مشاهده نسخه کامل
: یک مشکل کوچیک برای save کردن صفحات ...
سلام دوستان
یک مساله ای که من تازه متوجه اون شدم
از اول که من در سایت ثبت نام کردم هیچ کدوم از صفحه ها رو نمیتونستم save کنم و پیغام The page can not be saved میداد . اما امروز که به صورت مهمان وارد شدم و هنوز login نکرده بودم متوجه شدم که صفحات save میشن .
حالا خواستم ببینم فقط یوزر من برای ذخیره صفحه ها مشکل داره یا همه یوزر ها یا بعضی هاشون ؟
اصلا چرا این طوریه ؟
با عرض سلام و ادب
من هم گاهی نمیتونم بعضی صفحات رو ذخیره کنم و یه تاپیک قبلآ در این مورد بود از آخر معلوم نشد علت واقعیش چیه
ولی اینو میدونم که با fire fox این مشکل نیست و سریع هر صفحه ای رو سیو میکنه با این که از پای بندان به IE بودم چند وقته کوچ کردم!
اون تاپیک رو ببینم اگه پیدا کردم میزارم.
در ضمن اگر با فرمت MHT ذخیره کنید اکثر اوقات مشکل بر طرف میشه.
دوست عزيز من هم دقيقا همين مشكل رو دارم وهيچگونه جوابي براي اون پيدا نكردم خدا كنه مدير سايت ايم مطلب رو بخونه
ممنون كه تذكر دادي
Lovelyman
24-05-2008, 20:38
من با اپرا کار میکنم ...:20:
تاحالا که مشکلی نداشتم ...:46:
با Ie تا حالا از پی سی صفحه سیو نکردم نمیدونم!:31:
سلام من هم اين مشكل را داشتم ولي تونستم اونو حل كنم
براي اينكه صفحات save بشند بايد صبر كني تا كلمه ي done پايين status bar ظاهر بشه در غير اينصورت ذخيره نميشه شما اينو امتحان كن ببين درست ميشه.
دوست عزيز من هم دقيقا همين مشكل رو دارم وهيچگونه جوابي براي اون پيدا نكردم خدا كنه مدير سايت ايم مطلب رو بخونه
ممنون كه تذكر دادي
این موضوع اصلآ مربوط به تنظیمات نمیشه که کشتی گیرا! بیان درست کنن
مثل اینکه یه بار یکی تاپیک زده بود که مقدار نمایش بالون ها رو بیشتر کنین!
vahid_vaezinia
25-05-2008, 10:34
ولی من با IE و Fire fox در چند جایه مختلف امتحان کردم با هر دو سیو میشه!!!
سلام
برای ذخیره صفحات فورم باید تاپیکی که میخوای ذخیره کنی باید در بالا اختیارات تاپیک رو انتخاب کنی بعد نمایش نسخه برای چاپ. بعد راحت میتونید صفحات رو ذخیره کنید.
AriA jOhaRi
26-05-2008, 23:29
سلام...
من هنوز هم همین مشکلو دارم
وخواهم داشت..........
نمی دونم چرا؟؟؟؟
^موفق باشید^
MaFia_King
27-05-2008, 20:19
سلام دوستان
یک مساله ای که من تازه متوجه اون شدم
از اول که من در سایت ثبت نام کردم هیچ کدوم از صفحه ها رو نمیتونستم save کنم و پیغام The page can not be saved میداد . اما امروز که به صورت مهمان وارد شدم و هنوز login نکرده بودم متوجه شدم که صفحات save میشن .
حالا خواستم ببینم فقط یوزر من برای ذخیره صفحه ها مشکل داره یا همه یوزر ها یا بعضی هاشون ؟
اصلا چرا این طوریه ؟
سلام....
دوست عزيز همه با اين مشكل مواجه هستند.
ممنون
/*يا حق*/
دوستان ممنون از همه که جواب دادید اما مشکل من save نشدن صفحه ها نیست - مشکل اینه که چرا یوزر من نمیتونه این کار رو بکنه اما وقتی از نام کاربری خارج میشم و به عنوان مهمان وارد سایت میشم هیچ مشکلی وجود نداره
مشکل از IE هم نیست چون با opera هم نمیشه
سلام من هم اين مشكل را داشتم ولي تونستم اونو حل كنم
براي اينكه صفحات save بشند بايد صبر كني تا كلمه ي done پايين status bar ظاهر بشه در غير اينصورت ذخيره نميشه شما اينو امتحان كن ببين درست ميشه.
دیگه نه در این حد ...
نه مشکل از این هم نیست .
این مشکل فقط در مورد p30 وجود داره نه جای دیگه ...
ظاهرا این مشکل همگانیه . از دوستانی که جواب دادن ممنون .
شما موقتا از این روش استفاده کنید.
اگر با opera کار میکنید رو صفحه مورد نظرتون کلیک راست رو بزنید و بعد روی گزینه source کلیک کنید تا source صفحه مورد نظر در یک تب جدید باز بشه و بعد در صفحه source روی اون فلاپی یا همون save کلیک کنید و صفحه مورد نظرتون رو به صورت فایل html ذخیره کنید.
peikesaba
29-05-2008, 22:14
من هم این مشکل را دارم سال قبل حتی به مدیر ارشد هم پیام دادم که مشکل را برطرف کنید ولی هیچ کاری انجام نشد خوبی اینترنت به اینه که بشه مطالب رو سیو کرد وقتی نشه چه فایده داره با این سرعت پایین وصل شی به اینترنت و بعدشم نتونی مطالبی رو که می خوای ذخیره کنی !!!!!!!!!!!
دوستان عزیز و گرامات محترم مند. من قدیما یاذمه سیو می شدن.البته خیلی قدیما. ولی خوب حالا هم عیب نداره نرم افزار های باحالی در این زمینه هست که هم راحت تر و هم به سرعت برق واستون سیو می کنه . من جمله easyWEB save . این قضیه هم مربوط به دزدی مقاله های این سایت میشه که یه سری دزد شبونه مثل نینجون ها میومدن هرچی مطلب بود کپی می کردن میبردن .
پیشنهاد:
1-همونی که گفتم
2-موقع سیو کردن مدیرا یه تکون به تایپیک ها بدن تا چیزی جا نمونه و همش بره تو کامپیوتر کابرا(آخه اون آخراش گیر میکنه نمیدونم به کجا!)
دوستان عزیز و گرامات محترم مند. من قدیما یاذمه سیو می شدن.البته خیلی قدیما. ولی خوب حالا هم عیب نداره نرم افزار های باحالی در این زمینه هست که هم راحت تر و هم به سرعت برق واستون سیو می کنه . من جمله easyWEB save . این قضیه هم مربوط به دزدی مقاله های این سایت میشه که یه سری دزد شبونه مثل نینجون ها میومدن هرچی مطلب بود کپی می کردن میبردن .
پیشنهاد:
1-همونی که گفتم
2-موقع سیو کردن مدیرا یه تکون به تایپیک ها بدن تا چیزی جا نمونه و همش بره تو کامپیوتر کابرا(آخه اون آخراش گیر میکنه نمیدونم به کجا!)
دوست من ممنون که جواب دادی
اما مشکل من سیو کردن صفحات نیست . راه های زیادی برای این کار وجود داره .
اما برای من این دغدغه به وجود اومده که چرا وقتی به صورت مهمان میای میشه اما وقتی با یوزرت وارد میشی نمیشه !!
در لینک های پایینی در مورد این مشکل(!) و علت به وجود آمدن آن توضیح داده شده است.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من ممنون که جواب دادی
اما مشکل من سیو کردن صفحات نیست . راه های زیادی برای این کار وجود داره .
اما برای من این دغدغه به وجود اومده که چرا وقتی به صورت مهمان میای میشه اما وقتی با یوزرت وارد میشی نمیشه !!
اینی که میگی رو امتحان کردم ولی نشد. به این صورت نیست که شما میگی. فقط بعضی صفحات رو میشه ذخیره کرد چون خود مدیرا این امکان رو گذاشتن.
راستی یه راه دیگه هم ذخیره تکی پست هاست. یعنی اول پست رو به صورت تکی در یک پنجره باز می کنیم و بعد به راحتی ذخیره میشن.
r2_irooni
30-05-2008, 15:25
این امکان فکر کنم تو فروم ها هست که بخوان سیو کردن رو disable کنند
ولی واسه من چند وقتی یک بار اتفاق میافته:18:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.