مشاهده نسخه کامل
: نصب برنامه از روی بسته سورس
یکی از دشواری هایی که کاربران مبتدی لینوکس ( مثل خود بنده ) دائما با آن مواجه هستند ، بحث بسیار شیرین !!!! کامپایل کردن سورس ها است . به عنوان مثال ، برنامه ی Mldonkey که ظاهرا بهترین برنامه ی فایل شیرینگ در لینوکس است ، ( البته نسخه ی دبیان دارد ولي فرض مي كنيم شما ناگزیر هستید سورس آن را از Sourceforge.net دانلود کنید )
خوب ، حالا من برای کامپایل کردن این سورس ، باید ابتدا از فرمان بسیار قشنگ !! :31: و شناخته شده ی tar -xzvf استفاده کنم . این کار را می کنم و سورس از حالت فشرده خارج می شود .
در مرحله ی بعد وارد دایرکتوری این فولدر اکسترکت شده می شوم . اینک نوبت فرمان configure/. است که از آن استفاده کنم .... OOPS !!! چنین فایل یا فولدری وجود ندارد !!!!!!!:2:
خوب معمولا در این گونه موارد توصیه می شود که فایل Readme را بخوانیم تا نحوه ی انجام کار را متوجه شویم ..... اما مشکل دیگری هم هست . در فایل Readme ، به نحوه ی کار با برنامه پرداخته شده و اشاره ای به نحوه ی نصب در آن دیده نمی شود !!!!؟؟؟؟:18:
بسیار خوب ، باز هم جست و جو می کنیم ... آهان ! یافتم ! یافتم !!! فایل دیگری هست به نام Install.txt که در آن به این موضوع پرداخته شده است . خیلی خوب ... اجازه بدهید ..... عجبا ! شگفتا ! در این راهنما قید شده که باید از فرمان configure/. استفاده کنیم !!!!!!!
چه باید کرد ؟
گرچه به شخصه استفاده از aMule رو برای شبکه ی edonkey فکر کنم بهتر باشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی برای نرم افزاری که بالا معرفی کردید من گرفتم و نصب هم شد نه در configure/. و نه در make و یا make install مشکلی نداشت، شما بسته های build-essential و کامپایلرهای gcc و g++ رو نصب دارید؟
بله اون بسته ها رو دارم . اما بعد از اجرای فرمان Tar فایل configure در دایرکتوری برنامه موجود نمی باشد .
اگه ممکنه با تصویر مراحل کار رو نشون بدین .
به هر حال این یکی از اقدامات اولیه اما بسیار مهم برای کاربران لینوکس هست
متشکرم
اما در مورد برنامه ی Amule !
این دیگه خیلی جالبه . من در محیط پارسیکس هستم . نسخه amule_2.1.3-6_i386 رو دانلود کردم اما بعد از آغاز نصب ، ارور دیپندنسی دریافت کردم به این شرح :
Error : Dipendency is not satisfiable : Amule-common
بعد این نسخه از Amule-common رو دانلود و نصب کردم : amule-common_2.2.0~20080309-2_all
و بعد از نصب اون دوباره سعی کردم که Amule رو نصب کنم اما باز هم همون ارور رو دریافت کردم !!!!
چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟ یادم هست که اساتید از سادگی نصب در لینوکس صحبت می کردند !!:31:
جالب تر شد . این برنامه ، یک دیپندنسی دیگه هم داره به نام libwxbase2.8-0_2.8.7.1-0.1_i386 که موقع نصب اون رو میخواد . اما این لیبراری رو وقتی نصب می کنم ، دوباره برنامه ی Amule اون رو میخواد !!!!!!!!!!!!!!!! ( چقدر هوشمند ! ):2:
یادم هست که موقع ارتقای اوپن آفیس هم دقیقا با همین لیبراری مشکل پیدا کردم . :13:
دوستان و سروران گرامی ، هنوز هم مایلند در باره ی سهولت نصب در لینوکس کنفرانس بدهند :31::31:؟؟؟
الان حدود یک ساعت و نیم هست که کلکسیونی از پکیج ها رو دانلود می کنم و هنوز نتونستم این برنامه ی مضحک Amule رو نصب کنم .:27:
آیا در ویندوز هم همینطوره ؟ باز برین به مایکروسافت فحش بدین !! :21:
ضمنا ، سرعت دانلود از سرور های FTP خیلی پایینه .
اما در مورد برنامه ی Amule !
این دیگه خیلی جالبه . من در محیط پارسیکس هستم . نسخه amule_2.1.3-6_i386 رو دانلود کردم اما بعد از آغاز نصب ، ارور دیپندنسی دریافت کردم به این شرح :
Error : Dipendency is not satisfiable : Amule-common
بعد این نسخه از Amule-common رو دانلود و نصب کردم : amule-common_2.2.0~20080309-2_all
و بعد از نصب اون دوباره سعی کردم که Amule رو نصب کنم اما باز هم همون ارور رو دریافت کردم !!!!
چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟ یادم هست که اساتید از سادگی نصب در لینوکس صحبت می کردند !!:31:
:31:
برای اون برنامه ی اول لینک زیر رو بگیرید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای amule هم در ubuntu با ستور
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نصب می شه در پارسیکس هم احتمالا بشه اگر نه شما باید بسته هایی رو که در زیر هست نصب کنید:
دوستان و سروران گرامی ، هنوز هم مایلند در باره ی سهولت نصب در لینوکس کنفرانس بدهند :31::31:؟؟؟
میگویند مار از پونه بدش می آید ... :46:
شما اینقدر از لینوکس بد گفتید که داره هرچی ارور ممکن هست رو بهتون میده:27::31:
من او برنامه ی اول رو براحتی نصب کردم بدون مشکل! :20: و برنامه ی amule رو هم برای اینکه تست کنم الآن با دستور ساده ی نصب کردم ۳۰ ثانیه هم طول نکشید نصب کنه :46:
جالب تر شد . این برنامه ، یک دیپندنسی دیگه هم داره به نام libwxbase2.8-0_2.8.7.1-0.1_i386 که موقع نصب اون رو میخواد . اما این لیبراری رو وقتی نصب می کنم ، دوباره برنامه ی Amule اون رو میخواد !!!!!!!!!!!!!!!! ( چقدر هوشمند ! ):2:
یادم هست که موقع ارتقای اوپن آفیس هم دقیقا با همین لیبراری مشکل پیدا کردم . :13:
الان حدود یک ساعت و نیم هست که کلکسیونی از پکیج ها رو دانلود می کنم و هنوز نتونستم این برنامه ی مضحک Amule رو نصب کنم .:27:
دوست من اولا سعی کن از طریق مخازن و برنامه synaptic برنامه ها رو نصب کنی تا همه کارها به صورت خودکار انجام بشه !
ثانیا اگر می خواهی به صورت دستی این برنامه ها رو نصب کنی باید تمام فایل هایی را که دانلود کردی در یک فولدر کپی کنی و با دستور زیر همه رو با هم نصب کنی :
برنامه ی Amule ورژن 2.1.3.1 با موفقیت نصب شد . اما حتی پس از آپدیت سرورها ، حدود بیست سرور ( اعم از سالم و فیک ) در اختیار دارم که این تعداد در مقایسه با Emule بسیار کم است .
شبکه ی KAD هم علیرغم این که از طریق Nodes.net آپدیتش کردم هنوز متصل نشده .
نتایج جستجو برای Cisco secure ACS تنها 24 مورد است (تقریبا یک هشتم Emule )
ظاهرا بعد از این زحمات ، برنامه در سطحی که من توقع داشتم نیست .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
استاد گرامی جناب Hosein-mec
فرموده اید که برنامه ها را از طریق Synaptic نصب کنم . والله من هم اول خواستم همین کار را بکنم اما این برنامه در اتصال به سرورهای FTP دبیان دچار مشکل می شد و نمی توانست فایل های لازم را دانلود کند و در نتیجه متوقف می شد .
از دستوری که گذاشته اید هم ممنونم .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما هنوز یک پرسش به قوت خودش باقی است و آن این که اگر بعد از اجرای Tar برای کانفیگور کردن دچار مشکل شدیم ، چه باید بکنیم ؟
اما هنوز یک پرسش به قوت خودش باقی است و آن این که اگر بعد از اجرای Tar برای کانفیگور کردن دچار مشکل شدیم ، چه باید بکنیم ؟
ببینید چند مشکل ممکن هست پیش آمده باشه!
یا شما یک لایب خاص رو نصب نکرده باشید مثلا Zlib که خوب باید اوونرو نصب کنید ابتدا - که اگر اینطور باشد در ارور خودش بهتون میگه.
یا شما کامپایلرهای مورد نیاز رو نصب نکردید - که باز به شما ارور مثلا عدم شناخت دستور configure رو میده.
یا سورسی که شما گرفتید اشکال داره و خراب دانلود شده یا کلا از درون مورد داره.
یا سورسی که شما گرفتید خودش وابستگی به یک سورس دیگه داشته که نصب نکردید - معمولا در فایل readme و یا install.txt گفته میشه.
یا شما در هنگام باز کردن از ابزار گرافیکی استفاده کردید که به فایل صدمه زده - البته در ۹۹٪ موارد ابزار archive manager درست عمل می کنه.
اینها کل موارد هستند - یا حداقل بخش بیشتر موارد - گه خوب به تناسب شما باید موانع رو بردارید.
ببینید چند مشکل ممکن هست پیش آمده باشه!
یا شما یک لایب خاص رو نصب نکرده باشید مثلا Zlib که خوب باید اوونرو نصب کنید ابتدا - که اگر اینطور باشد در ارور خودش بهتون میگه.
یا شما کامپایلرهای مورد نیاز رو نصب نکردید - که باز به شما ارور مثلا عدم شناخت دستور configure رو میده.
یا سورسی که شما گرفتید اشکال داره و خراب دانلود شده یا کلا از درون مورد داره.
یا سورسی که شما گرفتید خودش وابستگی به یک سورس دیگه داشته که نصب نکردید - معمولا در فایل readme و یا install.txt گفته میشه.
یا شما در هنگام باز کردن از ابزار گرافیکی استفاده کردید که به فایل صدمه زده - البته در ۹۹٪ موارد ابزار archive manager درست عمل می کنه.
اینها کل موارد هستند - یا حداقل بخش بیشتر موارد - گه خوب به تناسب شما باید موانع رو بردارید.
مواردي كه شما ذكر كرديد ، غير از فقط يك مورد كه مربوط به آسيب ديدگي فايل به دليل باز كردن با ابزار گرافيكي هست ، همه رعايت شده .
تنها مورد همونه و من هم شك ام بيشتر متوجه همين موضوعه .
اما مواردي هم بوده كه فرمان Tar به درستي اجرا شده اما فايل Configure وجود نداشته .
Javad_Ed
05-06-2008, 22:00
سلام
من اومدم mplayer رو از روی سورس نصب کنم این کار ها رو کردم بدون هیچ اشکالی رفت جلو :
./configure
make
sudo make install
بعد از ترمینال اومدم بیرون
اما چیزی نصب نشد آیا باید کاری دیگه ای میکردم؟
========
اینم دیدم برام جالب بود :
یکی از چیزایی که واقعا به نظرم درسته اینه که همه چیز را همگان دانند.جناب سیاوش گفتند که از checkinstall هم می شه استفاده کرد.بنابراین یک جستجو در گوگل انجام دادم و به قابلیت های checkinstall پی بردم.
۲ قابلیت این برنامه:
۱-وقتی که یک برنامه رو کامپایل می کنید دیگه از طریق apt و یا synaptic و یا Add/Remove نمی تونید او رو uninstall کنید.ولی اگه اون رو به وسیله checkinstall نصب کنید این کار رو هم می تونید انجام بدید.
البته وقتی که کامپایل می کنید می تونید از این فرمان برای uninstall کردن برنامه کامپایل شده استفاده کنید:
sudo make uninstall
اما من که از این روش خوشم نمی یاد.چون وقتی که تعداد برنامه های کامپایل شده بالا بره مدیریتش سخته.
۲-کامپایل کردن یه کار وقت گیره.و مثلا اگه قرار باشه هر دفعه که می خواید یه برنامه رو نصب کنید از نو کامپایلش کنید واقعا سخته.این برنامه براتون یک فایل deb و یا rpm درست می کنه تا دفعه بعد مجبور نشید دوباره کامپایلش کنید.
این ۲ مورد بالا واقعا واسه من معضلی شده بود که با توجه به گفته سیاوش این مشکل هم حل شد.
اما طریقه نصب checkinstall:
sudo apt-get install checkinstall
وقتی که می خواید کامپایل رو انجام بدید همون کارها رو انجام بدید فقط بجای این فرمان:
sudo make install
از این فرمان استفاده کنید:
sudo checkinstall
منبع:
Javad_Ed
06-06-2008, 21:59
دوستان کسی جواب نمیده؟
دوست عزیز اصولا بعد از هر نصبی دستور sudo killall gnome-panel رو بزنید تا منو ها رو یکبار بازخوانی کنه.
اما اگر شما کلا چیزی ندارید باید بگم بسته های mplayer خیلی زیاد هست شاید شما خود mplayer رو نگرفته باشید مثلا فقط موتورش رو گرفته باشید بدون اینترفیس و یا حتی پلاگین فایرفاکسش بوده باشه!
از کجا گرفتید؟
Javad_Ed
07-06-2008, 18:28
دوست عزیز اصولا بعد از هر نصبی دستور sudo killall gnome-panel رو بزنید تا منو ها رو یکبار بازخوانی کنه.
اما اگر شما کلا چیزی ندارید باید بگم بسته های mplayer خیلی زیاد هست شاید شما خود mplayer رو نگرفته باشید مثلا فقط موتورش رو گرفته باشید بدون اینترفیس و یا حتی پلاگین فایرفاکسش بوده باشه!
از کجا گرفتید؟
سلام
ممنون
از این تاپیک گرفتم البته فکر کنم چون قبلا بود
ولی اولیش رو گرفتم فقط موتورشه؟دومی رو هم پس باید بگیرم درسته؟
یعنی چی که میگین :اما اگر شما کلا چیزی ندارید
؟
این دستور برای kde میشه این دیگه:
sudo killall kde-panel?
ممنون
سلام
ممنون
از این تاپیک گرفتم البته فکر کنم چون قبلا بود
ولی اولیش رو گرفتم فقط موتورشه؟دومی رو هم پس باید بگیرم درسته؟
یعنی چی که میگین :اما اگر شما کلا چیزی ندارید
؟
این دستور برای kde میشه این دیگه:
sudo killall kde-panel?
ممنون
از لینک زیر بگیرید کار هم میکنه من الآن امتحان کردم:
در مورد اون جمله که گفتم:20: به صورت خودکار وقتی سیستم رو دوباره بوت کنید panel ها آپدیت می شوند منظورم این بود که اگر بعد از یکبار ریستارت یا بعد از استفاده از دستور killall هم چیزی در منو اضافه نشده.
در مورد دستور معادل برای gnome-panel فکر کنم دستور زیر کارساز باشه:
که خط اول پروسه رو از بین میبره و خط دوم دوباره اون رو اجرا می کنه.
ali zi zeperto
09-06-2008, 19:51
عجب تاپیک دلیه این تاپیک
آقا مشکل ceramic و ali zi zepertoکامپایل کردن سورس است شما دارید به هم دیگه mplayer قرض ميدید.یکی نیست بجای اینکه دستور sudo رو حواله کنه درست بگه چرا این دستور ./configure هیچ وقت کار نمی کنه.من الان اوبونتو 8.4 رو سیستمم دارم باز هم این برنامه ها کامپایل نمی شن.این برنامه checkinstall رو هم كه فرمودید البته بعد از این دستور مزخرف ./configure كار مي كنه.یکی قشنگ بگه این مشکل چیه و چطوری می شه برطرفش کرد.لطفا و خواهشا پای sudo رو وسط نكشين.
ممنون :6:
ببینید برای هر کاری شما به sudo نیاز دارید!چون تا دسترسی به یک سری فولدر نباشه شما نمی تونی چیزی نصب یا حذف کنی پس با sudo به از این باش که کار هممون بهش گیره!:46:
در مورد مشکل با configure/. هم خوب دوست عزیز شما لااقل اروری که بهت می ده رو اینجا بگزار دوستان ببینند و نظر بدهند! فقط اینکه ارور می ده که نمی شه توضیح! ۱۰۰۰ علت می تونه داشته باشه!
ممنونم
ali zi zeperto
09-06-2008, 21:34
اینم ارورش
bash: ./configure: /bin/sh^M: bad interpreter: No such file or directory
این پیغام رو بعد از وارو کردن ./configure می ده.
taia جان لطفا یه توضیح کامل بده من بفهمم که این sudo چیکار می کنه :6:
من هم به كرات اين ارور رو دريافت كرده ام .
به نظرم بهترين راه حل ، ارائه ي يك آموزش تصويري در اين زمينه باشه . اگر يكي از اساتيد زحمتش رو بكشن خيلي ممنون ميشم .
ضمنا من براي اجراي فرمان tar در دايركتوري مورد نظر هم مشكل دارم . يعني بارها و بارها ارور no such file or directory رو دريافت مي كنم . براي گريز از اين گرفتاري حتي ميرم دايكتوري رو در محيط ترمينال باز مي كنم اما باز هم همين بلا سرم مياد .
tux-world
30-06-2008, 11:40
بسته Kompile رو نصب کن کار باهاش راحت تره
سورس برنامه رو گرفتم ( نسخه ی فدورا نداره )
Untar کردم
فرمان configur/. هم انجام شد اما در قسمت انتهایی چند تا ارور داد ( cc )
بعدش هم فرمان make کار نکرد
شما میدونین این ارور مربوط به چیه ؟ cc کامپایلر ++C است ؟
Mehrdad-bx
30-06-2008, 15:50
نه، فکر نکنم،
کامپایلر ++c اسمش ++g می باشد.
منم از این ارورا زیاد میخورم(مخصوصا مال پست 21 رو)
Mehrdad-bx
30-06-2008, 16:24
taia جان لطفا یه توضیح کامل بده من بفهمم که این sudo چیکار می کنه :6:
ببخشید با اجازه taia جان تا جایی که عقل ناقص من من میدونه sudo این کارو میکنه:
شما احتمالا با برنامه هایی برخورد کردید که میگه باید با اکانت root وارد شید تا بتونید نصبش کنید(من اولین بار با سرور soccer simulation برخورد کردم)
اینها برای نصب به فایلهایی باید دسترسی داشته باشند که اکانت شما مثلا ali به اونها دسترسی نداره(بعضی فایلها برای امنیت لینوکس اینجوری اند، مثلا تو شاخه etc فایل fstab یا ...)
برای نصب اکثر برنامه ها همین روال باید طی بشه و شما باید با root وارد شید(و این دیگه امری عادیست)
از طرفی دیگر با root وارد شدن کار درستی نیست(امنیت لینوکس به جاهایی میره)
به همین دلیل ما میزنیم sudo، این دستور با خط فرمان کاری میکنه که انگار داره دستوراش از root زده میشه و شما در ترمینال توانایی دسترسی به اون فایلها رو دارید و درواقع مثل اکانت root هستید.(ولی دیگه برین اینترنت به اون فایلها دسترس ندارید تا هک شید یا ...، فقط از خط فرمان مثل root هستید)
واضح گفتم؟ :31:
سورس برنامه رو گرفتم ( نسخه ی فدورا نداره )
Untar کردم
فرمان configur/. هم انجام شد اما در قسمت انتهایی چند تا ارور داد ( cc )
بعدش هم فرمان make کار نکرد
شما میدونین این ارور مربوط به چیه ؟ cc کامپایلر ++C است ؟
لطف کنید کل ارور رو در یک فایل اینجا بگزارید یا قسمت ارور رو همینجا کپی پیست کنید.
ممنون
----
ببخشید با اجازه taia جان تا جایی که عقل ناقص من من میدونه sudo این کارو میکنه
خواهش می کنم دوست عزیز،
ضمن اینکه عقل که ناقص نمی شه :31: اونطور میشه عقب مانده :46:
اطلاعات شما (اونهم شاید) ناقص هست :46:
لطف کنید کل ارور رو در یک فایل اینجا بگزارید یا قسمت ارور رو همینجا کپی پیست کنید.
چشم ، این هم متن ارور در محیط ترمینال ( ارور در پاسخ به دستور configure/. ایجاد شده است )
checking build system type... i686-pc-linux-gnu
checking host system type... i686-pc-linux-gnu
checking target system type... i686-pc-linux-gnu
checking for a BSD-compatible install... /usr/bin/install -c
checking for -p flag to install... yes
checking whether build environment is sane... yes
checking for gawk... gawk
checking whether make sets $(MAKE)... yes
checking for style of include used by make... GNU
checking for gcc... no
checking for cc... no
checking for cc... no
checking for cl... no
configure: error: no acceptable C compiler found in $PATH
See `config.log' for more details.
tux-world
01-07-2008, 16:49
شما gcc رو هم باید نصب کنی
شما gcc رو هم باید نصب کنی
نصب کردیم . دوباره فرمان configure/. را اجرا کردیم و این بار این ارور را دریافت کردیم :
checking build system type... i686-pc-linux-gnu
checking host system type... i686-pc-linux-gnu
checking target system type... i686-pc-linux-gnu
checking for a BSD-compatible install... /usr/bin/install -c
checking for -p flag to install... yes
checking whether build environment is sane... yes
checking for gawk... gawk
checking whether make sets $(MAKE)... yes
checking for style of include used by make... GNU
checking for gcc... gcc
checking for C compiler default output file name... a.out
checking whether the C compiler works... yes
checking whether we are cross compiling... no
checking for suffix of executables...
checking for suffix of object files... o
checking whether we are using the GNU C compiler... yes
checking whether gcc accepts -g... yes
checking for gcc option to accept ANSI C... none needed
checking dependency style of gcc... gcc3
checking how to run the C preprocessor... gcc -E
checking for g++... g++
checking whether we are using the GNU C++ compiler... yes
checking whether g++ accepts -g... yes
checking dependency style of g++... gcc3
checking whether g++ supports -Wmissing-format-attribute... yes
checking whether g++ supports -Wundef... yes
checking whether g++ supports -Wno-long-long... yes
checking whether g++ supports -Wnon-virtual-dtor... yes
checking whether g++ supports -fno-exceptions... yes
checking whether g++ supports -fno-check-new... yes
checking whether g++ supports -fno-common... yes
checking whether g++ supports -fexceptions... yes
checking how to run the C++ preprocessor... g++ -E
checking whether g++ supports -O0... yes
checking whether g++ supports -Wl,--no-undefined... yes
checking whether g++ supports -Wl,--allow-shlib-undefined... yes
not using lib directory suffix
checking for a sed that does not truncate output... /bin/sed
checking for egrep... grep -E
checking for ld used by gcc... /usr/bin/ld
checking if the linker (/usr/bin/ld) is GNU ld... yes
checking for /usr/bin/ld option to reload object files... -r
checking for BSD-compatible nm... /usr/bin/nm -B
checking whether ln -s works... yes
checking how to recognise dependent libraries... pass_all
checking for ANSI C header files... yes
checking for sys/types.h... yes
checking for sys/stat.h... yes
checking for stdlib.h... yes
checking for string.h... yes
checking for memory.h... yes
checking for strings.h... yes
checking for inttypes.h... yes
checking for stdint.h... yes
checking for unistd.h... yes
checking dlfcn.h usability... yes
checking dlfcn.h presence... yes
checking for dlfcn.h... yes
checking for g77... no
checking for f77... no
checking for xlf... no
checking for frt... no
checking for pgf77... no
checking for fort77... no
checking for fl32... no
checking for af77... no
checking for f90... no
checking for xlf90... no
checking for pgf90... no
checking for epcf90... no
checking for f95... no
checking for fort... no
checking for xlf95... no
checking for ifc... no
checking for efc... no
checking for pgf95... no
checking for lf95... no
checking for gfortran... no
checking whether we are using the GNU Fortran 77 compiler... no
checking whether accepts -g... no
checking the maximum length of command line arguments... 32768
checking command to parse /usr/bin/nm -B output from gcc object... ok
checking for objdir... .libs
checking for ar... ar
checking for ranlib... ranlib
checking for strip... strip
checking if gcc static flag works... yes
checking if gcc supports -fno-rtti -fno-exceptions... no
checking for gcc option to produce PIC... -fPIC
checking if gcc PIC flag -fPIC works... yes
checking if gcc supports -c -o file.o... yes
checking whether the gcc linker (/usr/bin/ld) supports shared libraries... yes
checking whether -lc should be explicitly linked in... no
checking dynamic linker characteristics... GNU/Linux ld.so
checking how to hardcode library paths into programs... immediate
checking whether stripping libraries is possible... yes
checking for shl_load... no
checking for shl_load in -ldld... no
checking for dlopen... no
checking for dlopen in -ldl... yes
checking whether a program can dlopen itself... yes
checking whether a statically linked program can dlopen itself... yes
checking if libtool supports shared libraries... yes
checking whether to build shared libraries... yes
checking whether to build static libraries... no
configure: creating libtool
appending configuration tag "CXX" to libtool
checking for ld used by g++... /usr/bin/ld
checking if the linker (/usr/bin/ld) is GNU ld... yes
checking whether the g++ linker (/usr/bin/ld) supports shared libraries... yes
checking for g++ option to produce PIC... -fPIC
checking if g++ PIC flag -fPIC works... yes
checking if g++ supports -c -o file.o... yes
checking whether the g++ linker (/usr/bin/ld) supports shared libraries... yes
checking dynamic linker characteristics... GNU/Linux ld.so
checking how to hardcode library paths into programs... immediate
checking whether stripping libraries is possible... yes
checking for shl_load... (cached) no
checking for shl_load in -ldld... (cached) no
checking for dlopen... (cached) no
checking for dlopen in -ldl... (cached) yes
checking whether a program can dlopen itself... (cached) yes
checking whether a statically linked program can dlopen itself... (cached) yes
appending configuration tag "F77" to libtool
checking for msgfmt... msgfmt
checking for gmsgfmt... msgfmt
found msgfmt program is not GNU msgfmt; ignore it
checking for xgettext... :
checking if C++ programs can be compiled... yes
checking for strlcat... no
checking if strlcat needs custom prototype... yes - in libkdefakes
checking for strlcpy... no
checking if strlcpy needs custom prototype... yes - in libkdefakes
checking for main in -lutil... yes
checking for main in -lcompat... no
checking for crypt in -lcrypt... yes
checking for socklen_t... socklen_t
checking for dnet_ntoa in -ldnet... no
checking for dnet_ntoa in -ldnet_stub... no
checking for inet_ntoa... yes
checking for connect... yes
checking for remove... yes
checking for shmat... yes
checking for sys/types.h... (cached) yes
checking for stdint.h... (cached) yes
checking for poll in -lpoll... no
checking CoreAudio/CoreAudio.h usability... no
checking CoreAudio/CoreAudio.h presence... no
checking for CoreAudio/CoreAudio.h... no
checking if res_init needs -lresolv... yes
checking if res_init is available... yes
checking for killpg in -lucb... no
checking for int... yes
checking size of int... 4
checking for short... yes
checking size of short... 2
checking for long... yes
checking size of long... 4
checking for char *... yes
checking size of char *... 4
checking for dlopen in -ldl... (cached) yes
checking for shl_unload in -ldld... no
checking for size_t... yes
checking size of size_t... 4
checking for unsigned long... yes
checking size of unsigned long... 4
checking sizeof size_t == sizeof unsigned long... yes
checking crt_externs.h usability... no
checking crt_externs.h presence... no
checking for crt_externs.h... no
checking for _NSGetEnviron... no
checking for vsnprintf... yes
checking for snprintf... yes
checking for X... configure: error: Can't find X includes. Please check your installation and add the correct paths!
چی داری نصب می کنی؟
Kde روی سیستمت داری؟
نصب کردیم . دوباره فرمان configure/. را اجرا کردیم و این بار این ارور را دریافت کردیم :
checking for X... configure: error: Can't find X includes. Please check your installation and add the correct paths!
فکر می کنم شما باید بسته های xorg-x11-devel و xorg-x11-libs رو نصب کنی .
فکر می کنم شما باید بسته های xorg-x11-devel و xorg-x11-libs رو نصب کنی .
این بسته ها در کانال نرم افزاری فدورا نیست .
آیا مطمئن هستید تا من جداگانه دانلود و نصب کنم ؟
این بسته ها در کانال نرم افزاری فدورا نیست .
آیا مطمئن هستید تا من جداگانه دانلود و نصب کنم ؟
چون فدورا ندارم اسم بسته رو به طور دقیق نمیدونم. اگر بسته ی libX11-devel نصب نبود , نصبش کن ( احتمالا نصبه ). و احتمال زیاد با نصب بسته ی kdebase-devel مشکل حل میشه.
نظر منم بسته kde-devel هست که باید نصب بشه (البته کلی وابستگی داره)
توی فدورا احتمالا اسمش فرق می کنه - شاید libkde-devel
با این نام ها نبود .....
با نام kdelibs-devel یافت شد .
دارم نصب می کنم . یک خروار هم دیپندنسی دارد
سلام مجدد خدمت دوستان
این پکیج kdelibs-devel هم برای ما گرفتاری شد !
با کلی صبر دانلودش کردم ( توسط پکیج منیجر ) و نصب شد اما در مرحله ی انتهایی نصب یک ارور داده با این شرح :
[('file /usr/share/applnk/.hidden/.directory from install of kde-filesystem-4-14.fc7 conflicts with file from package kdebase-3.5.6-12.fc7', (7, '/usr/share/applnk/.hidden/.directory', 0L))]
پکیج منیجر رو بستم ( چون وقتی کلید apply رو می زدم میرفت توی مرحله ی updating software و بعدش دوباره همین ارور رو می داد ) ..... چه باید کرد ؟
ضمنا تا وقتی که این پکیج رو نصب نکنم . امکان کامپایل کردن سورس ها رو ندارم ( خروجی دستور configure/. ظاهرا این رو نشون میده )
ببینید با دستور زیر می تونید به جایی برسید
rpm -i --force --replacefiles kdelibs-devel.rpm
عجب گیری افتادیم ها :
error: Failed dependencies:
arts-devel is needed by kdelibs-devel-3.5.9-5.fc7.i386
kdelibs = 6:3.5.9-5.fc7 is needed by kdelibs-devel-3.5.9-5.fc7.i386
libkdnssd-devel is needed by kdelibs-devel-3.5.9-5.fc7.i386
openssl-devel is needed by kdelibs-devel-3.5.9-5.fc7.i386
qt-devel is needed by kdelibs-devel-3.5.9-5.fc7.i386
این دیپندنسی ها رو دونه دونه نصب کرده ام ... بعد این ارور رو داد :
error: Failed dependencies:
kdelibs = 6:3.5.9-5.fc7 is needed by kdelibs-devel-3.5.9-5.fc7.i386
اومدم این آخری رو بگیرم ( حدود 17.5 مگ ) که سرورش ایراد داره . دوبار تا 15 مگ رفت و ارور داد.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش : این دیپندنسی آخر هم دریافت شد و باز هم همان ارور .................
این فایل directory/. را باز کردم . یک فایل متنی است که به زبان های گوناگونی یک عبارت در آن ترجمه شده . این چه تباینی با نصب آن پکیج ها می تواند داشته باشد ؟ !!
---------------------------------------
ویرایش دوم !
به زور فرمان rpm -i --force --replacefiles kdelibs-devel.rpm این پکیج ها را نصب کردم اما حالا برای کانفیگور کردن پکیج های دیگری را طلب می کند که حتی در کانال نرم افزارهایم نیست !!!!!!!
باز هم ادامه می دهیم ( اگر مخترع این لایو سی دی را گیر بیاورم !!! )
خوب ، جدیدترین اروری که در مراحل کامپایل کردن به آن برخورده ام ، این است :
configure: error: imlib-config can not be found
در سایت rpmfind.net چنین پکیجی ظاهرا نیست ( خیلی سرور شلوغه . یک بار هم چندتا ارائه کرد که همه اش مربوط به اوپن سوزه بود )
چه باید کرد ؟
------------------------------------------
بینگو !!!
با دانلود و نصب پکیج imlib-devel و دیپندنسی های آن ، بالاخره توانستم پکیج مورد نظرم را پس از کامپایل کردن آن با دستورات make و make install نصب کنم .
خودمانیم ها .... چیزی شبیه به گذشتن از هفت خوان رستم بود اما الان برای من مشخص و بلکه ثابت شد که برای کاربرانی که می خواهند به طور جدی با لینوکس کار کنند ، استفاده از لایو سی دی ( و همینطور سی دی ) اشتباه بزرگی است . علیکم بالدی وی دی !!
c30tehran
20-07-2008, 15:45
یک بسته گرفتم سورس فایل هست و فایل readme آن هم در زیر برای کمک گداشته ام برای من کمک نکرد
Usage:
fuseiso [<options>] <image_file> <mountpoint> [<FUSE library options>]
mounts image, while fusermount shipped with FUSE library can be used to unmount:
fusermount -u <mountpoint>
fuseiso options are:
-p Maintain mountpoint. Create it if it does not exists on start, delete it on exit.
-n Do NOT maintain ~/.mtab.fuseiso . This file have format of /etc/mtab and normally stores information about currently mounted iso images.
-c iocharset Specify iocharset to use. Joliet filesystem store filenames in unicode and to show them properly they need to be converted to local charset. Default charset is a current locale charset.
fuseiso supports plain ISO images (created by mkisofs for example), BIN and NRG images
containing ISO9660 filesystem. Along with standard ISO9660 filesystem it support some common extensions:
Joliet Common in windows world. Allow long filenames stored in unicode.
RockRidge Common in unix world. Allow long filenames, deep directories, symbolic links and permission bits to be stored.
zisofs Compressed filesystem, drastically increases capasity of standard CDROM.
In fact i found what CCD (CloneCD) .IMG files along with .MDF (Alcohol 120%) images
can be mounted without problems because their format looks exactly as .BIN image file format.
So currently fuseiso supports disk images with following extensions:
.iso
.img
.bin
.mdf
.nrg
Although, BIN images support have now major limitation -- fuseiso does not handle .CUE files in any way
and thus can work only with first track of the BIN image. I don`t know if this is important
to support .CUE files properly. Please email me if you need it. Support for other types of media
descriptors like .ccd and .mds looks more difficult task because no one know it`s format.
و فایل های زیر را هم دارد
configure.in - config.guess - config.sub - configure
install-sh - Makefile.am - INSTALL - Makefile.in
fuseiso.spec -
در فولدر zAppRun
Makefile.am - Makefile.in - zAppRun
در فولدر scr
سه فایل با پسوند c - ,
Makefile.in - Makefile.am
در پوشه لینوکس هم دو فایل با پسوند h
و خود فایل را هم می توانید در
دریافت کنید
Mehrdad-bx
20-07-2008, 20:38
install هم فکر کنم باید بزاری(من از روی install نصب میکنم، میخونم راهنماییشو)
یک بسته گرفتم سورس فایل هست و فایل readme آن هم در زیر برای کمک گداشته ام برای من کمک نکرد
و فایل های زیر را هم دارد
و خود فایل را هم می توانید در
دریافت کنید
با ترمینال وارد دایرکتوری برنامه ( پوشه ی برنامه ) شوید و دستور configure/. را اجرا کنید .
اگر ارور داد خروجی دستور را اینجا بگذارید تا دوستان راهنمایی کنند .
Mehrdad-bx
21-07-2008, 15:57
یه سوال دیگه : وقتی ./configure کار نکرد مگه میشه دستور های بعدی بدون ارور باشن؟!
امکانش هست
یا می شه توسط آرگومانهایی که ساپورت می کنه بعضی قابلیتها که امکان داره رو غیر فعال کرد (در این صورت وابستگی های مربوطه دیگه احتیاج نیست
KING OF P30WORLD
03-08-2008, 15:24
من توی لینوکس تازه کارم.
ولی چون کامبایل بحت مهمی هست و باید آن را یاد بگیرم گفتم از همین حالا شروع کنم.
الا هم از توزیع ابونتو ۷.۰۴ استفاده می کنم.
توی سایت و اینترنت در این مورد گشتم ولی بیشتر توضیحات برای مراحل تخصصی بود.
حالا یک آموزش بیدا کردم و می خواهم روی اون برم جلو.
الان سورس فایرفاکس ۳ را گرفتم و می خواهم با توجه به آموزش کامبایلش کنم.
لطفا هر جا به مشکل برمی خورم کمک کنید تا ما هم از شر این کامبایل راحت بشیم.
خوب برای اول کار من یک تیکه از آموزش را می گذارم و کاری که کردم:
آموزش:
استفاده از بسته های tar/gz
تقریبا تمام بسته های کد منبع که در اینترنت موجود هستند، با این فرمت ارائه میشوند. برای استفاده و نصب نرم افزارهایی که با این بسته ها ارائه میشوند باید مراحل زیر را انجام دهید :
- بسته مربوطه را از اینترنت و یا CD در یک دایرکتوری خالی کپی نمایید.
- بسته را با استفاده دستور gzip یا gunzip از حالت فشردگی خارج نمایید. نتیجه این کار یک بسته با فرمت tar است. به مثال زیر توجه کنید :
$ gzip -d mycoolapp.tar.gz
به نظر اولین کاری که باید بکنم این هست که فایل را از حالت tar.bz2 تبدیل کنم به tar.
به این منظور اول فایل سورس را به نام firefox-3.0.1.tar.bz2 در دستکتاب قرار دادم .
بعد در ترمینال دستور مورد نظر را وارد کردم و اررور زیر را داد:
حالا باید چه کار کنم. در ضمن قبلش با archive manage این کار را کردم ولی همه فایل ها را توی یک فایل ریخت و به فرمت tar تبدیل نکرد. شاید tar.bz2 با tar.gz فرق داره. لطفا HELP
1. فکر می کنم شما باید آن بسته را با فرمان tar -xvf باز می کردید .
2. تاپیکی هست به نام کامپایل کردن سورس که می توانید آن جا مطرح کنید :
Ahmad-Ra
03-08-2008, 16:23
به طور معمول برای باز کردن بسته های tarball من خودم این کار رو انجام میدم:
ابتدا بسته مربوطه در داخل یه جا مثل پوشه /home یا جای دیگه کپی بشه. سپش با مجوز روت وارد شید و انجام این دستور ها:
برای بسته های tar.gz:
tar xvzf packagename.tar.gz
و برای بسته های Tar.bz2:
tar xvjf packagename.tar.bz2
با این کار بسته کامپایل میشه. و حالا برای اینکه برنامه نصب بشه به طور معمول:
configure/.
make
make install
ولی بهتره داخل فولدر برنامه مربوطه فایل Readme یا Install خونده بشه.
1. فکر می کنم شما باید آن بسته را با فرمان tar -xvf باز می کردید .
2. تاپیکی هست به نام کامپایل کردن سورس که می توانید آن جا مطرح کنید :
ممنون دنبال همون می گشتم
۲ تاپیک با هم ادغام خواهد شد
راستی حرف j رو جا انداختی
tar xvjf
KING OF P30WORLD
03-08-2008, 20:35
با تشکر از دوستان
قبلا اون تابیک را کامل خونده بودم ولی چیزی ازش نفهمیدم.
تونستم نرم افزار را کامبایل کنم ولی در نصبش مشکل بیدا کردم.
من با فرمان cd از طریق کاربر ROOT وارد بوشه ای که نرم افزار کامایل شده توش قرار داشت شدم.
تا اینجاش درسته.
بعد فرمان configure/. را که وارد کردم یغام زیر را داد:
بعدش یبغام make install و make را وارد کردم ببغام زیر را داد:
آیا باید این سه فرمان را بشت سر هم بزنم یا از این سه تا یکیش برای نصب کافیه؟
مشکل کارم چی بوده . آیا باید نرم افزار اضافه ای را نصب کنم.
در ضمن توی READEME فقط آدرس دانلود نرم فزار را داده بود .
لطفا یک توضیح کامل برای روش نصبش بدید.
بازم تشکر. لینوکس خیلی حال می ده تنها مشکلش نصب نرم افزار هست...
در ضمن KEYBORD من حروف فارسی J و P را سابورت نمی کنه آیا راه حلی براش هست.
یک سوال دیگه . یک نرم افزار دانلود منیجر برای لینوکس دانلود کردم که با جاوا نوشته شده و بسوندش JAR هست. با چه نرم افزاری می تونم توی لینوکس اجراش کنم. اسم نرم افزاره هم Retriever1.3inst.jar هست.
برای کمپایل باید از دستوراتی که توی فایل راهنمای همراه فایل هست استفاده کنید که معمولا سه دستور زیر هستند :
شما دستور اول رو اشتباه وارد کردید !
و توجه کنید که دستور آخر ( make install ) حتما باید با مجوز root اجرا بشه !
عمل کمپابل خیلی راحته به شرط اینکه بسته های لازم برای کمپایل یک برنامه نصب باشه. این بسته ها معمولا در فایل readme یا install گفته شده ! یک سری بسته های عمومی که برای کمپایل اکثر فایل های سورس لازم هستند و معمولا به صورت پیش فرض نصب نیستند اینا هستند :
و البته ممکنه اسامی بعضی از این بسته ها توی توزیع های مختلف کمی متفاوت باشه !
بسته های دیگری که برای کمپایل لازم هست به خود برنامه بستگی داره که باید از فایل راهنما با متن خطا متوجه بشید که چه بسته هایی رو باید نصب کنید ! به عنوان مثال اگر یک برنامه برای کمپایل به بسته ی gstreamer نیاز داشته باشه باید دنبال بسته هایی با پسوند dev یا devel ( مخفف Development ) بگردید مانند libgstreamer0.10-dev .
در کل خطا هایی که در هنگام کمپایل یک برنامه پیش میاد بخاطر نصب نبودن بسته های لازم یا هماهنگ نبودن ورژن بسته های نصب شده است. به عنوان فرض کنید یک برنامه برای کمپایل به کتابخانه های Qt 4.4 نیاز داشته باشه. اگر نسخه Qt نصب شده بروی سیستم شما 4.3 یا کمتر باشه اون برنامه روی سیستم شما نصب نخواهد شد.
در ضمن اگر مشکل اینترنت نداشته باشید , مخازن نرم افزاری توزیع های مختلف لینوکس به اندازه ای کامل هست که در خیلی از مواقع نیاز به نصب نرم افزار از روی سورس نخواهید داشت !
امیدوارم تونسته باشم کمی موضوع رو روشن کنم. به هر حال اگر به توضیحات بیشتری نیاز دارید مقاله ی زیر رو بخونید:
farzadsw
04-08-2008, 22:52
در ضمن KEYBORD من حروف فارسی J و P را سابورت نمی کنه آیا راه حلی براش هست.
در مورد من که اینجوری بود:
کلید پ روی m یا همزه است
کیلد ژ هم shift + ز هست.
در ضمن توی قسمت تنظیمات کیبورد هم میشه نوع استاندارد کیبورد رو مشخص کرد که اگه آمریکا باشه اینجوری میشه.
آقا برای نصب از روی کد منبع در اپن زوزه ابتدا باید کدوم بسته ها رو نصب کرده باشم ، یعنی بسته های ضروری کدوما هستن ، اگر لینک هم بدید ممنون میشم .
farzadsw
05-08-2008, 01:24
آقا برای نصب از روی کد منبع در اپن زوزه ابتدا باید کدوم بسته ها رو نصب کرده باشم ، یعنی بسته های ضروری کدوما هستن ، اگر لینک هم بدید ممنون میشم .
دوتا پست قبل گفتن دیگه(50). برای نصبم از yast استفاده کن.
c30tehran
26-08-2008, 17:01
نصب سورس فایل واقعا جالب و آسانه ولی وقت گیر
-------- ++++ -++- +-++-++-++-+6-+-+++-++-+++++-----
اگر بخواهیم برنامه کوچکی رو به فارسی ترجمه کنیم به چه چیزی نیاز دارم؟؟؟
---------+-+-+-+++
من تو ویندوز می تونم با برنامه ریسورس هکر برنامه رو فارسی کنم
برای فارسی کردن باید چه کرد
مثلا برای شروع می خواستم چند کلمه در دیالوگ خاموش کردن رو فارسی کنم
بیشتر برای آشنایی بیشتر
اگر بخواهیم برنامه کوچکی رو به فارسی ترجمه کنیم به چه چیزی نیاز دارم؟؟؟
---------+-+-+-+++
من تو ویندوز می تونم با برنامه ریسورس هکر برنامه رو فارسی کنم
برای فارسی کردن باید چه کرد
مثلا برای شروع می خواستم چند کلمه در دیالوگ خاموش کردن رو فارسی کنم
بیشتر برای آشنایی بیشتر
یه سری فایلهای ترجمه هستن که فکر میکنم با نرمافزاری مثل gtranslator ایجاد میشن و توی پوشهٔ usr/share/locale/ قرار میگیرن. پسوند po هم دارن که بعد از کامپایل پسوندشون mo میشه. موقع لوگین کردن توی صفحهٔ لوگین(KDM یا GDM) اگه زبان فارسی رو انتخاب کنید، بعد از لوگین تمام برنامههایی که ترجمهٔ فارسی براشون نصب شده باشه، فارسی میشن. یکی از اعضای تکنوتاکس به نام 417 داره روی ترجمهٔ گنوم و برنامههاش کار میکنه، میتونید توی سایتش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اطلاعات بیشتری درباره ترجمهٔ برنامهها پیدا کنید.
Javad_Ed
26-09-2008, 01:29
سلام
من میخوام knet رو از روی سورس نصب کنم
اونو بوسیله دستورات مربوطه اباز میکنم
ترمینال رو باز میکنم و به فولدرش میرم
ولی وقتی .conf...._درستش رو )
میزنم ,میگه no such directory???
مگه اشتباه میکنم؟
ممنون
Ahmad-Ra
26-09-2008, 01:34
سلام
من میخوام knet رو از روی سورس نصب کنم
اونو بوسیله دستورات مربوطه اباز میکنم
ترمینال رو باز میکنم و به فولدرش میرم
ولی وقتی .conf...._درستش رو )
میزنم ,میگه no such directory???
مگه اشتباه میکنم؟
ممنون
داخل دایرکتوری که بسته کامپایل شده فایل Install یا Readme رو بخونید... گاهی اوقات واسه منم اتفاق افتاده که درسته برنامه سورس هست ولی طریقه نصب متفاوت. مثلا فایلهای sh که دستورش رو باید بنویسی تا شروع به نصب بشوند
Javad_Ed
26-09-2008, 01:49
داخل دایرکتوری که بسته کامپایل شده فایل Install یا Readme رو بخونید... گاهی اوقات واسه منم اتفاق افتاده که درسته برنامه سورس هست ولی طریقه نصب متفاوت. مثلا فایلهای sh که دستورش رو باید بنویسی تا شروع به نصب بشوند
خوندم اونو
میگه وارد مسیری بشید که بسته کامپایل شده و بعد همون دستور....
البته یجاش هم میگه CD رو بزنید و وارد بشید
من میزننم
Cd>>>ٍEnter
و و بعد به پوشه میرم درسته ؟
ممنون
Ahmad-Ra
26-09-2008, 01:57
خوندم اونو
میگه وارد مسیری بشید که بسته کامپایل شده و بعد همون دستور....
البته یجاش هم میگه CD رو بزنید و وارد بشید
من میزننم
Cd>>>ٍEnter
و و بعد به پوشه میرم درسته ؟
ممنون
خب متوجه نشدم. یعنی شما وقتی کامپیال کردی از روی سورس، بعد cd ندادی که وارد پوشه ای بشی که کامپیال کردی بسته رو توش ؟؟
اگر اینطوره پس باید اول cd بدی بله..
مرسی
armintirand
29-10-2008, 03:22
سلام دوستان من mp4player مدل واکمن صونی دار م در سایت صونی یک لینوکس برای مدل من قرار داده می خواستم بدونم چه طور میتونم اونو نصبش کنم
farzadsw
01-11-2008, 12:23
من یه جستجوی مختصری کردم به این نتیجه رسیدم که اون برنامه که میگید ، تو لینوکس (کامپیوتر) نصب میشه تا بتونید دستگاهتونو به کامپیوتر وصل کنید. یعنی معادل لینوکسی برنامه ای که تو ویندوز نصب میکنید.
اگه غیر از این باشه خیلی جالب میشه!
Milad1188
04-11-2008, 02:07
آقايون سلام چنتا سوال
من لينوكس 6.06 ابونتو دارم
ميخاستم فاير فاكس 3 نصب كنم ميگفت GTK+(يا يه چيزي تو همين مايه ها) ورژنش پايينه بايد 2.10 به بالاشو دانلود كني
دانلود كردم با پسوند tar.نميدونم چيچي
به هر حال هرچي سرچ كرد م كه اينيكيو چجوري نصب كنم نتونستم بفهمم
يه جام رفتم ديدم نوشته بود با دستور sudo nautilus برم تو /usr/lib/ فاير فاكسو همونجا پست كنم بعدم واسش
chmod +x firefox
./firefox
اينارو بزنم
زدم ديدم بازم همون GTK رو ميخاد
خلاصه قاطي پاتي شد
دوباره همون فاير فاكس 1.5 رو اومدم گذاشتم سر جاش (پست كرم درست شد)
ولي وقتي خاموش روشن كردم ديگه بالا نمياد فكر كنم بخاطر اوchmod هست
الان چيكار كنم؟
همون 1.5 هم بياد بالا كليه
الان با ويندوزم
تازه كارم(4 روز D: )
يه راهنمايي بكنين
بعدشم كلا اين سورسارو چجوري نصب ميكنن خصوصا فاير فاكسو
البته به زودي ابونتوي 8.10 رو نصب ميكنم
ولي كلا ميخام بدونم چجوريه
آقايون سلام چنتا سوال
من لينوكس 6.06 ابونتو دارم
ميخاستم فاير فاكس 3 نصب كنم ميگفت GTK+(يا يه چيزي تو همين مايه ها) ورژنش پايينه بايد 2.10 به بالاشو دانلود كني
دانلود كردم با پسوند tar.نميدونم چيچي
به هر حال هرچي سرچ كرد م كه اينيكيو چجوري نصب كنم نتونستم بفهمم
يه جام رفتم ديدم نوشته بود با دستور sudo nautilus برم تو /usr/lib/ فاير فاكسو همونجا پست كنم بعدم واسش
chmod +x firefox
./firefox
اينارو بزنم
زدم ديدم بازم همون GTK رو ميخاد
خلاصه قاطي پاتي شد
دوباره همون فاير فاكس 1.5 رو اومدم گذاشتم سر جاش (پست كرم درست شد)
ولي وقتي خاموش روشن كردم ديگه بالا نمياد فكر كنم بخاطر اوchmod هست
الان چيكار كنم؟
همون 1.5 هم بياد بالا كليه
الان با ويندوزم
تازه كارم(4 روز D: )
يه راهنمايي بكنين
بعدشم كلا اين سورسارو چجوري نصب ميكنن خصوصا فاير فاكسو
البته به زودي ابونتوي 8.10 رو نصب ميكنم
ولي كلا ميخام بدونم چجوريه
خب به صورت خیلی ضایع ! بنده هم همون مشکل شما رو دارم !!! GTK !!!!!!!!!!!!!!! وقتی که extrat میشه ! طبق دستورات این جا باید اول اسکریپت configure رو فعال کنم ؟ اونو که فعال می کنم هم طبق دستورات این جا و هم طبق دستورات خودش ! باید make رو بزنم ! ولی من موندم make بعدش اسم فایل رو بزنم ؟ یا همین جوری بزنم make ?
یا make install ! جفتش عمل نمیکنه ! در صورتی که من سورس رو از خود سایت GTK.org گرفتم !
خب به صورت خیلی ضایع ! بنده هم همون مشکل شما رو دارم !!! GTK !!!!!!!!!!!!!!! وقتی که extrat میشه ! طبق دستورات این جا باید اول اسکریپت configure رو فعال کنم ؟ اونو که فعال می کنم هم طبق دستورات این جا و هم طبق دستورات خودش ! باید make رو بزنم ! ولی من موندم make بعدش اسم فایل رو بزنم ؟ یا همین جوری بزنم make ?
یا make install ! جفتش عمل نمیکنه ! در صورتی که من سورس رو از خود سایت GTK.org گرفتم !
برای نصب چه برنامه ای نیاز به GTK دارید ؟ اگرکمی بیشتر توصیح بدید و متن خطا رو اینجا بگذارید دقیقتر میشه نظر داد.
ولی تا جایی که میدونم , اگر بخواهید برنامه ای رو از روی سورس نصب کنید و در متن خطا هنگام کامپایل به خطایی مبنی بر نبودن یک بسته ی خاص مانند gtk بر بخورید , باید بسته ی توسعه دهنده ( dev ) اون رو نصب کنید. مثلا احتمال داره شما نیاز به نصب بسته ی libgtk2.0-dev از طریق مخازن ( برنامه Synaptic ) داشته باشید.
برای نصب چه برنامه ای نیاز به GTK دارید ؟ اگرکمی بیشتر توصیح بدید و متن خطا رو اینجا بگذارید دقیقتر میشه نظر داد.
ولی تا جایی که میدونم , اگر بخواهید برنامه ای رو از روی سورس نصب کنید و در متن خطا هنگام کامپایل به خطایی مبنی بر نبودن یک بسته ی خاص مانند gtk بر بخورید , باید بسته ی توسعه دهنده ( dev ) اون رو نصب کنید. مثلا احتمال داره شما نیاز به نصب بسته ی libgtk2.0-dev از طریق مخازن ( برنامه Synaptic ) داشته باشید.
برای بازی uplink به این احتیاج دارم ... دقیقا هم libgtk رو می خواد ... ولی مشکل جای دیگه هست ! بنده از طریف synaptic نمی تونم دانلود کنم چرا چون که مودمم نصب نیست ! در نتیجه باید از مخازن توزیعم بگیرم ! تا این جا درست ؟
بعد می خوریم به یه مشکل دیگه ! مخازن پارسیکس همچین فایلی رو نداره !(توی خود فرومشون هم نوشتم !!!)
اصلا من مخازن پارسیکس رو درست نمی تونم پیدا کنم ! بعضی هاش مخفیه ! و این حرفا ! من تا حالا حدود 20 نوع از این برنامه دانلود کردم از انواعش ! از deb. تا سوروس های مختلف ! هیچ کدوم کار نمی کنه ....:41:
بازی uplink رو با چه روشی می خوای نصب کنی ؟ از روی سورس یا ... ؟
میتونی متن خطا یا پیغامی که نشون میده به بسته ی libgtk نیاز داره رو اینجا بگذاری ؟
danial_848
18-02-2009, 18:40
ارور در configure و make بسته warzone2100-2.1_beta5
./configure
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدظاهرا این ارور نشانگر مشکلی در اجرای این اسکریپت نیست(؟) به همین خاطر make رو زدم.:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.