مشاهده نسخه کامل
: وقتی تو اینترنتم من از کجا بفهمم که کسی به من زنگ میزنه یا نه ؟
parinaz571
21-05-2008, 13:17
سلام
وقتی تو اینترنتم من از کجا بفهمم که کسی به من زنگ میزنه یا نه ؟
البته نمیخوام ارتباط اینترنتیم قطع بشه فقط می خوام بفههم که چه کسی میزنه؟
ایا ویندوز خودش یک همچین امکاناتی داره؟
یا نرم افزاری وجود داره؟
خیلی ممنون
parinaz571
22-05-2008, 11:57
یعنی هیچ کس در این مورد چیزی نمیدونه؟:41:
huti_421
22-05-2008, 12:25
خیر اگه خط تلفن شما ویژه هست تنها راه اینه که با یه ترفندی که مطمئنا مستحضر هستید کانکشن دیسکانکت میشه و به تماس پاسخ میدید در غیر این صورت راهی وجود نداره ...
parinaz571
22-05-2008, 13:08
خیر اگه خط تلفن شما ویژه هست تنها راه اینه که با یه ترفندی که مطمئنا مستحضر هستید کانکشن دیسکانکت میشه و به تماس پاسخ میدید در غیر این صورت راهی وجود نداره ...
میشه راهش رو بگید؟
نمیدونم
huti_421
22-05-2008, 17:15
تو کنترل پنل وارد قسمت Phone & Modem برو و وارد بخش Modems بشو !!!
تو لیست مودم ها روی مودم خودت کلیک کن و Properties رو بزن و بعد از تو قسمت Advanced تو قسمت Cimmands Extra Initialization تایپ کن : PCW=1+ بعد ok کن ...
حالا هر وقت به اینترنت کانکت بشی و تلفن خونه زنگ بخوره اتصال قطع میشه و می تونی به تلفن جواب بدی ...
لازم به ذکره این کار احتیاج به خط ویژه خونگی داره ( پشت خطی خودمون ) ...
parinaz571
23-05-2008, 16:50
تو کنترل پنل وارد قسمت Phone & Modem برو و وارد بخش Modems بشو !!!
تو لیست مودم ها روی مودم خودت کلیک کن و Properties رو بزن و بعد از تو قسمت Advanced تو قسمت Cimmands Extra Initialization تایپ کن : PCW=1+ بعد ok کن ...
حالا هر وقت به اینترنت کانکت بشی و تلفن خونه زنگ بخوره اتصال قطع میشه و می تونی به تلفن جواب بدی ...
لازم به ذکره این کار احتیاج به خط ویژه خونگی داره ( پشت خطی خودمون ) ...
خیلی ممنون:20:
Sec Expert
25-05-2008, 02:27
چطور راهی وجود نداره؟!پریناز جان من چند وقت پیشا چند نرم افزار می شناختم که اینکار رو می کردن اما یک شرط داشت اون این که:
مدمه شما باید از call waiting پشتیبانی کنه
در این صورت به صورت های متنوع و خیلی زیبا (حتی بدونه قطعی اینترنت) شما رو مطلع می کنند مثلا" صوتی یا با اسکرین های زیبا
متاسفانه اسم برنامه ها رو خاطرم نیست چون مدته زیادی که دوره برنامه مرنامه نیستم اما اگه یادم اومد حتمآ بهتون می گم
parinaz571
25-05-2008, 10:42
چطور راهی وجود نداره؟!پریناز جان من چند وقت پیشا چند نرم افزار می شناختم که اینکار رو می کردن اما یک شرط داشت اون این که:
مدمه شما باید از call waiting پشتیبانی کنه
در این صورت به صورت های متنوع و خیلی زیبا (حتی بدونه قطعی اینترنت) شما رو مطلع می کنند مثلا" صوتی یا با اسکرین های زیبا
متاسفانه اسم برنامه ها رو خاطرم نیست چون مدته زیادی که دوره برنامه مرنامه نیستم اما اگه یادم اومد حتمآ بهتون می گم
اگه ممکنه یادتون امد به من هم بگید؟
راستی از کجا بفهمم مودمم این قابلیت رو پشتیبانی میکنه یا نه؟
Sec Expert
25-05-2008, 22:49
اگه ممکنه یادتون امد به من هم بگید؟
راستی از کجا بفهمم مودمم این قابلیت رو پشتیبانی میکنه یا نه؟
به گمونم برنامه ی phone tray این کارو می کنه
ebru_gundes_206
25-05-2008, 23:44
سلام
وقتی تو اینترنتم من از کجا بفهمم که کسی به من زنگ میزنه یا نه ؟
البته نمیخوام ارتباط اینترنتیم قطع بشه فقط می خوام بفههم که چه کسی میزنه؟
ایا ویندوز خودش یک همچین امکاناتی داره؟
یا نرم افزاری وجود داره؟
خیلی ممنون
برنامه که خیلی زیاده Phone Tray or Phone ID Caller
ولی برای استفاده از این برنامه ها به مودمی که V92 رو ساپورت کنه نیاز داری و باید سرویس پشت خطی رو از مخابرات فعال کرده باشی
Sec Expert
27-05-2008, 11:17
برنامه که خیلی زیاده Phone Tray or Phone ID Caller
ولی برای استفاده از این برنامه ها به مودمی که V92 رو ساپورت کنه نیاز داری و باید سرویس پشت خطی رو از مخابرات فعال کرده باشی
شما دستوری که باهاش می شد فهمید که مدم از call waiting پشتیبانی می کنه یا نه رو بلدید من خاطرم نیست؟ولی یادمه یکی از دستورهای at بود که می شد تویه هایپر ترمینال اجراش کرد لطفا" اگه چیزی بلدید بگید؟:8::10:
A.V HACKER
27-06-2008, 11:47
تو برنامه هاي سايت هم چندتا برنامه هست اونا هم يه نگاه بكنيد خوبه
darvish1900
27-06-2008, 12:29
تو رو خدا این زیر خاکی هار با نیارید دوست عزیز.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.