مشاهده نسخه کامل
: آیا میشه با morpher این کارو کرد ؟
با سلام من خیلی وقته که این سول تو ذهنمه ولی هی یادم میره بپرسم .:13:..الان یادم افتاد !!!! :21:
ببینید سوال من اینه که میخوام بدونم میشه 2 جسم مستقل از همدیگه یعنی یکیش یه box بوده که تبدیل به صورت انسان شده و یکی دیگش یه box دیگه بوده که تبدیل به یه سر آدم فضایی شده رو به صورت morph با هم ادغام کرد...یعنی همون کاری که morph میکنه از شکل انسان به شکل یه آدم فضایی تبدیل بشه ....اگه میشه plugin هم بود بگید..
titane.boy.max
30-05-2008, 16:41
آره اینی که میگی میشه ولی جریان داره اساسی کلا از این قراره که تو همون compo........... یه جریان داره که مینی و segs های دوتا شونو برابر میکنه بهد ئخقحا ولی من بهت پیشنهاد میکنم تا 20 سال دیگه بیخیال شی آخه حسابی سیستم میخواد.البته برنامه های مورفر دیگه هم هستند که اونا بهترند.
SSS_HHH_OOO
30-05-2008, 17:30
بله میشه....... تیتان عزیز توضیح داد...... فقط باید تعداد vertex ها برابر باشن.....
saber1370
30-05-2008, 21:50
خوب میگین میشه
به آقا یاد بدین
یا حد اقل لینک بدین دیگه :31::10:
از همه گی ممنون گرفتم چی شد...فقط یه چیز میخوام بدونم چه شکلی میه فهمید یه object جنتا vertex داره...بازم ممنون
saber1370
31-05-2008, 09:45
از همه گی ممنون گرفتم چی شد...فقط یه چیز میخوام بدونم چه شکلی میه فهمید یه object جنتا vertex داره...بازم ممنون
الان فهمیدی شما :31:
الان فهمیدی شما :31:
سلام آره فهمیدم ....چون فکر میکردم به برنامه ای خاص نیاز داره نمیدونستم که اگه تعداد vertex ها یکی باشه مشه این کارو کرد.....
ولی هنوز جواب منو ندادید چه شکلی میشه فهمید یه Object چنتا vertexداره.....ممنون
SSS_HHH_OOO
31-05-2008, 10:22
برو تو File/Summery Info اونجا همه این اطلاعات هست....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.