مشاهده نسخه کامل
: برای طراحی و برنامه نویسی سایت از کجاش شروع میکنید؟
wild_honey
21-05-2008, 08:55
سلام
من یه مدت هستش که شروع کردم به برنامه نویسی و ...
تا حالا بصورت نا منظم و غیر حرفه ای برنامه هامو نوشتم
حالا میخوام بدونم که معمولا با تجربه ترا وقتی میخوان برنامه رو شروع کنن و نیازاش رو هم میدونن از کجا شروع میکنن ؟
مثلا اول بانکش رو طراحی میکنن ؟ یا اول فرم هاشو طراحی میکنن !
یا با نرم افزار های خاصی مثل visio و اینا باید شروع کرد؟
میدونم که اگه نظم خاصی رو دنبال کنیم خیلی سریع تر برنامه کارش تموم میشه
خلاصه سبک شما چیه
مرسی
نوشتن کنترل پروژه این مزیت رو داره که به آدم قدرت پیش بینی میده که فلان موقع کجایی و چقدر جلوتر یا عقب تر از چیزی هستی که باید باشی.
یا بررسی نوع کار نوع بانک اطلاعاتی و زبان برنامه نویسی مناسب رو انتخاب کن.
اگر برنامه بانک اطلاعاتی داره که خودت باید طراحی کنی و به بانک های دیگه هم وصل نیست باید اونو با توجه به مسایل مربوطه مقدم به بقیه طراحی کنی.
کد نویسی Guiحالا میتونی شروع کنی.اول یه قسمت از کار که حاضر شد اتصال به بانک رو چک کن.(از بعد زیر ساخت های مثلا شبکه ای که قرار کار در نهایت اونجا انجام شه)
برای طراحی پایگاه داده باید با مفاهیم اولیه اینکار مثل نرمال سازی یا رابطه ها یا اشتراک ها و... دیگه اشنا باشی اگه مفاهیم رو بدونی میتونی طراحی رو انجام بدی تو پروژه های گنده تر باید روال های و حتی کلاس ها رو هم از پیش طراحی کنی (مهندسی نرم افزار 1-2 ). برای شروع پروژه هم بدون شک اول باید دیتا بیس رو پیاده سازی کنی بعدم معمولا کلاس های اصلی رو میسازن و کد های ADO.net رو میزنن بعدش میرن سراغ صفحات و Code Behind ها . البته وقتی ینفر باشی ولی اگر کار تیمی باشه خوب این کارها میتونه موازی هم انجام بشه و اونجا دیگه مسائلی مثل مدیریت پروژه و تقسیم Task ها و... اهمیت پیدا میکنه .
برای شروعم به شما توصیه میشه یه پروژه کامل یه وب سایت رو نه سایت گنده فقط کامل باشه رو تنهایی پیاده سازی کنی خیلی راه میفتی .
wild_honey
21-05-2008, 13:29
از راهنماییتون ممنونم
استفاده کردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.