ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه جوري ميتونم كابر حرفه اي بشيم؟

Havbb
02-06-2008, 13:16
سلام من روز شنبه همين هفته اين عكس را از يه صفحه انجمن گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

كاربران حرفه اي چگونه انتخاب ميشوند؟
كاربران حرفه اي چه مزايايي دارند؟

Havbb
02-06-2008, 13:20
يه سري به اين آدرس بزنيد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ghaioom
02-06-2008, 13:45
یله منم یه روزی کاربر حرفه ای دیده بودم.
کاربر حرفه ای چیکار میتونه بکنه؟

Ahmad
02-06-2008, 13:48
فكر ميكنم اين عناوين رو يا بعد از اينكه مسئولي از كارش رفت كنار با توافق خودش به او ميدن يا اينكه اينها مربوط ميشه به اوايل سايت كه يه جورايي ادمينها و ... جو گير شده بودند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و شور و اشتياق در سايت بيداد ميكرد. يا اينكه بايد در چند زمينه مهارت داشته باشي يا ... .

درسته ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

s-b
02-06-2008, 14:12
اصولا كاربرهاي قديمي كه ان زمان كه پيسي ورد چند هزار كاربر بيشتر نداشت كمك فراواني به سايت كردند داراي رتبه هاي بالا هستند

Hamid Reza
02-06-2008, 14:15
اختیارات بالایی هم دارن
میتونن لینک بدن
تاپیک قفل کنن و قانون بنویسن
فکر کنم یه چیزی تو سطحه همکار انجمن باشن

Havbb
02-06-2008, 14:26
اختیارات بالایی هم دارن
میتونن لینک بدن
تاپیک قفل کنن و قانون بنویسن
فکر کنم یه چیزی تو سطحه همکار انجمن باشن
من هم براي همين مشتاق شدم بدونم چه جوري ميشه اين عنوان را كسب كرد!
ولي اوني كه من عكسش را گذاشتم فقط با 300 پست كاربر حرفه اي شده اگه بريد تو پروفايلش ميشه گفت كاربر فعالي هم نيست!

REGISTERED USER
02-06-2008, 23:46
فقط با تلاش ... حالا مگر فکر کردید حقوق میدن ؟

من خودم توی notebook review همکار بخش هستم ... حقوق نمیدهند اما یه انجمن مخفی برای حرفه ای هاشون دارند که یک چیزایی هست که توی دنیا نمیبینی و فقط اونجاست .... درخواست = پاسخ

حالا پی سی که کاری به اینا نداره اما اگر هوای کاربرا رو داشت شاید بهتر میشد

H_N_2007
03-06-2008, 00:04
مدیران بازنشتسته با این عنوان هستند که هیچ اختیاراتی ندارند!

Hadi King
03-06-2008, 00:10
من هم براي همين مشتاق شدم بدونم چه جوري ميشه اين عنوان را كسب كرد!
دوستان يا دوست عزيز اگه اينجا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]يا اينجا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نگاه كني ميفهمين!!!
اين كاربران حرفه اي دو سه سال پيش انتخاب ميكردن اين كاربران هم اينجوري به اين مقام دست پيدا ميكردن كه تو تايپك هايي كه فعاليت ميكنن مطلب هاي با حال و خيره كننده از خودشون ميزاشتن رو كاربر حرفه اي انتخاب ميكردن مثل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]الان

موفق باشيد!:40:

H_N_2007
03-06-2008, 00:24
اشتباه نکنید!
درجه ها:

عضو جدید
داره خودمونی میشه
اگه نباشه جاش خالی میمونه
آخر فروم باز
کاربر فعال انجمن ______(مدیر باید انتخاب کنه)
همکار انجمن _________ (مدیر باید انتخاب کنه)
مدیر انجمن __________ (مدیر باید انتخاب کنه)

کاربر حرفه ای به مدیرانی میگن که برکنار شدند و دیگه به فروم نمیاییند مانند امید و آرشی

shahedi
03-06-2008, 01:11
سلام دوستان

کاربر حرفه ای برخلاف تصور شما دسترسی هایی داره از جمله اکتیو بودن تگ لینک ، اندازه ی آواتار و...

کاربر حرفه ای توسط ادمین انتخاب می شود و هیچ ربطی به هیچ مدیری نداره و این عنوان به کاربرهایی داده می شود که واقعا تلاش های بی وقفه ای را برای این فروم انجام دادن البته اکثرا کاربران قدمی را که در زمان های دور از عنوان مدیریت و یا همکار استعفا دادن دارای این عنوان هستن در اون زمان مدیر بازنشته و اینا نبودش !

انتخاب کاربر حرفه ای می تونه به جز مطالب بالا باشه و الان هم اتفاق بیفته برای هر کاربری با توجه به نوع و نحوه ی فعالیت . از جمله آقا رضا مدیر مقالات که قبل از مدیریت کارر حرفه ای بودند خبلاصه کاربرانی که فوق العاده اکتیوند و اطلاعات طلایی رو دارن ...

موفق باشید

Hadi King
03-06-2008, 01:15
اشتباه نکنید!
درجه ها:

عضو جدید
داره خودمونی میشه
اگه نباشه جاش خالی میمونه
آخر فروم باز
کاربر فعال انجمن ______(مدیر باید انتخاب کنه)
همکار انجمن _________ (مدیر باید انتخاب کنه)
مدیر انجمن __________ (مدیر باید انتخاب کنه)

کاربر حرفه ای به مدیرانی میگن که برکنار شدند و دیگه به فروم نمیاییند مانند امید و آرشی

كاربر حرفه اي با مدير بازنشسته فرق ميكنه مديران بازنشسته به مديران بخشي ميگن كه ديگه به خاطر مشكلي يا توانايي... ديگه نميتونن به انجمن كمك كنن ميگن:18:
كاربر حرفه اي به كاربراي عادي گفته شده كه مطالب حرفه اي يا جالب اينجا گذاشته:11:
اين مدير بازنشسته هنوز هم تو انجمن مياد!!!

shahedi
03-06-2008, 01:18
كاربر حرفه اي با مدير بازنشسته فرق ميكنه مديران بازنشسته به مديران بخشي ميگن كه ديگه به خاطر مشكلي يا توانايي... ديگه نميتونن به انجمن كمك كنن ميگن:18:
كاربر حرفه اي به كاربراي عادي گفته شده كه مطالب حرفه اي يا جالب اينجا گذاشته:11:
اين مدير بازنشسته هنوز هم تو انجمن مياد!!!
سلام ساقی جان عزیز مدیر ارشد بودن یادش به خیر....

Hadi King
03-06-2008, 01:27
سلام ساقی جان عزیز مدیر ارشد بودن یادش به خیر....
shahedi جون اينو نوشته رو ساقي نوشته...:18:

MohammadZero
03-06-2008, 01:28
راستی تا به حال به جز این کاربر حرفه ای و کار بر فعال و مدیر بازنشسته و.... چیزی دیگه هم است که بخوان به یکی صمت بدن؟

Havbb
03-06-2008, 13:27
سلام دوستان

کاربر حرفه ای برخلاف تصور شما دسترسی هایی داره از جمله اکتیو بودن تگ لینک ، اندازه ی آواتار و...

کاربر حرفه ای توسط ادمین انتخاب می شود و هیچ ربطی به هیچ مدیری نداره و این عنوان به کاربرهایی داده می شود که واقعا تلاش های بی وقفه ای را برای این فروم انجام دادن البته اکثرا کاربران قدمی را که در زمان های دور از عنوان مدیریت و یا همکار استعفا دادن دارای این عنوان هستن در اون زمان مدیر بازنشته و اینا نبودش !

انتخاب کاربر حرفه ای می تونه به جز مطالب بالا باشه و الان هم اتفاق بیفته برای هر کاربری با توجه به نوع و نحوه ی فعالیت . از جمله آقا رضا مدیر مقالات که قبل از مدیریت کارر حرفه ای بودند خبلاصه کاربرانی که فوق العاده اکتیوند و اطلاعات طلایی رو دارن ...

موفق باشید
مثلا" اينهايي كه استاد درست كردن فروم و كار با vBulletin هستند و در ارتقاي انجمن به ادمين ها كمك كردند؟

NONE
06-06-2008, 23:14
زياد عجله نكن ... به مرور زمان مي شي

Babak
08-06-2008, 19:26
سلام دوستان

موفق باشید

اینه

راستی تا به حال به جز این کاربر حرفه ای و کار بر فعال و مدیر بازنشسته و.... چیزی دیگه هم است که بخوان به یکی صمت بدن؟

صد هزارمین کاربر

WooKMaN
08-06-2008, 19:35
انشالله توي برنامه ي چشم اندازه 20 ساله ي فروم يه group جديد بنام آخر فروم باز حرفه اي برا يوزرا ايجاد شه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بجهت دلداري خانواده هاي محترم آخر فروم بازان پي سي ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

KambiaZ
08-06-2008, 19:35
صد هزارمین کاربر
کیه ؟؟؟
---
persian gulf هم هست ...:دی

Sharim
08-06-2008, 20:18
چه جوري ميتونم كابر حرفه اي بشيم؟

به سختی !!! :27:

Sharim
08-06-2008, 20:19
کیه ؟؟؟
---
persian gulf هم هست ...:دی

اینه :

WooKMaN
08-06-2008, 20:35
اینه :
نه Sharim جان ، اينه :

profile

zed2
08-06-2008, 21:34
نه Sharim جان ، اينه :

profile

حیف اکانت
طرف فقط یک بار استفاده کرد بعد ولش کرده .
ای کاش می شد اکانتشو پاک کرد و لقبش را به نفر بعدی داد.