مشاهده نسخه کامل
: كمك در مورد كيبورد
bijan.sh.ka
21-05-2008, 19:00
سلام
من يه مشكل داشتم در مورد كيبورد . كابل كيبورد قبلي من رنگ سيمهاش سفيد - نارنجي- آبي - سبز بود كه سيمش ايراد داشت و اومدم و يه كابل ديگه گرفتم كه رنگ سيمهاش سفيد - نارنجي - مشكي - سبز است حالا كه وصلش كردم كيبرد كار نمي كند آيا امكان داره كه سيمها رو اشتباه وصل كرده باشم يا اينكه ايراد ديگه اي داره لطفا من را راهنمايي كنيم
matin2005ag
23-05-2008, 13:13
به احتمال 99 درصد سیمها اشتباه وصل شده چون همیشه رنگ سیمها با هم دیگه فرق داره بهتر هست از اهم متر استفاده کنی و سیمها را درست وصل کنی
atrin777
24-05-2008, 00:36
حواست به ترتيب سيمها باشه كه ممكنه با اشتباه وصل كردنش كيبورد را بسوزوني
bijan.sh.ka
24-05-2008, 03:21
سلام
مي شه بگي كه چه طوري بايد از اهم متر استفاده كنم وهر سيم بايد چند اهم رو نشون بده و هر پايه اي كه بهش وصل مي شه بايد چند اهم را نشان بده اگه بتوني بهم بگي ممنون مي شم
متشكرم از هردوتاتون
سلام
اهم متر را روي تست ديود يا اتصال كوتاه قرار بده ( احتمالا يك علامت بوق كنارش باشه ) اگر نداشت روي كمترين اهم بذار. حالا با ترتيب يك سر اهم متر را به سر يك سيم بزن و سر ديگه اهم متر را به پين هاي روي كابل كيبرد . ترتيب انها را براي هر سيم ياد داشت كن و همچنين ترتيب قرارگرفتن سيم ها روي برد. بعد از اينكه ترتيب ها را در اوردي ديگه بدون احتياج به رنگ سيم ها ميتوني ارتباط ها را تشخيص بدي . البته اين كار را روي كيبرد مشابه كيبرد خودت بايد انجام بدي يا اگر ميدوني كه هر رنگ سيم روي سيم قبلي كجا ميخورده .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.