ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 3 تا سوال

Dark Kingdom
06-06-2008, 19:00
سلام . من هرچی توی تاپیک Ancient Hall پرسیدم کسی جوابمو نداد :41:
مجبور شدم تاپیک بزنم .

3 تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1.چطوری رنگ Daylight رو عوض کنم ؟
2.چطوری قدرت نور VRAY SUN رو کم کنم ؟
3.در قسمت Enviroment چطور میتونم از Automatic Exposure Control استفاده کنم ؟ موقع رندر Erorr میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hrgh2
06-06-2008, 19:10
1 dayligh یک mrsun و mrsky برای منتال ری هست شما میتونید ایندو را از داخل light ها جدا انتخاب کنید توی صفحق قرار بدید و رنگشون را عوض کنید داخل خود daylight هم فکر کنم پارامتر haze این کار را انجام بده
2- vray کار نکردم
3- ازش عکس بگیر بزار

Dark Kingdom
06-06-2008, 19:29
خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم عکس ارور : منتال ری ساپورت نمیکنه ؟؟؟ :41: ولی توی یه آموزش دیدم استفاده میکرد از این . با منتال ری هم بود .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

i-like-ddd
06-06-2008, 19:48
شدت نور vray sun فک کنم از توی قسمت intensity multiplier تنظیم میشه توی modify . اون یکی رو نمیدونم چرا ارور میده خوب حتما ساپورت نمیکنه دیگه!

SSS_HHH_OOO
06-06-2008, 20:30
در حقیقت هر سه تا سوالت ناشی از یه مشکل هست... اینکه شدت نور تو صحنه زیاده... برای اینکار نباید به Vray sun light دست بزنی.... Error هم برای اینه که Vray و Mental ray از Automatic Exposure Control پشتیبانی نمیکنن.....

برای حل مشکل باید از Logarithmic Exposure Control استفاده کنی... هم رنگ رو میشه توش کنترل کرد هم شدت نور... برای نور های شدید Exterior Daylight رو تیک بزنی....
ولی خود وی ری یه چیزی شبیه به این ت تنظیمات رندرش داره......

hrgh2
06-06-2008, 20:36
درسته sss-hhh-ooo منتال ری و vray از logarithmic exposure control استفاده میکنند وان automatic expo.... برای default scene line هست

Dark Kingdom
06-06-2008, 21:11
ممنون از همه ی دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]