ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : photoshop در moho

Max2000
26-05-2008, 17:54
به نام خدا
ببخشید میخواستم ببینم کسی بلده چطوری عکسهای یا اسپرایتهایی را که در فوتوشاپ درست میکنیم
در کل عکسهای bmp را در نرم افزار moho چگونه استخوان بندی کنیم؟؟؟ کسی میدونه؟؟؟

AriA jOhaRi
26-05-2008, 17:59
سلام...

یه توضیحی درباره ی moho میدی ؟
چیکار می که ؟

^موفق باشی^

smohs
26-05-2008, 18:21
اين طور كه من فهميدم moho نرم افزاري براي ايجاد انيميشن دو بعدي بر پايه وكتور هست
بنابر اين فكر نكنم به فوتوشاپ مربوط باشه (واقعا نمي دونم آخه تا حالا نديدم اين نرم افزارو)
فكر كنم اگه اين تاپيك به بخش ساير مباحث گرافيكي منتقل بشه بهتر باشه

AriA jOhaRi
26-05-2008, 19:00
سلام...

منم حرف smohs رو تایید می کنم

^موفق باشید^

mahsoft
26-05-2008, 19:48
فكر ميكنم چون به انميشن مربوطه بخش تردي مناسب تر باشه

با اجازه دوستان

انتقال به بخش گرافيك 3d

Carl
26-05-2008, 21:14
سلام..

فکر می‌کنم تنها راهش همونتیکه تیکه کردن عکس باشه

یعنی تو فتوشاپ از هر جایی‌ش که می‌خوای تکون بخوره، یه خروجی PNG با بک ترنسپرنت بگیر

بعد که تو موهو آوردی‌ش، هر کدومو Translate کن تا به نتیجه برسی :46:

hadi665
26-05-2008, 21:55
خوب حالا این موهو چی هست نرم افزار سه بعدی سازه؟
با فتوشاپ چه کاری داره !

saber1370
26-05-2008, 22:44
آقا امین بیاد این تاپیکو میبنده هاااااااا
اینجا مثلا سوالات سه بعدی میپرسن!

Carl
26-05-2008, 22:56
خوب حالا این موهو چی هست نرم افزار سه بعدی سازه؟
با فتوشاپ چه کاری داره !
دو بعدی‌سازه!!
ولی خب کاره اصلی‌ش انیمیشنه، یه چیزی تو مایه‌های فلش ولی ساده‌تر

آقا امین بیاد این تاپیکو میبنده هاااااااا
اینجا مثلا سوالات سه بعدی میپرسن!
تاپیک طبق دستور مقامات بالا اومده اینجا؛ پس مشکلی نداره :46:

Max2000
27-05-2008, 10:41
به نام خدا
ای بابا ما دوباره یه تاپیک زدیم انتقال داده شد
آخه من نمیدونم MOHO چه ربطی به گرافیک سه بعدی داره که فرستادن به بخش گرافیک سه بعدی :18::18:
من این تاپیکو در فوتوشاپ زدم برای اینکه دیدم این سئوالو فقط ممکنه بچه های فوتوشاپ یا فلش جواب بدن
خوب در مورد سوالم :46:
MOHO نرم افزار ساخت انمیشین دوبعدی که نام جدیدش Animation studio هست امتیاز این نرم افزار اینه که میتونه عمکسهای دوبعدی را استخوان گذاری کنه و به راحتی بشه با اونها انیمیشن دوبعدی ساخت
اما این استخوانها برای متحرک کردن عکس باید point (نقطه ها) شکل دوبعدی را شناسایی کنن برای همین نمیتونن عکسهای معمولی را استخوان گذاری کننن چون نمیتونن point های یک عکس را شنسایی کنن مگر عکسهایی که توسط خود نرم افزار طراحی شده باشه و مشکل اینجاست که خود نرم افزار از لحاظ طراحی خیلی ضعیفه :41: :41:
من این سئوالو در بخش فوتوشاپ پرسیدم ببینم کسی از فتوشاپ کارها بلده من چوری یک عکس را که در فوتوشاپ طراحی کردم مثلا یک آدم را چطوری به moho بفرستم که moho بتونه piont هاش را بخونه مثلا باید از برنامه خاصی استفاده کنم یا با فرمت خاصی از فتوشاپ خروجی بگیرم
خوب امیدوارم با این توضیحات بهتر فهمیده باشید حالا مقامات مسئوال به من بگین این چه دخلی داشت به گرافیک سه بعدی؟؟؟؟؟؟؟؟:2::2::2:

Carl
27-05-2008, 10:45
به نام خدا
آخه من نمیدونم MOHO چه ربطی به گرافیک سه بعدی داره که فرستادن به بخش گرافیک سه بعدی :18::18:
من این تاپیکو در فوتوشاپ زدم برای اینکه دیدم این سئوالو فقط ممکنه بچه های فوتوشاپ یا فلش جواب بدن
خوب در مورد سوالم :46:
MOHO نرم افزار ساخت انمیشین دوبعدی که نام جدیدش Animation studio هست امتیاز این نرم افزار اینه که میتونه عمکسهای دوبعدی را استخوان گذاری کنه و به راحتی بشه با اونها انیمیشن دوبعدی ساخت
اما این استخوانها برای متحرک کردن عکس باید point (نقطه ها) شکل دوبعدی را شناسایی کنن برای همین نمیتونن عکسهای معمولی را استخوان گذاری کننن چون نمیتونن point های یک عکس را شنسایی کنن مگر عکسهایی که توسط خود نرم افزار طراحی شده باشه و مشکل اینجاست که خود نرم افزار از لحاظ طراحی خیلی ضعیفه :41: :41:
من این سئوالو در بخش فوتوشاپ پرسیدم ببینم کسی از فتوشاپ کارها بلده من چوری یک عکس را که در فوتوشاپ طراحی کردم مثلا یک آدم را چطوری به moho بفرستم که moho بتونه piont هاش را بخونه مثلا باید از برنامه خاصی استفاده کنم یا با فرمت خاصی از فتوشاپ خروجی بگیرم
خوب امیدوارم با این توضیحات بهتر فهمیده باشید حالا مقامات مسئوال به من بگین این چه دخلی داشت به گرافیک سه بعدی؟؟؟؟؟؟؟؟:2::2::2:
الان شما مشکلت چیه؟؟

اینکه چرا تاپیک اینجاست؟؟ یا اینکه چجوری عکسو تو موهو استخون‌بندی کنی؟؟

خب گفتم که راهشو؛ بعید می‌دونم غیر از این راهی باشه، چون به قول خودت "نمیتونه point های یک عکس را شنسایی کنه"

Max2000
27-05-2008, 10:58
به نام خدا

سلام..

یعنی تو فتوشاپ از هر جایی‌ش که می‌خوای تکون بخوره، یه خروجی PNG با بک ترنسپرنت بگیر

بعد که تو موهو آوردی‌ش، هر کدومو Translate کن تا به نتیجه برسی
Carl جان
میشه یکم بیشتر توضیح بدی
ترنسپرنت چیه؟؟

smohs
28-05-2008, 07:22
به نام خدا

Carl جان
میشه یکم بیشتر توضیح بدی
ترنسپرنت چیه؟؟

با اجازه آقا محمود... ببين دوست من منظور جناب كارل اينه كه تصويري كه مي خواي وارد moho كني توي فوتوشاپ مثلا كله شو با ابزار select انتخاب كني، بعد copy كني، حالا File> New يه صفحه جديد باز مي كني، Background رو روي حالت Transparent تنظيم مي كني(در اين حالت بكگراند به صورت شطرنجي نمايش داده ميشه كه در حقيقت بدون بكگرانده) خب حالا Paste رو انجام ميدي تا اون تصوير كله توي پنجره جديد نمايش داده بشه حالا از منوي File> Save as فرمت Png رو انتخاب ميكني و سيو ميكني. بقيه اعضاي بدنش رو هم به همين ترتيب جدا مي كني و جدا جدا وارد moho مي كني و اونوقت كارهايي رو كه مي خواي روش انجام ميدي. اميدوارم منظورم رو گرفته باشي.

Carl
28-05-2008, 07:50
با اجازه آقا محمود... ببين دوست من منظور جناب كارل اينه كه تصويري كه مي خواي وارد moho كني توي فوتوشاپ مثلا كله شو با ابزار select انتخاب كني، بعد copy كني، حالا File> New يه صفحه جديد باز مي كني، Background رو روي حالت Transparent تنظيم مي كني(در اين حالت بكگراند به صورت شطرنجي نمايش داده ميشه كه در حقيقت بدون بكگرانده) خب حالا Paste رو انجام ميدي تا اون تصوير كله توي پنجره جديد نمايش داده بشه حالا از منوي File> Save as فرمت Png رو انتخاب ميكني و سيو ميكني. بقيه اعضاي بدنش رو هم به همين ترتيب جدا مي كني و جدا جدا وارد moho مي كني و اونوقت كارهايي رو كه مي خواي روش انجام ميدي. اميدوارم منظورم رو گرفته باشي.
تأیید می‌شه!!

مشکل دیگه‌ای امیدوارم پیش نیاد

Max2000
28-05-2008, 08:17
به نام خدا

ممنون smohs من حرفه ای نیستم اما دیگه تا این حد هم عقب افتاده نیستم که یه همچین کاری را بلد نباشم اما خوب اسمش را نمیدونستم به هرحال ممنون
این کارها را هم قبلا کردم پس زمینه را حذف کردم و شکلی را که میخواستم با فرمتهای png و حتی gif هم ذخیره کردم با فرمت gif ذخیره کردم تا پس زمینه که حذف شده باقی بمونه اما دو تا مشکل من سرجاش موند و فرقی نکرد بازهم نمیتونم عکس را که وارد میشه را ویرایش کنم مثلا یک تکه اش را ببرم یا پاک کنم یا رنگ کنم و مشکل دوم هم اینه که هرعکسی را که وارد میکنم که پس زمینه اش حذف شده در همه حالتها به رنگ سفید باقی میمونه
اگر میشه این دوتا سئوال را هم جواب بدید

MRHArtsClube
28-05-2008, 08:57
سلام
ببخشیدا من از اینا سر در نمیارم :31:ولی من با Anime Studio کار کردم هم طراحیش قویه و هم انیمیشنش البته زیاد کار نکردم گفتم معرفی کنم شاید از Animation Studio بهتر باشه :46:

smohs
30-05-2008, 13:00
به نام خدا

ممنون smohs من حرفه ای نیستم اما دیگه تا این حد هم عقب افتاده نیستم که یه همچین کاری را بلد نباشم اما خوب اسمش را نمیدونستم به هرحال ممنون
این کارها را هم قبلا کردم پس زمینه را حذف کردم و شکلی را که میخواستم با فرمتهای png و حتی gif هم ذخیره کردم با فرمت gif ذخیره کردم تا پس زمینه که حذف شده باقی بمونه اما دو تا مشکل من سرجاش موند و فرقی نکرد بازهم نمیتونم عکس را که وارد میشه را ویرایش کنم مثلا یک تکه اش را ببرم یا پاک کنم یا رنگ کنم و مشکل دوم هم اینه که هرعکسی را که وارد میکنم که پس زمینه اش حذف شده در همه حالتها به رنگ سفید باقی میمونه
اگر میشه این دوتا سئوال را هم جواب بدید
راستش من اين نرم افزارو ندارم و با توجه به حجمش امكان دانلودش هم برام مقدور نيست واسه همين فقط ميتونم بهتون پيشنهاد كنم اگه با انگليسي آشنايي دارين يه سري به فروم همين نرم افزار بزنين شايد مشكلتون حل بشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام
ببخشیدا من از اینا سر در نمیارم :31:ولی من با Anime Studio کار کردم هم طراحیش قویه و هم انیمیشنش البته زیاد کار نکردم گفتم معرفی کنم شاید از Animation Studio بهتر باشه :46:
فكر كنم منظور ايشون هم همين Anime Studio بوده
اگه شما آشنايي دارين ببينيد مي تونين به دوستمون كمك كنين؟

fery_p30
17-11-2008, 19:19
سلام..

بعد که تو موهو آوردی‌ش، هر کدومو Translate کن تا به نتیجه برسی :46:

دوستمون جواب کاملی داد
توضیحات تکمیلی : ذخیره فایل به پسوند PNG به شما کمک میکنه که کادر کلی عکس شامل قشمتهایی بشه که تصویر وجود داره نه پس زمینه .....
از قسمت new layer از پنل layers می تونین لایه ی images رو انتخاب کن و به صورت مجزا در لایه های مختلف داخل برنامه کنید توجه داشته باش دوسته من که به مرور زمان و تجربه متوجه میشید که چه قسمتهایی رو جدا کنید مثلا بنا به انیمیشن دست انسان یه 4 قسمت انگشت - از انگشت تا مچ - مچ تا آرنج و- آرنج تا کتف تقسیم میشه ..... برای دیدن آناتومی بدن و مفصل بندی انسان و حیوان
به اینجا ارجع بشید و سوال کنید

آموزش انیم استادیو anime studio -----> Moho :40:

Dark Kingdom
17-11-2008, 19:39
دوست عزیز این تاپیک ماله حداقل 6 ماهه پیشه

fery_p30
12-02-2009, 13:29
دوست عزیز این تاپیک ماله حداقل 6 ماهه پیشه

چون واسه 6 ماه پیشه نباید جواب بدیم !@!؟

SSS_HHH_OOO
12-02-2009, 19:28
بالا آوردن تاپیک های قدیمی که کارشون تموم شده خلاف قوانینه....چون ایشون یا جوابش رو گرفته یا تا الان یه کار دیگه کرده....بعد شیش ماه دیگه نمیاد به این تاپیک سر بزنه...

Borhan72
13-02-2009, 13:03
دوست عزيز من نميدونم Moho چيه...
ولی من خودم انيميشن های دوبعدی ميسازم...
اسم اين نرم افزار هم Anim Studio هست كه من با ورژن 5 اون كار ميكنم...
اين برنامه ميتونه عكسهای شما رو هم استخوان بندی كنه (Bip)

Aminzikzak
14-02-2009, 01:03
به نام خدا
خوب امیدوارم با این توضیحات بهتر فهمیده باشید حالا مقامات مسئوال به من بگین این چه دخلی داشت به گرافیک سه بعدی؟؟؟؟؟؟؟؟

به خاطر انیمیشن بوده که اومده اینجا ... (گرافیک سه بعدی و انیمیشن )
البته اینجا بیشتر انیمیشن سه بعدی مد نظر هستش ...

البته شک دارم اینجا افراد زیادی باشن که با moho کار کرده باشه ...
گشتم چیز خاصی نیافتم ولی اینجا یه سر بزن این در مورد bone در این نرم افزار هستش ...

fery_p30
29-09-2009, 17:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:10: برنامه موهو MOHO همون anime studio است بعد از اینکه شرکت lost marble اون رو خریداری کرد به این نام معروف شد .... آخرین ورژن جاری در بازار ورژن (pro 6 ) هست که حدودا 2 ماه از ورودش می گذره -- این برنامه یک شاهکار برای ساخت مانگا و انیمه های حرفهای است .

شاید جالب باشه بدونید کارتونهایی مثله چوبین و دیجیمون هم با این نرم افزار کار شده
از قابلیت های این نرم افزار که خودم خیلی دوستش دارم :

1- تکان دادن لب و دهان دهان کاراکتر با توجه به صدای پخش شده :40:
2- استخوان بندی کامل آناتومی بدن انسان و حیوان و حتی دایناسورها :40:
3- امکان ورود هر فیلم ویدئویی وتبدیل به کارتون :40:
----------------------------------------------------------------------------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این نرم افزار تا 5 سال پیش در تمام استدیو های پویا نمایی به صورت مخی (secret) به کار می رفت .
حتی شرکت های بزرگ ایرانی از جمله سیما فیلم و صبا هم از این نرم افزار فوق العاده استفاده می کنند .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

:40:+قابلیت فوق قهرمان ورژن این نرم افزار +:40:

استفاده از پرده ی سبز با استفاده از این نرم افزار -- فقط کافیه روی این پرده فیلم بگیرید و بعد کاراکتر انیمیشن ما همون کار هارو تکرار میکنه !!! جالبه نه !!!

استدیوی طراحی شده در ایران
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3Dmajid
29-09-2009, 18:08
پس کارتون هارو با این میسازن ؟
از ToonBoon Studio امکاناتش قدرتمند تره ؟

fery_p30
29-09-2009, 19:04
پس کارتون هارو با این میسازن ؟
از ToonBoon Studio امکاناتش قدرتمند تره ؟

بله کارتون هایی که عرض کردم رو با این برنامه می سازند .....

تون بوم هم برنامه ی قوی محسوب میشه ولی من ورژن 6 انیم رو بیشتر دوست دارم --- :10:

اگه سوال داشتید به اینجا مراجعه کنید

hrgh2
29-09-2009, 20:15
من یه مدت با anim studio کار کردم خیلی جالب و ساده هست و قدرتمند هم 3d هست هم 2d ...

samadsam
30-09-2009, 17:34
ببخشید قادر به طراحی و مدل سازی هست با اینکه فقط مختص متحرک کردن .
اگه قادر به مدل سازی هست چجوره یعنی اگه بخوایم یه شی رو مدل کنیم باید 4 فریم رو داشته باشیم مثل مدلینگ در مکس که نیاز به 4 تصویر از شی می خواد. (Front -back-Left-Booton)
یه سوال دیگه دو بعدی اسونتره یا اینکه سه بعدی
راستی کسی لینک دانلود برنامه رو نداره قبلا داشتمش ولی حجمش حدود 16 مگا بایت بود

MB3d
30-09-2009, 18:18
البت فقط انيمه هاي كشكي و آبكي و كيلويي رو با اين جور برنامه ها مي سازند
انيمه هاي كار درست همش طراحي با دسته

fery_p30
03-10-2009, 09:25
ببخشید قادر به طراحی و مدل سازی هست با اینکه فقط مختص متحرک کردن .
اگه قادر به مدل سازی هست چجوره یعنی اگه بخوایم یه شی رو مدل کنیم باید 4 فریم رو داشته باشیم مثل مدلینگ در مکس که نیاز به 4 تصویر از شی می خواد. (Front -back-Left-Booton)
یه سوال دیگه دو بعدی اسونتره یا اینکه سه بعدی
راستی کسی لینک دانلود برنامه رو نداره قبلا داشتمش ولی حجمش حدود 16 مگا بایت بود

شما می تونید اشکال 3 بعدی با پسوند OBJ.* رو داخل برنامه import کنی یعنی مثلا با نرم افزار 3d max خروجی بگیری و تو انیمه باز کنی - واسه این کار یک ابزار خیلی عالی دداره داره که میتئنید از همه طرف شکلتون رو ببینید .
میتونید اشکال سه بعدی بکشید مثلا یه مکعب -- یا مخروط (اگه منظورتون همینه !!) -- بله با 6 فریم هم این امکان وجود داره (( 3 بعدی شامل 6 وجه در این برنامه نه 4 وجه )) ---

این برنامه صرفا برای انیمیشن دو بعدی ساخته شده ولی برای کارهای ساده ی 3 بعدی هم کارایی داره

fery_p30
03-10-2009, 09:42
البت فقط انيمه هاي كشكي و آبكي و كيلويي رو با اين جور برنامه ها مي سازند
انيمه هاي كار درست همش طراحي با دسته

در جواب دوست خوبم باید عرض کنم که شما کاملا درست میگید و کاربرد اصلی این برنامه هم :

1 - ایده پویا نمایی
2 - پویانگاری به وسیله قلم نوری
3 - کامل کردن طرح و رنگ آمیزی

این برنامه دقیقا کمکی و دستیار یک پویانمای حرفه ای و البته سنتی (دستی) است . همه ی ما ارزش انیماتور دستی رو می دونیم و base کار همیشه برای یک کار قشنگ و حرفه ای باید به کمک دست انجام شود .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای کمک بیشترر یک مقدار توضیح در مورد قلم نوری مورد استفاده خودم :

قلم نوری جنیوس (Genius) مدل : G-PEN 450

مشخصات

رزولوشن 2000LPI
ابعاد صفحه 4×5.5 اینچ
قلم نوری با 1024 سطح حساسیت برای کنترل اشکال و ضخامت، همراه با پورت USB2.0،با ضمانتنامه متم اف/شاب
حمایت از عملکرد messenger و بی نظیر کردن محاوره در اینترنت

قيمت: 450,000 ريال
ارادو :طراحی فشرده و منحصر به فرد که بسیار آسان قابل حمل و مناسب برای هر گونه لپ تاپ است، در محیط های اداری فوق العاده عمل می کند و ارائه توضیحات را به همراه power point آسان تر می کند.طراحی زیبا با رنگ آمیزی جذاب،بهترین وسیله برای بازاریابی، تجزیه و تحلیل اسناد با استفاده از جمع بندی نرم افزارها

مشخصات مارک Genius مدل G-Pen 450 نوع کاربرد برنامه گرافیکی و اداری مقدار حساسیت به فشار 1024 وضوح 2000LPI ابعاد صفحه 10.24x14.08 سانتی متر مشخصات قلم اندازه نوک قلم 6 میلیمتر زاویه قلم هنگام نوشتن 60 -/+ درجه حداکثر سرعت هنگام نوشتن 200 نقطه در ثانیه ابعاد و اتصالات ابعاد دستگاه --------- وزن دستگاه --------- نوع پورت USB سایر ویژگیها سازگار با Windows Vista/XP/2000 نوع قلم بی سیم ضمانتنامه با ضمانتنامه شاب/متم اف جزئیات شاب یک ساله/متم دو ساله قيمت: 450,000 ريال

ehsanhaji2
30-06-2012, 13:57
سلام دوستان . من با نرم افزار moho آشنایی کامل دارم . چند تا انیمیشن هم باهاش ساختم . دارم آموزش این نرم افزار را هم تهیه می کنم اگر سوالی درباره این نرم افزار داشتید میتونید به ایمیل بنده ارسال کنید .

ehsanhaji2006@gmail.com
در ضمن کار کردن با این نرم افزار خیلی ساده تر از نرم افزارهای دیگه در زمینه ساخت انیمیشن می باشد .