ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ****************برنامه اورژانسی *********هر کسی می تونه زحمت این برنام رو واسه من بکشه ؟؟

garibashena
30-05-2008, 10:18
برنامه یک عدد تصادفی تولید کند اگر عدد تصادفی با عدد وارد شده در text برابر باشد رنگ دو ستاره کنار هم تغییر کند(قرمز شود) واگر با یکی از اعداد وارد شده در text برابر باشد (شبیه هم باشند ) یکی از دوستاره روشن شود ..
عدد وارد شده در text باید دورقمی باشد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مثال )
عدد 25 rand
عدد text 35
خروجی * *

عدد 20 rand
عدد text 20
خروجی * *

عدد 32 rand
عدد text 12
خروجی * *

رنگ مشکی :رنگ ثابت تغییر نکرده
رنگ قرمز رنگ تغییر کرده
امید وارم منظورمو رسونده باشم

atifazi
30-05-2008, 12:24
آقا بجای اینکه بنویسم a=fix(rnd*(99-10)) l نوشتم a=fix(rnd*(99-0) l که زود درستش کردم . شرمنده دوست عزیزم.

عزیزم همینکه خواسته شمارا دیدم رفتم سراغ ویژوال و یه چیزایی نوشتم که همون کاری که میخوای را میکنه:

لوازم م ورد نیاز : 2 عدد command یکی برای اجرای برنامه و یکی برای خروج

یک عدد textbox

و دو عدد list box . سعی کن لیست باشه . با نام پیشفرض

در رویداد Text1_LostFocus این دستور را بنویس :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در رویداد دکمه برای اجرای برنامه این کدهارو قرار بده :

و در آخر در رویداد دکمه خروج این کد را بنویس:

توجه : آقا بجای اینکه بنویسم a=fix(rnd*(99-10)) l نوشتم a=fix(rnd*(99-0) l که زود درستش کردم . شرمنده دوست عزیزم
نکته : اندازه دو لیست باکس را کوچک کن و اندازه قلم را 12 یا 24 و نوع قلم را BOLD کن.
توضیح برنامه :
اول از همه در رویداد lost_focus از شی text1 کدی نوشتم که اگه عدد وارد شده کمتر از 10 یا بیشتر از 99 بود اخطار بده .( عدد دو رقمی ) در رویداد lost_focus نوشتم که نگام خارج شدن از از درون text1 شرط نوشته شده را تست کنه .
یک عدد تصادفی بین 10 تا 99 ( دو رقمی) تولید میکنیم و در حافظه a قرار دادیم. با دستور if شرط گذاشتم که اگه مساوی بودن رنگ داخلی دو لیست قرمز بشه و ستاره را add کنه و تا ...
از دو دستور Right و left تست کردم اگه دو عدد مساوی نبودن حالا ببینه ایا چپ یا راست مساوی هستند یا خیر .
فاضل نصیری همیشه در خدمت شما .

garibashena
30-05-2008, 12:29
قربونت مهندس دستت درد نکن

black_storm
31-05-2008, 10:10
ماشاا... !