ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : HTC Touch Pro

صفحه ها : 1 [2]

dc_error691
06-11-2009, 12:40
اینو اولین باره از شما می شنوم!
100 یا 120 درجه بهتره از نظر من!
حالا اگه شما با اون راحتی اونو بگیر

AryanLand
06-11-2009, 12:51
حرف شما درست اما یه نکته!!
شما وقتی با لپتاپ تو دستتون میخواین کار کنید زاویه بین LCD و کیبرد رو چقدر در نظر میگیرید؟
من به شخصه زاویه رو 180 میکنم!!
چون خیلی راحتتر هست!!
من با X1 تایپ کردم خیلی راحت بود

سلام.

البته این مسائل یک کم سلسقه ای هست ضمن اینکه X1 هم کاملا" تخت نیست و یکم زاویه داره شما اگر با آِمیت 9502 تایپ کرده بودید متوجه عرض بنده میشدید.:11:

H_R_V_2
06-11-2009, 13:51
آره کاملا تخت نیست ولی بیشتر به Pro1 نزدیک هست تا Pro2 !!
حالا خدا کنه مشکلی پیش نیاره!

AryanLand
06-11-2009, 22:11
آره کاملا تخت نیست ولی بیشتر به Pro1 نزدیک هست تا Pro2 !!
حالا خدا کنه مشکلی پیش نیاره!

سلام.

انشاا.... که هیچ مشکلی بوجود نمیاد.

The_Last_Samurai
07-11-2009, 11:26
این تاپیک هم کم کم داشت به زیر خاکیا می پیوست..این درس و دانشگاه هم که فرصت نمیده..
به هر حال اگه کسی سوالی داشت در مورد گوشی من هستم..دوستان دیگه هم حتمن کمک می کنن.
.
در مورد کیبورد گوشی هم به نظر من هیچ مشکلی نداره..لب تاپ که نیست نتونی صفحه شو ببینی..وقتی کیبورد باز میشه سر جم 7-8 سانت بیشتر نیست..این گوشی اگه همه جاش بد باشه مطمئنا کیبوردش از بهترینهاست.

H_R_V_2
07-11-2009, 13:33
این تاپیک هم کم کم داشت به زیر خاکیا می پیوست..این درس و دانشگاه هم که فرصت نمیده..
به هر حال اگه کسی سوالی داشت در مورد گوشی من هستم..دوستان دیگه هم حتمن کمک می کنن.
.
در مورد کیبورد گوشی هم به نظر من هیچ مشکلی نداره..لب تاپ که نیست نتونی صفحه شو ببینی..وقتی کیبورد باز میشه سر جم 7-8 سانت بیشتر نیست..این گوشی اگه همه جاش بد باشه مطمئنا کیبوردش از بهترینهاست.
این گوشی چه مشکلاتی داره؟ منظورت از اون جمله ای که قرمز کردم چی بود؟ممنون از کمک :دی

The_Last_Samurai
07-11-2009, 23:33
این گوشی چه مشکلاتی داره؟ منظورت از اون جمله ای که قرمز کردم چی بود؟ممنون از کمک :دی

این گوشیو اگه بخوای بخری و با همون رامی که روش هست بخوای کار کنی مطمئنا همون هفته های اول دلت و می زنه..بخاطر هنگ بسیارر و سرعت نسبتا کم.
ولی اگه رامش و عوض کنی مطمئنا گوشیه خوبیه..هنگش به 2% می رسه..
سرعتشم خیلی زیاد می شه..البته بستگی به رامی که می ریزی رو گوشیت هم داره..من از رام انرژی استفاده می کنم..کارش حرف نداره..
اگه در مورد رام و رام عوض کردن هم اطلاع زیادی نداری بگو که یه توضیح مفصل برات بنویسم.:5:

AryanLand
07-11-2009, 23:46
.

سلام.

من فکر میکنم یکم اشتباه قضیه رو متوجه شده باشید.ما بحثی از بد بودن کیبرد گوشی نکردیم.من خودم به شخصه کیبرد این گوشی رو کیبرد خوبی میدونم اما تاچ پرو 2 رو بهتر میدونم.ما گفتیم پرو 2 بهتر از اینه نه اینکه این بده.
مثل اینه که ما بگیم هیوندا آزرا بهتر از هیوندا سوناتاست اما این دلیل نمیشه سوناتا بد باشه .(این فقط یک مثال بود برای باز کردن قضیه دوستان نیان بگن این 10 میلیون گرونتره یا اون فلانه و.....)

H_R_V_2
08-11-2009, 13:10
این گوشیو اگه بخوای بخری و با همون رامی که روش هست بخوای کار کنی مطمئنا همون هفته های اول دلت و می زنه..بخاطر هنگ بسیارر و سرعت نسبتا کم.
ولی اگه رامش و عوض کنی مطمئنا گوشیه خوبیه..هنگش به 2% می رسه..
سرعتشم خیلی زیاد می شه..البته بستگی به رامی که می ریزی رو گوشیت هم داره..من از رام انرژی استفاده می کنم..کارش حرف نداره..
اگه در مورد رام و رام عوض کردن هم اطلاع زیادی نداری بگو که یه توضیح مفصل برات بنویسم.:5:
Touch Pro و هنگ...........................:18:؟؟
من اولین بار اینو از شما میشنوم!!
خب 100% روش رام انرژی رو میریزم فقط شنیدم چند تا باگ داره! یکی اینکه Alarm درست کار نمیکنه و یکی از دکمه های کیبرد کار نمیکنن!!
راسته؟!
به نظر من که Pro1 خیلی بهتره! من طرفدار Pro1 هستم شدید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این بحث رو ادامه بدیم!! خیلی دوست دارم بدونم نقاط قوّتـت و ضعفــ این گوشــی چیه!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H_R_V_2
08-11-2009, 19:43
امروز رفتم موبایل فروشی!!
با دوستم بودم!!
گفتم : آقا Touch Pro چنده؟
گفت : 550 تومن
گفتم : میتونم ببینم
گفت : حتما!
گوشی رو اورد و من یه نگاهی بهش انداختم و با کیبردش کار کردم و دادم دوستم هم نگاهی بندازه
گفتم : ببخشید میتونم Pro2 رو هم ببینم؟
گفت : بفرمایید
داد و من گرفتم و اسلاید رو دادم بالا و با دکمه های کیبرد الکی یه چیزی نوشتم!! بعد دادم به دوستم هم نگاهی انداخت
گفتم : این Touch Pro2 چنده؟
گفت : 740 تومن!!!
گفتم : حالا اینا از لحاظ رام و رم با هم فرقی هم دارن؟ (جواب رو میدونستم)
گفت : نه دو تاییشون از لحاظ رم و رام یکی هستن!
ادامه داد و
گفت : هر کی از من Pro2 خریده بعدش نیومده نظری بده ولی هرکی Pro1 خریده بعدش اومده گفته خیلی گوشی خوبیه (این رو درحالی گفت که فروش Pro2 براش با صرفه تر بود و برای من و دوستم هم نکته عجیبی بود که از Pro1 تعریف کرد)
**
نتیجه :: Touch Pro2 اصلا به قیمتش نمی ارزه مخصوصا من که با کیبرد هر دوشون کار کردم دکمه های Pro1 خیلی نرم تر از Pro2 بودن!!
دوستم هم همین عقیده رو داشت!!
به هر حال Pro1 بهتر از Pro2 هست

dc_error691
08-11-2009, 19:54
خب شما که نتیجه گیری کردی برو بگیر منتظر چی هستی؟
مبارک باشه

H_R_V_2
08-11-2009, 20:00
الان میان ترم ها هست!! اگه بگیرم درگیرش میشم!! انشاا.. بعد از میان ترم ها که میشه اول آذر

The_Last_Samurai
08-11-2009, 21:23
بله..تاچ پرو هنگ میکنه اونم چه هنگایی..البته رام فابریک خودش.یه رام هم خود htc بعدش داد بیرون..بهتر شد ولی بازم هنگ رو داشت و زیادم سریع نبود.
رام انرژی همه چیش خوبه..تمام کیبورد هم با fuz keyboard کار میکنه که همراه با رام نصب می شه..و تمام دکمه ها هم درست و دقیق کار می کنن.
من تا الان رام زیاد نصب کردم ولی آخر برگشتم به همین انرژی..الان هم یه رام با ورژن 2.5 مانیلا بیرون داده که علارغم اینکه هنوز خیلی جا داره تا بهتر بشه ولی سرعتش خیلی خوبه..هنگ هم نداره..محیطشم که فوقالعاده زیباست.
من با pro2 کار نکردم ولی اگه واقعا از نظر کارکرد هیچ فرقی با por1 نداره من گوشیه خودم و خیلی سرتر می دونم..البته این سلیقس دیگه..وگرنه کی از ال سی دیه 3.5 اینچی بدش میاد..
از نظر قیافه هم که فکر می کنم خیلیا با من موافق باشن که pro1 خیلی سرتره.

AryanLand
08-11-2009, 23:30
امروز رفتم موبایل فروشی!!
با دوستم بودم!!
گفتم : آقا Touch Pro چنده؟
گفت : 550 تومن
گفتم : میتونم ببینم
گفت : حتما!
گوشی رو اورد و من یه نگاهی بهش انداختم و با کیبردش کار کردم و دادم دوستم هم نگاهی بندازه
گفتم : ببخشید میتونم Pro2 رو هم ببینم؟
گفت : بفرمایید
داد و من گرفتم و اسلاید رو دادم بالا و با دکمه های کیبرد الکی یه چیزی نوشتم!! بعد دادم به دوستم هم نگاهی انداخت
گفتم : این Touch Pro2 چنده؟
گفت : 740 تومن!!!
گفتم : حالا اینا از لحاظ رام و رم با هم فرقی هم دارن؟ (جواب رو میدونستم)
گفت : نه دو تاییشون از لحاظ رم و رام یکی هستن!
ادامه داد و
گفت : هر کی از من Pro2 خریده بعدش نیومده نظری بده ولی هرکی Pro1 خریده بعدش اومده گفته خیلی گوشی خوبیه (این رو درحالی گفت که فروش Pro2 براش با صرفه تر بود و برای من و دوستم هم نکته عجیبی بود که از Pro1 تعریف کرد)
**
نتیجه :: Touch Pro2 اصلا به قیمتش نمی ارزه مخصوصا من که با کیبرد هر دوشون کار کردم دکمه های Pro1 خیلی نرم تر از Pro2 بودن!!
دوستم هم همین عقیده رو داشت!!

سلام.

اما من یه نتیجه دیگه میگیرم و اونم اینکه طرف آدم زرنگی بوده البته به نظر خودش.اما علت: با اومدن HD2 قطعا" قیمت تاچ پرو 2 میاد پایین و با افت قیمت پرو 2 قطعا" قیمت پرو 1 هم افت پیدا میکنه و خریداراش از اینی هم که الان هست کمتر میشه و چقدر خوبه تا جنسی بصورت کامل بنجل نشده فروخته بشه و بره!!!ضمن اینکه فکر میکنم قیمتش رو هم یکم بهت بالا گفته که البته مطمئن نیستم.
اما شما واقعا" از خودت نپرسیدی کدوم آدم عاقلی بعد از اینکه گوشی رو خرید و رفت و استفاده کرد و دید خوبه زحمت راه رو میکشه(اونم با این وضعیت ترافیک و...تهران)و میره به فروشنده خبر میده که گوشی خوبی هست !!!!که همه خریدارای تاچ پرو رفتن به این آقا گفتن گوشی خوبیه؟؟؟!!!!!!!(منکه بالای 10 تا پاکت پی سی خریدم تا حالا هم نرفتم به فروشنده اطلاع بدم که گوشیه خوبیه!!اگه دوستان اینکارو کردن بگن تا جمعی رو از نگرانی در بیارن:46:)
نتیجه:طرف خیلی آدم .....و کلاهبرداری بوده.:11:

ninja3000sh
08-11-2009, 23:46
سلام.

اما من یه نتیجه دیگه میگیرم و اونم اینکه طرف آدم زرنگی بوده البته به نظر خودش.اما علت: با اومدن HD2 قطعا" قیمت تاچ پرو 2 میاد پایین و با افت قیمت پرو 2 قطعا" قیمت پرو 1 هم افت پیدا میکنه و خریداراش از اینی هم که الان هست کمتر میشه و چقدر خوبه تا جنسی بصورت کامل بنجل نشده فروخته بشه و بره!!!ضمن اینکه فکر میکنم قیمتش رو هم یکم بهت بالا گفته که البته مطمئن نیستم.
اما شما واقعا" از خودت نپرسیدی کدوم آدم عاقلی بعد از اینکه گوشی رو خرید و رفت و استفاده کرد و دید خوبه زحمت راه رو میکشه(اونم با این وضعیت ترافیک و...تهران)و میره به فروشنده خبر میده که گوشی خوبی هست !!!!که همه خریدارای تاچ پرو رفتن به این آقا گفتن گوشی خوبیه؟؟؟!!!!!!!(منکه بالای 10 تا پاکت پی سی خریدم تا حالا هم نرفتم به فروشنده اطلاع بدم که گوشیه خوبیه!!اگه دوستان اینکارو کردن بگن تا جمعی رو از نگرانی در بیارن:46:)
نتیجه:طرف خیلی آدم .....و کلاهبرداری بوده.:11:
تایید میشه.

موبایل فروشیها اکثرشون حقه باز درجه یک هستند و بلدند جنس موندشون رو به مردم چجوری بچسبونن.:13:
عزیز الان دیگه وقت ال سی دی 3 اینچ داره میگزره حالا اون چطوری میخواد توجیح کنه که pro معمولی با ال سی دی 2.8 اینچ از pro 2 بهتره.:13:

چرا نمی ارزه؟؟؟
کم نیستند کسانی که همون pro معمولی رو یه زمانی با قیمت 950 تومن هم خریده اند.خوب با این حرف شما باید اونا الان سکته میکردند.
pro2 هم چون تقریبا میشه گفت تازه وارد شده قیمتش کمی بالا هستش که با وارد شدن گوشی های جدید htc قیمتش نسبتا پایین میکشه.

این رو به هر کی بگی دیگه میخنده.:27::27:
مثل اینکه میگی iphone 3g بهتر از iphone 3gs هستش.:13:
عزیز pro2 میشه گفت آپدیت شده و بهتر شده pro معمولی هستش.
شما با pro2 در حالت روشن کار کنین و شفافیت ال سی دی و سرعتش رو ببینی اونوقته که pro معمولی رو میندازی زباله دونی.:27:
فقط در یک کلام:pro معمولی با pro2 زیر زمین تا آسمون با هم فرق دارن.

AryanLand
09-11-2009, 00:32
سلام.

در مورد اون نتیجه گیری آخر که پرو 1 بهتر از پرو 2 من میخواستم تو اون پست قبلی بگم که والا خود HTC که سازنده هر دو گوشی هست یه چیزه دیگه میگه و میگه پرو 2 بهتره حالا شما و دوستتون و اون فروشنده چه جوری نتیجه گرفتید پرو 1 بهتره؟ اما بیخیال شدم.ولی حالا که دوستمون نینجا واضح توضیح داد گفتم بزار منم این سوال رو از دوستمون بپرسم(چه جوری نتیجه گرفتید)تا مشکل جمعی از اهالی محل حل بشه.:46::10::40::11:

H_R_V_2
09-11-2009, 06:38
اما شما واقعا" از خودت نپرسیدی کدوم آدم عاقلی بعد از اینکه گوشی رو خرید و رفت و استفاده کرد و دید خوبه زحمت راه رو میکشه(اونم با این وضعیت ترافیک و...تهران)و میره به فروشنده خبر میده که گوشی خوبی هست !!!!که همه خریدارای تاچ پرو رفتن به این آقا گفتن گوشی خوبیه؟؟؟!!!!!!!(منکه بالای 10 تا پاکت پی سی خریدم تا حالا هم نرفتم به فروشنده اطلاع بدم که گوشیه خوبیه!!اگه دوستان اینکارو کردن بگن تا جمعی رو از نگرانی در بیارن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آخه کرمان که ترافیک نیست!!
این فروشگاهی هست که همه موبایل باز ها میان ازش موبایل میخرن!!
حالا من هم تا اول آذر صبر میکنم که قیمتش بیاد پایین تر!!
HD2 کی میاد ایران؟؟

این رو به هر کی بگی دیگه میخنده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نسبت به قیمت و کارایی گفتن که Pro1 بهتره!!
خب معلومه که Pro2 بهتر از Pro1 هست از لحاظ امکانات ولی الان نسبت به قیمتش نمی ارزه؟؟ دروغ میگم؟
در ضمن
از لحاظ نرم افزاری میشه 2تا گوشی رو یکی کرد!! LCD هم زیاد مهم نیست!! هر چی کمتر مصرف باطری کمتر

ninja3000sh
09-11-2009, 07:47
حالا من هم تا اول آذر صبر میکنم که قیمتش بیاد پایین تر!!
HD2 کی میاد ایران؟؟
hd2 تا هفته بعدی میاد ایران.

ولی الان نسبت به قیمتش نمی ارزه؟؟ دروغ میگم؟
اگه اونطوری که شما میگین باشه اونوقت مردم نباید به 8800 نوکیا 1.400 تومن پول بدن.(در حالی که 8800 امکانات شاخی هم نداره)
هنوز pro2 اوایل با قیمت 860 تومن وارد شد که در عرض 5 یا ماه افت قیمت کرده و خودشو رسونده طرفای 710 تومن.

از لحاظ نرم افزاری میشه 2تا گوشی رو یکی کرد
درسته که هر دو تا از لحاظ ساپورت نرم افزار تو یه حد قرار دارند .
ولی تاچ پرو 2 قابلیت آپگرید به ویندوز موبایل 6.5 بصورت free داره ولی تاچ پرو معمولی نه.

LCD هم زیاد مهم نیست
:18::18:
ال سی دی پرو معمولی 2.8 اینچ هستش ولی ال سی دی پرو 2 اندازش 3.6 اینچ هستش.
عزیز پرو 2 نزدیکه ال سی دیش 1 اینچ از پرو معمولی بزرگتر باشه.
در ضمن رزولیشن ال سی دی پرو معمولی 480*640 هستش ولی پرو2 رزولیشن 480*800 داره.
حالا شما میگی ال سی دی زیاد مهم نیست.:13:

هر چی کمتر مصرف باطری کمتر
اتفاقا باطری پرو 2 بهتر از باطری پرو معمولی هستش.
اینم مشخصات باطری هر دو تا:
تاچ پرو2:
Standard battery, Li-Ion 1500 mAh
stand-by:Up to 500 h (2G) / Up to 750 h (3G)
talktime:Up to 8 h 30 min (2G) / Up to 6 h 30 min (3G)
تاچ پرو :
Standard battery, Li-Ion 1340 mAh
stand-by:Up to 406 h
talktime:Up to 8 h

H_R_V_2
09-11-2009, 13:12
گه اونطوری که شما میگین باشه اونوقت مردم نباید به 8800 نوکیا 1.400 تومن پول بدن.(در حالی که 8800 امکانات شاخی هم نداره)
هنوز pro2 اوایل با قیمت 860 تومن وارد شد که در عرض 5 یا ماه افت قیمت کرده و خودشو رسونده طرفای 710 تومن.
اون گوشی لوکس نوکیا هست و قیافه داره و از طلا ساخته شده که حتی یکی از این موارد رو Touch Pro2 نداره

درسته که هر دو تا از لحاظ ساپورت نرم افزار تو یه حد قرار دارند .
ولی تاچ پرو 2 قابلیت آپگرید به ویندوز موبایل 6.5 بصورت free داره ولی تاچ پرو معمولی نه.
رام های ویندوز موبایل 6.5 برای Pro1 هست!! فقط باید گوشی رو آنلاک کنی! همین

ال سی دی پرو معمولی 2.8 اینچ هستش ولی ال سی دی پرو 2 اندازش 3.6 اینچ هستش.
عزیز پرو 2 نزدیکه ال سی دیش 1 اینچ از پرو معمولی بزرگتر باشه.
در ضمن رزولیشن ال سی دی پرو معمولی 480*640 هستش ولی پرو2 رزولیشن 480*800 داره.
حالا شما میگی ال سی دی زیاد مهم نیست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این حرف درست! اما اگه LCD و رزولیشن برای من مهم بود مرفتم X1 میگرفتم!!
تازه من به خاطر LCD بزرگتر و باطری قویتر 190 تومن اضافه نمیدم

اتفاقا باطری پرو 2 بهتر از باطری پرو معمولی هستش.
اینم مشخصات باطری هر دو تا:
تاچ پرو2:
Standard battery, Li-Ion 1500 mAh
stand-by:Up to 500 h (2G) / Up to 750 h (3G)
talktime:Up to 8 h 30 min (2G) / Up to 6 h 30 min (3G)
تاچ پرو :
Standard battery, Li-Ion 1340 mAh
stand-by:Up to 406 h
talktime:Up to 8 h

ممنون از اطلاع رسانی

H_R_V_2
09-11-2009, 14:01
دوستان این مقایسه رو میزارم خودتون ببینید دیگه باورتون شه!!
مشخصات Pro1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و این هم Pro2

حالا دیدین Pro2 چیزه زیادی غیر از LCD و باطری نداره؟
حتی تو Browser و دوربین و رادیو هم کمتر از Pro1 داره!!
ضخامت گوشی ها رو مقایسه کنید:27::27:
هنوز هم قبول ندارید Pro1 بهتره:21:؟؟
الله اکبر

Amin.M.1986
09-11-2009, 15:11
دوست عزیز اینی که میگه اومدن ازم تشکر کردن رو یکم بذار واست توضیح بدم
1-کلا کاسبی اینطور هست که از این حرف ها میزنن .. وقتی میخوان بگن که خیلی نظرات درستی راجع به جنس دارن میگن که مشتری اومده تشکر کرده این یه کار معمول هست ( مثل اونایی که وقتی پول قرض میکنن و میخوان بپیچونن میگن با پیک واست میفرستم:31:)
2-تو کاسبی( چه موبایل چه کت شلوار چه هر چیز دیگه) کاسب حرفه ای کسی هست که بتونه جنس قدیمیشو رد کنه .. اگه لباس باز هم باشی میبینی که خیلی از فروشنده ها میان یه جنس عادی رو که بهت میدن میگن که خودم همینو ور داشتم و ....... و مخصوصا لباس های قبلی رو که چند ماه پیش آوردن رو هم با یه ترفندی میفروشن .. گوشی هم همینه .. اون آقا اگه گوشی pro 1 رو الان نفروشه و پرو 2 و دایموند 2 ارزون بشه دیگه کسی پرو 1 نمیخره حتی اگه قیمت پرو 1 خیلی هم ارزون بشه چون گوشی اینطوره که وقتی از بورس خارج شد دیگه کم فروش میکنه .. حتی اگه خریدار از امکانات گوشی جدید هم استفاده نکنه بازم پول بیشتر میده و گوشی جدید رو میخره پس چه بهتر که فروشنده همین الان با قیمت خوب به شما بفروشه تا بعدا بخواد با خفت گوشی رو با قیمت کمتر بفروشه..
:11:

The_Last_Samurai
09-11-2009, 15:18
دوستان من قبلا هم نوشتم..اگه کارکرد این دو گوشی یکیه..پرو 1 بهتره..هم قیافه ی قشنگتری داره..هم جمع و جور تره..هم وزنش کمتره..هم اینکه لااقل می تونی به عنوان چراغ قوه هم ازش استفاده کنی!!!!!
از نظر سخت افزاری که به جز ال سی دی و باتری و رزولیشن ظاهرا یکین..
در مورد اپگرید هم که مشکلی نیست نینجا جان...با یه hard spl می تونی انواع اقسام رام ها رو بریزی رو گوشی.

Bs_panzer
09-11-2009, 21:58
تایید میشه.

موبایل فروشیها اکثرشون حقه باز درجه یک هستند و بلدند جنس موندشون رو به مردم چجوری بچسبونن.:13:
عزیز الان دیگه وقت ال سی دی 3 اینچ داره میگزره حالا اون چطوری میخواد توجیح کنه که pro معمولی با ال سی دی 2.8 اینچ از pro 2 بهتره.:13:

چرا نمی ارزه؟؟؟
کم نیستند کسانی که همون pro معمولی رو یه زمانی با قیمت 950 تومن هم خریده اند.خوب با این حرف شما باید اونا الان سکته میکردند.
pro2 هم چون تقریبا میشه گفت تازه وارد شده قیمتش کمی بالا هستش که با وارد شدن گوشی های جدید htc قیمتش نسبتا پایین میکشه.

این رو به هر کی بگی دیگه میخنده.:27::27:
مثل اینکه میگی iphone 3g بهتر از iphone 3gs هستش.:13:
عزیز pro2 میشه گفت آپدیت شده و بهتر شده pro معمولی هستش.
شما با pro2 در حالت روشن کار کنین و شفافیت ال سی دی و سرعتش رو ببینی اونوقته که pro معمولی رو میندازی زباله دونی.:27:
فقط در یک کلام:pro معمولی با pro2 زیر زمین تا آسمون با هم فرق دارن.

بابا به دوستم گفتم touch 3g بگیر دفعه اولش بود که می خواست پاکت بگیره منم اون روز مثه خرس خوابم برده بود ! (زنگ زده بود که با هم بریم خوابیده بودم)
شب زنگ زد گفت touch گرفتم اونم 370 ! (20 تومن گرون تر از 3g )
خلاصه گفت که یارو گفته 3 جی خوب نیست اصلا آزمایشی بوده این گوشی !!! :18:
اینم از همه جا بی خبر گرفته بوده !

میز یهو دهن باز کرد شروع به حرف ردن کرد باور کنید به حرف موبایل فروش ها و نوتبوک فروش ها اعتماد نکنید ! :27:

H_R_V_2
09-11-2009, 22:06
من بررسی هاشون رو خوندم Pro1 خیلی گوشیه خوبیه!!
یه سوال ::
وقتی اسلاید گوشی باز نیست اگه صفحه رو بچرخونی اتوماتیک LandScape میشه یا....؟

The_Last_Samurai
09-11-2009, 23:53
نه..سنسور شتابسنجش فقط برای دیدن عکسها توی آلبوم خود touch flo کار می کنه..البته توی مانیلا 2.5 برای آلبوم موزیک هم کار می کنه..

AryanLand
10-11-2009, 00:05
دوستان من قبلا هم نوشتم..اگه کارکرد این دو گوشی یکیه..پرو 1 بهتره..هم قیافه ی قشنگتری داره..هم جمع و جور تره..هم وزنش کمتره..هم اینکه لااقل می تونی به عنوان چراغ قوه هم ازش استفاده کنی!!!!!
از نظر سخت افزاری که به جز ال سی دی و باتری و رزولیشن ظاهرا یکین..
در مورد اپگرید هم که مشکلی نیست نینجا جان...با یه hard spl می تونی انواع اقسام رام ها رو بریزی رو گوشی.

سلام.

در مورد قیافه و وزن و...که سلیقه ایه و من به سلیقه دوستان احترام میزارم و صحبتی نمیکنم.اما وقتی صحبت از مسایل فنی میشه اونموقع دیگه نمیشه گفت Pro از Pro 2 بهتره.(بابا خود HTC هم میگه Pro2 بهتره!!!).از نظر سخت افزاری همین ال سیدی و رزولوشن و....که شما هیچی حسابشون نمیکنی تو عالم حرفه ای موبایل یک دنیا هستن.ضمن اینکه اون وین 6,5 که دوستمون نینجا فرمودن با اونی که شما میفرمایید زمین تا آسمون فرق داره چون اونکه شما میگی کوک شده هست و اونکه نینجا گفت آفیشیاله.
در مورد اینکه دوستان میفرمایند اگه فلان چیز رو میخواستن از گوشی میرفتن X1 رو میخریدن این دوستمون نینجا خودشون 1 X داشتن و میتونن کاملا" براتون مقایسه کنن.(یادته نینجا قبل از اینکه بخری در مورد PRO2 چی بهت گفتم و وقتی خریدی دیدی وارد یک دنیای دیگه شدی؟:11::10:)

AryanLand
10-11-2009, 00:07
بابا به دوستم گفتم touch 3g بگیر دفعه اولش بود که می خواست پاکت بگیره منم اون روز مثه خرس خوابم برده بود ! (زنگ زده بود که با هم بریم خوابیده بودم)
شب زنگ زد گفت touch گرفتم اونم 370 ! (20 تومن گرون تر از 3g )
خلاصه گفت که یارو گفته 3 جی خوب نیست اصلا آزمایشی بوده این گوشی !!! :18:
اینم از همه جا بی خبر گرفته بوده !

میز یهو دهن باز کرد شروع به حرف ردن کرد باور کنید به حرف موبایل فروش ها و نوتبوک فروش ها اعتماد نکنید ! :27:

سلام.

همون روزی که با منم قرار داشتی مثل خرس خوابیده بودی؟:27:

ninja3000sh
10-11-2009, 00:15
یادته نینجا قبل از اینکه بخری در مورد PRO2 چی بهت گفتم و وقتی خریدی دیدی وارد یک دنیای دیگه شدی؟
آریان جان البته من pro2 رو هفته قبل فروختم و الان منتظر hd2 هستم تا بیاد.:40:
ولی انصافا pro2 غولیه واسه خودش و به راحتی میشه گفت فعلا تو بین وین موبایلهای کیبورد دار بهترینه.(pro2 فقط یه مشکل بزرگی که داره جک 3.5 میلیمتری بر نمیداره که اگه اونو روش میزاشتن دیگه عالی میشد:46:)
حقیقتش اکسپریا ترکهاش باعث شد دکش کنم بره.:13:
در ضمن ال سی دی 3 اینچ هم الان دیگه به کار نمیاد.
تو وبگردی ال سی دی بزرگ خودشو به رخ میکشه.:40:
در کل بگم تا کسی با pro2 کار نکنه قدرشو نمیدونه.:31:

The_Last_Samurai
10-11-2009, 00:59
سلام.

در مورد قیافه و وزن و...که سلیقه ایه و من به سلیقه دوستان احترام میزارم و صحبتی نمیکنم.اما وقتی صحبت از مسایل فنی میشه اونموقع دیگه نمیشه گفت Pro از Pro 2 بهتره.(بابا خود HTC هم میگه Pro2 بهتره!!!).از نظر سخت افزاری همین ال سیدی و رزولوشن و....که شما هیچی حسابشون نمیکنی تو عالم حرفه ای موبایل یک دنیا هستن.ضمن اینکه اون وین 6,5 که دوستمون نینجا فرمودن با اونی که شما میفرمایید زمین تا آسمون فرق داره چون اونکه شما میگی کوک شده هست و اونکه نینجا گفت آفیشیاله.
در مورد اینکه دوستان میفرمایند اگه فلان چیز رو میخواستن از گوشی میرفتن X1 رو میخریدن این دوستمون نینجا خودشون 1 X داشتن و میتونن کاملا" براتون مقایسه کنن.(یادته نینجا قبل از اینکه بخری در مورد PRO2 چی بهت گفتم و وقتی خریدی دیدی وارد یک دنیای دیگه شدی؟:11::10:)

دوست عزیز منم نگفتم که ال سی دی و رزولیشن و باتری چیز کمیه..من وقتی خواستم این گوشی و بخرم یکی از دو دلیهایی که داشتم سر همین ال سی دیش بود..که زیاد بزرگ نیست..
در مورد رزولیشن هم تا الان مشکلی نداشتم هر چند که wvga مسلما بهتره..باتری هم همینطور..تا حالا مشکل کم آوردن شارژ نداشتم..خوب دیگه..اینم بستگی به این داره که کی چجوری بخواد از گوشیش استفاده کنه..
در مورد رام هم کاملا ملتفتم..والا من که از رام آفیشیال هیچ خیری ندیدم!!همون بهتر که آفیشیال 6.5 نداره!!
من دارم از رام انرژی استفاده می کنم و تو این آپدیتهای آخری سرعتش بسیار رفته بالا و همچنین هنگ هم تو کارش نیست..
بازم می گم من با پرو 2 کار نکردم..نمی دونم چجوریه..شاید اگه منم باهاش کار کنم نظرم عوض بشه و دیگه قیافه رو بی خیال شم..
ولی من الان از گوشیم راضیم...

در ضمن یه بحث دیگه این هست که من قصد ندارم دیگه این گوشی و عوض کنم..یا بهتر بگم نمی خوام یه وین مو دیگه بگیرم و الان تو فکر آیپادم..شاید اگه من می خواستم گوشیم و عوض کنم و یه گوشیه کیبورد دار می خواستم پرو 2 می خریدم..کمااینکه زمانی که پرو 2 اومد می خواستم گوشیم و بفروشم و پرو 2 بخرم که به هر حال نشد و الان نیازم فرق کرده و ترجیح می دم به جای اینکه گوشیم و عوض کنم همین و داشته باشم و یه آیپاد هم بخرم..

AryanLand
10-11-2009, 01:14
آریان جان البته من pro2 رو هفته قبل فروختم و الان منتظر hd2 هستم تا بیاد.:40:
ولی انصافا pro2 غولیه واسه خودش و به راحتی میشه گفت فعلا تو بین وین موبایلهای کیبورد دار بهترینه.(pro2 فقط یه مشکل بزرگی که داره جک 3.5 میلیمتری بر نمیداره که اگه اونو روش میزاشتن دیگه عالی میشد:46:)
حقیقتش اکسپریا ترکهاش باعث شد دکش کنم بره.:13:
در ضمن ال سی دی 3 اینچ هم الان دیگه به کار نمیاد.
تو وبگردی ال سی دی بزرگ خودشو به رخ میکشه.:40:
در کل بگم تا کسی با pro2 کار نکنه قدرشو نمیدونه.:31:

سلام.
HD2 که دیگه آخرشه.منم شاید یه سیخونکی بهش زدم :31:بزار بیاد ببینیم چی میشه.:46:

AryanLand
10-11-2009, 01:16
دوست عزیز منم نگفتم که ال سی دی و رزولیشن و باتری چیز کمیه..من وقتی خواستم این گوشی و بخرم یکی از دو دلیهایی که داشتم سر همین ال سی دیش بود..که زیاد بزرگ نیست..
در مورد رزولیشن هم تا الان مشکلی نداشتم هر چند که wvga مسلما بهتره..باتری هم همینطور..تا حالا مشکل کم آوردن شارژ نداشتم..خوب دیگه..اینم بستگی به این داره که کی چجوری بخواد از گوشیش استفاده کنه..
در مورد رام هم کاملا ملتفتم..والا من که از رام آفیشیال هیچ خیری ندیدم!!همون بهتر که آفیشیال 6.5 نداره!!
من دارم از رام انرژی استفاده می کنم و تو این آپدیتهای آخری سرعتش بسیار رفته بالا و همچنین هنگ هم تو کارش نیست..
بازم می گم من با پرو 2 کار نکردم..نمی دونم چجوریه..شاید اگه منم باهاش کار کنم نظرم عوض بشه و دیگه قیافه رو بی خیال شم..
ولی من الان از گوشیم راضیم...

در ضمن یه بحث دیگه این هست که من قصد ندارم دیگه این گوشی و عوض کنم..یا بهتر بگم نمی خوام یه وین مو دیگه بگیرم و الان تو فکر آیپادم..شاید اگه من می خواستم گوشیم و عوض کنم و یه گوشیه کیبورد دار می خواستم پرو 2 می خریدم..کمااینکه زمانی که پرو 2 اومد می خواستم گوشیم و بفروشم و پرو 2 بخرم که به هر حال نشد و الان نیازم فرق کرده و ترجیح می دم به جای اینکه گوشیم و عوض کنم همین و داشته باشم و یه آیپاد هم بخرم..

سلام.

پس برداشت من اشتباه بوده و عذر خواهی میکنم.:46::11:

The_Last_Samurai
10-11-2009, 01:28
سلام.

پس برداشت من اشتباه بوده و عذر خواهی میکنم.:46::11:
این چه حرفیه..شاید من نتونستم منظورم و درست برسونم..هممون قصدمون کمک کردن.:46:

Amin.M.1986
10-11-2009, 10:41
منم اون روز مثه خرس خوابم برده بود ! (زنگ زده بود که با هم بریم خوابیده بودم)
:27:
همون روزی نبود که شب قبلش مثل خرس با من چت میکردی؟؟؟؟؟!!!!!!!!! :27: راستی بازی جاواها رو زیپ میکنم واست آپ میکنم ولی یکم صبر کن

H_R_V_2
10-11-2009, 13:44
تو SMS هم نمیشه با سنسور LandScapeــش کرد؟ (برای اینکه از کیبرد مجازی استفاده کنم)

The_Last_Samurai
10-11-2009, 23:25
تو SMS هم نمیشه با سنسور LandScapeــش کرد؟ (برای اینکه از کیبرد مجازی استفاده کنم)

خیر.
ولی یه برنامه rotate هست که می تونی بزنی و گوشیت و هم تو حالت بسته و هم باز landscape می کنه..چیز خوبیه..و راحت سوئیچ می کنه.

H_R_V_2
11-11-2009, 19:57
منظورت SPB Keyboard هست؟

The_Last_Samurai
12-11-2009, 21:51
منظورت SPB Keyboard هست؟

بازم فکر می کنم خیر.
راستش من این برنامه رو توی رام طائل دیدم..نمی دونم جریانش چیه..چون مهم نیست برام دنبالش نرفتم..
می تونی از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بری توی تاپیکش و ازش سوال کنی.
یا از سایت هندهلدیوزرز..
با سرچ همه چی حل میشه.

Ava UK
20-11-2009, 23:03
دوستان آخرین رام رسمی این گوشی چیه؟ آیا کسی تا حالا آخرین رام رسمیش رو نصب کرده؟ باگ داره یا نه؟

The_Last_Samurai
23-11-2009, 03:50
اگه اشتباه نکنم آخریش برا اروپا بوده که برا ماه آگوست..من باهاش کار نکردم.