ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بررسی فنی دوربینهای دیجیتال

صفحه ها : 1 [2] 3

ali1223
11-01-2010, 15:25
salam doostan age mishe begid keyfiat akshaye SX120 IS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) canon chejoorias khoobe yekisho bekharam ya na chon gheimate monasebiam dare agar hodoode in gheimat chizi behtar az barandhaye dige hast lotfan be man moarefi konid mer30

tirdad_60
11-01-2010, 20:40
دوستان برای خرید DSLR با 500D موافق هستید؟

seymour
11-01-2010, 20:54
salam doostan age mishe begid keyfiat akshaye SX120 IS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) canon chejoorias khoobe yekisho bekharam ya na chon gheimate monasebiam dare agar hodoode in gheimat chizi behtar az barandhaye dige hast lotfan be man moarefi konid mer30
فارسی بنویس دوست خوبم.. این جزو قوانین فورومه.

در مورد این مدل و کیفیتش و مدلهای هم رده اش بارها صحبت شده .. کافیه یه سرچ بزنی در تاپیک های این تالار (گزینه جستجو- سمت چپ/بالای صفحه اصلی تالار پلیر دوربین دیجیتاله)

prowler88
14-01-2010, 11:39
دوستان برای خرید DSLR با 500D موافق هستید؟
بله. مدل خیلی خوبیه و با توجه به اختلاف قیمت نسبتا کمش با 450 توصیه میشه.

tirdad_60
15-01-2010, 15:32
دیروز 500D رو خریدم
دوربین خیلی خوبیه مخصوصا اینکه از دنیای کامپکت وارد دنیای جدیدی شدم
که فکر کنم خیلی لذت بخش باشه

از prowler88 عزیز هم بخاطر راهنمایی های ارزشمندشون توی این مدت
در مورد دوربینهای کامپکت
ممنونم

کاش یه تاپیک برای DSLR ها میزدیم که بحث و تبادل نظر راحتتر باشه

نیکی پناهتان:40:

ELSIN
17-01-2010, 13:57
دیروز 500D رو خریدم
دوربین خیلی خوبیه مخصوصا اینکه از دنیای کامپکت وارد دنیای جدیدی شدم
که فکر کنم خیلی لذت بخش باشه

از prowler88 عزیز هم بخاطر راهنمایی های ارزشمندشون توی این مدت
در مورد دوربینهای کامپکت
ممنونم

کاش یه تاپیک برای DSLR ها میزدیم که بحث و تبادل نظر راحتتر باشه

نیکی پناهتان:40:

مبارک باشه ایشالا لنزاش هم زیاد بشن هم برات بچرخند
در مورد لنز خودش زومش کم نیست حالگیر نیست
ممنون:11:

Aryan.kh
22-01-2010, 22:51
سلام می خواستم نظرتون رو درمورد دوربین s200 exr فوجی بگید و با sx20 مقایسش کنید ممنون

prowler88
24-01-2010, 20:23
سلام می خواستم نظرتون رو درمورد دوربین s200 exr فوجی بگید و با sx20 مقایسش کنید ممنون
نسبت به SX20 سنسور بزرگتری داره و باعث میشه نویز عکساش به مراتب کمتر باشه و عملکردش تو محیط های کم نور خیلی بهتر از SX20 باشه.
SX20 محدوده ی زوم بهتری داره. هم واید بهتری داره و هم تله ی بهتر.
از نظر فوکوس هم باز برگ برنده دست کنان هست. ضمنا کنان فوکوس ماکروی 1 سانت داره در حالیکه حداقل ماکروی فوجی 10 سانت هست.
کنان مجهز به فیلمبرداری HD هست.
اگه اشتباه نکنم S200 قابلیت ثبت جهت عکس رو نداره. یعنی عکس هایی که به صورت عمودی میندازین رو باید خودتون بعدا روی کامپیوتر دونه دونه بچرخونین.
S200 فرمت RAW رو ساپورت میکنه.
از نظر وزن و اندازه هم فوجی به طور محسوسی حجیم تر هست.

Aryan.kh
25-01-2010, 15:03
ممنونم منظورتون اینه که نمیشه دقیقا گفت کدوم بر دیگری برتری داره و باید به نیازهام توجه کنم؟
شما مقایسه ای از این دو دوربین روی نت ندارید که لینکش رو برام بگذارید

ProGamer
25-01-2010, 15:05
سلام
يه سئوال
من دارم يه دوربين 8.1 سامسونگ ميگيرم
خوبه يا به لعنت خدا هم نمي ارزه؟

prowler88
26-01-2010, 13:01
ممنونم منظورتون اینه که نمیشه دقیقا گفت کدوم بر دیگری برتری داره و باید به نیازهام توجه کنم؟
شما مقایسه ای از این دو دوربین روی نت ندارید که لینکش رو برام بگذارید
به نظر من SX20 یه مجموعه ی متعادل تر و بی نقص تر رو فراهم کرده. هر چند به نظر میاد از نظر کیفیت عکس فوجی برتری داره.

سلام
يه سئوال
من دارم يه دوربين 8.1 سامسونگ ميگيرم
خوبه يا به لعنت خدا هم نمي ارزه؟
کدوم مدل رو میخوای بگیری؟ قیمتش چنده؟
در هر صورت دوربین های سامسونگ کیفیت پایین تری نسبت به مدل های موجود در بازار دارند و مطمئنا انتخاب های بهتری داری.

amir_dre
31-01-2010, 23:13
سلام دوستان چرا وقتی از زوم اپتیکال استفاده میکنی (تو دوربین های آماتور کامپکت مثل A1000) تصویر مثل حالت واید شارپ و واضح نیست و میزان شارپنسش کمتره؟آیا راحی برای این مشکل هست؟

seymour
01-02-2010, 21:36
سلام دوستان چرا وقتی از زوم اپتیکال استفاده میکنی (تو دوربین های آماتور کامپکت مثل A1000) تصویر مثل حالت واید شارپ و واضح نیست و میزان شارپنسش کمتره؟آیا راحی برای این مشکل هست؟
در فرضی که شما مطرح کردی، یه دلیل مرسوم میتونه این باشه که هرچی بیشتر زوم کنی، لرزش های دوربین در عکس نهایی مشهودتر و محسوس تر میشه .. بنابراین میشه گفت که وقتی با زوم بالا عکس بگیری، عکسمون کمتر شارپ خواهد شد (راه چاره اش میتونه استفاده از پایه باشه)

اگه دوست داشتی این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من و این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خوب رو ببین.

amir_dre
03-02-2010, 08:49
در فرضی که شما مطرح کردی، یه دلیل مرسوم میتونه این باشه که هرچی بیشتر زوم کنی، لرزش های دوربین در عکس نهایی مشهودتر و محسوس تر میشه .. بنابراین میشه گفت که وقتی با زوم بالا عکس بگیری، عکسمون کمتر شارپ خواهد شد (راه چاره اش میتونه استفاده از پایه باشه)

اگه دوست داشتی این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من و این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خوب رو ببین.
فرمایش شما درست
در حالتی که دوربین جای ثابتی بوده 2 تا عکس یکی واید و دیگری تله(4X) انداختم بازهم جزییات(شارپنس) مثل حالت واید نبود
که البته فکر کنم به خاطر کیفیت لنز باشه و از دوربین آماتوری مثل A1000 نباید انتظار زیادی داشت
بچه هایی که دوربین خوب دارن یه نظر بدن که آیا جزییات در حالت تله کمتره؟

sastwhc
04-02-2010, 10:39
این هم نظر من درباره فوجی EXR F200

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

black_19_night
05-02-2010, 16:41
این هم نظر من درباره فوجی EXR F200

اين نوشته ها از شماس؟
تو يه تاپيك ديگه هم يكي اينارو به عنوان نظرش درباره كار با اين دوربين گفته بود!!!!

IT World
05-02-2010, 19:48
فرمایش شما درست
در حالتی که دوربین جای ثابتی بوده 2 تا عکس یکی واید و دیگری تله(4X) انداختم بازهم جزییات(شارپنس) مثل حالت واید نبود
که البته فکر کنم به خاطر کیفیت لنز باشه و از دوربین آماتوری مثل A1000 نباید انتظار زیادی داشت
بچه هایی که دوربین خوب دارن یه نظر بدن که آیا جزییات در حالت تله کمتره؟

اصولا هر لنزی در محدوده‏ای از دیافراگم شارپترین حالت خودش رو داره و قبل و بعد از اون سافت میشه.
مثلا 85mm 1.8 حدودا از f2.2 قابل تحمل میشه، در حدود 4.5 به اوج خودش میرسه و دوباره هرچی بالا میره سافت میشه..
لنزهایی که روی دوربین‏های کامپکت استفاده میشه، مثل لنزهای ارزان‏قیمت‏تر در SLR ها ، وقتی زوم میشن دیافراگم بسته‏تر میشه ، که باز هم فرض شما معمولا درست در نمیاد و باید دید شما در چه شرایطی دارید تست میکنید. تقدم شاتر؟ تقدم دیافراگم؟ Auto ؟

sastwhc
05-02-2010, 21:47
اين نوشته ها از شماس؟
تو يه تاپيك ديگه هم يكي اينارو به عنوان نظرش درباره كار با اين دوربين گفته بود!!!!

بله نوشته ی من است!!!

black_19_night
06-02-2010, 00:09
بله نوشته ی من است!!!

شهرام نامي در فروم سايت عكاسي بود حتي گفت به اين دلايل كه نوشته قصد فروش دوربينش را داره پس بايد خوتن باشيد درست گفتم؟
قصد جسارت ندارم دوست من

sastwhc
06-02-2010, 19:07
شهرام نامي در فروم سايت عكاسي بود حتي گفت به اين دلايل كه نوشته قصد فروش دوربينش را داره پس بايد خوتن باشيد درست گفتم؟
قصد جسارت ندارم دوست من
اره اونجا یوزرم اونه البته اینجا هم S در sastwhcیعنی شهرام :5:
این هم نمونه عکساش
Fuji F200 EXR
اتوماتیک ایزوی 400

,

manual ایزوی 100:

همون لوکیشن با Canon A40:

noisymind
06-02-2010, 23:58
دوستان نمیدونم سوالهای فنی رو اینجا باید پرسید یا نه. ولی برا من تازه کار شاید همچین سوالها فنی هم نباشه!

بفرمایید گزینه AF-Point zoom و AF-assist Beam کارشون چی هست؟

prowler88
07-02-2010, 11:12
دوستان نمیدونم سوالهای فنی رو اینجا باید پرسید یا نه. ولی برا من تازه کار شاید همچین سوالها فنی هم نباشه!

اولی رو اطلاعی ندارم دقیقا چی هست. ولی AF-Assist همون چراغیه که موقع فوکوس در محیط های کم نور روشن میشه و روی سوژه نور میندازه تا دوربین بتونه سوژه رو تشخیص بده و روش فوکوس کنه. اکثرا رنگش قرمز هست ولی روی بعضی دوربینام دیدم سبز بوده رنگشون.

seymour
07-02-2010, 20:19

طبیعتاً اگه در تاپیک اصطلاحات تخصصی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مطرح می کردی بهتر بود .. چون سوالت در مورد چندتا اصطلاح تخصصیه دیگه!

بهرحال قابلیتAF-Point Zoom به کاربر اجاز میده که وقتی دکمه شاتر رو تا نیمه فشار بده، نقطه فوکوس رو روی صفحه برات بزرگ (زوم) می کنه. (حالا اینجا اتوفوکوس منظوره -- به همین صورت MF-Point Zoom رو برای حالت manual هم داریم) .. برای اینه که قبل از اینکه عکس رو بگیری، یه نگاه نزدیکتری به صحنه بندازی (اگه مثلاً در حال تغییره) برای اطمینان بیشتر.

vvc
07-02-2010, 23:33
سلام دوستان
ببخشيد شايد جاي سئوالم اينجا نباشه ولي هر جايي رو ديدم بهتر از اينجا براي طرح اين موضوع نبود
يه برنامه جامع و كامل در مورد عكاسي با دوربين ديجيتال ميخواستم
اگر امكان داره راهنمايي بفرماييد
با تشكر

''EHSAN''
08-02-2010, 17:00
سلام
می خواستم بپرسم sx20 سازگاری با مبدل لنز واید تله و کلوز اپ را دارد؟
چون این ویژگی رو توی Canon S5 دیدم ولی ندیدم جایی در مورد sx20 با اینکه مدل پیشرفته همونه چیزی نوشته باشه!
امیدوارم جای این سوال همینجا باشه

seymour
08-02-2010, 20:06
سلام دوستان
ببخشيد شايد جاي سئوالم اينجا نباشه ولي هر جايي رو ديدم بهتر از اينجا براي طرح اين موضوع نبود
يه برنامه جامع و كامل در مورد عكاسي با دوربين ديجيتال ميخواستم
اگر امكان داره راهنمايي بفرماييد
با تشكر
متوجه نشدم .. یعنی برنامه راهنمایی؟ ... مثل آموزش؟ .. بیشتر توضیح بده.

سلام
می خواستم بپرسم sx20 سازگاری با مبدل لنز واید تله و کلوز اپ را دارد؟
چون این ویژگی رو توی Canon S5 دیدم ولی ندیدم جایی در مورد sx20 با اینکه مدل پیشرفته همونه چیزی نوشته باشه!
امیدوارم جای این سوال همینجا باشه
من الان گشتی زدم، ظاهراً Lensmate یه adapter برای این دوربین عرضه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 46754.1265646754.1&__utmb=1.3.10.1265646754&__utmc=1&__utmx=-&__utmz=1.1265646754.1.1.utmcsr=forums.dpreview.com |utmccn=%28referral%29|utmcmd=referral|utmcct=/forums/readflat.asp&__utmv=-&__utmk=213345428)کرده... هرچند باز دستت کاملاً باز نیست.

''EHSAN''
08-02-2010, 20:38
من الان گشتی زدم، ظاهراً Lensmate یه adapter برای این دوربین عرضه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .com%2Fstore%2Fsx20sx10sx1.php%3F__utma%3D1.861645 73.1265646754.1265646754.1265646754.1%26__utmb%3D1 .3.10.1265646754%26__utmc%3D1%26__utmx%3D-%26__utmz%3D1.1265646754.1.1.utmcsr%3Dforums.dprev iew.com%7Cutmccn%3D%2528referral%2529%7Cutmcmd%3Dr eferral%7Cutmcct%3D%2Fforums%2Freadflat.asp%26__ut mv%3D-%26__utmk%3D213345428)کرده... هرچند باز دستت کاملاً باز نیست.

با تشکر
به اون لینکی که لطف کرده بودید سر زدم اونجا نوشته "Lensmate SX20, SX10 & SX1 Filter Adapter 58mm" ولی من فکر کنم لنز 52mm ، sx20 باشه یعنی چند تا فیلتری هم که خریدم با این سایز بوده و الان دارم ازشون استفاده می کنم .
این یعنی چی ؟ یعنی این اداپتور لنز رو به 58mm تبدیل می کنه یا من اشتباه می کنم؟

vvc
08-02-2010, 23:25
بله دوست عزيز اگه امكان داره يه سايت يا برنامه اي كه بشه دانلود كرد در باره اموزش دوربين عكاسي ديجيتال
متشكرم

prowler88
09-02-2010, 10:01
با تشکر
به اون لینکی که لطف کرده بودید سر زدم اونجا نوشته "Lensmate SX20, SX10 & SX1 Filter Adapter 58mm" ولی من فکر کنم لنز 52mm ، sx20 باشه یعنی چند تا فیلتری هم که خریدم با این سایز بوده و الان دارم ازشون استفاده می کنم .
این یعنی چی ؟ یعنی این اداپتور لنز رو به 58mm تبدیل می کنه یا من اشتباه می کنم؟
کارش تقریبا همینه که شما میگین. ولی هرگز استفاده از چنین چیزی توصیه نمیشه به چند دلیل: وزن زیاد که به دوربین فشار میاره, موقع نصب باعث خوردگی اون قسمت که روش میخواین نصبش کنین میشه, و مهمتر از همه این که بعد از نصب امکان فوکوس روی اکثر فاصله های کانونی از شما صلب میشه (و این یعنی استفاده از این مبدل نه تنها سودی نداره بلکه نتیجه ی عکس هم میده).

AliSub
09-02-2010, 12:22
سلام
دوربین سونی H20 دارم در مود M یعنی تنظیمات دستی به همه چیز دسترس دارم ولی جبران نوردهی رو ندارم و در گوشه ی LCD عددش نوشته میشه که با توجه به نور محیط خودش تغییر میکنه.
آیا راهی هست در این مود جبران نوردهی هم به صورت دستی تنظیم کنم؟

seymour
09-02-2010, 20:39
سلام
دوربین سونی H20 دارم در مود M یعنی تنظیمات دستی به همه چیز دسترس دارم ولی جبران نوردهی رو ندارم و در گوشه ی LCD عددش نوشته میشه که با توجه به نور محیط خودش تغییر میکنه.
آیا راهی هست در این مود جبران نوردهی هم به صورت دستی تنظیم کنم؟
منظورت exposure compensation هستش؟ .. توی منوها چیزی در این باره ندیدی؟ .. دنبال EV compensation بگرد... که مثلاً حالت اتوماتیک داره یا نه.

AliSub
09-02-2010, 21:00
منظورت exposure compensation هستش؟ .. توی منوها چیزی در این باره ندیدی؟ .. دنبال EV compensation بگرد... که مثلاً حالت اتوماتیک داره یا نه.

نه اصلا چنین چیزی نداره.
کاملا اتومات هست.
متشکرم- رفتم تو دفترچش نگاه کردم اونجا هم گفته بود که Ev در حالت m قابل دسترسی نیست!!!!

seymour
10-02-2010, 22:15
بله دوست عزيز اگه امكان داره يه سايت يا برنامه اي كه بشه دانلود كرد در باره اموزش دوربين عكاسي ديجيتال
متشكرم
اگه نظر من رو بخوای،بهتر از اون کتابه برای فردی که میخواد شروع کنه به یادگیری... مثل کتاب "چگونه عکس بگیریم" (نیل جانسون - انتشارات کانون پرورشی فکری) برای شروع بسیار گزینه خوبیه.

syamak790
12-02-2010, 14:29
سلام

نمی دونم جاش اینجاست یا نه ؟؟
اما میخواستم بدونم نحوه صحیح نگهداری باطری Lithium-ion چجوریه ؟
لازمه در صورتی که از دوربین استفاده نمی کنیم باطری رو در بیارم یا نه ؟

خیلی ممنون

seymour
12-02-2010, 19:39
سلام

نمی دونم جاش اینجاست یا نه ؟؟
اما میخواستم بدونم نحوه صحیح نگهداری باطری Lithium-ion چجوریه ؟
لازمه در صورتی که از دوربین استفاده نمی کنیم باطری رو در بیارم یا نه ؟

خیلی ممنون
اگه مدت زمان عدم استفاده ات طولانیه (مثلاً در حد ماه)، بله - توصیه میشه که درش بیاری ... روش حرفه ای اینه که اون باتری رو به شارژ حدود 30-40 درصد برسونی و بعدش درش بیاری و در یک جای سرد نگه داری کنی (حتی توی یخچال!! -- جدی میگم. -- فریزر نه ها!!! -- یخچال!)

*این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اخیر من که در همین مورد بیشتر توضیح داده ام رو اگه دوست داشتی بخون.

noisymind
12-02-2010, 21:00
دوستان ببخشید , پدر من یک دوربین کنن خیلی قدیمی داره ( خیلی قدیمی هست و باید توش فیلم بذاری و کلی قر و فر داره ولی دفترچه فارسی داره! و لنزش هم عوض میشه! ) بگذریم , یک فلاش اکسترنال داره که البته مارک اون کنن نیست ( Nissin ) و چهار تا باتری میخوره و قشنگ پرتش میره تو محل فلاش خارجی دوربین من ( SX20 ) حالا سوالم اینه که اگه باتری بذارم و روشنش کنم مشکلی نداره برا دوربین؟ یا باید مشخصات خاصی داشته باشه که به دوربین بخوره؟ چون رو درگاه فلاش خارجی دوربین 5 تا محل اتصال فلزی داره ( یک بزرگ و 4تا کوچیک) ولی مال فلاش فقط بزرگه هست.

مرسی.

seymour
13-02-2010, 21:08
دوستان ببخشید , پدر من یک دوربین کنن خیلی قدیمی داره ( خیلی قدیمی هست و باید توش فیلم بذاری و کلی قر و فر داره ولی دفترچه فارسی داره! و لنزش هم عوض میشه! ) بگذریم , یک فلاش اکسترنال داره که البته مارک اون کنن نیست ( Nissin ) و چهار تا باتری میخوره و قشنگ پرتش میره تو محل فلاش خارجی دوربین من ( SX20 ) حالا سوالم اینه که اگه باتری بذارم و روشنش کنم مشکلی نداره برا دوربین؟ یا باید مشخصات خاصی داشته باشه که به دوربین بخوره؟ چون رو درگاه فلاش خارجی دوربین 5 تا محل اتصال فلزی داره ( یک بزرگ و 4تا کوچیک) ولی مال فلاش فقط بزرگه هست.

مرسی.
اگه فلاشه به کفشک (همون محل اتصال دوربینت) میخوره و کار می کنه باهاش نباید مشکل خاصی باشه ... نهایتش اینه که تست اش می کنی دیگه ...

AliSub
18-02-2010, 19:35
سلام
سوالی داشتم در مورد باتری های لیتیوم:
در یکی از پست ها خونده بودم که برای اینکه باتری را برای مدت طولانی نمی خواهید استفاده کنید تقریبا تا 40 درصد شارژ و در جای خنک نگه داری کنید و اینکه نگذارید باتری بدون شارژ بماند ولی امروز در دفترچه دوربینم (sony H20) خوندم که باتری را به طور کامل تخلیه و بعد در جای خنک نگه داری کنید.
حالا من چکار کنم که باتریم ماندگاری بیشتری داشته باشه؟
در ضمن 2-3 تا از دوستانم تجربه اینو داشتن که باتری رو خالی گذاشتن و شدیدا توان باتری کاهش یافت.

seymour
18-02-2010, 20:03
سلام
سوالی داشتم در مورد باتری های لیتیوم:
در یکی از پست ها خونده بودم که برای اینکه باتری را برای مدت طولانی نمی خواهید استفاده کنید تقریبا تا 40 درصد شارژ و در جای خنک نگه داری کنید و اینکه نگذارید باتری بدون شارژ بماند ولی امروز در دفترچه دوربینم (sony H20) خوندم که باتری را به طور کامل تخلیه و بعد در جای خنک نگه داری کنید.
حالا من چکار کنم که باتریم ماندگاری بیشتری داشته باشه؟
در ضمن 2-3 تا از دوستانم تجربه اینو داشتن که باتری رو خالی گذاشتن و شدیدا توان باتری کاهش یافت.
حالا نمی دونم منظورت دقیقاً چه پستی بوده، اما من در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به این مساله پرداخته ام(و شاید هم اشاره ات به همین بوده)

بهرحال فلسفه این قضیه که باتری ای که قرار نیست استفاده بشه رو با تکنیک (شارژ تا 30-40 درصد و بعد نگهداری تو جای خنک) نگهداری می کنیم اینه که باتری های li-ion به تدریج شارژشون رو خالی می کنن حتی اگه استفاده نشن .. نتیجه اینکه اگه با شارژ خالی ولشون کنی، میتونه از یه حد بحرانی ای رد بشه که این واسه باتری خطرناکه؛ یعنی باعث میشه که بعدا اون دوربینی که قرار از باتری استفاده کنه در محاسبه میزان شارژ باتری دچار مشکل بشه و نتیجه اش همون میشه که دوستات گفتن : شارژ باتری بسیار کم میشه و در حالات ناجور ممکنه اصلاً باتری از کار بیفته.

AliSub
18-02-2010, 20:24
بله دقیقا همین پست بود.
سوال من اینکه چرا تو دفترچه راهنما چنین چیزی رو نوشته بود/؟
اون رفیقم که باتری های دوربینش خراب شد یکی W50 و یکی هندیکم DVD810 بود.
باتری این h20 هم ارزون نیست- تقریبا 45000 تومن!

Ali-ss
19-02-2010, 12:53
سلام من یک دوربین کانن sx 200 دارم قبلا در جایی دیدم عکسهای این دوربین dpi حدود 720 بودذ اما الان هر چی عکس می گیرم و هر چقدر تنظیمات رو تغییر می دهم دی پی آی 180 می شود و وقتی روی عکسها زوم می کنی فورا کیفیت خراب می شود چیکار کنم عکس با دی پی آی بالاتر بگیرد

AliSub
19-02-2010, 13:23
سلام من یک دوربین کانن sx 200 دارم قبلا در جایی دیدم عکسهای این دوربین dpi حدود 720 بودذ اما الان هر چی عکس می گیرم و هر چقدر تنظیمات رو تغییر می دهم دی پی آی 180 می شود و وقتی روی عکسها زوم می کنی فورا کیفیت خراب می شود چیکار کنم عکس با دی پی آی بالاتر بگیرد

اولین باری که 720dpi میشنوم!!!!
Sx200 با 180dpi عکس میگیره نه 720dpi

seymour
19-02-2010, 21:17
بله دقیقا همین پست بود.
سوال من اینکه چرا تو دفترچه راهنما چنین چیزی رو نوشته بود/؟
اون رفیقم که باتری های دوربینش خراب شد یکی W50 و یکی هندیکم DVD810 بود.
باتری این h20 هم ارزون نیست- تقریبا 45000 تومن!
من دفترچه راهنمای این مدل رو از سایت سونی گرفتم، اما در این مورد چیزی ندیدم (یه دفترچه راهنمای 60 صفحه ای به انگلیسی بود) ... میشه متن انگلیسی اون قسمت رو مثلاً عکس اش رو بذاری اینجا تا من ببینم؟ ..

seymour
19-02-2010, 21:24
شاید منظورت 72 dpi هستش که عدد مرسومیه...

sastwhc
20-02-2010, 01:53

این عدد قابل تغییر نیست و فکر میکنم همین 180 درست باشه.البته اگر مشکل در کیفیت عکس دارید باید جوره دیگه ای بررسی و سپس رفع کنید.

AliSub
20-02-2010, 11:07
من دفترچه راهنمای این مدل رو از سایت سونی گرفتم، اما در این مورد چیزی ندیدم (یه دفترچه راهنمای 60 صفحه ای به انگلیسی بود) ... میشه متن انگلیسی اون قسمت رو مثلاً عکس اش رو بذاری اینجا تا من ببینم؟ ..

این مطالب دردفترچه داخل سیدی(pdf) هست و در دفترچه اصلی و اونایی که داخل سایت گذاشتن نیست.
اینم عین اون مطلب:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر مخاین بگید فایل رو براتون ارسال کنم.

''EHSAN''
20-02-2010, 17:02
سلام
یکسری از دوربین ها میزان شارژ باطری رو نشون نمیدن (مثلا sx20) فقط وقتی باطری داره تموم میشه به اندازه 3 شات قبلش هشدار میده و بعدش باطری فِرت! اگر کسی راهی (به جز خرید یه سری باطری اضافه) برای این مشکل داره لطفا بگه.
(خیلی ضد حاله یهو دوربین خاموش شه!)

seymour
20-02-2010, 19:54
سلام
یکسری از دوربین ها میزان شارژ باطری رو نشون نمیدن (مثلا sx20) فقط وقتی باطری داره تموم میشه به اندازه 3 شات قبلش هشدار میده و بعدش باطری فِرت! اگر کسی راهی (به جز خرید یه سری باطری اضافه) برای این مشکل داره لطفا بگه.
(خیلی ضد حاله یهو دوربین خاموش شه!)
باید از CHDK استفاده کنی .. این CHDK یه نرم افزار کوچیکه که می ریزی روی دوربینت بعد یه سری قابلیت های جانبی، که یکی اش هم نمایش وضعیت باتری هستش به دوربینت اضافه می کنه..

کل قضیه رو البته باید با مسوولیت خودت انجام بدی، چون این برنامه یه برنامه رسمی نیست.. اما بهرحال خیلی دستکاری خطرناکی نیست و قابل برگشته..

مثلاً صفحه CHDK واسه SX20 اینجاست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

seymour
20-02-2010, 19:57
این مطالب دردفترچه داخل سیدی(pdf) هست و در دفترچه اصلی و اونایی که داخل سایت گذاشتن نیست.
اینم عین اون مطلب:

اگر مخاین بگید فایل رو براتون ارسال کنم.
ممنون --- خودم هم نسخه انگلیسی اش رو پیدا کردم (149 صفحه بود - انگلیسی - 3.5 مگ) ...

بهرحال حق با توئه و اینجا نوشته که شارژ باقی مونده رو مصرف کنید... حالا یا مثلاً باتری اش یه مدل خاصیه و خودش یه مقدار شارژ کنار میذاره واسه اون مداراتی که داخل باتری هستند و باید وضعیتش رو کنترل کنن، یا مثلاً باز بعد از حداقل شارژش یه مقدار شارژ رو خارج از دسترس کاربر میذاره..

نهایتاً اینکه اونچه خود کمپانی توصیه می کنه اولویت داره به توصیه های عمومی.. و به نظر من شما همونطور که در دفترچه راهنما گفته عمل کن..

''EHSAN''
20-02-2010, 20:36
باید از CHDK استفاده کنی .. این CHDK یه نرم افزار کوچیکه که می ریزی روی دوربینت بعد یه سری قابلیت های جانبی، که یکی اش هم نمایش وضعیت باتری هستش به دوربینت اضافه می کنه..

کل قضیه رو البته باید با مسوولیت خودت انجام بدی، چون این برنامه یه برنامه رسمی نیست.. اما بهرحال خیلی دستکاری خطرناکی نیست و قابل برگشته..

مثلاً صفحه CHDK واسه SX20 اینجاست[/URL].
سلام
با کمال تشکر
لطفا میشه بگین دقیقا باید چی کار کنم؟

Ali-ss
21-02-2010, 17:41
اولین باری که 720dpi میشنوم!!!!
Sx200 با 180dpi عکس میگیره نه 720dpi

شاید منظورت 72 dpi هستش که عدد مرسومیه...

اشتباه از من بود همون 180 درست بود
فیلمبرداری 720×1280 بود
این فیلمبرداری کیفیت Hd چقدر حجم می گیره!! من نمی دونستم اینجوریه 4 دقیقه فیلم 400 مگ می شه! اینجور که به درد نمی خوره
این دوربین تنظیمات دستی زیادی داره و من هم زیاد با روش های دستی آشنایی ندارم
جایی دفترچه راهنمای فارسی این دوربین گیر نمی یاد دانلود کنم؟
یا در این انجمن توضیحاتی در رابطه با تنظیمات دستی بیان نشده؟

seymour
21-02-2010, 20:53
سلام
با کمال تشکر
من متاسفانه زمان اندکی ندارم و توضیح کل قضیه طولانیه؛ ایشالا دوست دیگه ای این کار رو بکنه.. اگه تسلط به انگلیسی داری سایت های زبان اصلی مثل اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو چک کن.. یا مثلاً این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])فارسی.

اشتباه از من بود همون 180 درست بود
فیلمبرداری 720×1280 بود
این فیلمبرداری کیفیت Hd چقدر حجم می گیره!! من نمی دونستم اینجوریه 4 دقیقه فیلم 400 مگ می شه! اینجور که به درد نمی خوره
این دوربین تنظیمات دستی زیادی داره و من هم زیاد با روش های دستی آشنایی ندارم
جایی دفترچه راهنمای فارسی این دوربین گیر نمی یاد دانلود کنم؟
یا در این انجمن توضیحاتی در رابطه با تنظیمات دستی بیان نشده؟
فیلمبرداری HD : دوست خوبم، دوتا ضرب المثل طلایی داریم که یکی اش مربوط به این قضیه اس؛ میگه: "هر که بامش بیش برفش بیشتر" .. خب اگه قرار باشه با کیفیت تر فیلم بگیره، این کیفیت بالاتر رو بخاطر ثواب راه خدا که اضافه نکرده، در نتیجه اش سایز فیلم هم بزرگتر میشه و روی یه مقدار محدود حافظه فیلم کمتری جا میشه...

بنابراین نمیشه در یه لحظه با لفظ "بدرد نمیخوره" کل زحمات کسانی که فن آوری مذکور رو ایجاد کردن از بین برد.. بهتره بگیم بستگی به کاربر داره و طبق شرایط مختلف، میتونه مناسب یا نامناسب باشه..

وگرنه قطعاً حق با شماست و من خودم هم به خیلی از دوستان که دنبال HD هستند میگم ، آخه شما مگه میخوای اینو توی TV چند اینچ نمایش بدی که هی میگی فولHD ... بنابراین مهمترین نکته اینه که فرد نیازهاش رو بشناسه..

//

بحث تنظیمات دستی، در یه خط و دو خط نمی گنجه .. بهرحال در مورد خیلی از واژه های کلیدی مثل شاتر ، دیافراگم و... کافیه با واژه های کلیدی مثل آموزش+عکاسی+شاتر مثلاً سرچ بزنی...

AliSub
22-02-2010, 10:58
عکس گرفتن با دوربین از خورشید و لامپ های بسیار پرنور باعث صدمه به سنسور دوربین میشود؟؟

''EHSAN''
22-02-2010, 17:07
سلام
بین دوربین SLR و DSLR چه تفاوتی وجود داره؟
اصلا تفاوت دارن!؟!

......................
به اخرین نتیجه ای که رسیدم تفاوتی ندارند!

Ali-ss
22-02-2010, 18:46
آقا هر کار می کنم دوربینم تبدیل بشه به وبکم نمی تونم دوربین رو کامپیوتر می شناسه و به راحتی می تونم وارد عکسها و فیلمها بشم ولی هر کار می کنم لنزش بیرون نمی یاد تبدیل بشه به وبکم سی دی دوربین هم نصب کردم sx 200

seymour
22-02-2010, 20:14
سلام
با کمال تشکر
احسان جان اگه هنوز دنبال این قضیه هستی.. من واسه ات دنبال کردم بحث ورژن های مختلف رو.. ظاهراً برای ورژن 1.00 دوربین این فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اومده.. اما اونایی که ورژن جدیدتر رو دارن v1.02 (GM1.02B) باید صبر کنن..

(روش تعیین ورژن هم که توی اون پستی که لینک دادم هست)

seymour
22-02-2010, 20:45
عکس گرفتن با دوربین از خورشید و لامپ های بسیار پرنور باعث صدمه به سنسور دوربین میشود؟؟
اگه برای مدت طولانی نوردهی صورت بگیره، شاید... آخه مساله اینه که سوال شاید خیلی مهم نباشه.. فرض کن من بگم فیفا گفته اگه بیش از 15 ثانیه بگیری رو به خورشید خراب میشه، چه شرایطی کاربری ای وجود داره که بخوایم در حد ثانیه به خورشید نوردهی کنیم!...

یا شاید دوربین به دوربین فرق کنه.. یعنی من خونده ام که طرف دوربین رو گرفته رو به دوربین و حدس میزنه که در نتیجه اون خراب شده باشه..

من فکر می کنم ساده ترین جواب این باشه که دفترچه راهنمای دوربین رو بخونیم و ضمناً پیش خودم هم اینطور فرض می کنم که هرچیزی که چشمم رو اذیت کنه میتونه دوربین ام رو هم اذیت کنه! .. وگرنه میشه بحث فنی کرد که "آقا! دوربین یه حداکثر نوری رو می پذیره و در نتیجه هرچقدر هم خورشید نور شدید بتابونه.. " ..

آقا هر کار می کنم دوربینم تبدیل بشه به وبکم نمی تونم دوربین رو کامپیوتر می شناسه و به راحتی می تونم وارد عکسها و فیلمها بشم ولی هر کار می کنم لنزش بیرون نمی یاد تبدیل بشه به وبکم سی دی دوربین هم نصب کردم sx 200
خیلی وقتا قابلیت وبکم نیاز به نصب درایور و نرم افزار مخصوصی داره که همراهشه.. این کار رو کردی؟ (چون گفتی CD دوربین رو نصب کردی .. متوجه نشدم که دقیقاً چیا رو نصب کردی)

seymour
22-02-2010, 20:51
سلام
بین دوربین SLR و DSLR چه تفاوتی وجود داره؟
اصلا تفاوت دارن!؟!

......................
به اخرین نتیجه ای که رسیدم تفاوتی ندارند!
اصل فرقشون اینه که DSLR سنسور دیجیتال داره (cmos و ccd) و SLR فیلم عکاسی... هر فرق دیگه ای از همین فرق اساسی ناشی میشه... مثلاً بحث هزینه هر عکس که در SLR حسابه، اما در DSLR شما میتونی یه کارت حافظه رو 100 بار استفاده کنی! .. ضمناً بخش زیادی از هزینه پردازش هم در DSLR ها حذف میشه..

در ادامه بحث پردازش، شما میتونی با DSLR پردازش سریع داشته باشی و صحنه رو از دست ندی به قول معروف.

یا مثلاً در SLR حساسیت به نور براساس فیلمی که استفاده می کنی معنی داره.. فیلم ایزو800 اگه بذاری، یعنی تا آخر با همین حساسیت پیش میری، اما توی DSLR شما میتونی حساسیت رو دستی تنظیم کنی و کنترلت بیشتره.

AliSub
22-02-2010, 22:29
اگه برای مدت طولانی نوردهی صورت بگیره، شاید... آخه مساله اینه که سوال شاید خیلی مهم نباشه.. فرض کن من بگم فیفا گفته اگه بیش از 15 ثانیه بگیری رو به خورشید خراب میشه، چه شرایطی کاربری ای وجود داره که بخوایم در حد ثانیه به خورشید نوردهی کنیم!...

یا شاید دوربین به دوربین فرق کنه.. یعنی من خونده ام که طرف دوربین رو گرفته رو به دوربین و حدس میزنه که در نتیجه اون خراب شده باشه..

من فکر می کنم ساده ترین جواب این باشه که دفترچه راهنمای دوربین رو بخونیم و ضمناً پیش خودم هم اینطور فرض می کنم که هرچیزی که چشمم رو اذیت کنه میتونه دوربین ام رو هم اذیت کنه! .. وگرنه میشه بحث فنی کرد که "آقا! دوربین یه حداکثر نوری رو می پذیره و در نتیجه هرچقدر هم خورشید نور شدید بتابونه.. " ..

)

منم از دفترچه دوربینم اینو خوندم که نورهای بسیار پر نور مثل خورشید باعث صدمه دیدن CCD دوربین میشود.
یعنی دیگه از غروب عکس نگیرم؟؟
درضمن از شما متشکرو که برای سواله وقت میزارید و اونا جواب میدید.

ali_ab
23-02-2010, 16:23
منم از دفترچه دوربینم اینو خوندم که نورهای بسیار پر نور مثل خورشید باعث صدمه دیدن CCD دوربین میشود.
یعنی دیگه از غروب عکس نگیرم؟؟
درضمن از شما متشکرو که برای سواله وقت میزارید و اونا جواب میدید.

با سلام به دوستان عزیز

از دوستی که این سوال رو مطرح کرد تشکر میکنم چون سوال خودم هم بود . پس عکسهایی از طلوع و غروبی که می بینیم رو چطور گرفتن؟ ایا باید از فیلتر استفاده کرد؟ اگه جواب مثبته چه نوع فیلتری؟

با سپاس فراوان

کامیاب و پاینده باشید

V

prowler88
23-02-2010, 18:39
با سلام به دوستان عزیز

از دوستی که این سوال رو مطرح کرد تشکر میکنم چون سوال خودم هم بود . پس عکسهایی از طلوع و غروبی که می بینیم رو چطور گرفتن؟ ایا باید از فیلتر استفاده کرد؟ اگه جواب مثبته چه نوع فیلتری؟

با سپاس فراوان

کامیاب و پاینده باشید

V
عکس گرفتن از غروب و طلوع به سنسور صدمه نمی زنه. ولی برای اشعه ی خورشید از فیلتر UV استفاده میشه که علاوه بر این که محافظ خوبی در برابر نور خورشید هست تاثیری که روی کیفیت عکس میذاره رو هم کم میکنه. از اونجا که تغییری در عکس ایجاد نمیکنه میتونه مواقعی که مورد نیاز نیست هم روی لنز باقی بمونه.

ali_ab
24-02-2010, 00:39
عکس گرفتن از غروب و طلوع به سنسور صدمه نمی زنه. ولی برای اشعه ی خورشید از فیلتر UV استفاده میشه که علاوه بر این که محافظ خوبی در برابر نور خورشید هست تاثیری که روی کیفیت عکس میذاره رو هم کم میکنه. از اونجا که تغییری در عکس ایجاد نمیکنه میتونه مواقعی که مورد نیاز نیست هم روی لنز باقی بمونه.

پویان جان ممنونم از راهنمایی شما . این فیلترها روی انواع دوربین قابل نصب هست یا واسه لنزهای خاصی میشه فیلتر قرار داد؟

با سپاس فراوان

پاینده باشید

V

prowler88
24-02-2010, 02:32
پویان جان ممنونم از راهنمایی شما . این فیلترها روی انواع دوربین قابل نصب هست یا واسه لنزهای خاصی میشه فیلتر قرار داد؟

با سپاس فراوان

پاینده باشید

V
روی خیلی از دوربین ها قابل نصب هست. البته مسلما باید اندازه ی فیلتر متناسب با اندازه ی لنز دوربین باشه تا بهش بخوره.

Excel-VB
28-02-2010, 08:33

مرسی.

سلام
دوست عزيز فلاش Nissin مدل Di28 به دوربين هاي SX1 و SX10 و SX20 مي خورد! قيمتش هم حدود 80 هزار تومان مي باشد (البته ظاهرا گارانتي ندارد) .. من نمي دانم مدل Nissin شما چيست ولي بهرحال اين سري فلاش ها جز متفرقه ها محسوب مي شوند ...

ali_ab
02-03-2010, 21:54
با سلام به دوستان عزیز

از خدمت دوستان دو سوال در مورد لنز دوربین داشتم.

1- اینکه در ساختار لنز گفته میشه :ساختار لنز متشکل از15عنصر در 13گروه چه مفمومی داره؟

2- فاصله کانونی که عنوان میشه مثلا :20 - 18 میلی متر چه کاربردی داره . البته تا حدودی مربوط به فرمول فیزیک نور میشه
1/p+1/q=1/f

ولی کوچک یا بزرگ بودن این عدد چه حسن و یا عیبی میتونه داشته باشه؟

با سپاس فراوان

پاینده و کامیاب باشید

seymour
04-03-2010, 18:55
با سلام به دوستان عزیز

از خدمت دوستان دو سوال در مورد لنز دوربین داشتم.

1- اینکه در ساختار لنز گفته میشه :ساختار لنز متشکل از15عنصر در 13گروه چه مفمومی داره؟

2- فاصله کانونی که عنوان میشه مثلا :20 - 18 میلی متر چه کاربردی داره . البته تا حدودی مربوط به فرمول فیزیک نور میشه
1/p+1/q=1/f

ولی کوچک یا بزرگ بودن این عدد چه حسن و یا عیبی میتونه داشته باشه؟

با سپاس فراوان

پاینده و کامیاب باشید
1. اینا بحث های فنی مربوط به ساختار لنزهاست.. خلاصه اش اینه که یه عدسی از یه سری عدسی های (شیشه های) کوچکتر تشکیل شده (به هدف اینکه انحرافات و عدم انطباق های ریز رو اصلاح کنن) که بهشون میگم عنصر، و مجموع چندتا از این عدسی های کوچیک (عناصر) رو هم میگن گروه ..

از روی اینکه فلان عدسی انقدر عنصر در انقدر گروه داره، نمیشه نتیجه دقیقی راجع به کیفیت اش گرفت یا اینکه مثلاً نسبت به یه عدسی دیگه که یه مقدار عنصر و گروه دیگه داره بهتره یا نه .. خیلی فاکتورهای دیگه مثل کیفیت سنسور ، قطر لنز و غیره در این زمینه دخالت دارن.

//

2. بحث فاصله کانونی هم که در یه خط و دو خط نمی گنجه و ضمناً بارها تکرار شده و کافیه یه سرچ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6%D9%88%D9%86%DB%8C+%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C %D9%86&aq=f&aqi=&aql=f&oq=)روی وب کنی تا کلی منابع مطالعه خوب به فارسی پیدا کنی..

مجدداً اینجا هم بحث خوبی و بدی، دقیقاً به این شکل مطرح نیست.. بلکه کاربرد و موقعیته که بهشون معنی می بخشه.

Ali-ss
15-03-2010, 21:54
سلام
نمی دونم محل سئوال درست هست یا نه اما می خواستم بدونم برای تمیز کردن عدسی بیرونی دوربین دیجیتال از چه روشی باید استفاده کرد؟
دستمال کاغذی با الکل؟
یاروشهای دیگری هست دوربین من sx 200 کانن هست

seymour
16-03-2010, 19:22
سلام
نمی دونم محل سئوال درست هست یا نه اما می خواستم بدونم برای تمیز کردن عدسی بیرونی دوربین دیجیتال از چه روشی باید استفاده کرد؟
دستمال کاغذی با الکل؟
یاروشهای دیگری هست دوربین من sx 200 کانن هست
این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من رو ببین.

Excel-VB
17-03-2010, 09:05

سلام
بله دوست عزیز بعضا ممکن است سنسور شما بسوزد!
برای این کار باید از فیلتر های مخصوص استفاده کنید که در نتیجه امکانش روی دوربین های SLR LIKE و SLR وجود دارد

a6l3i
31-03-2010, 00:41
سلام به همه

دوستان تو dpreview گفته D5000 و 500D و D90 قابلیت Live-View رو دارن ولی FZ35 نداره (که فکر کنم درست نباشه.!!!!!)

12 ردیف مونده به آخر جدول:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا خواستم بدونم این اطلاعاتش هم درسته یا نه؟
1- گفته اینا فیلم برداری ندارن: کانن: D50 و 450D و 1000D و نیکون D3000
2- گفته اینا Live-View ندارن: کانن: SX1 و SX20 و G11 و FZ35 و نیکون D3000
3- گفته همه HDMI دارن بجز D3000

ممنون میشم حتی اگه از نادرستی هریک اطلاع دارید ، بفرمایئن.

AliSub
04-04-2010, 14:14
سلام

bit rate یه دوربین با کیفیت HD باید چند باشه حدودا؟
bit rate دوربینم (H20) تقریبا 9000 هست / آیا این کیفیت استاندارد هست؟

seymour
04-04-2010, 20:01
سلام

bit rate یه دوربین با کیفیت HD باید چند باشه حدودا؟
bit rate دوربینم (H20) تقریبا 9000 هست / آیا این کیفیت استاندارد هست؟
اونچه که بهش میگیم بیت ریت واسه HD اغلب بین 3-10 مگابیت در ثانیه هستش.. بالاترش هم البته هست که مثلا تا حدود 20 هم شاید بره.. مثلاً در مقایسه بلو-ری حدود 40 هستش.

اگه دوست داشتی این پستم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو در رابطه با مفاهیم مرتبط به بحث کیفیت ببین.

a6l3i
04-04-2010, 21:37
سلام
آقا زیاد نخندیا . . .!

Zoom Wide در دوربین Ixus-200 Is من برابر 24 mm هستش. حالا که تو کیت 500D لنزش 105-18 هستش ، یعنی از Ixus200 هم وایدتره؟ پس چرا به Ixus200 گفته Ultra-Wide ؟
ممنون . .

AliSub
04-04-2010, 22:13
سلام
آقا زیاد نخندیا . . .!

Zoom Wide در دوربین Ixus-200 Is من برابر 24 mm هستش. حالا که تو کیت 500D لنزش 105-18 هستش ، یعنی از Ixus200 هم وایدتره؟ پس چرا به Ixus200 گفته Ultra-Wide ؟
ممنون . .

اون دوربین که شما میگید حرفه ای هست / این Ultra-Wide هم که گفته میشه در بین دوربین های کامپکت هست، نه کل دوربین ها.

a6l3i
04-04-2010, 23:53
اون دوربین که شما میگید حرفه ای هست / این Ultra-Wide هم که گفته میشه در بین دوربین های کامپکت هست، نه کل دوربین ها.
سلام

منظورم اینه که کدوم عکسش واید تره؟
Ixus-200 با Zoom Wide = 24 mm
یا
500D با لنز 105-18
ممنون . . .

vvc
05-04-2010, 14:26
سلام

منظورم اینه که کدوم عکسش واید تره؟
Ixus-200 با Zoom Wide = 24 mm
یا
500D با لنز 105-18
ممنون . . .

D500 با لنز 105-18 وايد تره

a6l3i
05-04-2010, 15:32
D500 با لنز 105-18 وايد تره
آقا من به جوابم رسیدم. خیییلی حال کردم. ( واسه من جدید بود )

دوربین های SLR دارای ضریب فاصله ی کانونی هستن و وقتی لنز میخریم در اون باید ضرب کنیم تا به استاندارد 35 mm بیان بشه. این ضریب واسه کانن 1.6 و واسه نیکون 1.5 نیمه.
پس لنز 105-18 برای کانن مثل 168- 28.8 میمونه.

ولی تو دوربین های Compact خودشون ضریب رو ضرب کردن.

پس 500D با لنز 105-18 از Ixus-200 IS واید تر نیست!!!

rostamiani
07-04-2010, 04:14
سلام
اگه ممکنه یه توضیحی بدین که چی باعث میشه توی عکس نویز زیاد تر بشه و چطور میشه عکس با نویز کم تری گرفت :31:
من دوربین Panasonic FZ35 دارم .بعضی از عکس ها با اینکه با ISO 80 هم عکس می گیرم نویز دارن ولی خیلی وقت ها هم عکس اصلا نویز نداره !

تا جایی که فهمیدم ISO بالا و گرم شدن سنسور می تونه نویز رو زیاد کنه ولی فکر می کنم عوامل دیگه ای هم باشه
مثلا توی نور کم با ISO 80 که عکس می گیرم عکس حسابی نویز داره ! نمی دونم چرا !

اگه دلیل علمی نویز تصویر رو هم می دونید ،منم خیلی دوست دارم بدونم .
کسی مقاله ای چیزی در این مورد سراغ داره ؟
متشکرم :10:

I arrived !
07-04-2010, 04:23
سلام
آقا این سونی 10های مگی کیفیت دارن؟مدلشو دقیق به خاطر ندارم،دست یکی دیدم،کوچیک بود(قد کف دست)رنگاش هم مشکی و نقره ایه.(خیلی سوالم ساده و مبتدیه؟!)

wordist
07-04-2010, 14:19
سلام بر دوستان عزيز

بين مدلهاي Canon G11 و Panasonic FZ 38 به نظرتون کدوم بهتر هست ؟؟

و ديگه اينکه با توجه به مشخصاتي که در ريويووها نوشته ميشه از کجا ميشه فهميد که دوربينهاي عکاسي ديجيتال هنگام فيلمبرداري داراي زوم هستن يا نه ؟؟

ممنون

rostamiani
07-04-2010, 15:22
سلام بر دوستان عزيز

و ديگه اينکه با توجه به مشخصاتي که در ريويووها نوشته ميشه از کجا ميشه فهميد که دوربينهاي عکاسي ديجيتال هنگام فيلمبرداري داراي زوم هستن يا نه ؟؟

ممنون
هر کدوم خوبی های خودشو داره
G11 عکس های بهتری می گیره ولی FZ38 امکانات بیشتری داره
تفاوت هایی که من خبر دارم :

G11 :
سنسور بزرگت مگاپیکسل کمتر و در نتیجه نویز خیلی کمتر در نور کم
کوچکتر ول تقریبا با همون وزن
بدنه فلزی
ال سی دی متحرک
قابلیت استفاده از فلاش خارجی

FZ35 :
زوم بالا
بزرگتر
فیلمبرداری HD
مگاپیکسل بالاتر (البته در اینجا اصلا مزیت به حساب نمیاد :) )
TeleMacro (نمی دونم G11 داره یا نه !)

ولی در نهایت انتخاب با خودتونه :10:

hashemi_ali_reza
07-04-2010, 15:40
سلام بر دوستان عزيز

ممنون

دوست عزیز برای مقایسه دوربینهای دیجیتال پیشنهاد می کنم یه سر به سایت dpreview.com بزنید. به نظر من یکی از معتبر ترین سایتها در زمینه مقایسه دوربینهای دیجیتاله. معمولا از هر دوربین یک سری عکسهای نمونه اون هم در شرایط مختلف در این سایت هست.

wordist
07-04-2010, 16:02
هر کدوم خوبی های خودشو داره
G11 عکس های بهتری می گیره ولی FZ38 امکانات بیشتری داره
تفاوت هایی که من خبر دارم :

G11 :
سنسور بزرگت مگاپیکسل کمتر و در نتیجه نویز خیلی کمتر در نور کم
کوچکتر ول تقریبا با همون وزن
بدنه فلزی
ال سی دی متحرک
قابلیت استفاده از فلاش خارجی

FZ35 :
زوم بالا
بزرگتر
فیلمبرداری HD
مگاپیکسل بالاتر (البته در اینجا اصلا مزیت به حساب نمیاد :) )
TeleMacro (نمی دونم G11 داره یا نه !)

ولی در نهایت انتخاب با خودتونه :10:
منظورتون از امکانات بيشتر چيه ؟

و سوال دوم ؟؟؟؟

rostamiani
07-04-2010, 18:55

و سوال دوم ؟؟؟؟
منظورم از امکانات بیشتر همیت چیزایی بود که نوشتم ... یعنی کیفیت عکسش کمتره ولی به جاش زوم بالاتری داره و رزولوشن عکس و فیلمش بالاست و حالت Tele macro داره و ... که باعث میشه این دوربین برای بعضی از کاربرا مناسب تر باشه :)

اینجا رو ببینید :

البته فکر نکنید که همه این قابلیت ها رو فقط این دوربین داره ! ولی خیلی از این قابلیت ها رو G11 نداره .مثل TeleMacro که خودم خیلی این قابلیت برام مهمه :)

در مورد سوال دوم هم می تونید ریویوو ها رو با دقت بیشتری بخونید یا امکانات دوربین رو توی سایت سازندش بخونید :) چون ظاهرا این قابلیت رو جرو Specifications نمی نویسند !

موفق باشید

rostamiani
07-04-2010, 20:25
سلام
اگه ممکنه یه توضیحی بدین که چی باعث میشه توی عکس نویز زیاد تر بشه و چطور میشه عکس با نویز کم تری گرفت :31:
من دوربین Panasonic FZ35 دارم .بعضی از عکس ها با اینکه با ISO 80 هم عکس می گیرم نویز دارن ولی خیلی وقت ها هم عکس اصلا نویز نداره !

تا جایی که فهمیدم ISO بالا و گرم شدن سنسور می تونه نویز رو زیاد کنه ولی فکر می کنم عوامل دیگه ای هم باشه
مثلا توی نور کم با ISO 80 که عکس می گیرم عکس حسابی نویز داره ! نمی دونم چرا !

اگه دلیل علمی نویز تصویر رو هم می دونید ،منم خیلی دوست دارم بدونم .
کسی مقاله ای چیزی در این مورد سراغ داره ؟
متشکرم :10:

کجا می تونم جواب سوال رو پیدا کنم ؟
متشکرم

noisymind
07-04-2010, 20:39

و سوال دوم ؟؟؟؟

ضمنا FZ35 فیلمبرداریش HD هست ولی G11 خیر.

ali_ab
15-04-2010, 16:51
با سلام به دوستان عزیز

دو سوال از خدمت دوستان خوبم دارم

دوربین کراپ دار به چه نوعی اطلاق میشه ؟

سوال دوم . موردی که مدتی هست بهش دقت کردم و چندین بار هم تست کردم اینه که حجم عکسهایی که با دوربینم می گیرم حدود 3 مگ هست ( دوربین کنن 7.2mp) ولی زمانی که در محیط های خارج از شهر مثلا روستاها عکس می گیرم حجم عکسها اکثرا 4 و برخی 5 مگ میشن . تنها تفاوتی که بین این دو محیط به ذهنم میرسه تمیز بودن هوا هست . به نظر دوستان ایا گرد و غبار و ذرات معلق در هوا میتونه در نورسنجی دوربین و نتیجتا حجم عکسها تاثیر بزاره ؟

با سپاس فراوان

پاینده و کامیاب باشید

rostamiani
15-04-2010, 16:55
با سلام به دوستان عزیز

سوال دوم . موردی که مدتی هست بهش دقت کردم و چندین بار هم تست کردم اینه که حجم عکسهایی که با دوربینم می گیرم حدود 3 مگ هست ( دوربین کنن 7.2mp) ولی زمانی که در محیط های خارج از شهر مثلا روستاها عکس می گیرم حجم عکسها اکثرا 4 و برخی 5 مگ میشن . تنها تفاوتی که بین این دو محیط به ذهنم میرسه تمیز بودن هوا هست . به نظر دوستان ایا گرد و غبار و ذرات معلق در هوا میتونه در نورسنجی دوربین و نتیجتا حجم عکسها تاثیر بزاره ؟

با سپاس فراوان

پاینده و کامیاب باشید
این قضیه مربوط میشه به فشرده سازی JPEG
فکر کنم هر چی تفاوت رنگ ها کمتر باشه حجم فایل کمتر میشه
مثلا از یک صفحه سفید عکس بگیرید ... احتمالا خیلی حجمش کم میشه :)

ali_ab
15-04-2010, 22:16
این قضیه مربوط میشه به فشرده سازی JPEG
فکر کنم هر چی تفاوت رنگ ها کمتر باشه حجم فایل کمتر میشه
مثلا از یک صفحه سفید عکس بگیرید ... احتمالا خیلی حجمش کم میشه :)

دوست خوبم ممنونم از پاسختون ولی مناظری که عکاسی کردم تنوع رنگی داره و فکر نکنم مربوط به این موضوع باشه

با سپاس فراوان

پاینده و موفق باشید

rostamiani
15-04-2010, 22:23
دوست خوبم ممنونم از پاسختون ولی مناظری که عکاسی کردم تنوع رنگی داره و فکر نکنم مربوط به این موضوع باشه

با سپاس فراوان

پاینده و موفق باشید
یه هر حال فقط به الگوریتم فشرده سازی JPEG مربوط میشه که البته دست ما نیست !

اگه واقعا می خواین دلیلشو بدونین، اینو کامل بخونین :

موفق باشید

sastwhc
15-04-2010, 22:38
با سلام به دوستان عزیز

با سپاس فراوان

پاینده و کامیاب باشید

اگر سنسور در اندازه 35 میلیمتری فیلم باشد فول فریم و اگر جزئی از ان باشد کراپ دار خوانده میشود.دقیق تر بخواهی :

حجم عکس به کنتراست رنگ بستگی دارد و با افزایش ان حجم تا حد ی که دقت سنسور اجازه میدهد افزایش مییابد

Kasra 91
16-04-2010, 00:38
جا بهتر برای سوال گیر نیاوردم شرمنده

Canon SX120 لرزش گیر چیزی داره که عکس ها تار نشه ؟

برای تار نشدن عکس چه راهی پیشنهاد میکنین؟

a6l3i
17-04-2010, 08:57
سلام

فیلمربرداری Ixus-200 IS نا محدوده؟ (منظورم تا مموری تموم شه هستش؟)

AliSub
17-04-2010, 11:15
جا بهتر برای سوال گیر نیاوردم شرمنده

Canon SX120 لرزش گیر چیزی داره که عکس ها تار نشه ؟

برای تار نشدن عکس چه راهی پیشنهاد میکنین؟

sx120 لرزش گیر هم داره.بهترین راه برای تار نشدن لرزشگیر هست / البته ایزو هم هست ولی با بالا رفتن ایزو عکس نویز دار میشه.

---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------

سلام

فیلمربرداری Ixus-200 IS نا محدوده؟ (منظورم تا مموری تموم شه هستش؟)

معمولا دوربینا هر دوگیگ فیلم یه استپ میزنند.ولی در کل میشه یه مموری رو کامل فیلم گرفت.

Kasra 91
17-04-2010, 19:55
[QUOTE=alisub;4854930]sx120 لرزش گیر هم داره.بهترین راه برای تار نشدن لرزشگیر هست / البته ایزو هم هست ولی با بالا رفتن ایزو عکس نویز دار میشه.[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------

کجای تنضیمات باید برم برای لرزشگیر؟ هرچی باشه به پای Cybershot نمیرسه لرزش گیرش نه ؟

AliSub
17-04-2010, 20:03
[QUOTE=alisub;4854930]sx120 لرزش گیر هم داره.بهترین راه برای تار نشدن لرزشگیر هست / البته ایزو هم هست ولی با بالا رفتن ایزو عکس نویز دار میشه.

کجای تنضیمات باید برم برای لرزشگیر؟ هرچی باشه به پای Cybershot نمیرسه لرزش گیرش نه ؟

کجای تنضیمات باید برم برای لرزشگیر؟
در حالت عادی فعال هست و در دوربین ها سونی به نام steady shoyt و در کنان به نام image stabilizer هست (البته اگر اشتباه نکرده باشم)

به پای Cybershot نمیرسه لرزش گیرش نه؟ [COLOR=Black]ربطی نداره / تو بعضی لنزها خوبه و در بعضی دیگه نه.

a6l3i
17-04-2010, 23:05
سلام دوستان

توی 500D هم میشه مثل D5000 موقع فیلم برداری زوم دستی داشت و عمق میدان رو عوض کرد؟ به این حالت عوض کردن فوکوس حین فیلم برداری چی میگن؟

ممنون ..

seymour
18-04-2010, 22:05
سلام دوستان

توی 500D هم میشه مثل D5000 موقع فیلم برداری زوم دستی داشت و عمق میدان رو عوض کرد؟ به این حالت عوض کردن فوکوس حین فیلم برداری چی میگن؟

ممنون ..
اونطور که من در ریویوها دیده ام زوم در حین فیلمبرداری داره ... اتوفوکوس و فوکوس دستی هم داره ..

اونچه که شما بهش اشاره می کنی (یعنی تعویض فوکوس در حین فیلمبرداری که اغلب یه جورایی بجای زوم و بعنوان یه تکنیک خلاقانه استفاده میشه) رو میگن focus pull یا rack focus

hamy_jengir
19-04-2010, 12:04
با سلام دو تا سوال داشتم:
1- Live view چیست؟
2- Lens Thread چیست؟
در ریویوی FZ35 دیدم که Live view را نداشت
سپاس

rostamiani
19-04-2010, 12:10
1- Live view چیست؟
2- Lens Thread چیست؟
سپاس
1.Live View یعنی منظره رو توی ال سی دی ببینی و عکس بگیری... اگه نداشته باشه مجبوری همیشه با چشمی عکس بگیری !!!
تقریبا همه دوربین های دیجیتال هم دارن بهجز بعضیا مثل Sony A230

البته FZ35 هم داره

2.نمی دونم :)

a6l3i
19-04-2010, 14:50
1- Live view چیست؟
2- Lens Thread چیست؟
سپاس
سلام

2- چندتا رزوه برای بستن لنزهای مختلف روی بدنه دوربین.
3 - تو dpreview هم گفته fz35 و sx1 داری Live view نیستن که من تو فروم دیگه ای مطرح کردم و دوستان گفتن تمام SLR-Like ها دارن که fz35 هم جزوشونه.

hamy_jengir
19-04-2010, 17:12
سلام

2- چندتا رزوه برای بستن لنزهای مختلف روی بدنه دوربین.

پس یعنی لنزش تعویض میشه؟

hamy_jengir
19-04-2010, 17:26
با سلام دو تا سوال برام پیش اومده اگر ممکنه جواب بدید.
در دوربین های دیجیتال با کم کردن سایز عکس (مگاپیکسل) از طریق دوربین نویز عکسها کم میشه؟ یعنی با یک دوربین 12 مگاپیکسلی عکس 10-9 م.پ بگیریم.
یک سوال دیگه: یک بار شنیدم یه نفر می گفت با FZ35 در حالیکه داری فیلمبرداری میکنی اگر از اون صحنه خیلی خوشت اومد میتونی در همون لحظه ی فیلم برداری عکس بگیری!! و بعد فیلم برداری رو هم بدون وقفه ادامه بدی. کسی از دوستان این مطلب رو تایید می کنه؟ اگر بشه قابلیت خیلی جالبیه.

با سپاس

a6l3i
19-04-2010, 17:39
در دوربین های دیجیتال با کم کردن سایز عکس (مگاپیکسل) از طریق دوربین نویز عکسها کم میشه؟ یعنی با یک دوربین 12 مگاپیکسلی عکس 10-9 م.پ بگیریم.
یک سوال دیگه: یک بار شنیدم یه نفر می گفت با FZ35 در حالیکه داری فیلمبرداری میکنی اگر از اون صحنه خیلی خوشت اومد میتونی در همون لحظه ی فیلم برداری عکس بگیری!! و بعد فیلم برداری رو هم بدون وقفه ادامه بدی. کسی از دوستان این مطلب رو تایید می کنه؟ اگر بشه قابلیت خیلی جالبیه.

با سپاس

1- این رو نمی دونم
2- من برعکس این رو شنیدم. یعنی خودتو کشتی و رو یه سوژه کلی فوکوس کردی تا ازش عکس بگیری و یهو هوس میکنی ازش فیلم هم بگیری. fz35 یه دکمه داره که درجا Record رو شروه میکنه و لازم نیست بری تو منوها.

اون حالت رو بعید میدونم ، چون همزمان باید دو چیز رو پردازش کنه که خیییلی بعیده . .

seymour
19-04-2010, 22:27

با سپاس

1. علی القاعده و از نظر فنی: پیکسل کمتر، یعنی نویز کمتر .. واسه همینه که میگیم این بحث مگاپیکسل بیشتر در خیلی از دوربین های مصرفی در واقع یه جور فریب تبلیغاتیه .. چون نه تنها لزوماً به معنای عکس بهتر نیست، بلکه باعث نویز بیشتر هم میشه..

2. باید چک بشه روی وب که همچین قابلیتی هست یا نه .. عجیب نیست اگه باشه و من دیده ام این قابلیت رو در دوربین ها یا دوربین های فیلمبرداری.

و ضمناً: خواهش می کنم سوالات فنی تون رو در تاپیک مشاوره مطرح نکنید... من می تونم اونا رو بعنوان پست های نامرتبط به عنوان تاپیک حذف کنم، اما این کار رو نمی کنم که کار دوستان راه بیفته؛ چون هدف این تالار همینه.. ممنونم.

a6l3i
25-04-2010, 12:18
سلام دوستان
واسه انتخاب ، نویز فاکتور مهم تریه یا صحت رنگ ها ؟؟

Fz35 در برایر رقباش تو ثبت رنگ های واقعی کم میآره :

ولی تو نویز از همه بهرتره:

یکی از دوستان FZ35 رو ok کرده بود ، ولی با دیدن این مردد شده . . .!

rostamiani
25-04-2010, 12:24
ولی نویز خیلی مهم تره!
رنگ رو به راحتی میشه درست کرد ولی نویز رو تقریبا نمیشه درست کرد !
مخصوصل که FZ35 فرمت RAW رو هم پشتیبانی می کنه :)

مثلا این رنگ ها رو با Lightroom اصلاح کردم.دوربین هم Canon A520 قدیمیم بوده که 4 مگاپیکسل هم بود :31: ولی رنگ ها رو میشه به راحتی درست کرد ولی اگه نویز داشت عکس خراب بود !!!

ولی اگه دوربینی خیلی هم رنگ های خوبی داشته باشه فقط در صورتی رنگ ها رو طبیعی نشون میده که White Balance درست باشه. برای این کار معمولا عکاس ها یک صفحه سفید با خودشون می برن تا White Balance رو درست کنن ... که البته به راحتی تو کامپیوتر درست میشه ... ولی اگه درست فوکوس نشده باشه یا تصویر نویز داشته باشه یا شارپ نباشه ،درست کردنش باعث افت کیفیت میشه :10:

موفق باشید:10:

AliSub
25-04-2010, 12:29
سلام دوستان
واسه انتخاب ، نویز فاکتور مهم تریه یا صحت رنگ ها ؟؟

Fz35 در برایر رقباش تو ثبت رنگ های واقعی کم میآره :

ولی تو نویز از همه بهرتره:

یکی از دوستان FZ35 رو ok کرده بود ، ولی با دیدن این مردد شده . . .!

من میگم نویز
||||||||||||||||||||||||||||
الان دیگه هر کی عکس میگیره میره با فتوشاپ ادیت رنگ میکنه / ولی اگه دوربین عکسهای با نویز بگیره تا بخوای توی فتوشاپ یه دست بزنی سری نویز میندازه.

rostamiani
05-05-2010, 08:56
سلام
چند تا سوال برام پیش اومده :

1.منبعی برای مقایسه کردن پروسسور های دوربین ها سراغ دارید؟ یا حداقل امکانات هر مدل رو لیست کرده باشه ؟
2.روی عکس های RAW هیچ پردازشی انجام نمیشه یا بازم پروسسور تو عکس دست می بره ؟

متشکرم

seymour
05-05-2010, 17:00
سلام
چند تا سوال برام پیش اومده :

1.منبعی برای مقایسه کردن پروسسور های دوربین ها سراغ دارید؟ یا حداقل امکانات هر مدل رو لیست کرده باشه ؟
2.روی عکس های RAW هیچ پردازشی انجام نمیشه یا بازم پروسسور تو عکس دست می بره ؟

متشکرم
1. اینا اطلاعاتی نیست که اصولاً کمپانی ها برای هر دوربین در فهرست مشخصات ذکر کنن، طبیعیه که مشخصات جزئی تر دوربین های معروفتر رو میشه از طریق مطالعه و سرچ روی وب بدست آورد... اما این دفعه بحث مقایسه پیش میاد که باز مبهم تر میشه قضیه! ... اینکه دقیقاً معیار مقایسه چی باشه، یا چطور یکی بهتر یا بدتر باشه، در یه بحث کیفی مثل عکاسی چندان عملی نیست به نظرم.

2. دقیقاً اینطور نیست که "هیچ پردازشی نشه" .. بهتره بگیم در فرمت RAW ، پردازش های صورت گرفته در حداقل خودشه ... مثلاً: بالاخره اطلاعات پیکسل ها باید تبدیل به فرمت دیجیتال بشه دیگه؛ درسته؟ .. خب این خودش یه جور پردازشه... ولی اصل قضیه همونه.

AliSub
07-05-2010, 18:28
سلام
این مقایسه بین چند سری از دوربین های سونی و کنان گرفته شده ، میخام بدونم دلیلش چیه:
در دوربینه ای سونی وقتی از یه صفحه تک رنگ مثلا سیاه عکس میگیریم حجم عکس تفاوت چندانی با عکس گرفتن از یه منظره نداره. مثلا تفاوتش میخاد در نهایت 1 مگابایت باشه (برسه به3 مگابایت) اما . . .
در کنان حجم عکس تغییر زیادی داره حتی به 300 کیلوبایتم میرسه.
دلیلش چی میتونه باشه؟
آیا دلیل برتری اینجا مطرح میتونه بشه؟

rostamiani
07-05-2010, 19:31
سلام
این مقایسه بین چند سری از دوربین های سونی و کنان گرفته شده ، میخام بدونم دلیلش چیه:
در دوربینه ای سونی وقتی از یه صفحه تک رنگ مثلا سیاه عکس میگیریم حجم عکس تفاوت چندانی با عکس گرفتن از یه منظره نداره. مثلا تفاوتش میخاد در نهایت 1 مگابایت باشه (برسه به3 مگابایت) اما . . .
در کنان حجم عکس تغییر زیادی داره حتی به 300 کیلوبایتم میرسه.
دلیلش چی میتونه باشه؟
آیا دلیل برتری اینجا مطرح میتونه بشه؟
پردازنده دوربین کار تبدیل خروجی سنسور رو به فایل JPEG انجام میده و بستگی داره این کار رو چطور انجام بده :10:

sastwhc
12-05-2010, 08:09
خیلی متشکرم
اینم دیاگرام های این دوربین ها :D :

Panasonic FZ35 :

Fujifilm S200 EXR :

Canon SX20 :

Canon G11 :

Panasonic Lumix DMC-FZ35

Fujifilm FinePix F200EXR

Canon PowerShot SX20

Canon PowerShot G11

ممنون از دوست عزیزمون آقای رستمیان که دوباره دیاگرام ها رو اینقدر با سلیقه در پست شون قرار دادند.
منم نمونه ی عکس‌ها رو با لینک براتون قرار دادم بهتره دانلود و بعدش مقایسه کنید.
مربع رنگی است که باید باشه و دایره رنگی است که دوربین ثبت کرده.بنابراین هر چقدر تغییرات شعاعی تر باشه براحتی در هنگام ادیت با ادیتور های خطی قابل اصلاح است ولی اگر تغییرات در تونولیته ی یک رنگ غیر شعاعی باشند تصحیح بسیار بسیار مشکل خواهد بود.
اول یه نگاهی به دایره وسط(نور سفید بندازید احتمالاً FZ35 همی جا نسبت به بقیه کمتر به رنگ‌ها وفادار مونده البته این تغییرات ناچیز هستند.نمود این مسئله در تغییرات رنگ در محیط پرنور مؤثر خواهد بود.
طبق نمودار اول FZ35 تمایل داره رنگ‌های سبز و آبی رو تا حدی تیره تر نشون بده که قابله اصلاحه اما تغییرات رنگ در زرد و تا حدی قرمز کمتر قابله تصحیح است.یه نکته ی دیگه اینکه FZ35 با وجودیکه متوسط انحراف در این دوربین نسبت به بقیه کمتره ولی تصیحیح همین مقدار کم کاره آسونی نیست مسلماً بکار گیری ابزار های پیچیده‌تر در post edit و البته وجود RAW در این دوربین میتونه خروجی بده که از نظر رنگ قابل قبول باشه.پس من برای خودم اینطور نتیجه میگیرم که پاناسونیک این دوربین رو برای کسایی که حوصله ادیت ندارن با متوسط انحراف رنگ بسیار خوب ساخته و اگه کسی حسیاسیت بیشتری داشت میتونه با RAW به هدفش برسه که البته وقت گیر تره.تذکر بدم حتی در RAW هم انحراف رنگ‌ها ثبت شده غیر شعاعی هستند.علت این نوع رفتار رنگ مربوط به کیفیت لنز و کمی هم رفتار پردازش گر داخلی میگردد.

اما دومین دیاگرام مربوط به سلطان رنگ یعنی فوجی است.وفاداری به رنگ این دوربین ستودنی است(من بجای S200 نمونه ی عکس‌های F200 رو گذاشتم که بیشترین شباهت ممکنه رو به S200 داره البته چون لنز بازوم کمتری داره رفتار نوری لنز در فرکانس بالا(زرد احتمالاً کمی بهتر از S200 باشه)
با وجودیکه متوسط انحراف رنگ از FZ35 بیشتر اما علت این امر تیره تر شدن رنگ‌ها در طیف قرمز می‌باشد که با توجه به شعاعی بودن انحراف بسادگی قابل جبرا ن است.علت این تغییرات در رنگ قرمز مشخصات لنز فوجی و در درجه بعد رفتار پردازش گر محسوب می گردد.
یکی از بهترین رفتار های شعاعی مربوط به همین دوربین است اما این رفتار در طیفی از سبز و طیفی از آبی-بنفش مخدوش می‌گردد که البته نمودار نشان میدهد بسیار به رنگ اصلی وفادار مانده(احتیاج به ادیت ندارد) معنی این حرف‌ها از نظر من یعنی اگر بتواین ادیت خوبی انجام بدهید ویرایش پذیر ترین دوربین همین فوجی است.البته یادآوری میکنم پردازش گر فوجی Noise reduction خوبی ندارد و این کار باید در مرحله post Edit صورت بگیرد.

در کنون بجز طیف زرد بقیه طیف ها حالت شعاعی و قابل ادیت می باشند.از این جهت در G11 احتمالاً بخاطر لنز با رنج کمتر تمرکز در نور سفید اندکی بهتر از SX20 است اما در کل رفتار رنگی بسیار نزدیک به هم می باشند.(داستانه پردازشگر)

من فکر میکنم اگر آقای رستمیان زحمت نمودارهای رفتار نویزی این دوربین ها بکشد بحث خوبی هم در آنجا هم وجود دارد.

با تشکر

فکر کردم اینجا مناسب تر است.

rostamiani
12-05-2010, 09:14
خیلی خیلی از توضیحاتتون متشکرم
واقعا عالی بود :10:

اینم تست نویز چند تا دوربین.خیلی عالی میشه اگه این نمودار ها رو هم تحلیل کنید

Canon G11 :

منبع :

Fujifilm F200 EXR :

منبع :

Panasonic FZ35 :

منبع :

Sony HX1 :

منبع :

Canon SX120 (این دوربین خیلی از مدل های دیگه ارزون تره، ولی خوبه یه مقایسه ای هم با مدل های گرونتر بشه :20:)

منبع :

Noise.htm

با تشکر از sastwhc عزیز :10:

AliSub
13-05-2010, 23:39
سلام

مقدار بسته بودن و یا باز بودن F در کیفیت عکس دوربین چه تاثیری داره؟
اصلا تاثیر داره؟

rostamiani
13-05-2010, 23:48
سلام

اصلا تاثیر داره؟
البته که تاثیر داره :31:

1.البته نظر دقیق تر رو باید اسابید تدن، ولی تا جایی که من می دونم هرچی دیافراگم بازتر باشه و نور بیشتری بیاد تو ، توی نور کم تر به ISO پایین تری نیازه و در نتیجه نویز کمتر میشه

2.با دیاف باز عمق میدان زیاد تر میشه .یعنی محدوده بیشتری فوکوس هستند

AliSub
14-05-2010, 05:42

1.البته نظر دقیق تر رو باید اسابید تدن، ولی تا جایی که من می دونم هرچی دیافراگم بازتر باشه و نور بیشتری بیاد تو ، توی نور کم تر به ISO پایین تری نیازه و در نتیجه نویز کمتر میشه

سلام
1=به این شکی نیست و اصلا به این موضوع کاری نداریم

2= بیشترم منظورم به همین بود => حالا اساتید دیگر هم در مورد این کمی توضیح بدن لطفا

من در جایی خونده بودم (یادم نیست کجا بود) که هرچی روزنه کوچیکتر (f بالاتر) گوشه های تصاویر شارپتر هستند. میخام بدونم این موضوع صحت داره؟

متشکرم

rostamiani
14-05-2010, 08:00
کلا هرچی دیاف بازتر باشه عمق میدان کمتر میشه .
ولی اگه دیاف رو بیشتر ببندید می تونید عمق میدان بیشتری داشته باشید:

اینجوری :

تو تصویر بالایی عمق میدان زیاده و توی تصویر پایینی عمق میدان کم

به طور کلی چهار متغیر اصلی میدان عمق میدان را تأیین می‌کنند:
اندازه فرمت تصویر: هر چقدر اندازهٔ فیلم یا سنسور بزرگتر باشد عمق میدان کمتر خواهد بود.
اندازه روزنه دیافراگم: بزرگتر بودن روزنه دیافراگم عمق میدان را کاهش می‌دهد. ( شکل دیافراگم روی کیفیت بخش‌های غیر متمرکز عکس تأثیرگذار است :20: )
فاصله موضوع از مرکز عدسی: هرچقدر موضوع عکس به مرکز عدسی نزدیکتر باشد٬ عمق میدان کمتر خواهد بود.
طول عدسی: عدسی‌های بلند در مقایسه با عدسی‌های کوتاه٬ بصورت کلی دارای عمق میدان کمتری هستند. برای مثال اگر همه متغیرهای دیگر یکسان باشند٬ یک عدسی ۲۰۰ میلی‌متری از یک عدسی ۲۴ میلی‌متری عمق میدان کوتاه‌تری دارد.

برای مطالعه بیشتر :

موفق باشید :10:

sastwhc
14-05-2010, 08:34

خیلی خیلی از توضیحاتتون متشکرم
واقعا عالی بود :10:

اینم تست نویز چند تا دوربین.خیلی عالی میشه اگه این نمودار ها رو هم تحلیل کنید

Canon G11 :

منبع :

Fujifilm F200 EXR :

منبع :

Panasonic FZ35 :

منبع :

Sony HX1 :

منبع :

Canon SX120 (این دوربین خیلی از مدل های دیگه ارزون تره، ولی خوبه یه مقایسه ای هم با مدل های گرونتر بشه :20:)

منبع :

Noise.htm

با تشکر از sastwhc عزیز :10:

دستت درد نکنه دوست عزیز
البته یادمه برای رفتار نویزی در یکی از سایت‌های Review چند تا دیاگرام خیلی عالی گذاشته بود سعی میکنم پیداشون کنم.

اما در مورد همین نمودارها:

اول G11
بطور محسوسی این دوربین در نور خورشید(3000 لوکس) نویزه خیلی کمتری نسبت به بقیه دوربین ها دارد.
در عین حال در نور اتاق هم نویز کمتر از یک درصد نشان داده شده.بهمین دلیل یکی از کم نویز ترین دوربین ها همین G11 محسوب میشود.
البته این رفتار نویزی بیشتر از اینکه ناشی از رفتار سنسور باشد حاصل پردازش گر جدید کنون می‌باشد که Noise Reducion قوی و قابل قبولی را ارایه میدهد(این موضوع در این دیاگرام ها فقط در نمونه ی کراپ شده زمینه قابل بررسی است ولی در یکی از سایت‌ها برای این موضوع هم دیاگرامی منظور شده بود)واقعیا این است که بیشتره دوربین ها با کاهش نویز تصاویر را سافت می‌کنند که معمولاً چندان دلخواه محسوب نمی گردد وای این دوربین تصاویر قابل قبولی را ارایه میدهد.
نکته بسیار جالب این دوربین رفتار نویزی در ایزوهای 400 و 800 است.(این دوربین در ایزوی 800 مثل ایزوی 400 همچنان کم نویز است)معمولا این رفتار در ایزو های پایین‌تر در بعضی دوربین های با کیفیت دیده می‌شود.(مثلا در ایزوی 200 در نیکون های SLR که نویزی معادل ایزوی 80 دارند)کاربرد چنین قابلیتی استفاده از ایزوی 800 در نور کم و در نتیجه امکان استفاده از سرعت های بالاتر شاتر است است که باعث فریز شدن سوژه و عدم تأثیر لرزش دست می باشد.

دوم F200 یا S200

این دو دوربین از نظر اپتیکی با هم تفاوت دارند اما از نظر الکترونیکی تا حد زیادی مشابه می باشند.

همانطور که دیده می‌شود رفتار نوری این دوربین در نور کم در حد G11 یا حتی اندکی بهتر است اما در نور روز رفتار نوری چندان تغییری نمی یابد و نویز در حد روز و شب به هم نزدیک هستند.(انتظار داریم با افزایش شدت نور تا جند هزار برابر نویز افت قابل توجه ای داشته باشد اما بعلت سنسور بسیار حساس اتفاقاً نویز فقط کمی بهتر می شود)البته این مشکل از آنجا آغاز می‌گردد که اصولاً پردازنده‌ی فوجی کاهش نویز چندانی ایجاد نمی کند.فوجی در دفاع از این مشکل می‌گوید شارپ بودن را ترجیح می‌دهد و در صورت نیاز در مراحل ادیت پس از عکاسی این مشکل قابل رفع است که البته بسیار دفاع قابل قبولی است از طرف دیگر نوع قرار گیری واحد ها حساس به نور در سنسور فوجی مدل های EXR باعث شدن این سنسور بتوانند اندازه واحد حساس به نور را تغییر داده و در نورهای کم با کم کردن رزولوشن رفتار بهتری هم ارایه دهند که البته نمود این کار تنها در مقایسه و پس از از یک ادیت نسبتاً مشکل قابل اعتنا است و به نظر من خروجی در این مد(که البته دیاگرام انرا فعلاً اینجا نداریم )تفاوت اساسی با مد نرمال ندارد.ولی چشم انداز این تکنولوژی در آینده بسیار جالب خواهد بود.البته نیکون و کنون هم در این زمینه تکنولوژی های بسیار عالی و قابل توجه ای دارند که فقط در SLR گرانترشان بکار میرود.
رفتار نویزی این سنسور در قیاس با G11 وقتی بیشتر ناراحت‌کننده است که می‌بینید G11 در حداکثر ایزوی ممکنه ی خود نویز 2٫5 درصدی را دارد ولی فوجی در ایزوی بالاتر از800 به سرعت به سمت نویزی معادل کمی کمتر از 4 درصد پیش میرود.در نظر داشته باشید این دوربین دارای مد ایزوی 12800 می‌باشد که در میان دوربین های کامپکت بی‌نظیر است ولی نویز بسیار بالای تصاویر این رده از ایزوها را تنها در صورت استفاده از چندین مرحله Noise Reducion نرم افزاری (با الگوریتم های مختلف) قابل استفاده میکند و در غیر اینصورت خروجی خام چندان قابل استفاده نمی باشد
(به همین دلیل هنگام توصیه دوربین من معمولاً سؤال می‌کنم چقدر با Post Processing آشنایی دارید)

اما FZ35
این دوربین گرچه رفتار نوری نامناسبی در نور روز دارد اما پایین نگه داشتن نویز حتی با افزایش قابل ملاحظه ایزو از محسنات پروسسور خاص پاناسونیک(ماتسوشیتا) است که در این زمینه بدلیل سالها تجربه در زمینه فیلمبرداری به آن دست یافته است.دوست عزیزم preowler عزیز در این زمینه با من اختلاف نظر داشت.
البته این روش Noise Reducion با تغییرات رنگی و سافت شدن تصویر همراه است.البته دقت کنید این مطلب در حد درصد صادق است و اگر چشم آشنا نباشد حتی ممکن است تصاویر مثلاً یک دوربین درجه سه(مسلما FZ35 جزء آن نیست ودوربین خوبی در حد خودش محسوب میشود) را مانند خروجی یک دوربین درجه یک ببیند.
البته این پردازش ها باعث قابل قبول تر شدن خروجی می‌گردد و شاید کمترین نیاز یه ادیت پس از عکاسی را در همین دوربین شاهد باشیم.

Sony HX1
این دوربین در ایزوی بالا هم نویزه حدود 2٫5 درصدی دارد اما در هیچ ایزوی نمی‌تواند نویز بهتر از 1٫2 درصد بدهد بنابراین دوربین پر نویزی محسوب میشود. و... و... و...(حالا شما هی غر بزنید که چرا من سونی را در زمینه ی عکاسی ناموفق میدانم)

SX120
دوربینی که رستمیان عزیز(آقا اسمه کوچیکتو بگو ما هم راحت باشیم)خواسته اند با بزرگترها مقایسه شود.
۱-این دوربین در نور کم (اتاق) و نور روز(فضای باز) میتواند یا نویز زیر 1 درصد عکاسی کند گرچه خیلی زود از محدوده ی 1 درصد فراتر می‌رود اما با افزایش ایزو ٫ کنترل نویز مناسبی را به کمک پردازنده کنون میبینیم.نشان به این نشان که در حداکثر ایزوی ممکنه دوربین کماکان نویزحدود 2 درصد میباشد پس سرعت بالاتر شاتر (در مد نیمه/اتوماتیک) باعث عکس‌های کم لرزش(+IS) و بسیار قابل قبول می گردد.
البته در هیچ ایزویی این دوربین قادر به گرفتن عکس‌های بسیار کم نویز (مثل دوربین های گرانتر )نمی گردد اما این تفوات در حد دهم درصد است و شاید خیلی‌ها نتوانند تشخیص دهند و بخصوص در هنگام چاپ در سایز های متداول اصلاً قابل رویت نمیباشد.

شاید به همین دلایل است که صاحبان این دوربین بسیار راضی هستند(نویز2 درصد در ایزوی حداکثر که یعنی عکس‌های شفاف در مد اتوماتیک)

سلام

اصلا تاثیر داره؟

Fبالا باعث عمق میدان و وضوح بیشتر آلمان ها موجود در تصویر میگردد وبه نور بیشتری احتیاج دارد(سرعت کمتر شاتر)

سلام
1=به این شکی نیست و اصلا به این موضوع کاری نداریم

2= بیشترم منظورم به همین بود => حالا اساتید دیگر هم در مورد این کمی توضیح بدن لطفا

من در جایی خونده بودم (یادم نیست کجا بود) که هرچی روزنه کوچیکتر (f بالاتر) گوشه های تصاویر شارپتر هستند. میخام بدونم این موضوع صحت داره؟

متشکرم

تایید میشه

mohsen.tk
15-05-2010, 18:44
سلام دوستان من یه دوربین نیمه حرفه ای میخوام بخرم نظرتون درباره ی این چیه؟
Olympus SP-590 Ultra Zoom
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: دوربین نیمه حرفه ای - وزن 413 گرم
مشخصات حسگر و تصویر: حسگر CCD با کیفیت 12.0 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2.33 اینچ
فیلم: ابعاد DV - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز: 26-676 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 26 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری: سرعت شاتر از 1 به 2000 ثانیه تا 15 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 64 و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و (6400-3200 در حالت دقت پایین حسگر) - فلاش داخلی (Pop-Up) با برد 8 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
صفحه نمایش: 2.7 اینچ با رزولوشن 230,000 پیکسل
سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه xD Picture Card, MicroSD Card - باتری قلمی آلکالاین سایز AA (قابلیت استفاده از باتری قابل شارژ) - شارژر باتری

mohammadg846
01-06-2010, 11:09
سلام
من یه canon a710powershot دارم ومیخوام لنزش رو با یه لنز همه کاره (با قابلیت زوم اپتیکال بیشتر حدود30برابر) عوض کنم
از دوستان اگر کسی در مورد نوع لنز مارک قیمت کیفیت و.. اطلاعاتی دارند راهنمایی بفرماین ممنون میشم

sastwhc
01-06-2010, 14:00
سلام
من یه canon a710powershot دارم ومیخوام لنزش رو با یه لنز همه کاره (با قابلیت زوم اپتیکال بیشتر حدود30برابر) عوض کنم
از دوستان اگر کسی در مورد نوع لنز مارک قیمت کیفیت و.. اطلاعاتی دارند راهنمایی بفرماین ممنون میشم

دوربین شما امکان تعویض لنز نداره

mohammadg846
01-06-2010, 19:10
ولي تو دفترچه اش نوشته امكانش هست!!!

rostamiani
02-06-2010, 12:31
اگه Tele Converter TC-DC58N ساخت کنون پیدا بشه و Conversion Lens Adapter LA-DC58G هم پیدا کنید می تونید این لنز رو به دوربینتون بزنید

ولی قیمت لنز 150 دلار و قیمت ادپترش 25 دلاره که به نظر من حتی اگه پیدا هم بشه بهتره به جاش یک دوربین دیگه بخرید :10:

sastwhc
03-06-2010, 21:48

اشتباه میکنی.تعویض لنز یه بحثیه و استفاده از کانورتور و اضافه کردن لنز یه بحث دیگه

خلاصش اینه که گران درمیاد و نتیجه ی خوبی هم نداره

rostamiani
03-06-2010, 22:13
اشتباه میکنی.تعویض لنز یه بحثیه و استفاده از کانورتور و اضافه کردن لنز یه بحث دیگه

خلاصش اینه که گران درمیاد و نتیجه ی خوبی هم نداره
اگه ممکنه کمی در مورد اضافه کردن لنز توضیح بدید :)

در صورت اضافه کردن لنز آیا امکان فوکوس و ماکرو و ... درست کار می کنه ؟

متشکرم

sastwhc
04-06-2010, 10:58
اگه ممکنه کمی در مورد اضافه کردن لنز توضیح بدید :)

در صورت اضافه کردن لنز آیا امکان فوکوس و ماکرو و ... درست کار می کنه ؟

متشکرم

به به آقا مهدی عزیز
راستش این مبحث هم موضوع جذابیه متاسفانه من تا جند دقیقه ی دیگه باید برم به محل کارم.
خلاصه اش اینکه optic error افزایش پیدا میکنه ایشالله بعدا جواب میدم

sastwhc
18-06-2010, 17:03
مقایسه بین باتری های متال هیدرات و لیتیوم از مباحثی است که براحتی قابل مطاله است.شما با چند دقیقه گوگل کردنه چند کلمه اصلی به نتایج با‌ارزشی می رسید.اما با توجه به کاربرد خاص باتری در این تاپیک بگذارید کمی پا را فراتربگذاریم و در مورد تأثیر استفاده یک دوربین /یا مثلاً پلیر از باتری قلمی یا لیتیومی صحبت کنیم.

الف)طراحی دستگاه:وقتی یک دستگاه الکترونیکی در مرحله ی طراحی است مهم‌ترین و پایه‌ای ترین قسمت آن دستگاه بخش تغذیه خواهد بود.معمولا طراحی با تعیین خروجی این قسمت آغاز می شود.معمولا برای رسیدن به نتایج مطلوب استفاده از منبع تغذیه‌ای که ولتاژ و جریان مورد نیاز را فراهم بیاورد نه تنها بقیه کار را آسان‌تر می نماید گاهی اصلاً ممکن بودنه یک مدار به استفاده از حدود خاصی از ولتاژ و جریان ارتباط پیدا می کند.بنابراین استفاده از ولتاژهای خاص(مثل مجموع چند باتری قلمی که مضربی از 1٫5 ولت -البته اینجا نکاتی وجود دارد- فراهم می‌آورد می‌تواند باعث پیچیده‌تر شدنه طراحی و حتی اضافه شدنه یک یا چند مرحله رگولاتور گردد) کار طراحی را مشکل و کاربری راآسان تر میکند.کاربری از آن جهت آسان‌تر می‌گردد که محدودیت اساسی در مورد استفاده از محصولات یک کمپانی دیگر اعمال نمیگردد و کاربر می‌تواند از بازار وسیع‌تر و منعطف تری برای تهیه و استفاده از باتری در دستگاه خود سود ببرد.اما دقت کنید خیلی وقت‌ها این کار بقدری مشکل می‌گردد که چاره کار استفاده ار باتری های خاص است(اینجا آن باتری خاص لیتیومی در نظر گرفته شده است)علاوه بر ولتاژ خاص میتوان نوع جریان دهی باتری بر اساس نیاز مصرف کننده(مدار الکترونیکی و مکانیکی) تعریف گردد.محدودیت محل تأمین باتری لیتیومی ٫عدم دسترسی به باتری خاص چند سال پس از تولید و . . . نه تنها در کشور ما که تولید کنندگان نماینده مشخصی و پاسخگویی ندارند بلکه هر جای دیگر بعلت محدودیت خاص تولید کننده مشکل ساز خواهد بود.از طرفی به یاد داشته باشیم افزایش ظرفیت جریان دهی یک باتری بر خلاف ولتاژ نه تنها باعث صدمه نمیگردد بلکه امکان استفاده طولانی مدت تر را نیز فراهم می آورد.بنابراین استفاده از باتری لیتیومی بنظر من تحمیل عقیده کمپانی به مشتری است والبته مدیریت این موضوع بخاطر پیچیدگی های دیگر ممکن است در محصولات مختلف یک کمپانی یکسان نباشد. ویک کموانی در بعضی محصولات لاجرم از باتری لیتیومی استفاده کند.

ب)مقایسه باتری ها:وقتی صحبت از باتری لیتیومی می‌شود منظور باتری ها با کاربرد خاص است که یک کمپانی برای استفاده در یک یا چند محصول محدود تولید می‌گردد اما استفاده از باتری قلمی (AA) شامل باتری های متال هیدرات یا نیکل کادمیوم . . . .حتی لیتیوم یون . . وخلاصه هر تکنولوژی دیگر.(با توجه به اینکه ولتاژ بیس متال هیدرات 1٫2 ولت و ولتاژ بیس لیتیوم یون 3٫7 ولت است نمی‌توان انتظار استفاده در پکیج AA را داشت)
لیتیوم یون عمر بیشتر دارد(۳تا ۵ سال در برابر 3 سال) در حالت بدون استفاده کمتر خود به خود دشارژ میشود(به نسبت متال هیدرات) و نسبت به متال هیدرات ها سبک‌تر هستند.البته امکان انفجار خود به خود در این نوع باتری وجود دارد(نسبت به متال هیدرات خطرناک تر هستند – البته مسلماً بقدری نادر و خفیف است که جای نگرانی نیست- )به عبارتی توانایی بیشتر در ذخیره انرژی و عمر بیشتر از مزایای باتری لیتیومی محسوب میگردد وقیمت بالاتر و بسته بندی خاص(عدم رقابت در تولید رسمی)و احصار گرایی آن نکات منفی این باتری ها محسوب می گردد.

ج)کاربرد:اگر استفاده از دستگاهی مکرر باشد استفاده از باتری های متال هیدرات مقرون به صرفه تر است(قیمت کمتر و امکان جاگزینی بعلت پکیج های استاندارد) در مواردی که استفاده از دستگاه کمتر /گاه به گاه/ می‌باشد استفاده از باتری لیتیومی ارجح تر است.
در صورتی که وزن پارامتر مهمی در دستگاه باشد استفاده از باتری لیتیومی ارجحیت پیدا میکند.

د)در مورد دوربین های عکاسی بعلت سرعت پیشرفت تکنیکی بخصوص در CCD استفاده از باتری های لیتیومی نقطه ضعف چندانی محسوب نمی گردد چون ظرف ۵ سال گرچه شاید دیگر باتری لیتیومی دوربین دیگر تولید نشود و جایگزین هم نداشته باشد اما احتمالاً از بابت های دیگر نیز باید دوربین را بازنشسته کرد(اینکه بعضی امکان استفاده از باتری مثلاً AA را ضعف می‌دانند بسیار جای تعجب است شما براحتی میتوانید در این پکیج ظرفیت‌های 3000 میلی آمپر ساعت را در تعداد لازم تهیه و استفاده کنید و نسبت به باتری های لیتیومی هزینه ی بسیار کمتری پرداخت کنید)

sastwhc
18-06-2010, 18:02
اخرین مطلبی هم میخواهم به مطالب بالا اضافه کنم علت استفاده از AA در دوربین ها و حتی MP3player هاست که بیشتر به منظور کاهش قیمت محصول عرضه شده و رقابت بهتر با مدل های مشابه سایر کمپانی ها است.

cuteetuc
22-06-2010, 12:02
با سلام نظر دوستان رو در مورد سه دوربين pana sz3/tz7 وsony hx5 و canon sx210 بدونم.تاكيد مي كنم نظر كارشناسي اساتيد رو مي خوام بدونم چون اگه رفرنس ريويو بدين بايد بگم هميشه قبل از اومدن به فروم اكثر سايتهاي مرجع رو چك مي كنم.كدومشون واسه چاپ عكس بهترن؟
ممنون مي شم

kiuq
25-06-2010, 18:58
سلام دوستان من w390 رو گرفتم ولی کیفیت عکسهایی که میگیره در حد n82 هم نیست..اشکال از عکاسی منه .؟؟؟ اخه حتی حالت اتوماتیک که خودش تنظیمات رو میکنه عکساش ضعیفه؟؟14 مگاپیکسل.. F2.4,5.9 و لنز G.

---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------

راستی نوشته بود که میشه توس طHDMi به تلویزیون وصل کرو ولی اصلا همچین خروجی رو دوربین نیست.؟؟

AliSub
26-06-2010, 18:48
سلام دوستان من w390 رو گرفتم ولی کیفیت عکسهایی که میگیره در حد n82 هم نیست..اشکال از عکاسی منه .؟؟؟ اخه حتی حالت اتوماتیک که خودش تنظیمات رو میکنه عکساش ضعیفه؟؟14 مگاپیکسل.. F2.4,5.9 و لنز G.

---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------

راستی نوشته بود که میشه توس طHDMi به تلویزیون وصل کرو ولی اصلا همچین خروجی رو دوربین نیست.؟؟

سلام

اگه تو روز و طبیعت از عکسای کمرنگش ناراضی هستی؛ از منوش حالت نور روز و از قسمت دیگه حالت Vivid یا رنگ زنده انتخاب کن.

kiuq
26-06-2010, 21:19
بین دوست عزیز من دوست دارم وقتی زوم میکنم تمام موژه ها رو نشون بده نباید خواسته ی زیادی باشه چون با N82 (دوربین 5) همچین کاری رو میکردم..راستی دوستان اینجا مقاله ای جهت عکاسی بهتر وجود داره؟؟ راهنمایی کنید لطفا!

AliSub
27-06-2010, 09:34
بین دوست عزیز من دوست دارم وقتی زوم میکنم تمام موژه ها رو نشون بده نباید خواسته ی زیادی باشه چون با N82 (دوربین 5) همچین کاری رو میکردم..راستی دوستان اینجا مقاله ای جهت عکاسی بهتر وجود داره؟؟ راهنمایی کنید لطفا!

سلام.
شما باید تا 100% زوم کنید نه بیشترها.

این کتاب تو تاپیک زیر دانلود کن/ خیلی خوب و عالی هست.

tirdad_60
27-06-2010, 19:25
[QUOTE=kiuq;5106337]سلام دوستان من w390 رو گرفتم ولی کیفیت عکسهایی که میگیره در حد n82 هم نیست..اشکال از عکاسی منه .؟؟؟ اخه حتی حالت اتوماتیک که خودش تنظیمات رو میکنه عکساش ضعیفه؟؟14 مگاپیکسل.. F2.4,5.9 و لنز G.[COLOR="Silver"]

احتمالا ایراد از تنظیم صحیح دوربین و فکوس صحیح هست

شما یکبار رور صورت بدون زوم فکوس کنید ببینید تفاوت خواهد کرد

S@nti@go_s&k
28-06-2010, 10:52
سلام یکی لطف کنه بگه با sx20 چجوری پانورما عکس بگیرم

عکسو میگیرم نمیچسبونه به هم مگه مثه گوشی خودش نمیچسبونه عکسارو بهم

اعصابمو بهم ریخته اه

rostamiani
28-06-2010, 11:36
سلام یکی لطف کنه بگه با sx20 چجوری پانورما عکس بگیرم

عکسو میگیرم نمیچسبونه به هم مگه مثه گوشی خودش نمیچسبونه عکسارو بهم

اعصابمو بهم ریخته اه
بهتر که به هم وصل نمی کنه :)
بهترین برنامه ای که برای این کار میشناسم Photoshop هست :)
کاملا خودکار هم این کار رو انجام میده و یه جوری به هم می چسبونه که مرز بینش دیده نمیشه. پرسپکتیو رو هم درست می کنه :18:

تو فوتوشاپ برو به File > Automate > Photomerge و همه عکس ها رو بهش بده :10:

موفق باشید

bille_jean2001
28-06-2010, 11:49
دوستان عزيز ميشه درباره دوربين nv100hd يه توضيحي بديد كه منظورش از گرفتن عكس هاي فول اچ دي چيه?? و بدون در نظرگرفتن زوم اپتيكال اين بهتره يا sx210

lebowski
30-06-2010, 03:20
سلام
بچه ها فقط میخواستم بگم این انجمن شاید بهترین انجمن فارسی زبانی باشه که من توی همه اینترنت راجب لوازم الکترونیکی از دوربین و hdtv تا چیزای دیگه پیدا کردم من واقعا اینجا به دور از فن بوی بازی و خیلی چیزای دیگه که متاسفانه تو فرومای ایرانی خیلی خیلی زیاده مطالب آموزنده یاد گرفتم البته اینجا هم فن بوی هست ولی بعضی دوستان سطح اطلاعاتشون اینقدر قوی هست که دیگه مجالی برای اینکارا نیست واقعا از همه ممنون.

AliSub
23-07-2010, 15:57
یه سوال دارم از بلده های دوربین دیجیتال:
کیفیت عکس سنسور CCD و Cmos یکی هست؟
نویز و رنگ و . . .

amin khan
23-07-2010, 16:02
کیفیت عکس سنسور CCD و Cmos یکی هست؟
cmos بهتره دیگه...

AliSub
23-07-2010, 16:32
cmos بهتره دیگه...
ممنون
ولی یکم با توضیح بیشتر میخام!

اینم چند مطلب من پیدا کردم :

================================================== ==============
در چیپ CMOS عملیات تبدیل بار به ولتاژ بجای اینکه در مرحله آخر و بصورت کلی انجام پذیرد، در هر پیکسل و بطور جداگانه صورت می گیرد این تفاوت در نحوه بازخوانی اطلاعات، تفاوت عمده ای در ساختمان ، توانائی ها و محدودیت های چیپ مورد بحث ایجاد می کند . در اینجا چند ویژگی کاربردی برای یک سنسور ایده آل را بیان می کنیم و محدودیت ها و مزایای هر کدام از سنسورهای CCD و CMOS را بر می شماریم : 1- عملکرد بالا ( مقدار سیگنالی که سنسور به ازای هر واحد انرژی نورانی ورودی ، باز پس می دهد ):
CMOSها در اینجا بسیار از CCD ها بهتر عمل می کنند چون عناصر بهبود راندمان بسیار ساده تر در ساختمانCMOS ها قرار می گیرد در حالیکه CCD ها همواره دارای اتلاف انرژی زیادی هستند البته این موضوع با تکنیکهای جدید تولید CCD به چالش کشیده شده است .
2- یکنواختی و متناسب بودن نور درکلیه نقاط : بصورت ایده آل کلیه نقاط میبایست دارای نور یکنواختی باشند و این عملکردهای غیر خطی هستند که غیر یکنواختی ها را بوجود می آورد. البته می بایست میان یکنواختی تصویر در نور کامل و یکنواختی در تاریکی نسبی تفاوت قائل شد .
CMOS ها در این مرحله بطور نسبی بد عمل میکنند چون هر پیکسل بصورت جداگانه آنالیز می شود و فیدبکی از خروجی برای تنظیم نور وجود ندارد. البته با وجود تقویت کننده هائی که از خروجی برای تصحیح نور فیدبک می گیرند کیفیت تصویر CMOS ها تقریبا به CCD ها نزدیک شده است ( البته هنوز درمورد فضای تاریک، CMOS ها در مقابل CCD ها حرفی برای گفتن ندارند که در تصویر برداری های با سرعت بالا جائیکه سرعت بالا به معنی رسیدن نور کمتری به سنسور است این موضوع موجب تاثیر در کیفیت کل تصویر میگردد)
3- سرعت :جائیکه بطور قابل ملاحظه ای CMOS ها از CCD ها پیشی میگیرند. چون در آنها کلیه عملیات دوربین تا مرحله ظهور بروی صفحه در سنسور آن صورت می گیرد . که البته سازندگان CMOS ها بخاطر کاربرد عمومی این سنسورها در دوربین های معمولی به سرعت آن توجه خاصی داشته اند حال آنکه درمورد CCD ها که در موارد خاص صنعتی ، طبی و ... بصورت حرفه ای استفاده میگردند این فاکتور بطور اخص مورد اهمیت قرار نگرفته است.
4- لول گذاری : یکی دیگر از ویژگیهای تکنولوژی CMOS توانائی لول گذاری بروی اطلاعات خوانده شده از سنسور می باشد که از این موضوع برای بهبود تصویر یک فریم ویا متمرکز شدن بر یک ناحیه کوچک می توان استفاده کرد .
CCD ها در این مورد محدودیت هائی دارند که آنها را در سطحی پائین تر از سی موس ها قرار می دهد.

نتیجه گیری و انتخاب سنسور : CMOS ها دارای مدارات مجتمع پیشرفته تر ، اتلاف انرژی کمتر و اندازه های کوچکتر در مقابل کیفیت تصویری که ارائه می دهند ، می باشند . وهمچنین برای تولید انبوه دارای تکنولوژی مناسب تری هستند و درجاهائیکه کیفیت تصویر اهمیت چندانی ندارد کاربرد فراوان دارند از قبیل : دوربین های مدار بسته ، دور بین های ویدئو کنفرانس، اسکنرهای بارکد ، ماشین های فاکس و...،
در مقابل CCDها کیفیت تصویر بالاتری ارائه می دهند و برای کاربردهایی که احتیاج به کیفیت بالائی دارند همچنان بهترین انتخاب می باشد همانند عکاسی های دیجیتال ، دوربین های تلویزیونی ، تصاویر صنعتی با دقت بالا و استفاده های علمی و صنعتی دیگر.
پس در کل این دونوع سنسور دارای کاربرد متفاوتی می باشند و با توجه به اینکه قیمت های هر دو نوع سنسور در دوربین های تجاری چندان تفاوتی نمی کتد می بایست انتخابی متناسب با کاربرد نمود .

طبق این مطلب کیفیت سنسورای CCD باید بیشتر باشه
ولی این مطلب در 17.05.2006 نوشته شده. تو این چند سال حتما باید یه تغییراتی در CMOS ها به وجود آمده باشه.
کسی دیگه میتونه کمک کنه!؟؟؟؟؟؟؟

rostamiani
23-07-2010, 16:58
ممنون
ولی یکم با توضیح بیشتر میخام!

اینم چند مطلب من پیدا کردم :

================================================== ==============
در چیپ CMOS عملیات تبدیل بار به ولتاژ بجای اینکه در مرحله آخر و بصورت کلی انجام پذیرد، در هر پیکسل و بطور جداگانه صورت می گیرد این تفاوت در نحوه بازخوانی اطلاعات، تفاوت عمده ای در ساختمان ، توانائی ها و محدودیت های چیپ مورد بحث ایجاد می کند . در اینجا چند ویژگی کاربردی برای یک سنسور ایده آل را بیان می کنیم و محدودیت ها و مزایای هر کدام از سنسورهای CCD و CMOS را بر می شماریم : 1- عملکرد بالا ( مقدار سیگنالی که سنسور به ازای هر واحد انرژی نورانی ورودی ، باز پس می دهد ):
CMOSها در اینجا بسیار از CCD ها بهتر عمل می کنند چون عناصر بهبود راندمان بسیار ساده تر در ساختمانCMOS ها قرار می گیرد در حالیکه CCD ها همواره دارای اتلاف انرژی زیادی هستند البته این موضوع با تکنیکهای جدید تولید CCD به چالش کشیده شده است .
2- یکنواختی و متناسب بودن نور درکلیه نقاط : بصورت ایده آل کلیه نقاط میبایست دارای نور یکنواختی باشند و این عملکردهای غیر خطی هستند که غیر یکنواختی ها را بوجود می آورد. البته می بایست میان یکنواختی تصویر در نور کامل و یکنواختی در تاریکی نسبی تفاوت قائل شد .
CMOS ها در این مرحله بطور نسبی بد عمل میکنند چون هر پیکسل بصورت جداگانه آنالیز می شود و فیدبکی از خروجی برای تنظیم نور وجود ندارد. البته با وجود تقویت کننده هائی که از خروجی برای تصحیح نور فیدبک می گیرند کیفیت تصویر CMOS ها تقریبا به CCD ها نزدیک شده است ( البته هنوز درمورد فضای تاریک، CMOS ها در مقابل CCD ها حرفی برای گفتن ندارند که در تصویر برداری های با سرعت بالا جائیکه سرعت بالا به معنی رسیدن نور کمتری به سنسور است این موضوع موجب تاثیر در کیفیت کل تصویر میگردد)
3- سرعت :جائیکه بطور قابل ملاحظه ای CMOS ها از CCD ها پیشی میگیرند. چون در آنها کلیه عملیات دوربین تا مرحله ظهور بروی صفحه در سنسور آن صورت می گیرد . که البته سازندگان CMOS ها بخاطر کاربرد عمومی این سنسورها در دوربین های معمولی به سرعت آن توجه خاصی داشته اند حال آنکه درمورد CCD ها که در موارد خاص صنعتی ، طبی و ... بصورت حرفه ای استفاده میگردند این فاکتور بطور اخص مورد اهمیت قرار نگرفته است.
4- لول گذاری : یکی دیگر از ویژگیهای تکنولوژی CMOS توانائی لول گذاری بروی اطلاعات خوانده شده از سنسور می باشد که از این موضوع برای بهبود تصویر یک فریم ویا متمرکز شدن بر یک ناحیه کوچک می توان استفاده کرد .
CCD ها در این مورد محدودیت هائی دارند که آنها را در سطحی پائین تر از سی موس ها قرار می دهد.

نتیجه گیری و انتخاب سنسور : CMOS ها دارای مدارات مجتمع پیشرفته تر ، اتلاف انرژی کمتر و اندازه های کوچکتر در مقابل کیفیت تصویری که ارائه می دهند ، می باشند . وهمچنین برای تولید انبوه دارای تکنولوژی مناسب تری هستند و درجاهائیکه کیفیت تصویر اهمیت چندانی ندارد کاربرد فراوان دارند از قبیل : دوربین های مدار بسته ، دور بین های ویدئو کنفرانس، اسکنرهای بارکد ، ماشین های فاکس و...،
در مقابل CCDها کیفیت تصویر بالاتری ارائه می دهند و برای کاربردهایی که احتیاج به کیفیت بالائی دارند همچنان بهترین انتخاب می باشد همانند عکاسی های دیجیتال ، دوربین های تلویزیونی ، تصاویر صنعتی با دقت بالا و استفاده های علمی و صنعتی دیگر.
پس در کل این دونوع سنسور دارای کاربرد متفاوتی می باشند و با توجه به اینکه قیمت های هر دو نوع سنسور در دوربین های تجاری چندان تفاوتی نمی کتد می بایست انتخابی متناسب با کاربرد نمود .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدطبق این مطلب کیفیت سنسورای CCD باید بیشتر باشه
ولی این مطلب در 17.05.2006 نوشته شده. تو این چند سال حتما باید یه تغییراتی در CMOS ها به وجود آمده باشه.
کسی دیگه میتونه کمک کنه!؟؟؟؟؟؟؟

مطلبی که نوشته CCD کیفیتش بیشتره یکم زیادی قدیمی شده !
در زمان های خیلی دور دوربین های دیجیتال همه CMOS بودند تا اینکه CCD با کیفیت های خوبش ساخته شد :)
چندین سال قبل CMOS ارتقا پیدا کرد و با تکنولوژی هایی تونستند نویزشو کم کنند و توی دوربین های حرفه ای استفاده کنند .الآن هنوز CMOS های قدیمی هم وجود دارند که از CCD هم ارزون ترند و کاربرد های خودشون رو دارند
اما به طور کلی هنوز نمیشه گفت CCD بهتره یا CMOS. فقط باید کیفیت نهایی دوربین ها رو مقایسه کرد
ولی معلوم نیست آینده این تکنولوژی ها چی میشه

به طور کلی :
Both CCDs and CMOS imagers can offer excellent imaging performance when designed properly

اینجا می تونید تفاوت این دو تکنولوژی رو توی دو تا جدول ببینید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی نوع سنسور به تنهایی نمی تونه عاملی برای مقایسه دوربین ها باشه و ما فقط باید کیفیت نهایی رو مقایسه کنیم. شرکت های تولید کننده دوربین باید این سنسور ها رو بشناسند و درست به کار ببرند :10:

AliSub
23-07-2010, 16:59
به این مقایسه ای که این سایت گذاشته در مورد سنسورها نگاه کنید . . .

Kashi1349
01-08-2010, 23:03
سلام . لطفاً راهنمايي كنيد . من ميخوام دوربين بخرم . بين دوربين كانن مدل IXUS 980 IS با دوربين سوني مدل DSC-W390/B كدام يكي رو بخرم از نظر كيفيت و قيمت بهتره . با تشكر :11:

tirdad_60
02-08-2010, 12:58
سلام . لطفاً راهنمايي كنيد . من ميخوام دوربين بخرم . بين دوربين كانن مدل IXUS 980 IS با دوربين سوني مدل DSC-W390/B كدام يكي رو بخرم از نظر كيفيت و قيمت بهتره . با تشكر :11:

سلام

اینجا سوالتون رو بپرسید دوستان بهتر راهنمایی میکنند

iman_abi
07-08-2010, 11:39
با سلام
يكي از دوستان بگه فلش اكسترنال چيه؟!
ميگن دوربين canon power-shot sx20 فلش اكسترنال(خارجي) داره ولي دوربين panasonic lumix fz35 فلش اكسترنال نداره:19:
ظاهرشون كه تفاوتي نداره هر دو تاشونم فلش دارن!:23:

tirdad_60
07-08-2010, 14:08
سلام

فلاش اکسترنال در واقع فلاشی بجز فلاش خود دوربین هست که روی کفشکی که روی دوربین وجود دارد نصب میشود
هیچ دوربینی دارای فلاش اکسترنال نیست و باید جدا خریداری کنید

gholam14
10-08-2010, 19:59
من یک دوربینPowerShot SX10 ISدارم چندروزدست یکی ازدوستان بودحالادرحالتAutoتصویرروی مونیتورنمیادوبایدازچشمی نگاه کنم وعکس بگیرم ضمن اینکه من اصلاباتنظیمات این دوربین آشنانیستم آیادفترچه فارسی دارد؟
متشکرم

sastwhc
10-08-2010, 21:50
من یک دوربینPowerShot SX10 ISدارم چندروزدست یکی ازدوستان بودحالادرحالتAutoتصویرروی مونیتورنمیادوبایدازچشمی نگاه کنم وعکس بگیرم ضمن اینکه من اصلاباتنظیمات این دوربین آشنانیستم آیادفترچه فارسی دارد؟
متشکرم

دکمه Display رو بزن

پاینن دست چپ

gholam14
11-08-2010, 17:37
کاراین دکمه چیست

Aless
11-08-2010, 23:51
کاراین دکمه چیست

اين اسكرول تصوير درون ا چشمي را عقب و جلو ميبره تا تصوير متناسب با چشم شما به نمايش دربياد.

rostamiani
12-08-2010, 20:15
کاراین دکمه چیست

کاربرای عینکی مثل من می تونن با این پیچ بدون عینک تصویر ویزور رو خوب ببینند :)

Pedram_IR
15-08-2010, 14:35
سلام
توی این سایت با دوربین Casio EX-FH100
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید عکسهای شماره CIMG0221.JPG و CIMG0223.JPG یکی با فلاش و یکی بدون فلش از یک منظره است. چرا در عکسی که با فلاش گرفته شده تصویر قهوه ای شده؟ کسی از دوستان این دوربین رو داره؟ و آیا با فلاش تصویر قهوه ای میشه یا نه؟

tirdad_60
15-08-2010, 19:11
بخاطر انتخاب وایت بالانس غیر مناسب هست که اینطور ثبت شده
و همیشه با فلاش قهوه ای نمیشه

parisa6628
21-08-2010, 09:59
من یه سامسونگ L200 دارم که خیلی دوسش میدارم.. کلا دوربین خوبیه!

چند روز پیش هر کاری کردم رمش در نیومد! گیر کرده بود !! اول فکر کردم اون خاری که فشار میاری بهش و رم میپره بالا خراب شده! خلاصه الان چند روزه همش مجبور بودم با کابل وصل کنم به لپتاب..

همین الان کلی کلنجار رفتم با رمش... یهو در اومد... دیدم برچسب روی رم ( مارک codak) هستش رمش.. انگار چسبش آب شده باشه ... یه مایع چسبناک راه افتاده بود ( فکر کنم در اثر گرما) ..

برچسبش رو کندم.. درست شد یعنی راحت میاد بیرون! خوب شد نبردمش تعمیر وگرنه کلی لابد می گرفتن الکی..

به نظر شما چرا اینطوری شده؟

AliSub
21-08-2010, 14:55
من یه سامسونگ L200 دارم که خیلی دوسش میدارم.. کلا دوربین خوبیه!

چند روز پیش هر کاری کردم رمش در نیومد! گیر کرده بود !! اول فکر کردم اون خاری که فشار میاری بهش و رم میپره بالا خراب شده! خلاصه الان چند روزه همش مجبور بودم با کابل وصل کنم به لپتاب..

همین الان کلی کلنجار رفتم با رمش... یهو در اومد... دیدم برچسب روی رم ( مارک codak) هستش رمش.. انگار چسبش آب شده باشه ... یه مایع چسبناک راه افتاده بود ( فکر کنم در اثر گرما) ..

برچسبش رو کندم.. درست شد یعنی راحت میاد بیرون! خوب شد نبردمش تعمیر وگرنه کلی لابد می گرفتن الکی..

به نظر شما چرا اینطوری شده؟

خب جواب خودتون دادید!
دوربین بر اثر کار کردن و حتی تو دست بودن و یا جای گرم بودن اون برچسب چون جنس خوبی نداره معمولا آب میشه!
یه چیز عادیه

Pedram_IR
25-08-2010, 05:58
بخاطر انتخاب وایت بالانس غیر مناسب هست که اینطور ثبت شده
و همیشه با فلاش قهوه ای نمیشه
هر چقدر هم وایت بالانسش بد باشه نباید قهوه ای بشه، من با گوشی w800 خودمم همین مشکل رو دارم حتی در نور روز زیر آفتاب ساعت 12 ظهر هم وقتی باهاش با فلش عکس می گیرم عکس قهوه ای میشه، یه جا خونده بودم اگر گوشیم رو با نرم افزار جدیدتری که اومده پروگرام کنم درست میشه، یعنی در واقع اشکال نرم افزاریه.
حالا در مورد این دوربین هم ممکنه همین باشه؟ چون واقعا کیفیت عکسهاش در داخل خونه خیلی عالی دراومده و دقیقا من دوربینی با همین مشخصات(یعنی داشتن کیفیت عالی در منزل) می خوام . و آیا دوربینی هست که کیفیتش به همین خوبی باشه و قیمتش هم مثل همین مدا کاسیو مناسب باشه ومشکلی که این دوربین داره( قهوه ای شدن عکس هنگام استفاده از فلش) رو نداشته باشه؟

tirdad_60
25-08-2010, 16:19
اگر این اشکال همیشه وجود داره پس
باز هم وایت بالانس مشکل داره اما این کمپانی بوده که نرم افزار رو درست برنامه ریزی نکرده
و با آپدیت باید حل بشه

shs_micro2
05-09-2010, 14:24
سلام
این دوربین Fujifilm FinePix S2500HDچه مشکل یا نققصی داره که با زوم 18 و سنسور به اون گندگی قیمتش اینقدر کمه؟؟؟

AliSub
05-09-2010, 17:02
سلام
این دوربین Fujifilm FinePix S2500HDچه مشکل یا نققصی داره که با زوم 18 و سنسور به اون گندگی قیمتش اینقدر کمه؟؟؟

سنسورش که همون 1/2.3 هست. اینکه خیلی کوچیکه!

خیلی چیزا هست که تا دوربینو تو دستت نگیری نمیشه بفهمی که چجوریاست.

من که کیفیت عکس سری S این فوجی رو تا الان خوشم نیامده ازش!

shs_micro2
05-09-2010, 17:31
سنسورش که همون 1/2.3 هست. اینکه خیلی کوچیکه!

خیلی چیزا هست که تا دوربینو تو دستت نگیری نمیشه بفهمی که چجوریاست.

من که کیفیت عکس سری S این فوجی رو تا الان خوشم نیامده ازش!

آره من درمورد سنسورش اشتباه کردم
پس برای انه که قیمتش اینجوریه

shs_micro2
06-09-2010, 18:14
یه سوال دیگه
چطور میشه سرعت شاتر دوربین های کامپکتی که pدارن رو پایین اوردبا اون هایی رو که mدارن هم توضیح بدین من میخوام سرعت شاتر رو برسونم در حد 20ثانیه
ممنون

AliSub
06-09-2010, 19:01
یه سوال دیگه
چطور میشه سرعت شاتر دوربین های کامپکتی که pدارن رو پایین اوردبا اون هایی رو که mدارن هم توضیح بدین من میخوام سرعت شاتر رو برسونم در حد 20ثانیه
ممنون

سلام
شما اسم دوربین بگو آخه اینجوری نمیشه!
اسمشو بگی با عکس برات توضیح میدم.

ولی در کل در مود M سرعت شاتر و دیافراگم کنترل میشه در P نمیشه سرعت شاتر رو کم و زیاد کرد! (برای من اینجوریه بقیه شاید فرق کنه)

shs_micro2
06-09-2010, 20:07
این دوتا :
canon a495
canon sx 210
خدا یا چقدر من بد شانسم نه به یه هفته پیش که lcdدوربینم شکسته بود با 3.2 گوشی عکس میگرفتم نه به حالا که 3تا دوربین هم زمان برام رسیده
یکی a495یکی از فامیلا از کانادا اورده sx210خودم خریدم فردا به دستم میرسه یکی دیگه دوربین هم که بیشتر قیافش به فیلم برداری میخوره از کانادا برام فرستادن
حالا دیدم برای یکی از مود های 495 نوشته شاتر طولانی ولی15ثانیه بودنمیشه بیشترش کرد؟؟

AliSub
07-09-2010, 23:19
این دوتا :
canon a495
canon sx 210
خدا یا چقدر من بد شانسم نه به یه هفته پیش که lcdدوربینم شکسته بود با 3.2 گوشی عکس میگرفتم نه به حالا که 3تا دوربین هم زمان برام رسیده
یکی a495یکی از فامیلا از کانادا اورده sx210خودم خریدم فردا به دستم میرسه یکی دیگه دوربین هم که بیشتر قیافش به فیلم برداری میخوره از کانادا برام فرستادن
حالا دیدم برای یکی از مود های 495 نوشته شاتر طولانی ولی15ثانیه بودنمیشه بیشترش کرد؟؟

سلام
درسته از 15 ثانیه بیشتر نداره! همین 15 ثانیه هم کفایت می کنه!
تو مد M بزاری با فلاش بالا و پایین و چپ و راست میشه دیافراگم و سرعت شاتر تغییر داد!

hamidrezaj
09-09-2010, 18:27
سلام دوستان عزیز

من یه دوربین عکاسی دیجیتال می خواستم بگیرم که فیلمبرداری خوبی هم بکنه

و تا اطراف 170-180 تومن باشه

خودم این مدل ها رو دیدم لطفا راهنمایی یفرمایید می خوام کیفیت تصاویر عالی باشن و امکانات

هم خوب باشه و چرا بعضی دوربینها مثلا 400 تومن هست ولی مثلا همون 12 مگاپیکسله؟

این دوربینها مد نظرم بودن

Fujifilm FinePix JX250
Fujifilm FinePix JV150
Sony Cyber-Shot DSC-W310
Fujifilm FinePix A235
Fujifilm FinePix AX280
Fujifilm FinePix AV180
Sony Cyber-Shot DSC-W330
Sony Cyber-Shot DSC-W320
Sony Cyber-Shot DSC-W310
Olympus FE-47
Canon PowerShot A1100 IS
Canon PowerShot A3100 IS

لطفا دوستان عزیز هر مدلی از بالا یا خودشون میگن قیمت و دلیل پیشنهاد رو حتی خیلی خلاصه بگن واقعا ممنون میشم

یا اگه مثلا مدلی هم تو چند ماه آینده قراره معرفی بشه.

با تشکر از راهنمایی دوستان

tirdad_60
09-09-2010, 20:32
سلام لطفا یک سوال رو در چند جا نپرسید
در هر حال:
a3100 با توجه به بودجه شما دوربین مناسبی هست
با کمی افزایش بودجه SX120 دوربین بهتری خواهد بود

3taxxx
19-09-2010, 05:07
سلام
ببخشید میخواستم بدونم توی فیلم برداری دوربینی که 24 فریم فیلم میگیره بهتره یا مثلا 50 فریم؟
میشه با برنامه خاصی مثلا فیلمی که با 50 فریم گرفته شده رو به 24 تبدیل کرد؟
ممنون

mt33
19-09-2010, 05:49
من میخوام یک دوربین کانن از سایت خود کانن آمریکا بخرم با این مدل

EOS Rebel XS 18-55IS Kit

دوستان نظرشون راجع به این دوربین چیه ؟

AliSub
19-09-2010, 10:16
سلام
ببخشید میخواستم بدونم توی فیلم برداری دوربینی که 24 فریم فیلم میگیره بهتره یا مثلا 50 فریم؟
میشه با برنامه خاصی مثلا فیلمی که با 50 فریم گرفته شده رو به 24 تبدیل کرد؟
ممنون
سلام
هرچی تعداد فریم در ثانیه بیشتر باشه بهتره اینجا هم 50 فریم بهتره!
فریم بالاتر فیلم روان تر نمایش داده میشه!
مثلا دوربینهای پیشرفته که با اونها اسلموشن میزارند باسرعتی بالای 1000 فریم درثانیه فیلم برداری میکنند!

بله فیلم 50 فریم رو میشه به 24 فریم با یرنامه کانورتو تبدیل کرد.

ELSIN
19-09-2010, 18:28
من میخوام یک دوربین کانن از سایت خود کانن آمریکا بخرم با این مدل

EOS Rebel XS 18-55IS Kit

دوستان نظرشون راجع به این دوربین چیه ؟

چرا این جدید تر ازاین هم هست که ارزش بالای دارند مثل 550D :5:
بله اون جا بیشتر به سایت ها میشه اطمینان کرد اما شاید بهتر باشه از فروشگاه خرید کرد :10:

mt33
19-09-2010, 18:44
چرا این جدید تر ازاین هم هست که ارزش بالای دارند مثل 550D :5:
بله اون جا بیشتر به سایت ها میشه اطمینان کرد اما شاید بهتر باشه از فروشگاه خرید کرد :10:

من دوربینی در حدود ۵۰۰ تا دلار ۶۰۰ میخوام گفتم شاید این در ابتدا به نظرم خوب باشه کسی اینو پیشنهاد نمیکنه بخرم ؟

ELSIN
19-09-2010, 18:58
چرا دوربین خوبیه بخصوص برای بوجه شما
اما این دوربین فیلم نمیگیره و لنز همراهش هم همچین مالی نیست 18-55
دوربین قبلی شما چی بوده و چه انتظار از دوربین جدید تون دارید

3taxxx
22-09-2010, 09:59
سلام
ببخشید فرمت فیلمبرداری MOV (H.264) بهتره یا AVCHD?
اگه دوربین فوکوس سریع و متداول نداشته باشه بده؟(کلا چه استفادهی داره فوکوس سریع در عکس و فیلم؟
ممنون که به سوالات سطح پایین من جواب میدین

ELSIN
22-09-2010, 12:42
سلام
AVCHD فرمت جدیدیه و حجم کم با کیفیت عالی البته H.264 هم جدیده
کیفیتش با H.264 زیاد فرق نداره اما حجم خروجی AVCHD خیلی کم تره
فوکوس سریع با متداول فرق داره
سریع که تابلوه
متداول یعنی اگر کادر رو عوض کنی فوکوس توی همون کادر قبلی میمونه:31: یعنی باید همیشه دستت روی رینک فوکوس باشه و روی سوژت فوکوس کنی دوربین این کار رو نمی کنه این مشکل لنزه و دوربینای مثل Panasonic DMC-GH2 یا کلا Micro Four Thirds ها این جوری نیستند:5:

3taxxx
23-09-2010, 04:42
سلام
ممنونم از کمکتون.همه این سوالو واسه اینکه من میخواستم یه دوربین عکاسی خوب بخرم که وقتی رفتم توی نت دنبال این قضیه گفتم یه دوربین بگیرم که فیلم بداریش هم عالی باشه که با کمک بچه های روم و مشورت با اونها نظرم روی خرید کنون 550D بود ولی متوجه شدم چندتا دوربین فوکوس خودکار سریع دارن مثل الفا A55 و D3100 حالا نمیدونم کدوم از این 3 تا رو بخرم.550 دی تنظیمات دستی کاملی توی فیلم داره ولی فوکوس خدوکار سریع نداره و فریم فیلم برداریش 30 هست.الفا ا 55 هم فوکوس خودکار سریع داره فریم فیلمش هم تا 60 هست ولی تنظیمات دستی نداره در فیلم برداری. و دی 3100 نیکون فوکوس خودکار سریع داره تنظیمات دستی هم داره ولی فریم فیلمش 24 هست و زمان ضبط فیلماش 10 دقه بیشتر نیست.
واسه همین در مورد فوکوس پرسیدم.حالا اینکه توی فیلم گرفتن در حالت فوکوس خودکار فوکوس سریع باشه یا کند فرقی داره؟
میشه کمکم کنید
ممنون

water_lily_2012
23-09-2010, 09:01
Sony HDR-XR550 چطور دوربینیه
ارزش خرید داره.

ELSIN
23-09-2010, 16:39
سلام
ممنونم از کمکتون.همه این سوالو واسه اینکه من میخواستم یه دوربین عکاسی خوب بخرم که وقتی رفتم توی نت دنبال این قضیه گفتم یه دوربین بگیرم که فیلم بداریش هم عالی باشه که با کمک بچه های روم و مشورت با اونها نظرم روی خرید کنون 550D بود ولی متوجه شدم چندتا دوربین فوکوس خودکار سریع دارن مثل الفا A55 و D3100 حالا نمیدونم کدوم از این 3 تا رو بخرم.550 دی تنظیمات دستی کاملی توی فیلم داره ولی فوکوس خدوکار سریع نداره و فریم فیلم برداریش 30 هست.الفا ا 55 هم فوکوس خودکار سریع داره فریم فیلمش هم تا 60 هست ولی تنظیمات دستی نداره در فیلم برداری. و دی 3100 نیکون فوکوس خودکار سریع داره تنظیمات دستی هم داره ولی فریم فیلمش 24 هست و زمان ضبط فیلماش 10 دقه بیشتر نیست.
واسه همین در مورد فوکوس پرسیدم.حالا اینکه توی فیلم گرفتن در حالت فوکوس خودکار فوکوس سریع باشه یا کند فرقی داره؟
میشه کمکم کنید
ممنون

شما اطمینان داری که " فوکوس خودکار سریع دارن مثل الفا A55 و D3100 " این مشکل مال لنزه نه دوربین
فکر نمی کنم این جوری باشه:13:

3taxxx
24-09-2010, 06:03
شما اطمینان داری که " فوکوس خودکار سریع دارن مثل الفا A55 و D3100 " این مشکل مال لنزه نه دوربین
فکر نمی کنم این جوری باشه:13:

سلام
ممنونم از کمکت
اگه مشکل از لنز هست یعنی میشه لنزی باشه یا بعد بیاد که واسه 550 دی هم همین فوکوس سریع رو بکنه؟

پس همون کنون 550 دی رو بخرم دیگه نه؟

ELSIN
24-09-2010, 17:01
سلام
خواهش میشه
الان که نیست
اگر برای شما فیلم و فوکوس متداول تو فیلم مهمه میتونید یکی از دوربین های Micro Four Thirds رو بخرید
اما باید از اون ور اب بیارید یه نکته داره از نظز عکس پایین تر از مثلا 550 قرار میگیره اما تو فیلم اندازه و وزن خیلی بهتره
این Olympus E-PL1

ELSIN
24-09-2010, 19:22
3taxxx عزیز باید بقیه دوستان درباره فوکوس متداول تو فیلم هم نظر بدند
دوستان کمک کنند:10:

3taxxx
25-09-2010, 06:12
سلام
ممنونم ازت دوست عزیز.:10:
یه سوال دیگه:31:
اندازه سنسور این دوربینا مثلا زده 1.12 یعنی از سنسور مثلا 1.07 قوی تر و بزرگتره؟مگه نه اینکه هر چه این عدد سنسور پایین تر باشه سنسور بزرگ تره و این بهتره پس چرا مال کنون 550 دی که زده 1.07 اندازه کلیش کمه (3.32 سانت) ولی مال الفا 55 که 1.12 هست (3.66 سانت) هست؟ مگه هر دو APS-C نیستند؟:18::19:گیج شدم:9:
سنسور فقط به بزرگیشه یا به چیز دیگه ی هم بستگی داره؟
ممنون:11:

ELSIN
25-09-2010, 12:56
سلام

:11:

بهتره این عکس و صفحه هارو ببینی کامل متوجه میشی:46:

نوع سنسور هم مهمه CCD یا CMOS هر کدوم یه خوبی دارند اما چون مصرف CMOS کمتره و ارزون تره تو SLR ها بیشتر استفاده میشه
در این باره
ccd

cmos

ccd_vs_cmos

میتونی از translate.google برای ترجمه استفاده کنی

من هنوز در باره فوکوس متداول تو فیلم شک دارم (بین علما اختلافه:31:) شوخی میکنم

دوستان نظر بدند

mjt10063
26-09-2010, 13:49
سلام خدمت دوستان
میخواستم یه دور بین عکاسی بخرم تو چندتا سایت گشتم
این چیزی که به نظرم جالب در اومده اگر میشه تو مخصات فنی کمکم کنید در ضمن اگر دوربین بهتر در همین اندازه سراغ دارید دریغ نکنید.

mjt10063
26-09-2010, 14:00
اسم : Canon PowerShot SX210
قیمت: 350 هزار تومان
نوع حسگر: ccd
دقت حسگر: 14.5 مگاپيکسل
دقت موثر حسگر : 14.1 مگاپيکسل
ابعاد حسگر : 1 به 2.3 اینچ
ابعاد فيلم : HD
فاصله کانوني : 28-392 ميليمتر
محدوده ديافراگم : F3.1 تا F5.9
بزرگنمايي اپتيکال : 14 برابر
بزرگنمايي ديجيتال : 48 برابر
حداکثر سرعت شاتر : 1/3000 ثانيه
حداقل سرعت شاتر :15 ثانيه
حداقل حساسيت: 8080
حداکثر حساسيت : 1600
ايزو : اتوماتیک و 80 و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600
عکسبرداري پي در پي : با سرعت 0.7 فریم بر ثانیه

Excel-VB
26-09-2010, 15:46
سلام دوستان
يك سوال:
چگونه مي توان در دوربين SX10 يا مدل هاي مشابه از فوكوس نقطه اي استفاده كرد؟؟ در حالت پيش فرض دوربين روي فوكوس اتوماتيك تنظيم است!
باشد تا بحث جالبي راجع به اين مقوله مطرح شود تا دوستان ديگر مطالبي آموزنده فرا گيرند ...
با احترام
كاويان

AliSub
26-09-2010, 16:01
سلام دوستان
يك سوال:
چگونه مي توان در دوربين SX10 يا مدل هاي مشابه از فوكوس نقطه اي استفاده كرد؟؟ در حالت پيش فرض دوربين روي فوكوس اتوماتيك تنظيم است!
باشد تا بحث جالبي راجع به اين مقوله مطرح شود تا دوستان ديگر مطالبي آموزنده فرا گيرند ...
با احترام
كاويان

سلام
منظورتون اینه که دوربین رو در حالت فوکوس نقطه ای ببرید؟
خب یه گزینه هست که روی اون برید سه گزینه داره که یکی فوکوس نه نقطه ای یکی مرکزی ویکی نقطه ای هست!

اگه دقیق تر سوال بگید ممنون میشم! :40:

eamiri
26-09-2010, 18:15
سلام دوستان
من یه دوربین کانن a710 power shot دارم که هر نوع باتری شارژی ، غیر شارژی ، اصل و غیر اصل و مارکهای مختلف گذاشتم روش ، تا یک عکس میگیره فورا علامت خالی بودن باتری را نشون میده و دوربین خاموش میشه .
میخواستم ببینم اینجا کسی میتونه کمکم کنه و اصلا تاپیکی در مورد تعمیرات دوربین دیجیتال داریم یا نه ؟

mjt10063
26-09-2010, 18:51
اسم : Canon PowerShot SX210
قیمت: 350 هزار تومان
نوع حسگر: ccd
دقت حسگر: 14.5 مگاپيکسل
دقت موثر حسگر : 14.1 مگاپيکسل
ابعاد حسگر : 1 به 2.3 اینچ
ابعاد فيلم : HD
فاصله کانوني : 28-392 ميليمتر
محدوده ديافراگم : F3.1 تا F5.9
بزرگنمايي اپتيکال : 14 برابر
بزرگنمايي ديجيتال : 48 برابر
حداکثر سرعت شاتر : 1/3000 ثانيه
حداقل سرعت شاتر :15 ثانيه
حداقل حساسيت: 8080
حداکثر حساسيت : 1600
ايزو : اتوماتیک و 80 و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600
عکسبرداري پي در پي : با سرعت 0.7 فریم بر ثانیه

کسی نیست جواب مارو بده

vvc
26-09-2010, 20:51
کسی نیست جواب مارو بده
سلام
دوربینی که انتخاب کردی در این رنج قیمت جزء بهترین دوربینهای کامپکت میباشد
این دوربین علارغم کامپکت بودن دارای تنضیمات دستی خوب و زومه بالایی نیز هست
که در کنار فیلمبرداری اچ دی با زومه اپتیک انتخاب خوبی برای اکثر عموم هست

farshidcivil
26-09-2010, 22:11
من بین g11 ,sx210 و پاناسونیک fz35 موندم کدومو بخرم، اگه ممکنه راهنمایی کنین تا خرید خوبی داشته باشم؟ (عکاس حرفه ای نیستم ولی کیفیت عکسا خیلی خیلی واسم مهمه)

vvc
26-09-2010, 22:28
من بین g11 ,sx210 و پاناسونیک fz35 موندم کدومو بخرم، اگه ممکنه راهنمایی کنین تا خرید خوبی داشته باشم؟ (عکاس حرفه ای نیستم ولی کیفیت عکسا خیلی خیلی واسم مهمه)
این سه مدل زیاد شبیه هم نیستند که با هم مقایسه بشند
اگر صرفآ کیفیت عکس برات مهمه G11 بهتر از اون دوتای دیگه هست

eamiri
26-09-2010, 22:40
سلام دوستان
من یه دوربین کانن a710 power shot دارم که هر نوع باتری شارژی ، غیر شارژی ، اصل و غیر اصل و مارکهای مختلف گذاشتم روش ، تا یک عکس میگیره فورا علامت خالی بودن باتری را نشون میده و دوربین خاموش میشه .
میخواستم ببینم اینجا کسی میتونه کمکم کنه و اصلا تاپیکی در مورد تعمیرات دوربین دیجیتال داریم یا نه ؟

من را هم راهنمایی کنید .

farshidcivil
26-09-2010, 23:11
این سه مدل زیاد شبیه هم نیستند که با هم مقایسه بشند
اگر صرفآ کیفیت عکس برات مهمه G11 بهتر از اون دوتای دیگه هست

برتریه اونا چی هستش؟ عمر باتری؟ زوم؟ و...
میشه بیشتر توضیح بدین؟
سونی تو این رنج قیمت چی خوبه؟

mjt10063
26-09-2010, 23:27
سلام
دوربینی که انتخاب کردی در این رنج قیمت جزء بهترین دوربینهای کامپکت میباشد
این دوربین علارغم کامپکت بودن دارای تنضیمات دستی خوب و زومه بالایی نیز هست
که در کنار فیلمبرداری اچ دی با زومه اپتیک انتخاب خوبی برای اکثر عموم هست

مرسی که راهنماییم کردی اگر میشه میتونی بگی دیگه چه دوربین های تو این رنج هست
ممنون میشم:10:

vvc
27-09-2010, 08:59
مرسی که راهنماییم کردی اگر میشه میتونی بگی دیگه چه دوربین های تو این رنج هست
ممنون میشم:10:
تو این حدود قیمت باز هم کانن SX200 هست و سونی H55 و پاناسونیک TZ7 که فکر کنم این آخری دیگه تولید نمیشه
ضمنا از برند های دیگه هم چند مدل هست که باز هم بنظر من از نظر کارایی وقیمت SX210 فعلا برتری داره نسبت به بقیه

---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------

برتریه اونا چی هستش؟ عمر باتری؟ زوم؟ و...
میشه بیشتر توضیح بدین؟
سونی تو این رنج قیمت چی خوبه؟
دوست عزیز دوربینایی که گفتی یکی سوپر زومه کامپکت هست دیگری سوپر زوم SLRlik و اون G11 هم جزء نیمه حرفه ای هاست که با توجه به اینکه اولویت شما کیفیت عکسه G11 برای شما بهتره البته باید یه آشنایی متوسطی هم در رابطه با عکاسی داشته باشید

AliSub
27-09-2010, 12:10
من را هم راهنمایی کنید .

سلام
اول باید مطمئن بشید که باتری کاملا سالم و شارژ هستند. => بایه دوربین دیگه حتما امتحان کن!
سر و ته باتری هم بگیر قشنگ تمیز کن که روش کثیفی نباشه!
من فکر نمیکنم مشکل از دوربین باشه!

دوربینهای دیجیتال مصرف بالایی دارند برای همین باتری ها یکم مورد دار باشند سریع نشون میده!

AliSub
27-09-2010, 12:15

سلام دوست عزیزمون VVC درست می فرماییند

1- شما دوربینهایی در دسته بندی های متفاوت قرار داره!
2- باید معلوم کنید مهمترین نیازتون چیه .(کیفیت عکس؟)
اگر زوم لازم دارید با فیلم برداری HD که FZ35 بهترین گزینه هست!
اگر زوم و فیلم برداری HD مهم نیست براتون و فقط فقط کیفیت عکس مهمه حتما G11 بردارید که جزو بهترین گزینه هاست!

farshidcivil
27-09-2010, 15:29
سلام دوست عزیزمون VVC درست می فرماییند

1- شما دوربینهایی در دسته بندی های متفاوت قرار داره!
2- باید معلوم کنید مهمترین نیازتون چیه .(کیفیت عکس؟)
اگر زوم لازم دارید با فیلم برداری HD که FZ35 بهترین گزینه هست!
اگر زوم و فیلم برداری HD مهم نیست براتون و فقط فقط کیفیت عکس مهمه حتما G11 بردارید که جزو بهترین گزینه هاست!

چه مدت زمانی بصورت HD فیلمبرداری میکنه؟ ارزششو داره منتظر بمونم تا g12 هم وارد بازار بشه؟

AliSub
28-09-2010, 14:04
چه مدت زمانی بصورت HD فیلمبرداری میکنه؟ ارزششو داره منتظر بمونم تا g12 هم وارد بازار بشه؟
سلام
فرق G12 و G11 فقط در فیلم برداریه HD هست!
باید نمونه عکسهای G12 بیاد بیرون تا ببینیم کیفیت عکسهاش چجوریاست!

اگه عجله ندارید صبر کنید بیاد ولی اگه بیاد یه چند ماه هم طول میکشه تا قیمت به حد اعتدال برسه!:13:
زمان فیلم برداریش نمیدونم :41:

اینجا هم چندتا عکس هست ولی کوچیکش!!!

khozestaniam
28-09-2010, 18:07
سلام دوستان من به تازگی یه دوربین hs10 خریدم و تقریبا ته توی همه چیزش رو در اوردم به جز دو فن اوری یکی ترکیب چند عکس در یک عکس و دیگری حذف افراد متحرک از عکس ضمنا قبل از خرید این دو فن اوری در مشخصات این دوربین بود و سوال دیگه اینه که در قسمت عکاسی متوالی نوشته 10 فریم بر ثانیه ولی هر کاری می کنم بیشتر از 7 فریم نمی گیره اگر کسی اطلاع داره منو راهنمایی کنه ممنون میشم

AliSub
29-09-2010, 13:44
سلام دوستان من به تازگی یه دوربین hs10 خریدم و تقریبا ته توی همه چیزش رو در اوردم به جز دو فن اوری یکی ترکیب چند عکس در یک عکس و دیگری حذف افراد متحرک از عکس ضمنا قبل از خرید این دو فن اوری در مشخصات این دوربین بود و سوال دیگه اینه که در قسمت عکاسی متوالی نوشته 10 فریم بر ثانیه ولی هر کاری می کنم بیشتر از 7 فریم نمی گیره اگر کسی اطلاع داره منو راهنمایی کنه ممنون میشم

سلام
توی این لینک زیر نوشته

max. 7 frames (3 ,5, 7 and 10 frames/sec.) <=== Continuous shooting

گفته ماکزیمم 7 فریم هست. بعد تو پرانتز نوشه 10 فریم هم داره!

مگا پیکسل بیار پایین تر شاید تا 10 فریم رفت!

Bobby Sands
29-09-2010, 16:26
-------------------

sastwhc
29-09-2010, 17:00

با سرعت 10 فریم در ثانیه حداکثر 7 فریم پشته سر هم

pirsoner
01-10-2010, 14:30
سلام دوستان دوربین برای کار آتلیه ( بیشتر عکاسی پرتریه ) زیر 700 تومن چه پیشنهاد می کنید ( هم حرفه ای هم غیر حرفه ای ) فیلم برداری برام مهم نیست .

ELSIN
01-10-2010, 15:17
سلام دوستان دوربین برای کار آتلیه ( بیشتر عکاسی پرتریه ) زیر 700 تومن چه پیشنهاد می کنید ( هم حرفه ای هم غیر حرفه ای ) فیلم برداری برام مهم نیست .

sastwhc
01-10-2010, 18:29

بدنه خالی یا لنز+بدنه؟

شاید d5000 انتخاب بدی نباشه اما کمی گرونتره

در ضمن اینجا محل بررسی فنی دوربین هاست اگر رعایت نظم رو بکنیم بعدها خودمون راحت تریم

Bobby Sands
03-10-2010, 10:53
دیروز تو نستم یه مقایسه بین فیلم دو دوربین sx210 و fz35 انجام بدم . به نتیجه جالبی رسیدم . خودتون ببینید .
پاناسونیک با فرمت Avchd و کنون با MOV گرفته شده . نکته قابل توجه تفاوت فاحش بین حجمشون هست در یک کیفیت یکسان(هردو HD) .

ELSIN
03-10-2010, 13:08
دیروز تو نستم یه مقایسه بین فیلم دو دوربین sx210 و fz35 انجام بدم . به نتیجه جالبی رسیدم . خودتون ببینید .
پاناسونیک با فرمت Avchd و کنون با MOV گرفته شده . نکته قابل توجه تفاوت فاحش بین حجمشون هست در یک کیفیت یکسان(هردو HD) .

اره من گفته بودم AVCHD توی حجم بسیار عالیه :10:
البته 25 فریم و 30 فریم هم هست که قرمزش نکردی :46:
اما اصلا چیز مهمی نیست

Bobby Sands
03-10-2010, 13:51
اره من گفته بودم AVCHD توی حجم بسیار عالیه :10:
البته 25 فریم و 30 فریم هم هست که قرمزش نکردی :46:
اما اصلا چیز مهمی نیست
آره اونو یادم رفت خوب شد گفتی . ولی همونطور که گفتی حجمش خیلی عالیه:20:
از نظر حجم قسمت صدا هم خیلی کمتره نسبت به sx210.
راستی اون فیلم fz35 که گذاشتم ماله دوربین خودته که گرفتی:10:

vvc
06-10-2010, 15:41
سلام
از دوستان کسی اطلاع داره چرا فیلمهایی که با دوربین عکاسی میگیریم(SX210 ) وقتی در کامپیوتر با نرم افزار به هم وصلش میکنیم دوربین دیگه اون فایل رو اجرا نمیکنه
البته فایل مورد نظر با همون فرمت ذخیره میشه ولی بازهم دوربین اونو اجرا نمیکنه

poonel
07-10-2010, 08:20
سلام
از دوستان کسی اطلاع داره چرا فیلمهایی که با دوربین عکاسی میگیریم(SX210 ) وقتی در کامپیوتر با نرم افزار به هم وصلش میکنیم دوربین دیگه اون فایل رو اجرا نمیکنه
البته فایل مورد نظر با همون فرمت ذخیره میشه ولی بازهم دوربین اونو اجرا نمیکنه

مشخصه فیلم فقط فرمت نیست . مشخصات دیگه مثل Bit Rate ، میزان فریم ، Progressive و Interlaced بودن ، فرمت صدا ، چند کاناله بودن صدا ، بیت ریت صدا و... را شامل میشه . وقتی فیلم رو Edit میکنی برخی از این مشخصات عوض میشه و دوربین این مشخصات جدید را نمی شناسد.

vvc
07-10-2010, 17:52
مشخصه فیلم فقط فرمت نیست . مشخصات دیگه مثل Bit Rate ، میزان فریم ، Progressive و Interlaced بودن ، فرمت صدا ، چند کاناله بودن صدا ، بیت ریت صدا و... را شامل میشه . وقتی فیلم رو Edit میکنی برخی از این مشخصات عوض میشه و دوربین این مشخصات جدید را نمی شناسد.
متشکرم دوست عزیز
نرم افزاریو میشناسید که موقع ادیت و چسباندن فیلمها به هم دقیقآ با همون مشخصات و فرمت اصلی ذخیره کنه
آخه من فیلمهایی که با دوربین گرفتم به صورت اچ دی و با کابل مینی اچ دی نگاه میکنم بسیار کیفیت بهتر دارند تا اینکه بخوام اونارو تبدیل کنم و با دی وی دی یا MPG1 ببینم

poonel
08-10-2010, 16:20
متشکرم دوست عزیز
نرم افزاریو میشناسید که موقع ادیت و چسباندن فیلمها به هم دقیقآ با همون مشخصات و فرمت اصلی ذخیره کنه
آخه من فیلمهایی که با دوربین گرفتم به صورت اچ دی و با کابل مینی اچ دی نگاه میکنم بسیار کیفیت بهتر دارند تا اینکه بخوام اونارو تبدیل کنم و با دی وی دی یا MPG1 ببینم
تا حدی آشنایی دارم.
من خودم دوربین فیلمبرداری Hd سونی دارم و تا مدتها دنبال نرم افزاری بودم که فیلمهام رو باش ادیت کنم و تغییری تو فیلمهام نده و کیفیت و مشخصاتشون دقیقا حفظ بشه . اکثر نرم افزارها آماتوری و حرفه ای را بررسی کرده ام . اکثر نرم افزارها مشخصات فیلم رو تغییر میدن و کیفیتش رو خراب می کنند . بهترین چیزی که تجربه کرده ام Corel video Studio بود . این نرم افزار موقع save کردن فایل ویرایش شده گزینه ای داشت که فیلم را با مشخصات فایل اول که بهش داده بودم ذخیره می کرد و تغییری توش نمی داد .
البته مشکل شما خیلی خاصه ممکنه که اگه با این نرم افزار هم ادیت کنید باز دوربین بفهمه که این فیلمش نیست. دیگه بهتر از گزینه corel Video Studio فکر نمی کنم چیزی باشه.

اگه با این نرم افزار مشکل حل نشد برای تماشای فیلمهاتون در تلویزیون فکر یه هارد اکسترنال مدیا پلیر باشید.

vvc
08-10-2010, 16:55
تا حدی آشنایی دارم.
من خودم دوربین فیلمبرداری Hd سونی دارم و تا مدتها دنبال نرم افزاری بودم که فیلمهام رو باش ادیت کنم و تغییری تو فیلمهام نده و کیفیت و مشخصاتشون دقیقا حفظ بشه . اکثر نرم افزارها آماتوری و حرفه ای را بررسی کرده ام . اکثر نرم افزارها مشخصات فیلم رو تغییر میدن و کیفیتش رو خراب می کنند . بهترین چیزی که تجربه کرده ام Corel video Studio بود . این نرم افزار موقع save کردن فایل ویرایش شده گزینه ای داشت که فیلم را با مشخصات فایل اول که بهش داده بودم ذخیره می کرد و تغییری توش نمی داد .
البته مشکل شما خیلی خاصه ممکنه که اگه با این نرم افزار هم ادیت کنید باز دوربین بفهمه که این فیلمش نیست. دیگه بهتر از گزینه corel Video Studio فکر نمی کنم چیزی باشه.

اگه با این نرم افزار مشکل حل نشد برای تماشای فیلمهاتون در تلویزیون فکر یه هارد اکسترنال مدیا پلیر باشید.

متشکرم دوست عزیز از راهنماییتون
من هارد اکسترنال دارم ولی مدیا پلیری که اچ دی رو هم پخش کنه تو بازار هست یانه وآیا هارد اکسترنال بهش وصل میشه وحدود قیمت این دستگاههارو هم اگر اطلاع دارید محبت کنید ممنون میشم:11:

poonel
08-10-2010, 21:54
من هارد اکسترنال دارم ولی مدیا پلیری که اچ دی رو هم پخش کنه تو بازار هست یانه وآیا هارد اکسترنال بهش وصل میشه وحدود قیمت این دستگاههارو هم اگر اطلاع دارید محبت کنید ممنون میشم:11:

هارد اکسترنال وسترن دیجیتال هست که hd پخش میکنه یعنی هم هاره ، هم Media Player . قیمتش یه سال پیش کمتر از 250.000 تومان بود. اما وسیله ای که به هارد متصل بشه و فایلش رو پخش کنه سراغ ندارم . فکر کنم تلویزیونهای سامسونگ سری 6 قابلیت پخش از هارد اکسترنال دارند.

بهترین و راحت ترین حالت برای پخش HD یک عدد تلویزیون سامسونگ سری 6 به بالا و یک عدد فلش مموریه. فلش رو به USB تلویزیون وصل می کنی و اونم اکثر فایلها و فرمت ها رو پخش میکنه.

خلاصه کلام ، یا هارد اکسترنال وسترن دیجیتال یا تلویزیون سامسونگ سری 6 به بالا

vvc
08-10-2010, 23:08
هارد اکسترنال وسترن دیجیتال هست که hd پخش میکنه یعنی هم هاره ، هم Media Player . قیمتش یه سال پیش حدود 250.000 تومان بود اما یادم نیست Avc رو ساپورت میکرد یا نه. اما وسیله ای که به هارد متصل بشه و فایلش رو پخش کنه سراغ ندارم . فکر کنم تلویزیونهای سامسونگ سری 6 قابلیت پخش از هارد اکسترنال دارند.

بهترین و راحت ترین حالت برای پخش HD یک عدد تلویزیون سامسونگ سری 6 به بالا و یک عدد فلش مموریه. فلش رو به USB تلویزیون وصل می کنی و اونم اکثر فایلها و فرمت ها رو پخش میکنه.

باز هم متشکرم دوست عزیز
فکر نکنم کار عاقلانه ای باشه واسه پخش فیلمهای اچ دی تلویزیون عوض کنم اونم الان که تازه یه پلاسمای ال جی گرفتم و واقعآ هم ازش راضیم
فکر کنم اون هارده بهتره یا اینکه با همون دوربین فیلمهامو نیگاخ کنم تا پلیرهای جدیدتر بیاد:11: :11:

poonel
09-10-2010, 09:14
باز هم متشکرم دوست عزیز
فکر نکنم کار عاقلانه ای باشه واسه پخش فیلمهای اچ دی تلویزیون عوض کنم اونم الان که تازه یه پلاسمای ال جی گرفتم و واقعآ هم ازش راضیم
فکر کنم اون هارده بهتره یا اینکه با همون دوربین فیلمهامو نیگاخ کنم تا پلیرهای جدیدتر بیاد:11: :11:

دوست خوبم تو این آدرس مدلهای مدیا پلیر وسترن دیجیتال را ببین. اکثر فرمتها رو ساپورت می کنند . بهترین مدلش رو زده 149 دلار. این وسیله تو هر خونه ای لازمه .

اینم کاتالوگ PDF بهترین مدلشه:

sastwhc
09-10-2010, 15:30
متشکرم دوست عزیز

تا حدی آشنایی دارم.

هارد اکسترنال وسترن دیجیتال هست که hd پخش میکنه یعنی هم هاره ، هم Media Player . قیمتش یه سال پیش کمتر از 250.000 تومان بود. اما وسیله ای که به هارد متصل بشه و فایلش رو پخش کنه سراغ ندارم . فکر کنم تلویزیونهای سامسونگ سری 6 قابلیت پخش از هارد اکسترنال دارند.

باز هم متشکرم دوست عزیز

دوست خوبم تو این آدرس مدلهای مدیا پلیر وسترن دیجیتال را ببین. اکثر فرمتها رو ساپورت می کنند . بهترین مدلش رو زده 149 دلار. این وسیله تو هر خونه ای لازمه .

اینم کاتالوگ PDF بهترین مدلشه:

لطفا به موضوع تاپیک توجه کنید:41:

poonel
09-10-2010, 21:25
لطفا به موضوع تاپیک توجه کنید:41:

به روی چشم ، عزیزم.:20:

vvc
12-10-2010, 12:57
با توجه به ورود مدلهای جدید دوربین کانن SX130 و مدلهای دیگه اگر عزیزان اطلاعات دقیقی در مورد این دوربینها بدست آوردند
بزارند که بقیه هم استفاده کنند

masoudtr
14-10-2010, 00:28
سلام دوستان
من میخوام 500d بخرم ولی یکی از دوستام که 450d داره میگه لنز دوربین های کانون tamron است که اصلا شارپ نیست و تصویر ای که میندازه فلو داره اونم مجبور شه بود لنزش را بفروشه
و یک لنز کانون بخره
میخوام ببینم 500 d هم لنز اش tamron آست یا نه و اینکه لنز 15-85 وقتی میخری روشه یا لنز دیگری باهاشه
قیمت الان چنده تقریبا

ELSIN
14-10-2010, 14:36
سلام دوستان
من میخوام 500d بخرم ولی یکی از دوستام که 450d داره میگه لنز دوربین های کانون tamron است که اصلا شارپ نیست و تصویر ای که میندازه فلو داره اونم مجبور شه بود لنزش را بفروشه
و یک لنز کانون بخره
میخوام ببینم 500 d هم لنز اش tamron آست یا نه و اینکه لنز 15-85 وقتی میخری روشه یا لنز دیگری باهاشه
قیمت الان چنده تقریبا

سلام
نه دیگه tamron یه شرکت تولید کننده لنز هست اما برای کنن کار نمیکنه ( برای کنن هم لنز داره)
وقتی که یه دوربین میخری همراهش یه لنز هست که بهش میگن kit که تو جعبه و از همون مارکیه که دوربین هست
میشه فقط بدنه خرید بدونه لنز
با 500d و 550d یه لنز 55-18 هست که خیلی مالی نیست :13:

ببین اینجا با کاربرا چه خوب برخورد میشه نه مثل تاپیک راپید بازها :21::27::31:

:40:

tiyam 01
17-10-2010, 13:45

طبیعیه خوب. چیز عجیی نیست. یه نگاه به بیت ریت ها بنداز. بیت ریت mov حدود ده برابر بیت ریت avc hd هست!!!!. اون بیت ریت یعنی 1 ثانیه فیلم با فرمت mov حدود 2.9 مگایابت (23.2mbs) حجم داره. ضربدر 48.5 ثانیه میشه 140 مگابایت حجم ویدئو. صدا هم 192 کیلوبایت (1536kbs) ضربدر 48.5 ثانیه میشه حدود 9 مگابایت.
با نرم افزارهای مبدل فیلم بیت ریت mov رو بکنیم مثل avc hd حجم اون هم خیلی میاد پایین

بیت ریت mp3 های با کیفیتی که گوش میدیدم فوقش 320 کیلوبیت هست. اما بیت ریت (مال صدا) mov 1536کیلوبیته

ELSIN
17-10-2010, 14:50
طبیعیه خوب. چیز عجیی نیست. یه نگاه به بیت ریت ها بنداز. بیت ریت mov حدود ده برابر بیت ریت avc hd هست!!!!. اون بیت ریت یعنی 1 ثانیه فیلم با فرمت mov حدود 2.9 مگایابت (23.2mbs) حجم داره. ضربدر 48.5 ثانیه میشه 140 مگابایت حجم ویدئو. صدا هم 192 کیلوبایت (1536kbs) ضربدر 48.5 ثانیه میشه حدود 9 مگابایت.
با نرم افزارهای مبدل فیلم بیت ریت mov رو بکنیم مثل avc hd حجم اون هم خیلی میاد پایین

بیت ریت mp3 های با کیفیتی که گوش میدیدم فوقش 320 کیلوبیت هست. اما بیت ریت (مال صدا) mov 1536کیلوبیته

یعنی شما میگید که mov کیفیتش بیشتر از 10 برابر avchd هست :13:

ببینید یه زمانی برای فرمت عکس از BMP استفاده میشد (یه فرمت قدیمی) اما با پیشرفت علوم کامپیوتری یه فرمت جدید به اسم JPEG رایج شد که حجم کم تر و کیفیت به مراتب بهتر داشت
قضیه mov و avchd هم همینه هرچند توی ENCODING هردو H.264 هستند

این درست نیست 536 هست

tiyam 01
17-10-2010, 19:06
یعنی شما میگید که mov کیفیتش بیشتر از 10 برابر avchd هست :13:

ببینید یه زمانی برای فرمت عکس از BMP استفاده میشد (یه فرمت قدیمی) اما با پیشرفت علوم کامپیوتری یه فرمت جدید به اسم JPEG رایج شد که حجم کم تر و کیفیت به مراتب بهتر داشت
قضیه mov و avchd هم همینه هرچند توی ENCODING هردو H.264 هستند

این درست نیست 536 هست

نه. من میگم بیت ریتش 10 برابر avc hd هست نه کیفیت. هرچه بیت ریت بالاتر باشه کیفیت هم بالاتره. مثلا یه mp3 با بیت ریت 32 رو اصلا نمیشه گوش داد
اگه بیت ریت mov رو هم مثل بیت ریت avc hd پایین تر انتخاب کنیم حجم اونم میاد پایین. اگه بیت ریت avc hd بالاتر از این بود حجم اونم زیاد میشد.

یک کلیپ avi با مشخصات زیر رو به فرمت mov (با دو بیت ریت متفاوت) تبدیل کردم
فرمت avi
Video
ID : 1
Format : MPEG-4 Visual
Format profile : Simple@L1
Format settings, BVOP : No
Format settings, QPel : No
Format settings, GMC : No warppoints
Format settings, Matrix : Default (H.263)
Codec ID : 20
Duration : 4mn 15s
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 1 990 Kbps
Width : 640 pixels
Height : 360 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 23.976 fps
Resolution : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.360
Stream size : 60.5 MiB (93%)
Writing library : Lavc52.22.3
Language : English

Audio
ID : 2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format version : Version 4
Format profile : LC
Format settings, SBR : No
Codec ID : 40
Bit rate : 152 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 44.1 KHz
Stream size : 4.62 MiB (7%)
حجم: 89.1 مگابایت

----------------------------------------------------------

فرمت mov با بیت ریت پایین تر
Video
Bit rate : 1 196 Kbps
Bits/(Pixel*Frame) : 0.217
Stream size : 36.4 MiB (88%)

Audio
Stream size : 4.62 MiB (11%)
حجم: 41.1 مگابایت

----------------------------------------------------------

فرمت mov با بیت ریت بالاتر
Video
Bit rate : 1 990 Kbps
Bits/(Pixel*Frame) : 0.360
Stream size : 60.5 MiB (93%)

Audio
Stream size : 4.62 MiB (7%)
حجم: 65.2 مگابایت

حجم اونی که بیت ریت پایین تری داره، کمتره (تقریبا 40 درصد)

JPEG و bitmap مثل mpg و avi در مقابل mp4 میمونه

بیت ریت صدا هم اگه دقت کنی نوشته 536 1

ELSIN
18-10-2010, 00:33
ببین عزیز دوربین من (FZ35) هم MOV داره هم AVCHD با پسوند MTS من مقایسه های زیادی انجام دادم تا ببینم کدوم بهتره نتیجش شد
برتریه MOV که توی تصویر 5% (نهایت 10%) و توی صدا 15% بهتر از AVCHD بود البته صدارو میشه با نرم افزار نزدیک کرد به MOV
اما تفاوت حجم بیشتر از 50% برای وقتی که به سفر میری و یا به PC دسترسی نداری ارزش بسیار بالای داره
بعد اینی که میگید اگر Bit rate رو تو MOV به اندازه AVCHD کم کنی حجم و کیفیت مثل AVCHD بشه نمیشه چون نوع فشورده سازی این دو با هم فرق داره
اینای که شما تبدیل کردید همه H.263 اما من سر H.264 با دو پسوند AVCHD و MOV حرف دارم که حجم بیشتر از نصف (50%) اما کیفیت کلی دورور 10% فرق داره

tiyam 01
18-10-2010, 11:07
ببین عزیز دوربین من (FZ35) هم MOV داره هم AVCHD با پسوند MTS من مقایسه های زیادی انجام دادم تا ببینم کدوم بهتره نتیجش شد
برتریه MOV که توی تصویر 5% (نهایت 10%) و توی صدا 15% بهتر از AVCHD بود البته صدارو میشه با نرم افزار نزدیک کرد به MOV
اما تفاوت حجم بیشتر از 50% برای وقتی که به سفر میری و یا به PC دسترسی نداری ارزش بسیار بالای داره
بعد اینی که میگید اگر Bit rate رو تو MOV به اندازه AVCHD کم کنی حجم و کیفیت مثل AVCHD بشه نمیشه چون نوع فشورده سازی این دو با هم فرق داره
اینای که شما تبدیل کردید همه H.263 اما من سر H.264 با دو پسوند AVCHD و MOV حرف دارم که حجم بیشتر از نصف (50%) اما کیفیت کلی دورور 10% فرق داره

یه بار دیگه به mov تبدیل کردم فرمت ویدئو رو نوشته avc
Video
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : Baseline@L5.1
Format settings, CABAC : No
Format settings, ReFrames : 1 frame
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Bit rate : 1 109 Kbps
Frame rate : 25.000 fps

Bits/(Pixel*Frame) : 0.193
Stream size : 33.8 MiB (87%)

چطوری میشه mpeg4/avchd و mpeg4/mov رو مقایسه کرد؟

ELSIN
18-10-2010, 12:34
یه بار دیگه به mov تبدیل کردم فرمت ویدئو رو نوشته avc
Video
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : Baseline@L5.1
Format settings, CABAC : No
Format settings, ReFrames : 1 frame
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Bit rate : 1 109 Kbps
Frame rate : 25.000 fps

Bits/(Pixel*Frame) : 0.193
Stream size : 33.8 MiB (87%)

چطوری میشه mpeg4/avchd و mpeg4/mov رو مقایسه کرد؟

نمیدونم اما هرچی جدید تر باشه بهتره دیگه AVCHD

دوستان نظر بدند :19:

vvc
22-10-2010, 15:43
سلام به دوستان
کسی میدونه چرا موقع چاپ عکس از همه طرف عکس زده میشه و عکس چاپ شده اونجوری که گرفته شده کامل نیست ؟
آیا همه عکسها موقع چاپ اینجورین؟:40:

ELSIN
22-10-2010, 16:43
فکر کنم تنظیمات پرینتر درست نباشه :27:
نیدونم :31:

vvc
26-10-2010, 16:33
فکر کنم تنظیمات پرینتر درست نباشه :27:
نیدونم :31:

زحمت کشیدی چقدر حرفه ای و سریع جواب دادی :18:
عکسهارو که خودم چاپ نمی کنم میدم بیرون هر جا هم دادم با سایز اصلی هم بازهم بعد از چاپ
از سرو ته عکس زده میشه
میخواستم بدونم سایزی که عکاسها چاپ میکنن چنده ؟ :20:

ELSIN
26-10-2010, 17:18
عکسهارو که خودم چاپ نمی کنم میدم بیرون هر جا هم دادم با سایز اصلی هم بازهم بعد از چاپ
از سرو ته عکس زده میشه

هههههههههههههه
باید اندازه رو بپرسی ازشون برای A4 یا بقیه

SAEEDSAMSUNG
26-10-2010, 22:23
از سرو ته عکس زده میشه

سلام دوست عزیز شاید اون جاهایی که رفتید ترجیح دادن به جای اینکه سایز عکسهای شما رو دست کاری کنن یه کم از سر و تهش بزنند این مشکلات وقتی پیش میاد که عکسهای شما زیادی واید باشه و تغییر سایزش عکسها رو بدترکیب کنه. مثلا دماغ شما رو دراز کنه یا چونه شما رو پهنن کنه:31:

vvc
27-10-2010, 18:03
سلام دوست عزیز شاید اون جاهایی که رفتید ترجیح دادن به جای اینکه سایز عکسهای شما رو دست کاری کنن یه کم از سر و تهش بزنند این مشکلات وقتی پیش میاد که عکسهای شما زیادی واید باشه و تغییر سایزش عکسها رو بدترکیب کنه. مثلا دماغ شما رو دراز کنه یا چونه شما رو پهنن کنه:31:

نمیدونم چرا این همه استاد تو این تایپیک عکاسی جمع شدن و
اینقدر اطلاعات دقیق و سریع میدن :39::27:

Aless
27-10-2010, 18:32
سلام به دوستان
کسی میدونه چرا موقع چاپ عکس از همه طرف عکس زده میشه و عکس چاپ شده اونجوری که گرفته شده کامل نیست ؟

فکر نمیکنم چنین چیزی ممکن باشه! شما مطمئنی؟
من میدونم که عکس توی ویزور با عکس توی ال سی دی یکم فرق میکنه(95% ) ولی اینکه سر و ته عکس زده بشه عجیبه!
من چنین مشکلی تاحالا نداشتم.
ببرید پیش یه مرکز چاپ دیگه.شاید اون مرکز برای مرتب کردن کناره های عکس ها مجبور میشه مقداری از کناره های عکس را کات کنه.
موفق باشی.

vvc
27-10-2010, 19:27
البته چنجا دادم چاپ اکثر جاها یکمی از بغلها و بالا و پایین عکس رو زدن :5:

tirdad_60
27-10-2010, 21:04
عکس روی شاسی زدید ؟

masoudtr
27-10-2010, 23:27
نه اقاجان این بابا سایز عکس را درست نکرده فکر کرده لابراتوار بیکاره که براش سایز را درست کنه
داده چاپ
شما عکس که میگیری 13*18 میخوای بدی باید تو فتوشاپ سایزش را 13*18 کنی 100*70 میخوای بدی باید 100*70 کنی
من هر روز با 10 نفر مثل این اقا برخورد دارم میدونم مشکلش چیه

tirdad_60
28-10-2010, 14:37
البته این مساله تنظیم سایز کاملا ضروری هست و باید قبل از چاپ انجام بشه
اگر روی شاسی هم میزنید بهتر هست یک تا دو سانت بیشتر چاپ کنید که در هنگام تنظیم و برش به مشکل برنخورید

zahedy2006
28-10-2010, 20:40
سلام
یک عدد دوربین canon A95 داشته هستیَم. هنگام عکس گیری رنگ ها کاملا به سمت صورتی رفته و مثل حالتی که از یک جسم با سرعت عکس می گیریم تصویر لبه حاشیه دار شده. به قولی motion blur شده

امکان خرابی ccd هست؟
وقتی که دوربین به تلویزیون وصله تصویر کیفیت داره اما معلومه مشکل داره و تصویر به سمت صورتی می ره اما بعد از عکس گرفتن عکس داغان می شود

vvc
30-10-2010, 10:55
سلام
یک عدد دوربین canon A95 داشته هستیَم. هنگام عکس گیری رنگ ها کاملا به سمت صورتی رفته و مثل حالتی که از یک جسم با سرعت عکس می گیریم تصویر لبه حاشیه دار شده. به قولی motion blur شده

امکان خرابی ccd هست؟
وقتی که دوربین به تلویزیون وصله تصویر کیفیت داره اما معلومه مشکل داره و تصویر به سمت صورتی می ره اما بعد از عکس گرفتن عکس داغان می شود
از روز اول اینجوریبوده یا جدیدآ شده؟
دوربین رو یه ریست بکن ببین درست میشه :5:

farredsky
11-11-2010, 23:06

نمیدونم چرا این همه استاد تو این تایپیک عکاسی جمع شدن و
اینقدر اطلاعات دقیق و سریع میدن :39::27:

دوست عزیز لحن شما ممکنه دوستان را ناراحت کنه لطفا رعایت کنید . :41:
برای من هم این موضوع پیش امده ( تاریخ عکس ها را که زیر عکس اضافه می کردم در عکس چاپ شده حدف می شد .

فکر می کنم دوستمون درست می گه که باید سایز رو خود مون درست کنیم بعد بدیم چاپ.

امیدوارم منو هم مسخره نکنید :20::31:

H@di Soft
12-11-2010, 14:49
--------------

H@di Soft
12-11-2010, 14:59
نمیدونم اما هرچی جدید تر باشه بهتره دیگه AVCHD

دوستان نظر بدند :19:

در هر حال AVCHD خیلی به صرفه تره ... به قول ELSIN جون افت کیفیت 10% ، اما کاهش حجم نزدیک به 40/50% ... ما که نمیخوایم فیلم سینمایی درست کنیم ! ... چیزی بهتره که کاربرد بهتری داشته باشه ...

yaran99
16-11-2010, 23:11
دوستان کسی چیزی در مورد دوربین زیر میداند؟
قیمت و کیفیت و ....
PANASONIC LUMIX DMC-GF2

.

tirdad_60
17-11-2010, 00:51
دوربین خیلی خوبیه اما هنوز وارد بازار نشده

اینجا رو یه نگاهی بندازید تا بعد

Excel-VB
01-12-2010, 14:58
سلام به دوستان

با سلام
مقوله چاپ عكس دنياي متفاوتي است ... كه كم و بيش دوستان اشاره كردند ... شما از قبل بايد بدانيد عكس مورد نظر چه خروجي خواهد داشت .. علاوه بر اديتي كه روي عكس داريد، مي بايست آنرا براي چاپ حاضر كنيد .. دوربين بطور كلي عكس را جهت ديدن روي مانيتور با سايز هاي استاندارد فعلي ( فرمت 3:4 با كيفيتي در حد 1024 در 768 پيكسل) آماده و بصورت jpg خروجي مي دهد .. حال شما اگر بخواهيد عكس را 18 * 13 چاپ كنيد مجبوريد آنرا كراپ كنيد و در نتيجه مقداري از عكس شما از بين خواهد رفت ... پس ازمدتي دستتان خواهد آمد و عكسي خواهيد گرفت كه پس از كراپ صحنه مطلوب از بين نرود و در واقع صحنه زائد در عكس را خودتان تشخيص و لحاظ خواهيد كرد كه بعدا كراپ شده و از بين برود .. اين كار با چند بار چاپ و اديت روي عكس ها بدست خواهد آمد ... نگران نباشيد .. تمرين خوبي است و تبحر لازم بدست خواهد آمد .. يادتان باشد چاپ عكس مقوله اي كاملا متفاوت است ... همچنين نوع دستگاه چاپ نيز بسيار مهم است .. و بنده شخصا ديده ام كه بسيار از اين افراد نه تنها چاپ خوبي ندارد بلكه در كراپ هم بسيار بد عمل مي كنند ... بايد چندبار و چند دستگاه مختلف را آزمايش كنيد تا نتيجه مطلوب بدست آيد ..
اگر مكان خوبي پيدا كرديد سايرين را هم در جريان قرار دهيد ...
با احترام
كاويان اميني

abera
04-12-2010, 00:17
دوست عزیز لحن شما ممکنه دوستان را ناراحت کنه لطفا رعایت کنید . :41:
برای من هم این موضوع پیش امده ( تاریخ عکس ها را که زیر عکس اضافه می کردم در عکس چاپ شده حدف می شد .

فکر می کنم دوستمون درست می گه که باید سایز رو خود مون درست کنیم بعد بدیم چاپ.

امیدوارم منو هم مسخره نکنید :20::31:
دوست عزیز فکر کردم شاید تنها زدن دکمه تشکر کافی نباشه
منم برای چاپ این مشکلو داشتم همینطور بود که شما گفتین و ایراد از سایز عکسا بود:11:.
جسارت نباشه انگار اینجا هر کی ستاره بیشتر داشته باشه میتونه با لحن نامناسب جواب بقیه دوستان بده:41:. بازم ممنونم.