مشاهده نسخه کامل
: چرا سرچ انجمن اينطوريه؟
سلام...
مدتي پيش مي خواستم توي تاپيكي در انجمن فوتوشاپ دنبال يه موضوع بگردم متوجه شدم كه سرچ تاپيك مشكل داره
اگه باور نمي كنيد خودتون امتحان كنيد:
اول بريد توي تاپيك زير(تاپيك براش هاي فوتوشاپ):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب حالا كلمه water رو سرچ كنيد
همونطور كه مي بينيد فقط يه ركورد پيدا ميشه كه اونم مال صفحه قبله در حالي كه توي همون صفحه مورد نظر دقيقا يه مورد وجود داره
به نظر شما مشكل از انجمنه يا يه جاي ديگه؟
با تشكر
سلام ...
عجیبه ، باید بررسیش بکنیم
ممـنــون :)
مـیـثــم
کل سرچ تمام P30 world دچار مشکل شده اصلا" نمیشه سرچ کرد
کل سرچ تمام P30 world دچار مشکل شده اصلا" نمیشه سرچ کرد
نه میشه
گاهی وقت ها یه خطایی میاد.
ميتونيد از گوگل استفاده كنيد تا زماني كه اين موضوع حل نشده. اصلا" جاي نگراني نيست در حالي كه ادمين ها از اين مشكل با خبر شدند حتما" به زودي حل ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادمينا چرا كاري نميكنن چند روزيه كه فهميدن لطفا" يكم زودتر درستش كنن
ادمينا چرا كاري نميكنن چند روزيه كه فهميدن لطفا" يكم زودتر درستش كنن
درحال بررسیه
درحال بررسیه
شما با مديران تل پاتي داري كلك:31:
شما با مديران تل پاتي داري كلك:31:
اگه واقعا" احتیاج حیاتی به سرچ انجمن دارید میتونید از گوگل کمک بگیرید.
FarzadSport
25-06-2008, 23:42
اگه واقعا" احتیاج حیاتی به سرچ انجمن دارید میتونید از گوگل کمک بگیرید.
دوست عزیز بعضی مواقع در تاپیک های درخواست برنامه و فیلم و موسیقی برای اینکه درخواست شما تکراری نباشه بهتره که از جستجو استفاده بشه تا پستهای غیر مفید و تکراری در یک تاپیک زده نشه و به همین دلیل هست که این مشکل جستجو سایت بهتره هرچه سریع تر برطرف شه...
چون من خودم شخصا به شدت مخالف اسپم و پستهای غیر مفید و تکراری هستم شاید اصلاح این امکان سایت بتونه از ادامه پست های غیر مفید و درخواست های تکراری جلوگیری کنه...
موفق باشید...
دوست عزیز بعضی مواقع در تاپیک های درخواست برنامه و فیلم و موسیقی برای اینکه درخواست شما تکراری نباشه بهتره که از جستجو استفاده بشه تا پستهای غیر مفید و تکراری در یک تاپیک زده نشه و به همین دلیل هست که این مشکل جستجو سایت بهتره هرچه سریع تر برطرف شه...
چون من خودم شخصا به شدت مخالف اسپم و پستهای غیر مفید و تکراری هستم شاید اصلاح این امکان سایت بتونه از ادامه پست های غیر مفید و درخواست های تکراری جلوگیری کنه...
موفق باشید...
با نظرت كاملا" موافقم الان ما بايد 2 ساعت بريم تو گوگل سرچ كنيم ببينيم هست چنين تايپيكي يا نه اينكه نميشه
آره منم خیلی با جست و جو تو این سایت مشکل دارم...
mohsentanha
29-06-2008, 11:22
اقا برای من همش ارور 404 میاد برای یه چیزه کوچیک باید انجمن رو از این رو به اونرو کنم تا مطلبی که میخوام رو پیدا کنم
mohsen_djd2
29-06-2008, 14:42
چرا اینطوری شده
وقتی سرچ میکنم میگه :
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 16 bytes) in /home/p30world/public_html/forum/includes/class_core.php on line 3272
چرا اینطوری شده
وقتی سرچ میکنم میگه :
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 16 bytes) in /home/p30world/public_html/forum/includes/class_core.php on line 3272
بابا برای گاهی ها همیشه پیش میاد.
ای بابا چرا این پست های من گاهی وقت ها میره بالا گاهی وقت ها هم نه چه اشکالی پیش اومده؟؟؟؟؟
FarzadSport
29-06-2008, 15:15
بابا برای گاهی ها همیشه پیش میاد.
ای بابا چرا این پست های من گاهی وقت ها میره بالا گاهی وقت ها هم نه چه اشکالی پیش اومده؟؟؟؟؟
تعداد پست های منم همین جوریه...
آیا ارسال پست در این بخش هم شمارش نمیشه؟؟؟
برای من گاهی اینجا شمارش میشه گاهی نه! :13:
عجیبه.
تازه اینطوریه. دیروز هم نبود امروز اینطوریه!!
ببین الان اینجا شمارش نشد.
اول هم
پست ها: 1,055 بود بعد از این پست هم پست ها: 1,055 اینطوری مونده.
مثل ایکه میخوان اینجا رو هم پست ها شمارش نشه.
Sajad2006
29-06-2008, 15:33
سلام.
منم تایید میکنم 2 هفته است که سرچ انجمن خرابه و مشکل داره و من آدرس انجمن ها رو از این و اون میگیرم.
لطفا رسیدگی کنید.
FarzadSport
29-06-2008, 15:40
برای من گاهی اینجا شمارش میشه گاهی نه! :13:
عجیبه.
تازه اینطوریه. دیروز هم نبود امروز اینطوریه!!
ببین الان اینجا شمارش نشد.
اول هم
پست ها: 1,055 بود بعد از این پست هم پست ها: 1,055 اینطوری مونده.
مثل ایکه میخوان اینجا رو هم پست ها شمارش نشه.
آره جدیدا اینجوری شده ولی دیروز بعد از ظهر هم همینجوری بود...
من دیشب چند تا پست واسه راهنمایی دوستان در بخش سوالات و اشکالات پی سی دادم که هیچ کدوم شمارش نشد...
به هر حال به نظر میاد اینم قانون جدید پی سی ورلد باشه دیگه!!
vahid_vaezinia
29-06-2008, 16:17
بله آقا سینا اعلام کرده بودن
بچه ها یه تست بکنین ، فکر کنم درست شده
و هنوز هم این مشکل سرچ انجمن ادامه خواهد داشت...
Sajad2006
30-06-2008, 11:54
بچه ها یه تست بکنین ، فکر کنم درست شده
سلام.
من همین الان تست کردم بازم Fatal Eror داد.
DARKFALLER
02-07-2008, 10:18
من فکر میکردم کامپیوتر من مشکل داره پس نگو مشکل جدیه
ظاهرا هنوز هم این مشکل بر طرف نشده و برای من خیلی مشکل ساز شده چون نمیتونم تاپیک های انجمن آموزش های الکترونیکی رو سرچ کنم و خیلی وقت ها تاپیک ها تکراری میشه ...Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 35 bytes) in /home/p30world/public_html/forum/search.php on line 1009
والا زماني كه من اين تاپيكو زدم مشكل اينجوري نداشت و فقط ركوردا رو درست نشون نمي داد ولي حالا... ميگم چه طوره يه تاپيك ديگه بزنم كلا سرچو از تاپيك وردارن
ايشالا تو سال 2010 خوب ميشه
Gamemaster
05-07-2008, 10:46
هنوز مکشل داره
سلام...
مدتي پيش مي خواستم توي تاپيكي در انجمن فوتوشاپ دنبال يه موضوع بگردم متوجه شدم كه سرچ تاپيك مشكل داره
اگه باور نمي كنيد خودتون امتحان كنيد:
اول بريد توي تاپيك زير(تاپيك براش هاي فوتوشاپ):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخب حالا كلمه water رو سرچ كنيد
همونطور كه مي بينيد فقط يه ركورد پيدا ميشه كه اونم مال صفحه قبله در حالي كه توي همون صفحه مورد نظر دقيقا يه مورد وجود داره
به نظر شما مشكل از انجمنه يا يه جاي ديگه؟
با تشكر
خب فكر كنم خودم علتشو فهميدم:
علتش اينه كه اون كلمه water كه در اون صفحه موجوده تنها نيست و به كاراكتراي ديگه وصله ( بصورت Water-12.6MB) و ظاهرا" سرچ تاپيك به قسمتي از كلمه حساس نيست و بايد تمام و كمال كلمه رو نوشت تا نتيجه درستي به دست بياد
بنابراين اگه مديرا لطف كنن يه بررسي كنن ببينن ميشه اين مشكلو برطرف كرد يا نه ممنون ميشم (يعني سرچ به قسمتي از كلمه هم حساسيت نشون بده)
با اين كار يه بار بزرگ از روي دوش كاربرا برداشته ميشه (البته نميدونم اصلا" vBulletin اجازه چنين تصحيحي رو ميده يا نه؟
همينطور اگه بشه مثل سرچ گوگل، از كاراكتر " ( گيومه) براي جستجوي عين عبارت استفاده كرد خيلي عالي ميشه
با تشكر
Sajad2006
07-07-2008, 17:32
سلام.
من تو این 2 روز خیلی سرچ کردم هیچ مشکلی نداره و کاملا درست شده.
انجمن p30worldنجمن خوبيه ولي براي من هم خوب سرچ نمي كنه
||SIAVASH||
24-07-2008, 12:50
باید انجمن یک سرچ با کمک موتور google هم بذاره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.