ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه جوری میشه روی یک سی دی قفلی گذاشت که هیچ کس نتونه کپیش کنه؟

ramshad
24-05-2008, 07:59
سلام. من می خوام یک سی دی بسازم و بعد از ساختش می خوام روش قفل بگذارم که هیچ کس نتونه از سی دی من کپی کنه. راهی هست؟ یا هر کاری کنم نهایتا میشه از سی دی ایمیج گرفت و رایتش کرد و کپی سی دی رو بدست آورد؟ راهی برای قفل گذاری خفن اگه کسی بلده لطف کنه بنویسه. من بارها شده سی دی هایی دیدم که موقعی که نصب می کنی یک سریال بهت میده که زنگ می زنی شرکت سازنده اش و اون رو میگی و بعد اونا بهت یک سریال میدن که می تونی از سی دی استفاده کنی و نصبش رو کامل کنی. کسی می دونه اینو چه جوری می سازن؟ ممنون.

Jalal
24-05-2008, 15:23
سلام

منتقل شد

موفق باشین

hakhamanesh
24-05-2008, 17:35
در خصوص جلوگيري از كپي سي دي قبلا بحث شده تاپيك هاي بخش قفل هاي سي دي رو مشاهده نماييد.
در خصوص نرم افزارهایی که شناسه منحصر به فردی برای هر رایانه تولید می کنند و نیاز به کد فعال سازی دارند هم در بيشتر اوقات ، بعضي از قطعات سخت افزاري مثل هاردديسك ، سي پي پو ، كارت گرافيك يك سريال منحصر به فرد دارند(مثل اثر انگشت) كه اين سريال توسط نرم افزار قابل دستيابي است كد سيستم در واقع از روي يك قطعه سخت افزاري برداشته ميشود(البته با يك سري تغييرات)
كدي كه از قطعه سخت افزاري برداشته ميشه همراه با سريال نرم افزار در يك فرمول قرار ميگيره و جواب حاصله ميشه كد فعالسازي براي اون سيستم(اين عمليات توسط خود نرم افزار انجام ميشه و شركت توليد كننده هم برنامه توليد كد فعالسازي كه با همون الگوريتم تعريف شده در برنامه كد رو توليد ميكنه در اختيار داره و پس از دريافت كد سيستم از شما و دادن اون به برنامه توليد كدي كه در اختيار داره كد فعالسازي رو به شما ميده)
جهت كسب اطلاعات بيشتر به تاپيك ها مربوطه قبلي مراجعه نماييد
تاپيك قفل شد