ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین روش برای محافظت از فیلم های حانوادگی

ila
26-05-2008, 09:50
با سلام..من دنبال راهی فوق العاده مطمئن هستم برای اینکه تعدادی فیلم حانوادگی دارم که میخوام اونها رو روی سی دی رایت کنم......به همین خاطر نمیدوم تو این انجمن کدوم قسمت مکربوط به بحث در این مورده...فقط دنبال راهی میگردم که به هیچ وجه از روی سی دی ک÷ی داخل هارد...و یا رایت از روی نشه کرد.....
اگه انجمن خاصی هست لینکشو بهم بدید تا برم مطالعه کنم...در غیر این صورت همین جا توضیج بدید ممنون و متشکر

mahramasrar2
27-05-2008, 17:53
آخه عزيز من كي روي سي دي هاي خانوادگي قفل ميزاره تا رايت نشه !!!
مثل اينكه كسي فيلم شب عروسيش رو قفل بزاره اون هم براي اينكه نشه رايتش كرد !!!
مثل اينكه قراره اين فيلم تكثير عمومي بشه !

شما سئوالت در طرح غلطه
ولي در هر حال بايد بدوني اينگونه فيلم ها رو قفل ميگذارند فقط به اين دليل كه اگه دست كسي افتاد يا رايت شد بي فايده باشه وپخش نشه
براي اينكار شما بايد با cdcrypt ‌فيلم خودتون رو قفل وپسورد گذاري كنيد در اين صورت ودر صورت گم شدن سي دي يا افتادن در دست افراد فرصت طلب موقع پخش از طرف پسورد يا اسم رمز خواهد خواست وپخش نخواهد شد
اگر هم مي خواهيد از روي هارد هم رايت نشه با folderlock قفل گذاشته حالش رو ببريد
به همين سادگي به همين خوشمزگي

negahefarda
27-05-2008, 18:56
شما نیازی به این کارا نداری!

فقط فیلمت رو جای امنی بذار تا کسی رو متهم نکنی!
با با شما دگه کی هستید :::
بنده خدا حتما ً به این فکر ها قبلا ٌ افتاده ::(( و شاید از دست فک و فامیل ها یا در کل افراد فوضول در امان نباشه ) !!!!!!!!! .
را ها زیاده : و لی هیچ اعتبار 100 در 100 وجود نداره .
دوست عزیزی گفته : با سی کیریپتور یا فولدر لاک : همه اینا خوب و لی فقط فیلم به صورت دیتا روی کامی قابل استفاده است و وی سی دی ÷لیر ها در خوندنشون ناکام می مونند .
راهای دیگه برنامه ای که برا فروش گذاشتن هم می تونه کمکی کنه ( البته اگه دوست داشتی و نیازش داری و می خوای و گر نه خوب ولششش ) .
قفل وی سی دی و آدیو یک مبحث سخت در قفل و امنیت محسوب میشه . هنوز که هنوزه من قفل وی سیدی و... به صورت حرفه ای ندید م .
اگه اطلا عات دیگه ای می خوای پیغام خصوصی بده چون فقط به دوستام که کار دارن سر میزنم وزیاد توی خود فروم نمیام .... منو ببخشید .

یا علی .

ila
28-05-2008, 11:03
منظور من اینکه که از چه نرم افزاری میشه استفاده کرد که موقع رایت طوری قفل کنه که حداقل جلوی رایت و کپی داخل هارد رو بگیره..ممنون

hakhamanesh
28-05-2008, 13:25
جناب doctorehsan لطفا فقط درصورتي كه ميتونيد به ديگران كمك كنيد پست بديد و در صورت عدم دانستن جواب از پست بيهوده خودداري كنيد.
جناب ila شما هم لطفا از توهين به ديگران خودداري كنيد.
تاپيك پاكسازي و موارد نامربوط حذف شد

ila
31-05-2008, 11:03
من یه نرم افزار خواستم فقط تورو خدا بینید چه جواب های بیربطی میدن....کسی نیست رسیدگی کنه؟

BLACK-BLACK
31-05-2008, 11:24
قفل نرم افزاری کولاک قیمتش دوازده سیزده تومنه .
+++
والا من نفهمیدم هدف شما چیه؟
میخای که مثلا اگه فیلم رو به کسی میدی نتونه از روش رایت کنه؟
ادغام شد (هخامنش)

hakhamanesh
31-05-2008, 13:25
من یه نرم افزار خواستم فقط تورو خدا بینید چه جواب های بیربطی میدن....کسی نیست رسیدگی کنه؟
جواب هاي نامربوط حذف شد...
دوستان لطف كنن فقط به حل مشكل اين دوستمون بپردازند.

ila
04-06-2008, 10:09
آقای مدیر میشه خودتون کمک کنید و یک جواب خوب بهم بدید

armintirand
14-09-2008, 02:42
من خودم قبلاً یک سی دی از یه کلوپ خریدم که VCD بود وقتی میذاشتی تو کامپیوتر یه اونوران میومد بالا ویه پلیر بود که فقط با اون میتونستی فیلمو نگاه کنی وهمینجوری نه میشد فیلمو روی هارد کپی کرد نه میشد ایمیج گرفت نه میشد فرمت فایلها رو عوض کرد(convert) اما تو دستگاه VCD قابل پخش بود
اینو گفتم به این خاطر که فکر نکنین این جور چیزی امکان نداره

Roodbaraki
14-09-2008, 03:30
با سلام..من دنبال راهی فوق العاده مطمئن هستم برای اینکه تعدادی فیلم حانوادگی دارم که میخوام اونها رو روی سی دی رایت کنم......به همین خاطر نمیدوم تو این انجمن کدوم قسمت مکربوط به بحث در این مورده...فقط دنبال راهی میگردم که به هیچ وجه از روی سی دی ک÷ی داخل هارد...و یا رایت از روی نشه کرد.....
اگه انجمن خاصی هست لینکشو بهم بدید تا برم مطالعه کنم...در غیر این صورت همین جا توضیج بدید ممنون و متشکر
هدف شما از این کار چیه اصلا؟
ببین هیچ کاری نمیشه با فیلم انجام داد چون اگر طرف بلد باشه هر قفلی رو میشه شکست، حالا سخت یا سخت تر ولی غیر ممکن نیست :41:
تازه اگر قفل رو نشه شکست میشه از صفحه تلویزیون فیلم گرفت! :18:

در عوض قفل گذاشتن روی CD شما 2 کار میتونی انجام بدی:
1- از CD مراقبت کنی و دست هیچ کس ندی
2- اگر میخواهی جابجا کنی اول فیلمت رو به فرمت های DivX یا Xvid تبدیل کن، بعد با WinRAR فشرده کنی ( حالت store چون فشرده تر که نمیشه و هدف از این کار چیزی دیگری است) و هنگام فشرده سازی یک پسورد طولانی انتخاب کن
حالا این سی دی اگر دست کسی هم بیفته کاری نمیتونه بکنه

برای استفاده دوباره هم به یک PC احتیاج داری تا از حالات فشرده خارج کرده و مشاهده کنی
تازه وقتی از CD روی هارد منتقل میکنی باز هم بعد از حذف معمولی توسط ویندوز امکان بازیابی هست که باید این مورد رو هم فراموش نکنی! :20:

SIR MAMAD
14-09-2008, 08:53
من خودم قبلاً یک سی دی از یه کلوپ خریدم که VCD بود وقتی میذاشتی تو کامپیوتر یه اونوران میومد بالا ویه پلیر بود که فقط با اون میتونستی فیلمو نگاه کنی وهمینجوری نه میشد فیلمو روی هارد کپی کرد نه میشد ایمیج گرفت نه میشد فرمت فایلها رو عوض کرد(convert) اما تو دستگاه VCD قابل پخش بود

ببخشید من کنجکاو شدم گفتم بپرسم از کاربرای فعاله این بخش

این موردی که ایشون بهش اشاره کرد توسطه چه نرم افزاری به این شکل در اومده یا با چه کلکی؟

در این مورد برای این که بخوایم یک کپی از فیلم در هاردمون داشته باشیم

باید چه کرد؟:20:

lvl@ster
14-09-2008, 09:44

آموزش طریقه شکستن قفل ای سی دی ها

روش سریع : 1 _ با کلون سی دی ایمیج ور میداری (تبهر میخواد . البته این ایمیج کار نخواهد کرد )

2 _ ایمیج را با ایزو باستر باز می کنید و روی تراک ها راست کلیک کرده و گزینه

Treat as Video ONLY, Extract but FILTER only M2F2 MPEG video frames (*.mpg)

را انتخاب می کنی .

زمان شکستن قفل 10 دقیقه ( براحتی تو کامپیوتر پخش میشه . براحتی کانورت میشه و براحتی رایت میشه و ....)

روش سخت

از سی دی ایمیج نگیرید و خود سی دی را با ایزو باستر باز کنید و کارهای بالا را انجام دهید

در این روش پدر سی دی رام در میاد . بهتره از ایمیج استخراج کنید

زمان شکستن قفل 30 دقیقه

موفق باشید

mehdi_7070
14-09-2008, 14:03

این موردی که ایشون بهش اشاره کرد توسطه چه نرم افزاری به این شکل در اومده یا با چه کلکی؟

باید چه کرد؟:20:

برای ساختن چنین چیزی، نیاز هست که فایل‌ها Encrypt شوند تا فقط توسط یک فایل مشخص که وظیفه Decrypt را برعهده داره باز بشه. در این صورت سایر Playerها قادر به پخش نیستند. قبلا در این زمینه بحث شده. موضوع بحث هم باز کردن فایل PDF توسط یک برنامه‌ی اختصاصی هست که اون‌ هم همین کار را انجام می‌ده. می‌تونید جستجو کنید:46:

armintirand
04-10-2008, 04:29
برای ساختن چنین چیزی، نیاز هست که فایل‌ها Encrypt شوند تا فقط توسط یک فایل مشخص که وظیفه Decrypt را برعهده داره باز بشه. در این صورت سایر Playerها قادر به پخش نیستند. قبلا در این زمینه بحث شده. موضوع بحث هم باز کردن فایل PDF توسط یک برنامه‌ی اختصاصی هست که اون‌ هم همین کار را انجام می‌ده. می‌تونید جستجو کنید:46:
:18:نه دوست عزیز میگم سی دی به صورتVCD بود وهم اوتوران بود که یک مدیاپلیر مخصوص خودش رو داشت که فقط اون میتونست توی pc فایلهای سی دی رو پخش کنه و تو دستگاه VCD عالی کار میکرد:46:

milad_badboy
04-10-2008, 13:39
آيا به پسورد winrar ميشه اعتماد كرد؟ و آيا اگه يه پسورد قوي انتخاب كنيم با نرم افزار هاي ديگه نميشه شكستش؟

ژولی لسکو
04-10-2008, 13:59
سلام
.بله قابل اعتماد هستن
ترکیبی از اعداد و حروف بزرگ و کوچک و اسپیس و علایم بدون هیچ نظم خاص
و حداقل طول 20 کاراکتر واقعا ضدگلوله هست
هنوز نرم افزاری ندیدم که zip رو بشکنه چه برسه به rar
موفق باشی

ess3nce
14-10-2008, 17:46
سلام
بله همونطور که دوستان گفتن اگه پسورد شما خوب انتخاب بشه ديگه نميشه کاری کرد
فقط يک نکته هست مواظب باش رو کامپيوتری که اونو اکسترکت ميکنی
يا تروجان نباشه keylogger
وگرنه پسورد شما لو ميره و زحمتت به هدر ميره

BLACK-BLACK
15-10-2008, 06:06

باید چه کرد؟

منم یه همچین قیلمی داشتم که خودش برای خودش پلیر داشت اسمشم Roxio VideoCD Player بود ولی همچین چیزی که نشه از روش رایت کرد یا کپی کرد یا اینکه فقط با پلیر خودش پخش شه واقعیت نداره.

Amir312
18-10-2008, 09:51
در سی دی های این شرکت که آقای armintirand گفتند نمیدونم از چه قفلی استفاده شده بود ، ولی میشه به راحتی اون را ساخت ، کافیه به فایل mpg یک چند دقیقه ای اضافه کنید و بعد در نرو اون را overburn کنید ، در این حالت به خاطر خاصیت دستگاههای وی سی دی فیلم در دستگاه پخش میشه و فقط در آخر فیلم دستگاه قفل میکنه که اون هم مشکلی نداره ( چون آخر فیلم بوده ) فیلم حتی به وسیله مدیا پلیر ویندوز قابل اجراست ولی باز هم موقع کپی ساده پیغام invalid MS-Dos میده ، در این روش در واقع شما سی دی را میسوزونید !!