مشاهده نسخه کامل
: برنامه لیست سیاه برای N70
Samad_GH
05-06-2008, 10:10
با سلام
اگه میشه لطف کنید یه برنامه واسه بلوک کردن تماس های انتخابی بزارید(همون لیست سیاه میشه فکر کنم)
راستی این لیست سیاه واسه اس ام اس هم کاربرد داره؟ اس ام اس رو هم میشه باهاش بلوک کرد؟
mohammad hamed
05-06-2008, 21:10
این برای بلوک کردن تماس ها برای N70
بعد از نصب شماره سریال نمایش داده می شود که آن را یادداشت و در برنامه وارد کنید100% تست شده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Samad_GH
12-06-2008, 22:17
این برای بلوک کردن تماس ها برای N70
بعد از نصب شماره سریال نمایش داده می شود که آن را یادداشت و در برنامه وارد کنید100% تست شده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز این برنامه نصب نمیشه، رو 2تا N70 امتحان کردم:41:
mohammad hamed
13-06-2008, 18:33
چه اروری میده
من خودم یک ساله که روی N70 چند باره نصب کردمو دارهم باهاش کار میکنم
اررور رو بگو
Samad_GH
14-06-2008, 22:36
چه اروری میده
من خودم یک ساله که روی N70 چند باره نصب کردمو دارهم باهاش کار میکنم
اررور رو بگو
Aplication May Not Be Compatible With Phone
mohammad hamed
15-06-2008, 18:01
ببین تاریخ گوشیت درسته یا نه به میلادی
اگر درسته نمی دونم مشکل از کجاست .چون خودم دورباره همینو روی گوشی خودم نصب کردم.
در ضمن اگر پیغام بله یا خیر هست یه بار بله رو امتحان کن یه بار هم خیر بیین درست میشه با نه
اگر نشد بگو یه برنامه دیگه بدم ولی انی عکس العملش خیلی بالاست
Samad_GH
15-06-2008, 22:48
دستت درد نکنه، مشکل حل شد.
برنامش حرف نداره.
mohammad hamed
18-06-2008, 07:02
میشه بگی که چه کاری انجام دادی تا رفع شد؟
FarzadSport
18-06-2008, 14:18
سلام...
منم بابت برنامه خوبتون ممنونمودانلود کردم و هیچ مشکلی هم نداشت.
البته همون پیام خطایی که یکی از دوستان گفته بودند برای منم ظاهر شد و پس از اون پرسیده بود که آیا میل به خروج از نصب برنامه هستید یا خیر که با انتخاب گزینه خیر به راحتی برنامه نصب شد و کار کرد.
باز هم ممنونم.
FarzadSport
26-06-2008, 13:47
ببخشید میشه کمکم کنید؟
عضویت شما در این سایت تبریک میگم ولی هنوز نیومده که اخطار گرفتین!:18:یه مقدار بیشتر رعایت کنید بهتره...
دوست عزیز شما مشکلتون رو بگید در کجای کار هست تا راهنماییتون کنیم...
اگه لطف کنید بگین در چه زمینه ای کمک میخواهید بهتر هستش...
با این حال من توضیحات لازم رو درباره نصب این برنامه بهتون میگم:
بعد از دانلود برنامه از طریق لینکی که دوستمون قرار داده گوشی خودتون رو از طریق کابل USB مربوطه به کامپیوتر خودتون متصل میکنید.
سپس برنامه رو در کامپیوتر اجرا کرده و در پیغامی که به شما داده میشه گزینه YES رو انتخاب میکنید پس از اون در گوشی از شما سوالی میشه که در رابطه با نصب برنامه در گوشی هستش و در اونجا هم باید گزینه YES رو انتخاب کنید.
در مرحله بعد که در حال نصب برنامه بر روی گوشی هستش برنامه مورد نظر در حین نصب به شما پیغامی مبنی بر خطا و اررور خواهد داد و از شما میپرسه که آیا مایل به خروج از برنامه هستید یا خیر که در اون مرحله شما باید گزینه NO را انتخاب نمایید...(متن پیام اررور : Aplication May Not Be Compatible With Phone )
پس از آن به راحتی برنامه نصب خواهد شد و شما میتوانید به ترتیب مراحل زیر در گوشی خود از این برنامه استفاده کنید :
Menu==>My Own==>iVoice Call
پس از انجام مراحل بالا وارد برنامه شده و میتوانید به راحتی از برنامه استفاده کنید...
بازم اگه سوالی داشتید در خدمتم...
موفق باشید...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.