مشاهده نسخه کامل
: Exe در پاسکال؟
چطوری تو پاسکال برنامه رو به صورت exe در بیارم؟
K A R I M I
30-05-2008, 10:04
چه تحت داس چه تحت ویندوز شما کامپایل یا بیلد رو بزنید خودش به صورت exe در مسیر مشخص ( پیشفرضش همون پوشه bin ) در میاره !
چه تحت داس چه تحت ویندوز شما کامپایل یا بیلد رو بزنید خودش به صورت exe در مسیر مشخص ( پیشفرضش همون پوشه bin ) در میاره !
سلام
زدم نشد.
K A R I M I
30-05-2008, 11:11
شما می خواهید با پاسکال تحت ویندوز کار کنید یا تحت داس ؟
بگید تا براتون همونی که دارم خودم استفاده می کنم رو اپلود کنم ...
شما می خواهید با پاسکال تحت ویندوز کار کنید یا تحت داس ؟
بگید تا براتون همونی که دارم خودم استفاده می کنم رو اپلود کنم ...
نمی دونم منظورتون چیه؟!!
از داخل ویندوز می رو پاسکال رو اجرا می کنم و وقت برنامه ای می نویسم و اجرا می کنم یه محیط سیاه که همون داسه می یاد.!!
تحت داس هست!
K A R I M I
30-05-2008, 11:46
اول از حالت فشرده خارج کن بعد برای نصب روی Install کلیک کن و چند تا انتر می خواد و در آخر یه اف 9 ، اگر چیزی رو تغییر ندی میتونی از C:\TP\BIN\TPX.exe رو اجرا کنی و هنگامی که برنامت رو کامپایل می کنی یه فایل exe هم تو همین مسیر درست میکنه ، که خودمم دارم ازش استفاده می کنم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول از حالت فشرده خارج کن بعد برای نصب روی Install کلیک کن و چند تا انتر می خواد و در آخر یه اف 9 ، اگر چیزی رو تغییر ندی میتونی از C:\TP\BIN\TPX.exe رو اجرا کنی و هنگامی که برنامت رو کامپایل می کنی یه فایل exe هم تو همین مسیر درست میکنه ، که خودمم دارم ازش استفاده می کنم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخ دمت گرم مشکلم حل شد می دونی مشکل چی بود من باید این فایل رو اجرا می کردم C:\TP\BIN\TPX.exe که اشتبای اینو C:\TP\BIN\Turbo.exe رو اجرا می کردم.
دمت گرم از راهنمایت خیلی ممنونم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.