ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : **آلمان يا ارتش نازي ها **

صفحه ها : 1 [2]

mostafa_khan001
22-06-2008, 21:40
نعره های اولی رو یادتونه...همه رو از خواب بیدار میکرد!
مهمت شول یادتونه چی گفته بود:
از 2 تا چیز تو دنیا میترسم
1-جنگ
2- داد زدن الیور کان

بردیا
22-06-2008, 21:47
بابا اولی که کارش خیلی خفن بود

دقیقا یادمه زمانی که اوسی کوفور تو بایرن بود یه روز تو تمرین اشتباهی با سر دروازه اولیور کان رو که توی یه طرف باهم وایساده بودن رو باز کرد و بعد از این گل به خودی شروع به خندیدن کرد که............
اولیور با مشت زد تو دهنش

tak_shadmehr
22-06-2008, 21:49
درود
آلمانی ها پایه باشید جشن قهرمانی رو هر چه باشکوه تر اینجا بگیریم.
شهداد

tak_shadmehr
22-06-2008, 21:57
درود
اولیور بچه ها سال دیگه هم هستش.من عاشقشم.
شهداد

hossein500300
23-06-2008, 02:06
اليور از اسطوره هاست،خيلی دوستش دارم.
من که پايه هستم،جشن قهرمانی را با شکوه برگزار ميکنيم.

hossein500300
23-06-2008, 02:13
المان قهرمان نمیشه. لوله میشه.

من يه سؤال ازت دارم،تو هميشه عادت داری که تيم مورد علاقه ات که ميبازه،انقدر توجيح کنی؟
بس کن ديگه،خجالت بکشين بابا،آخه چقدر ميخواهين خودتون را توجيح کنيد،ميخوای بگی مثلاً باختتون
شانسی بود؟
قبول کن و مرد باش و بگو تيم ما باخت،تموم شد،اين بچه بازيها را هم در نيار.

franch
23-06-2008, 02:15
ايتاليا هم كه حذف شد . فقط مونده اسپانيا كه اونم كارش تمومه توفينال.:8:

hossein500300
23-06-2008, 02:18
ايتاليا هم كه حذف شد . فقط مونده اسپانيا كه اونم كارش تمومه توفينال.:8:

اسپانيا که کارش تو فينال ساخته هستش،اينو مطمئنم.

Ali Pacino
23-06-2008, 02:30
بالاک که گلش خطا بود اگه آلمان قهرمان بشه اصلا حال نمی کنم اونوقت می شه 3 قهرمانی تو جهان و 4 تا تو یورو
مطمئنا آلمان تو فیناله که اگه حریفش روسیه نباشه قهرمان می شه می تونه اسپانیا رو تو فینال بزنه

hossein500300
23-06-2008, 02:34
بالاک که گلش خطا بود اگه آلمان قهرمان بشه اصلا حال نمی کنم اونوقت می شه 3 قهرمانی تو جهان و 4 تا تو یورو
مطمئنا آلمان تو فیناله که اگه حریفش روسیه نباشه قهرمان می شه می تونه اسپانیا رو تو فینال بزنه

آلمان،امسال هر کی جلوش باشه براش فرقی نميکنه،اصلاً امسال آلمان برای قهرمانی اومده.

franch
23-06-2008, 02:38
مطمئن باش چهارمين قهرماني المان در راهه:8:

Julian
23-06-2008, 11:51
من يه سؤال ازت دارم،تو هميشه عادت داری که تيم مورد علاقه ات که ميبازه،انقدر توجيح کنی؟
بس کن ديگه،خجالت بکشين بابا،آخه چقدر ميخواهين خودتون را توجيح کنيد،ميخوای بگی مثلاً باختتون
شانسی بود؟
قبول کن و مرد باش و بگو تيم ما باخت،تموم شد،اين بچه بازيها را هم در نيار.

من که تو نظر سنجی قهرمان به المان رای دادم. این یعنی حقیقت رو قبول دارم.
این چیزایی هم که میگم فقط برای دور هم بودن و شوخی و خنده س.
امضامو نیگاااااااااااااااا!!!

بردیا
23-06-2008, 12:00
با حذف خدای شانس که ایتالیا باشه دیگه آلمان رقیبی نداره
فقط ایتالیاییا بودن که میتونستن برای آلمان دردسر درست کنن با اون نوع بازیشون ولی الان آلمان بی رقیبه.

nel
23-06-2008, 12:24
me too
happy win days !! in germany

joey jordison
23-06-2008, 17:59
مطمئن باش چهارمين قهرماني المان در راهه:8:
:38::38::38::38:ببین اینا هم دارن میخندن به حرفت!!!:27:
مگه قرار نبود پست ندی:21:

tak_shadmehr
23-06-2008, 18:10
درود
این بالایی چی میگی؟این بره نارنگیاشو بچسبه که لولشون کردیم رفت.
شهداد

franch
23-06-2008, 21:00
با حذف خدای شانس که ایتالیا باشه دیگه آلمان رقیبی نداره
فقط ایتالیاییا بودن که میتونستن برای آلمان دردسر درست کنن با اون نوع بازیشون ولی الان آلمان بی رقیبه.
واقعا گل گفتي ...
حالا كه ايتالياي خوش شانس حذف شد ديگه بايد المان رو از همين الان قهرمان بدونيم.
اسپانيا هم در حدي نيست كه بتونه از پس المان بر بياد.:5:

Majid ²
23-06-2008, 22:12
Deutschland Deustchland

ایشالا که قهرمانیــم

Antonio Andolini
23-06-2008, 23:48
Deutschland Deustchland

مجید اگه میشه طرز تلفظ بالایی رو بزار.... با وجود این که از آلمان خوشم میاد ولی از اسمش خوشم میاد{منظورم اسم آلمانیشه} دیوتسچلند؟!! درست گفتم؟

Majid ²
23-06-2008, 23:49
مجید اگه میشه طرز تلفظ بالایی رو بزار.... با وجود این که از آلمان خوشم میاد ولی از اسمش خوشم میاد{منظورم اسم آلمانیشه} دیوتسچلند؟!! درست گفتم؟

به این صورت تلفظ میشه :

دویچلند DoyChLand

Antonio Andolini
23-06-2008, 23:53
به این صورت تلفظ میشه :

دویچلند DoyChLand

معنیش چی میشه؟!! ...... ولی دیوتسچلند باحال تره:31:

Majid ²
24-06-2008, 00:01
معنیش چی میشه؟!! ...... ولی دیوتسچلند باحال تره:31:
معنی یخده :31:

کلن دویچ Deutsch یعنی آلمانی ( زبان )
Deutscher یعنی آلمانی ( آدماش )
Deutschland هم یعنی کشور آلمان

مسخره کردن خودشون رو :31:

Julian
24-06-2008, 12:00
با اون پرچم مسخره شون که ادم رو یاد جهنم میندازه!!

Majid ²
24-06-2008, 13:07
من خواب دیدم آلمان 2-1 بازی رو میبره و میره فیــنـال

در ضمن از بچه های زیر 15 سال دعوت میشه که برن و کارتون نگاه کنن
آخه تو رو چه به فوتبال بچه کوچولو

برو بازیتو بکن :31:

بردیا
24-06-2008, 13:17
به به.
میگم مجید ازون الفاظ که یادم دادی استفاده بکنم؟
همون شعارا رو میگما.:d

Julian
24-06-2008, 13:33
من خواب دیدم آلمان 2-1 بازی رو میبره و میره فیــنـال

در ضمن از بچه های زیر 15 سال دعوت میشه که برن و کارتون نگاه کنن
آخه تو رو چه به فوتبال بچه کوچولو

برو بازیتو بکن :31:

برو تو همون انجمن موسیقی دایره دنبکت رو بزن.
تو رو چه به فوتبال.

sherlockholmz
24-06-2008, 14:00
ازطرفداران آلمان خواهش مي كنم كلاسشون رو حفظ كنند.
تودنيا اگه تيمي بتواند با مجموع افتخارات تيم آلمان رقابت كند برزيل است كه اونم با لابي هاي هاوه لانژ و پله اكثرا" به قهرماني مي رسيد.
در اروپا كشوري نداريم كه بتواند با آلمان رقابت كند.اين دوستان طرفدار تيمهايي از قبيل ايتاليا، تركيه،قبرس،كومور و... كيف مي كنند كه با طرفداران قويترين و با ديسيپلين ترين تيم دنيا كل كل كنندودر واقع نوعي افتخار محسوب ميشود. پس زيادسربسرشون نذاريد.
باميد شكست تيم تركيه در فردا شب.

Majid ²
24-06-2008, 14:17
به به.
میگم مجید ازون الفاظ که یادم دادی استفاده بکنم؟
همون شعارا رو میگما.:d

نه بابا اینجوری حال میکنن که 4 تا فحش خارجی خوردن
فحشــا رو خز نکنیم :31:

تو رو چه به فوتبال.

حیف بچه تیر هستی
وگرنه جوابت رو میدادم

اون از هلندت
اون از نارنگی
الان از کدوم تیم داری میری بالا ؟؟
ترکیه ؟ روسیه ؟ اسپانیا ؟؟

ازطرفداران آلمان خواهش مي كنم كلاسشون رو حفظ كنند.
تودنيا اگه تيمي بتواند با مجموع افتخارات تيم آلمان رقابت كند برزيل است كه اونم با لابي هاي هاوه لانژ و پله اكثرا" به قهرماني مي رسيد.
در اروپا كشوري نداريم كه بتواند با آلمان رقابت كند.اين دوستان طرفدار تيمهايي از قبيل ايتاليا، تركيه،قبرس،كومور و... كيف مي كنند كه با طرفداران قويترين و با ديسيپلين ترين تيم دنيا كل كل كنندودر واقع نوعي افتخار محسوب ميشود. پس زيادسربسرشون نذاريد.
باميد شكست تيم تركيه در فردا شب.

حرف حساب جواب یخده
ایشالا میترکونیم ترکــا رو :20:

mostafa_khan001
24-06-2008, 14:27
با اون پرچم مسخره شون که ادم رو یاد جهنم میندازه!!

تو رو چه به فوتبال.
شخصا با پستهات خیلی حال میکنم.چون مظهر سوختگی هستی.معلومه میزان سوختگیت هم بالاست:21::27:
کجایی؟محلتون اتش نشانی نداشته مگه؟:5:

Majid ²
24-06-2008, 14:32
شخصا با پستهات خیلی حال میکنم.چون مظهر سوختگی هستی.معلومه میزان سوختگیت هم بالاست:21::27:
کجایی؟محلتون اتش نشانی نداشته مگه؟:5:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

معمولن تکراری حرف نمیزنم
ولی مجبورم بازم بگم
حرف حساب جواب نداره

دمت گرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Julian
24-06-2008, 15:28
اولا مجید اقا بدونه که من فقط طرفدار پرتغال بودم و بس.
دوما بزودی المان هم راهی سوانح سوختگی میشه. خیلی امیدوار نباشین.

hossein500300
24-06-2008, 15:39
اصلاً کلاً تو دنيا هيچکی مثل آلمان نميشه.
جالبه خرس مهربون(اسکولاری)امسال چه بلايی ميخواد سر چلسی در بياره،خدا داند.

MYM
24-06-2008, 15:40
مجید جان شما تو کدوم شهر آلمان سکونت دارید؟

EHHASSATNI
24-06-2008, 15:46
از همون اول گفتم المان قهرمانه هیشکی باور نکرد
ترکیه رو از وسط پاره می کنه
اسپانیا رو هم جر میده

Majid ²
24-06-2008, 16:11

ای خــدا
یادت رفته بود بعد از حذف نارنگی از تیمای دیگه میرفتین بالا

باشــه

تا همینجاشم که اومدیم که یه سر و کله از بقیه بالاتریم :5:

اصلاً کلاً تو دنيا هيچکی مثل آلمان نميشه.

سخنی بسی نیک بود

مجید جان شما تو کدوم شهر آلمان سکونت دارید؟

چطور مــگه ؟؟

از همون اول گفتم المان قهرمانه هیشکی باور نکرد
ترکیه رو از وسط پاره می کنه
اسپانیا رو هم جر میده

100%
:40:

hoomaan
24-06-2008, 17:13

این امضای تلخک وارت رو عوض کن دیگه بابا . هنوز نتونستی سوراخ شدنتونو هضم کنی؟

Ali Pacino
24-06-2008, 17:15
با وجود اینکه ترکیه 13 تا بازیکن بیشتر نداره احتمال برد آلمان 99 % هستش اگه بازی رو نبرین دیگه هیچی؟!

MYM
24-06-2008, 17:23
چطور مــگه ؟؟

همینجوری. اگه دلت نخواست، جواب نده.
گفتم شاید همشهری باشیم. آخه یه مدت اونجا بودم. شاید یه مدت دیگه بازم اومدم اونجا.

Julian
24-06-2008, 17:50
ای خــدا

یادت رفته بود بعد از حذف نارنگی از تیمای دیگه میرفتین بالا

باشــه
:40:

من که بالا نمیرفتم.

Julian
24-06-2008, 17:50
این امضای تلخک وارت رو عوض کن دیگه بابا . هنوز نتونستی سوراخ شدنتونو هضم کنی؟

تا معلوم شدن سرنوشت پیرمرد های المانی این امضا هست.

Majid ²
24-06-2008, 18:27
همینجوری. اگه دلت نخواست، جواب نده.
گفتم شاید همشهری باشیم. آخه یه مدت اونجا بودم. شاید یه مدت دیگه بازم اومدم اونجا.

خب تو بگو کجــا بودی تا من بگم میخوره یا نه :31:

mohamad23
24-06-2008, 19:11
تا معلوم شدن سرنوشت پیرمرد های المانی این امضا هست.

ناراحت نشیا ولی اولا که پیرمرد خودتی آلمان یکی از جوونترین تیماست ثانیا زرافه هم خودتی آلمان بلندقدترین تیمه و اون پرتغاله که میانگین قدشون یک مترو نیمه دقیقا مثل نارنگی گردو قلمبن :31: ثالثا آلمان قهرمان میشه و پرتغالیها می بیننو حسرت می خورند :27:

Julian
24-06-2008, 19:12
ناراحت نشیا ولی اولا که پیرمرد خودتی آلمان یکی از جوونترین تیماست ثانیا زرافه هم خودتی آلمان بلندقدترین تیمه و اون پرتغاله که میانگین قدشون یک مترو نیمه دقیقا مثل نارنگی گردو قلمبن :31: ثالثا آلمان قهرمان میشه و پرتغالیها می بیننو حسرت می خورند :27:

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:: angry::angry:

mohamad23
24-06-2008, 19:13
زنده باد آلمان آریائی :11:

Majid ²
24-06-2008, 19:14

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Julian
24-06-2008, 19:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بخند اقا مجید.
موقع گریه ات هم میرسه.

mohamad23
24-06-2008, 19:16
:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:: angry::angry:

چرا عصبانی شدی با تو نبودم که با پرتغال بودم ضمنا بهتره دیگه عکس اون زرافرو برداری به جاش خرس مهربون بذاری. :20:

Majid ²
24-06-2008, 19:19
بخند اقا مجید.
موقع گریه ات هم میرسه.

فعلن شما بسوزین
ما یکم بخندیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چرا عصبانی شدی با تو نبودم که با پرتغال بودم ضمنا بهتره دیگه عکس اون زرافرو برداری به جاش خرس مهربون بذاری. :20:

پیشنهادش خدایی توپ بود
انجام بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Julian
24-06-2008, 19:21
عمرا ورش دارم.
تا حذف المان باقیه.

mohamad23
24-06-2008, 19:24
عمرا ورش دارم.
تا حذف المان باقیه.

آلمان حذف نمیشه چون یه پایه فیناله و در نهایت قهرمان :40: اون عمو سیبیلو ست که همیشه حذف میشه البته در برابر آلمان

Julian
24-06-2008, 19:26
روسیه یا اسپانیا تو فینال المانو لوله میکنن.

Masoud King
24-06-2008, 19:27
میگم این نارنگی که له کردیم میدونین کیلویی چنده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

Julian
24-06-2008, 19:29
خدای من غرور سرتا پا تون رو گرفته.
جای زرافه ها تو باغ وحشه نه زمین فوتبال
گردن شون نمیرسه چمن زمینو بخورن که باید برگ درخت بخورن.:)

Julian
24-06-2008, 19:30
میگم این نارنگی که له کردیم میدونین کیلویی چنده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

یه نگاهی به امضات بنداز و برو بعد کنکورت بیا.

mohamad23
24-06-2008, 19:37
روسیه یا اسپانیا تو فینال المانو لوله میکنن.

آلمان اول نوار شگفتیهای ترکیه رو پاره میکنه (البته شگفتی که چه عرض کنم با شانس و بازی وحشیانه و ضد فوتبال اومدن بالا) روسیه هم تو فینال زیر پاهای آلمان له میشه.

MYM
24-06-2008, 19:47
آلمان اول نوار شگفتیهای ترکیه رو پاره میکنه (البته شگفتی که چه عرض کنم با شانس و بازی وحشیانه و ضد فوتبال اومدن بالا) روسیه هم تو فینال زیر پاهای آلمان له میشه.

استاد،
تو این دوره شانسی اومدن بالا، تو جام جهانی چطور سوم شدند؟

MYM
24-06-2008, 19:49
خب تو بگو کجــا بودی تا من بگم میخوره یا نه :31:

درسدن. ...

MYM
24-06-2008, 19:50
زنده باد آلمان آریائی :11:

واه واه واه. بازم چرت و پرت گفتی؟

mohamad23
24-06-2008, 20:01
واه واه واه. بازم چرت و پرت گفتی؟

این که این حقیقت از نظر شما چرت و پرت مشکل خودتونه بهتره یکم مطالعتونو بیشتر کنید.

MYM
24-06-2008, 21:26
این که این حقیقت از نظر شما چرت و پرت مشکل خودتونه بهتره یکم مطالعتونو بیشتر کنید.

حقیقت؟ از نظر شما؟
ثابت کنید.

به به، به به.

بردیا
24-06-2008, 22:18
استاد،

تو جام جهانی که انصافا با شانس اومدن بالا.
بردن چین و کاستاریکا و ژاپن و سنگال و کره جنوبی که هیچکدوم تیم واقعا قوی نبودن کار چندان سختی نبوده.ترکیه تو جام جهانی هیچ حریف قدری روبروش نبود
ترکیه شگفتی ساز نبود بلکه تونست حریفایی رو که در سطح خودش بودن شکست بده.دیدید که 2بار با برزیل بازی کرد و هر 2بار باختش هر چند با اختلاف گل کم.
ولی تو یورو قبول دارم خوب بالا اومدن هرچند بیشتر احساساتی بازی کردن تا منطقی و نتیجشونم گرفتن ولی جلوی آلمان احساساتی بازی کردن راه به جایی نمیبره.

بردیا
24-06-2008, 22:24
حقیقت؟ از نظر شما؟
ثابت کنید.

به به، به به.

درسته این تاپیک جاش نیست ولی اقوام آریای در هنگام مهاجرت از مکان اولیه خودشون3دسته شدن.
گروهی به فلات ایران اومدن.گروهی به هند رفتن و گروهی هم به اروپا و نواحی جنوبی آلمان که الان تقریبا شامل ایالت باواریا و اطرافش میشه.و هر 3باهم هم نژادن.ولی بعد از حمله اعراب و فتح ایران به دلیل آمیزش قوم فاتح با مردم مغلوب خصوصیات ژنتیکی ایرانیا عوض شد و قیافشون تغییر کرد وگرنه اگر اون آمیزش نژادی انجام نمیگرفت مردم فعلی ایران هم اکثرا چشم آبی و مو بور میشدن.الانم هنوز عده ای هستن که نژاد اصلیشون دست نخورده هستش.
فکر میکنم(اگر اشتباه نکنم)کاربر pinkpanther یکی ازون افراد باشه.

vorojax
24-06-2008, 22:29
سلام :40:
المان قهرمانه!!!!!!!!!!
بردیا جان بی خیال .............

eshghe eskate
24-06-2008, 22:30
درسته این تاپیک جاش نیست ولی اقوام آریای در هنگام مهاجرت از مکان اولیه خودشون3دسته شدن.
گروهی به فلات ایران اومدن.گروهی به هند رفتن و گروهی هم به اروپا و نواحی جنوبی آلمان که الان تقریبا شامل ایالت باواریا و اطرافش میشه.و هر 3باهم هم نژادن.ولی بعد از حمله اعراب و فتح ایران به دلیل آمیزش قوم فاتح با مردم مغلوب خصوصیات ژنتیکی ایرانیا عوض شد و قیافشون تغییر کرد وگرنه اگر اون آمیزش نژادی انجام نمیگرفت مردم فعلی ایران هم اکثرا چشم آبی و مو بور میشدن.الانم هنوز عده ای هستن که نژاد اصلیشون دست نخورده هستش.
بابا اطلاعات عمومی.بابا کار درس.بابا تاریخ.جغرافیا.:27:چه اطلاعات جالبی!
13 بار میگم که ایشالا المان قهرمانه.:40::40:

MYM
24-06-2008, 23:29
تو جام جهانی که انصافا با شانس اومدن بالا.
بردن چین و کاستاریکا و ژاپن و سنگال و کره جنوبی که هیچکدوم تیم واقعا قوی نبودن کار چندان سختی نبوده.ترکیه تو جام جهانی هیچ حریف قدری روبروش نبود
ترکیه شگفتی ساز نبود بلکه تونست حریفایی رو که در سطح خودش بودن شکست بده.دیدید که 2بار با برزیل بازی کرد و هر 2بار باختش هر چند با اختلاف گل کم.
ولی تو یورو قبول دارم خوب بالا اومدن هرچند بیشتر احساساتی بازی کردن تا منطقی و نتیجشونم گرفتن ولی جلوی آلمان احساساتی بازی کردن راه به جایی نمیبره.

امیدوارم از این شانس و احساسات نصیب شما هم بشه.:31:

MYM
24-06-2008, 23:31

این حرف ها را قبلا هم شنیدم. مدرک علمی معرفی کنید که ادعایتان را ثابت کند.
من با معرفی مدرکی عکس ادعای شما را ثابت کردم. چند صفحه پیش.

Actros
25-06-2008, 00:54
آلمان با 2 تا اختلاف ترکیه رو حذف میکنه:5:

Masoud King
25-06-2008, 10:28
ديشب خواب ميديدم كه بازي رفته پنتالتي ها و آخرين پنالتي رو هم من ميزنم اوت ميشه آلمان هم حذف ميشه!!!!

بردیا
25-06-2008, 11:23
پس کارمون تمومه
وقتی مسعود پنالتیو بزنه بیرون تیم به ***میره.:d

franch
25-06-2008, 11:39
تركيه رو لوله ميكنيم.
روسيه يا اسپانيا هم كارشون تمومه تو فينال.:5:

Julian
25-06-2008, 12:24
ترکیه رو امشب ببرین من امضامو برمیدارم.
خیلی کار اسونیه هاا

mohamad23
25-06-2008, 12:49

دقیقا اصلا اینکه ایرانیا این شکلی هستند به خاطر اختلاط نژادی با عربها ترکها و مغولهاست و الا نژاد اصیل آریایی یعنی قد بلند پوست سفید چشمان آبی و موهای طلایی یا بور.و ایرانیان هم همین شکلی بودند در ابتدا و این در منابع تاریخی هم ذکر شده مثل گزنفون.البته هم ریشه بودن و شباهت های زبان فارسی و آلمانیم اینو ثابت میکنه.البته یک نژاد هندو اروپائی هم داریم که به اکثر سفید پوستها گفته میشه اما نباید با نژاد آریائی که من گفتم اشتباه گرفته بشه.

mohamad23
25-06-2008, 12:54
امشب مطمئنا ترکیه را میبریم ولی چیزی که من ازش میترسم اینه که ترکیه که دیگه چیزی واسه از دست دادن نداره امشب ساق پای بازیکنای آلمانو نشانه بره و یا کاری کنه که بازی کنای آلمان اخراج یا دو اخطاره بشن :13: ولی امیدوارم داور و تیم آلمان هوشیار باشن.

mohamad23
25-06-2008, 13:17
استاد،

2002 رو کاری ندارم ولی این دوره که معلومه با شانسو ضد فوتبال اومدین بالا وگرنه اگه یه تیم نرمالی بودین الان 13 نفره نبودین بعدشم به اون سومی جام جهانی نناز آلمان سه تا سومی جام جهانی داره و یک چهارمی تازه اون 3 قهرمانی و 4 نایب قهرمانی در جهان و 3 قهرمانی و 2 نایب قهرمانی در اروپا بماند.در ضمن کره جنوبی هم 2002 چهارم شد ولی تو رده بندی فیفا و آسیا از ایران پایین تره سومی و چهارمه ترکیه و کره شگفتی بود و یک جرقه مثل قهرمانی یونان در 2004.هر موقع مثل آلمان یک فوتبال پیشرفته و ریشه دار و با ثبات که 30 سال همیشه در جام جهانی و جام ملتها جزو 4 تیم بوده شدین بیاین حرف بزنین.ثباتی که میگمو حتی برزیلم نداشته.

MYM
25-06-2008, 14:47
امشب مطمئنا ترکیه را میبریم ولی چیزی که من ازش میترسم اینه که ترکیه که دیگه چیزی واسه از دست دادن نداره امشب ساق پای بازیکنای آلمانو نشانه بره و یا کاری کنه که بازی کنای آلمان اخراج یا دو اخطاره بشن :13: ولی امیدوارم داور و تیم آلمان هوشیار باشن.

مطمئنا اینگونه نخواهد بود. نزدیکی که بین آلمانی ها و تورک ها وجود داره و همچنین صحیح نبودن حرف های شما در مورد بازی تورک ها دلیلی بر ادعای من می باشد.

MYM
25-06-2008, 14:49
دقیقا اصلا اینکه ایرانیا این شکلی هستند به خاطر اختلاط نژادی با عربها ترکها و مغولهاست و الا نژاد اصیل آریایی یعنی قد بلند پوست سفید چشمان آبی و موهای طلایی یا بور.و ایرانیان هم همین شکلی بودند در ابتدا و این در منابع تاریخی هم ذکر شده مثل گزنفون.البته هم ریشه بودن و شباهت های زبان فارسی و آلمانیم اینو ثابت میکنه.البته یک نژاد هندو اروپائی هم داریم که به اکثر سفید پوستها گفته میشه اما نباید با نژاد آریائی که من گفتم اشتباه گرفته بشه.

نقض ادعای شما :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منتظر ارائه شدن مدرک علمی برای اثبات این ادعا توسط شما می مانم.

MYM
25-06-2008, 14:55
2002 رو کاری ندارم ولی این دوره که معلومه با شانسو ضد فوتبال اومدین بالا وگرنه اگه یه تیم نرمالی بودین الان 13 نفره نبودین بعدشم به اون سومی جام جهانی نناز آلمان سه تا سومی جام جهانی داره و یک چهارمی تازه اون 3 قهرمانی و 4 نایب قهرمانی در جهان و 3 قهرمانی و 2 نایب قهرمانی در اروپا بماند.در ضمن کره جنوبی هم 2002 چهارم شد ولی تو رده بندی فیفا و آسیا از ایران پایین تره سومی و چهارمه ترکیه و کره شگفتی بود و یک جرقه مثل قهرمانی یونان در 2004.هر موقع مثل آلمان یک فوتبال پیشرفته و ریشه دار و با ثبات که 30 سال همیشه در جام جهانی و جام ملتها جزو 4 تیم بوده شدین بیاین حرف بزنین.ثباتی که میگمو حتی برزیلم نداشته.

کسی افتخارات تیم آلمان را انکار نکرده که مدام تکرار می کنید.

پس ایتالیا هم خوش شانس است که در جام جهانی 2006 با ضربات پنالتی قهرمان شد. یا فرانسه که در یورو 2000 با گل دقیقه 93 ترزگه قهرمان شد و ...
می خواهید 1001 مورد دیگر هم مثال بزنم؟
منظورتان از ضد فوتبال چیست؟ ایتالیا هم ضد فوتبال کرد؟

همانطور که قبلا هم گفته ام اگر شانس و ضد فوتبال کارساز بود شما (تیم ایران) تا به حال 5 بار قهرمان جهان شده بودید.

MYM
25-06-2008, 15:02

Jens Lehmann: تورکیه صاحب تاریخی بسیار بزرگ است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دروازه بان باتجربه ى آلمان ینس لهمان,در گزارش با روزنامه آلمانی Bild , تورکیه را صاحب تاریخی بسیار عظیم و تورک ها را دارای نقشی بسیار بزرگ در به واقعیت پیوستن معجزه ی اقتصادی در آلمان دانست و افزود:
"در جوانی ام در شهر Essen با جوانهای تورک زیادی فوتبال بازی کردم.به تورکیه نسبت به دیگر کشورها وابستگی نزدیکی دارم."

وی با عنوان بازی همراه با محبت در مقابل تورکیه,گفت:"این را نه تنها به سبب مواجهه ورزشی,بلکه با توجه به روابط تورک ها و آلمان ها میگویم.تورکیه ملت بزرگی است که مردمانی شرافتمند دارد."

مترجم : M.R

MYM
25-06-2008, 15:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازیکن مورد علاقه من. به به، به به.

Julian
25-06-2008, 15:55
چطور شما از ینس له من نمیخوای مدرک بیاره؟ چون به نفع ترکا حرف زده؟

Julian
25-06-2008, 15:57

در اینکه نجاد ما اریایی هست شکی نیست.
ولی تفاوت ما با المانی ها سر جایی هست که زندگی می کنیم.
هر چی شما به سمت عرض جغرافیایی پایین تر حرکت کنید رنگ پوست ها سیاه تر میشه.
ولی این نمیتونه منکر نجاد یه ملت بشه.

saman rossi
25-06-2008, 17:14
بابا جون مادرتون امروز این ترکیه رو ببرین حال این ترکای ترک پرست بی دین کم شه. دهنمونو چیز کردن از بس تایپیک تورکیه!!! زدن

mohamad23
25-06-2008, 17:32

این که شرایط جغرافیایی و عرض جغرافیایی در شکل ظاهری تاثیر میذاره یه بحث دیگست.پس لابد ما اگه بریم آفریقا موهامون مجعد و لبامون کلفت میشه اره؟یا بریم شرق آسیا چشم بادومی میشیم؟نه این اتفاقیه که تو چند هزار سالم نمیفته. بحثم رو شکل اصیل و اولیه نژاد ماست و میخواستم اختلاط نژادمون با عربها و ترکها و مغولها و غیررو ذکر کنم که این اختلاط نژادی باعث اختلاط فرهنگی هم شده مثل زبانمون که اکثر کلماتش ریشه ی عربی داره ولی ساختار زبان فارسیه ولی نژاد ژرمنها چون کمتر با نژادهای دیگه مخلوط شده زبانشونم بیشتر از 90 درصد کلماتش ریشه ی ژرمنی داره.و ساختار دو زبان یکیه واز نظر چهره هم که بگه ما خیلی شبیه عرباییم ولی اختلافات ریشه ای زبانمون نشون میده که هم نژاد نیستیم.و این شباهتا به خاطر اختلاطهای نژادیه.چون اونا زبانشون ریشه ی سامی داره و ما آریایی.

Masoud King
25-06-2008, 17:34
نامردا حالا باید شب کنکور بازی رو مینداختن:31:
امشب بد جوری به دلم خورده که یه 4 ...5 نا گل به این ترکها میزنیم......
از ترکیه خوردن برای تیمی مثه :40: آلمان :40: واقعا خجالت داره!

mohamad23
25-06-2008, 17:39
نقض ادعای شما :

این همون نژاد هند و اروپایی هست که من گفتم چون زادگاهشون قفقاز بوده و نژاد آریا هم از شعبات این نژاده.اما طبق اون چیزی که منظور شماست ما اصلا چیزی به اسم نژاد نداریم چون همه از نسل آدم و حواییم دیگه!

Julian
25-06-2008, 17:44
این که شرایط جغرافیایی و عرض جغرافیایی در شکل ظاهری تاثیر میذاره یه بحث دیگست.پس لابد ما اگه بریم آفریقا موهامون مجعد و لبامون کلفت میشه اره؟یا بریم شرق آسیا چشم بادومی میشیم؟نه این اتفاقیه که تو چندین نسلم نمیفته. بحثم رو شکل اصیل و اولیه نژاد ماست و میخواستم اختلاط نژادمون با عربها و ترکها و مغولها و غیررو ذکر کنم که این اختلاط نژادی باعث اختلاط فرهنگی هم شده مثل زبانمون که اکثر کلماتش ریشه ی عربی داره ولی ساختار زبان فارسیه ولی نژاد ژرمنها چون کمتر با نژادهای دیگه مخلوط شده زبانشونم بیشتر از 90 درصد کلماتش ریشه ی ژرمنی داره.و ساختار دو زبان یکیه واز نظر چهره هم که بگه ما خیلی شبیه عرباییم ولی اختلافات ریشه ای زبانمون نشون میده که هم نژاد نیستیم.و این شباهتا به خاطر اختلاطهای نژادیه.چون اونا زبانشون ریشه ی سامی داره و ما آریایی.

همش درسته حرفی نیست.
فقط این رو من میخواستم بگم که ایرانی ها نجاد اولیه شون اریایی بوده.
بعدا مختلط شده بله درسته و خیلی سخته یه نجاد اصیل بمونه.
حتی خود ترکیه هم نجاد عرب زیاد داره چون عثمانی قومی عرب بوده و بعدا به این سرزمین کوچ کرده
زمان حکومت خلیفه عثمان.

mohamad23
25-06-2008, 17:52
نقض ادعای شما :

همش درسته حرفی نیست.
فقط این رو من میخواستم بگم که ایرانی ها نجاد اولیه شون اریایی بوده.
بعدا مختلط شده بله درسته و خیلی سخته یه نجاد اصیل بمونه.
حتی خود ترکیه هم نجاد عرب زیاد داره چون عثمانی قومی عرب بوده و بعدا به این سرزمین کوچ کرده
زمان حکومت خلیفه عثمان.

درسته هیچ نژادی کاملا اصیل نمونده بعضیا کمتر بعضیا بیشترولی نژادهای ترک و عرب نژادهای غیر آریائی بودن که وارد نژاد ایرانی شدن و تا مقدار زیادی تغییرش دادن و به نظر من حماقت از ترکها و تنبلی از عربها به ما ایرانیها وارد شده وگرنه اون ایران پیش از اسلام کجا و این ایران کجا.تفاوتهااز زمین تا آسمانه.

Julian
25-06-2008, 18:01
درسته هیچ نژادی کاملا اصیل نمونده بعضیا کمتر بعضیا بیشترولی نژادهای ترک و عرب نژادهای غیر آریائی بودن که وارد نژاد ایرانی شدن و تا مقدار زیادی تغییرش دادن و به نظر من حماقت از ترکها و تنبلی از عربها به ما ایرانیها وارد شده وگرنه اون ایران پیش از اسلام کجا و این ایران کجا.تفاوتهااز زمین تا آسمانه.

تایید میشه 100%
فقط در مورد قسمتی که قرمز کردم ترکا بسیار ادم های باهوش و خوبین. مخصوصا ایرانیاشون.

MYM
25-06-2008, 18:02
چطور شما از ینس له من نمیخوای مدرک بیاره؟ چون به نفع ترکا حرف زده؟

متوجه نشدم.

نجاد کلمه جدیده؟ من با اینکه فارس نیستم ولی مطمئنم نژاد درسته.
نژادی به نام آریا وجود ندارد. و در هیچ متن تاریخی این کلمه ذکر نشده. هردوت و سایر مورخان هم با کلمه Persian ایرانیان را مخاطب قرار می داده اند.

MYM
25-06-2008, 18:05

تورک ها و اروپایی ها از نژاد قفقازی هستند. نژادی به نام تورک یا ژرمن و ... وجود ندارد. اینها نام قوم هستند نه نژاد.

franch
25-06-2008, 18:18
با با جون من اينجا تاپيك المانه نه تاپيك ترك شناسي:21:

mohamad23
25-06-2008, 18:22
ترکها قفقازی نیستند زادگاه اونا آسیای مرکزی بوده و اقوام نیمه متمدنی بودن که به تدریج به آسیای غربی مهاجرت کردند و توسط ایرانیها و مسلمانها متمدن شدند.و به تدریج پنج شعبه شدن ترکهای آذربایجانی آناتولی ترکمنها قرقیزها و ازبکها.فقط دیگه ادامش ندین این بحثو اینجا تاپیک فوتباله مثلن.

Julian
25-06-2008, 18:29
متوجه نشدم.

نجاد کلمه جدیده؟ من با اینکه فارس نیستم ولی مطمئنم نژاد درسته.
نژادی به نام آریا وجود ندارد. و در هیچ متن تاریخی این کلمه ذکر نشده. هردوت و سایر مورخان هم با کلمه Persian ایرانیان را مخاطب قرار می داده اند.

شما گفتی yens leman گفته ترکیه کشور با تاریخ بزرگیه.
منم گفتم شما برای حرفی که به نفع ترکیه باشه مدرک نمیخوای.

نجاد رو هم من با ج مینویسم چون کیبوردم اون حرف رو تایپ نمیکنه.
ضمنا شما اثبات کنین نجاد اریایی وجود نداشته. ضمنا توجه داشته باشین شما چیز بزرگی رو منکر میشین.

MYM
25-06-2008, 18:29
با با جون من اينجا تاپيك المانه نه تاپيك ترك شناسي:21:

تاپیک فارس شناسی هم نیست. این را به خودتان بگوئید.

ترکها قفقازی نیستند زادگاه اونا آسیای مرکزی بوده و اقوام نیمه متمدنی بودن که به تدریج به آسیای غربی مهاجرت کردند و توسط ایرانیها و مسلمانها متمدن شدند.و به تدریج پنج شعبه شدن ترکهای آذربایجانی آناتولی ترکمنها قرقیزها و ازبکها.فقط دیگه ادامش ندین این بحثو اینجا تاپیک فوتباله مثلن.

مدرک؟؟؟ اگر نداری خ.. .

Julian
25-06-2008, 18:30

کاملا درسته.

Julian
25-06-2008, 18:31
تاپیک فارس شناسی هم نیست. این را به خودتان بگوئید.

مدرک؟؟؟ اگر نداری خ.. .

من در این زمینه قبلا به شما مدرک ارائه کردم.

MYM
25-06-2008, 18:32
ضمنا شما اثبات کنین نجاد اریایی وجود نداشته.

تو دیگه نوبری.

Julian
25-06-2008, 18:33
تو دیگه نوبری.

ثابت کن حرف اضافه نزن.

MYM
25-06-2008, 18:34
من در این زمینه قبلا به شما مدرک ارائه کردم.

به من مدرکی ارائه نکرده ای.

MYM
25-06-2008, 18:36
ثابت کن حرف اضافه نزن.

خودت را مضحکه عام و خاص نکن.
من انکار می کنم. این تو هستی که باید خلافش را ثابت کنی. ادعای من را نقض کنی.

Julian
25-06-2008, 18:38
تو پروفایل Bolot مدرک رو ندیدی؟

mohamad23
25-06-2008, 18:39

کاملا درسته.

بله کاملا درسته اینو دیگه همه می دونن .مثلا من اگه بگم مولانا مال ترکیه بوده خوشت میاد.
در ضمن ینس لمن هم منظورش کشور ترکیه بوده نه فوتبالشون تازه این یه ذره پیشرفتیم که کردن به خاطر مربای آلمانی بوده که اونجا رفتن از اواخر دهه هشتاد مثل یوپ دروال یوآخیم لو و کریستوف دام.والسلام

Julian
25-06-2008, 18:40
تعصب کورکورانه تا چشماتون و مغز استخون تون رو گرفته.
قبول نمی کنین که ایران کشوری با تاریخی بسیار پر افتخار و غرور افرینه.
یک نصیحت از من سعی کنین به چیزی که دارین و داشتین افتخار کنین
نه به چیی که ارزوی داشتنش رو دارین.

Ali Pacino
25-06-2008, 19:19
این بازی رو زیاد حال نمی کنم ببینم دوست داشتم تو این مرحله پرتقال و کرواسی باهم بازی کنن
آلمانا امشب دیگه چی می خوان جز برد تیمشون؟!

BehzadKiNG
25-06-2008, 19:59
من از همین تریبون اعلام می نمایم که :
آقای Mym سخنگوی رسمی ترکها نیستند و عقاید هر شخص عقاید خود اون فرد است نه اون ملت . :20:
بخاطر بحثها ، حرفها و شاید توهین های ایشون ، من از کل شما معذرت می خواهم .:41:
به امید یه بازی خوب و زیبا امشب !

mohamad23
25-06-2008, 20:22
آلمان و ترکیه؛ رقابتی مملو از احساسات ناسیونالیستی
امشب (۲۵ ژوئن) تیم ملی فوتبال ترکیه به مصاف آلمان خواهد رفت تا در ورزشگاه سن‌یاکوب پارک بازل، نخستین فینالیست جام ملت‌های اروپا مشخص شود. مصافی نفسگیر که جدای حساسیتهای نیمه‌نهایی، مملو از احساسات ناسیونالیستی خواهد بود.
یک پیروزی در نیمه​نهایی در بازل، یک پیروزی در فینال در وین و بعد جشن باشکوه قهرمانی اروپا در برلین. این برنامه تیم ملی آلمان است. همه چیز در پایتخت پای دروازه براندنبورگ فراهم شده. همان​جایی که ۲ سال پیش ملی​پوشان آلمان مقام سومی جهان را در پایان جام​جهانی ۲۰۰۶ جشن گرفتند. آن روز اما دست آلمان​ها خالی بود. آنها این بار می‌خواهند در حالی​که جام اروپا را در دست دارند، جشن بگیرند.

البته تا آن زمان راه درازی در پیش است. پیش از این​که تیم ملی آلمان در اتوبوس توریستی دوطبقه بنشیند و در میان هیاهوی تماشاگران، خود را به محل جشن برساند، باید نخست از سد ترکیه در مصاف چهارشنبه (۲۵ ژوئن) بگذرد و سپس از رقابت نهایی یک​شنبه سربلند بیرون بیاید.

بیرهوف، مدیر تیم ملی آلمان، سخن از رقابتی سراسر احساس می​زند، احساس در بازل، احساس در ترکیه و از همه بیشتر در آلمان، جایی که نزدیک به ۲ میلیون ترک​تبار زندگی می‌کنند. لو، سرمربی آلمان​ها، اما به جشن برلین فکر نمی​کند. او می​گوید ما اکنون در بازل هستیم و راه تا برلین بسیار است.

آلمان‌ها و جدی گرفتن حریف

آرنه فریدریش، مدافع آلمان، معتقد است که نباید ترک​ها را دست کم گرفت. او می​گوید ترک​ها این قابلیت را دارند که نتیجه را در آخرین دقایق تغییر دهند.

یواخیم لو، سرمربی آلمان، می​گوید میدان بازی با ترکیه میدان قدم​زدن نیست. او ترک​ها را به خوبی می​شناسد؛ از زمان مربیگری خود در تیم فنرباغچه در فاصله اول ژوئیه ۱۹۹۸ تا ۲۹ مه ۱۹۹۹. او معتقد است که دید ترک​ها به فوتبال متحول شده است. لو می​گوید ترک​ها پیشتر نمی​توانستند بازی​ای را که در برابر کرواسی و چک انجام دادند، به نمایش بگذارند. مربی آلمان می​افزاید که وقتی ملی​پوشان ترکیه کاری را یک بار انجام دهند، برای انجام دوباره آن انگیزه​ای مضاعف می​گیرند.

میشائل بالاک، کاپیتان آلمان​ها، هم انتظار رقابتی سخت دارد. او نقطه قوت شاگردان فاتح تریم را در تغییر تاکتیک آنها در برابر حریفان مختلف می​داند. به اعتقاد بالاک، تیم ملی ترکیه مربی‌ای دارد که می‌تواند شاگردان خود را به راحتی به حرکت درآورد.

تورستن فرینگس آسیب​دیده، بزرگ​ترین نگرانی آلمان​هاست. او از ناحیه قفسه سینه دچار شکستگی بسیار خفیف دنده شده است. شایعاتی به گوش می​رسد که او با بانداژ در میدان حضور خواهد داشت اما این​که آیا او واقعا در برابر ترکیه به خدمت گرفته خواهد شد، همان​قدر سری است که ارنج تیم آلمان. هیچ​کس نمی​داند که آلمان​ها ۲ـ۴ـ۴ به زمین خواهند رفت یا ۱ـ۳ـ۲ـ۴.
لو اما نگرانی چندانی از چینش ترک​ها در زمین ندارد. به اعتقاد او این​که ترک​ها ۱ـ۵ـ۴ به زمین می​آیند، ۲ـ۴ـ۴، یا ۳ـ۳ـ۴، چندان مهم نیست. نکته اساسی تاکتیک این تیم در هنگام حمله است و این​که چه نفراتی در حرکت​های رو به جلو از چه جهت​هایی به مهاجمان این تیم اضافه می​شوند.

سرمربی آلمان معتقد است که باید با دوندگی و جنگندگی، بازی خود را به ترک​ها تحمیل کرد. او اضافه می​کند که ملی​پوشان ترکیه هم ظرفیت فشار آوردن به حریفان را دارند. لو می‌گوید که ترک‌ها در تورنمنت ۲۰۰۸ همواره قوی​تر از قبل ظاهر شده​اند. مشکل آلمان با ترک​ها این است که شاگردان تریم بر خلاف پرتغالی​ها قابل پیش​بینی نیستند.

ترک​ها به فینال می​اندیشند، حتی با غایبان زیاد

پس از آن​که تیم ملی ترکیه رقابت یک​چهارم نهایی در برابر کرواسی را با موفقیت پشت سر گذاشت، رجب طیب اردوغان، نخست​وزیر این کشور، قطره​های عرق نشسته بر پیشانی ملی​پوشان هم​وطن خود را "مقدس" خواند. این خود نشان می​دهد که ملی​پوشان پادشاه شده​اند. جایگاه کنونی تیم ملی ترکیه در میان هواداران، مسلما روحیه​ای مضاعف به بازیکنان می​بخشد.
فاتح تریم دست​کم ۸ بازیکن خود را در اختیار نخواهد داشت و این ممکن است او را وادار کند تا تغییرات تاکتیکی خاصی در تیم اعمال کند. البته ترکیه برای رسیدن به دیدار فینال هر کاری خواهد کرد، حتی اگر مجبور باشد هم​چون دیدار در مقابل چک، مهاجم خود را درون دروازه به خدمت بگیرد.

سمی سن​تورک، ملی​پوش ترکیه، می​گوید: «ما اگر این بازی را ببریم، نخستین باری است که در فینال جام اروپا حاضر خواهیم بود. رقیب ما بسیار قدرتمند است. ما اما تیمی داریم بسیار پرانگیزه که موفقیت​های خوبی هم در این رقابت​ها به​دست آورده است و امیدوارم که این موفقیت‌ها در بازی مقابل آلمان هم تکرار شوند.»

ملی​پوشان ترکیه در رقابت​های پیشین این تورنمنت همواره جان طرفداران خود را به لب رسانده​اند تا پیروز شوند. هواداران در سه بازی گذشته، تا واپسین ثانیه​ها لرزیدند تا سوت پایان به نفع ملی​پوشان​شان به صدا درآید. روزنامه ملیت چاپ ترکیه، در خواست جالبی از فاتح تریم کرده است. ملیت خطاب به مربی تیم ملی ترکیه نوشته: «ما می​خواهیم آلمان را کاملا عادی ببریم، بدون معجزه. ما دیگر جانمان به لبمان رسید از بس که تا ثانیه آخر در دلهره پیروزی ماندیم.»

دو تیم ساعت ۲۰ و ۴۵ دقیقه امروز به وقت محلی در ورزشگاه سن​یاکوب پارک بازل به دیدار هم خواهند رفت. برنده این رقابت یک پای فینال خواهد بود. فینالیست دوم هم در بازی پنج​شنبه، ۲۶ ژوئن، از دل رقابت روسیه و اسپانیا بیرون خواهد آمد. فینالیست​ها یک​شنبه آینده (۲۹ ژوئن) در ورزشگاه ارنست هاپل وین، رقابت پایانی را انجام خواهند داد.

بردیا
25-06-2008, 20:29
ممنون بابت خبر
انشالله که امشب ترکا رو میبریم.

دوستان لطفا بحث نژادی نکنن.از بس اینکارو کردید تا آخر قربانی داد این انجمن

Babak
25-06-2008, 20:34
قفل شد تا اصلاح بشه بحث های نژادی

Babak
27-06-2008, 13:37
آلـــمـــان , اومدیم فــیــنال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])