مشاهده نسخه کامل
: يك قفل عجيب كه با هيچ برنامه اي رايت نمي شه!!!!
Siavash_S500
03-06-2008, 18:25
با سلام و عرض ادب.
1 سئوال:
1. از يك سي دي مي خواستم ايميج بگيرم. با همه برنامه هاي رايت امتحان كردم. وقتي برنامه شروع به ايميج گيري مي كنه 20 يا 30 ثانيه ايميج مي گيره و تمام. از session اول ايميج گرفته مي شه و از session هاي بعدي اصلا ايميج گرفته نمي شه و ايميج گيري به پايان مي رسه و OK ميده. اطلاعات سي دي در session هاي بعدي سي دي قرار گرفتن. وقتي ايميج رو باز مي كنم هيچي توش نيست!!!
آيا كسي مي دونه اين قفل چطور گذاشته شده؟؟
amirkhan_20e20
03-06-2008, 19:32
شما یه چک بکن احمالا خطی چیزی روش نیست ؟
ژولی لسکو
03-06-2008, 20:19
با ایزوبوستر از سیشن مورد نظر کپی بگیر
یا
Extras menu==>Save track در نرو ...
امتحان کن
papa_toop
03-06-2008, 22:40
عزیز من شما با CloneCD 2.2 امتحان کن ولی با شرایط زیر:
1-سیدی رو توی سیدی رایتر بزار
2-بعد سه تا گزینه ی پایین رو روشن کن بعد یا علی
کلون 2.2 رو می تونی از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود کنی
اگه نشد با ایزو باستر سیدی رو باز کن بعد عکس بگیر بزار اینجا تا بچه ها کمکت کنند
Siavash_S500
04-06-2008, 17:42
من سي دي رو رايت كردم. مي خوام بدونم اين قفل رو چطوري ميشه اعمال كرد.
مسئله ديگه اينكه روي سيدي دو تا پوشه با يك نام وجود داره. كه وقتي پوشه اول رو كپي كي كنيم و مي خوايم پوشه دوم رو هم كپي كنيم ويدوز پيغام مي ده كه اين دو پوشه يك نام دارن و Overwrite كنم يا ....
كسي از دوستان مي دونه چطور ميشه دو پوشه با نام دقيقا يكسان روي سيدي ايجاد كرد؟
ژولی لسکو
04-06-2008, 21:34
سلام
من یکی درست کردم
اگه این باشه که خیلی سادست.
ولی مطمئن نیستم.
مال شما توی سی دی هم دو تا پوشه رو نشون میده؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم فایل:
Siavash_S500
05-06-2008, 09:08
ممنون كه جواب دادين.
توي سيدي هر دو رو نشون ميده. شما اينو چطوري درست كردين؟
ژولی لسکو
05-06-2008, 19:11
سلام
این یه تولز کوچیکه که برای کسایی که با هکس کاری مشکل دارن ساختم
امیدوارم بدرد بخوره
البته فعلا فقط یه اسم که حتما 9 کاراکتر داشته باشه باید بدین و اگه دیدم بدرد خورد و عمری هم بود کاملش میکنم
هر کاری کردم حتی پس از رایت هم نتونستم دو تا پوشه رو نشون بدم
ولی توی ایزوبوستر و وین ایزو و... قشنگ نشون میده
کسی بلده لطفا کمک کنه تا کامل بشه
به قول پرشین عزیز ؛ گریتینگ هم محفوظه!
فکر نکنم آموزش دستی نیاز باشه دیگه
موفق باشین
---------------------
حجمش مجموعا کمتر از 2 مگ
هر دو رو دانلود کنید و استخراج کنین و ستاپ رو نصب کنین و Have Fun
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mahramasrar2
05-06-2008, 21:52
جالبه !! عجيب نيست؟
چي شده ژولي تو هم ريليس كار شدي؟
مگه تو امتحان نداري بچه؟!!
ژولی لسکو
05-06-2008, 22:13
بچه درساشو توی طول ترم خونده! الان دوره میکنه!
چند روز خوندم امروز اینقدر این کار برام جالب بود که وقت گذاشتم روش
لطفا نتیجه تست رو بگین و پیشنهادی هست هم بگین
راستی کاربر فعالیت مبارک محرم
شیرینی فراموش نشه کم پیدا
Siavash_S500
06-06-2008, 13:22
من متوجه منظورتون نشدم!!!!
طريقه ساخت دستي دو تا پوشه رو توي يك Image آموزش بدين. اين Setup چكار ميكنه؟؟؟؟
ژولی لسکو
06-06-2008, 15:24
شما ستاپ رو نصب کن
حالا اسم پوشه ای که میخای دو تا ازش داشته باشی بهش بده البته حتما 9 کاراکتر داشته یاشه
یه ایمیج براتون میسازه با دوتا پوشه همنام با همون اسم دلخواه که بهش دادین
اسم غیرمجاز هم قبول میکنه
حالا ایمیج رو با آلترا ایزو بار کن و اطلاعات بریز توش و ...
آقای ص قبلا باهوشتر بودین!
مخلصیم
ژولی لسکو
06-06-2008, 16:44
آموزش دستي هم براش نوشتم
چون آموزش هست گذاشتم توي بخش آمورش
يعني :
mahramasrar2
06-06-2008, 19:34
سلام ژولي جان
با تشكر از وقتي كه گذاشتيد اين رو اول از همه ميگم چون طبق معمول اول ميرم سراغ معايب براي همين گفتم اول تشكر كنم تا اول خوشحال بشي بعدا دلگير!!!
راستش برنامه رو داونلود كردم واول از همه چيز بايد يك توصيه بكنم
براي انتخاب upload center از نظر من megaupload بسيار مناسب است چرا؟
اولا فايل را تا حجم بسيار زياد مي پذيرد وشما مجبور به split كردن فايل خود نيستيد
دوم اينكه با داونلود يك تولبار كوچك يك مگابايتي امكان داونلود با خاصيت رزيوم را آنهم با سرعت معادل با سرعت واقعي isp شما مي دهد
سوما= من آنجا سهام دارم پس به فكر سهام من هم باشيد !!!
حالا مي رويم سراغ برنامه شما
پس از داونلود وحتي در حين داونلود رفيق آپديت شده من يعني kaspersky پايش را در يك كفش كرده بود و با التماس و پافشاري بسيار از من مي خواست تا به او اجازه دهم فايل شما را در دم معدوم كند آنچنان كه اثري از خودش و ويروس احتمالي ان باقي نماند !!
البته من كسپر را به سكوت دعوت كردم ودر ميان بهت وحيرت او وگاها نق ونوق همراه با جيق هاي گوش خراش !! برنامه را نصب كردم ظاهرا اختلاف كسپر با فايل پكر شما كه احتمالا morphine است بوده ! مي دانيد كسپر ذاتا از بعضي از پكر ها خوشش نمي آيد
با تست برنامه متوجه شدم كه interface برنامه بسياز ضعيف ودر واقع راضي كننده نيست
مشكل بعدي امكان custom براي نوع حروف قرار دادي جهت نام گذاري پوشه ها وجود ندارد به عبارتي ديگر امكان انتخاب فونت ويا كاراكتر هاي خاص وجود ندارد
مشكل سوم اين است كه گاهي ما نمي خواهيم حتما كاراكتر هاي ما مثلا 9 حرف باشد پس شما بايد اين گزينه را نيز قابل تغيير كنيد
مشكل چهارم عدم امكان كار بصورت همزمان با درايو هاي مجازي ويا برنامه هاي مشابه است وشما حتما بايد با برنامه هاي جانبي كار را تكميل كنيد
مشكل بعدي عدم وجود help بود كه لطف كرديد وضميمه كرديد
حالا يه سئوال: حجم برنامه حتما مي بايست 1.80 مگ مي بود؟ اين كار رو نمي شد با يك برنامه مثلا 200 كيلوبايتي انجام داد؟
حالا مزيت هاي برنامه
اولا ويندو يا پنجره كار با برنامه بسيار كوچك است و در جيب جا مي شود!!
دوم اينكه انگيزه يا ايده پشت اين جريان اميد وار كننده است
سوم اينكه برنامه يا ايميج ساخته شده بدون پيغام خطا و يا error كار مي دهد كه بابت اين جريان 20 امتياز از 1200 امتياز ممكنه را به شما مي دهم مابقي را با روءساي مگاآپلود حساب كنيد
حالا يك توصيه :
بهتر است امكان استفاده از كاراكتر هاي غير يونيكد را به برنامه بدهيد در اين صورت كار شكستن آن سخت تر مي شود اگر چه ايزوباستر با يك حركت نمايشي درخور به جاي كاراكتر ها مربع مي گذارد وپوشه را مي گشايد البته اين قضيه نبايد باعث ياس شما شود بلكه بايد به تحقيقات خود ادامه دهيد
در پايان از شما سپاسگذارم واز زحمات شما قدرداني مي كنم
اميد به اينكه در راه تكميل يا ارتقاي آن بكوشيد
ژولی لسکو
06-06-2008, 20:40
سلام محرم جان
1- در مورد آپلودسنتر حس ناسيوناليستي من رو ناديده نگير! ولي به زودي يه جاي مناسب گير ميارم./ممنون از پيشنهاد
يعني دارم ولي پرشينگيگ جديدا مثل خرسي شده که ميره توي خاب زمستوني! بايد مرتب بيدارش کرد.
2- ويروس هم که شما بايد بدوني وقتي فايل رو پک کني حماقت آنتي ويروسها و خصوصا کاسپر گل ميکنه/شما که منو ميشناسي فکر نکنم شک کني
دفعه بعد پک نميکنم ببينم ايراد بني اسراييلي(بحث سياسي نشه!) از کجا گير مياري!
3- در مورد اينترفيس هم بگم حق با شماست ولي خداييش وقتي قراره فقط 5نفر(نه 50نفر) دانلود کنن و فقط يه نفر نظر و پيشنهادي داشته باشه
خودت خداييش حاظري وقت بذاري؟ اونم با کامي که هر 1 ساعت 10 بار هنگ ميده! پس همون گراديان رنگ هم که رفتم صدقه سري رفتم!
4- حجم هم زياده که ديگه فعلا فقط Lua بلدم اونم کامپايلرش حجمش زياده و اصل اون حجم مال اونه ، تقصير من چي بيده
البته يه بزرگواري راهنمايي لازم رو کرده و تابستون ميرم تو کار C , C++ و اين حرفها ...
5- فعلا فقط Asci ساپورت ميکنه و از Unicod که بشه Symbol يا Special Character رفت خبري نيست يعني ژوليت مشکلي نداه
ولي ايزو قاط ميزنه و مشکل از کامپايلر هست که Unicod رو هنوز ساپورت نکرده.البته من برات کاراکتر اسکي ميذارم هلو! ايزوبوستر کيلو چنده
ايزوبوستر رو خيلي وقت پيش سوتش کردم ولي ريليز نکردم و چند چيز ديگه که گذاشتم کارم روي شناخت ساختار ايزو تموم بشه يه ISO-Hacker بسازم
و خصوصي بين دوستان بدم بيرون.
6- يه پيشنهاد خوب از حرفات گرفتم که گريتينگش محفوظه!
7- سعي ميکنم تا 31 کاراکتر که همه نرم افزارها بطور معمول ميپذيرن بذارم براي نامگذاري و اين يه هفته کار نياز داره و هنوز مطمئن نيستم و حتي نميدونم
کاربرد اين روش اصلا کجاست! يکي من رو روشن کنه اين دو فولدر کاربردي براش هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8- واقعا اين تولز کوچيک نياز به هلپ داشت! کلش يه InputObject بود و يه Button !خودت زحمت هلپو بکشي ممنون ميشم . آناليزت که خوبه
9- ببين آدمو وادار ميکني چقدر تايپ کنه!
10- اينم براي اينکه ده تا بشه بلکه ناپلئوني قبول شم!
مخلصيم
mahramasrar2
06-06-2008, 20:51
lمرسي ژولي
راستش اين برنامه كاربرد داره خوب هم كاربرد داره
راستش جاش رو هنوز مطمئن نيستم!!
در رابطه با برنامه isohacker يا شوت كردن ايزوباستر خوشحال مي شوم كارت رو تست كنم
با تشكر
omid.sarmad
06-06-2008, 21:24
جالب بود.
(نقاط ضعف قبلا ذکر شده اند)
ژولی لسکو
07-06-2008, 16:28
lمرسي ژولي
راستش اين برنامه كاربرد داره خوب هم كاربرد داره
راستش جاش رو هنوز مطمئن نيستم!!
در رابطه با برنامه isohacker يا شوت كردن ايزوباستر خوشحال مي شوم كارت رو تست كنم
با تشكر
انشالله بعد از امتحانات
جالب بود.
(نقاط ضعف قبلا ذکر شده اند)
لطف دارین
---------------------------------------
این یه خورده بهتر از قبلیه
کافیه این دیتابیس رو جایگزین قبلی کنین
دیگه آپدیت نمیشه به دو دلیل: :41:
1-آموزش دستی رو گذاشتم تو بخش آموزش:13:
2-هنوز کسی لو نداده این چه کاربردی داره!:18:
stardust
07-06-2008, 16:55
سلام خوب بود ژولی
----------------------------------------------------
این کار خیلی قدیمی هست 2 سال پیش توی کارهای نسل جوان مشهد ازش استفاده میشد
Siavash_S500
07-06-2008, 18:34
با سلام و تشكر از دوستاني كه لطف مي كنن و جواب مي دن.
اين عكس از سي دي كه گفتم فقط از Session 1 ايميج مي گيره و ايميج گيري به Session 2 كه اطلاعات توشه نمي رسه. ايميجي كه توسط كلون يا هر برنامه اي گرفته مي شه خاليه و ايميج گيري چند ثانيه بيشتر طول نمي كشه.
من مي خوام بدونم اين قفل چطور گذاشته شده و رايت كردنش رو بلدم.
Siavash_S500
07-06-2008, 18:36
اين دو تا عكس هم از سي دي كه گفتم دو تا پوشه دقيقا با يك نام توش هست. راز اينو كسي مي تونه پيدا كنه؟؟؟
(البته كه اساتيد من مي تونن.)
hakhamanesh
07-06-2008, 22:57
نميدونم در اون سي دي هم از روش من استفاده شده يا نه اما من به روش خودم ساختم
stardust
07-06-2008, 23:15
این نمونه قفل رو با Ccd Lock میزارن
و شکستنش هم آسونه
Siavash_S500
07-06-2008, 23:23
اگر شما از روش استفاده کاراکتر های خالی واسه ساخت این دو فولدر استفاده کردین مسلما این سی دی اینجوری نیست. چون وقتی دو تا فولدر رو بخوایم روی هارد کپی کنیم، اولی که کپی شد، واسه دومی ویندوز پیغام Over write می ده و می خواد اولی رو روی دومی کپی کنه. پس نام فولدر ها دقیقا یکی هست.
حالا یک چیز جالب تر اینکه من از سی دی یک ایمیج تهیه کردم و توی IsoBuster بازش کردم. فولدر LOCK.CD دیده می شه.
ولی توی هر کدوم از برنامه های MagicISO WinISO UltraISO که ایمیج مذکور رو باز می کنم فولدر LOCK.CD دیده نمی شه.
اگر این پوشه Super hidden شده بود باید توی برنامه های MagicISO WinISO UltraISO دیده می شد.
کسی از دوستان می دونن چرا دیده نمی شه این فولدر؟؟؟
اینم عکس از IsoBuster و UltraISO وقتی ایمیج رو توشون باز کردم. توجه کنید به فولدر LOCK.CD که توی IsoBuster نشون داده شده ولی توی UltraISO نشون داده نشده. واسه MagicISO WinISO هم عین UltraISO هست.
ممنون می شم اگر اساتید کمک کنن.
Siavash_S500
07-06-2008, 23:27
این نمونه قفل رو با Ccd Lock میزارن
و شکستنش هم آسونه
اصلا بحثمون شکستن قفل نیست عزیز!!!! قفل که شکسته شد رفت.
موضوع ساختن دو فو لدر همنام توی سی دی هست و دلیل نشون داده نشدن فولدر LOCK.CD در برنامه های UltraISO و ...
mahramasrar2
07-06-2008, 23:28
هخا جان ميشه در مورد روش خودت يه توضيحي بدي؟
تصوير نشون ميده پوشه ها در درايو C هستند نه درون Cd چطور چنين چيزي ممكنه؟
شما رجيستري ويندوز رو دستكاري كردي؟!!!
شايد هم از فوتوشاپ استفاده كردي!!
mahramasrar2
07-06-2008, 23:36
توجه کنید به فولدر LOCK.CD که توی IsoBuster نشون داده شده ولی توی UltraISO نشون داده نشده. واسه MagicISO WinISO هم عین UltraISO هست.
دوست من
پوشه ها يكي هستند فقط ULTRAISO به علت هوش كمتر نام CRYPTE را نشان مي دهد وISOBUSTER به علت هوش بيشتر نام قبل از CRYPTE
اگر بخواهم كامل تر بگويم
شما در CD قبل از تغيير نام وانتخاب يك نام FAKE پوشه هاي زير وجود داشته
AUTORUN
LOCKCD
SETUP
اكنون اطلاعات در مرحله اول در SESSION اول بروي CD رايت شده
درمرحله دوم تنها پوشه LOCKCD تغيير نام داده شده ويك نام مشابه برايش انتخاب شده
البته مي توان در اين مرحله يك پوشه ديگر ساخت ونام آنرا به پوشه AUTORUN تغيير داد
اكنون براحتي CD در SESSION دوم رايت شده وشما را در شگفتي فرو برده!!
البته ISOBUSTER در اين گونه مواقع كمتر سرش كلاه مي رود ولي در برنامه هاي ديگر كلاه همچنان وجود دارد!
Siavash_S500
07-06-2008, 23:40
با اجازه هخامنش عزیز.
فکر می کنم اینکارو کرده باشن. ( یعنی این یه راهه واسه ساختن این فولدر ها)
در این روش شنا یک فولدر با نام مثلا AUTORUN بسازین. بعد فولدر بعدی رو با همان نام AUTORUN ولی در آخر اسم کلید Alt رو بگیرین و 0160 رو بزنین اخر N در کلمه AUTORUN یک کاراکتر خالی اضافه می شه که دیده نمی شه ولی نام دو تا فولدر رو از هم مجزا می کنه و ویندوز گیر نمی ده.
اگر این دو فولدر رد بخواین جایی کپی کنین چون اسمهاشون یکی نیست( همنام دیده می شن) پیغام Over write داده نمی شه و کپی انجام می شه.
ولی توی سی دی نامها دقیقا یکی هستن.
Siavash_S500
07-06-2008, 23:44
دوست من
پوشه ها يكي هستند فقط ULTRAISO به علت هوش كمتر نام CRYPTE را نشان مي دهد وISOBUSTER به علت هوش بيشتر نام قبل از CRYPTE
متوجه منظورتون نشدم عزیز!!
کدوم پوشه ها یکی هستن؟ هوش !!!!!!!
می شه توضیح بدین همینکار با هوش و بی هوش رو چطوری می تونیم انجام بدیم؟؟؟
mahramasrar2
08-06-2008, 00:06
با اجازه هخامنش عزیز.
فکر می کنم اینکارو کرده باشن. ( یعنی این یه راهه واسه ساختن این فولدر ها)
در این روش شنا یک فولدر با نام مثلا AUTORUN بسازین. بعد فولدر بعدی رو با همان نام AUTORUN ولی در آخر اسم کلید Alt رو بگیرین و 0160 رو بزنین اخر N در کلمه AUTORUN یک کاراکتر خالی اضافه می شه که دیده نمی شه ولی نام دو تا فولدر رو از هم مجزا می کنه و ویندوز گیر نمی ده.
اگر این دو فولدر رد بخواین جایی کپی کنین چون اسمهاشون یکی نیست( همنام دیده می شن) پیغام Over write داده نمی شه و کپی انجام می شه.
ولی توی سی دی نامها دقیقا یکی هستن.
با تشكر روشي كه در بالا ذكر كرديد از TRICK هاي ويندوز است كه استفاده اش را فراموش كرده بودم
زيركانه بود!
درباره نحوه ساخت پست قبلي خودم را تكميل كردم لطف مطالعه فرموده وآنرا تست كنيد سپس نتيجه را اعلام فرمائيد
stardust
08-06-2008, 03:23
سلام دوستان خسته نباشید
من نمیدونم اینو واسه چی لازم دارین اما راههای زیادی داره
Siavash_S500
08-06-2008, 07:38
دوست من
اگر بخواهم كامل تر بگويم
شما در CD قبل از تغيير نام وانتخاب يك نام FAKE پوشه هاي زير وجود داشته
AUTORUN
LOCKCD
SETUP
اكنون اطلاعات در مرحله اول در SESSION اول بروي CD رايت شده
درمرحله دوم تنها پوشه LOCKCD تغيير نام داده شده ويك نام مشابه برايش انتخاب شده
البته مي توان در اين مرحله يك پوشه ديگر ساخت ونام آنرا به پوشه AUTORUN تغيير داد
اكنون براحتي CD در SESSION دوم رايت شده وشما را در شگفتي فرو برده!!
البته ISOBUSTER در اين گونه مواقع كمتر سرش كلاه مي رود ولي در برنامه هاي ديگر كلاه همچنان وجود دارد!
ممنون از جوابتون.
به عکس پست 24 دقت بفرمائین. من تنها از session آخر ایمیج گرفتم. پس اییج تنها یک session داره و راهی که شما فرمودین منتفیه و اینجا کاربردی نداره.
Siavash_S500
08-06-2008, 07:42
سلام دوستان خسته نباشید
من نمیدونم اینو واسه چی لازم دارین اما راههای زیادی داره
ممنون stardust جان.
کاش یک عکس از داخل CD هم می گذاشتی ببینینم اونجا فولدر ها چطور نشون داده شدن؟ آیا توی سی دی هم همه فولدر های همنام نشون داده می شن؟
اگر نشون داده می شن لطف کنین نحوه کار رو توضیح بدین.
stardust
08-06-2008, 11:38
اینم تصویر توی درایو مجازی
من این کارو با برنامه های HEX EDITOR انجام میدم و واسه انجامش قائده و قانون خاصی ندارم
همون طور که دیدید توی تصویر قبل یک سری فایل بدون نام و پسوند به طور ناخواسته با حجمهای بالا ایجاد شده که نشانگر
این موضوع هست اما با کمی تلاش میتونید این کار رو انجام بدین که در نهایت از نظر من کار بدرد بخودی نیست
Siavash_S500
08-06-2008, 19:06
یعنی چی قائده و قانون خاصی ندارم !!!!!!!!!!
بالاخره این کار یک روش داره.
اگر امکان داره توضیح بدین خواهشن.
omid.sarmad
08-06-2008, 19:57
یعنی چی قائده و قانون خاصی ندارم !!!!!!!!!!
بالاخره این کار یک روش داره.
اگر امکان داره توضیح بدین خواهشن.
سلام.شما با Ultra iso چندتا فولدر کنار هم درست کن با تعداد کارکترهای یکسان درست کن.
مثلا
ace
bde
khy
lki
541
بعد image رو ذخیره کن و با یه هگزا ادیتور مثله win hex ایمیج رو باز کن.
بعد با زدن کلیدهای Ctrl+h اسامی انتخای رو با اسم مورد نظر جایگزین کن.
Siavash_S500
09-06-2008, 06:37
با تشکر از omid.sarmad
ای کاش قبل از اینکه دوستان می خواستن لطف کنن و جوتبی بدن اول تست می کردن و بعد جواب می دادن.
این راه عملی نیست. با این کار یا در سی دی یک فولدر نشون داده می شه یا همنام نشون داده نمی شن.
خواهشن قبل از پست دادن تست کنین اگر چیزی که می گین عملی بود بعد عنوان کنین.
omid.sarmad
09-06-2008, 12:43
با تشکر از omid.sarmad
ای کاش قبل از اینکه دوستان می خواستن لطف کنن و جوتبی بدن اول تست می کردن و بعد جواب می دادن.
این راه عملی نیست. با این کار یا در سی دی یک فولدر نشون داده می شه یا همنام نشون داده نمی شن.
خواهشن قبل از پست دادن تست کنین اگر چیزی که می گین عملی بود بعد عنوان کنین.
سلام.سیاوش عزیز تست شده.
ضمنا شما دنبال پاسخ میگردی، شما می تونی تست کنی و اگه مشکلی بود عنوان کنی تا در صدد رفع اون بر بیایم.:13:
اگه شما میخوای فولدرهای همنام داشته باشی می تونی به طرق دیگر هم عمل کنی.
1- استفاده از کارکترهای null در انتهای پوشه ها و یا به جای کارکتر فاصله (مثله alt+160 یا alt+99999999)
2- استفاده از کارکترهای با ظاهر مشابه
شما می تونید از کارکترهایی که ظاهرا مشابه کارکترهای شما هستند استفاده کنی.
مثلا میخوای 4 پوشه با نامهای omid داشته باشی.
یه پوشه با نام omid بساز.
در run عبارت charmap.exe رو تایپ کن و فونت Dotumche رو انتخاب کن.
از کارکترهای پایینی حروف o m i d رو به جای حروف پوشه های دیگه بزار.
با همین 4 تا حرف می تونی 16 تا پوشه درست کنی.
:10:
stardust
09-06-2008, 13:30
سلام.شما با Ultra iso چندتا فولدر کنار هم درست کن با تعداد کارکترهای یکسان درست کن.
مثلا
ace
bde
khy
lki
541
بعد image رو ذخیره کن و با یه هگزا ادیتور مثله win hex ایمیج رو باز کن.
بعد با زدن کلیدهای Ctrl+h اسامی انتخای رو با اسم مورد نظر جایگزین کن.
معما چون حل شود آسان شود!!! :20:
بله همین جوری که دوستمون گفت اما این اسامی چندین بار تکرار شده که در هر جا حکمتی داره :20:
Siavash_S500
09-06-2008, 22:10
سلام.سیاوش عزیز تست شده.
ضمنا شما دنبال پاسخ میگردی، شما می تونی تست کنی و اگه مشکلی بود عنوان کنی تا در صدد رفع اون بر بیایم.:13:
اگه شما میخوای فولدرهای همنام داشته باشی می تونی به طرق دیگر هم عمل کنی.
1- استفاده از کارکترهای null در انتهای پوشه ها و یا به جای کارکتر فاصله (مثله alt+160 یا alt+99999999)
2- استفاده از کارکترهای با ظاهر مشابه
شما می تونید از کارکترهایی که ظاهرا مشابه کارکترهای شما هستند استفاده کنی.
مثلا میخوای 4 پوشه با نامهای omid داشته باشی.
یه پوشه با نام omid بساز.
در run عبارت charmap.exe رو تایپ کن و فونت Dotumche رو انتخاب کن.
از کارکترهای پایینی حروف o m i d رو به جای حروف پوشه های دیگه بزار.
با همین 4 تا حرف می تونی 16 تا پوشه درست کنی.
:10:
سلام و ممنون از جوابتون.
اگر لطف کنین و پست شماره 24 رو بخونین اونجا منهمین روش رو توضیح دادم و گفتم که این سی دی از این روش استفاده نکرده چون فولدر ها دقیقا به یک نام هستن.
به هر حال ممنون. مثل اینکه باید بی خیال این قضیه بشم. چون دوستان متاسفانه دقت نمی کنن که ما در این تاپیک دنبال چی هستیم و جواب های حاشیه ای میدن.
من فقط دنبال ساخت دو یا چند فولدر دقیقا هم نام هستم که وقتی بخواهیم روی هارد اون دو فولدر رو کپی کنیم ویندوز پیغام Over write بده.
Siavash_S500
09-06-2008, 22:12
معما چون حل شود آسان شود!!! :20:
بله همین جوری که دوستمون گفت اما این اسامی چندین بار تکرار شده که در هر جا حکمتی داره :20:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معما که هنوز حل نشده داداش!!!
Siavash_S500
10-06-2008, 00:26
دوستان زیادی تلاش نکنین. از همه عزیزانی که واقعا وقت گذاشتن و جواب دادن بی اندازه ممنونم. (گرچه خیلی هاش بی ربط با موضوع بود)
من خودم معما رو حل کردم. بالاخره جوینده یابنده است.
اینم ایمیج من با فولدر های دقیقا همنام. دو فولدر SIAVASH را یکجا کپی کنین تا متوجه بشین.
بازم ممنون.
حالا لطف کنین بعد از اینکه ایمیج رو چک کردین سئوال پست اول این تاپیک رو جواب بدین.
stardust
10-06-2008, 02:52
خوبه آقا سیاوش همونی هست که میخواستی
تست کردم خوب بود
نمیدونم از چه روشی استفاده کردی ولی با HEX EDITO ها میتونی بیشتر از یک پوشه ایجاد کنی که از ابتدا تو ایمیج همنام نیستند مثلا پوشه های A _ b _C _D که بعد همشون همنام میشن یکی از اونا پوشه اصلی هست که نامش تغییر نمیکنه و بقیه
پوشه ها به اسم اون در اومدن ok
Siavash_S500
10-06-2008, 06:48
نه عزیزم. ملاک ما در این کار درایو مجازی هست. یا با این کاری که شما فرمودین دو فولدر همنام نشون داده نمی شن یا یک فولدر دیده می شه. تست کنین ببینین که این روش عملی نیست. به هر حال بگذریم.
کسی می دونه سئوال پست اول این تاپیک رو باید چکار کرد؟ خیلی نیازش دارم.
stardust
10-06-2008, 13:08
ای بابا
من که هم عکس از درایو مجازی گزاشتم هم از ایزوباستر
بدشم شما نتونستین به روش من عمل کنین مشکل خودتونه
در ضمن من این کارو 1 سال پیش انجام دادم و برای اولین بار توی سی دی های نسل جوان مشهد دیدم
در مورد سوال شما و این قفل هم گفتم اما شما توجه نکردین
بازم میگم
اول با هر روشی که میدونید واستون راحت تره این پوشه های همنام رو ایجاد میکنید
بعد اطلاعاتتون رو به ایمیج اضافه میکنید
در این مرحله میتونید از قفل های دیگه مثل COPYKILER & WTM CD & TZ حالا ایمیج رو در درایو مجازی بارگذاری کرده و با کلون از درایو مجازی
یک ایمیج دیگه تهیه کنید حالا با برنامه CCD lock ایمیج خود را قفل گذاری کنید و ایمیج حاصل را رایت کنید
وقتی بخواهید از این cd ایمیج تهیه کنید ؟.......... تست کنید؟
امیدوارم کارت راه افتاده باشه آقا سیاوش
راستی اگه روشی که استفاده کردی با وین هگز نیست بگو ما هم استفاده کنیم ( چون وین هگز خیلی مکافات داره )
omid.sarmad
10-06-2008, 20:47
سلام و ممنون از جوابتون.
اگر لطف کنین و پست شماره 24 رو بخونین اونجا منهمین روش رو توضیح دادم و گفتم که این سی دی از این روش استفاده نکرده چون فولدر ها دقیقا به یک نام هستن.
به هر حال ممنون. مثل اینکه باید بی خیال این قضیه بشم. چون دوستان متاسفانه دقت نمی کنن که ما در این تاپیک دنبال چی هستیم و جواب های حاشیه ای میدن.
من فقط دنبال ساخت دو یا چند فولدر دقیقا هم نام هستم که وقتی بخواهیم روی هارد اون دو فولدر رو کپی کنیم ویندوز پیغام Over write بده.
سلام.حالت دوم رو هم تست کردید.:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.