مشاهده نسخه کامل
: یه کمک اساسی لطفاً
از آقایون و خانوم های با تجربه که برای من خیلی قابل احترام هستم خواهش می کنم کتاب هایی رو که در زمینه برنامه نویسی Net. یا غیر Net. (که به کلاً ذهن برنامه نویس کمک می کنه) خوندن و فکر می کنن که روشون تأثیر داشته و به درد ما هم می خوره، خواهش می کنم که اونا رو معرفی کنن.
باید خیلی بیشتر مطالعه کنم تا بتونم بحثای بعضیاتون رو دنبال کنم.
anvar.net
22-05-2008, 01:17
Pro .NET 2.0 Windows Forms and Custom Controls in VB 2000 *** Apress
کتابی فوق العاده توپیه!!!
در هر سطحی باشی این کتاب واقعا کمکت می کنه. بهتر از این ندیدم ..............
حجمش حدود 35 مگ
Praise for
Doing Objects in Visual Basic 2005
این یکی هم رو شی گرایی زوم کرده
حجم حدود 5 مگ
Pro ASP.NET 2.0 in VB 2005
این هم واسه ASP.NET عالیه
حجم حدود 22 مگ
یه سرچ بکنی گرفتیشون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Wrox Beginning VB 2005 یا همین کتاب #C .
Ultimator
22-05-2008, 17:00
به این دوتا آدرس یه سر بزن من چندتا کتاب خوب توش گذاشتم میتونی از لیست انتخاب کنی و دانلود مستقیم ..
source-iran.qsh.es
source-iran.qsh.eu
به این دوتا آدرس یه سر بزن من چندتا کتاب خوب توش گذاشتم میتونی از لیست انتخاب کنی و دانلود مستقیم ..
source-iran.qsh.es
source-iran.qsh.eu
نیما جون این کتابا رو که گذاشته بودیو دیدم. :31: الان یادم میاد که فقط aspش می دونستم چیه... اون کتابه که برای +GDI گفتی برام میذاری، اون رو می خوام لطفاً. ببینم این +GDI همونیه که میشه باهاش دکمه با کیفیت خوب و گرافیک بالا ساخت؟ یا اینم دارم بازم کلاً پرت و پلا می گم؟ اگر مثلاً بخوام از اون دکمه ها بسازم باید چه کتابی بخونم؟
شایدم نرم دنبالشا... ولی کلاً می خوام بدونم از چه امکاناتی استفاده می کنن و اونا رو در حد اولیه یاد بگیرم، شاید احتیاج شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.