مشاهده نسخه کامل
: اس ام اس فارسی ان 70
farzad_2269
03-06-2008, 19:08
نرم افزاری برای فارسی نویسی اس ام اس در گوشی ان 70 می خوام . تا حالا برنامه های زیادی را امتحان کردم ولی جواب نداده اند . :41:
rahnemoun
04-06-2008, 00:02
نرم افزاری برای فارسی نویسی اس ام اس در گوشی ان 70 می خوام . تا حالا برنامه های زیادی را امتحان کردم ولی جواب نداده اند . :41:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با استفاده از یک برنامه مدیریت فایل مثل FileMan به آدرس C:\System\Data برید و یک فولدر جدید به نام Multitap درست کنید و فایل بالا رو در اونجا (یعنی آدرس C:\System\Data\Multitap) کپی کرده و یکبار گوشی رو خاموش و روشن کنید و حالا زبان فارسی هم به لیست زبان هاي نوشتاری شما اضافه شده! البته در این لیست اسمی از فارسی نمی بینید ولی یک آیتم بدون اسم وجود داره که همون زبان فارسی هست. من خودم روی گوشی های N70 و N72 امتحان کردم. اگه در موقع تایپ بجای حروف فارسی (پ ژ گ چ) شکل مربع ظاهر شد٬ حرف بعدی رو که تایپ کنید٬ حرف مورد نظر ظاهر میشه.
رامين :11:
abednejad
04-06-2008, 22:37
اگر اطلاع داشته باشيد در گوشی هايي مثل n73 795 3250 و غيره زبان فارسی بصورت پيش فرض ندارند و مشکلاتی را برای فارسی نوشتن بوجود آورده اند
من يه برنامه برای گوشی های نوکيا طراحی کردم(البته چون با جاوا طراحی شده روی سونی اريکسون هم کار می ده) که مستقيما می توانيد با فشردن صفحه کليد فارسی بنويسيد و حتی آن را اس ام اس کنيد بدون اينکه در پيام های ارسالی ذخيره شود (قابل توجه آنهايي ک دوست ندارند کسی بدونه چی و واسه کی اس ام اس کردن )
اگر برنامه رو می خوايد به ايميل يه ميل بزن
sendwithdotnet@yahoo.com
rahnemoun
04-06-2008, 23:46
اگر اطلاع داشته باشيد در گوشی هايي مثل n73 795 3250 و غيره زبان فارسی بصورت پيش فرض ندارند و مشکلاتی را برای فارسی نوشتن بوجود آورده اند
من يه برنامه برای گوشی های نوکيا طراحی کردم(البته چون با جاوا طراحی شده روی سونی اريکسون هم کار می ده) که مستقيما می توانيد با فشردن صفحه کليد فارسی بنويسيد و حتی آن را اس ام اس کنيد بدون اينکه در پيام های ارسالی ذخيره شود (قابل توجه آنهايي ک دوست ندارند کسی بدونه چی و واسه کی اس ام اس کردن )
اگر برنامه رو می خوايد به ايميل يه ميل بزن
sendwithdotnet@yahoo.com
دستت درد نکنه ولي اگه مي خواهي بدي، همينجا بذار که همه استفاده کنند، ديگه ارسال ايميل براي چيه؟!؟!؟
ضمنا اين راهي که من گفتم براي گوشي هاي OS7 , OS8 جواب داده براي سري OS9 هم از برنامه Crystal Farsi ميشه استفاده کرد.
رامين :11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.