ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدام برنامه جستجوی دسکتاپ بهتر از Google Desktop‌ هست و ....؟

jedivssith
06-06-2008, 10:29
درود
می خواهم بدانم چه برنامه های دیگری مانند Google Desktop می باشد و می تواند فایلهای داخل سیستم عامل را فهرست کند. همانطور که اگر از گوگل دسکتاپ استفاده کرده باشید می دانید در یک قسمت یک ضعف عمده دارد و آن مربوط به فایلهای PDF فارسی است که قابل به پیدا کردن محتویات و نوشته های فارسی داخل پی دی اف نیست. و هنگام نمایش فهرستی این چنین فایلها در صفحه مرورگر علائم به هم ریخته را جایگزین کلمات فارسی می نماید. حالا کدام برنامه تمام قابلیتهای گوگل دسکتاپ را دارد به اضافه اینکه بتواند زبان فارسی را در فایلهای پی دی اف پشتیبانی کند و اگر خواستم کلمه ای را در داخل هزاران فایل پی دی اف پیدا کنم به راحتی پیدا کرده و مشکلی نباشد مانند فایلهای ورد.
با سپاس فراوان
بدرود

++PC
06-06-2008, 21:07
متاسفانه هیچ نرم افزاری که خواسته شما رو براورده کنه حداقل در حال حاضر وجود ندارد. اگه دقت کرده باشید هیچ نرم افزاری هم وجود نداره که بتونه فایل های pdf فارسی رو به مثلاً فایل ورد تبدیل کنه

jedivssith
06-06-2008, 23:27
متاسفانه هیچ نرم افزاری که خواسته شما رو براورده کنه حداقل در حال حاضر وجود ندارد. اگه دقت کرده باشید هیچ نرم افزاری هم وجود نداره که بتونه فایل های pdf فارسی رو به مثلاً فایل ورد تبدیل کنه

تو تاپیک معرفی و دانلود فکر می کنم بود که برنامه ای را برای تبدیل پی دی اف فارسی به ورد معرفی کرده بود. این را گفتم هر چند ربطی به سوال من نداشت. البته خودم دانلود نکردم ببینم درست هست یا نه.