مشاهده نسخه کامل
: یه مشکل در دریافت رادیوهای اینترنتی
Wayfarerman
30-05-2008, 18:09
سلام خدمت همه دوستان عزیز.
من هنگامی که روی لینک رادیوهای اینترنتی کلیک می کنم (اون لینکایی که مخصوص مدیا پلیر هستن) برنامه مدیا پلیر باز میشه، ولی بلافاصله پیغام خطا میده و نمی تونه چیزی دریافت کنه. با سایت های مختلفی امتحان کردم، ولی باز هم مشکل وجود داره. آیا باید تنظیمات خاصی در مدیا پلیر انجام بشه ؟
منتظر کمکتون هستم.
متشکرم.
تنظیمات خاصی نمیخواد.
پیغام خطا رو بنویس.
با یه پلیر دیگه امتحان کن ببین میشه؟
Wayfarerman
30-05-2008, 20:11
تنظیمات خاصی نمیخواد.
پیغام خطا رو بنویس.
با یه پلیر دیگه امتحان کن ببین میشه؟
پیغام خطا اینه :
Windows Media Player cannot play the file because a network error occurred. The server might not be available. Verify that you are connected to the network and that your proxy settings are correct.
معمولاً انتخاب نوع پلیر به صورت خودکار انجام میشه. برای مثال در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی روی «پخش زنده» کلیک می کنم به طور خودکار، مدیا پلیر باز میشه و پیغام خطای ذکر شده رو میده. اول اینکه مشکل مدیا پلیر چیه ؟ و بعد این که، چه جور می تونم با پلیر دیگه ای امتحان کنم و شما چه پلیری رو پیشنهاد می کنید ؟
باید وقتی مدیا پلیر میاد روی صفحه ش کلیک راست کنی.
بعدش properties بعد در اونجا ادرس کلیپ رو کپی کن و در
پلیر هایی مثل real player بزن ببین اونجا میتونی ببینی یا نه
ضمنا ببین شما از پراکسی در مرورگرت استفاده نمیکنی؟
Wayfarerman
02-06-2008, 17:35
ورژن مدیا پلیر من 10 هستش و با کلیک راست روی صفحه properties نمی یاد. ولی من آدرس مربوطه رو در قسمت Open URL وارد کردم و بلافاصله همون پیغام خطای قبلی رو دریافت کردم. به نظر می رسه که مدیا پلیر من، کلا با آدرسهایی که با mms:// شروع میشن مشکل داره. البته هنوز با Real امتحان نکردم. نتیجه اون رو هم اعلام می کنم. اگه باز هم کمکی به فکرتون می رسه، منتظرش هستم. متشکرم.
seyedabadi
12-06-2008, 07:01
سلام
عزیز جان مشکلت اینه که Real Player نداری.
سایت ایران صدا از فرمت rm استفاده می کنه که با Real باز می شه.
یه چیز دیگه
می شه نظر شخصی تو در مورد سایت ایران صدا بهم بگی. نقاط قوت و ضعف سایت چیه به نظرت
یا حق
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.