ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرق ويژوال سي پلاس پلاس با سي پلاس پلاس ؟

ehsan87
20-05-2008, 16:48
سلام دوستان

كد هاي ويژوال سي پلاس پلاس با كدهاي سي پلاس پلاس فرق داره ؟

يعني ميشه با همون كدهاي بورلند سي پلاس پلاس توي ويژوال برنامه نويسي كرد ؟

يه منبع آموزشي واسه ويژوال سي پلاس پلاس معرفي كنيد لطفا

sastwhc
20-05-2008, 18:06
سلام دوستان

يه منبع آموزشي واسه ويژوال سي پلاس پلاس معرفي كنيد لطفا

جواب س اول : هم آره هم نچ:13:

جواب س دوم :تقریبا آره تاحدی نه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما در نهایت فرض کن نچ
جواب سوم :در بخش آموزش بپرس(بعد از این مدت باید یواش یواش مقررات رو رعایت کنی)

جواب سوالایی که هنوز نکردی :

IF

Then
یه تاپیک دیگه بزن

بببینم این اتاق تمساح های این فروم آدرسش کجاست:31:

ehsan87
20-05-2008, 20:58
بچه ها به خدا من گشتم اون تاپيك هارو ولي بازم چيزي پيدا نكردم

اين جستجو كه مي گيد اين چيزس اون گوشه هه حالا گرفتم

ولي بازم به جواب نرسيدم

بچه ها يه خورده رو سوالم فكر كنيد بعدا جواب بدين لطفا

sastwhc
20-05-2008, 21:39
اما کتاب خواستی؟
تو فروم بود نگشتی یا پیدا نکردی الان مهم نیس:

Borland C++ Builder 6 Developer's Guide

Beginning C# 2008 : From Novice to Professional

والبته این

The Art of C++
by Herbert Schildt

ehsan87
21-05-2008, 11:50
دوستان ممنون

ولي نتونستن اين لينك ها مشكل منو حل كنن

گفتم كه قبلا جستجو كردم توي اين تاپيك هم

مشكل من مطرح شده كه جوابي بهش داده نشده يعني vc++

به هر حال ممنون من دو تا سوال توي اين فروم پرسيدم كه به جوابي كه مي خواستم نرسيدم

بايد از همون روش هاي سنتي استفاده كنم

sastwhc
21-05-2008, 14:29
دوستان ممنون

ولي نتونستن اين لينك ها مشكل منو حل كنن

گفتم كه قبلا جستجو كردم توي اين تاپيك هم

مشكل من مطرح شده كه جوابي بهش داده نشده يعني vc++

به هر حال ممنون من دو تا سوال توي اين فروم پرسيدم كه به جوابي كه مي خواستم نرسيدم

بايد از همون روش هاي سنتي استفاده كنم

این کتاب The Art of Cیه کتاب پایه ای خوندنشو به هر کی سی میخواد بخونه پیشنهاد میکنم.
منم همون اول گفتم راه های سنتی برات مناسب تره.شما وقتی یه تاپیک میزنی نه تنها سوالی که کردی باید سر راست و روشن باشه بلکه باید به سوالهایی که ازت میشه جواب بدی،چون اگه کسی چیزی میپرسه منظورش راهنمایی خود تو ست.
و مطلب دیگه اینکه یا جواب سوالت رو میدونی ک چرا میپرسی و اگر نمیدونی وقتی جوابت رو میکیری چرا مثل بچه های کوچیک پاتو میکوبی زمین و داد میزنی "نمیخوام. . . نمیخوام". . . " من اینو که گفتید نمیخوام" . . . حالا چراشو خدا عالمه:18:
حالا کدوم سوالت به جواب نرسیده؟

اینم مرجع ویژوال سی:(باز نق بزن. . . بلد نیستی که تشکر کنی ...عیب نداره...ولی دیگه نبینم مسخره کنی)

Microsoft Visual C++ .NET 2003 Kick Start
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Microsoft Visual C++ 2005 Express Edition Programming for the Absolute Beginner

لینک دانلود:
لینک تورنت:

موفق باشید

sastwhc
21-05-2008, 14:31
سعی میکنم لینک دانلود free زود تر بذارم
--------------------------------------------------------------
hd[hihl fn kdsj

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید Yourself Visual C++ In 21 Days

و این دو تالینک رو تصادفی پیدا کردم ولی هنوز دانلود نکردموتوضیح بیشتر جز اسمش نیست.
Visual C++ .NET

sastwhc
21-05-2008, 15:38

sastwhc
21-05-2008, 15:54
اینم یه لینک دیگه دربارهBeginning Visual C++ 2005

Ultimator
21-05-2008, 16:21
بسه دیگه طرف زیر اینهمه کتاب له شد ! خیلی ممنون ..

paranoid_android
21-05-2008, 17:59
بنده حقیر کتاب های Sams رو اکیدا توصیه میکنم برای استارت خیلی خوبن، من کتابای سی پلاس پلاس و سی شارپش رو مطالعه کردم. ترجمه هم شدن فکر کنم انتشارات نص باشه.

ehsan87
23-05-2008, 02:48
قبل از هر چيز يه دنيا ممنون حداقل به خاطر توجهتون ولي

این کتاب The Art of Cیه کتاب پایه ای خوندنشو به هر کی سی میخواد بخونه پیشنهاد میکنم.

مرسي من با c , c++ آشنايي دارم

منم همون اول گفتم راه های سنتی برات مناسب تره.شما وقتی یه تاپیک میزنی نه تنها سوالی که کردی باید سر راست و روشن باشه بلکه باید به سوالهایی که ازت میشه جواب بدی،چون اگه کسی چیزی میپرسه منظورش راهنمایی خود تو ست.

چرا مثل سياست مدارها مي مونيد مي خواهيد سوال رو با سوال جواب بدين يا كاملا از بحث دور بشين

سوال هاي من كاملا روشن بود خودتونم خوب مي دونيد حالا يا دوستان عزيز بلد نيستن يا حوصله ي جواب دادن ندارن

يه لينك دانلود مي دن كه فايله زمان رضاخان اپلود شده والان وجود خارجي توي شبكه نداره

وقتي من يه سوال مي پرسم مي خوام كه در موردش صحبت كنيم نه كه دوستان مثل موتور جستجو هي از خودشون لينك بدن بيرون

و مطلب دیگه اینکه یا جواب سوالت رو میدونی ک چرا میپرسی

مگه بيكارم

و اگر نمیدونی وقتی جوابت رو میکیری چرا مثل بچه های کوچیک پاتو میکوبی زمین و داد میزنی "نمیخوام. . . نمیخوام". . . " من اینو که گفتید نمیخوام" . . . حالا چراشو خدا عالمه:18:

كي گفتم نمي خوام

حالا کدوم سوالت به جواب نرسیده؟
هنوز كه به جوابي نرسيديم :20::20::20::20::20::20::20:

(باز نق بزن. . . بلد نیستی که تشکر کنی ...عیب نداره...ولی دیگه نبینم مسخره کنی)
من فقط اعتراض كردم به نحوه ي جواب دادن به سوالات تازه تشكرم كه كردمولي بازم ممنون

كي و كيو مسخره كردم
فكر نكنم ولي اگر اين طور بوده خيلي خيلي ببخشيد همچين قصدي نداشتم:11::40::11:

sastwhc
23-05-2008, 13:26

چرا مثل سياست مدارها مي مونيد مي خواهيد سوال رو با سوال جواب بدين يا كاملا از بحث دور بشين
سوال هاي من كاملا روشن بود خودتونم خوب مي دونيد حالا يا دوستان عزيز بلد نيستن يا حوصله ي جواب دادن ندارن
يه لينك دانلود مي دن كه فايله زمان رضاخان اپلود شده والان وجود خارجي توي شبكه نداره
وقتي من يه سوال مي پرسم مي خوام كه در موردش صحبت كنيم نه كه دوستان مثل موتور جستجو هي از خودشون لينك بدن بيرون
مگه بيكارم
كي گفتم نمي خوام
هنوز كه به جوابي نرسيديم :20::20::20::20::20::20::20:
من فقط اعتراض كردم به نحوه ي جواب دادن به سوالات تازه تشكرم كه كردمولي بازم ممنون
كي و كيو مسخره كردم
فكر نكنم ولي اگر اين طور بوده خيلي خيلي ببخشيد همچين قصدي نداشتم:11::40::11:

فکر نمیکنم آشنا باشی وگرنه نمیپرسیدی: که فرق ويژوال سي پلاس پلاس با سي پلاس پلاس ؟
Visual C++محیط برنامه نویسیهIDEولیC++زبان برنامه نویسیه،چطوری میخوای این دو تا مقایسه بشن:18:

اینکه ازت میپرسم تو چه مقطعی تحصیل میکنی یا چند سالته سواله سیاسیه؟:29:

عجب:25::47::blink::weird::hmm::thumbsdow:thumbs dow:thumbsdow:thumbsdow:whistle:

اگه با لینکی مشکل داری باید بگی کدومشونه شاید لینک خراب باشه شاید تو بدلیلی نمیتونی ازش استفاده کنی بهرحال این راهش نیست:28:

سه چهارتا تپیک زدی مرد مومن.بعضیاشون 7 تا 8 صفحه هستن،تو هم که اینجوری سوال میکنی. . . .:17::eh: اگه واضح و بدون تمسخر صحبت کنی همه دارن جواب میدن(یکمی این حرفتو قبول دارم-در مورد خودم میگم-)
:goatee:

هنوز كه به جوابي نرسيديم
:ohno:
که C++بهتره یاVisualC++؟:tongue:;)

من فقط اعتراض كردم
نه:thumbsdow این اسمش اعتراض نیست،هیچ منطقی پشت حرفات نیس

cpplover
23-05-2008, 15:18
سلام

باز هم توی این تالارها داره چیزهایی رد وبدل میشه که اصلا نه به جواب سوال شبیه هست و نه بار علمی داره !

من این موضوع رو با مدیرهای سایت هم در میون گذاشتم اما جالبه که بدونید بعد از ارسال پیشنهاد ، هیچوقت نمایش داده نشد و حرفی هم در موردش زده نشد ! امیدوارم یک روزی این تالار یکم وضعش بهتر شه !

اما جواب سوال دوستمون :

باید بگم در base فرقی ندارن اما سوالتون هم چندان درست نیست . . . وقتی میگین ویژوال سی باید بگید در مورد چه پروژه ای . . . ATL ، MFC و ...

مثلا ما در برنامه هایی که با c++ مینویسیم همیشه اونا یک قسمت به نام main دارند اما در مورد برنامه های mfc اینطور چیزی نداریم ولی در برنامه هایی که با ویژوال سی مینویسیم نسبت به فرضا بورلند یکسری تفاوتهایی وجود داره مثلا در بورلند دستوری تحت عنوان

clrscr() داریم ولی در ویژوال دستوری مثل system("cls" ) داریم .

تا 90 درصد بله ولی همونطوری که در بالا گفتم بعضی دستورات تغییر کردند .

ehsan87
23-05-2008, 15:46
ببينيد دوستان من اگر سوالاتم اشكال داره به خاطر عدم اگاهي بوده نه چيز ديگه اي

با راهنمايي هاي cpplover الان تقريبا متوجه شدم

پروژه اي كه من مي خوام اصلا گرافيكي نيست تبديل عبارات البته با يك سري پيچيدگي ها

براي همين فكر مي كنم كه اگر پروژه Win 32 Console Application باشه كارمو راه بندازه

آخه فكر مي كنم اين نو ع پروژه از همه راحت تر باشه و به كار منم بياد

منتظر نظرات كارشناسيتون هستم دوستان دوست دارم بيشتر با هم در اين مورد صحبت كنيم

cpplover
23-05-2008, 15:49
سوالات خودت رو دقیق بگو

اگه بلد بودم پاسخ میدم

ehsan87
23-05-2008, 16:03
ببين دوست من sastwhc عزيز

وقتي من پرسيدم فرق ويژوال سي پلاس پلاس با سي پلاس پلاس ؟

خوب از همون اول نمي شد بگيد كه" Visual C++محیط برنامه نویسیهIDEولیC++زبان برنامه نویسیه،چطوری میخوای این دو تا مقایسه بشن" تا منم به جوابم برسم

هنوز كه به جوابي نرسيديم که C++بهتره یاVisualC++؟

اين سوال من نبود خودتونم خوب مي دونيد من پرسيده بودم كه cpp با vcpp فرق داره يا نه و اينكه مي شه با كدهاي بورلند توي ويژوال هم برنامه نويسي كرد كه يكي از دوستان لطف كردن و جواب دادن من هيچ وقت نپرسيدم كه c++ بهتره يا visual c ++

"منطقی پشت حرفات نیس"
منظورتون كدوم حرفامه

بازم يه دنيا ممنون بهتره از اين به بعد بحث هاي علمي تري بكنيم دوست من

ehsan87
23-05-2008, 16:14
سوالات خودت رو دقیق بگو

اگه بلد بودم پاسخ میدم

مرسي دوست من

يه خورده در مورد ويژوال تحقيق و مطالعه كنم بازم در موردش با هم صحبت مي كنيم ولي علي الحساب فكر مي كنيد

انتخاب پروژه Win 32 Console Application براي برنامه ي من مناسبه ؟

برنامه ي من يك عبارت رياضي رو دريافت مي كنه و تشخيص مي ده كه از كدوم نوع پيشوندي پسوندي يا ميانوندي است و بعد به انواع ديگه ي عبارات تبديل مي كنه و در نهايت جواب عبارت را ميده در ضمن چك مي كنه كه اصلا اين عبارت وارد شده يك عبارت استاندار از نوع پيشوندي يا پسوندي و يا ميانودي است يا نه

يعني نياز به محيط گرافيكي خاصي نداره و من فكر مي كنم انتخاب پروژه Win 32 Console Application براي برنامه ي من مناسب باشه نظر شما چيه ؟

cpplover
23-05-2008, 16:37
بله معمولا کنسول انتخاب خوبيه ضمن اينکه شما اگه در ويژوال 6 هم کار ميکنيد ميتونيد بعد از انتخاب گزينه new از منوي فايل تب files رو انتخاب کنيد و در اونجا گزينه c/c++ source file رو انتخاب کنيد و برنامه رو در اون محيط بنويسيد و به راحتي کامپايل و اجرا کنيد .

sastwhc
23-05-2008, 22:45
ببين دوست من sastwhc عزيز

وقتي من پرسيدم فرق ويژوال سي پلاس پلاس با سي پلاس پلاس ؟

خوب از همون اول نمي شد بگيد كه" Visual C++محیط برنامه نویسیهIDEولیC++زبان برنامه نویسیه،چطوری میخوای این دو تا مقایسه بشن" تا منم به جوابم برسم

هنوز كه به جوابي نرسيديم که C++بهتره یاVisualC++؟

اين سوال من نبود خودتونم خوب مي دونيد من پرسيده بودم كه cpp با vcpp فرق داره يا نه و اينكه مي شه با كدهاي بورلند توي ويژوال هم برنامه نويسي كرد كه يكي از دوستان لطف كردن و جواب دادن من هيچ وقت نپرسيدم كه c++ بهتره يا visual c ++

"منطقی پشت حرفات نیس"
منظورتون كدوم حرفامه

بازم يه دنيا ممنون بهتره از اين به بعد بحث هاي علمي تري بكنيم دوست من

1- گفتیم

2-

ایشالا موفق باشی

ehsan87
24-05-2008, 01:12
1- گفتیم

2-

ایشالا موفق باشی

آره اين تاپيك كه معرفي كردين خيلي به دردم خورد با بچه هايي مثل شما حتما موفقم حداقل تو برنامه نويسي

راستي تا يادم نرفته يه خورده در مورد IDEبورلند برام توضيح مي دين يه نسخه جديد نداره يكم شيك باشه مثل ويژوال

ehsan87
24-05-2008, 01:21
بله معمولا کنسول انتخاب خوبيه ضمن اينکه شما اگه در ويژوال 6 هم کار ميکنيد ميتونيد بعد از انتخاب گزينه new از منوي فايل تب files رو انتخاب کنيد و در اونجا گزينه c/c++ source file رو انتخاب کنيد و برنامه رو در اون محيط بنويسيد و به راحتي کامپايل و اجرا کنيد .

آره با ويژوال 6 كار مي كنم براي شروع فكر كنم را دست تره

گفتيد كه تقريبا تا 90 درصد كد هاش شبيه بورلند حالا 10 درصد ديگه رو مي گيد چي كار كنم

اتفاقا همون طور كه گفتيد از شروعش با دستور clrscr مشكل داشتم اگر اين طور باشه حتما با بقيه هم مشكل پيدا

مي كنم تا اين جا كه دو تا هدر جدا istream و ostream براي ورودي خروجي لازم داره در حالي كه توي bcpp iostram

بود نميدونم انگار كه خيليم راحت نيست منم يكم مشكل وقت دارم واسه همين بيشتر ميشه مشكلاتم