ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه فارسی ساز(بسیار کاربردی)

hamidghoty
01-06-2008, 15:35
سلام دوستان
با این برنامه بسیار جالب میتونین از زبان فارسی استفاده کنین و با فونت دلخواه
بعد از تصب برناهخ در منو گزینهی enable farsi میاد که با انتخابش میتونین فارسی استفاده کنین
توضیح نصب
اول فایل پائین رو نصب میکنید وبعد هم فایل DRM رو از تاپیک کنترل تلوزیون میگیرید وسان و نصب میکنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hamidghoty
01-06-2008, 16:05
یادم رفت بگم s60 3rd

وبه راحتی میتونید رو گوشیتون از زبان فارسی استفاده حتی کسانی که فارسی ندارن
مشکل حوف گ چ پ ز رو هم نداره

sarmast65_ata
02-06-2008, 14:04
ممنونم ازت به خاطر برنامه ای که گذاشتی من فونت فارسیم پریده بود ولی الان داره خوب کار میکنه این بهترین برنامه ایی بود که تا الان دیده بودم.ممنونم ازت

M@hdi-B
03-06-2008, 13:28
آقا واقعا دستت درد نکنه از شر این برنامه FarsiSMS راحت شدم. ممنون

hossein13631024
06-06-2008, 10:15
بعد از مدتی این برنامه از کار می افته و فایل chk هم نداره که بتونی حذفش کنی تا بتونه دوباره کار کنه

rahnemoun
06-06-2008, 11:27
بعد از مدتی این برنامه از کار می افته و فایل chk هم نداره که بتونی حذفش کنی تا بتونه دوباره کار کنه

بعد از اينکه از کار افتاد بايد فايل DRM که ضميمه اون هست رو Sign و نصب کني تا برنامه مجددا بکار بيفته ديگه مکلي نداشته باشه. من اين لينک رو دانلود نکردم ولي اگه فايل |DRM همراهش نيست، بگو تا بذارم. (البته با اجازه hamidghoty عزيز)

رامين :11:

hamidghoty
06-06-2008, 11:36
خواهش میکنم رامین خان

البته شما اگه فایل Drm رو نصب کنید میتونید از تمام برنامه های این شرکت استفاده کنید
تو تاپیک کنترل تلوزیون هستش و میتونید از اونجا بگیرید
من در حال حاضر ندارمش رامین خان اگه زمت بکشن بزارن ممنون میشم

gmuosavi
06-06-2008, 11:54
منظورتون این فایله که توی تاپیک کنترل تلویزیون بود؟
DRM.Common.Solutions.v3.11.Crack
اگه اینو ساین کنم حله؟

gmuosavi
06-06-2008, 17:15
Drm که نصب نشد !
ولی برنامه نصب شد و خیلی حال داد! (5700)
دستت تشکر!

mohsen_blid
06-06-2008, 20:17
بچه ها ایا این برنامه روی 5310 هم کار میکنه
5310 سیستم سیمباین نداره و جاوا است

rahnemoun
07-06-2008, 00:21
بچه ها ایا این برنامه روی 5310 هم کار میکنه
5310 سیستم سیمباین نداره و جاوا است

نه عزيز. اين برنامه فقط براي گوشي هاي سيمبيان هست.

-----------------------------------------
اينهم فايل Drm که کرک شده و قبل از نصب بايد حتما Sign بشه.

M@hdi-B
07-06-2008, 09:15

دستت درد نکنه ولی تو تاپیک کنترل تلویزیون نگفته فایل DRM رو ساین کنید. دوستمون گفت با همون فایل یکی هست ولی شما می گید باید ساین بشه. توضیح لطفا

hamidghoty
07-06-2008, 11:17
خوب حالا شما یه ساین کن و نصب کن

یه باره دیگه
از سری های بعد لازم نیست که دیگه این کارو بکنید

rahnemoun
07-06-2008, 13:34
دستت درد نکنه ولی تو تاپیک کنترل تلویزیون نگفته فایل DRM رو ساین کنید. دوستمون گفت با همون فایل یکی هست ولی شما می گید باید ساین بشه. توضیح لطفا

غالبا برنامه هايي که کرک بشن، براي نصب احتياج به ساين دارند. همونطور که از لينک هم مي بيني، اين برنامه ساين شده نيست و بايد حتما ساين بشه.

babak_kiyani
08-06-2008, 15:25

دوست عزيز اين فايل از سايت فوق برداشته شده لطفا يه جاي ديگه آپلود كنيد.ممنون مي شم.

hamidghoty
09-06-2008, 11:54
دوست عزيز اين فايل از سايت فوق برداشته شده لطفا يه جاي ديگه آپلود كنيد.ممنون مي شم.
خوب شما میتونی از تاپیک کنترل تلوزیون بگیری
هردوش یکیه

rahnemoun
10-06-2008, 22:34

اون فايل پاک نشده بلکه چون در اسم فايل کلمه Crack وجود داشت، سايت 4Shared اجازه دانلود نميداد که الان اسم فايل رو عوض کردم و حالا براحتي مي توني از لينک زير دانلود کني.

ر امين :11:

FreeMagic
11-06-2008, 07:20
ببخشید بحث رو منحرف میکنم
یکی آدرس این تاپیک کنترل تلویزیون رو داره بذاره اینجا؟:31:

Hadi King
11-06-2008, 08:16
ببخشید بحث رو منحرف میکنم
یکی آدرس این تاپیک کنترل تلویزیون رو داره بذاره اینجا؟:31:
دوست عزيز اينجا...:11:

موفق باشيد!:40:

hamidghoty
11-06-2008, 12:39
یه توضیح بدم

اول فایل برنامه را نصب میکنید
بعد هم از تاپیک زیر وبعد از باز کردن آن فایل DRM Common solution رو ساین کرده و نصب میکنید

حا لا آگه یه عده هک کردن لازم نیست که ساین کنن

gmuosavi
12-06-2008, 17:34
برنامه رو برای 5700 نصب کردم . ممنون
برای N70 برنامه مشابهی نداری ؟

babak_kiyani
12-06-2008, 23:50
لطفا يكي منو راهنمايي كنه. من اين برنامه رو نصب كردم ولي هنگامي كه مي خوام اجراش كنم اجرا نمي شه و مي گه دوباره نصب كن. همين كار و مي كنم و لي باز همان پيغام و مي ده.

babak_kiyani
12-06-2008, 23:51
يادم رفت بگم گوشيم n73 me هستش.ممنون مي شم يه نفر راهنمائيم كنه

hamidghoty
14-06-2008, 09:07
برنامه رو برای 5700 نصب کردم . ممنون
برای N70 برنامه مشابهی نداری ؟
بله برناه های به همین نام برای 2nd هستش

hamidghoty
14-06-2008, 09:55
لطفا يكي منو راهنمايي كنه. من اين برنامه رو نصب كردم ولي هنگامي كه مي خوام اجراش كنم اجرا نمي شه و مي گه دوباره نصب كن. همين كار و مي كنم و لي باز همان پيغام و مي ده.
شما فایلِdrm رو نصب نکردید
اون رو باید نصب داشته باشید

hamidghoty
14-06-2008, 10:02
دوستان شما اول باید برنامه رو نصب کنید

مرحله بعد نصب Drm هستش(که خیلی ها مشکلشون اینجاس)
که این لینکشه

بعد باید این فایل رو ساین کنید
که دوتا روش داره یکیش ساین به وسیله OPDA هستش و دیگری هم ساین به روش هک
این تاپیک برای ساین با opda هستش

این تاپیک هم به روش هک که اول گوشی رو هک میکنید بعد هم در آخر پست 1 اون برنامه ای که من گزاشتم رو به عنوان برنامه ساین کننده تو گوشی کپی میکنید

ne71
14-06-2008, 11:56
لطفا" براي سري 1و2 تو همين تاپيك با كرك بذاريد.

hamidghoty
14-06-2008, 11:59
لطفا" براي سري 1و2 تو همين تاپيك با كرك بذاريد.
ایشالاه بعد از تفکیک انجمن

ali_kuchulu
14-06-2008, 14:08
ایشالاه بعد از تفکیک انجمن

سلام
البته شاید خیلی به اینجا ربطی نداشته باشه ولی از طرفی خیلی هم بی ربط نیست.
شنیده بودم برای برند نوکیا قراره فارسی ساز گوشی بیاد (یعنی کلا زبان فارسی رو مثل زبانهای دیگه بشه به گوشی اضافه کرد برای فارسی کردن منوها و ...) آیا شما خبر ندارید که این اتفاق افتاده یا نه؟
ممنون از توجه شما.
علی

sourena_8888
14-06-2008, 15:26
سلام
البته شاید خیلی به اینجا ربطی نداشته باشه ولی از طرفی خیلی هم بی ربط نیست.
شنیده بودم برای برند نوکیا قراره فارسی ساز گوشی بیاد (یعنی کلا زبان فارسی رو مثل زبانهای دیگه بشه به گوشی اضافه کرد برای فارسی کردن منوها و ...) آیا شما خبر ندارید که این اتفاق افتاده یا نه؟
ممنون از توجه شما.
علی
گوشیهای این سری یعنی سیمبیان سری 60 ویرایش سوم...با عمل آپدیت و تغییر پروداکت گوشی ...فارسی را نیز میتوان به عنوان زبان گوشی برگزید

sourena_8888
14-06-2008, 15:46
دوستان این فایل را نصب کنند...نیازی به هک گوشی و ساین نیست....(ساین را شک دارم)
تست شده روی n93i ...

حتما جواب را ذکر کنید.

این برنامه که حمید خان معرفی فرمودند علاوه برتایپ فارسی قابلیت تغییر سایز فونت را نیز دارد
یک توضیح دیگه بابت برنامه...این که با نصب این برنامه فونت گوشیتون عوض میشه

در صورت اجرا و موفقیت آمیز بودن ...ضحمت آپلودش را در یک آپلود سنتر معتبر بکشید....

لینک دریافت

babak_kiyani
19-06-2008, 14:51
از دوستان كسي هست كه اين برنامه رو نصب و براي بيش از سه روز استفاده كرده باشد؟ چون بعد از سه روز از كار مي افتد.مال من كه از كار افتاد. دوست عزيزي هم كه گفتن بعد از كار افتادن بايد برنامه DRM.Common.Solutions.v3.11.Crack.sis رو نصب كنيم بايد عرض كنم كه هنگام نصب خود برنامه اين فايل هم به طور اتوماتيك نصب مي شود البته DRM.Common.Solutions.v3.08 نصب مي شه يعني ورژن پايين ترش.منتهي وقتي مي خوايم ورژن 3.11 رانصب كنيم تا يه مرحله پيش مي ره بعد پيغام مي ده required application access not garanted و نصب نمي شه.البته هم ساين شده اش رو امتحان كردم و هم ساين نشده. اگراز دوستان كسي اين برنامه رو كامل استفاده ميكنه لطفا مراحل نصب رو توضيح بدن تا بقيه هم استفاده كنن چون برناه خيلي مفيدي هستش.ممنون مي شم.

rahnemoun
19-06-2008, 16:10
از دوستان كسي هست كه اين برنامه رو نصب و براي بيش از سه روز استفاده كرده باشد؟ چون بعد از سه روز از كار مي افتد.مال من كه از كار افتاد. دوست عزيزي هم كه گفتن بعد از كار افتادن بايد برنامه DRM.Common.Solutions.v3.11.Crack.sis رو نصب كنيم بايد عرض كنم كه هنگام نصب خود برنامه اين فايل هم به طور اتوماتيك نصب مي شود البته DRM.Common.Solutions.v3.08 نصب مي شه يعني ورژن پايين ترش.منتهي وقتي مي خوايم ورژن 3.11 رانصب كنيم تا يه مرحله پيش مي ره بعد پيغام مي ده required application access not garanted و نصب نمي شه.البته هم ساين شده اش رو امتحان كردم و هم ساين نشده. اگراز دوستان كسي اين برنامه رو كامل استفاده ميكنه لطفا مراحل نصب رو توضيح بدن تا بقيه هم استفاده كنن چون برناه خيلي مفيدي هستش.ممنون مي شم.

روي گوشي من اون نسخه اي که تو پيام هاي قبلي لينکشو گذاشتم، نصب هست و داره کار مي کنه. شما بايد فايل DRM رو ساين و بعد روي گوشيت نصب کني. در هنگام نصب ازت مي پرسه که اين نسخه رو جايگزين نسخه قبلي کنم يا نه که بايد OK کني. تا حالا روي بيش از 10 گوشي نصب کردم که همشون دارن کار مي کنند. (لينک فايل DRM رو تو صفحه قبل گذاشتم)

babak_kiyani
20-06-2008, 02:41
روي گوشي من اون نسخه اي که تو پيام هاي قبلي لينکشو گذاشتم، نصب هست و داره کار مي کنه. شما بايد فايل DRM رو ساين و بعد روي گوشيت نصب کني. در هنگام نصب ازت مي پرسه که اين نسخه رو جايگزين نسخه قبلي کنم يا نه که بايد OK کني. تا حالا روي بيش از 10 گوشي نصب کردم که همشون دارن کار مي کنند. (لينک فايل DRM رو تو صفحه قبل گذاشتم)

منم دقيقا همين كار و مي كنم . يعني اون فايل DRM رو ساين و نصب مي كنم. مي پرسه مي خواي جايگزين كني يا نه وقتي ok مي زنم يه كم صبر مي كنه بعد مي نويسه required application access not garanted . يه جايي خوندم كه نوشته بود اين خطا زماني ظاهر مي شه كه بر نامه كاملا ساين نشده باشه. ولي روشي كه برا ساين استفاده مي كنم روشي هستش كه تا حالا چندين بار اين كار و كردم.

sarmast65_ata
20-06-2008, 17:02
منم دقيقا همين كار و مي كنم . يعني اون فايل DRM رو ساين و نصب مي كنم. مي پرسه مي خواي جايگزين كني يا نه وقتي ok مي زنم يه كم صبر مي كنه بعد مي نويسه required application access not garanted . يه جايي خوندم كه نوشته بود اين خطا زماني ظاهر مي شه كه بر نامه كاملا ساين نشده باشه. ولي روشي كه برا ساين استفاده مي كنم روشي هستش كه تا حالا چندين بار اين كار و كردم.

من هم همین مشگلی که شما دارید رو داشتم از طریق Binpda برنامه رو ساین کن و مطمئن باش که برنامه روی گوشیت اجرا میشه و به درستی نصب میشه برای من هم داره به خوبی کار میکنه آدرس رو هم برات میزارم به پست شماره 16 توجه کن.

موفق باشی

rahnemoun
21-06-2008, 11:57

اگه روشي رو که تو سايت خودم توضيح دادم، انجام بدي، مطمئن باش که کار مي کنه... اين توضيحات و برنامه مورد نياز رو در پايين برات ميذارم:

مشکلي که اکثر دارندگان گوشي هاي سري OS9 با اون دست به گريبان هستند مسئله تهيه فايل CER و Sign کردن برنامه هاست. همونطور که مي دونيد بيشتر برنامه هاي Cr@ck شده براي نصب روي گوشي، احتياج به Sign شدن دارند و حتي بعضي از برنامه هاي Sign شده هم موقع نصب از تاريخ جاري ايراد مي گيرند و حتما بايد تاريخ گوشي رو عقب برد و روي تاريخ خاصي تنظيم کرد تا برنامه نصب بشه. براي حل اين مشکلات گروه BINPDA (يکي از بهترين و قوي ترين گروه هاي Cr@cker) يک برنامه تهيه کرده که با نصب اين برنامه (به روشي که در زير گفته ميشه) ديگه نيازي نيست که برنامه اي رو Sign کنيد البته فقط برنامه هايي که توسط اين گروه Cr@ck شدن (شايد روي برنامه هاي ديگه هم جواب بده ولي اين گروه فقط برنامه هاي Cr@ck شده توسط خودشون رو تضمين کردند). ابتدا فايل ضميمه رو دانلود کنيد، 4 فايل در اون هست،فايل TRK بايد روي گوشي نصب بشه. دو نسخه مختلف از اين فايل موجود هست، فايل s60_3_0_app_trk_2_8_6.sisx براي گوشي هاي سري OS9.1 و فايل s60_3_1_app_trk_2_8_6.sisx براي گوشي هاي سري OS9.2 با توجه به نوع گوشي خودتون، يکي از اين فايل ها رو روي گوشيتون نصب کنيد سپس با استفاده از کابل، گوشيتون رو از طريق پورت USB بصورت PC Suite به کامپيوتر وصل کنيد (قبلا بايد روي کامپيوترتون نسخه جديد NOKIA PC SUITE رو نصب کرده باشيد). در روي گوشيتون و از داخل فولدر Applications برنامه TRK را اجرا کنيد. وقتي برنامه از شما براي ارتباط از طريق BlueTooth سوال کرد، بدون اينکه اين حالت رو فعال کنيد از طريق منوي Options گزینه Setting رو انتخاب کرده و از قسمت Connection گزینه USB رو انتخاب کنید و روي Next کليک کنيد. حالا مجددا از طريق منوي Options روي Connect کليک کنيد سپس روي کامپيوترتون از بين اون 4 فايل، فايل SecMan.exe رو اجرا کنيد و در صفحه اول روي Next کليک کرده و در صفحه بعد ابتدا جلوي Find Metro TRK Port Automatically را تيک زده و سپس روي Next کليک کنيد. صبر کنيد تا کار ارسال فايل به پايان برسه. حالا يک آيکون جديد در ليست برنامه هاي موجود در Applications گوشيتون به نام SecMan درست شده. اين برنامه رو روي گوشيتون اجرا کرده و از منوي Options گزينه Install Root Certificate رو انتخاب کنيد. کل کاري که بايد انجام بديد، همين هست. بعد از اين شما مي تونيد سري جديد برنامه هاي Cr@ck شده توسط گروه BINPDA رو که احتياج به Sign دارند، بدون Sign کردن و مثل يک برنامه معمولي روي گوشيتون نصب کنيد. » توجه: اگر مي خواهيد برنامه هاي قديمي Cr@ck شده اين گروه که احتياج به Sign دارند رو بدون نياز به فايل CER نصب کنيد، از بين اون 4 فايل اوليه، برنامه RootSiGN.exe رو روي کامپيوترتون اجرا کرده و برنامه مورد نظر رو از طريق اون (بدون نياز به فايل CER و KEY) ساين (Sign) کنيد و فايل ايجاد شده رو روي گوشيتون نصب کنيد.

فايل مورد نياز:

نقل از

gmuosavi
22-06-2008, 19:56
من هم همین مشگلی که شما دارید رو داشتم از طریق Binpda برنامه رو ساین کن و مطمئن باش که برنامه روی گوشیت اجرا میشه و به درستی نصب میشه برای من هم داره به خوبی کار میکنه آدرس رو هم برات میزارم به پست شماره 16 توجه کن.

موفق باشی

بابا دمت گرم بالاخره درست شد !
الان همه برنامه های این شرکت رو می تونم بدون مشکب نصب کنم ؟
(مشابه این پست رو تو تاپیک کنترل نوشتم!)

merlin_magic
03-09-2008, 15:20
اگه روشي رو که تو سايت خودم توضيح دادم، انجام بدي، مطمئن باش که کار مي کنه... اين توضيحات و برنامه مورد نياز رو در پايين برات ميذارم:

مشکلي که اکثر دارندگان گوشي هاي سري OS9 با اون دست به گريبان هستند مسئله تهيه فايل CER و Sign کردن برنامه هاست. همونطور که مي دونيد بيشتر برنامه هاي Cr@ck شده براي نصب روي گوشي، احتياج به Sign شدن دارند و حتي بعضي از برنامه هاي Sign شده هم موقع نصب از تاريخ جاري ايراد مي گيرند و حتما بايد تاريخ گوشي رو عقب برد و روي تاريخ خاصي تنظيم کرد تا برنامه نصب بشه. براي حل اين مشکلات گروه BINPDA (يکي از بهترين و قوي ترين گروه هاي Cr@cker) يک برنامه تهيه کرده که با نصب اين برنامه (به روشي که در زير گفته ميشه) ديگه نيازي نيست که برنامه اي رو Sign کنيد البته فقط برنامه هايي که توسط اين گروه Cr@ck شدن (شايد روي برنامه هاي ديگه هم جواب بده ولي اين گروه فقط برنامه هاي Cr@ck شده توسط خودشون رو تضمين کردند). ابتدا فايل ضميمه رو دانلود کنيد، 4 فايل در اون هست،فايل TRK بايد روي گوشي نصب بشه. دو نسخه مختلف از اين فايل موجود هست، فايل s60_3_0_app_trk_2_8_6.sisx براي گوشي هاي سري OS9.1 و فايل s60_3_1_app_trk_2_8_6.sisx براي گوشي هاي سري OS9.2 با توجه به نوع گوشي خودتون، يکي از اين فايل ها رو روي گوشيتون نصب کنيد سپس با استفاده از کابل، گوشيتون رو از طريق پورت USB بصورت PC Suite به کامپيوتر وصل کنيد (قبلا بايد روي کامپيوترتون نسخه جديد NOKIA PC SUITE رو نصب کرده باشيد). در روي گوشيتون و از داخل فولدر Applications برنامه TRK را اجرا کنيد. وقتي برنامه از شما براي ارتباط از طريق BlueTooth سوال کرد، بدون اينکه اين حالت رو فعال کنيد از طريق منوي Options گزینه Setting رو انتخاب کرده و از قسمت Connection گزینه USB رو انتخاب کنید و روي Next کليک کنيد. حالا مجددا از طريق منوي Options روي Connect کليک کنيد سپس روي کامپيوترتون از بين اون 4 فايل، فايل SecMan.exe رو اجرا کنيد و در صفحه اول روي Next کليک کرده و در صفحه بعد ابتدا جلوي Find Metro TRK Port Automatically را تيک زده و سپس روي Next کليک کنيد. صبر کنيد تا کار ارسال فايل به پايان برسه. حالا يک آيکون جديد در ليست برنامه هاي موجود در Applications گوشيتون به نام SecMan درست شده. اين برنامه رو روي گوشيتون اجرا کرده و از منوي Options گزينه Install Root Certificate رو انتخاب کنيد. کل کاري که بايد انجام بديد، همين هست. بعد از اين شما مي تونيد سري جديد برنامه هاي Cr@ck شده توسط گروه BINPDA رو که احتياج به Sign دارند، بدون Sign کردن و مثل يک برنامه معمولي روي گوشيتون نصب کنيد. » توجه: اگر مي خواهيد برنامه هاي قديمي Cr@ck شده اين گروه که احتياج به Sign دارند رو بدون نياز به فايل CER نصب کنيد، از بين اون 4 فايل اوليه، برنامه RootSiGN.exe رو روي کامپيوترتون اجرا کرده و برنامه مورد نظر رو از طريق اون (بدون نياز به فايل CER و KEY) ساين (Sign) کنيد و فايل ايجاد شده رو روي گوشيتون نصب کنيد.

فايل مورد نياز:

نقل از

من همه اين كارها رو انجام دادم
ولي مشكل اينه كه وقتي خود نرم افزار رو نصب مي كنم و مي خوام اجراش كنم پيغام ميده:
please reinstall the application!
دوباره هم نصب كردم ولي فايده نداشت..

ehsan_1987
24-10-2008, 09:25
اقا من گیج شدم ساین چیه ؟من گوشیم 6600 میشه فارسیش کرد یا نه برنامه رو با هر چی که توضیح داره و کرک داره یه جا بذارید تا من دانلود کنم تاپیک کنترل اینا رو نمیفهمم چیه؟برنامه کامل با توضیح فارسی رو یه جا بذارید ؟گوشی 6600 فارسی میشه یا نه ؟بعدش میشه اس ام اس فارسی با گوشی 6600 فرستاد یا نه؟

Legend
24-10-2008, 12:19
اقا من گیج شدم ساین چیه ؟من گوشیم 6600 میشه فارسیش کرد یا نه برنامه رو با هر چی که توضیح داره و کرک داره یه جا بذارید تا من دانلود کنم تاپیک کنترل اینا رو نمیفهمم چیه؟برنامه کامل با توضیح فارسی رو یه جا بذارید ؟گوشی 6600 فارسی میشه یا نه ؟بعدش میشه اس ام اس فارسی با گوشی 6600 فرستاد یا نه؟

ساين و نحوه ساين كردن اينجا توضيح داده شده...:46: