ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال در مورد رپرها

caca_caca888
02-06-2008, 13:53
سلام
کی میدونه رپرهایی مثل هیچکس , 2afm , رضایا , تیغه و ..... به چه دلیلی این اسمو انتخاب کردن؟؟
خودم یه حدسایی میزنم ولی مطمین نیستم مثلا رضایا به تقلید از سعدی اسمشو انتخاب کرده(سعدیا)
2afm اینطوری خونده میشه : توی male , famale
ولی هیچکس چیزی نیست که به همین راحتیا بتونم حدس بزنم.

ox3blue
02-06-2008, 14:39
سلام

خوب هستید ؟

من چند وقت پیش در دانشنامه ویکی پدیا مطلبی درباره هیچ کس مطالعه کردم که قسمتی از ان ارتباط مستقیمی با سوال شما داشت ( مطالبی که منبع خوبی نداشته باشند از بعد از چند وقت از دانشنامه پاک خواهند شد که این مطلب اکنون حذف شده است )

به همین دلیل من اکنون نمی توانم ان مطالب را برای شما قرار دهم ( چون هر مطلب نیاز به منبع دارد ) . امیدوارم دوستدارانشان شما را یاری کنند.

M i L @ D
02-06-2008, 14:50
سلام
کی میدونه رپرهایی مثل هیچکس , 2afm , رضایا , تیغه و ..... به چه دلیلی این اسمو انتخاب کردن؟؟
خودم یه حدسایی میزنم ولی مطمین نیستم مثلا رضایا به تقلید از سعدی اسمشو انتخاب کرده(سعدیا)
2afm اینطوری خونده میشه : توی male , famale
ولی هیچکس چیزی نیست که به همین راحتیا بتونم حدس بزنم.

2afm خودش گفته بود اسمش از اسم چند نفر گرفته شده !!! :46:

2a : یعنی دو نفر که اول اسمشون با a شروع میشه ...
f:اسم یه نفر که با f شروع میشه
m:اسم یه نفر دیگه که با m شروع شده
(البته اسم کامل همه رو گفت که من یادم نیست):41:

در کل اینا قبلا با هم یه گروه بودن !!!:10:

هیچکس رو هم نمیدونم !!! :46:

Majid_17_206
02-06-2008, 20:42
توی یک سایتی خوندم به این دلیل اسمش رو هیچکس گذاشته که اگر کار خطایی انجام داد بگه من نبودم ...هیچکس بود

pedramch
09-06-2008, 15:54
سلام دوست عزيز.
2afm:
ايشون قبلا در گروهي در شرق تهران عضويت داشتند که از 4 نفر با نام هاي آرمين-امير-فرزاد-محسن تشکيل شده بود که بر اساس اول اسمهاي آنها اسم خودشو 2afm انتخاب کرد.
rezaya:
ايشون نام کاملش امير رضا نيا هست که رضايا همون رضانيا هست!
tohi:
ايشون هم که فاميلي واقعيش تهي هست.
yas:
ايشون اسمشون ياسين هست و از همين گرفته شده است.

بقيه رپر ها هم اکثرا اسمهايي که دوست دارن رو براي خودشون انتخاب ميکنند.مثل پيشرو-هيچکس و ...
اگر بازم سوالي بود در خدمتم.

saman rossi
09-06-2008, 20:38
سلام دوست عزيز.
2afm:
ايشون قبلا در گروهي در شرق تهران عضويت داشتند که از 4 نفر با نام هاي آرمين-امير-فرزاد-محسن تشکيل شده بود که بر اساس اول اسمهاي آنها اسم خودشو 2afm انتخاب کرد.
rezaya:
tohi:
yas:

بقيه رپر ها هم اکثرا اسمهايي که دوست دارن رو براي خودشون انتخاب ميکنند.مثل پيشرو-هيچکس و ...
فامیلی تهی موسویان هست اسم یاسم یاسر حجت یاری میباشد. اگر بازم سوالي بود در خدمتم:31:

iman_s
10-06-2008, 02:42
رضا پیشرو هم اسمش رضا ناصری هست.اوایل لقبش 3pac بود. به تقلید از 2pac. بعد بهش گفتند چون لقبش تقلیذیه عوضش کنه که اسم پیشرو رو انتخاب کرد.مثلا تو رپ فارسی پیشرو هست.

caca_caca888
10-06-2008, 20:00
سلام دوست عزيز.
2afm:
rezaya:
tohi:
yas:

سامان درست میگه اسم یاس یاسره.
من تا اوونجایی که میدونم اسم رضایا : رضا طاری هست (تو رادیو دیوار گفت).
اسم تهی رو نمیدونم ولی بعید میدونم فامیلیش تهی باشه.

Prima1001
14-06-2008, 09:11
حالا بالاخره كدوم يكي درسته:5:

hichkas @ pishroo
29-06-2008, 18:17
رضا پیشرو هم اسمش رضا ناصری هست.اوایل لقبش 3pac بود. به تقلید از 2pac. بعد بهش گفتند چون لقبش تقلیذیه عوضش کنه که اسم پیشرو رو انتخاب کرد.مثلا تو رپ فارسی پیشرو هست.

رضا نظری نه ناصری !!!!:31::31::31::31::31:

رضا , پیشرو رو سروش براش انتخاب کرده

ابلیس : حسین از وسوسه های شیطانی و فیلم ترسناک خوشش میاد

همین................:31::31::31::31::31: :31::31::31::31::31:

هیچکس و یاس هم فکر کنم چون اسم هایی که اخرشان س باشد در اهنگ برای قافیه راحت تر است

Dunker
30-06-2008, 19:42
بابا چرا چیزیو که مطمئن نیستین الکلی فرافکنی میکنین؟ هرکی یه چیزی گفته واسه خودش!
بحث کاملا بی هدفیه و بیشتر اطهارنظرهای دوستان در بالا اشتباه هستند.

Ali Pacino
30-06-2008, 20:08
سروش لشگری اسم واقعیشه ، چون بی کسه اسمشو گذاشته هیچ کس دی:
دارم می رسم به سن 20 هنوزم رو دست من هیشکی نیس

MAXXX
30-06-2008, 20:50
فامیلی تهی موسویان هست اسم یاسم یاسر حجت یاری میباشد. اگر بازم سوالي بود در خدمتم:31:
البته یاسر بختیاری هستش سوالی بود در خدمتیم :31::31: