PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كاربر بن شده يعني چي

saeid333
29-05-2008, 11:54
سلام
اينكه زير نام بعضي كاربرا نوشته شده بن يعني چي

بعضيا اسمشون رو خط كشيدن روش مديرا كشيدن يا خودشون اگه مديرا پس چرا بعضيا تو سايت با اين نامهاي خط خطي فعاليت مي كنند

اونوقت چرا بعضيا را اخراج دائم مي كنند بعضيا را موقت
قانون داره يا بسته به ميل مديراس

Havbb
29-05-2008, 12:09
اولا" چرا دوتا تاپيك زدي؟؟؟؟؟
دوم زير نام اونا خط كشيده نشده روي نام اونا خط كشيده شده
سوم بن شده ها به دليل مسايل اخلاقي و انضباطي دسترسي اونها به انجمن قطع شده. براي اطلاعات بيشتر كلمه ي (BAN) را بزن توي فرهنگ لغت.
چهارم مديران خط كشيدند.در اصل اونها فعاليت نميكنند. اون پستهايي كه از اونها ميبيني مال قبل از بن شدن اونهاست.
پنجم اخراج دايم يا موقت بستگي به شدت تخلف داره مثلا" اگه كسي به قصد به هم ريختن انجمن عضو شده باشه خوب معلومه كه به درد انجمن نميخوره پس اخراج دايمي ميشه. اخراجها يا بن ها معمولا" توسط مدير ارشد انجمن (بابك) انجا ميشه اونهايي كه بن موقت ميشند از قوانين انجمن سرپيچي كرده اند ولي اوهايي كه دايما" اخراج ميشند يا به صورت مكرر قانون شكني كرده اند و يا قصد به هم ريختن جو انجمن را دارند.
براي اطلاع از كاربران اخراج شده از انجمن به آدرس زير مراجعه كنيد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

saeid333
29-05-2008, 12:16
سلام
من خواسنتم يكيشو حذف كنم يا بلد نيستم يا انجمن نميذاره اين هم اختصصاصي مديران و همكارست كه به نظر من عيب بزرگي كسي نتونه پست و تاپيك خودش رو حداقل براي يك روز (از نظر زمان ) حذف كنه شايد پشيمون بشه يا بخواد بعد نظر بده امان از انحصار طلبي

بعدشم همين الان تو ليستها ي كاربرا در صفحه اصلي اسم كسي بود كه روش خط بود ولي فعال بود

Havbb
29-05-2008, 12:39
خوب شما ميتوني اون چيزي را كه اول گفتي تو يه تاپيك جدا با عنوان انتقاد از انجمن بذاري مديران حتما" رسيدگي خواهند كرد.
كاراني كه بن شدند ميتونند با نام كاربري خود وارد انجمن شده و از انجمنها بازديد نمايند ولي نميتوانند در هيچ انجمني پست ارسال كنند.
ممنون

Julian
29-05-2008, 14:49
سلام

بعضيا اسمشون رو خط كشيدن روش مديرا كشيدن يا خودشون اگه مديرا پس چرا بعضيا تو سايت با اين نامهاي خط خطي فعاليت مي كنند

کل کل ورزشی راه بنداز تا بفهمی یعنی چی!!:20:

eng.j.mehrdad
29-05-2008, 15:01
بابک کمک !
من کاربر jamali هستم که بن شده بودم الان بعد از 3 ماه آزاد شدم ولی پسوردم هم عوض شده!
ایمیل هم یادم نمیاد چی زدم! کمک!

eng.j.mehrdad
29-05-2008, 15:23
کسی نیست جواب بده ، بابا من نمیتونم Pm بدم ، یکی به یه مدیری برسونه موضوع من رو ...

bahdar
29-05-2008, 16:52
سلام

بعضيا اسمشون رو خط كشيدن
کاربری که بن میشه هم زیر اسمش می نویسند بن شده و هم رو اسمش خط کشیده می شود.

روش مديرا كشيدن يا خودشون
هیچ کدام!مدیرا که نمی تونند همین طوری رو نام کاربری کسی خط بکشند !اون ها کاربران متخلف رو بن می کنند و همان طور که گفتم وقتی بن شدند رو اسمشون خط کشیده میشه

اگه مديرا پس چرا بعضيا تو سايت با اين نامهاي خط خطي فعاليت مي كنند
همان طور که دوستمون گفت می توانند سایتو ببینند اما پست نمی توانند بدهند.

به تشخیص مدیران بستگی داره.اگر اشتباه نکنم علاوه بر شدت تخلف به تعداد دفعاتی که تا حالا بن شده هم بستگی داره و کسی که چند بار بن میشه احتمال بن دائم شدنش زیاده.

مدیران تعیین می کنند اما به میل خودشون که نیست!بر اساس شدت و نوع تخلف تعیین می کنند که دائم باشه یا موقت.

farshad yonani
29-05-2008, 16:57
کسی نیست جواب بده ، بابا من نمیتونم Pm بدم ، یکی به یه مدیری برسونه موضوع من رو ...
عزيزم خودت مي گي مُ دير
مگه مدير روديدن يا پيغام رسوندن به اين راحتي

مٌ دير ، دير به دير مياد به سايت تازه اگر بياد هم بايد كه يكي رو اخراج كنه پس صبر كن تا دوباره بن نشدي يا .....

Ahmad
29-05-2008, 17:02
بابک کمک !
من کاربر jamali هستم که بن شده بودم الان بعد از 3 ماه آزاد شدم ولی پسوردم هم عوض شده!
ایمیل هم یادم نمیاد چی زدم! کمک!

عزيزم خودت مي گي مُ دير
مگه مدير روديدن يا پيغام رسوندن به اين راحتي

مٌ دير ، دير به دير مياد به سايت تازه اگر بياد هم بايد كه يكي رو اخراج كنه پس صبر كن تا دوباره بن نشدي يا .....

مدير در اين مورد مسئوليتي فكر نميكنم داشته باشه

اين مسئوليت با ادمينها و زردپوشان است

شما هم پسوردت عوض شده و هم ايميل رو فراموش كردي. درسته ؟

خب از كجا معلوم كه خودت باشي ؟

شايد بايد از طريق IP تشخيص داده شود.

اونهم باز معلوم نيست ؟

هست ؟

بابك و ... معمولا زود به زود ميان به سايت . بذار بيان پاسخ رو ميدن.

:46:

bahdar
29-05-2008, 17:06
کی گفته مدیرا دیر به دیر میان؟!

کسی نیست جواب بده ، بابا من نمیتونم Pm بدم ، یکی به یه مدیری برسونه موضوع من رو ...برای Babak جان پیام خصوصی فرستادم.

MeHrDaD_MeNaY
29-05-2008, 17:17
مارو كه بن كردن نمي تونستيم سايتو باز كنيم !
بررسي اين مساله در اين تاپيك:
.:: دادگاه رسيدگي به شكايت از مديران سايت ::.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Babak
31-05-2008, 07:01
سلام
این موضوع در دسترسی ادمین هاست .