ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : .:طرفداران لاله های نارنجی:.

صفحه ها : 1 [2]

eshghe eskate
22-06-2008, 12:05
اره خیلی حیف شد منم دوس داشتم هلند قهرمان شه ولی حیف!!!

mostafa_khan001
22-06-2008, 12:10
خیلی ناراحت شدم
چه گل بدی خورد ون در سار آخرین بازی ملیش لایی خورد!
اره اگه لایی رو 7 تا گل حسب کنیم.روسیه 9-1 بردش:31::27:

mostafa_khan001
22-06-2008, 12:12
اره خیلی حیف شد منم دوس داشتم هلند قهرمان شه ولی حیف!!!
منم دوست داشتم.اما حیف شد.تازه داشت استعدادهاش شکوفا میشد.در عین نوجوانی وداع کرد!!:31:

rvin@
22-06-2008, 12:16
نوشته شده توسط amirtoty
بالاک اون گلم نمیزد بازم از آلمان عقب بودن
تو فوتبال یه گل یعنی بردن و باختن. ضمنا گلهای دیگه شون هم مرده خوری بود. ولی دوتا گل که پرتقال زد واقعا ارزشش از صد تا گل آلمان بیشتره.

بیچاره بالاک کجا هل داد.اگه میخورد به المان باز المان میبرد. این چه حرفیه؟:13:
:10:
آخه شما دیگه چرا. اینو همه حتی یوفا هم قبول کرده که بالاک مدافع پرتقال رو شارژ کرد .

ولی به نظرم روسیه شگفتی این جامه و آلمان رو هم میبرد.

هلند هم که روسیه رو دست کم گرفت و حذف شد.

ضمنا دوستی که میگفت هلند تو بازی با رومانی ذخیره هاشو آورد باید یه بار دیگه بازی رو ببینه! آخه قشنگ دقت نکرده.

راستی بچه ها من علت این اتفاق های عجیب رو فهمیدم! همش به خاطر پیش بینی های منه! آخه من هرچی رو امسال پیش بینی کردم برعکس از آب در اومد! نمونه ش به پست پایین که قبل از بازی هلند زدم برید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یا پیش بینی های دیگم در مورد بازی ها که 90 درصد برعکس در اومد!

eshghe eskate
22-06-2008, 12:19
منم دوست داشتم.اما حیف شد.تازه داشت استعدادهاش شکوفا میشد.در عین نوجوانی وداع کرد!!:31:
ناکامی خیلی بده.:دی تازه من همه جا گفته بودم هلند قهرمانه!این از همه بدتره!حالا ایشالا یا المان یا اسپانیا قهرمانن.

تو فوتبال یه گل یعنی بردن و باختن. ضمنا گلهای دیگه شون هم مرده خوری بود. ولی دوتا گل که پرتقال زد واقعا ارزشش از صد تا گل آلمان بیشتره.

آخه شما دیگه چرا. اینو همه حتی یوفا هم قبول کرده که بالاک مدافع پرتقال رو شارژ کرد .

ولی به نظرم روسیه شگفتی این جامه و آلمان رو هم میبرد.

هلند هم که روسیه رو دست کم گرفت و حذف شد.

ضمنا دوستی که میگفت هلند تو بازی با رومانی ذخیره هاشو آورد باید یه بار دیگه بازی رو ببینه! آخه قشنگ دقت نکرده.

راستی بچه ها من علت این اتفاق های عجیب رو فهمیدم! همش به خاطر پیش بینی های منه! آخه من هرچی رو امسال پیش بینی کردم برعکس از آب در اومد! نمونه ش به پست پایین که قبل از بازی هلند زدم برید:

یا پیش بینی های دیگم در مورد بازی ها که 90 درصد برعکس در اومد!

خدا نکنه روسیه ببره.اینم کاشکی مث بقیه پیش بینی هات غلط باشه!!:31:

saman rossi
22-06-2008, 12:29
منم دوست داشتم.اما حیف شد.تازه داشت استعدادهاش شکوفا میشد.در عین نوجوانی وداع کرد!!:31:]
داری بدجور رو اعصابم راه میری . حالا یه بار دیگه اینجا پست بده اونوقت تو میدونی و من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saman rossi
22-06-2008, 12:32
خداحافظ طرفدارای هلند . شاید تو تایپیک جام جهانی ببینمتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بردیا
22-06-2008, 12:50
ضمنا گلهای دیگه شون هم مرده خوری بود. ولی دوتا گل که پرتقال زد واقعا ارزشش از صد تا گل آلمان بیشتره.

امیدوارم ناراحت نشی ولی نمیدونم چرا انقدر مزخرف میگی.وقتی باخته تیمت چرا انقدر سعی میکنی همه جا ارزش تیم حریفو بیاری پایین؟

کجای گلای آلمان مرده خوری بود؟
توی گل اول که بعد از یک و دو با یه پاس عرضی واقعا قشنگ شواین اشتایگر گل زد.

گل دوم هم که روی ضربه ایستگاهی بود که پرتغالیا جا موندن روش و زدن گل از روی ضربه آزاد هنره.

گل سوم هم درسته بالاک شارژ کرد ولی فریرا کلا پخی نبود که بخواد سرو بزنه و بازهم ضربه ایستگاهی و بازم تسلیم شدن پرتغال.

حالا گلای آلمان مرده خوری بود یا گل نونو گومژ که دروازه خالی توپ افتاد جلو پاش و زد توی گل.
گل دومشونو قبول دارم قشنگ بود چون سانتر و ضربه سر زیبایی بود ولی بقیه حرفات مزخرفه.

پرتغال جلوی آلمان باخت.همه روزنامه ها و کارشناسا بازی آلمان رو منطقی تر و بهتر از پرتغال دونستن.اونوقت طرفدارای سوخته ی پرتغال سعی میکنن از هر روشی برای توجیه کردن باختشون استفاده کنن.

r4pbr4p
22-06-2008, 12:54
تسلیت دوستان...

ایشالا برید واسه جام بعدی تلاش کنید

این همه اعتماد به نفس کاذب رو هم از خودتون دور کنید

franch
22-06-2008, 13:05
دوستان من قبلا هم گفتم . تاكتيك هلند تو اين بازيا ضد حمله و مرده خوري جلوي دروازه بود. كه به نظر من گاس هيدينگ خوب دستشونو خونده بود.

franch
22-06-2008, 13:08
دوستان من قبلا هم گفتم. تاكتيك هلند تو اين بازيا ضدحمله و مرده خوري جلوي دروازه بود كه به نطر من گاس هيدينگ خوب دستشونو خونده بود.

joey jordison
22-06-2008, 13:14
.

پرتغال جلوی آلمان باخت.همه روزنامه ها و کارشناسا بازی آلمان رو منطقی تر و بهتر از پرتغال دونستن.اونوقت طرفدارای سوخته ی پرتغال سعی میکنن از هر روشی برای توجیه کردن باختشون استفاده کنن.
چرا داری خوشحال بازی در میاری!!!!
پرتغال به المان باخت ولی چه جور باخت المان برتر بود!!!چیرترین جمله ای که در مورد المان شنیده بود:2:برتر المان به یونان 2004 گفت زکی!!!
جالبه مربه یونان هم المانی هست!!!!!!

joey jordison
22-06-2008, 13:16
دوستان من قبلا هم گفتم. تاكتيك هلند تو اين بازيا ضدحمله و مرده خوري جلوي دروازه بود كه به نطر من گاس هيدينگ خوب دستشونو خونده بود.
شما دیگه به فوتبال زیبای هلند توهین نکن!!!!که اون المان بیشتر از همه ی تیمهای دنیا مرده خوری کرده وخواهد کرد!!!!!!!

franch
22-06-2008, 13:29
شما دیگه به فوتبال زیبای هلند توهین نکن!!!!که اون المان بیشتر از همه ی تیمهای دنیا مرده خوری کرده وخواهد کرد!!!!!!!
خداييش چه فوتبال زيبايي هلند با روسيه انجام داد.:27::27::27:
افتضاح ترين بازي يك تيم در اين تورنمنت(هلنددر مقابل روسيه):8:

r4pbr4p
22-06-2008, 13:45
دوستان اینجا که دارید پست میدید تاپیک طرفداران هلنده

چرا در مورد پرتغال و المان بحث میکنید؟

عجبا...

Antonio Andolini
22-06-2008, 13:58
خداييش چه فوتبال زيبايي هلند با روسيه انجام داد.:27::27::27:
افتضاح ترين بازي يك تيم در اين تورنمنت(هلنددر مقابل روسيه):8:
با یه بازی نتیجه گیری نکن ....

hosseinmusicmaster
22-06-2008, 14:00
سوال : هلند چرا باخت ؟؟
جواب : دست کم گرفتن تیم حریف و غرور بازیکنان به خصوص دروازبان هلند . ( روی هر سه گل مقصر بود )

هلند باخت اما هنوز اسپانیا هست اونم به خاطر فابرگاس و تیم آرسنال !

موفق باشید ،

MORINIO
22-06-2008, 14:12
عجب طرفدارایی تا یکی از تیماشون(!) حذف میشه میرن طرفدار یکی دیگه میشن:27:

Antonio Andolini
22-06-2008, 14:23
دقیقا .... البته کاری به کار دوستان هلندی ندارم ولی در کل در این فروم متاسفانه این روند به طرز نگران کننده ای داره پیش میره به عنوان مثال یکی میاد توی تاپیک بارسلون میگه من آرزومه بارسا منچسترو بپوکونه بعد از این که دور رفت تموم شد میره به منچستری ها میگه ایول دمتون گرم دلم می خواد توی خونتون بارسا رو گاله کنید ....... امیدوارم خود کاربران اندکی به قول معرف غیرت به خرج دهند..... یا این که یک میاد میگه من از بچگی طرفدار تیم های انگلیس اسپانیا هلند آرژانتین روسیه برزیل منچستر بارسلونا آرسنال بایرن مونیخ پرسپولیس استق لال سپاهان چلسی ایران ملوان رئال مادرید بودم ولی همیشه می دونستم ترکیه میاد فینال!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!! بهترین کار اینه اصلا این جور آدما رو تحریم کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

kiavash2000
22-06-2008, 14:29
به نظر می رسید که هلندی ها بدجور مغرور شده بودن و روسیه رو بدجوری دست کم گرفتن.اواخر بازی و وقت های اضافه روسیه مثل موم هلندو تو دستاش گرفته بود باش بازی می کرد.هلندی ها نیمه ی اول اصلا بازی رو جدی نگرفته بودن.کلا ایت تیم روسیه تیم آینده داریه و با یکم تلاش می تونه به سطح اول فوتبال اروپا برسه.

saman rossi
22-06-2008, 14:36
هر کی از اول طرفدار هلند بوده طرفدار هلند باقی میمونه و کسایی که تیم عوض میکنن حتما بعد از برد هلند مقابل ایتالیا طرفدار این تیم شدن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kiavash2000
22-06-2008, 14:40
هر کی از اول طرفدار هلند بوده طرفدار هلند باقی میمونه و کسایی که تیم عوض میکنن حتما بعد از برد هلند مقابل ایتالیا طرفدار این تیم شدن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخیر دوست من.من از بچگی عاشق بارسلونا و هلند و سبک بازی شون بودم و هنوز هم هستم.فکر نمی کنم صحبت من ربطی به طرفدار بودن یا نبودن داشت.

saman rossi
22-06-2008, 14:49
نخیر دوست من.من از بچگی عاشق بارسلونا و هلند و سبک بازی شون بودم و هنوز هم هستم.فکر نمی کنم صحبت من ربطی به طرفدار بودن یا نبودن داشت.
دوست عزیز منظورم شمت نبود که . چند پست قبل از خودتونو بخونین متوجه میشین

r4pbr4p
22-06-2008, 14:54
به زور که نمیشه نگه شون داری سامان جان..
خون خودتو کثیف نکن

*Batman*
22-06-2008, 15:03
طرفداران اصیل تیم هلند همیشه روی حرف خودشون هستن. بی غیرت اونا هستن که دائم Id جدید میسازن و این ور و اون ور اسپم میدن. ما به تیم خودمون افتخار میکنیم که مقتدر از گروه خودش صعود کرد.
فوتبال همینه دیگه. یه روز پیروزی یه روز شکست. هر شکست مقدمه یه پیروزیه.

طرفدارای تیمهای دیگه برن تو تاپیک خودشون رجز بخونن.

babialex
22-06-2008, 15:18
من طرفدار هلند نبودم اما از شكستش ناراحت شدم چون واقعا حقش بود در فينال حضور داشته باشه

iman0007
22-06-2008, 15:28
دیشب بازی فوق العاده قشنگی رو دیدیم.به نظر من علت اصلی شکست هلند به خاطر تعویض های بد فن باستن بود.بولهروز رو به هیچ عنوان نباید می آورد بیرون ،درسته که شرایط روحیش خوب نبود ولی سمت راست رو کامل تحت پوشش خودش داشت.با تعویض بولهروز،سمت راست کاملن تحت اختیار روسیه افتاد و دو تا گل اصلی رو از همون طرف خوردن.جالب اینکه فردی که به جای بولهروز اومد تو علاوه بر بازی بدش نقش اصلی در گل سوم داشت و باعث تغییر مسیر توپ و رد شدن از میان پاهای ون در سار شد.به نظر من ون در سار دیشب خوب باز کرد و جور بازیکن های هلند به خصوص خط دفاع این تیم رو کشید.در 90 دقیقه اول بازی دو تیم تقریبن بازی پایاپایی رو کردن.ولی در 30 دقیقه ی وقت اظافه با افت شدید بدنی بازیکنان هلند بازی به طور کامل دست روسیه افتاد و هلند خیلی شانس داشت که فقط 2 تا گل خورد.هنوزم باورم نمیشه که هلند با اون بازی های قشنگش حذف شده.شاید اگه سر مربی دیگه ای داشت خیلی مقتدرانه قهرمان میشد.حق روسیه برد و حق هلند شکست بود ، هردو به حقشون رسیدن.
به امید قهرمانی هلند در جام جهانی 2010

hosseinmusicmaster
22-06-2008, 15:29
من مگه هلندی هستم یا تیم هلند واسه بابامه که تا آخرین قطره خونم طرفداریش و کنم !
:27:

من از بازی هلند خوشم میومد ! ولی باخت ! بعد از هلند از اسپانیا خوشم میاد ! اگه اونم ببازه به

pouria007
22-06-2008, 15:32
دیشب بازی فوق العاده قشنگی رو دیدیم.به نظر من علت اصلی شکست هلند به خاطر تعویض های بد فن باستن بود.بولهروز رو به هیچ عنوان نباید می آورد بیرون ،درسته که شرایط روحیش خوب نبود ولی سمت راست رو کامل تحت پوشش خودش داشت.با تعویض بولهروز،سمت راست کاملن تحت اختیار روسیه افتاد و دو تا گل اصلی رو از همون طرف خوردن.جالب اینکه فردی که به جای بولهروز اومد تو علاوه بر بازی بدش نقش اصلی در گل سوم داشت و باعث تغییر مسیر توپ و رد شدن از میان پاهای ون در سار شد.به نظر من ون در سار دیشب خوب باز کرد و جور بازیکن های هلند به خصوص خط دفاع این تیم رو کشید.در 90 دقیقه اول بازی دو تیم تقریبن بازی پایاپایی رو کردن.ولی در 30 دقیقه ی وقت اظافه با افت شدید بدنی بازیکنان هلند بازی به طور کامل دست روسیه افتاد و هلند خیلی شانس داشت که فقط 2 تا گل خورد.هنوزم باورم نمیشه که هلند با اون بازی های قشنگش حذف شده.شاید اگه سر مربی دیگه ای داشت خیلی مقتدرانه قهرمان میشد.حق روسیه برد و حق هلند شکست بود ، هردو به حقشون رسیدن.
به امید قهرمانی هلند در جام جهانی 2010

یه جورائی احساس کردم دارم تکرار برنامه جام ملتهای اروپا دیشب رو میشنوم
یه چیز جدید بگین اینو که خودمان نیز میدانستیییییییییییییییییم !!!!!!!!!!

iman0007
22-06-2008, 15:38
یه جورائی احساس کردم دارم تکرار برنامه جام ملتهای اروپا دیشب رو میشنوم
یه چیز جدید بگین اینو که خودمان نیز میدانستیییییییییییییییییم !!!!!!!!!!
عزیزم تو اسپم هم بلدی بدی؟؟؟؟؟؟:13:
کسی مجبورت کرده بشینی پست ما رو بخونی؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا روزیت رو جای دیگه حواله کنه...:27:

r4pbr4p
22-06-2008, 15:39
من مگه هلندی هستم یا تیم هلند واسه بابامه که تا آخرین قطره خونم طرفداریش و کنم !

من از بازی هلند خوشم میومد ! ولی باخت ! بعد از هلند از اسپانیا خوشم میاد ! اگه اونم ببازه به ک..م

فقط خواستم بگم الفاظی که تو خیابون و کوچه پیش دوستات به کار میبری تو فروم به کار نبر :27:

pouria007
22-06-2008, 15:45
Pase lo que pase, ESPAÑA SIEMPRE

به این میگن طرفدار واقعی خوشم اومد

kiarian
22-06-2008, 16:43
طرفداران اصیل تیم هلند همیشه روی حرف خودشون هستن. بی غیرت اونا هستن که دائم Id جدید میسازن و این ور و اون ور اسپم میدن. ما به تیم خودمون افتخار میکنیم که مقتدر از گروه خودش صعود کرد.
فوتبال همینه دیگه. یه روز پیروزی یه روز شکست. هر شکست مقدمه یه پیروزیه.

طرفدارای تیمهای دیگه برن تو تاپیک خودشون رجز بخونن.
دقیقا منم می خواستم بگم که طرفدارهای هلند از بازی هلند لذت می بردن که طرفدار هلند شدن، اصلا هلند توی همه جام های اخیر وضعش همین بوده.

saman rossi
22-06-2008, 17:08
دیگه باید یورو رو فراموش کرد .ولی اگه روی این تیم کار بشه و یه مربی خوبم مربی هلند بشه شانس قهرمانی هلند تو جام جهانی خیلی زیاده

joey jordison
22-06-2008, 21:13
دیگه باید یورو رو فراموش کرد .ولی اگه روی این تیم کار بشه و یه مربی خوبم مربی هلند بشه شانس قهرمانی هلند تو جام جهانی خیلی زیاده
با شما موافقم درباره مربی خوب هلندیها میتونن همین گاس هیدینگ را جذب کنن!!!

saman rossi
22-06-2008, 21:30
اره حیف من ازش خوشم نمیاد چون بخاطر پول همه چی رو فراموش میکنه(وطن و عرق ملی ) ولی خوب مربی فوق العاده ای هستش

s-a-l-i-m
22-06-2008, 21:36
اره حیف من ازش خوشم نمیاد چون بخاطر پول همه چی رو فراموش میکنه(وطن و عرق ملی ) ولی خوب مربی فوق العاده ای هستش

تکذیب.
ادم تو هر کاری که هست باید اون رو به بهترین نحو ممکن انجام بده.طرز فکرت رو عوض کن.

saman rossi
22-06-2008, 21:51
تکذیب.
ادم تو هر کاری که هست باید اون رو به بهترین نحو ممکن انجام بده.طرز فکرت رو عوض کن.
من نمیگم چون هلندیه نباید بازی دیشبو مقابل هلند میبرد .مشکل من خوشحالیای بعد از گلش و اون همه هیجان بعد از گل میباشد:11:

ali racer
22-06-2008, 23:24
من دیشب اینقدر از گاس هیدینگ بدم اومد که نگو....
شاید ما خیلی رو کشورمون حساسیم
ولی کل دنیا رو بگردی یه ایرانی پیدا نمی کنی مثل هیدینگ
وقتی تیم ملی اش گل بخوره اون جوری
خوشحالی کنه!!
البته هیدینگ اینقدر که استرالیایی هستش هلندی نیست
و نکته مهمترین اینه
مردم هیچ جا مثل ایران این قدر رو کشورشون در مقابل بیگانه غیرت ندارن !!
نمونه اش همین جنگ 8 ساله
که میرفتن رو میدان مین !!!

به هر حال یورو 2008 بدون هلند
با فوتبال ماشینی آلمان
و ضد فوتبال ترکیه
که یکی از پایه های فینال از اون هستند دیگه جذابیت قبل رو نداره

بردیا
22-06-2008, 23:36
داداش من فوتبال حرفه ایه.
مگه افشین قطبی نبود وقتی کره ایرانو برد چه جوری تو خوشحالیه کره ایا شرکت میکرد و بعدا هم وقتی ازش انتقاد کردن گفت فوتبال حرفه ای این حرفا رو نداره و آدم باید صادقانه به جایی که ازش پول میگیره خدمت بکنه.

*Batman*
23-06-2008, 01:04
خوب بچه ها تیمی که نمک خورد و نمکدون شکست بالاخره چوبشو خورد.تیم فوتبال پیرمردها رومیگم.
اسپمرها هم نتونستن کاری بکنن.زمان همه چیزو تعیین میکنه.

LeBron
23-06-2008, 01:19
هنوزم میگم واقعا حیف شد که جام یه تیم شناورو از دست داد.
ولی کار از کار گذشت و هلند دقیقا همون جایی که باید خوب بازی میکرد نتونست!
به هر حال امیدوارم اسپانیا بزنه حال روسیه رو بگیره

pedramch
23-06-2008, 01:21
من طرفدار ایتالیا نبودم.طرفدار هلند بودم!!
ولی از این که ایتالیا باخت اونقدر خوشحال شدم که اگه هلند قهرمان میشد اینقدر نمیشدم!!!!!

LeBron
23-06-2008, 01:23
دیگه نمیدونم به کدوم تیم اعتماد کنم!!!!!
الان نوبت اسپانیاس:27:

*Batman*
23-06-2008, 01:33
بچه ها لطفا تو تاپیک ایتالیا خفن حال گیری نکنید.بذارید هلند و طرفداراشو بهتر بشناسن.نفری یه لاله نارنجی بهشون اهدا میکنیم قبل از ترک بازیها به مقصد رم.

pentoriko
23-06-2008, 01:44
بچه ها لطفا تو تاپیک ایتالیا خفن حال گیری نکنید.بذارید هلند و طرفداراشو بهتر بشناسن.نفری یه لاله نارنجی بهشون اهدا میکنیم قبل از ترک بازیها به مقصد رم.

زياد زحمت نكشيد:31::31::31::31:

*Batman*
23-06-2008, 01:47
زياد زحمت نكشيد:31::31::31::31:

نه بابا چه زحمتی .

بالاخره به خاطر فن باستن و دونادونی هم که شده باید دلجویی کنیم.:31::31:

ایشاالله جام جهانی برای هر دو تیم.:10:

pentoriko
23-06-2008, 01:54
نه بابا چه زحمتی .

بالاخره به خاطر فن باستن و دونادونی هم که شده باید دلجویی کنیم.:31::31:

ایشاالله جام جهانی برای هر دو تیم.:10:

ول كن تو رو خدا جفتشون قهوه اي كردن تيما رو :41::41::41:

*Batman*
23-06-2008, 02:00
ول كن تو رو خدا جفتشون قهوه اي كردن تيما رو :41::41::41:

ولی انصافا فن باستن بهتر از دونادونی کار کرد.اگر اینزاگی بازی میکرد همه توپهایی که تونی گل نکرد گل می شد.برای چی خط خورد؟

اشتباه هلند این بود که اصلا فوتبال بسته و دفاعی تمرین نکرده بود وگرنه تو دقایق آخر خیلی میتونست بهش کمک کنه.

به هر حال جفت مربیا رفتن کنار.:27:

pentoriko
23-06-2008, 02:09
ولی انصافا فن باستن بهتر از دونادونی کار کرد.اگر اینزاگی بازی میکرد همه توپهایی که تونی گل نکرد گل می شد.برای چی خط خورد؟

اشتباه هلند این بود که اصلا فوتبال بسته و دفاعی تمرین نکرده بود وگرنه تو دقایق آخر خیلی میتونست بهش کمک کنه.

به هر حال جفت مربیا رفتن کنار.:27:

آره دونادوني خيلي خرتر هستش

اشتباه فن باستن تو تعويض خالد بلهروز بود نميدونم چي شد مصدوم شد رفت بيرون؟؟!!
و اشتباه ديگش استفاده نكردن از هانتلار كه تو ليگ هلند خدايي ميكنه خيلي از مهره ها رو استفاده درست ازشون نكرد

Ali Pacino
23-06-2008, 02:25
من موندم چرا به آرین روبن بازی نداد؟!

Antonio Andolini
23-06-2008, 09:39
من موندم چرا به آرین روبن بازی نداد؟!
ما را به همچنین

mohsen.rajabi
23-06-2008, 10:30
من به نوبه خودم به همه طرفداران لاله های نارنجی تسلیت می گم

چی کار کنیم دیگه به یه هلندی خوردیم دیگه

*Batman*
23-06-2008, 15:24
بابا فن باستن گفت بد شانسی ما مصدومیت روبن بود. روبن مصدوم بوده.

mahn90
23-06-2008, 20:45
آخه اين آفلاي 22 سالش هم نيست تجربه بازي بزرگ نداره

لامصب هانتلار رو بازي ميداد ؟

iman0007
23-06-2008, 20:50
آخه اين آفلاي 22 سالش هم نيست تجربه بازي بزرگ نداره

لامصب هانتلار رو بازي ميداد ؟
ولی بد هم بازی نکرداااااااااا..........

MYM
23-06-2008, 21:53
بابا بازی را بیخیال شید. تموم شد رفت.

این تصویر زن و دختر کویت هست. به نظر من خیلی نازه. البته سو تفاوت نشه، منظورم دخترشه.:31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم دوست دختر فان در فارته. اونی که بلند شده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Majid ²
23-06-2008, 22:11
حیف شد هلند حذف شد
تسلیــت

NONE
24-06-2008, 15:34
هميشه لايق بود ولي بد شانس

barca673
24-06-2008, 17:08
خیلی حیف شد. ......... !!!!bye The Netherlands

pouria007
24-06-2008, 17:17
کی گفته؟
هلند با اون بازی آخریش حقش بود حذف بشه
.:: طرفدار بی تعصب هلند ::.

*Batman*
24-06-2008, 19:57
بازیکن محبوب من فن نیستلروی بود.
خدا کنه یه مربی خوب برای جام جهانی بیارن. چون این تیم پتانسیل قهرمان شدن را داره.

ali racer
26-06-2008, 19:40
از وقتی یادمه هلنذ زیباترین بازی ها رو انجام داده
و هیچ وقت هم نتیجه ای که دوست داشتمو نگرفته !!

Ali Pacino
26-06-2008, 20:51
تایید می شه:13:

*Batman*
27-06-2008, 01:37

نگو که دل آدم کباب میشه.
اون شب که باختیم گریم گرفت.:37:

NONE
16-07-2008, 13:38
نگو که دل آدم کباب میشه.
اون شب که باختیم گریم گرفت.:37:
ای گفتی...دلم اتیش گرفت

mahn90
03-08-2008, 11:44
هلندیایی عزیز واد شین