ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک به دادم برسی دوستان

run
02-06-2008, 10:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رنگ لیبل ها L1-L2-L3)) ابتدا سفید باشد قبل از اینکه کانیکت شود بعد که کانیکت کردیم در صورت دریافت پیغام از server لیبل1(L1) زرد شود و لیبل3(L3) سفید باشد
اگر پیغام برابر Yes باشد لیبل2( L2) قرمز شود
اگر پیغام NO باشد لیبل 2 (L2) سبز شود
در صورتی که از Clinet به server پیغام برود لیبل 3 (L3) زرد شود و لیبل 1 (L1) سفید باشد
سلام به همه دوستان
کسی می تونه برای این موضوع دستور برنامه شو به من بده تحت ویژوال بیسیک باشه ممنون می شم که من و کمک بکنی و خیلی ضروریه بعدا که من هم برنامه نویسی کار نکردم اگه کسی می تونه ممنون میشم بازم من و کمک کنه بحث بحث مرگ و زندگی می باشه وگرنه اگه ریدف نشه مشروط میشیم

L1-L2-L3= Laibel

C: conetct

A.IP= Adress IP

S= send

P: Paigam

L:Listen

black_storm
02-06-2008, 18:09
سلام دوست عزيزم !
1- فونت مطالبي كه تايپ كردي خرابه !
2- آيا واقعا مي خواي بين server و clinet ارتباطي باشه يا فقط همينطوريه !
3- من مي تونم درستش كنم چه با شبكه چه بدون شبكه اما هزينه مي كني ؟ تماس بگير !

run
02-06-2008, 20:13
سلام دوست عزيزم !
1- فونت مطالبي كه تايپ كردي خرابه !
2- آيا واقعا مي خواي بين server و clinet ارتباطي باشه يا فقط همينطوريه !
3- من مي تونم درستش كنم چه با شبكه چه بدون شبكه اما هزينه مي كني ؟ تماس بگير !
----------
دوست عزیز قرار نیست کسی رجوع کرد به اینجا مبحث هزینه را بیاریم
اگر منظورت راه اندازی شبکه باشه هم squid و هم ایزا سرور کار کردم با برنامه اکانتیگ IsoUtel و IBSngو Nttcplas و سیگما کار کردم و راحت می تونم یه شبکه را راه اندازی بکنم
اون چیزی که من نوشتم در برنامه ایزی کافه وجود داره و حتی در برنامه های مدیریت کافی نت خیلی هم ساده
ولی متاسفانه من برنامه نویسی کار نکردم و برای استاد می خوام روش برنامه را می خوام
هدف رجوع کردن به انجمن اینه که با کمک هم و دانش های هم بتونتیم تبادله نظر فکری داشته باشیم نه هزینه مادی ضمنا هدف اون رنگ امیزی می باشه که در بلا توضیح دادم
جدا از این که فقط خودمان چیزی مورد استفاده می بریم خیلی های دیگر استفاده می برن
به هر حال ممنون از بابت چیزی که نوشتی
فونت نوشته فونت آریالم می باشه که همه سیستم ها دارن نمی دونم چطور شما نمی تونی به راحتی بخونی
موفق باشی دوست عزیز

run
04-06-2008, 22:20
راستی کسی نبود به داد ما برسه
حداقل این انجمن باست چند نفر خبره در زمینه برنامه نویسی داشته باشه اگه کسی می تونه دریغ نکنه
ممنون می شم به داد من برسید