مشاهده نسخه کامل
: كاهش حجم عكساي png ؟
mostafa_2002
24-05-2008, 14:15
سلام من از کاربرهای تازه وارد فوتوشاپ هستم
یه سوالیه که خیلی وقته منو اذیت می کنه اینه که چجوری می تونم حجم عکس های png رو کم کنم ... از قسمت save for web & devices و انتخاب گزینه ی png 24 حجم خیلی کم نمیشه من می خوام یه کاری کنم که حجم عکس خیلی کم بشه در ضمن ابعادش رو هم از این کمتر نمی تونم بکنم dpi هم روی 72 ؟
sooshiyanet
24-05-2008, 14:18
خب شما ابعاد کار رو هم بگو و میزان تفکیک رنگی (( مثلا در 1 سانتیمتر اون عکس چقدر رنگ وجود داره ؟؟ ))
بعد بهتر میشه در موردش صحبت کرد
mostafa_2002
24-05-2008, 14:23
عکس من ابعادش 256*256 و حجمش در حدود 40 کیلوبایته
یه جا شنیده بودم که با کم کردن رنگ ها میشه حجم عکس رو کم کرد میشه در مورد اینم راهنمایی کنید
Saeed kmss-D
24-05-2008, 14:51
سلام مصطفي جان،
عضويتتون و ورود به دنياي بزرگ پي سي ورد رو تبريك ميگم!
یه جا شنیده بودم که با کم کردن رنگ ها میشه حجم عکس رو کم کرد میشه در مورد اینم راهنمایی کنید
شما از همون قسمت save for web & devices گزينه PNG-8 رو انتخاب كن،
حالا پايين رنگ هاي موجود تو كارت رو ميبيني،
در قسمت colors ميتوني تعدا رنگ رو به طور دستي انتخاب كني كه باعث كاهش حجم عكس ميشه!
موفق باشي♥♥♥
sooshiyanet
24-05-2008, 14:57
خب مصطفی جان از این سایز عکس انتظار کمتر از این رو نداشته باش , تا همینجا هم خوبه
بله , هر چی تعداد رنگ کمتر باشه و تفکیک ها غیر دقیق تر باشه , سایز عکس کمتر خواهد بود
mostafa_2002
24-05-2008, 17:38
ببینید من این تصویر رو قبل از کاهش حجم و عد از کاهش حجم همون طور که فرمودید گذاشتم :
ولی نمی خوام همچین اتفاقی واسه عکسم بیوفته ( منظورم سایه اشه ) میشه بگید چجوری سایه اش رو درست کنم ؟
قبل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ببينيد دوست من كاهش حجم اغلب با كاهش كيفيت همراه ميشه و اين طبيعيه
در مورد PNG اين مسأله شديدتره
اما اين تصويري كه شما گذاشتين سايه ش خيلي هم بد نشده (به نسبت موارد مشابه) و شما نبايد انتظار داشته باشين سايه ش خاصيت Transparency خودش رو حفظ كنه
سعي كنيد به همين راضي باشيد با حجم پايين تر، يا كيفيت و حجم بالاتر (PNG همينه ديگه)
sooshiyanet
24-05-2008, 20:14
سلام
ببينيد دوست من كاهش حجم اغلب با كاهش كيفيت همراه ميشه و اين طبيعيه
در مورد PNG اين مسأله شديدتره
اما اين تصويري كه شما گذاشتين سايه ش خيلي هم بد نشده (به نسبت موارد مشابه) و شما نبايد انتظار داشته باشين سايه ش خاصيت Transparency خودش رو حفظ كنه
سعي كنيد به همين راضي باشيد با حجم پايين تر، يا كيفيت و حجم بالاتر (PNG همينه ديگه)
تائید میشه
از خدا هم بخوا مصطفی جون
اینو میشه گفت : عالیه
huti_421
24-05-2008, 20:26
ببین دوست عزیز برای همچین عکس هایی که سایه شون توی عکس همچین تاثیری نداره اشکال نداره اینطوری بشه ولی یه عکس دیگه هست که مثلا مقدار سایه ش و افکت های دیگش زیاده در اون صورته که شما باید کیفیت رو به حجم ترجیح بدید !!!
موفق باشید ...
aram_nfs
25-05-2008, 17:30
سلام دوست عزیز
من تا جایی که دیدم تصویر تو از گستره رنگی کمی استاده کرده بهتره به جای استفاده از فرمت png از فرمت gif استفاده کنی و و تعداد رنگ رو تا جایی که امکان داره کم کنی
این عکس با 32 یا 64 رنگ با کیفیت خوب می تونی بدست بیاریش
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.