مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد یکی کردن ip های 2 یا چند کامپیوتر
سلام به تمامی استادان...
می خواستم ببینم میشه ip client چند سیستم رو یکی کرد مثلا با هم بتونند از یه خط اینترنتی استفاده کنند؟
لازم نیست یکی کنی
رو سیستم اول بزن :
192.168.0.1
255.255.255.0
کانکشنت رو Share کن
کابل رو وصل کن به سیستم دوم
میتونی با دوتا از اینترنت استفاده کنی.
نه دوست عزیز سیستم ها کنار هم نیستن هر کدام با تلفن مجزا هر کی تو خونه خودش
نه دوست عزیز سیستم ها کنار هم نیستن هر کدام با تلفن مجزا هر کی تو خونه خودش
دوست عزیز منظورت رو درست بیان کن.
شما در سوال اول گفتی همه از یک خط
حالا میگی هر کدوم با خط مجزا.
دقیقا بفرمایین تا بشه راهنماییتون کرد.
مثلا یه خط اینترنت از یه شرکتی گرفتم ، وقتی من با اون کانکتم دیگه کسی نمیتونه با اون خط بیاد ولی وقتی client ip دستگاه ها رو یکی کنیم می تونن با هم کانکت بشن ، من طریقه یکی کردن اونها رو می خوام
سلام
دوست عزيز
اگر ميخواي دو سيستم را شبكه كني هيچ وقت نميتوني Ip دو سيستم روي يك شبكه را با هم يكي كني چون اين اي پي ها ملاك تشخيص هر سيستم هست . ميتوني دو سيستم را با دو اي پي با هم به صورت كابلي در صورت زياد نبودن مسير شبكه و از اينترنت يكي از اونها هر دو استفاده كنن . شما تا 100 متر كابل كشي مشكلي نداري .
حرفای همه شما دوستان درست ، و لی من اصلا نگفتم شبکه ....
client ip که من می گم تست نیست و یه ip خصوصی که isp به مشترکاش میده واسه وصل شدن به اینترنت که یه server ip و یه client ip هست ، حالا اگر ما client ip رو یکی کنیم 2 یا چند سیستم می تونن با یه خط اینترنت (هر کی تو خونه خودش) وصل بشه ، من شنیدم که میشه این کار رو کرد یه حالت تقلب هست ولی من برای یه کار دیگه می خوام و اینو برای فهموندن گفتم.
حالا اگه کسی بلده لطفا کمک کنه؟..
devil_ff2008
25-05-2008, 18:21
فکر کنم اگه Ip ها یکی باشه و فقط قسمت آخر Ip شما با هم فرق کنه درست بشه
مثلا
سیستم شما : 192.168.0.1
سیستم دوستتون : 192.168.0.2
البته تو شبکه Lan اینطوری هست نمیدونم تو اینترنت هم میشه یا نه
این ip که من می گم نمیشه راحت تغییرش داد و من می خوام طریقه edit کردنش رو بدونم ، شاید با این عکس منظورم رو بفمید کدوم ip رو میگم...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
devil_ff2008
27-05-2008, 12:31
روی کانکشنت کلیک راست کن Propertis رو بزن
بعد به تب networking برو
روی Tcp/Ip کلیک کن
بعد Propertis رو بزن
بعد Use the folowing Ip address رو بزن و اونجا Ip رو وارد کن
متاسفانه دوست عزیز از این راه اگه برم دیگه اینترنت وصل نمیشه و eror ip میده ، فکر کنم این کار به این سادگی ها نیست و یه حالت هک کردن هست خلاصه فعلا بی خیالش بشم بهتره ، از همه شما دوستان هم ممنونم.
شما مگه اینترنت ماه واره ای داشته باشین اون هم با کارت D V B !
بعد مک آدرسهای کارتتون رو یکی کنین!
اون وقت شاید بشه!
مگه می شه تو یک شبکه دو تا ip یکسان داشت (یعنی چی ) قضیه جالب شد اگه می شه توضیح بیشتر ی بدید(dvil_ff2008)
devil_ff2008
05-06-2008, 13:28
مگه می شه تو یک شبکه دو تا ip یکسان داشت (یعنی چی ) قضیه جالب شد اگه می شه توضیح بیشتر ی بدید(dvil_ff2008)
اينم جواب شما :
فکر کنم اگه Ip ها یکی باشه و فقط قسمت آخر Ip شما با هم فرق کنه درست بشه
مثلا
سیستم شما : 192.168.0.1
سیستم دوستتون : 192.168.0.2
البته تو شبکه Lan اینطوری هست نمیدونم تو اینترنت هم میشه یا نه
ممنون ا ز جوابت می دونستم توی lan می شه همچین کاری کرد اما من توی اینترنت رو گفتم
سلام
دوست عزیز از لحاظ تئوری و عملی نمیشه . اگر مشکلت حل شد یا بیخیال شدی که هیچ اگرنه بگو برات به صورت مثالی توضیح بدم که چرا نمیشه
devil_ff2008
06-06-2008, 11:37
ممنون ا ز جوابت می دونستم توی lan می شه همچین کاری کرد اما من توی اینترنت رو گفتم
تو اينترنت اي پي شما دايناميك هست
ولي تو شبكه لن استاتيك
ممنون از جوابت اما منظورم این بود که اگه ip اونطور که در پست قبل گفتید و یا بصورت ابتین ست نگنیم دیگه به چه صورت می خواهید ست کرد درشبکه های لن!!!!!!!!!!!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.