تعریف کنم که موقع اجرا در وهله اول بیاد و چک کنه که آیا قفل یو اس بی وجود داره و در صورت مثبت بودن پاسخ ادامه کار یا اگر نه جلوی ادامه کار را بگیره و از کپی شدن سی دی هم جلو گیری کنه؟
با احترام و تشکر
وحید شهبازپور
ircctvir@gmail.com

سلام. سوال خودتون را باید در بخش امنیت مطرح کنید. ضمن اینکه روش قفل گذاری از طریق USB اصلا درست و عملی نیست. شما باید از قفلهای سخت افزاری به روش صحیحی استفاده کنید. هزینه ی هر دانگل هم حدود 8 دلار است.

hamidrezap30
15-07-2012, 21:41
;880915']سلام
آنچنان هم سخت نیست.

اگه مشکلتون حل نشد با من تماس بگیرید.(پيغام هاي خصوصي)

اقا به ما هم موزش بدین ممنون و دعا گو می شیما

rezadimah
24-09-2012, 12:23
سلام چطور میتونم فایل پی اس دی رو توی مالتی مدیا بیلدر بیارم ؟ من یک پروژه آماده دانلود کردم فایل پی اس دی رو تغییرات دادم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد همون قبلی رو نشون می ده لطفا راهنمای کنید بد جوری گیر کردم ممنون 

rezadimah
24-09-2012, 13:32
سلام من یک پروژه دانلود کردم فایل psd داره و من این فایل عکساشو جابجا کردم ولی هیچ تغییری نمی بینم کلا چطور میشه به پروژه mmb فایل  psd اضافه کرد ممنون 

maryam.707070
23-07-2013, 21:18
سلام میخواستم ببینم چجوری میتونم لیست آهنگایی که توی مالتی مدیا در حال پخش هستن رو توی یه لیست باکس نشون بدم؟

GR_mahdi
17-08-2013, 23:52
سلام
آیا امکان تبدیل یا ذخیره پروژه مولتی مدیا بیلدر بصورت فلش یا swf وجود داره؟
چون میخواستم فایل نهایی رو روی تبلتم اجرا کنم
ممنون می شم سریع پاسخ بدین

omid.sarmad
18-08-2013, 08:32
نه. بعید می دونم!

bahramalireza
22-08-2013, 11:02
سلام علیکم برتمامی استاد این ساسیت ببخشید من می خواستم بپرسم که اگه من 10 تا vidio در یک صفحه داشته باشم چگونه یک دکمه بسازم که هر فیلمی را اجرا کردم با زدن مثلا دکمه توقف فیلم توقف شود..

mrcback
28-01-2014, 15:34
با سلام من یه اتوران درست کردم با مولتی میدیا بیلدر وبه صورت exe یادم رفت اون رو به صورت mbd ذخیره کنم برنامم رو هم بستم دیگه نتونستم کارهایی رو که ساختم رو ویرایش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری میتونم فایل exe که ساختم دوباره با مولتی میدیا بیلدر ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید خیلی واجبه

omid.sarmad
30-01-2014, 21:11
بعید می دونم بشه یا اگر بشه ساده تر از ساخت مجدد پروژه باشه. مگه پروژتون چقد زمان برده؟ :n04:
اینجوری که اصلا ذخیرش نکردید فکر نکنم بیشتر از 1 ساعت زمان برده باشه. :n13:
در ضمن فکر کنم برای کامپایل نیاز به ذخیره پروژه باشه. شاید ذخیهر خودکار شده باشه.

hhermes
12-05-2014, 19:03
سلام
کسی میدونه با چه دستوری میشه برای کلید های کیبرد عمل مورد نظر خودمون رو در پروژه mmb اجرا کنیم . مثلا با زدن esc پروژه از حالت فول اسکرین خارج بشه

sobhansajjadi
25-12-2014, 04:29
استادان عزیز خواهشان به من کمک کنید زیاد کامپیوتر بلد نیستم نخندید بم یه مشکل دارم که کل برنامه رو زیر و رو کردم پیدا نکردم:n30: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):n30::n30 ::n30::n30:حتی برنامه رو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی نشد:n30:

Gholamreza06
07-07-2018, 16:12
سلام دوستان

یه سوال
من یه عکس واسه صحفه پروژه با Bitmap انتخاب میکنم و بعد عکس که میاد خیلی بی کیفیت ظاهر میشه.

دلیلش چیه?
ممنون از راهنماییتون

siavash525
09-02-2020, 12:34
دوستان سلام
در مراحل پایانی ساخت یم پروژه مالتی مدیا بولدر هستم خروجی گرفتن در مالتی مدیا رو بلدم ولی سوال من اینه که چطور می تونم خروجی exe بگیرم ولی سورس فایل هام رو در سی دی کپی نکنم و فقط فایل exe رو برای اجرا به مشتری تح.یل بدم و نه سورس ها مو
الان که اجرا می گیرم و فایل exe رو روی سی دی کپی می کنم و از روی سی دی اونرو اجرا می کنم فایل هامو پیدا نمی کنه گمون می کنم باید دارکتوری فایل هی اصلی ام رو هم روی سی دی بریزم و من نمی خوام اینکار رو بکنم

a76ti
05-02-2021, 03:15
سلام من وقتی فیلم با پسوند swfوارد برنامه ی مالتی مدیا بیلدر میکنم داخل اجرا یک فایل ناشناخته نشون میده بهم علتش چیه؟حتی فیلم های swfروی سیستمم ک باkmplayerباز میکنم بازم همون فایل ناشناس رو نشون میده باید چیکار کنم؟میشه راهنمایی کنید خیلی مهمه برام تشکر:n16: