ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در دسترسی

L_NAZ
31-05-2008, 09:52
وقتی رو Id خودم کلیک مینم این رو میگه دلیلش چیه؟ لطفا درستش کنید :41::19:

l_naz, بنا به دلايل زير شما نمي توانيد اين عمل را انجام بدهيد

نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشدصفحه اصلي تالار

[ali]
31-05-2008, 10:03
دوس عزیز کاربرانی که فکر می کنم از سال 2008 عضوند و هنوز عضو جدید هستند امکان دسترسی به پرفایلشان امکان پذیر نیست تا یک مدت که بگزهره و همچنین شما پست بدید پیام خ براتون باز می شه به اضافه ی دسترسی به پروفایلت

L_NAZ
31-05-2008, 10:41
;2466994']دوس عزیز کاربرانی که فکر می کنم از سال 2008 عضوند و هنوز عضو جدید هستند امکان دسترسی به پرفایلشان امکان پذیر نیست تا یک مدت که بگزهره و همچنین شما پست بدید پیام خ براتون باز می شه به اضافه ی دسترسی به پروفایلت

چرا؟! :13::44:

خ دیگه چیه؟ :worried:

L_NAZ
31-05-2008, 10:43
من چطوری topic خودم رو بیارم؟!!!!!! چه مسخرس اینجا :18::2::grrr:

[ali]
31-05-2008, 11:11
پیام خصوصی

به دلیل اینکه افراد از موقعیتوش سو استفاده می کردن!!

Consul 141
31-05-2008, 11:51
من چطوری topic خودم رو بیارم؟!!!!!! چه مسخرس اینجا :18::2::grrr:
سلام دوست عزيز
مثل اينكه شما تازه وارد هستيد و به قوانين اينجا آشنايي نداريد.
شما اول لطف كنيد قوانين انجمن رو بخونيد.
و اينكه عضو جديد بايد مدت زمان مشخصي بگذره تا امكانات براش فعال بشه.

L_NAZ
31-05-2008, 12:22
سلام دوست عزيز
مثل اينكه شما تازه وارد هستيد و به قوانين اينجا آشنايي نداريد.
شما اول لطف كنيد قوانين انجمن رو بخونيد.
و اينكه عضو جديد بايد مدت زمان مشخصي بگذره تا امكانات براش فعال بشه.

من چی کار به قوانین دارم خوشتیپ میگم چطوری پستهام رو ببینم :hmm:

AriA jOhaRi
31-05-2008, 12:55
سلام...

الناز جان ورودت رو به فروم تبریک میگم
شما پس از 40 روز (ثبت نام) می توانید کامل تر از امکانات
همون profile خودتون استفاده کنید
وگر نه به هیچ وجه امکان پذیر نیست

^موفق باشید^

Consul 141
01-06-2008, 02:01
من چی کار به قوانین دارم خوشتیپ میگم چطوری پستهام رو ببینم :hmm:
من به خاطر اين حرفتون اسم قوانين رو اوردم.

نقل قول:
نوشته شده توسط L_NAZ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من چطوری topic خودم رو بیارم؟!!!!!! چه مسخرس اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif:grrr:

دل تنگم
01-06-2008, 04:18
دوست گرامی سلام...

ورودتان را به انجمن تبریک می گم...

دوستان کاملا درست می گویند...
تا زمانی که عضو جدید هستید به پروفایل و نتیجتا به پست ها یی که داده اید دسترسی سریع نخواهید داشت.

این قانون است و در مورد همه اعمال شده است.. نه تنها شما...

بهترین کار گمان می کنم این است که در زیر هر پست یکسری گزینه ها هست که می توانید با تیک زدن آن مشترک آن تاپیک شوید و یا ایمیل از آن تاپیک دریافت کنید...

برقرار باشید...

L_NAZ
01-06-2008, 08:34
مرسی بابت راهنماییهاتون ، در ضمن Enter.PC جان وقتی چیزی مسخره هست مسخره هست خب عزیز من حالا قانون هم باشه قانون مسخره ایه به نظرم:13:

Babak
01-06-2008, 12:28
L naz عزیز
اگر به هر چارچوبی با دید شخصی نگاه کنیم بله بعضی هاش حتما مسخره است . برای فردی که میخواد با سرعت 200 تو خیابون رانندگی کنه هم تبلوی محدودیت سرعت مسخره است .

قوانین انجمن پی سی ورد برای حفظ حقوق همه و جلوگیری از سو استفاده از انجمن ایجاد شده . راهی واضح برای بهتر با هم بودن .
نمیشه قوانین رو باهزار ها کاربر هماهنگ کرد . اما هر کاربر میتونه خودش رو با تعدادی قانون هماهنگ کنه .

شما اگر قصد بودن با ما در انجمن پی سی رو دارید حتما میتونید کمی محدودیت های اول ورود رو تحمل کنید

ممنون از توجه و احترام شما به قوانین