ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند نکته مهم و لازم در مورد 8600gt

linkinkurd
05-06-2008, 01:20
سلام دوستان...
با توجه به اینکه کارت 8600 جی تی این روزها نسبت به قیمتش بازدهی خوبی داره و شدیدا هم داره فروش میره لازم دونستم به عنوان یه مصرف کننده این کارت نکاتی رو یاد آور بشم... با اجازه اساتید انجمن که هرچی می دونم از اوناست :

من دی ماه 86 بود که با توجه به مقدار بودجه ای که داشتم... بهترین مدلی که می تونستم بخرم 8600GT بود.
طبق معمول به انجمن اومدم و موضوع رو مطرح کردم. اون موقع هنوز 8600 مثل الان باب نشده بود. خلاصه با توجه به نظر دوستان و موجودی مغازه (من شهرستانم) و وسعت بودجه تصمیم به خرید بدند XFX گرفتم. از اون موقع تا الان مهمترین تجاربم رو اینها می دونم :

1- دوستان بازدهی رمهای DDR3 چندین برابر DDR2 هست. حتی اگر ظرفیتش چند برابر کمتر باشه... یعنی مثلا 8600GT 256 DDR3 از کارت 8600GT 1GB DDR2 بهتر عمل میکنه... مواظب باشید کلاه سرتون نره. من اول 512 DDR2 رو بهم قالب کردن که بعد از 2 هفته بردم پسش دادم و بدون اختلاف قیمت DDR3 256 رو گرفتم.

2- دوستان این کارت بسیار بسیار عالی و راحت اورکلاک میشه... خیلی هم جا دااره واسه اور شدن. برای راهنمایی لازم در مورد اور کردن به انجمن مربوطش مراجعه کنیدکه اور کردن رو حتما پیش نهاد می کنم...

3- در هنگام بازی کردن بازی های سنگین سعی کنید Resolution رو پایینتر بیارین و در عوض جزییات و Anti Alliasing رو بالاتر ببرین که بهتر جواب میده.

4- در مورد قیمت کارت مواظب باشد چون تنوع مدل ها ماشاالله به لطف چین زیاده... کلا برند XFX هم قیمتش مناسبه و هم کیفیتش خوب در مورد 8600GT

5- فن کارت XFX 8600GT بسیار نویز داره کلا... از صدای شدید فن پس از روشن کردن تعجب نکنید!!!

6- حتما حتما حتما آخرین Forceware رو براش دانلود کنین که واقعا تاثیر داره...

امیدوارم مفید بوده باشه.

MicroSystem
05-06-2008, 10:13
بنچماركي از Ddr2-512 و Ddr3-256 داري؟

__siavash__
05-06-2008, 12:47
منم حدود یه ماه پیش یه سیستم گرفتم که با توجه به بودجه قیمتی بین 120 تا 150 برای گرافیک داشتم که
کارت Geforce 8600 GT 512 DD2 رو به من پیشنهاد کردند بعد من برند XFX میخواستم بهم گفتند امتیازی که همین کارت با برند Zogis گرفته 75 تا بیشتر از XFX بوده که خلاصه من با برند Zogis رو گرفتم

اما حالا که تحقیق کردم دیدم که اگر Geforce 8600 256 DD3 رو حتی با برند XFX گرفته بودم بهتر بود که اختلاف قیمت چندانی هم ندارند !!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید