ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه نویسی در مطلب

masoudtr
20-05-2008, 22:31
دوستان میخوام در این تاپیک برنامه نویسی در مطلب را البته بصورت پرسش و پاسخ فرا گیریم.
به این صورت که از سوالات ساده برنامه نویسی شروع کنیم وجواب هر سوال هم حداقل 24 ساعت بعد در همین جا ذکر کنیم تا به سوالات وبرنامه های سخت برسیم.
دوستان اگر موافقند اعلا م کنند
من فکر میکنم تاپیک خوبی شود چون هم از پایین شروع میکنیم وهم به جای گفتن دستورات مطلب که تو هر کتابی هست برنامه نویسی را یاد میگیریم.

masoudtr
20-05-2008, 22:38
چراغ اول را خودم روشن میکنم.
برنامه ای بنویسید که 3 داده x,y, z را بعنوان ورودی از کاربر گرفته وبا گذاشتن در این فرمول a را بدست آورده ودر مرحله بعد معکوس a را بعنوان خروجی بدهد.

x+y)/z=a

sastwhc
21-05-2008, 10:00
دوستان میخوام در این تاپیک برنامه نویسی در مطلب را البته بصورت پرسش و پاسخ فرا گیریم.
به این صورت که از سوالات ساده برنامه نویسی شروع کنیم وجواب هر سوال هم حداقل 24 ساعت بعد در همین جا ذکر کنیم تا به سوالات وبرنامه های سخت برسیم.
دوستان اگر موافقند اعلا م کنند
من فکر میکنم تاپیک خوبی شود چون هم از پایین شروع میکنیم وهم به جای گفتن دستورات مطلب که تو هر کتابی هست برنامه نویسی را یاد میگیریم.

اقا مگر Matlabعربیه که با طا مینویسن؟ مت لب چطوره؟

منم با این تاپیک خیلی موافقم.کار خوبیهgood job

shadi404
11-07-2008, 19:24
سلام! من ميخوام يه ابجكت مستطيل داشته باشم كه بتونم با يه زاويه اي بچرخونمش؟

professor2006
25-01-2011, 22:05
salam.man ye rahnamaie dar morede barnameye matlab mikhasam.ye seri dade az ye azmayesh bedast ovordam hala mikham in dadeharo varede matlab konam va bad behtarin dayeraro azin khata obur bedam
aya shodanie.rahnamaie konid lotfan