مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد هارد به هارد کردن هاردهای sata با ide
David.Jn
05-06-2008, 17:38
1-چه جوری میشه اطلاعات موجود هارد از نوع ide را به sata منتقل کرد2-میشه به سیستمی که از کانکترهای ide پیروی میکنه یک هارد از نوع sata بست منظورم اینه که مبدل خاصی برای این کار وجود دارد.ویا برعکس سیستمی که از کانکترهای sata پیروی میکنه یک هارد از نوع ide بست منظورم اینه که مبدل خاصی برای این کار وجود دارد.
بله با مبدل میشه
یکی از هارد ها مستر . یکی اسلیو
David.Jn
06-06-2008, 08:18
بله با مبدل میشه
یکی از هارد ها مستر . یکی اسلیو
درسته میدونم یکی باید master و دیگری slave باشه ولی کانکتر ها را چکار کنم شاید من منظورمو خوب نرسوندم مگه مادر بورد هایی که کانکترهای هارد از نوع sata را ساپرت میکنه میتونه کانکترهای از نوع ide را هم ساپرت کنه. یعنی اینکه مادربورد های جدید هم کانکتر ide دارن , هم کانکتر sata؟
بله بیشتر 1 پرت Ide دارن
می تونی از اون استفاده کنی
David.Jn
06-06-2008, 15:01
ممنون دوست عزیزولی اگه بخواهیم هم cd rom و dvd writer را هم به آن اضافه کنیم اونوقت چی
ashkan1360
06-06-2008, 19:26
یه سوال دیگه ، اگه من بخوام روی سیستمم که از Sata پشتیبانی نمیکنه ، هارد ساتا بذارم ، راهی هست ؟
مبدلی داره؟
اگه مبدلی براش هست ، آیا این راه بدون عیبی هست یا در آینده برام ایراد پیش میاره ؟
ashkan1360
06-06-2008, 19:28
یه سوال دیگه ، اگه من بخوام روی سیستمم که از Sata پشتیبانی نمیکنه ، هارد ساتا بذارم ، راهی هست ؟
مبدلی داره؟
اگه مبدلی براش هست ، آیا این راه بدون عیبی هست یا در آینده برام ایراد پیش میاره ؟
David.Jn
07-06-2008, 16:27
بابا واقعآ این بخش فروم خیلی بی حاله کسی نیست جواب منو بده
ممنون دوست عزیزولی اگه بخواهیم هم cd rom و dvd writer را هم به آن اضافه کنیم اونوقت چی
مبدلی داره؟
روشهای متعددی وجود داره برای حل مشکل شما که یک مقدارش به وسعت دید و اطلاعات شما برمی گرده و یک بخشیش هم به در دسترس بودن ابزار مورد نیاز
مثلا اگر CD Rom یا DVD Writer شما PATA هست و شما هم کانکتور IDE ندارید یا کمبود دارید از کارت PCI به IDE باید استفاده کنید.این یک راه حله. راه حل دیگه میتونه این باشه که از رایتر یا سی دی رامی استفاده کنی که Sata باشه نه PATAیا بقول شما IDE
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت PCI به IDE
راه حل دیگه تهیه ی یک کارت PCI به Sata هست که یک تصویر ازش می ذارم
کارت PCI به SATA
راه حل های متنوعی وجود داره حتی استفاده از تبدیل های e-Sata !!!!!!
یک مقدار هم خودتون توی گوگل بگردین نتیجه میگیرین
arash_vbasic
07-06-2008, 17:04
مبدلی داره؟
كيتش بايد اين باشه
alireza_mafia2009
21-09-2008, 21:28
من یک سی دی رام و یک سی دی رایتر به آی دی ای دارم و می خواهم یک دو وی دی رایتر به ساتا وصل کنم می شهfile://localhost/E:/Users/alirzea/Pictures/imgresident%20evil%2042.jpg
v.a.h.i.d
22-09-2008, 19:45
فقط وصل کن روی کانکتور ساتا راحت کار میکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.