مشاهده نسخه کامل
: درباره ی ویروسkazme_gheyz
maryam-123
20-05-2008, 22:28
سلام
یه مقاله راجع به ویروس kazme_gheyz میخواستم،درباره ی از بین بردن این ویروس باشه لطفاً
davoud 23 beckham
21-05-2008, 12:49
مریم خانوم اصلا مقاله نمیخواد بیا اینم انتی ویروس مخصوص خودش دانلود کن بعد سمت راست صفحه do it now رو کلیک کن بعد هر به ترتیب از چپ به راست yes--no--ok رو کلیک کن ویروس پاک میشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با کاسپر اسکای هم من پاکش کردم
maryam-123
21-05-2008, 20:37
من اون کاری که گفتید رو انجام دادم پاک شد ولی وقتی ری استارت کردم دوباره ظاهر شد دیگه هم پاک نمیشه
من اون کاری که گفتید رو انجام دادم پاک شد ولی وقتی ری استارت کردم دوباره ظاهر شد دیگه هم پاک نمیشه
دوست عزیز آنتی ویروس کسپر اسکی رو از لینک زیر دانلود کن و نصب کن روی کامپیوترت خیال خودت رو هم راحت کن
در ضمن کسپر اسکی جزء بهترین آنتی ویروس های دنیا شناخته شده و از امنیت بالایی برخوردار هست
کرک :
maryam-123
21-05-2008, 23:21
سیستم من به این ویروس آلوده شده،آنتی ویروس نصب نمیشه
با سلام با این دوست خوبمون موافقم این ویروس خیلی چیز خری هست از تو msconfig ورش داشتم امدم تو safe mode وقتی فایل ویروس رو پاک میکنم تو safe mod بازم همون لحظه بر میگرده موندم مگمه نباید تو safe mod هیچ برنامه ای اجرا نباشه چون ویروس نمیتونه خودش تشخیص بده که پاک شده باید یکی دوباره بسازی خوب این هم نیاز به یک فایل در حال اجرا داره پس چرا این جوری میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بر پدر و مادر و مردگان نویسنده این ویروس ......
اين راه حل را من يكجا ديدم ميگذارم ببينيد كمك ميكنه
==============
مراحل از بين بردن ويروس Kazme_gheyz.exe يا Kazme__Gheyz.exe
--------------------------------------------------------------------------------
1- يک کپي از فايل Taskmgr.exe گرفته و نام آن را Taskmgr1.exe بگذاريد.
2-Taskmgr1.exe را اجرا کرده و از قسمت Process پروسسهاي Kazme_Gheyz.exe يا Kazme__Gheyz.exe را با دکمه End Task خاتمه دهيد.
3- تمام فايلهاي Kazme__Gheyz.exe و Kazme_Gheyz.exe و Autorun.inf را از فهرست ريشه تمام درايوها پاک کنيد.
4- فايلهاي Kazme__Gheyz.exe يا Kazme_Gheyz.exe از شاخه Windows/system32 را هم پاک کنيد.
5- از منوي start->Run برنامه Regedit را اجرا کنيد.
6- بر روي MyComputer از برنامه فوق کليک کنيد.
7- Ctrl+F را زده و عبارت Kazm در آن نوشته و Enter را بزنيد. تمامي مواردي که يا فت مي شود را با دکمه Del پاک کنيد. براي يافتن مورد بعدي کليد F3 را بزنيد.
8- برنامه Internet Explorer را اجرا کرده از منوي Tools->Internet Option دکمه Use blank را انتخاب کنيد.
اکنون کامپيوتر شما از اين ويروس پاک شده است.
maryam-123
22-05-2008, 15:26
مشکل این راه حل اینه که اصلاً در Kazme_Gheyz.exe،Taskmgr.exe وجود نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.