ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Help me

adrenalin
06-06-2008, 13:19
با عرض سلام
من یک مشکل بزرگ دارم زبان انگلیسیم اصلا خوب نیست دامنه لغاتی که از زبان انگلیسی می دونم در حد صفر است و الان می فهمم که چه ضرری کرده ام. می خواهم راهنمایی ام کنید تا بتوانم حداقل یک متن انگلیسی را بخوانم و بنویسم .خیلی این موضوع برایم مهمه لطفاکمک کنید.
از کجا شروع کنم و چه جوری

از دنیا عقب افتاده ام :41::41::41::13::13:

Julian
06-06-2008, 13:32
برو کلاس زبان.
بهترین راه همینه.

adrenalin
06-06-2008, 14:51
یعنی هیچ راهی سریع تری نداره برای یادگرفتن/؟؟

Julian
06-06-2008, 15:43
چا داره اخیرا راه هایی مثل یادگیری در خواب و انگلیسی در مثلا یک هفته در اومده.
ولی انگلیسی رو باید اساسی یادگرفت.
کلاس زبان به همراه نوار های کمک اموزشی واقعا خوبه.

www.babakebadi.com
06-06-2008, 22:52
تنها راه كلاس زبانه عزيزم

حالا بستگي به وضعيتتون مي تونين يك كلاس زبان عممومي يا خصوصي را انتخاب كنين.

اولين چيزي كه مهمه اين نيست كه چقدر بودجه بگذاريد.

اينه كه چقدر وقت و انگيزه بگذاريد

موفق باشين

mohammad.clergyman
07-06-2008, 00:58
با عرض سلام
من یک مشکل بزرگ دارم زبان انگلیسیم اصلا خوب نیست دامنه لغاتی که از زبان انگلیسی می دونم در حد صفر است و الان می فهمم که چه ضرری کرده ام. می خواهم راهنمایی ام کنید تا بتوانم حداقل یک متن انگلیسی را بخوانم و بنویسم .خیلی این موضوع برایم مهمه لطفاکمک کنید.
از کجا شروع کنم و چه جوری

از دنیا عقب افتاده ام :41::41::41::13::13:

روی ساختار ها و گرامر ( برای خواندن ) بیشتر از لغت مایه بزار !

لغت و میشه از کانتکس حدس زد

seymour
07-06-2008, 14:09
روی ساختار ها و گرامر ( برای خواندن ) بیشتر از لغت مایه بزار !

لغت و میشه از کانتکس حدس زد
جالبه .. به نظر من کاملا برعکس ... شما روی لغت مایه بذار ، گرامر رو از روی تجریه میشه حدس زد ... ضمن اینکه تاکید روی لغت با توجه به اینکه طرف پیشرفت خودش رو میبینه از نظر روانی هم تاثیر بهتری میذاره ... تا اینکه شروع کنیم و ساختار واسه اش توضیح بدیم و کلا گیج بشه ... (IMO)

mohammad.clergyman
07-06-2008, 16:03
جالبه .. به نظر من کاملا برعکس ... شما روی لغت مایه بذار ، گرامر رو از روی تجریه میشه حدس زد ... ضمن اینکه تاکید روی لغت با توجه به اینکه طرف پیشرفت خودش رو میبینه از نظر روانی هم تاثیر بهتری میذاره ... تا اینکه شروع کنیم و ساختار واسه اش توضیح بدیم و کلا گیج بشه ... (IMO)

دوست عزیز ایشون میخواد در reading comprehension پیشرفت کنه

از تکنیک های درک مطلب استفاده از contexual clues یا contexual guessing است

شاید چون شما در امر ترجمه بیشتر کار کردید ، و برای ترجمه متون نیاز به درک مطلب کامل است ، فکر میکنید که

در reading comprehension هم باید کل لغات متن را فهمید !

در حالی که برای فهم متون عمومی نیازی به دائره ی لغت زیاد نیست ، چون ما میخواهیم یک message از کل متنی را که میخواهیم بگیریم ، و قصدمون درک مطلب کامل نیست

مرحله ی اول درک مطلب skiming است ، که در این مرحله متن به طور سریع خوانده میشه ، در این مرحله همون
گرفتن message مهم است نه درک مطلب ! ، برای روشن شدن یک مثال میزنم ، مثلا شما متن روزنامه را در زبان
مادری خود میخوانید ، حال اگر معنای چند کلمه را ندانید ، آیا در گرفتن message و پیام متن دچار مشکل میشوید؟؟

جواب خیر است ، چون شما از تکنیک contexual guessing استفاده میکنید ، و معنی آن چند کلمه ای را که بلد نیستید ، حدس میزنید ، حال یا حدس شما کاملا درست است یا حدس شما نزدیک به معنای اصلی این کلمات است

میزان حدس شما در تکنیک contexual guessing همونطور که خودتون گفتین ، به دانش زبانی و هوش شما بستگی
داره ( همون تجربه ) ، و نکته ی جالبتر اینکه دانش گرامری شما در مرحله ی حدس زدن به کمک شما می آید ، مثلا اگر شما بدونید که "and" پارالل ایجاد میکند ، میتونید با دونستن یک طرف
"and " کلمه ی طرف دیگر را حدس بزنید !

اما من در مورد حدس زدن معنای structure هیچ تکنیکی ندیدم

فرض میکنیم که شما از لحاظ دایره ی لغت پرفکتی ، اصلا شما walking talking dictionary :31:

آیا اگر گرامر و ساختار ندونین ، میتونین یک متن را بخونید و بفهمید ؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فکر میکنم حتی روحیه ایشون رو خراب تر کنه ! ، این همه حوصله آدم بخرج بده ولغت یاد بگیره ، یه کار تقریبا boring ، آخرشم با یه کوه لغت ، نه ساختار بلده نه گرامر ! ، صحبتم نمیتونه بکنه ! ، در حفظ طوطی وار لغت ، درصد پایینی از لغات در خاطر شما میماند همونطور که زبان شناسان تصریح میکنند : بهترین روش یادگیری لغت از توی کانتکست است ، که اون هم متوقف بر این است که قبلا ساختار یادگرفته شده باشد !!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

گیج بشه ! ، مگه شما گیج شدی ؟ مگه من گیج شدم ! ، قرار نیست که از همون اول بیاییم گرامر و ساختار های پیشرفته و گرامر جملات چند خطی را براش توضیح بدیم؟ !
ضمنا من گرامر و ساختار را به صورت کاملا inductive یاد گرفتم ! ، آموزش گرامر انگلیسی فقط در روش deductive خلاصه نمیشه ! ، الان تو اکثر آموزشگاه های مکالمه روش ، روش inductive grammar teaching است ، که خوبم جواب داده !

گرامر رو از روی تجریه میشه حدس زد

فرض بر اینه که ایشون beginner هستند ، اگر قراره تجربه ای در کار باشه ، که دیگر نیازی به فراگیری نیست

Antonio Andolini
07-06-2008, 16:48
نظر من هم بخوای روی مکالمه کار کن و خیلی خودت رو گیر گرامر ننداز.

alil1369
07-06-2008, 16:49
فقط کلاس جواب میده !!
لغت هم باید زیاد بری دنبالش

samanajan
07-06-2008, 17:00
کلاس خصوصی چه بهتر

seymour
08-06-2008, 18:33
دوست عزیز ایشون میخواد در reading comprehension پیشرفت کنه

از تکنیک های درک مطلب استفاده از contexual clues یا contexual guessing است ...

...

...

..
چقدر توضیح دادی ... خسته نباشی... ولی همونطور که توی پستم گفتم ، این فقط نظر شخصی بود و برحسب تجربه اس (ضمن اینکه نمی دونم از کجا نتیجه گرفتی که من فقط تو کار ترجمه هستم ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])... بنابراین بحث درست/غلط بودن مطرح نیست و من همچنان اون به نظر معتقدم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(IMO)

mohammad.clergyman
08-06-2008, 20:19
چقدر توضیح دادی ... خسته نباشی... ولی همونطور که توی پستم گفتم ، این فقط نظر شخصی بود و برحسب تجربه اس (ضمن اینکه نمی دونم از کجا نتیجه گرفتی که من فقط تو کار ترجمه هستم ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])... بنابراین بحث درست/غلط بودن مطرح نیست و من همچنان اون به نظر معتقدم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب من البته توضیحات را دادم ، تا مطلب روشن شود ، و دیگر هیچ :31:

البته بد نشد ، چون ممکن است نظر دیگران عوض شده باشد

من به نظر شخصی شما که برای خودتان واقعا محترم است ، احترام میگذارم

موفق باشید :11:

adrenalin
11-06-2008, 11:40
اقایون ممنون از جوابتون