ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسی کار با نرم افزار blinder را بلده ( تو قسمت رنگ کردن یک ابجکت مشکل دارم)

ehsan_wwe
25-05-2008, 12:44
کسی کار با نرم افزار blinder را بلده ( تو قسمت رنگ کردن یک ابجکت مشکل دارم)من میخواهم یک طرف مکعب آبی و طرف دیگش قرمز باشه کسی میدونه چجوری می شود براش این متریال قرار داد

MRHArtsClube
25-05-2008, 13:52
سلام
من نمیدونم ولی اگه قابلیت انتخاب کردن سطوحتو جدا جدا داری متریال آی دی بده از Multi Sub متریال استفاده کن ( اینا تو مکسه ولی شاید اونجا هم باشه):10:

ehsan_wwe
25-05-2008, 18:04
نبود من تو سایتش که رفتم دیدم همه نمونه ها رنگی هستن اما من نی تونم رنگ بکنم

saber1370
25-05-2008, 22:55
آقا شما تویه یه فاروم قرار نمیگیری؟
اما جوواب سوالت
شما تو 3dmax رنگش کن بعد اکسپورت کن
نمیشه؟

Aminzikzak
26-05-2008, 00:13
دوستان نظریات مهندسی ندین اگه بلندر کار هستین جواب بنده خدا رو بدید اگه نه هم که هیچ ...

راستی یه سوال ... آقا احسان چرا رفتی سراغ بلندر؟ این همه نرم افزار هست ، بلندر برای اون کشوراییه که باید خدا تومن پول جای نرم افزار سه بعدی بدن نه ما که 500 تومن میدیم مکس میخریم ... :دی

b3dnet
26-05-2008, 00:43
دوستان نظریات مهندسی ندین اگه بلندر کار هستین جواب بنده خدا رو بدید اگه نه هم که هیچ ...

راستی یه سوال ... آقا احسان چرا رفتی سراغ بلندر؟ این همه نرم افزار هست ، بلندر برای اون کشوراییه که باید خدا تومن پول جای نرم افزار سه بعدی بدن نه ما که 500 تومن میدیم مکس میخریم ... :دی

اینو باهات هستم.....

خارج کشور: نسخه ی کامل خدا تومن ********** ایران : بدو بیا دمپایی کهنه بیار سی دی maya ببر .....

hadi665
26-05-2008, 08:09

امین این دوستمون گمونم این برنامه رو برای بازی سازی انتخاب کرده
آخه بیشتره فعالیته ایشون تو بازی سازیه
حالا حتما این برنامه یه چیزای برای ساخت بازی با موتور انتخابیش داره دیگه

ehsan_wwe
26-05-2008, 13:34
با 3d max وقتی رنگ کنم تو برنامه سایه سفید باز میشه .بعد تو 3dmax نمیشه استخون هارو روش گذاشت بعد تو بلندر باز کرد
دوستان راست میگن چون با انجینی که برای بازی سازی استفاده می کنم مچ هست

MRHArtsClube
26-05-2008, 14:37
سلام
این سه تا فایله آموزشی بلندر هست که می تونین دانلود کنین 25 صفحه پی دی اف نمیدونم بدرد بخوره یا نه:20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم به کار بیاد