PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سری عکسهای جدید از شاهکار سامسونگ ( i900 )

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

saman65
15-08-2008, 15:25
ضمن تایید حرف های این دوستمون
اضافه کنم مهمترین چیز در کیفیت
چیپ پردازش گر صوتی یه گوشی هستش که تو مدل های جدید نوکیا مثل ان جدید و.. یا همین ای900 بصورت جدا از پردازنده مین گوشی کار میکنند و کیفیت بالایی دارند
و چون از سیستم پردازش موازی استفاده میکنند هنگام اجرای هر برنامه ای خللی در کار پخش آهنگ پیش نمیاد !

ایرادی که به ویندوز موبایل در مورد سیمبین وارده
کمتر بودن برنامه های کرک شده اونه در حالی که برنامه های سیمبین براحتی کرک میشن !

ممنون بابت اطلاعاتت علی جون
دقیقا درست میگی.ویندوز موبایل برنامه های خیلی جالبی داره.ولی اکثرشون پولیه و کرکش موجود نیست.
ولی خوب برنامه های کرک خیلی خوبی هم واسش وجود داره

ولی اگه کسی یه حساب paypal داشته باشه میتونه با یه پول کم برنامه های خوبی رو بخره.فکر کنم وقت آدم 800$ میده یه گوشی ارزشش رو داره که 100$ هم بده و 10 تا برنامه خوب بخره که بتونه از امکاناتی که سیستم عاملش داره استفاده کنه:10:.

اینجا ، ف-ی-ل-ت-ر داره............... هرکی اسم منو ببره ، گوشیم زنگ میخوره............:31::31:........!!!
ولی سامان ، سیمبین های جدید ، سوسک هم میتونن بکشن..............:27::27::27::27:............ .......!!!!
داداش ، 4کرم:46:.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آره.شنیدم یه برنامه هم واسش(سیمبیان)اومده که لونه موشها رو هم واسط پیدا میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نوکرتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

perjixen
15-08-2008, 16:07
ولی واقعا دبیلیو 960 مثل گوشکوب موزیکاله
............... این ، جوابش ، بیشتر از یه تشکر هست.......................!!!

amir_rafie
15-08-2008, 19:00
یکی از برنامه های این گوشی برای پخش موزیک Touch Player هستش. این برنامه اکولایزر نداره ولی کیفیت پخش بالایی داره همه جور فایلی مثل mp3 mp4 divX و ... رو پخش میکنه ! من تعجب میکنم که اینجا یک نفر که W960 داره اومده میگه این گوشی اکولایزر نداره ! و کیفیت پخش خوبی نداره!!!! :18:

در ضمن گوشی Media Player هم داره هرکی فکر میکنه که اکولایزر روی این آهنگهای دامبول دامبولیه ایرانی تاثیری داره میتونه از اکولایزر Media Player استفاده کنه!!!! :31:

ghy
16-08-2008, 00:10
بلاخره omnia بخریم یانه؟
میگن صداش افتضاحه؟
راسته یعنی؟
توی فوروم خارجی هم همین یزا رو در موردش میگفتند اون کسانیکه تست کرده بودند

saman65
16-08-2008, 00:29
بلاخره omnia بخریم یانه؟
میگن صداش افتضاحه؟
راسته یعنی؟

این GHY خیلی جالبه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .یوزریه که هر ماه یک بار رویت میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .اونم وقتیه که فرهوده کم میاره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی
و کارش هم اینه که بیاد بگه فرهوده تنها نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
میشه آدرس این فروم های خارجی رو بدین ما هم ببینیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟

Ali_BlueBoy
16-08-2008, 10:01
بلاخره omnia بخریم یانه؟
میگن صداش افتضاحه؟
راسته یعنی؟

این جا 30نفر با گوشی کار کردنفقط یه نفر (همون گوشیه خوشدست و باریک و......)گفت صداش خوب نیست........!!

اون وقت شما چه طوری نتیجه گیری کردی..!؟!؟!؟!؟!؟

ghy
16-08-2008, 12:33
این جا 30نفر با گوشی کار کردنفقط یه نفر (همون گوشیه خوشدست و باریک و......)گفت صداش خوب نیست........!!

اون وقت شما چه طوری نتیجه گیری کردی..!؟!؟!؟!؟!؟

والا من شمردم 30 نفر نشدند 2 نفر باهاش کار کردند 28 نفر شنونده بودند

ghy
16-08-2008, 12:43
این GHY خیلی جالبه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .یوزریه که هر ماه یک بار رویت میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .اونم وقتیه که فرهوده کم میاره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی
و کارش هم اینه که بیاد بگه فرهوده تنها نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
میشه آدرس این فروم های خارجی رو بدین ما هم ببینیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به همین راحتی شما در بخش اخبار که اول صفحه قرار دارد
i900 سامسونگ رو نگاه کنید اونهایی که خریدند تست کردند

S@nti@go_s&k
16-08-2008, 12:59
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه همین راحتی شما در بخش اخبار که اول صفحه قرار دارد
i900 سامسونگ رو نگاه کنید اونهایی که خریدند تست کردند
سلام..............
شما چرا حرف خودتو می زنی . actooor و samsung (دو کاربر قابل اعتماد)عزیز هر دو این گوشیرو تست کردن ...
هر دو تایید کردن کیفیت و بلندی صدا در حد خیلی خوبه.

S@nti@go_s&k
16-08-2008, 13:51
والا من شمردم 30 نفر نشدند 2 نفر باهاش کار کردند 28 نفر شنونده بودند
اون 2 نفرو کل انجمن سامسونگ تایید می کنن.
موفق باشی.

Optimus Prime
16-08-2008, 14:36
گوشی هایی که Windows Mobile دارند عموما گوشی هایی هستند که فقط برای Bussiness و کارهای حرفه ای ازشون استفاده میشد. برای همین انتظاری که مثلا از N95 8GB می رفت نمی شد آدم از یک HTC TyTN II داشته باشه ( صدا و دوربین ) اما Omnia تونست خیلی از خصوصیات این گوشی هارو باهم ترکیب کنه. نسبت به PPC ها Omnia بهترین صدارو داره که برای یک گوشی Windows داری این قابلیت جدید و تازس.

سلام..............
شما چرا حرف خودتو می زنی . actooor و samsung (دو کاربر قابل اعتماد)عزیز هر دو این گوشیرو تست کردن ...
هر دو تایید کردن کیفیت و بلندی صدا در حد خیلی خوبه.
منو یادت رفت ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S@nti@go_s&k
16-08-2008, 14:42
منو یادت رفت ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EEEEEEEEEEEEراس میگیا شرمنده .
شما که کارت درسته.مخلصیم.:11:

perjixen
16-08-2008, 18:46
گوشی هایی که Windows Mobile دارند عموما گوشی هایی هستند که فقط برای Bussiness و کارهای حرفه ای ازشون استفاده میشد. برای همین انتظاری که مثلا از N95 8GB می رفت نمی شد آدم از یک HTC TyTN II داشته باشه ( صدا و دوربین )
داداش ، به شدت مخالفم.......................!!!
البته ، هستن آدمهایی که ویندوز موبایل رو برای همون کار تجاری بخوان.............. ولی تعداد افرادی هم این گوشی ها به خاطر ، ساده و راحت بودنشون میخوان کم نیست..............!!! خب ، طرف خونشون ویندوز روی پی سیش نصبه ، برای مچ بیشتر یه ویندوز موبایل هم میگره.......................!!!
(از این اسمایلی هایی که ، داره گل میده ؛ حا هون که رفیق اسپانیایی مون داره.)

Apachi
16-08-2008, 19:41
گوشی هایی که Windows Mobile دارند عموما گوشی هایی هستند که فقط برای Bussiness و کارهای حرفه ای ازشون استفاده میشد. برای همین انتظاری که مثلا از N95 8GB می رفت نمی شد آدم از یک HTC TyTN II داشته باشه ( صدا و دوربین ) اما Omnia تونست خیلی از خصوصیات این گوشی هارو باهم ترکیب کنه. نسبت به PPC ها Omnia بهترین صدارو داره که برای یک گوشی Windows داری این قابلیت جدید و تازس.

عزیزم آخه خداییش این بحث کیفت صدا خیلی عجیب هست
بابا Audio chipset همه گوشی ها یکی هست به غیر از یک سری مدل های خاص که یک مقدار از بقیه جلوتر هستن و در آینده مبایل های دیگه هم با اونها یکی میشن..
HTC , Nokia ,.. فقط قطعات رو سوار می کنن وسیستم عامل مورد نظرشون رو میرزن ولی نمیان که چیپ ست صدا بسازند اگر هم بخوان براشون بصرفه نیست که بیان با انویدا یا ARM رقابت کنند اگر هم تو هدست تفاوت هست به خاطر خود هدست هست شما از یک هدست بلوتوٍث استفاده کن متوجه میشی این قضیه تفاوت صدا اصلآ وجود نداره ..
نرم افزار که تو کیفت تاثیر نداره
مثل اینه که بگیم Winamp از WMP11 کیفتش بهتره...

Optimus Prime
16-08-2008, 20:30
هان؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی میگید شما دو نفر ؟؟؟ اصلا منظور منو فهمیدید؟؟؟
perjixen یه خورده واضح بگو چون من نگرفتم تو برداشتت از پست من چی بود . . . .
Apachi توهم مثل قبلی . . . منظور منو اشتب گرفتی . . . .
منظور من این بود که افرادی که گوشی های Multimedia استفاده می کردند که هدف اصلی اینا برآوردن همچین انتظاراتی بوده نه من نه کسی دیگر نمیومد با گوشی های B-Class مقایسه کنه. به قول perjixen این دو گوشیو باهم داشت. مثلا فقط یک Diamond نمی گرفت بگه وای چرا صدای این اینقدر افتضاحتر از N95 قبلی من هست . . . .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

perjixen
16-08-2008, 21:31
مثل اینه که بگیم Winamp از WMP11 کیفتش بهتره...

باز تز دادی...............[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟؟؟!!!! خب مگه نیست.....(اسمایل جدی)........؟؟!!
ولی منم ، نفهمیدم باید از این پستت چه نتیجه یی بگیرم.....................!!!دی.
Optimus Prime جان ، (اسمت رو میگم ، یاد فولتیس میوفتم......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!!) ؛ من میگم ، مخالف اینم که بگیم این گوشی فقط برای افرادی هست که گوشی تجاری میخوان............ خیلی از کسایی که ویندوز موبایل دارن ، فقط بخاطر کارکرد ساده این گوشی ها رو میخرن.............!!!

Optimus Prime
16-08-2008, 22:26
باز تز دادی...............[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟؟؟!!!! خب مگه نیست.....(اسمایل جدی)........؟؟!!
Optimus Prime جان ، (اسمت رو میگم ، یاد فولتیس میوفتم......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!!) ؛ من میگم ، مخالف اینم که بگیم این گوشی فقط برای افرادی هست که گوشی تجاری میخوان............ خیلی از کسایی که ویندوز موبایل دارن ، فقط بخاطر کارکرد ساده این گوشی ها رو میخرن.............!!!
خوب عزیز دل , منم فقط مثال زدم مثلا برای Bussiness می خوان . . . . فولتیس کیه دیگه؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S A M S U N G
16-08-2008, 23:54
به نظر من نسل قبلی گوشیهای ویندوز کاملا در یه وجه جلو میرفتن و اونهم برآورده کردن نیاز کاربران حرفه ائی ( کاربرانی که نه دوربین نه صدا و نه زیبائی گوشی واسشون مهم بود و فقط از گوشی به عنوان یه کامپیوتر کوچک استفاده میکردن ، گوشیهای که با وجود به بازار اومدن Diamond و Omnia طرفداراشو از دست نداده و نخواهد داد مثل سری BlackJack سامسونگ یا Q موتو )

با اومدن Omnia و Diamond به بازار دیگه ویندوز موبایل حد و حدود قبل رو نداره و همونطوری که سامسونگ لقب EveryThing رو به این گوشی داده میشه فهمید که واسه همه کاربران اعم از حرفه ائی ، غیرحرفه ائی ، موزیک دوست ، عکاسان و ... این گوشی میتونه مناسب باشه .

مخلصیم .

Apachi
16-08-2008, 23:57
هان؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی میگید شما دو نفر ؟؟؟ اصلا منظور منو فهمیدید؟؟؟
perjixen یه خورده واضح بگو چون من نگرفتم تو برداشتت از پست من چی بود . . . .
Apachi توهم مثل قبلی . . . منظور منو اشتب گرفتی . . . .
منظور من این بود که افرادی که گوشی های Multimedia استفاده می کردند که هدف اصلی اینا برآوردن همچین انتظاراتی بوده نه من نه کسی دیگر نمیومد با گوشی های B-Class مقایسه کنه. به قول perjixen این دو گوشیو باهم داشت. مثلا فقط یک Diamond نمی گرفت بگه وای چرا صدای این اینقدر افتضاحتر از N95 قبلی من هست . . . .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب این که اره کلا تو این دوره زمونه همیچیز داره باهم قاطی میشه من فکر کردم منظور باز اینه که میگن کیفت فلان گوشی بهتره...
قبلآ نگاه میکردی مثلآ برد گوشی نوکیا همچیز نوکیا بود وی الان کل برد رو میگردی اصلآ اسم نوکی نیست
حق با u :10: هست رفع ابهام شد.. دی

خوب فکر کن هست :13:
بابا چرا گیر میدی مگه باید از همه چیز نتیجه گرفت
درکل منظورم اینه علم روز جوری پیش میره که همه چیز تخصصی میشه و به خاطر رقابت بالا شکاف بین برند ها از بین میره...

S A M S U N G
17-08-2008, 18:26
برادران وارد کننده گوشی ( غیر رسمی ) این گوشی رو از امروز دارن میفروشن .

8 گیگابایت : 820 هزار تومن
16 گیگابایت : 950 هزار تومن

از اینجا میتونین بخرین :

Optimus Prime
17-08-2008, 20:38
اینجا یه مقایسه کوچیک از دوربین 4 تا گوشی HTC Touch Diamond :: HTC Touch Pro :: Sony Ericsson Xperia X1 و SAMSUNG SGH-i900 Omnia :

amir_rafie
17-08-2008, 23:53
برادران وارد کننده گوشی ( غیر رسمی ) این گوشی رو از امروز دارن میفروشن .

8 گیگابایت : 820 هزار تومن
16 گیگابایت : 950 هزار تومن

از اینجا میتونین بخرین :

مایکروتل هنوز فروش گوشی رو شروع نکرده؟!

amir_rafie
18-08-2008, 00:09
اینجا یه مقایسه کوچیک از دوربین 4 تا گوشی HTC Touch Diamond :: HTC Touch Pro :: Sony Ericsson Xperia X1 و SAMSUNG SGH-i900 Omnia :

این مقایسه ها خیلی قدیمی هستن قبلا هم در این تاپیک مطرح شدن... Rom های i900 و HTC Touch Pro نسبت به اون زمان خیلی تغییر کردن مخصوصا i900 !!!

Optimus Prime
18-08-2008, 00:45
این مقایسه ها خیلی قدیمی هستن قبلا هم در این تاپیک مطرح شدن... Rom های i900 و HTC Touch Pro نسبت به اون زمان خیلی تغییر کردن مخصوصا i900 !!!
چرا دوتا از عکسها با ROM آپدیت شده هستند. عکس های ROM های قدیمی i900 را نذاشتم.

S A M S U N G
18-08-2008, 11:08
اين گوشي با اسم Witu وارد روسيه شد !‌

اسم Witu‌ رو از عبارت Wirlreless Technology Utopia گرفته شده .

چندتا عكس از معرفي Witu‌ در روسيه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S@nti@go_s&k
18-08-2008, 12:51
سلام...............
سامسونگ جان این قیمتها که توی سایتها و بعضی مغازها می فروشن خیلی بالاست یعنی ماکروتل هم همین قیمت می خواد عرضه کنه.توی gsm arena زده بین 400_500 یورو اگه 500 هم مبنا بگیریم تقریبا میشه 700 .نظرت چیه.دی

mani6606
18-08-2008, 18:33
سلام...............
این قیمتها که توی سایتها و بعضی مغازها می فروشن خیلی بالاست یعنی ماکروتل هم همین قیمت می خواد عرضه کنه.توی gsm arena زده بین 400_500 یورو اگه 500 هم مبنا بگیریم تقریبا میشه 700 .نظرت چیه.دی

فکر کنم بیشتر از اینا باشه چون هنگامیکه برای اولین بار وارد بازار امریکا شد حدود 980 دلار بود.بنظر من توی روز های اول ورود این گوشی قیمتش حدود 850 هزار تومان باشه.

Reventon
18-08-2008, 20:37
تو سایت سامسونگ زده که خروجی تلویزیون و کیف چرمی و هدست بلوتوث آبشنال هست. مایکروتل اینا رو هم وارد میکنه و میشه تو ایران پیدا کرد؟
این خروجی تلویزیون رو میشه مثل vcd فیلم دید تو تلویزیون با کیفیت بالا؟

S A M S U N G
18-08-2008, 21:48
همه این وسایل تو پک گوشی هستش .

این گوشی Divx پخش میکنه که از طریق تلویزیون میشه اونو دید .

مخلصیم .

R@R#M@N
18-08-2008, 22:43
اينم لينك ريويوو فون آرنا :

ghy
19-08-2008, 10:08
سلام
دوستان لطفا شماره تماس ماکروتل در تهران + آدرس رو بگید تا ما از شهرستان بتونیم باهاشون تماس بگیریم
با قدردانی از شما

S A M S U N G
19-08-2008, 10:17
آدرس : تهران - خیابان شهید استاد مطهری - تقاطع سهروردی - شماره ۹۳

تلفن : 88428383
فکس : 88404466
ایمیل : info@parsmicrotel.com

ghy
19-08-2008, 10:57
آیا میشه این گوشی رو به تلویزیون متصل کردن و باهاش شوهای با کیفیت divx ؤو نگاه کرد؟
آیا همچین چیزی میشه؟

Maziar_69
19-08-2008, 13:48
شما این گوشی رو دست کم گرفتی؟؟؟
حالا من یه پیشنهاد برات دارم جناب ghy:
W960 یه گوشی باریک و خوش دست که کلا برند سامسونگ جلوش کم میاره.
مطمئن باش پشیمون نمیشی .... :دی

saman65
19-08-2008, 16:44
راس میگه.به گوشی باریک و خوش دستت خیانت نکن فرهوده خانوم

ghy
19-08-2008, 19:15
ببخشید فرهوده کیه؟
مدیران
میتونند ای پی من رو با اون نگاه کنند یکی نیست

perjixen
19-08-2008, 19:58
آیا میشه این گوشی رو به تلویزیون متصل کردن و باهاش شوهای با کیفیت divx ؤو نگاه کرد؟
آیا همچین چیزی میشه؟
نه نمیشه.............................. این گوشی توی ایران بیاد ؛ نمی تونی باش شو نگاه کنی........:27::27:......!!!
چون به دور از ادب و شخصیت هست.............!!!
خلاف قوانینه

ببخشید فرهوده کیه؟

از دوستای ، صمیمی مونه.......... هیچی ، نه اینکه صورتت شبیه ایشونه ، بچه ها با اون اشتباه میگیرنت............!!!

Maziar_69
19-08-2008, 20:09
امیر جان توی فون آرنا که بچه ها لینک دادن کیف چرمی تو پک نیست.
همینطور جی اس ام آرنا هم حرفی از کیف توی پک گوشی نزده.
شما مطمئنی؟؟؟

Reventon
19-08-2008, 20:23
کابل تلویزیون هم نیست

ghy
19-08-2008, 22:55
یکی دوستانم امروز باهاش تهران تماس گرفتم رفته بود نمایندگی ماکرو تل گوشی رو تست کرده بود
میگفت صداش زیاد نیست و کیفیت صداش برای موزیک افتضاح بود

s-a-l-i-m
19-08-2008, 22:55
سلام به همه
[quote=perjixen;2836086]نه نمیشه.............................. این گوشی توی ایران بیاد ؛ نمی تونی باش شو نگاه کنی........:27::27:......!!!
چون به دور از ادب و شخصیت هست.............!!!
خلاف قوانینه

چرا این یه بیکه رو سفید کردی...........منظورم خلاف قوانین هست..............

اخر این گوشی چه قیمتی داره؟؟
ازاد رو نمیگم خود ماکروتل رو میگم چند میگه؟؟

S@nti@go_s&k
20-08-2008, 01:24
سلام............
ماکروتل قیمت دقیقشو تعیین نکرده.
ولی من زنگ زدم گفت بالای 700 .
حالا نمی دونم 700_800_900_2 میلیون.دی

s-a-l-i-m
20-08-2008, 09:18
یه سوال دیگه از کسایی که دیدنش ...........تمام وسایلی که تو پاکتش بود الان هم هست یا اینکه...........
بخصوص هندزفریش رو میگم و قلم اون............همون که تو عکساش بود هست یا اینکه این هم ..........

S A M S U N G
20-08-2008, 11:32
عكسهاي گرفته شده با Omnia‌ :

saman65
20-08-2008, 12:21
از دوستای ، صمیمی مونه.......... هیچی ، نه اینکه صورتت شبیه ایشونه ، بچه ها با اون اشتباه میگیرنت............!!!

دقیقا...

یکی دوستانم امروز باهاش تهران تماس گرفتم رفته بود نمایندگی ماکرو تل گوشی رو تست کرده بود
میگفت صداش زیاد نیست و کیفیت صداش برای موزیک افتضاح بود

خدا کنه اینجوری باشه که شما میگی.من که نه میخوام باهاش سر کوچمون دیسکو راه بندازم(با اسپیکرش)نه باهاش اهنگ گوش کنم(خدا P2 رو واسم نگه داره...:8:)
شما هم اگه صدای بلند میخوای میخوای N73 بگیر:27:.3310 هم واستون گزینه خوبیه:31:

s-a-l-i-m
20-08-2008, 12:37
برادران به پست قبلیم پاسخ بدن.........راستی من یه کلیپ دیدم واستون میزارم ببینین راسته
اگه اینطور که تو کلیپ هست باشه واقعا باهاله
همه گی نگاه کنند

pezhman32
20-08-2008, 14:00
برادران به پست قبلیم پاسخ بدن.........راستی من یه کلیپ دیدم واستون میزارم ببینین راسته
اگه اینطور که تو کلیپ هست باشه واقعا باهاله
همه گی نگاه کنند
کلی حال کردم واسه کلیپه
دمت گرم ارزش دیدن داشت...

R@R#M@N
20-08-2008, 21:50
اينم ريويوو دوربين آي 900 از موبايل ريويوو !!!

يه سري مقايسه هم با ن82 داره !!!
جالبترين نكته اينه :

خودرو ملي ايرانيا توي روسيه !!‌(ايول ايران [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

R@R#M@N
20-08-2008, 21:51
شرمنده دوتا پست شد !!
اين دكمه حذف كووش ؟؟؟

s-a-l-i-m
21-08-2008, 09:23
خودروی ملی که سمند هست نه 206.............
این که چیزی نیست.........
من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم...........

تمام وسایلی که تو پاکتش بود الان هم هست یا اینکه...........
بخصوص هندزفریش رو میگم و قلم اون............همون که تو عکساش بود هست یا اینکه این هم ..........

mahroo_z1
21-08-2008, 09:44
سلام دوستان.من يه سوالي داشتم. وقتي به لينك/omnia.samsungmobile.com/ مراجعه ميكني مي بيني كه اين گوشي پروژكتور داره.ولي چرا تو هيچ سايتي از اين قابليت حرف نزده يا اونو امتحان نكرده ؟

S A M S U N G
21-08-2008, 11:03
هم قلم و هم هدفون و هم كيف و هم مموري 2 گيگ توي پك اورجينالش هستش ، شايد واسه ماييكروتل هم باشه .

دوستان پرسيده بودن TV-Out‌ اين گوشي كيفيت خوبي داره يا نه .

يه چندتا عكس در اين مورد :

R@R#M@N
21-08-2008, 13:17
خودروی ملی که سمند هست نه 206.............
این که چیزی نیست.........
من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم...........

تمام وسایلی که تو پاکتش بود الان هم هست یا اینکه...........
داداش 206 Sd رو مثله اينكه ايرانيا ساختنا !!!
با اون صندوق ضايعش !!

+++

امير جون مرسي بابت عكسات

saman65
21-08-2008, 16:07
داداش 206 Sd رو مثله اينكه ايرانيا ساختنا !!!
با اون صندوق ضايعش !!

+++

امير جون مرسي بابت عكسات

البته صندوق دار 4 درش رو ایران ساخت.یعنی 2 درش وجود داشت.به اسم 206CC (سقفش هم از ایناس که باز و بسته میشه:دی).ایران خودرو اومد ... بهش و 4 درش کرد ...
عکس ها با امنیا گرفته شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (جدی نگیرینا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .واسه اینکه اسپم نباشه و به تاپیک ربط داشته باشه این و گفتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

امیر دوستمون راس گفتنا.قضیه پروژکتور چی شد؟

mahyarSAMSUNG
21-08-2008, 19:50
ولی خروجی تی وی جی 810 اصلا کیفیت نداره . شفافیت تعطیل ! این خیلی خوب کیفیت داره هرچند که فیلم برداریی شبیه جی 810 داره

ali racer
21-08-2008, 19:55
ولی خروجی تی وی جی 810 اصلا کیفیت نداره . شفافیت تعطیل ! این خیلی خوب کیفیت داره هرچند که فیلم برداریی شبیه جی 810 داره

تو عکس هایی هم که ریختی تو گوشیت یا با گوشی گرفتی هم شفافیت نداره ؟

mahyarSAMSUNG
21-08-2008, 20:01
بیشتر عکسهایی که خود گوشی میگیره شفافیت نداره بخصوص فیلم بردارش که من روم نمیشه توی تی وی بزارمش . خودم هم بدم میاد !!!!! . یه جوری دارم قانع میشم که دی 600 فیلم برداریش بهتره !

s-a-l-i-m
21-08-2008, 22:54
یه سوال دیگه هم دارم امیر جون...................اگه میشه بررسی کن ببین ماکروتل هم اینا همه رو میده یا بر میداره..............که فکر نمیکنم برداره.............
قیمتش رو سریعا علام کنید البته ماکروتل رو میگم چون صدرصد ارزون تر میده.........اگه زیره 750 تومان باشه با کلا میگیرم بدون اینکه صبر کنم...

ghy
22-08-2008, 09:45
با این حساب فیلمبرداری هم تعطیله
نمیدونم دیگه گوشی چی بگیرم

saman65
22-08-2008, 11:38
الحمدلله که قید خرید این و زدین:دی
اگه بتونین فرهوده رو هم از خرید این منصرف کنین یه دنیا ممنون میشیم:دیی

Maziar_69
22-08-2008, 13:04
مگه میخوای هندی کم بگیری که میگی فیلم برداری تعطیل؟؟؟
به اندازه ی رفع حاجت کار همه رو راه میندازه.
مطمئنا کسی واسه دوربین این گوشی رو نمیخواد بخره.

در ضمن هر چی باشه از 960 گوشت کوب بهتر فیلم میگیره !!! :دی

ali racer
22-08-2008, 13:43
چرا فیلمبرداریش تعطیله ؟
30 فریم وی جی ای خیلی هم خوبه
من عمریه با این کیفیت و رزولوشن دارم فیلم میگیرم با گوشیم( ان 93 و 82)
خیلی هم راضی کننده اس !

S A M S U N G
22-08-2008, 14:16
البته Omnia یا وضوح VGA و 15 فریم فیلمبرداری میکنه .

amir_rafie
22-08-2008, 18:33
دوربین i900 تنظیمات زیادی داره :

Camera Mode
Single - Continuous - Mosaic - Panorama - Smile
Picture Mode
None - Landscape - Sports - Party & Indoor - Beach & Snow - Sunset - Dusk & Dawn - Full Color - Night Shot - Firework - Text - Show window - BackLight
Picture Size
2560 x 1920, 2048 x 1536, 1600 x 1200, 1280 x 960, 640 x 320, 320 x 240
Focus
Auto - Macro - Face
Flash
None - Auto - Flash
Others
Brightness
Extend View (On, Off)
Timer (Off, 2, 5, 10 seconds)
Quality (High, Medium, Low)
White Balance (AWB, Daylight, Cloudy, Tungsten, Fluorescent)
Effect (Accent, Swap, B&W, Sepia, Green, Aqua, Negative, Solarize 1-4, Emboss, Outline, Watercolor)
ISO (Auto, 50, 100, 200, 400, 800)
Metering (Center, Spot, Matrix)
Contrast (-3,-2,-1,0,1,2,3)
Saturation (-3,-2,-1,0,1,2,3)
Sharpness (-3,-2,-1,0,1,2,3)
GPS (On, Off)
WDR (On, Off)
Anti Shake (On, Off)

برای فیلم برداری 2 تا حالت داره:

VGA video (640 x 480 pixels با کیفیت ,15fps

QVGA video (320 x 240 pixel با کیفیت ,30fps

من یه جایی خوندم که کیفیت VGA توی آپدیت های بعدی بهتر میشه..........

amir_rafie
22-08-2008, 18:42
راستی LG یه گوشی زده به اسم KC910 ... کاملا از i900 کپی کرده!!!!!! ایده طراحی i900 هم از iphone گرفته شده ولی حداقل امکاناتi900 خیلی بیشتر از iphone بود.... این یکی اون 8Gbyte حافظه رو نداره ولی دوربینش مثل i8510 هستش...

ghy
22-08-2008, 22:17
عجب
این گوشی برای موزیک ساخته نشده است
و امکاناتش برای ایران نیست

gmt325gh
23-08-2008, 00:25
راستی LG یه گوشی زده به اسم KC910 ... کاملا از i900 کپی کرده!!!!!! ایده طراحی i900 هم از iphone گرفته شده ولی حداقل امکاناتi900 خیلی بیشتر از iphone بود....

کجا از ای900 تقلید کرده ؟؟؟!!! lg ، ویوتی رو یه سال و نیم قبل ارائه داد و این گوشی جدیدش هم جایگزین اون هست. دوما هم اینکه ای900 ویندوز موبایل داره و پاکت پی سی هست در حالی که kc910 یک camera phone هستش با دوربین 8 مگا پیکسلی و فلش زنون!!!
در مورد این موضوع هم که ای900 مشابه آیفون هست این حرف غیر قابل قبوله. همه گوشی های touch base کم و بیش مشابه هم هستند و اگه بخوایم بگیم که چون این گوشی ها تاچ هستن پس کپی از همدیگن باز هم می بینیم که آیفون اولین گوشی تاچ نبوده. و در واقع همه این گوشی ها کپی برداری از Alcatel OT COM می باشند !!!!!!
لازمه بگم که این گوشی آلکاتل بر میگرده به دقیقا 10 سال پیش (1998) !!!!!!
و تازه اگه دقیق تر بخوایم بگیم همه این گوشی ها از فیلمهای علمی تخیلی دهه 80 کپی برداری کردن !!!!:دی

Maziar_69
23-08-2008, 00:27
منظور از پست 564 چیه؟؟؟
چرا تا ما یه پست میدیم که شاید یه ذره انحراف داره مدیرا پاک میکنن ولی این نه؟؟؟

امیر جان هنوز مایکروتل این رو عرضه نکرده تو فروشگاهاش؟؟؟
قیمتش چی؟

amir_rafie
23-08-2008, 00:37
کجا از ای900 تقلید کرده ؟؟؟!!! lg ، ویوتی رو یه سال و نیم قبل ارائه داد و این گوشی جدیدش هم جایگزین اون هست. دوما هم اینکه ای900 ویندوز موبایل داره و پاکت پی سی هست در حالی که kc910 یک camera phone هستش با دوربین 8 مگا پیکسلی و فلش زنون!!!
در مورد این موضوع هم که ای900 مشابه آیفون هست این حرف غیر قابل قبوله. همه گوشی های touch base کم و بیش مشابه هم هستند و اگه بخوایم بگیم که چون این گوشی ها تاچ هستن پس کپی از همدیگن باز هم می بینیم که آیفون اولین گوشی تاچ نبوده. و در واقع همه این گوشی ها کپی برداری از Alcatel OT COM می باشند !!!!!!
لازمه بگم که این گوشی آلکاتل بر میگرده به دقیقا 10 سال پیش (1998) !!!!!!
و تازه اگه دقیق تر بخوایم بگیم همه این گوشی ها از فیلمهای علمی تخیلی دهه 80 کپی برداری کردن !!!!:دی

حالا چرا میزنی؟!!!!

saman65
23-08-2008, 02:34
میگم نمونه ای از فیلم برداری این گوشی نیست؟؟

سونامی
23-08-2008, 07:34
قیمتش در حال حاضر چند است؟

mani6606
23-08-2008, 08:29
قیمتش در حال حاضر چند است؟

740 دلار :20:

S A M S U N G
23-08-2008, 12:26
چندتا عكس زيبا از اين گوشي زيبا :

Samsung i900 Omnia

Menu Samsung i900 Omnia

Digital photoframe Samsung i900 Omnia

Virtual QWERTY toetsenbord Samsung i900 Omnia

Phonepad Samsung i900 Omnia

Agenda Samsung i900 Omnia

Making a photo with the Samsung i900 Omnia

gmt325gh
23-08-2008, 14:35
صوووووووووووورتی ؟؟؟؟؟!!!!!:19:
آخه چرااااااااااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟؟ :2::2::2::2:
سامسونگ تو دیگه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی یه سوال ، قضیه قلمش چیه ؟ تو بعضی عکسا یه جور قلم دیگه داشت ( شبیه خودکار بود )

S A M S U N G
23-08-2008, 14:39
صورتی چه ربطی به سامسونگ داره ؟ !!!

به نظر من خوشگله که .

مخلصیم .

s-a-l-i-m
23-08-2008, 15:52
منظوره دوستمون این بود تو بعظی از عکس های دیگه قلمش فرق داره که من هم چند بار گفتم این قلم خوش تیپ تر هست تا اون یکی..........................اخر نفهمیدیم قیمت دقیق این گوشی چنده تو ایران؟؟؟
ماکروتل داره چه می کنه؟؟؟

ghy
23-08-2008, 17:15
بنظرم از لحاظ تاچ سامسونگ در این گوشی بسی که آن هو ضعیف عمل کرده
مثلا همینی قلمی که بهش وصل میشه بسی مزاجم i900 است
اصلا چه اصراری داشت که قلم رو بیرون از گوشی بذارند
دیگه دارم به شک میوفتم که i900 سامی بخرم

S A M S U N G
23-08-2008, 19:56
الان میتونی پیدا کنین ولی بدون گارانتی هستش و قیمتش هم بالاست .

طبقه اول پایتخت داره .

amir_rafie
24-08-2008, 10:53
من امروز به 84220 (فروش مایکروتل) زنگ زدم . پرسیدم از کی فروش i900 شروع میشه گفت : هنوز وارد ایران نشده و تا 1 ماه دیگه فروش شروع میشه !!!! :18: :19:

S A M S U N G
24-08-2008, 12:55
قيمت رنگ سفيد Omnia 16GB :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]

739.95 دلار آمريكا

mostafa_khan001
24-08-2008, 13:47
تاچش ضعیفه؟چند هزار سال باهاش کار کردی؟:27:یعنی تاچش مثل Wگوشت کوب هم نمیشه:27:(یه زمانی دیوونه همن W960 بودم ولی با تعریفهای بی جای بعضی ها دیگه حالم از این گوشی:2:.وقتی هم دقیقا بهش نگاه میکنم به این فکر می افتم که چجوری من اون موقع متوجه این نشده بودم که W960 انفده شبیه گوشت کوبه:دی)
آره.بعضی ها یه جوری میگن واسه خریدش به شک افتادم که انگار همه منتظرن اولین امنیا رو این بره بگیره و اگه نگیره دیگه هیشکی امنیا نمیخره:27:.خریدن و نخریدن شما فرقی واسه هیشکی نمیکنه:46:
اتفاقا واقعا کار جالبی کرده که قلم رو جدا قرار داده.چون کسایی مثل من که انگشت کوچیک دارن اصلا نیازی به قلم ندارن:دی:31:
رضا من توش موندم تشکرت از پست ... به خاطر چی بود؟
بعد اینکه امیر جان کاهش قیمت یا افزایش نداشته؟؟؟
ممنون میشم اگه قیمت i900v رو یه سرچ بکنی ببینی چقده.و اینکه هیچ راهی نداره که I900 عادی رو به i900v تبدیل کرد؟

اگه از یه شخصیت بدت امد دلیل نمیشه از گوشی اون شخصیت هم بدت بیاد!!عجبی بود!!:41:
حتما کاهش قیمت داره.فعلا چند روزیه ثابت مونده.از 777 دلار شروع شده الن چند روزیه روی 699 دلار ثابت مونده.چی میشد به همین قیمت میشد ایران خرید یعنی حدود 650 تومن:20: البته من قیمت 8 گیگ رو گفتم ها.....16 گیگ بین 730 تا 750 دلار هست
شاد باشید:20:

mostafa_khan001
24-08-2008, 15:28
من نمیتونم در مورد بلندی صدای این گوشی با قاطعیت نظر بدم اما میدونم صداش کم نیست.تو کلیپ ها مشخصه
اما کیفیت صداش.برای دوستان علاقه مند پیشنهاد دارم برن تو یوتوپ یه کلیپ هست اگه اشتباه نکنم divx player اسم کلیپش هست.اخرش چند تا اهنگ میگذاره تا کیفیت اهنگ های پخشی رو نشون بده

perjixen
24-08-2008, 15:47
ضا جان و سلیم جان سو تفاهم پیش نیاد.منظور من پست 581 بود...
م
نه داداش............ من بازم ، جو رو تشویش کردم...............!! :دی.
سلیم جان ، میخواستم ، پست قبل از شما رو بگم ، اینجوری اشتباه شد..........!! ببشخید.

من نمیتونم در مورد بلندی صدای این گوشی با قاطعیت نظر بدم اما میدونم صداش کم نیست.تو کلیپ ها مشخصه

موافقم............!!
صدای این گوشی در حد تیم ملی نیست........... ولی برای خودش و توی کلاس خودش ، میشه گفت موفق عمل کرده..........!! در ضمن اینکه ، توی این کلاس ، گوشی.......... صدای بلند خیلی اولویت نداره...........!!!

ghy
24-08-2008, 16:54
i900 v با i900 i فرقش چیه؟
این گوشی در چند رنگ تولید میشه رنگ قشنگش کدومه
مشکی؟

چون الان 650 چوق پول گذاشتم کنار براش تا از دوبی بخرمش

perjixen
24-08-2008, 17:44
i900 v با i900 i فرقش چیه؟

چون الان 650 چوق پول گذاشتم کنار براش تا از دوبی بخرمش

بسه............... هم ان 96 داری ، هم اینو............. راستی ، فهمیدیم ، دبی هستی.............!!!
:دی.

S A M S U N G
25-08-2008, 08:57
مقايسه ميزان قدرت باتري Omnia با Diamond :

مقايسه ميزان قدرت CPU در پخش ويديو با Diamond‌ و Gigabyte T600 :

مقايسه Omnia‌ با Diamond از نظر برجا موندن اثر انگشت :

mostafa_khan001
25-08-2008, 10:38
مقايسه ميزان قدرت باتري Omnia با Diamond :

مقايسه Omnia‌ با Diamond از نظر برجا موندن اثر انگشت :

اینم از شیطنتهای موبایل ریویو هست
من قبول دارم که اثر انگشت روی دایموند بیشتر میشینه اما نه اینقدر تابلو
واسه اینکه دایموند رو ضایع کنه کاملا مستقیم به نور افتاب تو دستش گرفته اما امنیا رو با زاویه تو دستش گرفته!!اینم حقه های بچه گانه هست دیگه
اما کلا هم جنس و هم رنگ دایموند باعث میشه اثر انگشت راحت روش بنشینه

gmt325gh
25-08-2008, 11:08
مقايسه ميزان قدرت CPU در پخش ويديو با Diamond‌ و Gigabyte T600 :

منظور از این در صد ها چیه ؟
مبناش چی بوده که تا 5 برابر اون بالا تر رفته ؟ ( اصلا بیشتر باشه بهتره یا کمتر ؟؟؟!!!)

یه نکته ای رو فکر کنم لازمه یادآوری بشه که touch diamond رزولوشین صفحه vga داره که مصرف باطری و میزان بار روی پروسسور و رم رو خیلی بالا میبره.
میشه گفت سامسونگ وضوح تصویر رو فدای باطری و performance کرده.

ghy
25-08-2008, 11:51
واسه اینکه دایموند رو ضایع کنه کاملا مستقیم به نور افتاب تو دستش گرفته اما امنیا رو با زاویه تو دستش گرفته!!اینم حقه های بچه گانه هست دیگه

بله از این سایت روسی کثیف بعید نیست
شما ریوو گوشی W960 i با گوشی N81 نوکیا رو که باهم مقایسه شدند نگاهی بکنید عکس های W960 i ؤو خاکی و کثیف اندازه که چهره ظاهری گوشی رو بد جلوه بده و کلی از ان81 تعریف کرده
کلا ریوو هاش بسیار دروغ از آب در میاد

بعنوان مثال من قبلش که میخواستم دبیلو 810 بخرم چنان بدی از صدای دبیلو 8102 سال پیش بود گفته بود که در عمل وقتی تست کردم به متقلب بودن سایت موبایل ریوو پی بردم

osmaan
25-08-2008, 13:20
با حرفت موافقم کاملا ضایع هست که زاویشون با هم فرق داره

osmaan
26-08-2008, 09:56
بچه ها من نظرم روی ویندوز موبایل هست در نتیجه چون جدیدا سامسونگ پرست شدم بیخایل صدای i900 میشم
و بخاطر سیستم عامل قوی گوشی omnia رو انتخاب میکنم چون با پی990 کار کردم سیستم عامل تکراری داره مثل W960 i
یه چیزه دیگه توی سایت gsmarena پشت گوشی ساخت کره رو ننوشته
این هم از عکس gsmarena خط بالایی بلوتوس رو بخون
هرچند عکسش کیفیت نداره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (javascript:window.close())

alex_pk
28-08-2008, 01:00
سلام
یه تعدادی از پست ها حذف شدند خودتون هم دلیلش رو میدونید.
یه مقداری رعایت کنید دوستان.

ممنون.

NONE
28-08-2008, 06:59
این هم از عکس gsmarena خط بالایی بلوتوس رو بخون
هرچند عکسش کیفیت نداره

made in korea

s-a-l-i-m
28-08-2008, 23:59
made in korea
made in chine

NONE
29-08-2008, 09:24
made in chine
عزیز جان داری اشتباه میکنی
made in korea

s-a-l-i-m
29-08-2008, 09:30
عزیز جان داری اشتباه میکنی
made in korea
اگه دقت کنی نوشته made in chine/finished in korea

farhoode
29-08-2008, 10:06
i900 ساخت چین

s-a-l-i-m
29-08-2008, 10:11
i900 ساخت چین
نه ....اشتباه نکن............korea.........
پشت ماریا نوشته chine...............نه i900:31:

Reventon
29-08-2008, 10:24
g810 هم همینطوره. رو باطری نوشته ساخت کره تمام شده در چین و پشت خود گوشی نوشته made in korea by samsung تو عکس بالایی هم مشخصه

ali_power42
29-08-2008, 12:23
باتری گوشی :made in china finished in korea
خود گوشی:made in korea by samsung

farhoode
29-08-2008, 12:36

قربون ماریا
اصلا از طراحی i900 خوشم نیومد 4 گوشه اون مثل آیفون با انحنای زیاد طراحی شده
ولی گوشی زیبای W960 i خوشکب دارای 4 گوشی با انحنای کم . طراحی و ساخته شده است
البته این دلیل بر بد بودن i900 نیست

فکر بد نکنید

Ssarshar
29-08-2008, 14:58
قربون ماریا

فکر بد نکنید

ببینید بچه ها فرهود جان راست میگن ... گوشی رو دست W960 نیست :27:

گوشی دابلیو 960 که دارای کناره های صورتی با گلهای بنفش و کلیدهای نامریی نارنجی رنگ و روی سفید سرمه ای و داخل خاکستری و پشت 7 رنگ هست و این ترکیب رنگ زیبایی بسیار زیادی و خشگلی ( از در آخر ) به این گوشی میدهد که شما فقط قادر هستید از پشت ویترین گوشی فروشی حدود 2 ثانیه نگاهتون رو متمرکز کنید به این گوشی و بعد چشمتون ناخود آگاه به نقطه ی دیگری دوخته میشود بهر حال اینست ارزش W960 .

فرهود جان لطفا بیشتر خودتو به بچه های انجمن نمایان نکن :18: ............. :41: ......... :2:

osmaan
29-08-2008, 18:16
سلیم جان
خودت می فهمی چه میگی یه بار میگی کره یه بار دیگه میگی چین
بابا نوشته ساخت کره اون باتریه که ساخت چینه

osmaan
29-08-2008, 18:24
قربون ماریا

فکر بد نکنید

به به
فرهوده جان

دیدی i900 بدردت نخورد، حالا کار ندارم به چیش گیر دادی ولی کلا بی خیال i900 شو

farhoode
29-08-2008, 19:03
ببینید بچه ها فرهود جان راست میگن ... گوشی رو دست W960 نیست :27:

گوشی دابلیو 960 که دارای کناره های صورتی با گلهای بنفش و کلیدهای نامریی نارنجی رنگ و روی سفید سرمه ای و داخل خاکستری و پشت 7 رنگ هست و این ترکیب رنگ زیبایی بسیار زیادی و خشگلی ( از در آخر ) به این گوشی میدهد که شما فقط قادر هستید از پشت ویترین گوشی فروشی حدود 2 ثانیه نگاهتون رو متمرکز کنید به این گوشی و بعد چشمتون ناخود آگاه به نقطه ی دیگری دوخته میشود بهر حال اینست ارزش W960 .

فرهود جان لطفا بیشتر خودتو به بچه های انجمن نمایان نکن :18: ............. :41: ......... :2:

دوست عزیز همه اینها صفات گوشی های سامسونگ مقلد بود
سونی اریکسون هیچ وقت کارش تقلید نیست
از 4 گوشه i900 تابلو هست که از آیفون تقلید کرده است
همچنین ورودی بالای صدای مکالمه هم از گوشی ناز W960 i سونی اریکسون به طرز ناشیانه کپی برداری شده است

باتشکر

توی این عکس کاملا شباهت i900 نسبت به آیفون

actooor
29-08-2008, 19:09
ویرایش شد...دی:

osmaan
29-08-2008, 19:30
ایول ......................ایول
خوب اومدی

farhoode
29-08-2008, 20:49
ای خدا شکرت...
7 شبانه روز نذر کرده بودم که این فروهوده دست از خرید ای900 برداره...
حاجتم براورده شد...
خدایا شکرت...خیلی کاره خوبی کردی فرهوده جان...دمت گرم...
فقط اسمت واقعا فرهوده هست؟؟؟
چون من هردفعه اسمتو میبینم یاد لوازم اشپزخانه میفتم...البته ببیخشیدا...:دی
9کرممم...

دوست عزیز i900 توی لیست من هست ولی تا خودم صداشو تست نکنم اصلا نمیخرمش

9کرممم...

ali racer
29-08-2008, 21:20
میشه کم اسپم بدین ؟؟؟
اگه مطلب جدیدی در مورد ای 900 نیست لطفا بی خود تاپیک رو نیارین بالا

alex_pk
29-08-2008, 21:26
دوست عزیز
farhoode جان

الان که دسترسی شما به بخش باز شده باز هم اسپم میکنید؟
من چند بار تذکر بدم به دوستان؟

دوستان قدیمی حداقل رعایت کنن...

s-a-l-i-m
29-08-2008, 23:30
سلیم جان
خودت می فهمی چه میگی یه بار میگی کره یه بار دیگه میگی چین
بابا نوشته ساخت کره اون باتریه که ساخت چینه
من مشکل دارم.........:27:
یعنی ساخت چین .....کامل شده در کره
ماکروتل داره چیکار می کنه؟؟؟؟؟؟
کی میارتش....من می خوام

osmaan
31-08-2008, 10:00
سلیم جان من که نگفتم شما مشکل داری
من گفتم با توجه به عکس حرفت درست نیست
اینم همون عکس
این عکس مال گوشیه نه باتری
بله باتری ساخت چین تمام شده در کره هست
ولی گوشی مال کره هست

S A M S U N G
31-08-2008, 10:17
تمام لوازم جانبي گوشيهاي سامسونگ ( كيف ، باتري ، هدفون ، شارژر و ... ) در چين ساخته و به سئول فرستاده ميشه و تا سامسونگ تست نكنه اونارو توي پك پلمپ نميكنه . اين مورد مخصوص گوشيهايي هستش كه به تمام دنيا عرضه ميشه .

در ژاپن تمام لوازم جانبي ساخت خود ژاپن هستش كه فقط در ژاپن عرضه ميشن .

در كره و چين هم به همين صورت .

مخلصيم .

s-a-l-i-m
31-08-2008, 10:57
عثمان جان..........ما دعوامون سره باطری بود.......گوشی که بله..........

ali racer
31-08-2008, 11:11
متاسفانه تو کشور ما سازنده مهم نیست
بلکه کشور سازنده مهم تر از برند هستش و دلیلش هم تجار ما هستند که همیشه جنس هایی با کیفیت کمتر برای بردن سود بیشتر وارد میکنند
الان چین 60% کل محصولات الکترونیکی دنیا رو تولید میکنه
آیا کیفیت محصولات چینی تو اروپا و ایالات متحده با محصولات کشور خودمون یکیه ؟

s-a-l-i-m
31-08-2008, 14:58
متاسفانه تو کشور ما سازنده مهم نیست
بلکه کشور سازنده مهم تر از برند هستش و دلیلش هم تجار ما هستند که همیشه جنس هایی با کیفیت کمتر برای بردن سود بیشتر وارد میکنند
الان چین 60% کل محصولات الکترونیکی دنیا رو تولید میکنه
آیا کیفیت محصولات چینی تو اروپا و ایالات متحده با محصولات کشور خودمون یکیه ؟
اینجاست میگن نباید زیاد فیلم دید............بخصوص تاجر پوسان:31:

osmaan
31-08-2008, 15:34
عثمان جان..........ما دعوامون سره باطری بود.......گوشی که بله..........
سلیم جان پست 591 رو بخون بعد میفهمی بحث سر چی بود
حتما این کار رو بکن

s-a-l-i-m
01-09-2008, 00:46
یه دوستمون گفت باطریش کره ای هست منو اون افتادیم......
در اون مورد من فقط به فرهوده گفتم که گوشی کره ای هست و ماریا چینی هست.........حرف شما متین هست

S A M S U N G
01-09-2008, 12:39
چندتا عكس از مقايسه رنگهاي سفيد و مشكي Omnia :

Samsung Black Omnia Vs. White Omnia

perjixen
01-09-2008, 17:55
تشکر کردم.......... ولی عکسی ندیدم.............!! :دی.

saman65
01-09-2008, 18:35
منم چون عکسی ندیدم از تو تشکر کردم:دی

s-a-l-i-m
01-09-2008, 19:31
تشکر کردم.......... ولی عکسی ندیدم.............!! :دی.
منم این تو.......فکر می کردم فقط منم.......

S A M S U N G
02-09-2008, 09:00
چندتا عكس زيبا از Omnia :

S A M S U N G
02-09-2008, 09:16
موبنا- 12/06/87
جدیدترین گوشی سامسونگ موسوم به i900 Omnia که به عنوان رقیب آیفون نام گرفته است تا یک ماه آتی در بازار تلفن همراه تهران عرضه می شود.
"سید علیرضا جوادی" مدیرفروش شرکت پارس مایکروتل عرضه کننده رسمی گوشی های سامسونگ گفت: این مدل از برند سامسونگ قرار است برای اولین بار در بازار تلفن همراه کشور با گارانتی رسمی این شرکت توزیع شود.
وی افزود: این گوشی به دلیل شکل ظاهری و حافظه بالای 8 و 16 گیگابایتی به عنوان رقیب 3G آیفون نام گرفته است.
جوادی با اشاره به قیمت نهایی این گوشی خاطر نشان کرد: به دلیل امکانات بالای این گوشی قطعا قیمت آن بالای پنج میلیون ریال خواهد بود.
گوشی i900 Omnia که در ماه ژوئن سال جاری میلادی به بازار جهانی تلفن همراه معرفی شده است دارای ویندوز موبایل 1/6 و صفحه نمایش 3/2 اینچی است.
در همین حال این مدل سامسونگ به دوربین عکاسی و فیلمبرداری پنج مگاپیکسلی با فوکوس اتوماتیک مجهز است.
همچنین گوشی i900 سامسونگ دارای ضخامت 5/12 میلی‌متری، Wi-Fi، پورت USB، رادیو FM و بلوتوث استریو است.
حافظه داخلی هشت گیگابایتی این گوشی توسط کارت حافظه microSD TransFlash تا 16 گیگابایت ارتقا می یابد.
مدل فوق که بر باندهای فرکانسی GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 کار می کند با تک رنگ نقره ای تولید خواهد شد.
پیش بینی می شود این گوشی از زمان عرضه در بازار تلفن همراه به دلیل ظاهر شیک و امکانات مناسب مورد استقبال اکثر متقاضیان این برند قرار گیرد.

s-a-l-i-m
02-09-2008, 10:32
امیر جون یک اشتباه تایپی داشتی 2/3 اینچ نه 3/2 این با این خاطر این مدلی شد چون داری فارسی تایپ می کنی..........ممنون............من نمی تونم زیاد صبر کنم.........چون خریدنش به خطر می افته........

farhoode
02-09-2008, 22:20
یه سوال این گوشی اسپیکرش کجاست؟

s-a-l-i-m
03-09-2008, 02:18
یه سوال این گوشی اسپیکرش کجاست؟
من به این مورد دقت نکرده بودم......................تو فیلمش می بینم.................

mahyarSAMSUNG
03-09-2008, 04:54
جدیدترین گوشی سامسونگ موسوم به i900 Omnia که به عنوان رقیب آیفون نام گرفته است

اون موقع که می گفتند جی 810 رقیب ان 96 . طرفداران نوکیا اعتراض میکردن ولی الان هم خیلی زور که اینو نوشته ! آخه آی فون وقتی یه فیلم برداری نمیکنه و بلوتوث هم نمیفرسته به نظر من که رقیب 1100 هستش . مفتی هم این گوشی رو بدن قبول نمیکنم !

gmt325gh
03-09-2008, 08:35
من به این مورد دقت نکرده بودم......................تو فیلمش می بینم.................

اسپیکر مستقل نداره و مثل خیلی از گوشی های دیگه سامسونگ از بلندگوی گوشی استفاده میکنه و ولومش رو زیاد میکنه. یه علتی که از لحاظ قدرت صدا مثل نوکیا و سونی بالا نیست هم همینه.
از من میپرسی بهتر هم هست ، موبایل گفتن نه بلندگو بوغی!!!
اگه می خواست بلنگو جدا بذاره ابعاد گوشی خیلی بزرگ تر می شد و هنر اصلی سامسونگ تو ساخت این گوشی کوچیک بودنش با این همه امکاناتشه.

farhoode
03-09-2008, 10:46
پس بهمین دلیل گوشی های سامسونگ صدای تیزی دارند

s-a-l-i-m
03-09-2008, 11:20
اون موقع که می گفتند جی 810 رقیب ان 96 . طرفداران نوکیا اعتراض میکردن ولی الان هم خیلی زور که اینو نوشته ! آخه آی فون وقتی یه فیلم برداری نمیکنه و بلوتوث هم نمیفرسته به نظر من که رقیب 1100 هستش . مفتی هم این گوشی رو بدن قبول نمیکنم !

کاملا تایید میشه.................
فکر کنم اسپیکر داره چون من تو فیلم هاش که دیدم صداش خیلی خوب بود.........

perjixen
03-09-2008, 11:59
پس بهمین دلیل گوشی های سامسونگ صدای تیزی دارند

میخوای باش ، حرف بزنی از گوشت فاصله بده ش..................!! صدای تیزش رو هم شما بزرگواری کن ، دیگه اینجا نیا.................!!!

gmt325gh
04-09-2008, 00:56
میخوای باش ، حرف بزنی از گوشت فاصله بده ش..................!! صدای تیزش رو هم شما بزرگواری کن ، دیگه اینجا نیا.................!!!

اون تیکه آخر حرفتو خیلی پایم
خدایی به ازای هر یه پستی که فرهوده / ghy میده تا ده دوازده پست بعدش بحث به خاکی میره.

در مورد صدای تیز هم خب میشه ولوم گوشی رو کم کرد !!!! به نظر شما مثل تلفن های قدیمی (زمان خدا بیامرز گراهام بل رو عرض میکنم!!!!!) صدا پر از فیس و نویز باشه بهتره یا اینکه صدا شفاف و شارپ و تیز باشه ؟؟!!!!

farhoode
04-09-2008, 13:03
من الان با ویندوز موبایل هایی کارمیکنم برای آنتن دهی در ایران ضعیف جواب میدهند
امیدوارم i900 اینطوری نباشد

ali racer
04-09-2008, 13:20
ویندوز موبایل چه ربطی به آنتن دهی داره آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟

osmaan
04-09-2008, 17:16

ویندوز موبایل = آنتن دهی:18::18:

Maziar_69
04-09-2008, 18:18
ماشالا شما که اینقد ویندوز موبایل داری اینو میخوای چیکار؟؟؟
در مورد اسپیکر هم امیدوارم همینطوری باشه.
چون اگه اسپیکر مجزا داشته باشه استهلاک گوشی بالاتر میره و خدا نکنه خراب بشه اسپیکرش.
شخصا این تجربه ی خراب شدن اسپیکر و بدبختی بعدش رو با 5700 داشتم که عرض میکنم.

maker16
04-09-2008, 18:30

زرشک.......منظورت w960 هست..............
این که وین نداره.........دی.................
کی دست بچه گوشی داده...........

mahyarSAMSUNG
04-09-2008, 21:08
حالا از کجا میدونی گوشی اون بدبخت دبلیو 960 ؟

farhoode
04-09-2008, 21:56
بلاخره 2 نفر از دوستان فوروم هم به نصجیت ها من گوش دادند و اونو خریدند

maker16
04-09-2008, 23:55
حالا از کجا میدونی گوشی اون بدبخت دبلیو 960 ؟

این رو بروبچ موبایلستان هم می دونند..............
فرهوده خانم میشه بگی کی به نصیحت شما گوش کرد؟؟؟

active2006
05-09-2008, 19:38
آخرین قیمت از i900 سامسونگ در تهران کی اطلاع داره وچنده؟؟ البته با گارانتی !

shutdown
05-09-2008, 19:40
آخرین قیمت از i900 سامسونگ در تهران کی اطلاع داره وچنده؟؟ البته با گارانتی !

میگن 800 تا 900

Optimus Prime
06-09-2008, 15:56
من الان تو امارات فقط چند جا دیدم آوردند اونم 3550 درهم و فقط مدل 16GB دقیقا هم با HTC Touch Pro یک قیمته . فعلا که اینجا تند تند Touch Pro می خرند کلا نایاب شده.

perjixen
08-09-2008, 11:56
دست ، دست اومنیا بالا................!!
دیدمش......... خوشمله......... خوش دسته............. به دلم ننشست.......:31:.........!!
950 ، تا برای 16 گیگ.......... بدون گارانتی.........!! :دی.

Reventon
08-09-2008, 18:52
آدزس میشه لطف کنید؟؟

Ssarshar
08-09-2008, 20:02
دست ، دست اومنیا بالا................!!
دیدمش......... خوشمله......... خوش دسته............. به دلم ننشست.......:31:.........!!
950 ، تا برای 16 گیگ.......... بدون گارانتی.........!! :دی.

برو با همون G400 بساز !! : دی . خوشگله و خوشدسته بعد میگی به دلت نشست ؟!
آدم منحصر بفردی هستی :18:

perjixen
08-09-2008, 20:57
آدزس میشه لطف کنید؟؟

پاساژ ایرانیان.......... میدون ولی عصر........ (آدرس خارجی دادم ، برعکس..... :31:...).......!!

برو با همون G400 بساز !! : دی . خوشگله و خوشدسته بعد میگی به دلت نشست ؟!
آدم منحصر بفردی هستی
از این ، نوع طراحی خوشم نمیاد......... خوب چی کار کنم...........!! ولی طرحش خوبه.... بزرگترین عیبش اینه که ویندوزه.........!!
راستی ، به جی 400 توهین نکن................ :31:.

saeidsmxo
08-09-2008, 23:00
کاملا" با سيستم عامل مخالفي.
فکر کنم کامپيوترت هم بدونه سيستم عامله! جاواس

saman65
09-09-2008, 00:16
رضا مگه قرار نشد به خاطر من ویندوز موبایل رو دوس داشته باشی هاااا؟؟؟:19:

ali_power42
09-09-2008, 01:06
دیروز توی علاءالدین i900 با گارانتی مایکروتل میگفت 870 تومن مدل 16 گیگ
گوشی ای که پشت ویترین بود نقره ای رنگ بود حالا نمیدونم من اشتباه میکنم یا نه چون شنیدم که 16 گیگ فقط به رنگ سفید عرضه میشه؟؟؟!!!!!!! درسته؟؟؟

gmt325gh
09-09-2008, 02:13
دیروز توی علاءالدین i900 با گارانتی مایکروتل میگفت 870 تومن مدل 16 گیگ
گوشی ای که پشت ویترین بود نقره ای رنگ بود حالا نمیدونم من اشتباه میکنم یا نه چون شنیدم که 16 گیگ فقط به رنگ سفید عرضه میشه؟؟؟!!!!!!! درسته؟؟؟

اشتباه شنیدی ، 16 گیگ فقط سفید عرضه نمیشه ، سفید فقط 16 گیگ عرضه میشه !!!!! (البته من چند جا تو وب دیدم که 8 گیگ سفید هم واسه فروش گذاشتن !!!!!!!:23:)

S@nti@go_s&k
09-09-2008, 03:16
سلام................
ماکروتل این گوشیو وارد نکرده هنوز(دیروز پرسیدم__از نمایندگی) چجوری با گارانتی بوده.یعنی وارد کردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mojtaba-MCI
09-09-2008, 08:17
سلام.قیمت فعلی این گوشی رو می خواستم!
هم 8گیگ و 16گیگ...

farhoode
09-09-2008, 08:35
نهم آبان جنوب ایران
چراغونی 4 راه شرکت سامسونگ
این ملت i900 میخواید بجای ان95 8 گیگ W960 i میخواد

S A M S U N G
09-09-2008, 09:02
2 نسخه جديد Omnia‌ با اسم i907 و i910 كه يكي واسه اپراتور AT&T‌ و يكي ديگه واسه يكي ديگه از اپراتور هاي ديگه آمريكا به زودي توليد ميشه .

سامسونگ و پك جديد i907/910 Omnia :

perjixen
09-09-2008, 09:23
آره........... :31:................... ویندوز.......... هم شد سیستم عامل........... الان ، تو لینوکس دارم میپرم...........!!!

رضا مگه قرار نشد به خاطر من ویندوز موبایل رو دوس داشته باشی هاااا؟؟؟
بحث مهمه........... پای ، احساسات رو وسط نکش.............. :31:.
حالا ، چون اصرار میکنی ............. باشه...............!! :دی.

راستی ، امیر جان......... به نظرت این ، گوشی هایی که وارد شده................. از کجا اومدن..........؟!؟! منظروم اینه که جی اس ام شون با اینجا میخونه...... دیگه ، از دبی اوردنشون..............؟!؟!

perjixen
09-09-2008, 15:08
خوف............ تبلیغ گوشی رو هم در روزنامه دیدیم............. :31:............!!
اسکنر ، دمه دستم نیست...... شرمنده ........... و تبریک به خاطر وردش......... سامان ، عمرا گوشی رو بت بدم.........!! :31:.

R@R#M@N
09-09-2008, 20:18
ایول !! واقعآ به مایکروتل میگن یه واردکننده و گارانتی کننده معتبر !!
کاش نوکیا و سونی هم مثل مایکروتل یه شرکت وارد کنند و گارانتی کننده توپ داشتن !!
یه سوال !! ؟؟
مایکروتل همون پارس قائم قدیم هست ؟؟

mahyarSAMSUNG
09-09-2008, 20:27
نه بابا پارس قائم که بره به جهنم . توی این مدت هیچ غلطی نکرد . فقط پارس ماکروتل

perjixen
09-09-2008, 21:18
مایکروتل همون پارس قائم قدیم هست ؟؟

نفر اصلیشون همونه............. ولی صحامشون رو از سام سرویس جدا کردن..........!! چون پارس قائم همه چی سامسونگ رو گارانتی میکرد........... تصمیم ، گرفتن اونو جم کنن و با یه اسم جدید کار کنن.......... اینجوری از لحاظ روانی هم برای مشتری هاشون موثره.............!!

نه بابا پارس قائم که بره به جهنم . توی این مدت هیچ غلطی نکرد . فقط پارس ماکروتل

:31:.

farhoode
09-09-2008, 22:38
منم i900 میخوام
500 چوق دارم
قیمت نهائی اون چنده
رنگ مشکی اون 8 گیگ چند قیمت در میاد؟
آدرس میکروتل رو میخوام

Ssarshar
09-09-2008, 23:21
منم i900 میخوام
500 چوق دارم
قیمت نهائی اون چنده
رنگ مشکی اون 8 گیگ چند قیمت در میاد؟
آدرس میکروتل رو میخوام

یه 500 چوق دیگه بزاری میتونی بهش برسی :5:
راستی از ترانه سازی و خوانندگی چه خبر ؟ :21:

S@nti@go_s&k
10-09-2008, 02:36
سلام یه مقایسه بین OMNIA _SAMSUNG
DIAMOND_HTC
APPLE_IPHONE 3G....................................البته نتیجشو می زارم مهمتره.:دی ی ی

و اینطور شد که OMNIAAAAAA برنده شد حالا به افتخارش دست:دی ی

S@nti@go_s&k
10-09-2008, 02:38
Sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
منبع: Phone Arena

shutdown
10-09-2008, 11:02
دمش گرم......و دمت گرم.................شوقم بيشتر شد.......
ميشه قيمت اخرش رو بزارين......يعني تو

shutdown
10-09-2008, 11:05
[quote=shutdown;2932768]دمش گرم......و دمت گرم.................شوقم بيشتر شد.......
ميشه قيمت اخرش رو بزارين......يعني تو ايران....
ماكروتل اوردتش؟؟

shutdown
10-09-2008, 11:06
ببخشيد 2 تا شد

ali racer
10-09-2008, 12:01
تو بازار های جهانی حدود 900 دلار شده مدل 8 گیگ
(البته با گارانتی )

osmaan
10-09-2008, 12:07
:39:
سعید اینو خوب اومدی

farhoode
10-09-2008, 13:02
توی رتبه صدا جا مونده

perjixen
10-09-2008, 13:09
سعید اینو خوب اومدی

خودت رو جم کن...........!!! :31:.

توی رتبه صدا جا مونده

اشکال نداره.......... با بچه ها ، هولش میدیم..............!!!

Mojtaba-MCI
10-09-2008, 16:14
سلام.قیمت فعلی این گوشی رو می خواستم!
هم 8گیگ و 16گیگ...
من فک کنم 2 صفحه پیش یه سوال پرسیدم!
چرا کسی جواب نمی ده؟!

perjixen
10-09-2008, 16:58
من فک کنم 2 صفحه پیش یه سوال پرسیدم!
چرا کسی جواب نمی ده؟!
مجتبی جان........... احتمالا ،بچه ها آواتارت رو ندیدن.......... شاید شب بوده...........!! :31:.
والا ، من 16 گیگ 900 و 950 قیمت دارم......... ولی بدون گارانتی......... فکر کنم ، تا یه 2 هفته دیگه با گارانتیش هم بیاد..........!!

perjixen
10-09-2008, 16:58
ویرایش.....

Mojtaba-MCI
10-09-2008, 18:49
مجتبی جان........... احتمالا ،بچه ها آواتارت رو ندیدن.......... شاید شب بوده...........!! :31:.
والا ، من 16 گیگ 900 و 950 قیمت دارم......... ولی بدون گارانتی......... فکر کنم ، تا یه 2 هفته دیگه با گارانتیش هم بیاد..........!!
ممنون به خاطر جواب...
حالا 8گیگش چنده؟!
فک کنم یه 50 ، 60 تومنی ارزون تر باشه نه؟؟؟

perjixen
10-09-2008, 20:00
حالا 8گیگش چنده؟!

خبری در دست رس نیست...........!! ولی بعید میدونم ، اختلافشون 50،60 باشه............!! به نظرم بیشتره...........!!

Mojtaba-MCI
10-09-2008, 20:38
خبری در دست رس نیست...........!! ولی بعید میدونم ، اختلافشون 50،60 باشه............!! به نظرم بیشتره...........!!
خدا کنه که بیشتر باشه ، چون به احتمال زیاد گوشی بعدی من آی900 خواهد بود و ابدا 16گیگ به دردم نمی خوره که بخوام پول اضافه تر بابتش بدم...

farhoode
10-09-2008, 21:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
الان قیمتشو 890 تومن زده من صبح زنگ زدم گفت تا یک ماه دیگه قیمتش زیر 600 تومن میرسه

shutdown
10-09-2008, 22:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
الان قیمتشو 890 تومن زده من صبح زنگ زدم گفت تا یک ماه دیگه قیمتش زیر 600 تومن میرسه
این دیگه از اون حرفاست...............خدا کنه
کلا این سایت گرون میده و قیمتش خالی بندی هست .............البته در بعضی از گوشی ها

saeidsmxo
10-09-2008, 23:04
اگه اختلافش 50 تومن باشه که .... همه اين ورژن رو ميگيرن!
مسلما" خيلي بيشتره

farhoode
10-09-2008, 23:21
خیلی قیمت هاش راسته
برای تمام شرها هم ارسال دارند

Mojtaba-MCI
11-09-2008, 08:59
تمام این 6ماهی که 8گیگ دارم هیچ گوشی ای پیدا نکردم که بخوام بعد از این بخرم!ولی آی900 یه چیز دیگه س!!!حقیقتا طراحی تکی داره و نمیشه مشابه ش با این امکانات گیر آورد...

Mojtaba-MCI
11-09-2008, 10:18
البته یه سری ناهماهنگی ها و نکات غیراستاندارد هم داره ولی میشه ازشون چشم پوشی کرد...

S A M S U N G
11-09-2008, 10:18
طراحان و سازندگان Omnia :

عكسهاي پشت سر هر نفر يعني اون شخص مدير پروژه اون بخش از Omnia‌ هستش . مثلا نفر اول سمت راست مدير ساخت دوربين Omnia هستش .

ali racer
11-09-2008, 10:44
امیر تو کا آشنا داریمایکروتل
برو اوونجا یه رای زنی بکن بلکه زودت این گوشی رو آوردن !

در مورد قیمت هم شک نکنین که بهترین قیمت ها ماله سامسونگ هستش و تا 2..3 ماهه دیگه قیمت مدل 8 گیگ این گوی به حدود 600 میرسه

hesam6306
11-09-2008, 10:47
htc هم برای رقابت با i900 مدل جدیدش را زد ولی هنوز cpu در حد i900 نیست

<LI itxtvisited="1">Windows Mobile 6.1 Professional <LI itxtvisited="1">Qualcomm 7201A processor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @ 528MHz <LI itxtvisited="1">512MB ROM / 256MB RAM (+32MB on processor)
WVGA!!!

Update: Additional specs...
<LI itxtvisited="1">115mm x 62.8mm x 12mm <LI itxtvisited="1">'In stores for Santa' <LI itxtvisited="1">GPS / HSDPA etc. etc. <LI itxtvisited="1">5 Megapixel camera (no flash) <LI itxtvisited="1">No Dpad or scroll wheel, does have a stylus <LI itxtvisited="1">microSD slot <LI itxtvisited="1">1350mAH battery
3.5mm headset jack on the top!

ali racer
11-09-2008, 10:59
سی پی سو اش در حد ای 900 نیست ولی با 288 مگا بایت رم
خیلی سرعت بالایی باید داشته باشه در مقابل 128 مگا بایت ای 900
البته 128 مگ داره از رده خارج میشه
چون هم تاچ پرو 256 مگ رم داره و هم اکسپریا

shutdown
11-09-2008, 11:35

من هم بزرکترین ضعف این omnia جون رو در همین می بینم

Ali_BlueBoy
11-09-2008, 14:01

البته رم زیاد سرعت گوشی رو زیاد نمیکنه ولی خب باعث میشه گوشی کمتر هنگ کنه

Maziar_69
11-09-2008, 23:25
از همین الان پست های 11 روز آینده معلومه. مثل اینها:
گوشی رسید به دستم. متاسفانه صداش افتضاحه. اصلا با صفحه لمسیش حال نکردم.
کیفیت صفحه نمایشش اصلا به درد نمی خوره.

در مقابل 960 هیچ حرفی برای گفتن نداره و ..............

اما این راه درستی برای منحرف کردن 2 تا آدم بیچاره و از همه جا بی خبر که برای جمع آوری اطلاعات به این فروم میان نیست فرهوده خانوم.....
مسلما هر کسی عقل و فهم داره و نیازی نیست با دروغ و دغل بازی حرف زد.
حالا من نمی دونم چرا اجناس شما همش از دوبی میاد؟؟؟ مثل ان 96 !!!!!!!!!!!!!!!! :دی

S A M S U N G
11-09-2008, 23:38
یه لینک زیبا از این گوشی زیبا :

ali racer
12-09-2008, 01:54
البته رم زیاد سرعت گوشی رو زیاد نمیکنه ولی خب باعث میشه گوشی کمتر هنگ کنه
چطور ربطی نداره ؟
تو پی سی که کاملا واضحه
تو پاکت پی سی هم میل پی سی
رم حافظه ی مورد استفاده سی پی یو هستش

farhoode
12-09-2008, 08:28
خیلی گوشی خوبی باید باشه
به هرحال همه چیز 10 روزه دیگه معلوم میشه وقتیکه دستم رسید
در ضمن دوستی سوال کرده بود چرا گوشی از دوبی میاری در جواب باید بگم شغل من در فرودگاه است دوستان که به دوبی رفت و آمد میکنند برای من بدون هزینه گمرکی گوشی میارن

Mojtaba-MCI
12-09-2008, 08:43
از همین الان پست های 11 روز آینده معلومه. مثل اینها:
گوشی رسید به دستم. متاسفانه صداش افتضاحه. اصلا با صفحه لمسیش حال نکردم.
کیفیت صفحه نمایشش اصلا به درد نمی خوره.

در مقابل 960 هیچ حرفی برای گفتن نداره و ..............
مسلما این طور نیست ، حالا شاید صداش کمی ضعیف باشه(که خب از سامسونگ بعید نیست)ولی گمون نکنم کیفیت صفحه نمایشش مشکلی داشته باشه لااقل عکس هایی که از این گوشی دیدم صفحه نمایشش به نظر مشکلی نداره(هرچند که غیر استاندارده)...
تنها مشکلش ناخوانا بودن زیر نور آفتابه.
تاچش هم به همین شکل ، توو ریویوهایی که ازش خوندم فقط ازش تعریف کردن...
به نحوی گفتن یه High Touch فوق العاده س!

راستی امیر این لینکی که دادی باز نمیشه :

یه لینک زیبا از این گوشی زیبا :

Ali_BlueBoy
12-09-2008, 10:52
چطور ربطی نداره ؟
تو پی سی که کاملا واضحه
تو پاکت پی سی هم میل پی سی
رم حافظه ی مورد استفاده سی پی یو هستش

توی پی سی هم اگه مقدار رم خیلی کم باشه سرعت بیشتر میشه

مثلا اگر رمت 256 باشه بعدش به 512 افزایشش بدی سرعت به طور محسوسی زیدا میشه

ولی اگه رمت 2 گیگ باشه بعدش بکنی 4 گیگ تاثیر چندانی روی سرعت نداره ولی می تونی برنامه های بیشتری رو با هم باز کنی

منم منظورم اینه که اگه سی پی یو ضعیف باشه و فقط رم رو اضافه کنیم سرعت زیاد نمیشه

shutdown
12-09-2008, 11:52
مجتبی جون برا ما هم باز نمی شه .........نخواستیم صداش رو در بیاریم...............:دی

S A M S U N G
12-09-2008, 14:05
لینک پست قبل :

S A M S U N G
12-09-2008, 14:18
خب این لینک از کیفیت پخش ویدیو و صدای Omnia رو حتما ببینید :

Samsung SGH-i900 Omnia video playback (and sound) quality

R@R#M@N
12-09-2008, 14:54
صداش اینجور خیلی بلند بنظر میرسه !!
ولی پخش فیلمش چقدر خفنگه :دی !!!
وای پسر آخرسر که گوشی رو میچرخونه افکت اتوروتیتش خیلی خداس !! خیلی حال کردم
راستی این فیلمی که پخش میشه چیه :دی ؟؟

Reventon
12-09-2008, 16:48
آقا این مایکروتل انگار میخواد آپولو هوا کنه من دارم میام اینو بگیرم بدون گارانتی... الان gooshishop زده 890 قیمت پایینتر سراغ ندارین که حضوری هم بتونم برم مغازه؟ این با پیک میاره در خونه نمیدونم آدم میتونه مطمعن باشه یا نه؟؟

shutdown
12-09-2008, 20:03
آقا این مایکروتل انگار میخواد آپولو هوا کنه من دارم میام اینو بگیرم بدون گارانتی... الان gooshishop زده 890 قیمت پایینتر سراغ ندارین که حضوری هم بتونم برم مغازه؟ این با پیک میاره در خونه نمیدونم آدم میتونه مطمعن باشه یا نه؟؟
این که خوبه....میاد در خونه بهت میده.....از این بهتر.....اگه خراب بود می تونی پسش بدی:31:

mahyarSAMSUNG
13-09-2008, 01:36
آقا چقدر هولی ؟ منم مثل تو هول بودم الان پشیمون شدم .برای اینکه جی 810 رو 500 تومن خریدم . اگه 15 روز دیگه صبر میکردم با قیمت 430 تومن میخریدمش . یا شایدم توی این 15 روز تبلیغ آی 8510 رو میدیدم و اونو میخریدم .

Reventon
13-09-2008, 09:17
ای بابا فوقش 100 تئمن میاد پایین تو این 1 ماه با گارانتی! مدل های جدید هم میاد آدم باز مجبور میشه وایسه. بگیریم خیال خودمون راحت کنیم

osmaan
13-09-2008, 09:28
صدای فیلم تو اون کلیپ مثل اینه که رفتی تو سینما نشتی

S A M S U N G
13-09-2008, 10:40
دوستاني كه به اميد خدا Omnia رو ميخوان بخرن برن به سايت زير و از Skin‌ هاي مخصوص Omnia لذت ببرن :

corey
13-09-2008, 11:40
امنیا فوق العادست از همه نظر فقط تنها مشکلش قیمتشه و رزولشنش که اگه vga بود عالی بود!!!!!!!!!!!!!
امیر جون خیلی ممنون بابت مطالب مفید و عالی مه میزلری

Ali_BlueBoy
13-09-2008, 11:59
خیلی توپه این اسکین هاش

اسکین آی فونش خیلی با حاله

shutdown
13-09-2008, 12:07
الله اكبر..................
امير اين چه عكسايي هست كه گذاشتي...............اون عكسايه ريزه skin رو ميگم.....................:دي
اقايون بالا 18ببينند

perjixen
13-09-2008, 12:36
پسر ، این امل نه ببشخید اومنیا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حرفی برای گفتن نذاشته............!!
عجب ، اینترفیسهایی براش در اوردن.............!!

امير اين چه عكسايي هست كه گذاشتي...............اون عكسايه ريزه skin رو ميگم.....................:دي
اقايون بالا 18ببينند

به اون کوچولویی............. من نمیفهمم تو چه طوری میتونی ببینیش...........؟!؟!

osmaan
13-09-2008, 12:42
رضا جان
مثل اینکه فقط دنبال اینجور چیزاستا:31:

Ali_BlueBoy
13-09-2008, 13:01

فکر کنم روزی یه استخر اب هویج می ره بالا......:دی

shutdown
13-09-2008, 20:47
پسر ، این امل نه ببشخید اومنیا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حرفی برای گفتن نذاشته............!!
عجب ، اینترفیسهایی براش در اوردن.............!!

در این موارد چشم دو برابر قوی میشه و سوخت میسوزونه برا همین اگه زیاد نگاه کنیم یا کنم دلم ضعف میره با شکم روزه.................:31:

cdplayer
13-09-2008, 22:55
گوشی امنیا درحد و اندهز ایفون قد علم کرده
همین الان توی عمان بودم بچه عرب ها اولین خریدارش بودند
عرب ها که گوشی دوست نیستند از گشوی برای اسباب بازی بهره میبرن

R@R#M@N
13-09-2008, 23:01
به به !!
فرهوده رفتی با این آیدی اومدی :دی !!!
خوش اومدی

shutdown
14-09-2008, 00:34
به به !!
فرهوده رفتی با این آیدی اومدی :دی !!!
خوش اومدی

نه بابا........این دیگه کیه؟؟؟؟
خودشه؟؟؟:31:

R@R#M@N
14-09-2008, 09:16
آره عزیزم !!
farhooode & cdplayer & ghy !!! همه یکین !!تو پرشین تولز هم به یه اسم تابلو بود یادم نیست

Makan_noor
14-09-2008, 09:37
اتفاقا از روی غلط املایی هاشم تابلوست کیه!!

shutdown
14-09-2008, 09:44
آره عزیزم !!
farhooode & cdplayer & ghy !!! همه یکین !!تو پرشین تولز هم به یه اسم تابلو بود یادم نیست

ما رو هم گرفت من هم 3 تا داشتم که لو رفتن.....................:31:

quote=Makan_noor;2949415]اتفاقا از روی غلط املایی هاشم تابلوست کیه!![/quote]

این رو خوب امدی:31:
به قول محمد چه دقت کردید چه زود تاپیک منحرف میشه:31:

Legend
14-09-2008, 15:33
آخرين قيمت امروز علائدين 810 تومان...

Ali_BlueBoy
14-09-2008, 16:14
چه ارزون....(مایه داریه دیگه ...:دی)

ولی بازم بد نیست قیمتش قابل قبوله

R@R#M@N
14-09-2008, 17:06
نسخه 8 گیگ یا 16 گیگ ؟؟؟
توی گوشیشاپ 16 گیگ رو 890 زده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Legend
14-09-2008, 17:45
نسخه 8 گیگ یا 16 گیگ ؟؟؟
توی گوشیشاپ 16 گیگ رو 890 زده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نپرسيدم ولي با اين حساب بايد 8 گيگ ميبوده....

Maziar_69
14-09-2008, 22:51
واااااییییی !!!!!!!!!!!!1 عجب قیمت رویاییی داره !!!!
مطمئنم با این وضعیت تا آبان که من میخوام بخرمش تا 750 بیاد....

واقعا شرکت ها رو مقایسه کنید....
نوکیا هنوز رو ان 95 داره 580 تومن میخوره اونوقت این گوشی خارق العاده فقط 810 تومنه !!!!!

Mojtaba-MCI
14-09-2008, 23:15
واقعا شرکت ها رو مقایسه کنید....
نوکیا هنوز رو ان 95 داره 580 تومن میخوره اونوقت این گوشی خارق العاده فقط 810 تومنه !!!!!
مقایسه می کنیم...
ان95 معمولی در بدو ورود 1 میلیون و 500 قیمت داشت ، اما الان قیمتش چنده؟!
قیمت فعلی این گوشی قیمت ایده آلشه که دیگه قطعا نمی تونه از این پایین تر بیاد!
خوب دقت کنی متوجه میشی!
یه دوربین 5 مگاپیکسلی کاملا کاربردی.
گیرنده ی داخلی جی پی اس.
صفحه ی نمایش 2.6 اینچی 16 میلیون رنگی با بهترین کیفیت.
طراحی جذاب.
مجهز به درگاه مادون قرمز(که هیچ گوشی سامسونگی نداره).
استفاده از چیپ ست گرافیکی پیشرفته و الی تا آخر...
----------
شما اگه خودت یه حساب سرانگشتی کنی می بینی که دیگه قیمتش از این پایین تر معقولانه نیست...
نمیشه این همه امکانات رو بذاری روو هم و به فرض بگی 300 تومن!
ضمن اینکه قیمت ان95 معمولی الان 438 تومنه نه 580 تومنی که شما می گی ، 8گیگ هم قیمت فعلیش 608 تومنه!

ali racer
14-09-2008, 23:53
2 تا گوشی در نظر بگیر
با امکانات برابر (کاملا برابر حتی از لحاظ نسخه ی سیستم عامل)

یکی نوکیا یکی سامسونگ

نوکیا حداقل 20 گرونتره
می دونی چرا ؟ چون اسمش نوکیاست و همین اسم یعنی پول بیشتر و البته بازار دست دوم بهتر
البته این موضوع تو موبایل نیست تو ماشین

هم شما بنز رو با آیودی مقایسه کن !
دقیقا همین جوریه
حتی مدل های آئودی با قیمت کمتر امکانات بیشتری هم دارند

سامسونگ باید اینقدر گوشی خوب تر از نوکیا با قیمت کمتر تولید کنه تا پرستیژ مارکش
با نوکیا برابر بشه
انوقت میشه به شیوه نوکیا جیب مردم رو خالی کنه !
مثل قیمت ان96 که الان تو تهران 1500 هستش !!

shutdown
15-09-2008, 00:43
مجتبی جون 256 هزار هست نه 16 میلیون..........................

S@nti@go_s&k
15-09-2008, 00:51
مقایسه می کنیم...
ان95 معمولی در بدو ورود 1 میلیون و 500 قیمت داشت ، اما الان قیمتش چنده؟!
قیمت فعلی این گوشی قیمت ایده آلشه که دیگه قطعا نمی تونه از این پایین تر بیاد!
خوب دقت کنی متوجه میشی!
یه دوربین 5 مگاپیکسلی کاملا کاربردی.
گیرنده ی داخلی جی پی اس.
صفحه ی نمایش 2.6 اینچی 16 میلیون رنگی با بهترین کیفیت.
طراحی جذاب.
مجهز به درگاه مادون قرمز(که هیچ گوشی سامسونگی نداره).
استفاده از چیپ ست گرافیکی پیشرفته و الی تا آخر...
----------
شما اگه خودت یه حساب سرانگشتی کنی می بینی که دیگه قیمتش از این پایین تر معقولانه نیست...
نمیشه این همه امکانات رو بذاری روو هم و به فرض بگی 300 تومن!
ضمن اینکه قیمت ان95 معمولی الان 438 تومنه نه 580 تومنی که شما می گی ، 8گیگ هم قیمت فعلیش 608 تومنه!

سلام.......................
اون دوربین 5 رو که omnia هم داره بهترشم داره..............
gps هم دارد..........:دی
صفحه نمایشش از n95 بزرگتره با اجازتون 3.2
طراحی omnia زیباتره یا n95 خداییش تابلوه............البته سلیقه ای هستش ولی تابلوهه.
هیچ گوشی سامسونگ درگاه مادون قرمز نداره؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجب ....
اطمینان داری به حرفت...............
ok.....نزدیک 80 تا از گوشی های سامسونگ اینفرارد داره...................
در ضمن قیمت n95 ___8gb __ رو خیلی بالا گفتین 608 نیستش 520__30 تومنه.

S@nti@go_s&k
15-09-2008, 01:22
2 تا گوشی در نظر بگیر
با امکانات برابر (کاملا برابر حتی از لحاظ نسخه ی سیستم عامل)

یکی نوکیا یکی سامسونگ

نوکیا حداقل 20 گرونتره
می دونی چرا ؟ چون اسمش نوکیاست و همین اسم یعنی پول بیشتر و البته بازار دست دوم بهتر
البته این موضوع تو موبایل نیست تو ماشین

هم شما بنز رو با آیودی مقایسه کن !
دقیقا همین جوریه
حتی مدل های آئودی با قیمت کمتر امکانات بیشتری هم دارند

سامسونگ باید اینقدر گوشی خوب تر از نوکیا با قیمت کمتر تولید کنه تا پرستیژ مارکش
با نوکیا برابر بشه
انوقت میشه به شیوه نوکیا جیب مردم رو خالی کنه !
مثل قیمت ان96 که الان تو تهران 1500 هستش !!

قیمت n96 بخاطر tvوdvbو اون 16 گیگ حافظه هستش که گرونه نه بخاطر اینکه اسمممممممممممممممش نوکیاست .

در ضمن سامسونگ خیلی گوشی های بهتر از نوکیا داده بیرون چرا قیمتاش افت نمی کنه ................
چون که هوای مشتریاشو داره نه مثل نوکیا بتیغه ...........................
سامسونگ یه شرکت چند منظوره و بزرگه بنزو نمیشه باهاش مقایسه کرد چه برسه به نوکیا ....

mahyarSAMSUNG
15-09-2008, 01:29
سامسونگ خودش فهمید که اینفرارد یه چیز خیلی بی ارزش دیگه روی گوشیای نذاشت . حتی ان 96 هم فکر کنم نداره همینطور ان 82 . پس ایراد نیست . در ضمن همینچین میگی چیپ ست گرافیکی که انگار آی 900 نداره . جی 810 هم این چیپ ست رو داره . دوربین ان 95 کجاش کاربردیه ؟ جز اینکه یه حالت ماکرو داره . همینو بس . چندتا تنظیمات نور و ... هم داره که توی ئی 250 هم پیدا میشه . همین صفحه ان 95 در مقابل جی 810 در یه حد هستند . متاسفانه باتری ان 95 اینقدر ضعیفه که بروبج که دارن نور رو گذاشتن روی حالت نرمال . که وقتی نگاه میکنی انگار روی خاموش گذاشتن . اینقدر که نورش کمه . من وقتی نور نرمال جی 810 رو میزارم انگار گذاشتی رو بالاترین درجه نور ان 95 .

ان 96 قیمتش 1.750 . واقعا ادم باید خیلی چیز ( :d ) باشه که نره آی 8510 با امکاناتی بهتر از اون و قیمتی معادل نصف اونو نخره .

Mojtaba-MCI
15-09-2008, 08:18
مجتبی جون 256 هزار هست نه 16 میلیون..........................
256 هزار رنگ؟!
کدوم گوشی رو می گی؟؟؟ان95 ها هردوشون ، هم معمولی و هم 8گیگ از صفحه نمایش "تی اف تی" 16 میلیون رنگی استفاده می کنن...
مثل اینکه من خودم ان95 معمولی رو 5 ماه داشتما ، همینطور 8گیگ...اونم 5 ماه پیش گرفتم!
باور نداری؟!
این دوتا لینک از جی اس ام آرنا رو ببین :
ان95 معمولی )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید----------
8گیگ )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوو قسمت Display هر کدومشون که نگاه کنی می بینی نوشته : TFT, 16M colors
فقط معمولی "2.6 و 8گیگ "2.8...

سلام.......................
اون دوربین 5 رو که omnia هم داره بهترشم داره..............
gps هم دارد..........:دی
صفحه نمایشش از n95 بزرگتره با اجازتون 3.2
طراحی omnia زیباتره یا n95 خداییش تابلوه............البته سلیقه ای هستش ولی تابلوهه.
هیچ گوشی سامسونگ درگاه مادون قرمز نداره؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجب ....
اطمینان داری به حرفت...............
ok.....نزدیک 80 تا از گوشی های سامسونگ اینفرارد داره...................
در ضمن قیمت n95 ___8gb __ رو خیلی بالا گفتین 608 نیستش 520__30 تومنه.
محاله که دوربین OMNIA بهتر باشه...
شاید قسمت عکس برداریش تنظیمات بیشتری داشته باشه ولی کیفیتشون قطعا هیچ فرقی نداره چه بسا که OMNIA در قسمت فیلم برداری اصلا به پای ان95 معمولی و 8گیگ نمی رسه...
چون وضوح فیلم برداریش در حالت 640*480 ماکسیمم 15 فریم در ثانیه س!

اینم دلیلش :

OMNIA می تواند فیلم های ویدیویی را با رزولوشن ( VGA ( 480×640 پیکسل و سرعت 15 فریم در ثانیه و یا روزلوشن (240´320( QVGA پیکسل و سرعت 30 فریم در ثانیه ضبط کند که البته این با هیچ استانداردی همخوانی ندارد چرا که به طور استاندارد رزولوشن VGA با سرعت 30 فریم در ثانیه ضبط می شود.

به نقل از جی اس ام.
----------
و اما جی پی اس...
به نظر خودت جی پی اس کدوم یکی از اینا کاربردی تره؟!
ان95 یا OMNIA؟!
کدوم یکی از اینا آماده برای استفاده هستن؟!بدون دردسر نصب نرم افزارهای مختلف؟
من بهت می گم...
جواب نوکیاست چون این فقط شرکت نوکیا بود که رسما نرم افزار نوکیا مپ لودر رو برای کاربراش ارائه داد تا اگه بخوان از نقشه های کشورهای مختلف استفاده کنن دچار مشکل نشن!
اما سامسونگ چی؟!
فقط اسم گیرنده ی داخلی جی پی اس روشه ، نمونش همین جی810...

اینم یه دلیل دیگه :

Omnia دارای یک گیرنده داخلی است که می توان از طریق WIFI و یا شبکه 3G اطلاعات مربوط به ماهواره ها را دانلود کرد متاسفانه نرم افزارهای خاصی برای کار با GPS روی گوشی وجود ندارد.

به نقل از جی اس ام.
آخه من می خوام اینو بدونم اینا که روو گوشی جی پی اس می زارن مگه مرض دارن که نرم افزارشو نمی زارن؟!
فقط به خاطر اسم جی پی اس چند برابر پول می گیرن...
----------
اینفرارد یا مادون قرمز!
یه چندتا از این گوشی های مادون قرمز دار نسل جدید سامسونگ رو معرفی کن لطفا ، حالا 80 تا هم نشد عیبی نداره...
فقط دقت کن!گفتم نسل جدید نه گوشی های قدیمی سامسونگ مثلا E310 که مجبور بود از اینفرارد استفاده کنه...
----------
در مورد طراحی...
ببین دوست عزیز خودت می گی انتخاب شکل گوشی سلیقه ایه درست؟!
اما اگه طراحی ان95 بد بود قطعا جایزه ی بهترین طراحی گوشی رو در سال 2006 رو نمی گرفت...
اگه طراحی ان95 به نظر شما بده پس OMNIA باید چیکار کنه که مهمترین اصل گوشی سازی لمسی رو با نساختن جای قلم زیر سوال برده؟!
----------
به هرحال بحث در این زمینه بسیار است...
ما در خدمتیم!

Mojtaba-MCI
15-09-2008, 08:42
و اما شما آقا مهیار...برای شما هم جواب زیاد دارم!

سامسونگ خودش فهمید که اینفرارد یه چیز خیلی بی ارزش دیگه روی گوشیای نذاشت .
عجب صحبتی کردی ، مطمئنی؟!
پس چرا همیشه یکی از فاکتورهای بهتر بودن نوکیا نسبت به سامسونگ اینفرارددار بودن گوشی های نوکیا بوده؟!

حتی ان 96 هم فکر کنم نداره همینطور ان 82 . پس ایراد نیست .
نه عزیزم ، ایراد نیست ولی کمبوده...
حالا بین این همه نوکیا که دارن این دوتا ندارن!
سامسونگ باید چیکار کنه کلا این بخشش تعطیله؟!

دوربین ان 95 کجاش کاربردیه ؟
چی؟!چی گفتی؟؟؟
کجاش کاربردی نیست؟!
می خوای چندتا عکس ازش بزارم تا ببینی دوربین یعنی چی؟
خواستی خبرم کن:27:...

جز اینکه یه حالت ماکرو داره . همینو بس .
فک نکنم با این گوشی کار کرده باشی چون ماکرو نداره:27:...

چندتا تنظیمات نور و ... هم داره که توی ئی 250 هم پیدا میشه .
دیگه من نمی دونم چی بگم...

همین صفحه ان 95 در مقابل جی 810 در یه حد هستند .
صفحه نمایش 256 هزار رنگی جی810 کجاش با 16 میلیون رنگ ان95 قابل مقایسه س؟؟؟

متاسفانه باتری ان 95 اینقدر ضعیفه که بروبج که دارن نور رو گذاشتن روی حالت نرمال . که وقتی نگاه میکنی انگار روی خاموش گذاشتن . اینقدر که نورش کمه . من وقتی نور نرمال جی 810 رو میزارم انگار گذاشتی رو بالاترین درجه نور ان 95 .
مثل اینکه خبر از آپدیت های جدید نوکیا نداری نه؟!
برو یه سر به سایتش بزن تا ببینی توو آپدیت جدید وضع باتریش چطور شده...
یا اصلا چرا راه دور؟همین کلوپ نوکیا دو قدم با اینجا فاصله داره ، برو از بروبچه های اونجا یه سوالی در مورد وضعیت فعلی باتری ان95 بکن بعد راجع به باتریش نظر بده!
راستی حال جی پی اس موبایلت چطوره؟!آخرش راه افتاد یا نه؟؟؟
----------
در پایان یه نکته ای رو بت بگم ، اینجا تاپیک جی810 نیست که راه به راه داری ان95 رو با جی810 مقایسه می کنی...
فک کنم همون یه باری که با امیر سامسونگ سر جی810 و ان95 بحث کردیم نتیجه گرفته باشیم!
یادت که هست:27:؟!
پس دیگه خواهشا هی نگو جی810 فلان ، جی810 بصار...

ان 96 قیمتش 1.750 . واقعا ادم باید خیلی چیز ( :d ) باشه که نره آی 8510 با امکاناتی بهتر از اون و قیمتی معادل نصف اونو نخره .
بله ، الان قیمتش اینه ولی وقتی به قیمت ایده آلش که 700 تومنه رسید بعد راجع بهش بحث می کنیم...
وگرنه طرف چرا بره 8510 بگیره وقتی این همه گوشی های بهتر هم داریم!

S A M S U N G
15-09-2008, 09:36
اول بايستي بگم يكي از اساسي ترين دليل هايي كه قيمت سامسونگ زود مياد پايين اينه كه همه قطعات گوشيشو خودش ميسازه ( دوربين ، چيپ صدا ، صفحه نمايش، حافظه NAND فلش ) . حالا نوكيا بخواد همين حافظه 16 گيگ روكه از يه كمپاني ديگه خريده پولشو دربياره اصلا مثل سامسونگ پايين نمايره چون اون موقع بايد ضرر بده .

GPS گوشي Omnia در مقايسه با Diamond و iPhone 3G رتبه اول رو كسب كرده . Rute 66 و Google map دو نرم افزار فلش نصب شده روي Omnia‌ هستشكه هيچ كدوم حتي Nokia map به Garmin نميرسه .

اينفرارد يه چيز بيخود هستش كه هيچ كاربردي در گوشيهاي جديد نداره .

بريد خدا رو شكر كنين كه اولين PPC كه دوربين 5 داره و VGA فيلمبرداري ميكنه همين گوشي هستش حتي HD هم VGA‌ نيست !

Mojtaba-MCI
15-09-2008, 11:05
اول بايستي بگم يكي از اساسي ترين دليل هايي كه قيمت سامسونگ زود مياد پايين اينه كه همه قطعات گوشيشو خودش ميسازه ( دوربين ، چيپ صدا ، صفحه نمايش، حافظه NAND فلش ) . حالا نوكيا بخواد همين حافظه 16 گيگ روكه از يه كمپاني ديگه خريده پولشو دربياره اصلا مثل سامسونگ پايين نمايره چون اون موقع بايد ضرر بده .
در این مورد نظری ندارم...
فقط مشخصه که قیمت گوشی های سامسونگ خیلی سریع افت می کنن!
کار ندارم چرا ولی فعلا که اینطوره.

GPS گوشي Omnia در مقايسه با Diamond و iPhone 3G رتبه اول رو كسب كرده . Rute 66 و Google map دو نرم افزار فلش نصب شده روي Omnia‌ هستشكه هيچ كدوم حتي Nokia map به Garmin نميرسه .
دو نرم افزار فلش نصب شده که "هیچ کدوم حتی نوکیا مپ به گارمین نمی رسه" چی؟!
دقیق متوجه منظورت نشدم ، یعنی می خوای بگی که نوکیا مپ از گارمین ضعیف تره؟؟؟
یه توضیحی بده...

شاید...به هرحال داشتنتش بهتر از نداشتنشه ، بدون شک!

بريد خدا رو شكر كنين كه اولين PPC كه دوربين 5 داره و VGA فيلمبرداري ميكنه همين گوشي هستش حتي HD هم VGA‌ نيست !
بین پاکت پی سی ها که بله ، دوربین خوب و قابل توجهی داره ولی نه جلوی سیمبین نوکیا و ان95...

S A M S U N G
15-09-2008, 12:55
به نظر من این بحث ها خیلی تکراری هستش و مقایسه 2 گوشی در کلاس متفاوت خنده دار و بی دلیل هستش .

آپدیت Omnia بعد از سنگاپور به فرانسه هم رسید .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/L

ali racer
15-09-2008, 13:10
قیمت n96 بخاطر tvوdvbو اون 16 گیگ حافظه هستش که گرونه نه بخاطر اینکه اسمممممممممممممممش نوکیاست .

در ضمن سامسونگ خیلی گوشی های بهتر از نوکیا داده بیرون چرا قیمتاش افت نمی کنه ................
چون که هوای مشتریاشو داره نه مثل نوکیا بتیغه ...........................
سامسونگ یه شرکت چند منظوره و بزرگه بنزو نمیشه باهاش مقایسه کرد چه برسه به نوکیا ....
من اینو قبول ندارم چون دی بی اچ رو مدل هایی مثل ان 77 و.. بودن
16 گیگ هم چیزی نیست(الان مموری 8 گیگ شده 45 تومن)
همون طور که گفتم سامسونگ اینقدر گوشی های بهتر از نوکیا با قیمت کمتر از نوکیا
باید تولید کنه که پرستیژ مارک نوکیا رو پیدا کنه
اینو قبول ندارم چون فقط مارک نوکیا عامل فروش این شرکت نیست

بله البته دلیل دیگه اش هم سیاست فروش اسمسونگه چون اگه قیمت هاش مناسب نبودن ومثل نوکیا گرون بودن فروش نمی رفت محصولاتش

امیر جان اگه تا حالا با نوکیا مپ کار نکردی حداقل برو یه تبلیغی ازش ببین بد نیست:46:
من هم نوکیا مپ دارم هم گارمین
اصلا گارمین حرفی برای گفتن نداره

چیز بدی هم نیست مخصوصا واسه تبادل اطلاعات با لپ تاب های قدیمی که بلوتوث ندارن
یا استفاده از اون به عنوان کنترل تلویزیون یا هم مدیا

خدا رو شکر میکنم و به شخصه خوشم میاد از این گوشی
ولی هدف از تولید پاکت پی سی دوربینش نیست
به نظرم من مشکل اومنیا فقط 128 مگا بایت رمش است ولا غیر

به نظر من این بحث ها خیلی تکراری هستش و مقایسه 2 گوشی در کلاس متفاوت خنده دار و بی دلیل هستش .

آپدیت Omnia بعد از سنگاپور به فرانسه هم رسید .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/L

منم کاملا موافقم
پاکت پی سی رو باید با پاکت پی سی سنجید و سیمبین رو با سیمبین

osmaan
15-09-2008, 13:34
مقایسه سیمبیان و ویندوز موبایل اصلا امکان نداره چون اصلا تو یه کلاس نیستند
میشه گفت سیمبیان در حد ویندوز موبایل نیست تنها چیزی که سیمبیان می تونه جلوی ویندوز قد الم کنه تعداد نرم افزار هایی که برای سیمبیان تولید شده که البته برنامه های ویندوز حرفه ای تر طراحی میشه و هم اینکه ویندوز امکاناتی رو در اختیار کاربر قرار میده که سیمبیان نمی تونه

Vallio
15-09-2008, 13:54
عکس های جدید :/

Vallio
15-09-2008, 13:59

Vallio
15-09-2008, 14:01

Vallio
15-09-2008, 14:10

Vallio
15-09-2008, 14:15

Vallio
15-09-2008, 14:16

Vallio
15-09-2008, 14:19

Vallio
15-09-2008, 14:20
برای دیدن 360 درجه :

Vallio
15-09-2008, 14:21
فیلمی کامل در مورد این گوشی معرکه :

Vallio
15-09-2008, 14:22
اینهم دفتر چه این گوشی :

R@R#M@N
15-09-2008, 14:23
دوست عزیز این عکها کجاش جدید هستن ؟؟
اینا واسه 2 3 هفته پیشه Gsmarena هست
اینو هر آدمی که تو نت هست دیده !!

danial_crazy
15-09-2008, 14:32
سلام. قیمتش چند شده الان؟ اصلا هست تو ایران؟

Vallio
15-09-2008, 14:36
دوست عزیز این عکها کجاش جدید هستن ؟؟
اینا واسه 2 3 هفته پیشه Gsmarena هست
اینو هر آدمی که تو نت هست دیده !!

:27::27:من که اینجا چیزی ندیدم ...:10: