مشاهده نسخه کامل
: مشكلات گرافيكي در لينوكس
دوستان گرامي ، سروران و اساتيد عزيز
من تا كنون چندين توزيع لينوكس را نصب كرده ام ( از اوپن سوزه و فدورا 8.0 تا پارسيكس و اوبونتو و كوبونتو و .... ) اما در هيچكدام از اين توزيع ها ، پنجره ها مثل ويندوز دقيق و نِت نيست . خطوط كادر پنجره ها كلفت و ضخيم است و علاوه بر آن ، فونت نمايش دهنده ي تيترها هم ضخيم است ( گويي تصوير به خوبي تنظيم نشده باشد ) .:41:
ابتدا فكر مي كردم كه اين مشكل از فونت است . اما با تعويض فونت مشكل حل نشد . رزولوشن روي 1024*768 و فركانس تصوير روي 75 Hz است . :13:
بعد به نظرم رسيد كه شايد از درايور كارت گرافيك باشد . درايور ATI را با بدبختي ( به دليل تازه كار بودن ) نصب كردم اما باز هم تصوير تغييري نكرد . :5:
چگونه مي توانم همين كيفيت و شفافيت و دقت تصوير را كه در ويندوز دارم ، در لينوكس هم داشته باشم ؟ :13:
ممنون مي شوم اگر دوستان راهنمايي كنند . توضيح اين كه وضعيت در همه ي اين توزيع ها به همين شكل بوده است .
ctxmonitor123
29-05-2008, 22:49
سلام
چ.ن اوبنتو سورسش آزاد و منفعت مالی نداره آین آدرس وبگاه ایرانیشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------------------------------------------
من از اوبنتو استفاده می کنم شما باید به وسیله خط فرمان رزولوشنت رو درست کنی تو بعضی از کامپیوتر های از 1024*768 بهتر نمیشه مگه از روی خط فرمان بری که کار 1 دقیقس
مسئله بعد معمولا از 7.10 به بعد مخصوصا تو 8.04 خودش درایورترو دیتکت می کنه و بهت میگه که باید آپدیتش کنی
مسئله مهم تر :برای کار با لینوکس باید اینترنت سرعت بالا(128 حداقل)داشته باشی وگرنه کارت زاره!
ctxmonitor123
29-05-2008, 22:50
راستی اینکارات رو که تو ابونتو کردی بگو که بهت بگم چه جوری کاری کنی که نرم و لطیف بشه و ویندوز رو بخوره!
اگر امکان داره چند تا عکس از سیستمتون بذارید تا بهتر بفهمیم که مشکل چیه.
آیا مانیتورتون فدیمی هست ؟ مدل کارت گرافیکتون چیه ؟ در حال حاضر از چه توزیعی استفاده می کنید ؟
خروجی lspci و glxinfo | grep direct رو اینجا بگذارید.
پروسسورم يك كم قديميه ( 1.8 AMD ) .
كارت گرافيك 128 ATI از نوع Radeon 9200 Pro
رزولوشن 768*1024
مانيتور ال سي دي 15 اينچ ( LG M1510 S )
اما ميدونم كه مشكلي از نظر سخت افزار ندارم چون توي ويندوز بهترين كيفيت رو داره .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نمونه عكس :
دسكتاپ اوپن سوزه 10.3 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكس دوم ، محيط يك برنامه در اوژن سوزه 10.3 :
عكس سوم ، محيط ويندوز . (دقيقا به شارپنس تصوير و وضوح فونت توجه كنيد )
از نظر من که عادی هست، البته کلا طراحی دسکتاپهای لینوکس به گونه ای هست که ابجکت ها در اوون بزرگتر به نظر می آیند نسبت به ویندوز! ولی در کل از نظر من عکس بالا مشکلی نداره.
به نظر منم عادی هست. ولی شما یه کاری کن :
تنظیمات مربوط به font رو اجرا کن :
Try (in KDE): Personal Settings (Configure Desktop) > Appearance & Themes > Fonts
و گزینه مربوط به anti-aliasing رو فعال کن و Force fonts DPI رو روی 96 قرار بده. در قسمت Configure گزینه use Sub-Pixel Hinting رو فعال کن.
در قسمت Font Installer هم میتونی فونت های مایکروسافت رو که در ویندوز استفاده می کنی نصب کنی و در قسمت Fonts اونا رو انتخاب کنی.
حالا یکبار logout و login کن. امیدوارم مشکلت حل بشه.
خروجی این دستور رو هم بذار :
متاسفانه اختلاف كيفيت در عكس هايي كه من آپلود كردم مشخص نيست ( روي خود پي سي كاملا فرق دارند ) در حالي كه در هنگام ديدن صفحه ي مانيتور به خوبي مشهود است .
به هر حال براي امتحان و ديدن نتيجه دوباره اين توزيع رو نصب خواهم كرد .
سلام
دوست عزیز،شما میبایستی themeمطابق سلیقه(ظریف)نصب کنید.حتما نظرتان را براورده میکند.
سلام
دوست عزیز،شما میبایستی themeمطابق سلیقه(ظریف)نصب کنید.حتما نظرتان را براورده میکند.
خطوط پنجره ها تحت تاثیر تم هست ولی من احساس می کنم این رزولوشن 768*1024 واقعی نیست . چون در ویندوز اون رزولوشن رو دارم و بسیار دقیق و شفاف عمل می کنه .
آیا اون روشی رو که گفتم انجام دادید ؟
با فعال کردن اون تنظیمات کیفیت تصویر من الان توی کوبونتو خیلی صاف و شفاف شده !
آیا اون روشی رو که گفتم انجام دادید ؟
با فعال کردن اون تنظیمات کیفیت تصویر من الان توی کوبونتو خیلی صاف و شفاف شده !
با تغییر فونت به Arial ، کوچک کردن سایز نوشته ها ، تغییر نوع Shadow و تغییر dpi به 96 ، اوضاع کمی تا قسمتی بهتر شد .
از شما بسیار متکرم . البته منوهایی که دستور داده بودید مخصوص اوبونتو بود و در پارسیکس مسیر قدری متفاوت است .
اما به لطف این جست و جو ها ، راه تغییر نشانگر ماوس و نصب پوسته های جدید گنوم برایم باز شد . نشانگر ها بعضی هایش فوق العاده است . انشاء الله در تاپیک پارسیکس در این باره توضیح خواهم داد .
ممنون
به نظر منم عادی هست. ولی شما یه کاری کن :
تنظیمات مربوط به font رو اجرا کن :
Try (in KDE): Personal Settings (Configure Desktop) > Appearance & Themes > Fonts
و گزینه مربوط به anti-aliasing رو فعال کن و Force fonts DPI رو روی 96 قرار بده. در قسمت Configure گزینه use Sub-Pixel Hinting رو فعال کن.
در قسمت Font Installer هم میتونی فونت های مایکروسافت رو که در ویندوز استفاده می کنی نصب کنی و در قسمت Fonts اونا رو انتخاب کنی.
حالا یکبار logout و login کن. امیدوارم مشکلت حل بشه.
خروجی این دستور رو هم بذار :
این روشی که گفتم برای openSUSE 10.3 - kde هست !
این روشی که گفتم برای openSUSE 10.3 - kde هست !
دیگه بدتر !!!:31:
من دوباره پارسیکس رو نصب کردم و تصمیم گرفتم با همین دبیان سر کنم .
به هر حال تغییراتی که در بالا نوشتم وضعیت رو بهتر کرد ( البته ایده آل نیست اونطوری که شما نوشتین در کوبونتو ):10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.