مشاهده نسخه کامل
: سی دی Cd
MRHArtsClube
21-05-2008, 13:14
سلام دوستان. من چند وقتیه تو کف ساختن یه سی دی موندم و فقط یه جا اونم نمیدونم کجا دیدم توی وی ری ساخته! یادم نمیاد چی سرچ کرده بودم الآنم که هرچی سی دی سرچ می کنم مینویسه:
سی دی آموزش با کیفیت بالا - سی دی های من خش دارند عباس جان بعدا ... - یه سی دی شکسته هم پیدا نمیشه ما ... -و از این جور چیزا. من منظورم اون سطح هفت رنگ سی دی هست. اگه کسی می دونه بگه ممنون میشم.
(قبلنا با Gradient Ramp ساخته بودم ولی این یکی واقعا شکست نور بود نه الکی :31:)
SSS_HHH_OOO
21-05-2008, 13:43
مشکل عجیبیه....
همون Gradiant هم فکر کنم خوب باشه...
حالا میرم امتحان کنم ببینم چی میشه....
MRHArtsClube
21-05-2008, 14:02
با تشکر از نظرت می خواستم ببینم توی متریال و تکسچر اون آموزش ساخت ته قابلمه رو دیدی؟! این سی دی هم یه چیز اونجوری میشه. امیدوارم ببینی و برام پیدا کنی ممنون.:11:
پیداش کردم گفتم دیگه نظر زیادی ننویسم همینو ویرایش کنم. اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی نمیتونم دانلود کنم چون با اینکه عضو شدم میگه عضو نیستی!! حالا دارم یه مجموعه ی Free رو از رپید شیر دانلود می کنم اگه توش بود میام لینکشو میذارم اگه نبود یکی که عضوه اینو برا من دانلود کنه لینک غیر رپید شیرشو بذاره من دانلود کنم ممنون (رو که نیست سنگ پای قزوینه) اینم لینک این ماده روی سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SSS_HHH_OOO
21-05-2008, 14:24
نه اون آموزش رو ندیدم. من یه کاری کردم ولی نتونستم کاری کنم که نور دور سی دی بچرخه.
ببین به دردت میخوره؟؟؟
حجمش 90 kb هست
MRHArtsClube
21-05-2008, 14:33
دستت درد نکنه می دونی من چند وقته دارم دنبال آموزش این می گردم؟ از وقتی این تاپیکو زدم و شما توش نظر دادی دو سوت پیدا شد اصلن پا قدمت خوبه! کارتم عجیبه! نمیدونم چطوری ساختیش اگه میشه یه توضیحی بده.
اینم اونی که من می خواستم برای اونایی که ممکنه بخوان:
--------------------------------------------------------[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگه اون بالایی رو کسی داشت حتما بذاره ممنون.
بازم بایت متریال سی دی ممنون
کاراتم خوبن
MRHArtsClube
21-05-2008, 16:25
با سلام و عرض قابل نداشت باید خدمتتون بگم که من اصلاً شوکه شدم دیدم خیلی سریع آموزش پیدا شد. خلاصه اگه کسی آموزش خواست از دوست عزیز Sss_hhh_ooo:40: خواهش می کنم یه نظر بده تا مشکلش حل بشه.
ممنون :11: در کل آقا هادی ما که هنوز پروفشنال نشدیم که ازمون تعریف کنین ما تازه داریم خودمونی میشیم یعنی هنوز داره تا یه چیزی بشه:31:
MRHArtsClube
25-05-2008, 07:40
اینم لینک سی دی :31::
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.