ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : P2 يا iPod Touch ؟

abbot
30-05-2008, 15:01
سلام

بين اين دو تا كدوم بهتره كه بگيرم، فقط اگه ممكنه قيمت و معايب و مزااياي هر كدوم رو هم اگه بگين اگه خوب ميشه.

alil1369
30-05-2008, 15:15
سلام

بين اين دو تا كدوم بهتره كه بگيرم، فقط اگه ممكنه قيمت و معايب و مزااياي هر كدوم رو هم اگه بگين اگه خوب ميشه.
در مورد iPod Touch زیاد نمیدونم !
ولی بیشتر شهرتش تو این زمینه بخاطر تبلیغات ش هست ، البته بیشتر امکانات iPod Touch بدرد ایران نمیخوره و نرم افزار iTunes هم خودش یه دردسر بزرگ برای ترنسفر کردن فایل هست (به نظر من و خیلی ها)

اما اگه به تاپیک P2 بری و یه 30 دقیقه وقت بزاری از صفحه اول تا شروع به مرور کردن پست ها کنی متوجه میشی کار کردن با P2 راحت تر هست و دردسر نداره و امکانات P2 بیشتر هست البته همه چیز بستگی به سلیقه و نیاز های خودت داره !
شاید بیشتر امکانات P2 رو اصلا نیاز نداشته باشی !
ولی در کل نظر من P2 هست چون امکانات بیشتری داره ، دردسر کمتری داره ، قیمت ش مناسب تره ، گارانتی و پشتیبانی داره و خیلی مزایای دیگه !!

abbot
31-05-2008, 09:52
دستت درد نكنه . به احتمال زياد Yp-p2 مي خرم.
ولي اگر پيش نهاد بهتري داريد تو اين رنج قيمت بگوييد؟

Stream
31-05-2008, 10:35
iPod Touch تجربه متفاوتیه. تمام امکانات iPhone رو داره با قیمت کمتر! البته P2 هم یکی از موفق ترین مدلها بوده.

seymour
31-05-2008, 14:04
کاملا بستگی به نیازت داره ... من خودم توی این پست گفتم که چرا P2 انتخاب بهتری به نظر میاد ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اما واقعیت اینه که به قول معروف "شهر رو خالی از عشاق نبین " ... دوتا از معتبرترین سایت های review ، یعنی Cnet و PCmag ، تاچ رو بعنوان editor's choice انتخاب کردن ... (بخصوص pcmag که بسیار معتبره و در عین حال معمولا طرفدار apple نیست) ... تاچ بیشتر به ظرافت ، راحتی و کیفیت کاربرد اهمیت میده تا امکانات بیشتر ... ضمن اینکه برخلاف نظر دوستمون به نظرم کار کردن با itunes بسیار لذت بخشه .. من خودم creative دارم (دو تا!) اما بدم نمیاد که با itunes خواهر کوچیکه ام کار کنم ! ...

alil1369
01-06-2008, 03:14
الان اگه به دو صفحه اخر تاپیک P2 بری دیگه امکانات جدیدش هم میبینی !!
لینک ش تو امضام هست !

abbot
01-06-2008, 09:29
اگه ممكنه قيمت 8 gig ان ها رو هم بگيد؟

seymour
01-06-2008, 17:25
قیمت 8 گیگ P2 ظاهرا 295 تومن .. اینجا دوستمون مطرح کرده :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمی دونم 8 گیگ تاچ رو هم منظورت بود یا نه ... بهرحال حدود 350 تومن ...

rozy_1500
04-06-2008, 19:58
ارزون ترین قیمت toch چه قیمت و با چه ظرفیتیه؟

seymour
05-06-2008, 11:24
ارزون ترین قیمت toch چه قیمت و با چه ظرفیتیه؟
همینی که توی پست بالا مطرح شد .... 8 گیگ پایین ترین ظرفیتش هست 350 تومن و 16 گیگش 430 تومن ... 32 گیگ هم وجود داره که قیمتش رو نمی دونم اما باید نزدیک 500 باشه ...

B L A S T E R
05-06-2008, 14:33
ipod tuch بلوتوث داره؟

WaTeRsTyLeR
05-06-2008, 14:39
ipod touch مفت گرونه چون اکثر چیزاش برا ما که حاظر نیستیم بابت اهنگ پول بدیم مناسب نیست قیمت بالا.تازه فکر میکنم باتری و سرعت خوبی نداشته باشه من ipod classic رو بهت پیشناهاد میکنم چون بهتر به کار ادم میاد

Stream
05-06-2008, 15:09
ipod tuch بلوتوث داره؟

iPod Touch برای انتقال فایل Bluetooth نداره ولی برای اتصال به Headset می تونه از Bluetooth 2.0 استفاده کنه.

ipod touch مفت گرونه چون اکثر چیزاش برا ما که حاظر نیستیم بابت اهنگ پول بدیم مناسب نیست قیمت بالا.تازه فکر میکنم باتری و سرعت خوبی نداشته باشه من ipod classic رو بهت پیشناهاد میکنم چون بهتر به کار ادم میاد

از نظر سرعت iPod Touch خیلی عالیه! سیستم عامل خیلی خوبی هم برای نصب بازی و برنامه های دیگه داره و یک Internet Communicator به تمام معنا هم هست. شاید برای کسی که فقط MP3 Player بخواد خیلی به درد نخوره ولی کلا امکانات خیلی خوبی داره.

B L A S T E R
05-06-2008, 15:42
Pod Touch برای انتقال فایل Bluetooth نداره ولی برای اتصال به Headset می تونه از Bluetooth 2.0 استفاده کنه.
من شنیدم میشه ای پاد رو هک کرد.نمیشه یه طوری بلوتوثشو واسه این کارا درست کرد؟

Stream
05-06-2008, 17:37
من شنیدم میشه ای پاد رو هک کرد.نمیشه یه طوری بلوتوثشو واسه این کارا درست کرد؟
من خیلی با iPod Touch و سیستم عاملش کار کردم و بهتر بگم ور رفتم! هنوز راهی برای هک کردن Bluetooth و استفاده از اون برای انتقال فایل به گوشی های موبایل و ... نیست. البته برای انتقال فایل به یک iPhone/iPod Touch دیگه هیچ مشکلی نیست.

B L A S T E R
05-06-2008, 17:58
اه.حیف شد..چون واقعا چشممو گرفته بود..حیف.پس با این حساب باید p2 بگیرم...اخه از اینتر فیس تاچ نمیشه گذشت

Stream
05-06-2008, 18:26
اه.حیف شد..چون واقعا چشممو گرفته بود..حیف.پس با این حساب باید p2 بگیرم...اخه از اینتر فیس تاچ نمیشه گذشت
Touch خیلی User Friendly هست و کار کردن باهاش لذت بخشه، به خصوص وجود Accelerometer یک تجربه جدید توی Handheld device ها به حساب میاد. ولی اینکه نمی تونه فایلها رو با Bluetooth منتقل کنه خودش اذیت می کنه. ( بالاخره Apple به خاطر جلوگیری از منتشر شدن غیرقانونی آهنگ ها حاضر شده این ضعف رو توی دستگاه هاش قرار بده. )

B L A S T E R
05-06-2008, 18:30
الان واقعا موندم...3.5 اینچ صفخه.اینتر فیس خوشکل.اتو رتیت.فوق العادست.به اون نازکی
اسپیکر داره؟برنامه نصب میشه روش؟

Stream
05-06-2008, 18:43
الان واقعا موندم...3.5 اینچ صفخه.اینتر فیس خوشکل.اتو رتیت.فوق العادست.به اون نازکی
اسپیکر داره؟برنامه نصب میشه روش؟
اسپیکر داره ولی کیفیتش خیلی خوب نیست ولی کیفیت تصویرش خیلی جالبه. کیفیت Head Phone ای که همراهش هست خیلی خوبه!

سیستم عاملش Mac OSX هست ( دقیقا مثل iPhone ) و بعد از Jailbreak میشه روش بازی و برنامه نصب کرد. تقریبا 1500 برنامه و بازی براش نوشته شده.

B L A S T E R
05-06-2008, 20:52
ببخشید اینجا تاپیک من نیست سوال میپرسم.
jailbreak چیه؟به اسمش میخوره هک باشه.درسته؟سخته؟

Stream
05-06-2008, 22:06
دسترسی به امکانات برنامه نویسی و دسترسی های فایلهای سیستم عامل iPod Touch به طور Default بسته شده. با Jailbreak کردن دسترسی فایلهای مهم به 777 تغییر می کنه و یک نرم افزار Installer هم اضافه می شه برای نصب برنامه ها از طریق اینترنت.

قبلا Jailbreak کار سختی بود ولی الان چند تا ابزار برای این کار منتشر شده که کار رو خیلی ساده کرده.

B L A S T E R
05-06-2008, 22:32
به نظرت امکان داره مشکل بلوتوثشم حل بشه؟
ممنون!

Stream
05-06-2008, 22:39
به نظرت امکان داره مشکل بلوتوثشم حل بشه؟
ممنون!
باید بگم نه! من چشمم آب نمی خوره. تا حالا خیلی از تیمها روی Bluetooth کار کردند که نتیجه ای نداده.

B L A S T E R
05-06-2008, 22:41
به هر حال ممنون...خیلی کمکم کردی.
ولی من هنوز گیجم کدومو بخرم؟!؟!

Stream
05-06-2008, 22:53
الان با اطلاعاتی که درباره هر دو تاش داری یک مقایسه کن ببین با کدوم بهتر می تونی کنار بیای!

B L A S T E R
05-06-2008, 22:59
اصلا نمیدونم!!!

s-a-l-i-m
05-06-2008, 23:34
من که میگم p2 بگیر.
از کسایی که iphone رو هک کردن بپرسید که مشکل bluetooth حل شده یا نه؟؟؟
چون شباحت دارند.
واسه خودم هم سوال هست.

alil1369
06-06-2008, 00:57
درسته برای هک iphone و ipod touch ازش استفاده میشه >>> برای نصب برنامه و بازی (در iPhone برای ریختن ringtone , wallpaper و ..... استفاده میشه !

البته هنوز به راحتی روی تاچ جواب نمی ده (فعلا)

alil1369
06-06-2008, 01:43
اینم برای تموم کردن حرف های باقی مونده :

خوب در مرحله اول سلیقه و نیاز خودتونو باید بشناسی !!
قیمت و گارانتی هم مهم هست !

از نظر قیمت و گارانتی P2 بهترین گزینه هست !!

اما امکانات و نیاز ها :
سایز بندی P2 :
2 , 4 ,8 ,16 گیگ
سایزبندی iPod Touch :
8 , 16 ,32 گیگ
خوب باید ببینی چه مقدار حافظه لازم داری اگه ویدیو زیاد داری حافظه بیشتر میخوای ولی اگه بیشتر صوتی گوش میکنی شاید 4 گیگ کافی باشه !!

صفحه :
3 اینچ ( مالتی تاچ ) >> P2
3.5 اینچ ( مالتی تاچ ) >> ipod touch
اگه از فرمت های تصویری بیشتر استفاده میکنی ipod touch ولی اگر نه P2 البته کیفیت صفحه P2 بیشتر هست !

کیفیت صدا هم که سامسونگ بهتره (من طرف داری نمیکنم ولی از ای پاد راضی نیستم >> نظر خیلی هاست) همچنین موتور DNSe 2 که در دست سامسونگ هست قدرت رو در دست داره !

امکانات اضافی :
ضبط صدا ، بلوتوث (ارسال و دریافت فایل ، تماس به تلفن ، ID Caller ، هدفون) ، رادیو و ضبط از ان ، بازی های دو نفره ، زنگ ، دفترچه تلفن و ..... از امکانات سامسونگ P2
و Wi-fi و Web Browser هم از گزینه های ipod touch هستند که در ایران چندان کاربردی ندارن

همچنین برای ترنسفر فایل به تاچ تنها گزینه موجود iTunes هست ولی در P2 از 2 حالت ترنسفر پشتیبانی میشه !

فرمت های صوتی و تصویری سامسونگ هم متفاوت هست تنها گزینه منفی ساپورت کردن P2 فقط از 2 فرمت هست که در فایرم ور های بعدی این مورد نیز تا حدی بر طرف میشه !

اینترفیس ipod touch هم جالب تر هست ولی در بعضی موارد کار کردن رو سخت میکنه !!

معایب iPod Touch :
فقط استفاده از iTunes برای ترنسفر
سایز بزرگتر و سنگین تر
بدنه غیر مقاوم در برابر خش
قیمت گرانتر
نداشتن بلوتوث ، رادیو ، ضبط صدا
عدم نمایش فایل های متنی
کیفیت صفحه کمتر
کیفیت پخش ضعیف در مقابل (DNSe 2 )
استفاده از هارد دیسک در مقابل فلش
تم غیر قابل تعویض

معایب P2 :
نداشتن wi-fi
حافظه کمتر
نداشتن مرورگر وب
بدنه پلاستیکی و اسیب پذیر در ضربه های سخت
صفحه کوچک تر نسبت به touch
اینترفیس ساده تر

ولی تصمیم با خودته که کدوم بیشتر به کارت میاد (نیاز هاتو برطرف میکنه)

اینم یه سری لینک سایت هایی که این دو دستگاه رو مقایسه کردن :

B L A S T E R
06-06-2008, 08:24
پس همون P2 رو میگیرم

Stream
06-06-2008, 10:45
درسته برای هک iphone و ipod touch ازش استفاده میشه >>> برای نصب برنامه و بازی (در iPhone برای ریختن ringtone , wallpaper و ..... استفاده میشه !

البته هنوز به راحتی روی تاچ جواب نمی ده (فعلا)

الان به راحتی هر چه تمام تر جواب می ده!

معایب iPod Touch :
فقط استفاده از iTunes برای ترنسفر
سایز بزرگتر و سنگین تر
بدنه غیر مقاوم در برابر خش
قیمت گرانتر
نداشتن بلوتوث ، رادیو ، ضبط صدا
عدم نمایش فایل های متنی
کیفیت صفحه کمتر
کیفیت پخش ضعیف در مقابل (DNSe 2 )
استفاده از هارد دیسک در مقابل فلش
تم غیر قابل تعویض

معایب P2 :
نداشتن wi-fi
حافظه کمتر
نداشتن مرورگر وب
بدنه پلاستیکی و اسیب پذیر در ضربه های سخت
صفحه کوچک تر نسبت به touch
اینترفیس ساده تر

ولی تصمیم با خودته که کدوم بیشتر به کارت میاد (نیاز هاتو برطرف میکنه)

ممنون مقایسه خوبی بود فقط چهار قسمتی که در معایب iPod Touch قرمز کردم وجود ندارند! الان iPod Touch می تونه فایلهای Doc, Docx, PDF, TXT رو در Safari نشون بده و می تونه متن آهنگها رو با اتصال به اینترنت یا از روی خود آهنگ به طور اتوماتیک نشون بده و بطور اتوماتیک هم قسمتی که در حال خوندن هست رو Highlight کنه.

در همه مدلهای iPod Touch از حافظه های Flash استفاده شده.

با استفاده از Summerboard تقریبا الان بیشتر از 600 تم برای iPod Touch وجود داره.

iPod Touch کلا میشه گفت Anti-Scretch هست البته توی این زمینه به P2 نمی رسه.

پ.ن: نمی دونستم P2 هم سیستم Multi-Touch داره! اینطوری خیلی جالبه. البته iPod Touch سیستم TV-Out با خروجی 720p هم داره که فکر کنم برای اتصالش نیاز به یک Apple TV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم باشه ولی اون Apple TV هم تقریبا 200 هزار تومان هزینه داره! ( کلا iPod Touch خیلی توی Price/Performance مناسب نیست. )

B L A S T E R
06-06-2008, 11:13
منم یه جا خونده بودم قسمت پشته تاچ به راحتی روش خط میفته.

B L A S T E R
06-06-2008, 11:57
بچه ها کیفیت صدای کدوم بهتره؟

seymour
06-06-2008, 12:40
خب انقدر تردید لازم نیست دوست من ... ببین نیازهای اصلی ات چیه و بعدش ببین کدوم دستگاه بهتر تامینشون می کنه ... فرضا اگه امکان بلوتوث واسه ات جالبه برو سراغ P2 ... اگه TV out واسه ات مهمه ، تاچ .. و به همین ترتیب ...

تفاوت در زمینه کیفیت صدا هم خیلی مقوله غلط اندازیه ، چون هر دو مدلهای سطح بالایی هستن و احتمالا اختلاف کیفیت شون واسه 90% کاربرها قابل تمایز نیست ... شما فرض کن که در یک سطح هستن ..

در مورد scratch : اون جلوش هستش که خش نمیفته ... (مهم هم همینه) ... اما پشتش مستعد خشه ...

B L A S T E R
06-06-2008, 15:04
این i tune که میگید چیه؟
ممنون

Stream
06-06-2008, 15:11
این i tune که میگید چیه؟
ممنون

iTunes اسم برنامه Apple و Online Store اش هست برای خرید آهنگها و انتقالشون به iPod. با iTunes می تونید آلبومها رو درست کنید، براشون Cover یا Lyric بگذارید و ...

در کل به نظر من iTunes هم یک مزیت هست هم یک عیب، امکانات خوبی داره ولی محدودیتهایی هم ایجاد می کنه. (البته راه برای در رفتن از محدودیتها هم وجود داره!)

B L A S T E R
06-06-2008, 15:51
ای پاد رادیو و ضبط صدا نداره؟

Stream
06-06-2008, 19:15
ای پاد رادیو و ضبط صدا نداره؟
نه نداره. البته Internet Radio میشه روش نصب کرد که خیلی توی ایران بدرد نمی خوره!

B L A S T E R
06-06-2008, 19:34
ای بابا این که هیچی نداره....
من به خاطر باریکیش و اینتر فیسش ازش خوشم اومد.:41:
برنامه ضبط صدا هم که نمیشه نصب کرد.درسته؟چون باید میکروفون وجود داشته باشه.
ولی p2 با یه کیفیت فضایی صدا ضبط میکرد:18:
ببخشید زحمت دادمااااااااااااااااااااا

Stream
06-06-2008, 19:40
کیفیت ضبط P2 رو شنیده بودم خوبه! ولی همونطور که گفتی iPod Touch اصلا میکروفون نداره.

B L A S T E R
06-06-2008, 19:43
قبل از اینکه نقل قول کنی ویرایش کردم.. :))))

Stream
06-06-2008, 19:56
قبل از اینکه نقل قول کنی ویرایش کردم.. :))))
بسیار عالی!!!

ادیت شد.

alil1369
06-06-2008, 22:59
الان به راحتی هر چه تمام تر جواب می ده!

ممنون مقایسه خوبی بود فقط چهار قسمتی که در معایب iPod Touch قرمز کردم وجود ندارند! الان iPod Touch می تونه فایلهای Doc, Docx, PDF, TXT رو در Safari نشون بده و می تونه متن آهنگها رو با اتصال به اینترنت یا از روی خود آهنگ به طور اتوماتیک نشون بده و بطور اتوماتیک هم قسمتی که در حال خوندن هست رو Highlight کنه.

در همه مدلهای iPod Touch از حافظه های Flash استفاده شده.

با استفاده از Summerboard تقریبا الان بیشتر از 600 تم برای iPod Touch وجود داره.

iPod Touch کلا میشه گفت Anti-Scretch هست البته توی این زمینه به P2 نمی رسه.

پ.ن: نمی دونستم P2 هم سیستم Multi-Touch داره! اینطوری خیلی جالبه. البته iPod Touch سیستم TV-Out با خروجی 720p هم داره که فکر کنم برای اتصالش نیاز به یک Apple TV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم باشه ولی اون Apple TV هم تقریبا 200 هزار تومان هزینه داره! ( کلا iPod Touch خیلی توی Price/Performance مناسب نیست. )

سلام سلام
شرمنده من خودم گفتم که اینا رو از سایت های دیگه نقل میکنم !!!
مثلا حافظه فلش جالب بود برام که الان فهمیدم یا PDF

البته مقایسه خیلی سخته ولی ....
هر کدوم کلاس خودشونو دارن

seymour
07-06-2008, 13:56
ای بابا این که هیچی نداره....
من به خاطر باریکیش و اینتر فیسش ازش خوشم اومد.:41:
برنامه ضبط صدا هم که نمیشه نصب کرد.درسته؟چون باید میکروفون وجود داشته باشه.
ولی p2 با یه کیفیت فضایی صدا ضبط میکرد:18:
ببخشید زحمت دادمااااااااااااااااااااا

توی پی.ام هم گفتم ... اگه امکانات جانبی می خوای باید بری سمت P2 ... استراتژی اپل اینه که روی سهولت کاربرد و کاربردهای آنلاین مانور بده و میدان رقابت در زمینه قابلیت های جانبی رو واگذار می کنه ...

سلام سلام

مثلا حافظه فلش جالب بود برام که الان فهمیدم
آره دیگه ... کلی روی این قضیه هم مانور میدن ... 32 گیگ فلش خیلیه ... الان شاید فقط creative بتونه با اینا رقابت کنه از نظر سرمایه گذاری توی حافظه های فلش رده بالا ...

B L A S T E R
08-06-2008, 12:10
اونایی که میگن ipod روش خش میفته این ویدئو رو نگاه کنن:

B L A S T E R
08-06-2008, 12:14
اونایی که میگن ipod روش خش میفته این ویدئو رو نگاه کنن:

seymour
08-06-2008, 18:25
همون ویدئویی که طرف با انواع و اقسام وسایل میفته به جون ipod (با کلید و سنجاق قفلی و...) ؟ البته در مورد fake بودن/نبودن اون اختلاف نظر هست ... (مثلا اینجا :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)

ولی کلا شکی نیست که جلوش مقاومه ... اما پشتش مقاوم نیست و خش میفته ..

alil1369
08-06-2008, 21:51
همون ویدئویی که طرف با انواع و اقسام وسایل میفته به جون ipod (با کلید و سنجاق قفلی و...) ؟ البته در مورد fake بودن/نبودن اون اختلاف نظر هست ... (مثلا اینجا :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)

ولی کلا شکی نیست که جلوش مقاومه ... اما پشتش مقاوم نیست و خش میفته ..
من ماله همسایمونو دیدم !! پشتش به راحتی خش میوفته ولی جولوش نه (براحتی نه) .

B L A S T E R
08-06-2008, 22:02
این فیلمو ببینید :

واقعا میشه اینطوری روش بازی اجرا کرد؟

s-a-l-i-m
08-06-2008, 23:09
عجب چیزی بود این کلیپ..

Stream
08-06-2008, 23:20
این فیلمو ببینید :

واقعا میشه اینطوری روش بازی اجرا کرد؟

حقیقت داره!

البته Quake 3 نیست ولی دو بازی این شکلی هست. یک مسابقه Rally هم هست که با Accelerometer کنترل میشه.

یک بازی فوق العاده labyrinth هم هست که با تکون دادن iPod کنترلش می کنید:

یا iCopter که تب زدن روی صفحه و کنترل میشه.

B L A S T E R
08-06-2008, 23:34
منم اگه بگیرم میتونم اینا رو نصب کنم؟
یه سوال دیگه:این ای پاد cpu داره؟
wi-fi همون وایرلسه؟

Stream
09-06-2008, 00:42
منم اگه بگیرم میتونم اینا رو نصب کنم؟
یه سوال دیگه:این ای پاد cpu داره؟
wi-fi همون وایرلسه؟

بله چرا نشه!!

از یک CPU طراحی شده توسط ARM و ساخته شده توسط سامسونگ استفاده می کنه. (فکر کنم S3C6400 باشه) که در حالت idle با فرکانس 400 مگاهرتز و در حالتهای Load در یکی از فرکانسهای 620, 667, 700 مگاهرتز کار می کنه. (البته اون طوری که یادم میاد!)

Wi-Fi هم به طور ساده همون تکنولوژی وایرلیس ای هست که باهاش می تونی به یک شبکه یا اینترنت وصل بشی. (همون که لپتاپها یا Pocket PC ها دارن)

B L A S T E R
09-06-2008, 21:23
من انتخابمو کردم.همون ای پاد رو میگیرم...
البته هنوز صاحب تاپیک نیمده...:دی

abbot
10-06-2008, 18:59
بلاخره خريدم، با يكي از آشناهام كه تو اين كاره يه مشورتي كردم و به اين نتيجه رسيدم كه
هيچي به قدرت محصولات cowon نميرسه براي همين Cowon D2 رو خريدم.
از نظر كيفيت صدا و امكانات هم خيلي سر تر از p2 و ipod touch است. در ضمن اين مدلش لمسي هست

megunz
30-06-2008, 11:14
سلام به همگی. منم 3 روزه تاچ خریدم. فقط می تونم بگم معرکه. البته من واسم قیافه و شکلش خیلی مهم بود که خدا رو شکر تکه. فقط یه چیزی؟ سایتی نوشته ای کشکی دوغی چیزی هست که منو راهنمایی کنه تا بتونم روش برنامه یا بازی یا حداقل pdf بریزم؟؟؟ doc و pdf رو از میل میگیره و باز میکنه اما از رو pc چی؟ حتما یه راهی هست؟؟؟ توروخدا کمک.

Stream
30-06-2008, 11:16
سلام به همگی. منم 3 روزه تاچ خریدم. فقط می تونم بگم معرکه. البته من واسم قیافه و شکلش خیلی مهم بود که خدا رو شکر تکه. فقط یه چیزی؟ سایتی نوشته ای کشکی دوغی چیزی هست که منو راهنمایی کنه تا بتونم روش برنامه یا بازی یا حداقل pdf بریزم؟؟؟ doc و pdf رو از میل میگیره و باز میکنه اما از رو pc چی؟ حتما یه راهی هست؟؟؟ توروخدا کمک.
باید مشخص بشه iPod شما Jailbreak شده یا نه. گزینه ای به اسم Installer در صفحه وجود داره؟

megunz
30-06-2008, 22:54
باید مشخص بشه iPod شما Jailbreak شده یا نه. گزینه ای به اسم Installer در صفحه وجود داره؟
سلام. امروز که داشتم می چرخیدم تو اینترنت یه برنامه دیدم به اسم ziphone که نوشته بود jailbreak میکنه. دان کردم و تاچ رو باهاش بریک کردم. الان گزینه installer رو دارم و داخلش هم یه برنامه هایی بود واسه نصب که فقط تونستم 2تا بازیشو نصب کنم که حتما باید wifi روشن می بود تا نصب شن. حالا می خوام بدونم که چه فایل هایی برنامه واسه تاچ حساب می شن؟؟( منظورم پسوندشه) و اینکه چطوری می شه این برنامه ها رو تاچ منتقل کرد با کابل. رنامه iphone pc suite رو هم گرفتم اما نشناخت یع اکسپلورر داشت اون وارد تاچ می شه اما خود پی سی سوییت نمیشناستش. حالا اگه راهنماییم کنین ممنون می شم. الان به یه pdf viewer خیلی احتیاج دارم.

Stream
30-06-2008, 23:02
سلام. امروز که داشتم می چرخیدم تو اینترنت یه برنامه دیدم به اسم ziphone که نوشته بود jailbreak میکنه. دان کردم و تاچ رو باهاش بریک کردم. الان گزینه installer رو دارم و داخلش هم یه برنامه هایی بود واسه نصب که فقط تونستم 2تا بازیشو نصب کنم که حتما باید wifi روشن می بود تا نصب شن. حالا می خوام بدونم که چه فایل هایی برنامه واسه تاچ حساب می شن؟؟( منظورم پسوندشه) و اینکه چطوری می شه این برنامه ها رو تاچ منتقل کرد با کابل. رنامه iphone pc suite رو هم گرفتم اما نشناخت یع اکسپلورر داشت اون وارد تاچ می شه اما خود پی سی سوییت نمیشناستش. حالا اگه راهنماییم کنین ممنون می شم. الان به یه pdf viewer خیلی احتیاج دارم.
خب سیستم نصب برنامه روی iPod Touch یکم متفاوته با بقیه وسایل...

تنها راه راحت نصب کردن برنامه از طریق همون Wi-Fi و Installer هست راه عملی خوب دیگه ای وجود نداره... توی قسمت Utility باید یک PDF Viewer باشه البته توی قسمت Tweaks هم یک Patch هست که باعث میشه Safari فایلهای PDF رو باز کنه.

megunz
01-07-2008, 09:32
خب سیستم نصب برنامه روی iPod Touch یکم متفاوته با بقیه وسایل...

تنها راه راحت نصب کردن برنامه از طریق همون Wi-Fi و Installer هست راه عملی خوب دیگه ای وجود نداره... توی قسمت Utility باید یک PDF Viewer باشه البته توی قسمت Tweaks هم یک Patch هست که باعث میشه Safari فایلهای PDF رو باز کنه.
ممنون از راهنماییتون. فقط یه چیز دیگه هم بپرسم تمومه. این لیست برنامه هایی که تو installer الان وجود داره و من فقط می تونم اونا رو نصب کنم، چطوری این لیست آپدیت میشه و یا برنامه ای بهش اضافه می شه. ممنون که وقت می زارین.

Stream
01-07-2008, 12:47
ممنون از راهنماییتون. فقط یه چیز دیگه هم بپرسم تمومه. این لیست برنامه هایی که تو installer الان وجود داره و من فقط می تونم اونا رو نصب کنم، چطوری این لیست آپدیت میشه و یا برنامه ای بهش اضافه می شه. ممنون که وقت می زارین.
شما کافیه به بخش Sources برید و گزینه Refresh رو بزنید. اون موقع اون لیست آپدیت میشه.

در بخش Install هم لیست Category ها هست. با نصب برنامه هایی که توی قسمت Sources اونجاست می تونید سورسهای برنامه بیشتری داشته باشید.

megunz
02-07-2008, 14:31
من کلا از امروز به بعد آیفون و آپاد تاچ دوست دارممممممم. خداییش چه جوابی میده.
فقط به نظرم یه خورده باطریش زود شارژ خالی میکنه. اما در هر حال به به!

sarmast65_ata
20-08-2008, 12:08
بچه ها چند تا سوال دارم ممنون میشم که جوابم رو بدید :
سیستم عامل آیپاد تاچ با آیفون یکی هستش؟یعنی تمام قابلیت هایی که آیفون داره رو آیپاد تاچ هم داره به جز قابلیت مکالمه؟
آیپاد تاچ قابلیت آپدیت رو داره؟
نرا افزار روی آپیاد تاچ نصب میشه؟توی صفحات قبل گفته شده که بله نصب میشه می خوام بدونم نرام افزارها راحت گیر میاد؟از توی اینترنت هم میشه دانلود کرد؟رجیستر شدس؟
ممنون میشم که جواب سوالات من رو بدید چون واقعآ دوست دارم که جواب این سوالات رو بدونم و اگه جواب مثبت باشه برم بخرم.

seymour
20-08-2008, 18:25
بچه ها چند تا سوال دارم ممنون میشم که جوابم رو بدید :
سیستم عامل آیپاد تاچ با آیفون یکی هستش؟یعنی تمام قابلیت هایی که آیفون داره رو آیپاد تاچ هم داره به جز قابلیت مکالمه؟
آیپاد تاچ قابلیت آپدیت رو داره؟
نرا افزار روی آپیاد تاچ نصب میشه؟توی صفحات قبل گفته شده که بله نصب میشه می خوام بدونم نرام افزارها راحت گیر میاد؟از توی اینترنت هم میشه دانلود کرد؟رجیستر شدس؟
ممنون میشم که جواب سوالات من رو بدید چون واقعآ دوست دارم که جواب این سوالات رو بدونم و اگه جواب مثبت باشه برم بخرم.
سیستم عاملشون یکیه ...

در مورد قابلیت ها این لینک رو هم ببین :

در مورد نصب نرم افزار ، من می دونم که مشکلی نیست و خیلی چیزا واسه اش گیر میاد ... بله - دانلود هم میشه کرد ... جناب stream در این زمینه تجربه بیشتری دارن ظاهرا ... اگه رد بشه از این ورا حتما اونم یه توصیه هایی خواهد داشت ...

sarmast65_ata
20-08-2008, 20:07
سیستم عاملشون یکیه ...

در مورد قابلیت ها این لینک رو هم ببین :

در مورد نصب نرم افزار ، من می دونم که مشکلی نیست و خیلی چیزا واسه اش گیر میاد ... بله - دانلود هم میشه کرد ... جناب stream در این زمینه تجربه بیشتری دارن ظاهرا ... اگه رد بشه از این ورا حتما اونم یه توصیه هایی خواهد داشت ...

ممنونم که راهنمایی کردی پس سیستم عامل یکی هستش فقط این قابلیت تماس رو نداره بیشتر دوست داشتم جواب همین سوال رو بگیرم که شما زحمت کشیدی دادی اگه stream عزیز هم اطلاعات بیشتری بهم بده ممنونش میشم.بازم از شما تشکر میکنم

seymour
21-08-2008, 11:49
ممنونم که راهنمایی کردی پس سیستم عامل یکی هستش فقط این قابلیت تماس رو نداره بیشتر دوست داشتم جواب همین سوال رو بگیرم که شما زحمت کشیدی دادی اگه stream عزیز هم اطلاعات بیشتری بهم بده ممنونش میشم.بازم از شما تشکر میکنم
بله - تقریبا همه ویژگی های تاچ توی آیفون هم هست .. اما برعکسش رو نمیشه گفت ...

اینم یه لینک تکمیل لینک قبلی :

WaTeRsTyLeR
21-08-2008, 13:11
امکاناتی که p2 به ادم میده ipod عمران بده اپدیتاش که تندو تند میاد.چیز شاخصیم که داره قفل نداره به نرم افزارم احتیاج نداره رو هر کامپیوتریم کار میکنه نه مثل ipod که اگه ویندوزتم عوض کنی اهنگاتو نتونی برگردونی.

sarmast65_ata
21-08-2008, 19:12
بله - تقریبا همه ویژگی های تاچ توی آیفون هم هست .. اما برعکسش رو نمیشه گفت ...

اینم یه لینک تکمیل لینک قبلی :

ممنونم به خاطر اینکه شما هم منو راهنمایی کردید
من نیازم به یک mp4 این چیزایی هستش که میگم : داشتن یه حافظه خوب که 8 گیگ تاچ این نیاز رو براورده میکنه
داشتن یک صفحه بزرگ با قابلیت گرافیکی خوب که این رو هم تاچ داره
قابلیت برنامه ریختن و آپدیت به آسانی که درباره برنامه فهمیدم این قابلیت رو تاچ داره ولی نمی دونم این برنامه ها در اینترنت هست و مجانیه یا نه؟ولی در مورد قابلیت آپدیت که باز نمیدونم این قابلیت رو داره یا نه؟
داشتن یک هندزفری خوب که این مورد هم از شماهایی که با این mp4 استفاده کردید میخوام بپرسم در چه حدی هستش؟
و سوال آخر کلآ بهم پیشنهاد میدید بخرم یا نه؟
ممنون میشم ازتون

sarmast65_ata
21-08-2008, 19:15
امکاناتی که p2 به ادم میده ipod عمران بده اپدیتاش که تندو تند میاد.چیز شاخصیم که داره قفل نداره به نرم افزارم احتیاج نداره رو هر کامپیوتریم کار میکنه نه مثل ipod که اگه ویندوزتم عوض کنی اهنگاتو نتونی برگردونی.

منظور شما از p2 چیه؟میتونید یه لینک با مشخصات بهم بدید؟
ipod اگه ویندوز عوض بشه نمی تونم آهنگامو برگردونم؟چرا همچین قابلیتی داره؟
ممنون میشم که بیشتر کمکم کنی

Stream
21-08-2008, 19:50
ممنونم به خاطر اینکه شما هم منو راهنمایی کردید
من نیازم به یک mp4 این چیزایی هستش که میگم : داشتن یه حافظه خوب که 8 گیگ تاچ این نیاز رو براورده میکنه
داشتن یک صفحه بزرگ با قابلیت گرافیکی خوب که این رو هم تاچ داره
قابلیت برنامه ریختن و آپدیت به آسانی که درباره برنامه فهمیدم این قابلیت رو تاچ داره ولی نمی دونم این برنامه ها در اینترنت هست و مجانیه یا نه؟ولی در مورد قابلیت آپدیت که باز نمیدونم این قابلیت رو داره یا نه؟
داشتن یک هندزفری خوب که این مورد هم از شماهایی که با این mp4 استفاده کردید میخوام بپرسم در چه حدی هستش؟
و سوال آخر کلآ بهم پیشنهاد میدید بخرم یا نه؟
ممنون میشم ازتون
iPod Touch از نسخه خاصی از سیستم عامل Mac OS استفاده می کنه که الان به اسم iPhone OS می شناسنش و دقیقا همونیه که روی iPhone ازش استفاده شده. همین سه روز پیش هم نسخه جدیدش برای iPhone و iPod Touch همزمان منتشر شد. اطلاعات بیشتر:

برای نصب نرم افزار باید به اینترنت وصل بشید (از طریق Wi-Fi) و توسط Installer برنامه ها رو دانلود و نصب کنید، امکان نصب برنامه بصورت غیر مستقیم و از روی PC نیست. 95 درصدشون هم مجانی هستند و نیازی به رجیستر کردن ندارند.

هدفونی که همراه خود iPod Touch هست کیفیتش خیلی خوبه به نظر من نیازی به عوض کردنش نیست.

آهنگ ها بعد از عوض کردن ویندوز یا روی یک PC دیگه قابل برگردوندن نیستند، به خاطر Copyright.

WaTeRsTyLeR
22-08-2008, 13:35
منظور شما از p2 چیه؟میتونید یه لینک با مشخصات بهم بدید؟
ipod اگه ویندوز عوض بشه نمی تونم آهنگامو برگردونم؟چرا همچین قابلیتی داره؟
ممنون میشم که بیشتر کمکم کنی

p2 mp3 سامسونگه قیمتش پایینتره.من میگم اگه میخواین ایفون بگیرید که همون ایپاده با تلیف و دوربین.اگرم بشه رو کامپیوتر دیگران نمیتونی اهنگ بریزی یا برداری من خودم ipod داشتم نمیشد البته نرم افزار هک هست ولی همه در اون لحظه ممکنه نداشته باشن بلوتوث p2 خیلی خوبه مثل موبایل میتونی اهنگ بدی و بریزی یا میتونه به موبایلت وصل شه و کاره تلفونو بکونه.خلاصه من خیلی راضیم.سایتشم که همون سامسونگه.اینم هست

sarmast65_ata
22-08-2008, 18:15
iPod Touch از نسخه خاصی از سیستم عامل Mac OS استفاده می کنه که الان به اسم iPhone OS می شناسنش و دقیقا همونیه که روی iPhone ازش استفاده شده. همین سه روز پیش هم نسخه جدیدش برای iPhone و iPod Touch همزمان منتشر شد. اطلاعات بیشتر:

برای نصب نرم افزار باید به اینترنت وصل بشید (از طریق Wi-Fi) و توسط Installer برنامه ها رو دانلود و نصب کنید، امکان نصب برنامه بصورت غیر مستقیم و از روی PC نیست. 95 درصدشون هم مجانی هستند و نیازی به رجیستر کردن ندارند.

هدفونی که همراه خود iPod Touch هست کیفیتش خیلی خوبه به نظر من نیازی به عوض کردنش نیست.

آهنگ ها بعد از عوض کردن ویندوز یا روی یک PC دیگه قابل برگردوندن نیستند، به خاطر Copyright.

ممنونم ازت واقعآ راهنماییم کردی
الان مشخصات p2 رو هم دیدم تا الان ندیده بودم یه چیزایی داره که شاید زیاد به کار آدم میاد مثل بلوتوث و رادیو که این دومی خیلی به درد من میخوره ولی سوالی که برام هست گرافیک تاچ فکر میکنم باید بالاتر باشه درسته؟شما با p2 هم کار کردید؟میتونید بگید چه معایب و مزایایی داره؟
واقعآ ازتون ممنونم

sarmast65_ata
22-08-2008, 18:20
p2 mp3 سامسونگه قیمتش پایینتره.من میگم اگه میخواین ایفون بگیرید که همون ایپاده با تلیف و دوربین.اگرم بشه رو کامپیوتر دیگران نمیتونی اهنگ بریزی یا برداری من خودم ipod داشتم نمیشد البته نرم افزار هک هست ولی همه در اون لحظه ممکنه نداشته باشن بلوتوث p2 خیلی خوبه مثل موبایل میتونی اهنگ بدی و بریزی یا میتونه به موبایلت وصل شه و کاره تلفونو بکونه.خلاصه من خیلی راضیم.سایتشم که همون سامسونگه.اینم هست

ازت ممنونم که راهنمایی کردی من تا الان p2 رو ندیده بودم الان که مشخصاتشو دیدم خوشم اومد باید چیز جالبی باشه ولی فکر میکنم از نظر گرافیکی باید پایین تز از تاچ باشه درسته؟
این کار تلفن که میگید یعنی چی؟ ( میتونه به موبایلت وصل شه و کاره تلفونو بکونه ) ؟
با کارت حافظه مختلف همشون یک قابلیت دارن؟فقط اندازه حافظشون فرق میکنه؟
رادیو خوب کار میکنه؟
صداش چی خوبه؟
واقعآ ازت ممنون میشم یه راهنمایی کلی درباره p2 بهم بکنی و اگه قیمتش رو هم میدونی بهم بگی.
:10:

WaTeRsTyLeR
22-08-2008, 18:33
ازت ممنونم که راهنمایی کردی من تا الان p2 رو ندیده بودم الان که مشخصاتشو دیدم خوشم اومد باید چیز جالبی باشه ولی فکر میکنم از نظر گرافیکی باید پایین تز از تاچ باشه درسته؟
این کار تلفن که میگید یعنی چی؟ ( میتونه به موبایلت وصل شه و کاره تلفونو بکونه ) ؟
با کارت حافظه مختلف همشون یک قابلیت دارن؟فقط اندازه حافظشون فرق میکنه؟
رادیو خوب کار میکنه؟
صداش چی خوبه؟
واقعآ ازت ممنون میشم یه راهنمایی کلی درباره p2 بهم بکنی و اگه قیمتش رو هم میدونی بهم بگی.
:10:

1.نمیدونم باید اساتید بگن البته از رو مشخصاتشون میشه فهمید
2.بلوتوث هندفری مثل اونه فقط شمارم میتونی بگیری با بلوتوث p2 کار میکنه
3.فک کنم من 16 گیگشو دارم رنگ مشگیشو
4.اری
5.اونم خوبه
فک کنم یه 20 یا 30 تومنی ارزونتر باشه لینکشم دادم برو توش p2 رو انتخاب کن بیشتر اشنات میکنه.

Stream
22-08-2008, 18:57
ممنونم ازت واقعآ راهنماییم کردی
الان مشخصات p2 رو هم دیدم تا الان ندیده بودم یه چیزایی داره که شاید زیاد به کار آدم میاد مثل بلوتوث و رادیو که این دومی خیلی به درد من میخوره ولی سوالی که برام هست گرافیک تاچ فکر میکنم باید بالاتر باشه درسته؟شما با p2 هم کار کردید؟میتونید بگید چه معایب و مزایایی داره؟
واقعآ ازتون ممنونم
اونطور که من دیدم اینترفیس iPod بهتر از P2 بوده، البته زیاد با P2 کار نکردم (در حد چند ساعت)

امکاناتی که P2 داره بیشتر به کار میاد، در عوض iPod Touch خروجی TV داره و بازیها و برنامه های زیادی براش نوشته شده و سرگرم کننده تره.

sarmast65_ata
22-08-2008, 20:59
اونطور که من دیدم اینترفیس iPod بهتر از P2 بوده، البته زیاد با P2 کار نکردم (در حد چند ساعت)

امکاناتی که P2 داره بیشتر به کار میاد، در عوض iPod Touch خروجی TV داره و بازیها و برنامه های زیادی براش نوشته شده و سرگرم کننده تره.

دارم تاپیک p2 رو میخونم دستگاه جالبیه و با قیمت خیلی ارزون تر از تاچ و قالیت های کمی بیشتر ( مثل بلوتوث ، رادیو ، تلفن ) ولی تاچ باید کیفیت اینترفیس بهتری داشته باشه و این سوال رو هم ازتون دارم تاچ هایی که الان توی ایران هست هک شدس؟برنامه ها رو میتونم بزیزم؟ممنونم از جواب هایی که بهم میدید تاپیک p2 رو هم دارم میخونم حتمآ با کمک شما و بچه های دیگه یه انتخاب خوب رو بکنم

poria_mc
22-08-2008, 21:19
خیر خودتون باید هکش کنید که کار سختی هم نیست
در کل به نظر من سامسونگ خیلی بهتر از اپل هستش(هر چند که خودم هیچ کدومشون رو نمیخرم):دی

Stream
22-08-2008, 21:38
دارم تاپیک p2 رو میخونم دستگاه جالبیه و با قیمت خیلی ارزون تر از تاچ و قالیت های کمی بیشتر ( مثل بلوتوث ، رادیو ، تلفن ) ولی تاچ باید کیفیت اینترفیس بهتری داشته باشه و این سوال رو هم ازتون دارم تاچ هایی که الان توی ایران هست هک شدس؟برنامه ها رو میتونم بزیزم؟ممنونم از جواب هایی که بهم میدید تاپیک p2 رو هم دارم میخونم حتمآ با کمک شما و بچه های دیگه یه انتخاب خوب رو بکنم
معمولا هک شده (اصطلاحا Jailbreak شده) نیستند و خودتون باید اینکار رو انجام بدید که همونطور که گفتند کار ساده ایه. (دقیقا به همون روشی که iPhone رو Jailbreak می کنند)

sarmast65_ata
22-08-2008, 22:25
معمولا هک شده (اصطلاحا Jailbreak شده) نیستند و خودتون باید اینکار رو انجام بدید که همونطور که گفتند کار ساده ایه. (دقیقا به همون روشی که iPhone رو Jailbreak می کنند)

به خاطر تمام راهنمایی هایی که کردی ازت ممنونم واقعآ لطف کردی توی تاپیک p2 هم سوالمو پرسیدم امیدوارم که یه انتخاب خوب رو داشته باشم البته با کمک شما دوستان

behnam107
29-10-2008, 00:27

Saeed_TnT
30-10-2008, 13:20
iPod Touch برای انتقال فایل Bluetooth نداره ولی برای اتصال به Headset می تونه از Bluetooth 2.0 استفاده کنه.
Stream تو مطمئنی که آیپاد تاچ بلوتوث داره؟؟؟ آخه تو سایت خود اپل چیزی ندیدم ، اگه تو خود سایت جایی گفته میشه لینکشو بدی؟

Stream
30-10-2008, 13:30
Stream تو مطمئنی که آیپاد تاچ بلوتوث داره؟؟؟ آخه تو سایت خود اپل چیزی ندیدم ، اگه تو خود سایت جایی گفته میشه لینکشو بدی؟
iPod Touch از چیپ Broadcom BCM4325 برای Wi-Fi استفاده می کنه که قابلیت Bluetooth رو هم داره.

این قابلیت توی iPod Touch 2G فعال شده، توی مدل قبلی هم مثل اینکه قابل هک شدن بود.

Anubis1984
30-10-2008, 15:58
آیپاد تاچ قابلیت بلوتوث داره ولی امکان استفاده از بلوتوثش برای هدست یا چیز دیگه فعلا نیست...مگر اینکه برنامه نویسا برنامه ای بتونن براش بنویسن که استفاده از این قابلیت ممکن بشه..همین طور تیونر FM هم چیپ ست وای-فایش داره...
البته حدس هایی زده میشه که تاچ از بلوتوثش برای قابلیت Nike+iPod استفاده میکنه که توسط بلوتوث با سنسور Nike که درون کفش مخصوص قرار میگیره ارتباط برقرار میکنه..

Saeed_TnT
30-10-2008, 17:28
البته حدس هایی زده میشه که تاچ از بلوتوثش برای قابلیت Nike+iPod استفاده میکنه که توسط بلوتوث با سنسور Nike که درون کفش مخصوص قرار میگیره ارتباط برقرار میکنه..
خودمم تو این فکر بودم که برای قابلیت Nike + Ipod از بلوتوث استفاده شه آخه استفاده از wifi واسه این قابلیت یکمی غیر عادیه!

behnam107
10-12-2008, 14:33
راستی cpu در این ipod 2g ها عوض شده که حتی از iphone3g هم قویتر شده

Arian_albertini
20-12-2008, 21:12
salam doostan
aval az hame mazerat mikham ke daram english taype mikonam
vali 2ta soal daram : ipod touch file haye pdf o mikhoone
e-book ha mitoonan roosh nasb beshan
va dar nahayat , dictionary dare ya na
mamnoon

seymour
21-12-2008, 19:59
salam doostan
aval az hame mazerat mikham ke daram english taype mikonam
vali 2ta soal daram : ipod touch file haye pdf o mikhoone
e-book ha mitoonan roosh nasb beshan
va dar nahayat , dictionary dare ya na
mamnoon
ظاهرا توی تاپیک دیگه این سوال رو مطرح کردید و جواب گرفتید ؛ همونجا ادامه بدید .. مرسی

omid king
10-01-2009, 15:48
با سلام به دوستان چرا اینقدر بازی ریختن در iphone یا ipod سخته ایا راه دیگه ای هم هست بعد من شنیدم باید به اینترنت وصل بشی و برنامه یا بازی رو نصب کنی ایا حقیقت داره مر30

seymour
10-01-2009, 16:32
با سلام به دوستان چرا اینقدر بازی ریختن در iphone یا ipod سخته ایا راه دیگه ای هم هست بعد من شنیدم باید به اینترنت وصل بشی و برنامه یا بازی رو نصب کنی ایا حقیقت داره مر30
خب البته سخت بودن یه امر نسبیه ... سختی در ایران ، برمی گرده به سرعت کم اینترنت و پشتیبانی اندک سخت افزاری/نرم افزاری و اینکه کلا کاربرهای ما کمتر با این سرویس ها کار کرده ان ..

اما از طرف دیگه هم حرف شما درسته ... چرا اینا نمیان و مثلا یه فایل اجرایی درست کنن که ما دانلودش کنیم و بعدش پلیر رو وصل کنیم به PC و اینو اجرا کنیم و خلاص ؟ .... دلیلش برمی گرده بخصوص به مساله کپی رایت و تاکتیک های بازاریابی و خلاصه دلایل غیرفنی ...

در مورد ریختن بازی برای هر دوی این دستگاه ها ، بحث شده چندین بار (بخصوص برای ipod که همین الان داریم در یه تاپیک ادامه میدیم بحث رو) ... یه سرچ بزن ...

Mah12
25-04-2009, 12:21
آخرین قیمت آیپاد تاچ 8 گیگ چنده؟
سپاس

deja-vu
25-04-2009, 12:41
برند هايي مثل سوني و سامسنوگ به علت گستردگي کارشون در همه زمينه ها با روند بازار قيمت هاشون
رو انوقدر تغيير نميدن و بيشتر کيفيت صدا و مدت شارژ براشون مهمه . در نظر بگيريد مثلا هنوز وسايلي از
15 سال قبل سوني داره کار مي کنه . البته مخصولات فيک در بازار رو عرض نمي کنم :)

همون خوشنامي براشون در اين زمينه کافيه و اونا به همين مقدار سود ثابت در اين زمينه راضي هستن
ولي اپل تبليغات گسترده روي محصولاتش ميکنه و همين باعث سر بر آوردن انواع شرکتها شده
که مخصوص محصولات اپل لوازم جانبي ميسازن و اين محبوب ترش ميکنه

از نظر من اگه کسي محصول به روز ميخاد بايد بيشتر رو اپل و شاخصش همين آيپاد تاچ فکر کنه
ولي کسي که اونقدر اهل جنگولک بازي نيست و مسايلي مثل مدت شارژ و دوام محصول بارش مهمتره
p2 بگيره

من زياد وارد نيستم و فقط نظر خودم گفتم :)

navid_mgd
03-05-2009, 17:01
ما بچهامون(دانشجو های پزشکی) از آیپاد بیشتر برای استفاده از برنامه های کاربردی استفاده می کنیم و انصافا هیچی به پاش نمی رسه!!

estehlal
29-05-2009, 11:45
سلام.
یک سوال : ipod touch با iphone 3G چه فرقی میکنند؟من نمیدونم ای فون بگیرم یا ای پاد؟!!!!
میگند ای فون باتریش خراب بشه باید بدی به خود شرکتش تا عوض کنند و ... ! این حرفا حقیقت داره؟
یک راهنمایی کلی بکنید ممنون میشم ، در ضمن اگه قیمت ایندو محصول رو توی یاران بدید ممنون میشم.

seymour
29-05-2009, 18:53
سلام.
یک سوال : ipod touch با iphone 3G چه فرقی میکنند؟من نمیدونم ای فون بگیرم یا ای پاد؟!!!!
میگند ای فون باتریش خراب بشه باید بدی به خود شرکتش تا عوض کنند و ... ! این حرفا حقیقت داره؟
یک راهنمایی کلی بکنید ممنون میشم ، در ضمن اگه قیمت ایندو محصول رو توی یاران بدید ممنون میشم.
اولین فرقشون اینه که یکی پلیره و دیگری موبایل! ... شما باید ببینی که به پلیر نیاز داری یا به موبایل ، و بعد یکی رو انتخاب کنی ؛ به همین سادگی ... طبیعتا بودجه ات هم این وسط تعیین کننده اس ...

این حرفی که در مورد باتری مطرح کردن هم درست هست و درست نیست ! .. به این معنا که تقریبا باتری هر پلیری اگه خراب بشه باید ببری عوضش کنن ! ... ضمناً مطمئن باش قبل از اینکه باتری خراب بشه ، خودت دستگاه رو کنار میذاری (مثلا 2-3 سال دیگه) و میری سراغ یه مدل جدیدتر .. عین موبایل ...

توی تاپیک مربوطه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ادامه بدید ... مرسی ... قیمت ها و تفاوت آیفون و تاچ هم همونجا مطرح شده .. سرچ کن و صفحات آخر رو هم ببین (برای قیمت و تفاوت) ..