ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست برای دانلود Kde

younes_ysf
02-06-2008, 18:45
سلام
کسی میتونه یه ادرس دانلود KDE به صورت مستقیم و با قابلیت resume برام بزاره. هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم

taia
02-06-2008, 19:35
بهترینش خود سایت رسمیش هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمن اینکه اصولا این محیط در مخزن بسته های توزیع ها هست اگر به سایتشون برید می تونید پیدا کنید.

younes_ysf
08-06-2008, 20:08
بهترینش خود سایت رسمیش هست:

ضمن اینکه اصولا این محیط در مخزن بسته های توزیع ها هست اگر به سایتشون برید می تونید پیدا کنید.
توی سایت رسمیش رفتم ولی اونقدر گیج کننده بود که بی خیال شدم. من پارسیکس دارم
کسی میتونه یه ادرس دانلود مستقیم با قابلیت رسیوم بزاره

taia
09-06-2008, 05:21
دوست عزیز اگر شما می خواهید دانلود کنید خوب چرا از دستورات خود توزیع استفاده نمی کنید؟
در سایت kde که خیلی واضحه در اون صفحه چندتا لینک هست اونها رو باید بگیرید و کامپایل کنید که خوب با توجه به لیست وایستگی ها :

و چندین بسته که داشتنشون هم بد نیست!
برای همین دستور زیر کار سازتر خواهد بود چون شما نهایتا باید اینها رو هم بگیرید:

younes_ysf
09-06-2008, 20:02
دوست عزیز اگر شما می خواهید دانلود کنید خوب چرا از دستورات خود توزیع استفاده نمی کنید؟
در سایت kde که خیلی واضحه در اون صفحه چندتا لینک هست اونها رو باید بگیرید و کامپایل کنید که خوب با توجه به لیست وایستگی ها :

ممنون از راهنماییتون. این کار رو نمیکنم چون اولا مودمم توسط لینوکس پشتیبانی نمیشه. یعنی مودمم ساخت اینتل هست که اینتل هم درایورش رو واسه لینوکس بروز نمیکنه.به همین خاطر هسته های جدید لینوکس انو نمیشناسن.البه من اول پارسیکس نصب کرده بودم. اون میشناختش و مدلشو تشخیص میداد. ولی برای ساختن کانکشن میگفت مودمی پیدا نشد. البته اگر هم مودم شناخته هم بشه بازم فایده نداره. چون با سرعت 2 کیلو بایتی اینجا دانلود چنین حجم عظیمی واقعا غیر ممکنه

younes_ysf
09-06-2008, 20:06

ممنون از راهنماییتون. این کار رو نمیکنم چون اولا مودمم توسط لینوکس پشتیبانی نمیشه. یعنی مودمم ساخت اینتل هست که اینتل هم درایورش رو واسه لینوکس بروز نمیکنه.به همین خاطر هسته های جدید لینوکس انو نمیشناسن.البه من اول پارسیکس نصب کرده بودم. اون میشناختش و مدلشو تشخیص میداد. ولی برای ساختن کانکشن میگفت مودمی پیدا نشد. البته اگر هم مودم شناخته هم بشه بازم فایده نداره. چون با سرعت 2 کیلو بایتی اینجا دانلود چنین حجم عظیمی واقعا غیر ممکنه به هر حال از راهنماییتون ممنون

m a j r i x
10-06-2008, 21:28
سلام
اگر مشکلی با پارسیکس دارید در تاپیک اختصاصی

اگر مشکلی با مودم دارید در تاپیک اختصاصی مودم