مشاهده نسخه کامل
: Anti Virus
MAR_Programmer
08-06-2008, 07:39
سلام
ممکنه سوال تکراری باشه اما من توی انجمن جستجو کردم جواب خاصی گیرم نیومد
مطمئنا برای Linux هم ویروس وجود داره پس لطفا یه Anti Virus برای نصب روی این سیستم عامل (اگر برای توزیع Fedora Core 8 که خیلی بهتره) به من معرفی کنید؟؟
یه موضوع دیگه هم هست و اون اینکه من یه برنامه ماشین مجازی می خوام که روی Fedora 8 کار کنه لطفا لینک دانلود نرم افزار رو برام بزارید (می خوام که نصب بشه چون برای RH9 رو قبلا گرفته بودم اما روی این توزیع نصب نمی شه)
دوست عزیز تعداد اونقدر کم هست که شاید به سالی ۲ یا ۳ تا هم نرسه ضمن اینکه ساختار این ویروسها با آنچه در ویندوز داریم فرق می کنه برای همین اصولا در خود توزیع با یک آپدیت مشکل بر طرف میشه.
ولی اگر شما همزمان ویندوز هم دارید بهتره از یک آنتی ویروس استفاده کنید چرا؟ چون ویروس ممکن هست بروی هارد شما بشینه و در لینوکس کاری نکنه! ولی چون در هارد شما هست وقتی در ویندوز بوت کنید فعال بشه.
بهترین هم فکر کنم Avg باشه.
MAR_Programmer
08-06-2008, 10:38
یه سوال تخصصی تر؟!!!
اگر من نحوه نصب Fedora به Fedora Server تبدیل کنم (یعنی کامپوننت های مورد نیاز رو نصب کنم) می تونم از ISA استفاده کنم یعنی اصلا ISA برای لینوکس کامپایل شده؟
دوست عزیز ایتدا اینکه خود fedora تاپیک داره و شما تمام سوالاتتون رو مانند این و ۲ تاپیک دیگه ای که برای فونت و ... باز کردید رو در اونجا مطرح کنید.
ثانیا ISA یک برنامه ی مایکروسافت هست!چرا دست از سر این مایکروسافت بر نمی دارید! :31:
شما بگید دقیقا می خواهید چه کنید تا دوستان معرفی کنند، البته در تاپیک فدورا
ممنون
m a j r i x
08-06-2008, 18:56
سلام
۱- عناوین تاپیک باید با محتوای تاپیک سازگاری داشته باشه
شما در خواست آنتی ویروس برای فدورا دارید
ولی بغیر این هم دنبال ماشین مجازی و ISA server نیز هستید
۲- در مورد آنتی ویروس و وجود ویروس در لینوکس بارها و بارها در همین انجمن بحث شده
و اگر هم بخوبی جستجو نکردید من برای شما یک جواب دارم مطمئن باشید سیستم شما در لینوکس ویروسی نمیشه
۳- برای بحث در سرورها و شبکه باید به انجمن مربوطه مراجعه کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.