مشاهده نسخه کامل
: Firefox 3.0 RC2 امروز آماده شد/ نام نویسی کنید!
G G Game
01-06-2008, 17:47
، فایرفاکسیها قصد دارند در اقدامی جالب رکورد تعداد دانلود یک نرمافزار را در 24 ساعت بشکنند و با این کار نام نسخه سوم فایرفاکس (Mozilla Firefox 3.0) را در کتاب رکوردهای جهانی گینس، ثبت کنند.
با وجود آنکه هنوز تاریخ دقیق عرضه نسخه سوم از مرورگر موزیلا فایرفاکس مشخص نشده است، اما علاقه مندان می توانند از هم اکنون با ورود به صفحه ویژه طراحی شده برای این امر ملیت و آدرس ایمیل خود را وارد نموده تا جزو نخستین افرادی باشند که پس از آماده شدن نسخه نهایی فایرفاکس 3 ضمن اطلاع، لینک های دانلود آنرا نیز دریافت می کنند.
شما با پر کردن فرم های صفحه مذکور، در واقع التزام اخلاقی میدهید که در روز نخست انتشار، فایرفاکس 3 را دانلود می کنید تا به جمع میلیون ها نفری بپیوندید که قصد دارند نامی از از این مرورگر محبوب در کتاب گینس برجای بگذارند.
راهنما: با ورود به صفحه نام نویسی بر روی دکمه قرمز رنگ "Pledge Now" کلیک نمایید. ابتدا نام کشور Iran را انتخاب کرده و سپس ایمیل خود را وارد کنید. در انتها بر روی دکمه "Pledge Now" کلیک نمایید.
تا این لحظه من نفر 2473 از ایران بودم
seied-taher
01-06-2008, 18:11
آدرسش رو میفرمایید؟
من نمیدونم کجاست....
mehran_286
01-06-2008, 18:17
کجا ادرس دقیق بزار
devil_ff2008
01-06-2008, 18:34
من كه الان حدود 1 ماهه از نسخه 3 استفاده ميكنم
آدرس اینه، [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه کنید که نام نویسی در این طرح درصورتی ارزش داره که شما همون روزی که در ایمیلی که از طرف کمپانی ارسال میشه، فایرفاکس رو دانلود کنید تا در رکورد کمک کرده باشید. وگرنه با نام نویسی تنها عملا هیچ کمکی به فایرفاکس نکردید.
ضمنا اون دوستی که گفتن یه ماهه دارن از نسخه سه استفاده میکنند، اونی که شما استفاده میکنید نسخه آزمایشی فایرفاکس سه هست.
c0dest0rm
01-06-2008, 20:23
خیلی عقبیم!
آمریکا 83000 تا ! ما 3000 تا !
بلژیک 7000 تا ! اگر تونستین پیداش کنید!؟! کشور به اون کوچیکی 7000 نفر!
mehran_286
02-06-2008, 05:53
اخرین رکورد ایران 4073 فود
seied-taher
02-06-2008, 10:20
درسته ایران اول نیست
ولی از خیلی کشورها بالاتره....
iran=4228
خب ایران رو اول کنیم که چی بشه؟
ما باید جایی خودمونو نشون بدیم که ارزش داشته باشه.
نه اینکه هرجا یه لینکی گذاشتن ما بریم ثبت نام کنیم.
K A R I M I
02-06-2008, 11:04
خب ایران رو اول کنیم که چی بشه؟
ما باید جایی خودمونو نشون بدیم که ارزش داشته باشه.
نه اینکه هرجا یه لینکی گذاشتن ما بریم ثبت نام کنیم.
یه مطالب جالبی خوندم در باره پاسخ به سوالات اینجوری ،
اگه پیدا کردم حتما میذارم
G G Game
02-06-2008, 11:43
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آدرس صفحه نام نویسی: ^^^
ما چقدر کاربر فعال اینترنت داریم
دنیای وب ایران چقدر فعال و پر شوره؟
خدا را شکر کاربران اینترنت ایران خودجوش هستند.که دوست دارند ایران در عرصه وب بین الملل عقب نباشه.
راستي كسي مي دونه حدودا" زمانش كي هست؟
مثلا" يك ماه ديگه يا بيشتر يا...
G G Game
02-06-2008, 11:54
به زودی در همون صفحه
حال این اف اف :31: حجمش چه حدودی هست؟
بگید تا یه جمع و ضربی بکنیم اگه شد ثبت نام کنیم:27:
چين چقدر آمارش ضعيفه با اون همه جمعيت 9700 تا!
seied-taher
02-06-2008, 13:41
دقت کردین روسه داره میترکونه؟
تازه 1/4 از نقشه مال روسیه هست
من شماره 4404 شدم
عدد خوش يمنيه نه؟
sepehr_x50
02-06-2008, 14:51
هم اکنون ایران 4422
ضمنا با ایمیل های مختلف هم میشه ثبت نام کرد.
devil_ff2008
02-06-2008, 14:58
مال من 4426
devil_ff2008
02-06-2008, 14:59
فعلا آمريكا با 92814 فكر كنم بيشترينه
K A R I M I
02-06-2008, 15:23
هم اکنون ایران 4422
ضمنا با ایمیل های مختلف هم میشه ثبت نام کرد.
عزیز اگر شما با ایمیل های مختلف ثبت نام کنی باید به تعداد همون ایمیل ها اف اف رو دانلود کنید وگرنه به هیچ دردی نمی خوره ین آماری که دارید الآن میبینید ، عدد اصلی برای دانلود هست نه تعداد ثبت نام !!!!
G G Game
02-06-2008, 18:20
از کجا مطمئنی؟اصلا چرا تعداد ثبت نام ها رو به حساب نیارند؟دی
عزیز اگر شما با ایمیل های مختلف ثبت نام کنی باید به تعداد همون ایمیل ها اف اف رو دانلود کنید وگرنه به هیچ دردی نمی خوره ین آماری که دارید الآن میبینید ، عدد اصلی برای دانلود هست نه تعداد ثبت نام !!!!
عزيز من هاستي كه ff رو روش آپلود ميكنن نميتونه بفهمه كه شما تا 100 درصد دانلود كردي يا نه.شما فقط كافيه 1 درصد يا كمتر رو دانلود كني اون موقع انگار يه بار دانلود كردي
موفق باشي
K A R I M I
02-06-2008, 21:53
از کجا مطمئنی؟اصلا چرا تعداد ثبت نام ها رو به حساب نیارند؟دی
چون شما گینس رو دست کم گرفتید ، اگه قرار به ثبت نام ها باشه که منم برم تو سایتی اسم یه نرم افزار رو بذارم و بگم که همه شما بیایید و امضاش کنید و نامم رو تو کتاب گینس ثبت کنم ،
اطلاعیه دانلود فایر فاکس از چند وقت پیش شروع شد و معلوم نیست تا کی ادامه داشته باشه ، مهم این هست که طی اون 24 ساعت موعود چند بار این برنامه دانلود بشه و گینس به همون 24 ساعت موعود کار داره نه الآن
افتاد الآن :دی
عزيز من هاستي كه ff رو روش آپلود ميكنن نميتونه بفهمه كه شما تا 100 درصد دانلود كردي يا نه.شما فقط كافيه 1 درصد يا كمتر رو دانلود كني اون موقع انگار يه بار دانلود كردي
موفق باشي
منم حرفی از دانلود کامل نزدم ، گفتم که به تعداد ایمیل ها باید دانلود کنید ..
4614
فعلا که تو منطقه بالائیم
G G Game
03-06-2008, 10:35
به وضوح روشن شد دی
G G Game
04-06-2008, 19:20
تا الان ایران : نفر 5,153
K A R I M I
04-06-2008, 19:47
به نظر من خیلی کمه از 70 میلیون
Get A Life!
یعنی برید برای خودتون یه زندگی دست و پا کنید....
keylogger-A
05-06-2008, 11:21
16 خرداد 1387
امروز نسخه نمایشی (RC2) مرورگر Mozilla Firefox 3.0 بر روی FTP سایت اصلی بنیاد موزیلا قرار گرفته است.
به گفته ی سایت خبری ZDNet این نسخه در قسمت دریافت سایت قرار نگرفته است ولی با امتحانی که شده به نظر میرسد که قابل استفاده باشد.
همان گونه که قبلا گفته شد، فایرفاکسیها قصد دارند در اقدامی جالب رکورد تعداد دانلود یک نرمافزار را در 24 ساعت بشکنند و با این کار نام نسخه سوم فایرفاکس (Mozilla Firefox 3.0) را در کتاب رکوردهای جهانی گینس، ثبت کنند.
پس اگر هنوز در سایت نام نویسی نکرده اید هم اکنون این کار را انجام دهید تا در روزی که نسخه نهایی آماده میشود شما هم با خبر شوید.
نسخه نهایی به زودی آماده میشود پس آماده دریافت آن باشید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود برای:
ویندوز
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینوکس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدصفحه ی نام نویسی
فایرفاکس ۳، بهترین نسخهٔ فایرفاکس تا کنون و بهترین مرورگر خواهد شد. به همین دلیل موزیلا خیلی روی آن سرمایهگذاری کردهاست. یکی از کارهای جالبی هم که انجام داده، کمک به برگزاری جشنهای مختلف برای انتشار فایرفاکس ۳ در سراسر جهان است. ما هم برای جشن گرفتن این رویداد، میخواهیم جمعه ۲۷ ژوئن برابر ۷ تیر در تهران پارک گفتگو جمع شویم و این مراسم را جشن بگیریم. احتمالا موزیلا، بستهای برای کمک به این جشن خواهد فرستاد، که در صورت ارسال آن، محتویات آن که احتمالا شامل تیشرت و برچسب و ... فایرفاکس است. بین شرکتکنندگان پخش خواهد شد.
برای اینکه شرکت خود در این جشن را حتمی کنید، باید به سایت موزیلا پارتی بروید و بعد از عضویت و تایید آدرس ایمیلتان، عضو این پارتی شوید.
همهٔ جوانان دوستدار فایرفاکس میتوانند در این جشن شرکت کنند.
مکان: تهران - خیابان گیشا - خیابان پیروزی - پارک گفتگو - ضلع شمالی
سايت موزيلا پارتي :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
V A H I D
05-06-2008, 14:43
من میام .....
:دی
من میام .....
:دی
برو تو سايتش ثبت نام كن . بعد ميتوني مال هر شهر ديگه اي باشي يه جشني راه بندازي همون جا . تو مشهدم هست من ميرم اينجا
G G Game
05-06-2008, 21:30
امروز نسخه نمایشی (RC2) مرورگر Mozilla Firefox 3.0 بر روی FTP سایت اصلی بنیاد موزیلا قرار گرفته است.
همان گونه که قبلا گفته شد، فایرفاکسیها قصد دارند در اقدامی جالب رکورد تعداد دانلود یک نرمافزار را در 24 ساعت بشکنند و با این کار نام نسخه سوم فایرفاکس (Mozilla Firefox 3.0) را در کتاب رکوردهای جهانی گینس، ثبت کنند.
پس اگر هنوز در سایت نام نویسی نکرده اید هم اکنون این کار را انجام دهید تا در روزی که نسخه نهایی آماده میشود شما هم با خبر شوید.
نسخه نهایی به زودی آماده میشود پس آماده دریافت آن باشید.
capitan black
06-06-2008, 00:31
من اصلا نمیتونم واسه ورژن 3 صبر کنم....پیش به سوی ثبت نام !
poiuy12345
06-06-2008, 01:04
دوستان، در رکوردشکنی فایرفاکس ۳ برای گینس شرکت کنید:
DARKFALLER
06-06-2008, 08:12
کاشکی برای Opera همچین کاری میکردن
من طرفدار Opera هستم
فایرفاکس ۳، بهترین نسخهٔ فایرفاکس تا کنون و بهترین مرورگر خواهد شد. به همین دلیل موزیلا خیلی روی آن سرمایهگذاری کردهاست. یکی از کارهای جالبی هم که انجام داده، کمک به برگزاری جشنهای مختلف برای انتشار فایرفاکس ۳ در سراسر جهان است.
ما هم برای جشن گرفتن این رویداد، میخواهیم جمعه ۲۷ ژوئن برابر با ۷ تیر شهر اهواز دور هم جمع شویم و این مراسم را جشن بگیریم.
تمام دوستداران خوزستانی فایرفاکس در صورت تمایل برای شرکت در این جشن میتوانند با مراجعه به این صفحه ثبت نام کنند.
در حال حاضر مکان و زمان برگذاری جشن مشخص و قطعی نشده است. در صورت هر گونه تغییر در زمانبدی از طریق صفحه جشن خوزستان اطلاع داده خواهد شد.
احتمال دارد بنیاد موزیلا، بستهای شامل تی شرت ، برچسب و... برای کمک به این جشن بفرستد که در صورت دریافت این بسته در بین شرکت کنندگاه توزیع خواهد شد.
برای ثبت نام ابتدا در سایت موزیلا پارتی عضو شوید و پس از تایید عضویت به صفحه جشن انتشار فایرفاکس 3 در خوزستان رفته و بر روی دکمه نارنجی رنگ کلیک نمایید.
جشن انتشار فایرفاکس 3 در سایر شهرهای ایران
Mohammad_ch
06-06-2008, 17:44
ایول الله پسر.من که ثبت نام کردم.:20:
واسه فایر فاکس؟
خوشین حااااا.
تو مشهد هم اين جشن برگزار ميشه :
مکان: محل دائمی جلسات گروه کاربران لینوکس مشهد
مشهد، خیابان امام خمینی ۲۶، هتل پارس
زمان: پنج شنبه، ۲۰ تیر ، ساعت ۱۵ تا ۱۹ عصر
براي ثبت نام به آدرس زير برويد :
G G Game
12-06-2008, 21:34
در اواخر روز چهارشنبه، سخنگوی بنیاد موزیلا به برخی سایت های خبری اعلام کرد تاریخ رسمی ارائه نسخه نهایی مرورگر موزیلا فایرفاکس 3 روز سه شنبه 17 ژوئن خواهد بود.
تا این زمان خبر مذکور بطور رسمی از طرف موزیلا اعلام نشده است اما این کمپانی جشن ارائه این مرورگر را در کالیفرنیا برگزار خواهد کرد. همچنین، از هم اکنون دعوتنامه برای مهمانان ارسال شده است تا در این جشن که تحت عنوان "Camp Firefox" نام گذاری شده است شرکت نمایند.
گروهی از طرفداران این مرورگر قصد دارند تا بطور هم زمان در مدت 24 ساعت به دانلود مرورگر فایرفاکس 3 بپردازند تا بدین ترتیب نام آن در کتاب رکوردهای جهانی "گینس" ثبت شود. زمان شروع این برنامه از ابتدای صبح روز سه شنبه 28 خرداد می باشد.
سخنگوی موزیلا همچنین پیرامون نسخه ای که اخیراً منتشر شد یعنی Firefox 3 RC2 مطالبی را عنوان کرد که دلیل انتشار این نسخه تنها برطرف کردن اشکالاتی بوده است که کاربران Mac به آن مواجه بوده اند.
منبع:وین بتا
G G Game
13-06-2008, 22:25
تاریخ رسمی ارائه نسخه نهایی مرورگر موزیلا فایرفاکس 3 روز سه شنبه 17 ژوئن
جهت یادآوری !
راستي چرا ايميل نفرستادن واسه اعلام اين خبر؟
Gamemaster
14-06-2008, 14:48
ایول الله پسر.من که ثبت نام کردم
raptor22
14-06-2008, 20:56
اين ايميل براي من اومده...
Don’t forget to be part of Firefox’s Download Day!
Mark your calendar, wrap a ribbon around your finger or write a little sticky yellow note. Download Day will start on June 17, 2008.
Mark your calendar, wrap a ribbon around your finger or write a little sticky yellow note. Download Day will start on June 17, 2008.
براي منم رسيد...
sepehr_x50
14-06-2008, 23:49
برای منم اومد.
devil_ff2008
15-06-2008, 05:07
منم ایمیل رو دریافت کردم
روز 3 شنبه
برا منم پریروز اومد.
متنش باحاله.نوشته تقویم رو علامت بزن یا یه روبان ببند دور انگشتت یا یه کاغذ نوت بنویس
ramin4116
15-06-2008, 09:19
در حال حاضر 8,386
در اواخر روز چهارشنبه، سخنگوی بنیاد موزیلا به برخی سایت های خبری اعلام کرد تاریخ رسمی ارائه نسخه نهایی مرورگر موزیلا فایرفاکس ۳ روز سه شنبه ۱۷ ژوئن خواهد بود. تا این زمان خبر مذکور بطور رسمی از طرف موزیلا اعلام نشده است اما این کمپانی جشن ارائه این مرورگر را در کالیفرنیا برگزار خواهد کرد. همچنین، از هم اکنون دعوتنامه برای مهمانان ارسال شده است تا در این جشن که تحت عنوان “Camp Firefox” نام گذاری شده است شرکت نمایند.
گروهی از طرفداران این مرورگر قصد دارند تا بطور هم زمان در مدت ۲۴ ساعت به دانلود مرورگر فایرفاکس ۳ بپردازند تا بدین ترتیب نام آن در کتاب رکوردهای جهانی “گینس” ثبت شود. زمان شروع این برنامه از ابتدای صبح روز سه شنبه ۲۸ خرداد می باشد. سخنگوی موزیلا همچنین پیرامون نسخه ای که اخیراً منتشر شد یعنی Firefox ۳ RC۲ مطالبی را عنوان کرد که دلیل انتشار این نسخه تنها برطرف کردن اشکالاتی بوده است که کاربران Mac به آن مواجه بوده اند.
r2_irooni
16-06-2008, 16:19
منم ثبت نام کردم
ایران : 8725
:10:
ar.behnam
16-06-2008, 21:09
بچه ها یعنی فردا؟
برا چی واسم ایمیلش نیومده ؟ :44:
devil_ff2008
17-06-2008, 03:47
چرا پس هیچ خبری نیست ؟
من الان همه جا رو گشتم
از ساعت چند شروع میشه ؟
ar.behnam
17-06-2008, 08:07
چرا پس هیچ خبری نیست ؟
من الان همه جا رو گشتم
از ساعت چند شروع میشه ؟
بچه ها شروع شد
ولی نمیدونم چرا ایمیلش نیومد
capitan black
17-06-2008, 08:28
بچه ها بالاخره نسخه نهاییش اومد یا نه؟
این که الان توی سایت موزیلا هستش rc3 هستش..
ar.behnam
17-06-2008, 08:59
deleted حذف شد
capitan black
17-06-2008, 09:14
بهنام جون این نسخه نهایی فایرفاکس نیست...اگه نهایی باشه دیگه پسوند rc نداره و موزیلا رسما در صفحه اول خودش به جای ورژن 2.14 نسخه 3 رو قرار میده..
يه سؤال داشتم:
ما كه ثبت نام كرديم بايد جور خاصي دانلود كنيم يا نه به طور معمولي از توي سايت اصلي؟
يعني آي پي ما رو تشخيص ميده و بر اساس اون ميفهمه ما ثبت نام كرده بوديم؟
G G Game
17-06-2008, 10:01
برای هر منطقه زمانی وقت دانلود متفاوته.
اگر به صفحه اول فایر فاکس مراجعه کنید هنوز برای دانلود نسخه 2.0.0.14 رو برای دانلود گذاشته است. برای نمونه وقت دانلود برای کشور زیر بدین گونه است:
June 17th, 2008 wibinem says: OK
Start: 06/17/2008 - 18:37
End: 06/17/2008 - 23:37
Timezone: Asia/Jakarta
G G Game
17-06-2008, 10:05
اگر بر اساس آی پی باشه من که آی پیم رو عوضش کردم.
ar.behnam
17-06-2008, 11:19
بهنام جون این نسخه نهایی فایرفاکس نیست...اگه نهایی باشه دیگه پسوند rc نداره و موزیلا رسما در صفحه اول خودش به جای ورژن 2.14 نسخه 3 رو قرار میده..
خوب من اینو نمیدونستم
ولی خوب ما مگه نباید الان اینو دانلود کنیم دیگه ؟
مام دانلود کردیم داریم حالشو میبریم
بد میگم؟
وقت دانلود براي كشور ما چگونه است؟
ar.behnam
17-06-2008, 12:19
وقت دانلود براي كشور ما چگونه است؟
فکر کنم از حدود دیشب ساعت 4 شروع شده
چون تا چهار خبری نبود
به همین دلیل تا فردا صبح ادامه داره همین حدود
چون تا چهار خبری نبود
يعني همين نسخه rc3 رو دانلود كنيم؟
مگه نسخه نهايي نميده؟
G G Game
17-06-2008, 13:01
ساعت زمانی دانلود
G G Game
17-06-2008, 13:06
از الان 7 ساعت تا زمان آغاز دانلود فایر فاکس 3 در ایران [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
G G Game
17-06-2008, 13:26
چون تا چهار خبری نبود
بهنام جان یه فکری برای امضات کن چون ساعت زمانی دانلود اینجوریه:
تو نسخه بتا رو گذاشتی برای لینک دانلودت.
hamidrezaaa
17-06-2008, 13:33
پس چرا ایران توی اینا نیست
ar.behnam
17-06-2008, 17:48
[[/IMG]
چشم اصلا حذفش کردم
میشه لینکشو بدی بم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ar.behnam
17-06-2008, 17:52
ببینم من اگه آی پیم عوض بشه میتونم دان کنم دیگه ؟
hamidrezaaa
17-06-2008, 18:37
دوست عزیز اصلا ربطی به ip نداره ساعت 9:30 میتونی دانلود کنی
میشه یکی بگه قضیه این دوتا لینک چیه؟؟!
و
ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/3.0/win32/en-US/Firefox Setup 3.0.exe
mahdy2021
17-06-2008, 21:05
سایت موزیلا برای همه مشکل داره یا فقط برای من خیلی کنده؟
پس چرا نیومد ساعت 10 و 15 دقیقست
mahdy2021
17-06-2008, 21:18
واقعا برای قسمت سایت موزیلا باید تاسف خورد که با اینهمه دیتاسنتر خوب و با ظرفیت توی آمریکا معلوم نیست چه سرویسی گرفتن که نمی تونه چند میلیون هیت در ثانیه رو پاسخ بده.
تا اونجاییکه یادمه 1/5 میلیون نفر برای دانلود در 24 ساعت اول ثبت نام کردن
hellbrain666
17-06-2008, 21:22
بالاخره اومده دانلود کنیم یا نه؟
mahdy2021
17-06-2008, 21:25
اومده! اینم لینکشه ....
ولی سرورش ر....ده
مارو ببین همه جا گفتیم امروز برید دانلود کنید.
یکی نیست بگه تو که می خوای رکورد بزنی اول برو امکاناتش رو آماده کن بعد ادعا کن
c0dest0rm
17-06-2008, 21:40
اینکه سرورهاش جواب کرده !
نباید خرده گرفت چون واقعا حمله و فشار زیاد بوده خیلی ها هم ثبت نام نکردند اما دانلود کردن
مثل خود من
G G Game
17-06-2008, 22:39
سرور سایت موزیلا هم اکنون دچار اشکال می باشد
تغییر شکل ظاهری، برطرف شدن مشکلات امنیتی، تسریع در بازکردن صفحات وب، پشتیبانی بهتر از استاندارد های وب بخصوص CSS، افزایش پایداری و ثبات نرم افزار از جمله مهمترین تغییرات در موزیلا فایرفاکس 3 می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود: نسخه نهایی موزیلا فایرفاکس 3 - ویندوز (ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/3.0/win32/en-US/Firefox%20Setup%203.0.exe)| لینوکس (ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/3.0/linux-i686/en-US/firefox-3.0.tar.bz2)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاهده: سایت رسمی Mozilla ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توجه: سرور سایت موزیلا هم اکنون دچار اشکال می باشد
ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/3.0/win32/en-US/Firefox%20Setup%203.0.exe
G G Game
17-06-2008, 22:41
این لینک مستقیم برای ویندوز :
نسخه کاملش روی سایت فایرفاکس جایی که نقشه بودقرار گرفت. من دارم دانلود میکنم. یادتون باشه فقط نسخه کامل نهایی رو دانلود کنین اونم فقط از سایت فایرفاکس
G G Game
17-06-2008, 23:16
از برنامه های دانلودر برای دانلود استفاده کنید حتمآ جواب میده.تا تموم نشده که فکر کنم 4 ساعت برای هر منطقه زمانی باشه دانلود کنید ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/3.0/win32/en-US/Firefox%20Setup%203.0.exe MB7.15
الان که دانلودش تموم شد معموم میشه چه چیزایی داره!!
حتما دانلود کنین!!!
G G Game
17-06-2008, 23:19
از برنامه های دانلودر برای دانلود استفاده کنید حتمآ جواب میده.تا تموم نشده که فکر کنم 4 ساعت برای هر منطقه زمانی باشه دانلود کنید ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/3.0/win32/en-US/Firefox%20Setup%203.0.exe MB7.15
لازم هم نیست به صفحه اصلی سر بزنید همینکه در طی این مدت زمانی از سایت سرور اونو دریافت کنید رکورداش ثبت میشه .وقت رو از دست ندین.
Majid393
17-06-2008, 23:41
کسی تونست دانلود کنه ؟؟؟
G G Game
17-06-2008, 23:41
خیلی فرز و سریعه عجب آیکونایی داره واقعآ آدم باهاش حال میکنه توی نت بچرخه الان هم ایران در منطقه شمار دانلوده هر کی نگرفته بجنبه که دیر میشه.
با زم این فایر فاکس مشتی زد تو دهن Ie .
Majid393
17-06-2008, 23:43
این لینک کار میکنه ....
دانلود کنید ....
G G Game
17-06-2008, 23:57
Just start typing in the Location Bar to search your bookmarks and history. It adapts and learns as you use it.
Pause and resume your downloads, and search through your download history by file or website name using the new Download Manager.
Find out who you're talking to by clicking on the website icon.
Experience the fastest Firefox ever — twice to three times as fast on today's complex web applications like Google Mail or Zoho Office.
یعنی سرعت در رهگیری آدرس های وب و آسانی دانلود و سرعت در رندر صفحات
ar.behnam
18-06-2008, 02:10
ساعت 3:09 دانلود شد در عرض 1.5 دقیقه
poiuy12345
18-06-2008, 02:32
در مهلت گفته شده بارگیری کنیم تا نامرد جلوه داده نشویم.
Please download Firefox 3 by 17:00 UTC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) on June 18, 2008. That's 10:00 a.m. in Mountain View, 1:00 p.m. in Toronto, 2:00 p.m. in Rio de Janeiro, 7:00 p.m. in Paris, Madrid, Berlin, Rome and Warsaw, 9:00 p.m. in Moscow, and June 19, 2008 at 1:00 a.m. in Beijing and 2:00 a.m. in Tokyo.
devil_ff2008
18-06-2008, 04:42
ترافیک سایتش خیلی بالا بود
این لینک کار میکنه ....
دانلود کنید ....
ممنون به خاطر لینک
ar.behnam
18-06-2008, 04:54
خیلی فرز و سریعه عجب آیکونایی داره واقعآ آدم باهاش حال میکنه توی نت بچرخه الان هم ایران در منطقه شمار دانلوده هر کی نگرفته بجنبه که دیر میشه.
با زم این فایر فاکس مشتی زد تو دهن Ie .
دارمت
من که مشکلی توش نمیبینم الان
تا ببینیم چه جه شکلی هس خوبه یا بد
devil_ff2008
18-06-2008, 05:03
این لینک کار میکنه ....
دانلود کنید ....
آقا مارو سر کار گذاشتی ؟
این که همون نسخه Beta هست
Majid393
18-06-2008, 09:57
من این لینک رو از کسی گرفتم ...
نمیدونم نسخه betaست یا نه ...
خودم هم به دلیل سرعت کم هنوز نتونستم دانلود کنم. ....
G G Game
18-06-2008, 11:25
خیلی عالیه دانلود ایران از خیلی کشور ها جلوتره واقعآ فوق العاده است.Region Downloads این مال ایرانه 167,636
G G Game
18-06-2008, 11:40
سرعت اجرای بسیار بالا، استفاده بسیار اندک از حافظه سیستم، نوار آدرسی که تنها با نوشتن چند کلمه می تواند حدس بزند شما وارد چه سایتی خواهید شد همگی باعث می شوند تا در جنگ بین مرورگرها این موزیلا فایرفاکس 3 باشد که پرچم پیروزی را در اختیار می گیرد.
کاربران ایرانی پس از کشورهای آمریکا، ژاپن و آلمان چهارمین کشور دنیا هستند که بیشترین تعداد دانلود نسخه نهایی فایرفاکس 3 را تاکنون انجام داده اند.
mahdy2021
18-06-2008, 12:47
ایران رسید به 170000 !!!
اگر تقلب کرده باشیم خیلی آبروریزیه ... خدا کنه هکرها دیشب خواب بوده باشن :دی
mahdy2021
18-06-2008, 13:00
ظرف 15 دقیقه 7 هزارتا رفت رو آمارمون!!!
100 % آمار ایران تقلبی هست. شک نکنید تا ساعت 9 امشب از 10 ملیون هم رد میشیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم امروز دانلود کردم.واقعا سرعتش عالیه
hamidrezaaa
18-06-2008, 13:25
اختصاصی فایرفاکس : ایران را چه میشود؟
دیشب فایرفاکس ریلیز شد، خیلی ها دانلود کردن. امروز با کمک نیماآمار و نتایج رو که نگاه میکردم متوجه واقعیت تلخی شدم. ایران در رتبه ی ۵م جدول قرار گرفته و همینطور هم به آمارش اضافه میشه و بالا میره. تا اینجا بدی که نداره هیچ کلی هم خوشحال کننده است!
اما وقتی نگاه کنی و ببینی کل ثبت نام کنندگان برای ثبت رکورد ۹۰۰۰ نفر بوده و الان آمار دانلود از ایران به مرز ۱۴۰۰۰۰ نزدیک میشه واقعا یه علامت تعجب بزرگ روی سر آدم ظاهر میشه! کاملا مشخصه که کار انسان نیست! مخصوصا که هر دو دقیقه ۱۰۰۰ تا به آمار ایران اضافه میشه.
اصلا یک نفر به من بگه تعداد کاربران اینترنت در ایران چقدره!؟ چند نفرشون اصلا اسم فایرفاکس رو شنیدن!؟
آقای نویسنده ی ربات، میدونم که نیت شما مثبت بوده و میخواستید رتبه ی ایران رو افزایش بدید، اما به این فکر نکردید که ممکنه گندش دربیاد و ایران رو از لیست حذف کنند؟ آیا فکر اینجا رو نکردید که اصلا ثبت رکورد توی گینس به خطر بیفته؟ به این فکر نکردید که چه آبروریزی خواهد شد؟ خب آخه این با عقل کدوم انسان جور درمیاد که ایران بالای چین و برزیل و انگلیس و اسپانیا و … باشه؟
برادر من، خواهر من، مگر تعهد دادیم حتما جز ۱۰ کشور برتر دنیا باشیم؟ هرکس هرچقدر در توانش هست مایه میذاره، یا شاید تصور ما اینه که اگر امروز فایرفاکس رو ۱۵۵۰۳۵۱۵۶۴۱۵۶۴۱۶۵۱۱۰۵۶۳۵۶ ۸۴ بار دانلود کردیم فردا تمام تحریم ها لغو خواهند شد و دیگه مجبور نیستیم ۳۰ بار آیه الکرسی رو قبل از سوار شدن به توپولوف های قدیمی بخونیم؟ یا اینکه دیگه اخبار خبرگزاریهای دنیا با محتوای امروز پخش نخواهد شد؟ نه عزیز من! اگر امروز ما در بین ۱۰ کشور اول در دانلود فایرفاکس باشیم مطمئن باش فردا کاربران فایرفاکس از نصف امروز هم کمتر خواهند شد! حتما یه ارتباطی بین فایرفاکس با ایران وجود داره، پس بای بای فایرفاکس!
امیدوارم از یه طریقی این مطلب رو بخونی، هرچه سریعتر جلوی اینکار رو بگیر تا گند قضیه درنیومده و صداش گوش جهانیان رو کر نکرده متوقفش کن. این یک مسابقه نیست! این یک همکاری بزرگ و جهانیه!
پ.ن : همین الان ایران به رتبه ی ۴ جدول صعود کرد، آیا طبیعی است؟ :-/
برگرفته از :
mahdy2021
18-06-2008, 14:20
البته من احساس میکنم این آمار که رو نقشس ریل تایم (آنی) نیست و میزارن یه تعداد جمع بشه و تایید میکنن بعد نمایش میدن ولی در هر صورت خیلی غیر واقعی نشون میده
باید دید آیا فایرفاکس معیار رو گذاشته آیپی؟ چون اگر اینطور باشه به همین راحتی نمیشه 178 هزار آیپی ایرانی بی صاحب رو پیدا کرد که با روبات یا هر چیز دیگه آمار غیر واقعی ایجاد کرد....
منتظر می مونیم تا خود فایرفاکس در مورد نتایج نهایی اظهارنظر کنه
دوست عزیز من شما باید از جنبه دیگه ای هم به ماجرا نگاه کنید.
نه من و هیچ کدوم از دوستام ثبت نام نکردیم(راستش من اولش هی یادم میرفت عاقبت هم حوصله نداشتم به همکارم سپردم هر وقت دانلود کردی منو هم خبر کن)
alizshah
18-06-2008, 14:45
بابا توجه کنین که ایران با این اینترنت ذغالی اینطوری شده
وگرنه 100 هزار نفر هم اضافه میشد
یه نکته جالب اینکه فایر فاکس برای بیشتر زبانها localized شده جز پارسی!(راستش خوشم نیومد ولی اگه ایران جز رتبه های بالا باشه شاید . . . )
mahdy2021
18-06-2008, 14:57
تقریبا 3/4 از 24 ساعت تعیین شده برای شکستن رکورد گذشته و حالا مسئله ی جدیدی پیش آمده !
این موضوع حداقل برای ایرانیان از خود ورژن جدید این نرم افزار و حتی رکورد شکنی و... هم مهمتر است.
در 2 ساعت اولیه خودم آمار را زیر نظر داشتم که نهایت به 9000 نفر رسید
سپس حدود 5 ساعت بعد از شروع دانلود آمار ایران به عدد 16 هزار رسید و امروز صبح که از خواب بیدار شدم پس از حدود 12 ساعت آمار ایران 100 هزار را پشت سر گذاشته بود و الان به نزدیک 180 هزار رسیده است.
آیا باید خوشحال باشیم یا ناراحت؟؟؟
پاسخ به چند سوال مارا در این موضوع کمک می کند.
سوالاتی که باید مسئولان فنی سایت و سرورهای موزیلا پاسخ دهند:
1- آیا برای این واقعه ی مهم مکانیزمهای مناسبی اعمال شده است؟
2- مبنای دانلود چه بوده؟ آدرس آیپی ؟ برای هر آیپی چند بار شمرده می شود!
3- مبنای دانلود چیست؟ دانلود کامل 7.14 مگابایت را یک بار دانلود محسوب کرده اند؟
4- در صورتیکه تقلبی در سطح وسیع رخ داده باشد آیا به خاطر عدم دقت و لحاظ کردن مسائل امنیتی خود را خواهند بخشید؟
سوالاتی که باید فعالان آیتی و اینترنت ایران پاسخ دهند؟
1- ایران چند کاربر واقعی اینترنت دارد؟
2- چند درصد با انواع مرورگرها آشنایی دارند!؟
3- چند درصد از ساعت 2 شب تا 9 صبح به اینترنت وصل می شوند؟
4- با ثبت نام حدود 9000 نفری ایرانیان برای دانلود در روز موعود , دانلود حدود 200 هزار ایرانی چه معنی دارد؟
بعضی می گویند در آمریکا 1 میلیون ثبت نام کرده اند و آمار دانلود از 2 میلیون گذشته !
رشد آمریکا نسبت به ثبت نام= حداکثر 3 برابر
رشد ایران ......................= حداقل 20 برابر !!!
5- فعالترین قشر در ضمینه ی اینترنت در ایران قشر جوان و به ویژه دانشجویان است! آیا همه دانشجویان درس خود را رها کرده اند و به جمع دانلودرها پیوسته اند؟
با تمام این تفاسیر هنوز می توانیم از اینکه جزو 10 کشور برتر در ضمینه ی دانلود هستیم اظهار خوشحالی کرد ؟!
مگر اینکه به سوالات فوق پاسخ داده شود.
به شخصه امیدوارم که آمار 100% واقعی باشد
یکی به من میگه ما چرا اینجا نیستیم؟
من نمیبینم یا ایران نیست؟
alizshah
18-06-2008, 15:20
منم احساس میکنم که امار یک مقدار ناجوره
امیدوارم درست باشه
mahdy2021
18-06-2008, 15:34
یکی به من میگه ما چرا اینجا نیستیم؟
من نمیبینم یا ایران نیست؟
من فکر نکنم زیاد مهم باشه !
فقط تقلب نکرده باشیم. اسممون به بدی و خراب کردن اعلام نشه
بگن آخر شدیم هم خوبه :46:
G G Game
18-06-2008, 15:43
اختصاصی فایرفاکس : ایران را چه میشود؟
دیشب فایرفاکس ریلیز شد، خیلی ها دانلود کردن. امروز با کمک نیماآمار و نتایج رو که نگاه میکردم متوجه واقعیت تلخی شدم. ایران در رتبه ی ۵م جدول قرار گرفته و همینطور هم به آمارش اضافه میشه و بالا میره. تا اینجا بدی که نداره هیچ کلی هم خوشحال کننده است!
اما وقتی نگاه کنی و ببینی کل ثبت نام کنندگان برای ثبت رکورد ۹۰۰۰ نفر بوده و الان آمار دانلود از ایران به مرز ۱۴۰۰۰۰ نزدیک میشه واقعا یه علامت تعجب بزرگ روی سر آدم ظاهر میشه! کاملا مشخصه که کار انسان نیست! مخصوصا که هر دو دقیقه ۱۰۰۰ تا به آمار ایران اضافه میشه.
اصلا یک نفر به من بگه تعداد کاربران اینترنت در ایران چقدره!؟ چند نفرشون اصلا اسم فایرفاکس رو شنیدن!؟
آقای نویسنده ی ربات، میدونم که نیت شما مثبت بوده و میخواستید رتبه ی ایران رو افزایش بدید، اما به این فکر نکردید که ممکنه گندش دربیاد و ایران رو از لیست حذف کنند؟ آیا فکر اینجا رو نکردید که اصلا ثبت رکورد توی گینس به خطر بیفته؟ به این فکر نکردید که چه آبروریزی خواهد شد؟ خب آخه این با عقل کدوم انسان جور درمیاد که ایران بالای چین و برزیل و انگلیس و اسپانیا و … باشه؟
برادر من، خواهر من، مگر تعهد دادیم حتما جز ۱۰ کشور برتر دنیا باشیم؟ هرکس هرچقدر در توانش هست مایه میذاره، یا شاید تصور ما اینه که اگر امروز فایرفاکس رو ۱۵۵۰۳۵۱۵۶۴۱۵۶۴۱۶۵۱۱۰۵۶۳۵۶ ۸۴ بار دانلود کردیم فردا تمام تحریم ها لغو خواهند شد و دیگه مجبور نیستیم ۳۰ بار آیه الکرسی رو قبل از سوار شدن به توپولوف های قدیمی بخونیم؟ یا اینکه دیگه اخبار خبرگزاریهای دنیا با محتوای امروز پخش نخواهد شد؟ نه عزیز من! اگر امروز ما در بین ۱۰ کشور اول در دانلود فایرفاکس باشیم مطمئن باش فردا کاربران فایرفاکس از نصف امروز هم کمتر خواهند شد! حتما یه ارتباطی بین فایرفاکس با ایران وجود داره، پس بای بای فایرفاکس!
امیدوارم از یه طریقی این مطلب رو بخونی، هرچه سریعتر جلوی اینکار رو بگیر تا گند قضیه درنیومده و صداش گوش جهانیان رو کر نکرده متوقفش کن. این یک مسابقه نیست! این یک همکاری بزرگ و جهانیه!
پ.ن : همین الان ایران به رتبه ی ۴ جدول صعود کرد، آیا طبیعی است؟ :-/
برگرفته از :
Andorra 301
United Arab Emirates 4,901
Afghanistan 112
Antigua And Barbuda 168
Anguilla 27
Albania 281
Armenia 432
Angola 166
Argentina 45,685
Austria 52,908
Australia 120,798
Aruba 239
Aland Islands 89
Azerbaijan 460
Bosnia And Herzegovina 2,880
Barbados 628
Bangladesh 1,733
Belgium 42,068
Burkina Faso 66
Bulgaria 27,321
Bahrain 824
Burundi 26
Benin 42
Bermuda 239
Brunei Darussalam 495
Bolivia 1,860
Brazil 142,901
Bahamas 268
Bhutan 49
Botswana 174
Belarus 4,336
Belize 176
Canada 176,201
The Democratic Republic Of The Congo 43
Central African Republic 3
Republic Of Congo 6
Switzerland 49,735
Côte d'Ivoire 280
Chile 45,721
Cameroon 112
China 138,163
Colombia 19,869
Costa Rica 5,328
Cuba 641
Cape Verde 24
Cyprus 1,460
Czech Republic 48,866
Germany 416,455
Djibouti 20
Denmark 31,255
Dominica 72
Dominican Republic 3,184
Algeria 1,936
Ecuador 3,235
Estonia 8,794
Egypt 4,125
Western Sahara 0
Eritrea 13
Spain 228,322
Ethiopia 146
Finland 38,123
Fiji 278
Falkland Islands 1
Faeroe Islands 352
France 221,792
Gabon 71
United Kingdom 224,575
Grenada 115
Georgia 609
French Guiana 0
Ghana 427
Greenland 66
Gambia, The 19
Guinea 9
Guadeloupe 25
Equatorial Guinea 16
Greece 23,550
South Georgia And The South Sandwich Islands 0
Guatemala 2,996
Guinea-bissau 0
Guyana 157
Hong Kong 29,972
Honduras 715
Croatia 11,263
Haiti 73
Hungary 55,653
Indonesia 17,774
Ireland 16,495
Israel 21,278
India 60,920
Iraq 173
Iran 181,378
Iceland 3,423
Italy 181,103
Jamaica 1,229
Jordan 1,099
Japan 313,253
Kenya 877
Kyrgyzstan 206
Cambodia 213
Comoros 3
Saint Kitts And Nevis 65
North Korea 0
South Korea 35,933
Kuwait 1,580
Kazakhstan 1,929
Lao People's Democratic Republic 106
Lebanon 770
Saint Lucia 159
Liechtenstein 264
Sri Lanka 1,613
Liberia 2
Lesotho 18
Lithuania 12,893
Luxembourg 3,932
Latvia 8,137
Libya 147
Morocco 3,356
Moldova 1,904
Montenegro 222
Madagascar 191
Republic of Macedonia 2,329
Mali 49
Myanmar 382
Mongolia 626
Martinique 11
Mauritania 24
Montserrat 3
Malta 1,349
Mauritius 629
Maldives 472
Malawi 65
Mexico 67,683
Malaysia 22,845
Mozambique 177
Namibia 192
New Caledonia 442
Niger 18
Nigeria 958
Nicaragua 735
Netherlands 105,201
Norway 34,462
Nepal 540
New Zealand 20,248
Oman 499
Panama 1,699
Peru 13,723
Papua New Guinea 48
Philippines 22,113
Pakistan 3,842
Poland 150,863
Puerto Rico 4,231
Palestinian Territories 274
Portugal 28,480
Palau 4
Paraguay 1,889
Qatar 1,021
Reunion 152
Romania 30,840
Serbia 7,738
Russia 84,290
Rwanda 63
Saudi Arabia 6,151
Solomon Islands 6
Sudan 220
Sweden 47,320
Singapore 21,750
Slovenia 15,744
Svalbard And Jan Mayen 0
Slovakia 15,527
Sierra Leone 3
Senegal 492
Somalia 9
Suriname 149
Sao Tome And Principe 1
El Salvador 1,779
Syrian Arab Republic 481
Swaziland 22
Turks And Caicos Islands 41
Chad 1
Togo 25
Thailand 20,368
Tajikistan 59
Timor-leste 0
Turkmenistan 7
Tunisia 1,774
Tonga 6
Turkey 45,222
Trinidad And Tobago 1,067
Taiwan 54,746
Tanzania 192
Ukraine 23,224
Uganda 127
United States 2,181,602
Uruguay 2,036
Uzbekistan 475
Venezuela 14,786
Virgin Islands, British 29
Vietnam 27,468
Vanuatu 21
Samoa 6
Yemen 148
South Africa 14,320
Zambia 104
Zimbabwe 155
ar.behnam
18-06-2008, 21:36
بچه ها میشه بگین این آمار رو از کجا میارین ؟
من به صفحه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که میریم سمت راست یه رقمی زده واسه دانلود این مربوط به download day هستش؟
آخه خیلیه
ar.behnam
18-06-2008, 21:44
اهان پیدا کرم
کل دانلود
Total Downloads Region Downloads
8,148,578
ایران با رنگی عجیب در خاور میانه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دویست و پنجاهو هشت هزارو دویست و پنجاه و شش یا ابوالفضل
یعنی ما با 1.5 برابر چین با 1,000,000 نفر جمعیت دانلود کردیم؟
فکر کنم هکرامون دیشب آب شنگولی خوردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی میشه؟ یعنی آماره فایر فاکس خراب شد؟ رنگ عجیبی گرفتیم قهوه ای تیره ! خدا به دادمون برسه
البته من احساس میکنم این آمار که رو نقشس ریل تایم (آنی) نیست و میزارن یه تعداد جمع بشه و تایید میکنن بعد نمایش میدن ولی در هر صورت خیلی غیر واقعی نشون میده
باید دید آیا فایرفاکس معیار رو گذاشته آیپی؟ چون اگر اینطور باشه به همین راحتی نمیشه 178 هزار آیپی ایرانی بی صاحب رو پیدا کرد که با روبات یا هر چیز دیگه آمار غیر واقعی ایجاد کرد....
منتظر می مونیم تا خود فایرفاکس در مورد نتایج نهایی اظهارنظر کنه
چرا آنی هستش البته با 2-3 مینی تاخیر من امتحان کردم
ولی عجیبه که تو 2-3 دقیقه 500-600 تا اضاف میشه
فکر نکنم که دروغ باشه چون پای گینس در میونه
بعیدم نیست من خودم امروز هر سایتی رو که دیدم در مورد فایرفاکس نوشته ببود
shahab_f
18-06-2008, 22:21
این دوتا سایت آمار یکسانی ندارند چرا؟
چرا شايعه پراكني ميكنيد تو اين جا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نوشته 2303.989 رو نقشه ي ايران
ar.behnam
18-06-2008, 22:33
چرا شايعه پراكني ميكنيد تو اين جا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نوشته 2303.989 رو نقشه ي ايران
عزیزم شایعه نکردم اگه منظورت پست 116 هستش من بعدیش رو تکمیل کردم
ایران از مرز 260000 گذشت خدا رحممون کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کل 8,505,212
دانلود ایران 260,470
دانلود چین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 173,898 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alizshah
18-06-2008, 23:09
خیلی خوبه
چندم شدیم ؟
ar.behnam
18-06-2008, 23:26
خیلی خوبه
چندم شدیم ؟
poiuy12345
18-06-2008, 23:35
آمار ایران و شاید کل آمار مشکوک است. گرچه دلم میخواهد آمار ایران درست باشد ولی عقل میگوید که اینطور نیست. فکر کنم باز هم بیفرهنگی دردسر آفریده و برخی اندیشیدهاند که اینطور میتوان ایران را بالا برد. چند درصد از افزونههای فایرفاکس را ما نوشتهایم؟! آیا حتی اگر این آمار درست باشد آیا چیزی جز مصرفکنندگی ما را ثابت میکند؟
ما باید کار کنیم، کار و کار، و از آن راه خود را اثبات کنیم. با این گونه روشها به هیچ جا نخواهیم رسید.
ar.behnam
18-06-2008, 23:49
بچه ها اینا شورشو در آوردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هی داره زیاد میشه
چه خبره بابا
محال ممکنه
تا کی ادامه داره این بازی؟ منظورم ساعتشه؟
devil_ff2008
19-06-2008, 05:52
آقا اینی که شما دانلود کردینم همون نسخه beta 5 هست ؟
اینو من چند وقت پیش گرفته بودم
این با اون فرق میکنه ؟
آقا جون شما چرا شور واقعي نبودن آمار ايران رو مي خوريد؟
اگه آمار مشكلي داشته باشه مشكل از اوناست نه ايران
اگه هم واقعي باشه كه درود به ايرانيا
ar.behnam
19-06-2008, 10:07
آقا اینی که شما دانلود کردینم همون نسخه beta 5 هست ؟
اینو من چند وقت پیش گرفته بودم
این با اون فرق میکنه ؟
نسخه 5؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این آخرین وزژنی هست که داره اارائه میکنه شما چطوری 5 دانلود کردین؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
c0dest0rm
19-06-2008, 10:48
نسخه 5؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این آخرین وزژنی هست که داره اارائه میکنه شما چطوری 5 دانلود کردین؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه 5 نه! بتا 5 ! آزمایشی 5.
:11:
ar.behnam
19-06-2008, 11:54
نسخه 5 نه! بتا 5 ! آزمایشی 5.
:11:
اخه من نمیبینم چنین چیزی که شما ها میگین ! میشه ادرس بدین ببینم ؟
اینه منظورتون؟
ehsssssan
19-06-2008, 14:10
من دان کردم خیلی جالبه
G G Game
19-06-2008, 15:25
با وجود مشکلاتی که در روز ارائه فایرفاکس 3 برای سرورهای موزیلا بوجود آمد، نسخه نهایی این مرورگر در 24 ساعت نخست انتشار 8.3 میلیون دفعه توسط علاقه مندان دانلود شد.
موزیلا هدف خود را کسب رکورد جهانی 5 میلیون دانلود در نظر گرفته بود و با خوشحالی به این عدد 3 میلیون دیگر اضافه شد!
طبق اعلام رسمی بنیاد موزیلا و مدیر ارشد آن آقای مهندس"John Lilly" ارزش سهام موزیلا در بازار پس از معرفی نسخه نهایی فایرفاکس 3 به مقدار بیش از 4 درصد افزایش پیدا کرده است.
سرورهای موزیلا طی این 24 ساعت، مقدار 83 ترابایت اطلاعات را جابجا کرده اند و در بالاترین زمان تعداد 17000 دانلود هم زمان وجود داشته است. همچنین بطور میانگین تعداد 4000 نفر با هم این مرورگر را دانلود نموده اند.
مرورگر فایرفاکس 3 از طرف کاربران 200 کشور جهان دانلود شد و 10 کشور برتر در این زمینه به ترتیب عبارت بودند از:
1- آمریکا
2- آلمان
3- ژاپن
4- اسپانیا
5- انگلستان
6- فرانسه
7- ایران
8- ایتالیا
9- کانادا
10- لهستان
آقای "Erick Schonfeld" نویسنده وبلاگ معروف ]Techcrunch]" در این زمینه می گوید: "بله، فایرفاکس 3 در ایران بسیار با اهمیت است. و اینترنت اکسپلورر هیچ شانسی ندارد."
اینم هدیه میکروسافت برای تولد FIREFOX3[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه نویسان مایکروسافت را می توان از نخستین افرادی دانست که در اولین فرصت پس از ارائه فایرفاکس 3 یک کیک تولد به عنوان هدیه برای آن ارسال کردند.
منبع خبر:winbeta
ar.behnam
19-06-2008, 22:50
با وجود مشکلاتی که در روز ارائه فایرفاکس 3 برای سرورهای موزیلا بوجود آمد، نسخه نهایی این مرورگر در 24 ساعت نخست انتشار 8.3 میلیون دفعه توسط علاقه مندان دانلود شد.
موزیلا هدف خود را کسب رکورد جهانی 5 میلیون دانلود در نظر گرفته بود و با خوشحالی به این عدد 3 میلیون دیگر اضافه شد!
طبق اعلام رسمی بنیاد موزیلا و مدیر ارشد آن آقای مهندس"John Lilly" ارزش سهام موزیلا در بازار پس از معرفی نسخه نهایی فایرفاکس 3 به مقدار بیش از 4 درصد افزایش پیدا کرده است.
سرورهای موزیلا طی این 24 ساعت، مقدار 83 ترابایت اطلاعات را جابجا کرده اند و در بالاترین زمان تعداد 17000 دانلود هم زمان وجود داشته است. همچنین بطور میانگین تعداد 4000 نفر با هم این مرورگر را دانلود نموده اند.
مرورگر فایرفاکس 3 از طرف کاربران 200 کشور جهان دانلود شد و 10 کشور برتر در این زمینه به ترتیب عبارت بودند از:
1- آمریکا
2- آلمان
3- ژاپن
4- اسپانیا
5- انگلستان
6- فرانسه
7- ایران
8- ایتالیا
9- کانادا
10- لهستان
آقای "Erick Schonfeld" نویسنده وبلاگ معروف ]Techcrunch]" در این زمینه می گوید: "بله، فایرفاکس 3 در ایران بسیار با اهمیت است. و اینترنت اکسپلورر هیچ شانسی ندارد."
اینم هدیه میکروسافت برای تولد FIREFOX3[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه نویسان مایکروسافت را می توان از نخستین افرادی دانست که در اولین فرصت پس از ارائه فایرفاکس 3 یک کیک تولد به عنوان هدیه برای آن ارسال کردند.
ایول بالاخره هفتم شدیم
نمردیم و یه جا بالا بودبم
من خودم شخصا به 10-15 نفری که ثبت نام نکرده بودن به صورت مستقیم گفتم و دانلود کردند به همین دلیل فکر کنم آمار به واقعیت نزدیکه .
اونایی که از اخبارو امضا های ما و ... وارد این بحث شدند جای خود دارد
اما واقعا مرورگر فوق العاده ای هستش به خصوص نوار آدرس آن جالبترین قسمتش هست که اگه در سایتی بودی و آدرس رو
نمیدونی و میخوای بازم به اون قسمت بری فقط کافیه یک قسمت کوتاه title یا سربرگش رو که حتما یادتونه به فارسی یا انگلیسی
بنویسید و خود فایر فاکس واستون کرکره ای میاره لیست سایت ها رو به عنوان مثال من آدرس اینجا رو یادم نبود فقط نوشتم ""امروز""
خودش واسم لیست کرد و خیلی خوشم اومده
و اگه مستقیما یه مطلب فارسی یا انگلیسی رو توی آدرس بار بنویسی مستقیما به نتایج گوگل هدایت میشین .
قسمت search که واقعا مثل ورژنهای قبلی فوق العاده هستش و ...و ... و... 100 ها امکانات دیگر که در اینترنت اکسپلورر به هیچ
وجه پیدا نخواهید کرد .
زنده باد
alizshah
20-06-2008, 00:40
1- آمریکا
2- آلمان
3- ژاپن
4- اسپانیا
5- انگلستان
6- فرانسه
7- ایران
8- ایتالیا
9- کانادا
10- لهستان
ایول
7 خوبه حالا
راستی بچه ها خبر جدید اوردن حتما بزارن همین طور شما
thomas-anders
20-06-2008, 00:46
من همین الان دانلودش کردم تا نصبش کردم اومد م این تایپیکو خوندم
دمشون گرم خیلی زیباست
بینظیر
devil_ff2008
20-06-2008, 04:08
من که هیچ فرقی با نسخه Beta 5 نمی بینم
من اینو دو ماه پیش دانلود کردم
میشه یه عکس از مرور گرتون بذارید
ar.behnam
20-06-2008, 06:46
من که هیچ فرقی با نسخه Beta 5 نمی بینم
من اینو دو ماه پیش دانلود کردم
میشه یه عکس از مرور گرتون بذارید
این نسخه از فایر فاکس بیشتر تغیراتش برای کاربران mac هستش و عمده تغیرات رو اونها ملاحظه میکنند .
با اینکه روز دانلود تموم شده امام همچنان دانلود ایران بالا و بالاتر میره و امروز شاهد 402,000 مرتبه دانلود از جانب ایران بودم و دانلود کل 12 میلیون بار و
poiuy12345
21-06-2008, 02:45
سه سال تحقیق و توسعه، برطرف نمودن بیش از ۱۵۰۰۰ اشکال و بهبود بخش های مختلف، استفاده از موتور جدید جهت بارگزاری صفحات وب، امکان اجرا در سیستم عامل های مختلف، نتیجه تلاش صدها مهندس برنامه نویس است که بر روی فایرفاکس کار کرده اند. و سرانجام نتیجه کار آنها در قالب Fireox ۳.۰ به نمایش گذاشته شد. سرعت اجرای بسیار بالا، استفاده بسیار اندک از حافظه سیستم، نوار آدرسی که تنها با نوشتن چند کلمه می تواند حدس بزند شما وارد چه سایتی خواهید شد همگی باعث می شوند تا در جنگ بین مرورگرها این موزیلا فایرفاکس ۳ باشد که پرچم پیروزی را در اختیار می گیرد.
هنگامی که برای نخستین بار فایرفاکس ۳ را دانلود و نصب می کنید، هیچ نگرانی در رابطه با از دست دادن اطلاعات فایرفاکس ۲ خود نداشته باشید. از لیست صفخات بازدید شده گرفته تا Bookmark ها، تنظیمات صفحه نخست، تنظیمات جستجو و حتی لیست برنامه های دانلود شده همگی به همان صورت به فایرفاکس جدید منتقل می شوند. فایل اجرایی فایرفاکس ۳ در ۴۶ زبان مختلف از زبان آفریقایی تا اکراینی آماده دانلود است. حجم فایلی که به زبان آمریکایی-انگلیسی می باشد برای سیستم عامل ویندوز ۷.۱ مگابایت، برای سیستم عامل Mac OS X برابر ۱۷ مگابایت و برای لینوکس نیز ۸.۶ مگابایت است. نصب فایرفاکس ۲ بر روی یک سیستم معمولی مجهز به ویندوز XP زمانی کمتر از ۲۰ ثانیه نیاز دارد.
فایرفاکس ۳ نسبت به نسخه های قدیمی تر خود بسیار متفاوت است، هرچند که کماکان ظاهر پایه خود را حفظ کرده است. دکمه های Forward و Back با یکدیگر تریب شده اند و برنامه نویسی محیط ظاهری بگونه ای است که بر اساس سیستم عاملی که انتخاب می کنید با آن همسان می شود.
نتیجه تست سرعت و حافظه مصرفی
در گذشته، حافظه مصرفی توسط فایرفاکس با بازشدن هر یک صفحه Tab جدید تدریجاً افزایش پیدا می کرد و به همین دلیل توسعه دهندگان کاهش مصرف حافظه را به عنوان یکی از اهداف اصلی نسخه جدید در نظر گرفتند. موتور جدید بکار رفته در فایرفاکس ۳ جهت بارگزاری صفحات وب Gecko ۱.۹ می باشد که از هرز رفتن حافظه جلوگیری به عمل می آورد. جزئیات تخصصی در اینباره را می توانید در وبلاگ pavlov.net از برنامه نویسان تیم موزیلا مطالعه نمایید. در تست های انجام شده در ویندوز ویستا، که اطلاعات دقیقی نسبت به حافظه مصرفی توسط هر برنامه ارائه می کند پس از باز کردن ۱۰ صفحه وب با حجم بالا شامل فایل های صوتی و ویدیویی فایرفاکس ۳ تنها ۷۸ مگابایت حافظه را اشغال کرد. نمودار مقایسه بین دیگر مرورگرها را می توانید در تصویر زیر مشاهده کنید. فایرفاکس ۳ نه تنها بهتر از دیگر مرورگرها بود بلکه از نسخه پیشین خود نیز بهتر عمل نموده است.
حتی باز کردن یک سایت ر از کدهای جاوا نیز تغییری در عملکرد آن بوجود نیاورد. در تست انجام شده توسط نرم افزار مرجع SunSpider JavaScript بر روی یک سیستم مجهز به پردازنده ۲.۴ گیگاهرتز Athlon ۶۴ و یک Mac Book نتایج بدست آمده بدین ترتیب بود. اینترنت اکسپلورر ۷ هیچ حرفی برای گفتن ندارد و حتی Safari نیز در سیستم عامل اختصاصی اش Mac OS X کم آورده است. همچنین، نتیجه تست باز کردن یک صفحه وب کاملاً استاندارد (W۳) توسط مرورگرهای مختلف بدین ترتیب بود. فایرفاکس در زمان ۲۴۵ میلی ثانیه، اپرا در زمان ۲۴۹ ثانیه و اینترنت اکسپلورر در مدت زمان ۱.۳۵۲ میلی ثانیه.
همچنین دو تست در رابطه با سرعت راه اندازی فایرفاکس ۳ انجام گرد. تست گرم و تست سرد. که تست سرد مربوط به اجرای فایرفاکس است بلافاصله پس از بالا آمدن سیستم و دقیق تر از تست گرم می باشد. در این آزمایش فایرفاکس ۳ با تفاوت پشت سر اینترنت اکسپلورر و اپرا قرار می گیرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.