مشاهده نسخه کامل
: ارتقای انجمن به نسخه 3.7
adrenalin
02-06-2008, 12:50
در مورد دکمه تشکر چون بار اضافی رو سرور ایجاد می کرد تصمیم گرفتن حذف کنند.
همچنین چون احساس می شد باعٍ دلسردی بعضی اعضای بخش های کم بازدید بشه و همچنین برای جلوگیری از گروه بندی و درگیری حذف کردن
در مورد تگ لینک هم دیگر یک تاپیک اختصاصی داریم تماما توضیح داده شده .برید بخونید.
در مورد تگی که دوستان می گن:
یک بخش به پایین صفحات به نام تگ اضافه شده که چندین کلمه که به موضوع ربط داره در انجا قرار دارد.
این بخش به جستجو سایت برای بهتر پیدا کردن تاپیک کمک می کنه.
شما که میگی بار اضافی رو سرور ایجاد میکنه درست ولی....
اگه ماهم یه پست بدیم برای تشکر از اون طرف فکر نکنم فرق زیادی داشته باشه
اونجوری هم بار اضافه داره فکر کنم دکمه تشکر باشه بهتره
لطفا اینقدر در مورد دکمه تشکر بحث نکنید :)
seied-taher
02-06-2008, 13:44
منم با تکمه تشکر موافقم....
من تو خیلی از سایتها عضوم که از این روش استفاده میکنن.....برای جلوگیری از اسپم....
Hamed-Beckham
02-06-2008, 14:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون شرح !!!! :31:
هنوز هم اون ارور بالای صفحه هست ؟
برای من چیزی نشون نمیده
Hamed-Beckham
02-06-2008, 15:14
هنوز هم اون ارور بالای صفحه هست ؟
برای من چیزی نشون نمیده
بله هستش !
نمی دونم همه ی دوستان این مشکل رو دارن یا فقط واسه منه ! :5:
تبريك ميگم براي من هيچ مشكلي نداره خدا را شكر
aRThaS_08
02-06-2008, 16:17
من فقط یه مشکل دیدم اونم اینه که منم میتونم تگها رو ادیت کنم !!!
devil_ff2008
02-06-2008, 16:24
بله هستش !
نمی دونم همه ی دوستان این مشکل رو دارن یا فقط واسه منه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه منم مشكل نداره
ramin4116
02-06-2008, 16:30
تبریک می گویم
Moh3en_DDD
02-06-2008, 16:31
سلام .
توی منوی گروه های عضو شده , بهتر نیست بین هر گروه یک علامتی چیزی باشه تا گروه ها از همدیگر جدا شند و قاطی پاتی نشند ؟
بله هستش !
نمی دونم همه ی دوستان این مشکل رو دارن یا فقط واسه منه ! :5:
Ctrl+F5 بزنید
ببینید باز هم مشکل دارین یا نه
مرسی خیلی بهتر شده انجمن.
این دکمه نقل قول هم انگلیسی هستش الان. و ویرایشم انگلیسی هست
سلام .
من که فرقی احساس نمی کنم ، اما برو بچز می گن خوب شده لابد شده دیگه ... :دی
مرسی
یا حق
c0dest0rm
02-06-2008, 19:30
ببخشید ولی به نظر من این Post History قابلیت خوبی نیست اگر بقیه بتونن ببینند؟!
فقط کسی که پست میده میتونه ببینه یا همه میبینند؟!
سلام .
من که فرقی احساس نمی کنم ، اما برو بچز می گن خوب شده لابد شده دیگه ... :دی
مرسی
یا حق
اینها فقط بعضی از قابلیت های مهمش هست!
* Inline spam management & prevention
* Thread tagging
* Search cloud / tag cloud
* Thread prefixes
* Reciprocal friendships between users
* Public visitor messaging on profile pages with 'conversation' feature
* User picture galleries with user comment facility
* User-created social groups with invite only and moderated membership options
* Extended member profile pages
* Customizable member profile pages with admin-controlled styling abilities
* Inline editing of custom user profile fields
* Lightbox viewer for attached images
* Viewable and comparable history maintained for post edits
* Extended re-authentication for inline moderation actions
* Notices system for navigation bar
* Multiple human-verification systems including reCAPTCHA, image verification and Q/A
* User change history
* Social bookmarking integration
پس یعنی بهتر شده!
Lovelyman
02-06-2008, 20:29
به به !!!
همه چیز خارجیه!
خيلي باگ داره.
بدتر از همه هم اينه كه بعضي وقتا كه پست ميدم ميگه اين دومين پستتونه تو 30 ثانيه اخير در حالي كه من قبلش اصلا پست ندادم!!
Mehdi.7600
02-06-2008, 21:34
دمتون گرم. گروه های اجتماعی رو کم داشت . p30 world واقعا محشره. مرسییییییی
morteza_m2n
02-06-2008, 21:57
خیلی خوب شده
aquaquest
02-06-2008, 22:08
سلام
اول تبریک می گم و دوم اگه تونستید یک یا دو تا قالب جدا بزارید که هر کس بنا به سلیقه ی خودش سایت را ببینه .
در کل خیلی ممنون .
nafe-bandar
02-06-2008, 23:45
فقط قالب رو یا شکل و شمایل اونو تغییر بدین آخه خیلی قدیمی شده
و اینکه همینطور که یکی از دوستامون هم گفت سرعت سایت اومده پایین + بعضی جاهاش انگلیسی شده
مثلا :
This post is a duplicate of a post that you have posted in the last five minutes. You will be redirected to that thread
چک کنید
ممنون
یا حق
منم هم بابت ارتقا تشکر می کنم .
فقط نمی دونم ، شایدم قبلا گفتم یا نه ، آیا امکانش نیست که توی لینکهای سریع یه لینک هم به پست های و موضوع های که خوده کابر زده لینک دهید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون اقعا نیاز هست . البته باز خیلی خوب شده که توی ورزن جدید قابلیت کلیک روی نام کاربری هست و میشه از اونا اون رو انتخاب کرد .
با تشکــر
من هم به نوبه خود تبریک عرض مینمایم و امیدوارم که p30world دوست داشتنی روز به روز پیشرفته تر بشه چون واقعا لیاقت هر گونه پیشرفتی رو داره.
اقا این دکمه تشکر و نقل قول ..انگلیسینا
دکمه نقل قول و ارسال پلسخ درست شد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون خسته نباشید
Reza goli
03-06-2008, 05:41
بسم رب الشهدا!
برخی از قسمت ها از فارسی به انگلیسی تبدیل شده است.
مانند:
You may not post new threads
You may post replies
You may post attachments
You may edit your posts
رییس اگه میشه یه لینک مستقیم از گروهها تو انجمن بزار و اگه شد تعداد بازدید هم واسه گروهها بزارید .
راستی اگه میشه این فارسی کن : You need to be a member of this group to view its contents
دمت گرم.
Hossein_nasa62
03-06-2008, 07:23
من هم تبريك ميگم
ولي اگر چند قالب هم اضافه ميشد هم خيلي بهتر ميشد
دكمه تشكر كه قبلا حرفش رو زديم كه هيچ!!!
در ضمن اگر از اين مونوهاي متحرك كه در صفحه اول كه در بعضي سايتهاست كه اخرين پست ها رو نشون ميده هم استفاده ميكرديد خيلي بهتر ميشد
خروجي rss هم اگر داشت هم عالي بود
اين سايت يك سايت قديمي است و من هم بخاطر همين عضوشم
ولي اگر مديريت اين سايت يك خورده هم به ظاهر اهميت ميداد خيلي بهتر بود.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Tahoma; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 11px; line-height: normal } .wysiwyg a:link, .wysiwyg_alink { text-decoration: none } .wysiwyg a:visited, .wysiwyg_avisited { text-decoration: none } .wysiwyg a:hover, .wysiwyg a:active, .wysiwyg_ahover { text-decoration: none } p { margin: 0px; } .inlineimg { vertical-align: middle; }
Lovelyman
03-06-2008, 08:27
بازم تقاضای اضافه شدن دکمه ی تشکر را داریم ...
با تشکر از کادر مدیریت سایت
بازم تقاضای اضافه شدن دکمه ی تشکر را داریم ...
با تشکر از کادر مدیریت سایت
سینا جواب دادن قبلا
لطفا اینقدر در مورد دکمه تشکر بحث نکنید :)
c0dest0rm
03-06-2008, 09:44
حسین_ناسا جان، Rss داره که ! من از 3.6 یادمه و دارم استفاده میکنم.
این تگ ها رو همه میتونن edit کنن ؟ چطوریه قضیه ؟
دسترسی ویرایش تگ ها به زودی انجام میشه ( به دلیل زیاد بودن انجمن ها طول کشیده )
D o l f i n
03-06-2008, 10:46
چرا یکم کنده صفحات دیر لود میشه
خوبه كه....
الان سرعت بد نيست.
ولي خوب شايد بهتر هم بشه.
من هم تبريك ميگم
ولي اگر چند قالب هم اضافه ميشد هم خيلي بهتر ميشد
دكمه تشكر كه قبلا حرفش رو زديم كه هيچ!!!
در ضمن اگر از اين مونوهاي متحرك كه در صفحه اول كه در بعضي سايتهاست كه اخرين پست ها رو نشون ميده هم استفاده ميكرديد خيلي بهتر ميشد
خروجي rss هم اگر داشت هم عالي بود
اين سايت يك سايت قديمي است و من هم بخاطر همين عضوشم
ولي اگر مديريت اين سايت يك خورده هم به ظاهر اهميت ميداد خيلي بهتر بود.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Tahoma; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 11px; line-height: normal } .wysiwyg a:link, .wysiwyg_alink { text-decoration: none } .wysiwyg a:visited, .wysiwyg_avisited { text-decoration: none } .wysiwyg a:hover, .wysiwyg a:active, .wysiwyg_ahover { text-decoration: none } p { margin: 0px; } .inlineimg { vertical-align: middle; }
ٔrss همین الان هم وجود داره! این لینکش هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته می تونید این رو هم بهش اضافه کنید: &forumids=xx,yy
البته یه سری mod عالی (یا همون ---- عالی!) واسه rss وجود داره که اگر مدیریت بخواد می تونه استفاده کنه و خیلی عالی هستن!
(راستی تو manual این نسخه یه چیزی به اسم External Data Provider هست که توضیح نسبتا خوبی داده.)
---
برای پست های جدید هم از منو بالای سایت از "پست های جدید٬" یا گزینه ی "پست های امروز" که تو "لینک های سریع" هست استفاده می شه کرد و نیازی نیست که تو صفحه اول باشه! گرچه باز هم به نظر مدیریت بستگی داره.
---
و در مورد قالب من هم با شما موافقم! بهتره چند تا قالب جدید اضافه بشه. اما با توجه به اینکه قالب های vb رایگان نیستن (اکثرا نه همشون) بهتره از کاربرا یه نظر سنجی بشه. و متاسفانه ما تو این انجمن تعداد افراد متخصصمون کم هست در غیر این صورت می شد یه مسابقه طراحی قالب گذاشت. به هر حال من هم به مدیریت پیشنهاد می کنم اگر دوست داشتن لا اقل یه قالب جدید اضافه کنن.
---
و آخر هم در مورد تشکر! این کار ساده هست. اما چیزی که مهم نظر مدیر سایت هست! اگر من مدیر بودم و اون رو فعال می کردم قطعا این دو کار رو هم می کردم: ۱-شمارنده تشکر کردن رو بر می داشتم ۲-شمارنده تشکر شده رو برمی داشتم! چون در غیر این صورت یه عادت جدید واسه کاربرا ساخته بودم!
c0dest0rm
03-06-2008, 12:20
جواب منو کسی نمیده ؟! :46:
جواب منو کسی نمیده ؟! :46:
adminها (قرمز رنگ-مثلا sina) و modها (سبز رنگ-مثلا maxeemo) و خود کسی که پست رو ارسال و ویرایش کرده می تونن ببینن و نه گروه دیگه ای. ضمنا می شه به طور کلی این قابلیت رو خاموش کرد (از admincp) ولی امکان تغییر گروه هایی که می بینن وجود نداره.
yoosef_st
03-06-2008, 16:06
الان من روی اسم کاربری هر کسی کلیک میکنم به انداره 2 صفحه پایینتر اون لیسته باز میشه. البته مطمئن نیستم که اشکال از طرف خودم نباشه. اما یه چک بکنین. مثلا اگر روی اسم یکی که پستش آخر صفحه هست کلیک کنم به اندازه چندین خط پایین تر از همین قسمت جواب سریع فضا ایجاد میشه و اونجا اون لیست امکانات باز میشه.
ویرایش:
ببینین اینجوری شده :
البته الان این خوبشه تازه!! زیادتر از اینم میره پایین.
Ultimator
03-06-2008, 16:10
و در مورد قالب من هم با شما موافقم! بهتره چند تا قالب جدید اضافه بشه. اما با توجه به اینکه قالب های vb رایگان نیستن (اکثرا نه همشون) بهتره از کاربرا یه نظر سنجی بشه. و متاسفانه ما تو این انجمن تعداد افراد متخصصمون کم هست در غیر این صورت می شد یه مسابقه طراحی قالب گذاشت. به هر حال من هم به مدیریت پیشنهاد می کنم اگر دوست داشتن لا اقل یه قالب جدید اضافه کنن.
متخصص که زیاده ولی کسی تحویل نمیگیره . باور نمیکنید یه سر به انجمن طراحی وب و زیر مجموعه هاش بزنید .
الانم فکر کنم مدیریت در حال تست کردن قالبهای جدید باشند یعنی قالب کم نیست .
اصلا حرفی نیست یه مسابقه طراحی قالب بذارید . اصلا یه مسابقه بذارید که هرکی ایده داره با فتوشاپ درست کنه بذاره ، اینطوری گرافیستها هم درگیر میشن ، بقیش به عهده ی طراح هاست ..
Ultimator
03-06-2008, 16:11
الان من روی اسم کاربری هر کسی کلیک میکنم به انداره 2 صفحه پایینتر اون لیسته باز میشه. البته مطمئن نیستم که اشکال از طرف خودم نباشه. اما یه چک بکنین. مثلا اگر روی اسم یکی که پستش آخر صفحه هست کلیک کنم به اندازه چندین خط پایین تر از همین قسمت جواب سریع فضا ایجاد میشه و اونجا اون لیست امکانات باز میشه.
ویرایش:
ببینین اینجوری شده :
مرورگرتون چیه ؟
من تو opera , firefox , ie7 همچین مشکلی ندارم . البته ie8 مشکل داره اما نه اینطوری( منوهاش درست باز میشه )
مشكل از مرورگره
از چي استفاده ميكني؟
امكان داره صفحه كامل لود نشده باشه.
این نقل قول هنوز انگلیسیه ها. دکمه ویرایشو درست کردین اما اون یکیش مونده
yoosef_st
03-06-2008, 19:34
مرورگرم نسخه آزمایشی فایر فکس 3 هست. یعنی میگین واسه اینه؟ خب ممکنه دیگه. هرچی باشه آزمایشیه! اما خب همچنان همینجوریه.
آقا ممنون منم موافق دگمه تشکرم
KING iMAN
03-06-2008, 20:41
منم تبریک میگم به تیم مدیریتی انجمنهای P30WorlD
shahin_p30
03-06-2008, 21:25
با سلام و عرض خسته نباشید و تبریک خدمت شما.میخواستم ببینم چرا من هرکاری میکنم این صفحرو نمیتونم واکنم.اگر میشه شما هم یه نگاه بندازین.شاید ایراد از اکسپلورر منه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام و عرض خسته نباشید و تبریک خدمت شما.میخواستم ببینم چرا من هرکاری میکنم این صفحرو نمیتونم واکنم.اگر میشه شما هم یه نگاه بندازین.شاید ایراد از اکسپلورر منه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام!
چک شد و مشکلی نیست. ممکن هست یه مشکل موقتی تو سرورشون بوده.
با تشکر.
مرورگرم نسخه آزمایشی فایر فکس 3 هست. یعنی میگین واسه اینه؟ خب ممکنه دیگه. هرچی باشه آزمایشیه! اما خب همچنان همینجوریه.
سلام.
من هم از نسخه rc1 فایرفاکس ۳ استفاده می کنم و مشکلی نیست و این مشکل تو نسخه های قبلی هم نبوده. (از آلفا۱ تا الان) شاید افزونه خاصی رو دارید که این مشکل رو به وجود میاره. و یا همونطور که دوستان گفتن ممکن هست که صفحه load نشده باشه. بهتره کمی صبر کنید و امتحان کنید. اگر باز هم مشکلی بود بهتره فایرفاکس رو به روز رسانی کنید. و اگر مشکلی بود افزونه هاتون رو اینتجا بگید تا چک کنم.
با تشکر.
capitan black
03-06-2008, 22:06
دوستان از وقتی فروم اپدیت شده سرعتش خیلی خیلی اومده پایین..چه در پست دادن ، چه در دیدن صفحات و ...
واسه شما هم اینطوریه؟
دوستان از وقتی فروم اپدیت شده سرعتش خیلی خیلی اومده پایین..چه در پست دادن ، چه در دیدن صفحات و ...
واسه شما هم اینطوریه؟
سلام!
ظاهرا سرعت کم نشده. فقط گاهی ارتباط سایت کلا با نت قطع می شه و برای همین ممکن هست برای یه ارسال مجبور بشید چند دقیقه صبر کنید(یا حتی بیشتر) اما زمانی که سایت بدون مشکل هست من تفاوتی رو احساس نمی کنم. اون مشکل هم زیاد ربطی به ارتقا نمی تونه داشته باشه و احتمالا سرور مشکل داره که امیدوارم مدیرت پیگیری کنه.
با تشکر.
مشکل سرعت مربوطه میشه به افزایش لحظه ای بار روی سرور که خداروشکر ظاهرا این نسخه میتونه وضع رو مدیریت کنه و بعد از چند دقیقه خودش درست میشه :)
kral_pontiac
04-06-2008, 00:53
سلام دوستان
با اینکه یه کمی دیر کردم ولی مثل اینکه باید تبریک بگم.
البته فکر کنم دوستان حق دارند. سرعت لود صفحات با Dail up یه کمی کند شده اما برای ADSL فرقی نکرده.
سینا جان اینجایی یه حالی به این دکمه نقل قول بده ...انگلیسیه
سینا جان اینجایی یه حالی به این دکمه نقل قول بده ...انگلیسیه
الان که فارسیه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک بار صفحه رو Refresh کن!
ارمان الان عکسشو میذارم برات ببینی برای من و حتی اون پستت که دکمه رو گذاشتی انگلیسین نگاه کن
نمیشه یه کار کنین وقتی داری پ.خ. رو جواب میدی خودش Automat اسم طرف رو اون بالا بزنه ؟
قبلن یه Reply میکردی و تموم
الان باید اسم طرف رو هم بزنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه یه کار کنین وقتی داری پ.خ. رو جواب میدی خودش Automat اسم طرف رو اون بالا بزنه ؟
قبلن یه Reply میکردی و تموم
الان باید اسم طرف رو هم بزنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام!
وقتی رو "پاسخ" کلیک کنی٬ هم اسم کسی که داری بهش پیام می دی تو "گیرندهها" نوشته می شه و هم تو "عنوان"٬ "نقل قول : ***" نوشته می شه که *** عنوان پیامی هست که به اون جواب می دی و هم متن پیغامی که داری بهش جواب می دی تو تگ های [quote] قرار می گیره و تو پیغام نوشته می شه. منظورتون چیز دیگه ای هست؟ (راستی برگشت یعنی forward باید از پاسخ استفاده کنید!)
با تشکر.
vahid_vaezinia
04-06-2008, 10:21
سلام...
ما نیز تبریک میگیم!!!
ارمان الان عکسشو میذارم برات ببینی برای من و حتی اون پستت که دکمه رو گذاشتی انگلیسین نگاه کن
سلام!
اگر با ctrl+f5 حل نشد این کار رو انجام بدید: (فایرفاکس۳ نسخه rc1 ویندوز)
Tools>Options>Advanced>Network>Offline Storage>Clear Now
و:
به Tools>Clear Private Data برید و به شکل زیر تنظیم کنید:
و Clear Private Data Now رو فشار بدید.
اگر مشکلی بود حتما خبر بدید.
با تشکر.
D o l f i n
04-06-2008, 10:54
مشکل سرعت مربوطه میشه به افزایش لحظه ای بار روی سرور که خداروشکر ظاهرا این نسخه میتونه وضع رو مدیریت کنه و بعد از چند دقیقه خودش درست میشه :)
واسه من که اصلا اینطور نیست از زمانی که وارد میشم تا آخرین لحظه حضورم تو انجمن سرعت بسیار پایین و اعصاب خرد کن هستش صبر میکنه صبر میکنه یهو کل صفحه رو لود میکنه واسه من خیلی بده من واسه همین نقل قول گرفتن 5 دقیقس که صبر کردم
Ultimator
04-06-2008, 11:34
واسه من که اصلا اینطور نیست از زمانی که وارد میشم تا آخرین لحظه حضورم تو انجمن سرعت بسیار پایین و اعصاب خرد کن هستش صبر میکنه صبر میکنه یهو کل صفحه رو لود میکنه واسه من خیلی بده من واسه همین نقل قول گرفتن 5 دقیقس که صبر کردم
همچین وضع خراب هم نیس . من با دایل آپ مشکلی ندارم . میتونه از کش ، مرورگر ، ترافیک بالای سرور و .. باشه مرورگر Opera که 4 برابر سریعتر از ie صفحه رو لود میکنه اما متاسفانه با Editor مشکل داره پس نمیشه توصیه اکید کرد . Fire fox بد نیست
yoosef_st
04-06-2008, 11:46
منم مشکل سرعت ندارم. فکر کنم یه کمی تندتر هم شده.
سلام.
"یهو کل صفحه رو لود میکنه" مربوط به مرورگر هست. پیشنهاد میکنم از فایرفاکس۳ استفاده کنید! ضمنا کانکشن شما هم مهم هست و ممکنه مشکلی داشته باشه و خیلی موارد دیگه٬ همونطور که دوستان گفتن.اما سایت ظاهرا فعلا مشکلی نداره.
با تشکر.
سلام!
وقتی رو "پاسخ" کلیک کنی٬ هم اسم کسی که داری بهش پیام می دی تو "گیرندهها" نوشته می شه و هم تو "عنوان"٬ "نقل قول : ***" نوشته می شه که *** عنوان پیامی هست که به اون جواب می دی و هم متن پیغامی که داری بهش جواب می دی تو تگ های [quote] قرار می گیره و تو پیغام نوشته می شه. منظورتون چیز دیگه ای هست؟ (راستی برگشت یعنی forward باید از پاسخ استفاده کنید!)
با تشکر.
سلام
نفهمیدم چی گفتی
ولی این که اسم طرف رو اون بالا بزنم رو خودم هم بلدم
ولی قبلن طوری بود که خود سیستم میزد اونو ( گیرنده )
ولی الان باید خودت به صورت دستی این کار رو انجام بدی
سلام!
اگر با ctrl+f5 حل نشد این کار رو انجام بدید: (فایرفاکس۳ نسخه rc1 ویندوز)
Tools>Options>Advanced>Network>Offline Storage>Clear Now
و:
به Tools>Clear Private Data برید و به شکل زیر تنظیم کنید:
و Clear Private Data Now رو فشار بدید.
اگر مشکلی بود حتما خبر بدید.
با تشکر.
برای من ie7 خود ویندوزه:41:
سلام
نفهمیدم چی گفتی
ولی این که اسم طرف رو اون بالا بزنم رو خودم هم بلدم
ولی قبلن طوری بود که خود سیستم میزد اونو ( گیرنده )
ولی الان باید خودت به صورت دستی این کار رو انجام بدی
ببخشید اگر بد توضیح می دم! کل حرف این بود که شما اگر از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی٬ سیستم اسم گیرنده رو خودکار وارد می کنه و اگر از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی٬ سیستم این کار رو نمی کنه و باید دستی اسم گیرنده رو وارد کنی. اگر باز هم مشکلی هست لطفا بگید!
برای من ie7 خود ویندوزه:41:
اگر هنوز هم کلید ها انگلیسی هست:
به Tools>Delete Browsing History برید و:
Delete Files (اولی) رو انتخاب کنید. (می تونید از مسیر Tools>Internet Options>Delete Browsing History هم به این بالایی برسید)
اگر باز هم دکمه ها فارسی نشد٬ حتما به من بگید.
ممنون.
هومن جان درست شد..ممنون از ازت...
هومن جان درست شد..ممنون از ازت...
خواهش می کنم!
vahid_civil
04-06-2008, 21:31
نسخه 3.7 چه حسنی داره ؟ نسبت به قبلی ها ؟
نسخه 3.7 چه حسنی داره ؟ نسبت به قبلی ها ؟
چند جا قبلا توسط مدیر سایت و کاربرها توضیح داده شده. بهتره یه سرچ بکنید٬ مثلا پست های اول همین تاپیک! به هر حال مهم ترین تغییرات (به انگلیسی!) اینا هست:
* Inline spam management & prevention
* Thread tagging
* Search cloud / tag cloud
* Thread prefixes
* Reciprocal friendships between users
* Public visitor messaging on profile pages with 'conversation' feature
* User picture galleries with user comment facility
* User-created social groups with invite only and moderated membership options
* Extended member profile pages
* Customizable member profile pages with admin-controlled styling abilities
* Inline editing of custom user profile fields
* Lightbox viewer for attached images
* Viewable and comparable history maintained for post edits
* Extended re-authentication for inline moderation actions
* Notices system for navigation bar
* Multiple human-verification systems including reCAPTCHA, image verification and Q/A
* User change history
* Social bookmarking integration
و اگر فارسی بخوایم خیلی خلاصه بگیم٬ مهم ترین تغییر اجتماعی شدن بیشتر vb هست(یا به عبارتی منطبق شدن بیشتر با وب۲). مثلا شکل جدید پروفایل ها (حتما ببینید!)٬ گروه های اجتماعی٬ مدیریت اطلاع رسانی و اینطور تغییرات.
ببخشید اگر بد توضیح می دم! کل حرف این بود که شما اگر از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی٬ سیستم اسم گیرنده رو خودکار وارد می کنه و اگر از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی٬ سیستم این کار رو نمی کنه و باید دستی اسم گیرنده رو وارد کنی. اگر باز هم مشکلی هست لطفا بگید!
این مشکل به ترجمه بد دکمه بر می گرده.
منظورت از "برگشت" همون "Forward" ه.
توی Forward که اسم طرف رو نمی نویسه!
این مشکل به ترجمه بد دکمه بر می گرده.
منظورت از "برگشت" همون "Forward" ه.
توی Forward که اسم طرف رو نمی نویسه!
دقیقا همین!
alisahaf70
06-06-2008, 04:51
اولش تبریک بگم و تشکر کنم برای ارتقا بعد یک مشکل
با اپرا تایپ می کنم و جواب سریع رو درست می فرسته ولی وقتی ویرایش می کنم 4 تا 5 خط کد بهش اضافه می شه ورژن اپرام هم 9.25-.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Tahoma; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 11px; line-height: normal } .wysiwyg a:link, .wysiwyg_alink { text-decoration: none } .wysiwyg a:visited, .wysiwyg_avisited { text-decoration: none } .wysiwyg a:hover, .wysiwyg a:active, .wysiwyg_ahover { text-decoration: none } p { margin: 0px; } .inlineimg { vertical-align: middle; }
Hossein_nasa62
06-06-2008, 08:51
با اپرا تایپ می کنم و جواب سریع رو درست می فرسته ولی وقتی ویرایش می کنم 4 تا 5 خط کد بهش اضافه می شه ورژن اپرام هم 9.25-.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Tahoma; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 11px; line-height: normal } .wysiwyg a:link, .wysiwyg_alink { text-decoration: none } .wysiwyg a:visited, .wysiwyg_avisited { text-decoration: none } .wysiwyg a:hover, .wysiwyg a:active, .wysiwyg_ahover { text-decoration: none } p { margin: 0px; } .inlineimg { vertical-align: middle; }
بله دقيقا براي من هم همين جوري ميشه
.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Tahoma; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 11px; line-height: normal } .wysiwyg a:link, .wysiwyg_alink { text-decoration: none } .wysiwyg a:visited, .wysiwyg_avisited { text-decoration: none } .wysiwyg a:hover, .wysiwyg a:active, .wysiwyg_ahover { text-decoration: none } p { margin: 0px; } .inlineimg { vertical-align: middle; }
Hossein_nasa62
06-06-2008, 09:11
سلام
من تونستم اين مشكل رو حل كنم
بايد ابتدا در منوي tool رفته وسپس در قسمت appranc ودر قسمت انتخاب دكمه preferenc وسپ زير مجموعه آن كادر identify as opera را برداريد وبروي صفحه مرور گر بگذاريد وسپ به حالت اپرا تنظيم كنيد
تا درست بشه
بهمين راحتي
alisahaf70
08-06-2008, 10:37
من که می زنم قابل تغییر دادن نیست
f.kh0511
19-06-2008, 13:41
خیلی خوب شده گروه های اجتماعی هم عالیه
ممنونم
mostafakvd
22-06-2008, 08:21
منم به عنوان یکی از کم سابقه ترین ها تبریک می گم
:20:
</div>
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.