مشاهده نسخه کامل
: Softimage Xsi
alibitaraf
19-05-2008, 20:47
هر کس که در مورد نرم افزار Xsi اطلاعات داره بده چون برنامه ی خیلی خفنیه...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام علی جان
میگم این نرم افزار چیکار میکنه حالا؟
سلام علی جان منم کنجکاو شدم یه مقدار اطلاعات اولیه در موردش بزار ببینیم اصلا در مورد چی هستش...
Aminzikzak
19-05-2008, 23:24
سلام علی جان
میگم این نرم افزار چیکار میکنه حالا؟
باید اعتراف کرد که نرم افزار خفنیه و یه جورایی هم سخت و گیج کنندست ...
مثل مکس یه نرم افزار سه بعدی سازه ... امکانات خوبی داره ابزار داینامیک خفن و امکانات ریگ و انیمیت فوق العاده ای داره ... و رندر دیفالتش هم خیلی خوبه ...
جلوه های ویژه فیلم کنستانتین و هوش مصنوعی و ترنسفورمرز رو با xsi درست کردن ....
ترنسفورمرز :
هوش مصنوعی :
کنستانتین :
سلام امین
آقا خیلی ممنون دستت درست
عجب نرم افزاری هستا
blackfox
20-05-2008, 10:02
امین جان ریگ و انیمیتش به پای مایا میرسه یا نه ؟
اگه بهتره که برم دنبالش ببینم چی میشه
Aminzikzak
20-05-2008, 23:26
امین جان ریگ و انیمیتش به پای مایا میرسه یا نه ؟
اگه بهتره که برم دنبالش ببینم چی میشه
هر چیزی تویه XSI هست تویه مایا هم هست ... در حال حاضر امکانات نرم افزارا خیلی به هم نزدیک شدن ... تقریبا همشون یکی هستن.
alibitaraf
21-05-2008, 12:03
این یه سایته که ریگ خفن کردن اونم با xsi ......
من این نرم افزار رو به زور نسب کردم و به زور تونستم ویو پورتشو تکون بدم و لی خوداییش خیلی کار باحاش شخته و با مکس و مایا خیلی فرق داره
آقا این نرم افزار خیلی خفنه .....من هر سری یه نرم افزار قوی میبینم افسرده میشم......:41:
MRHArtsClube
21-05-2008, 12:40
آقا بهزاد افسردگی نداره مگه کارای خفن مکسو ندیدین؟! اینا به گرد اونا هم نمیرسن حالا جدا از اینکه باید کلی پلاگین نصب کنی و یاد بگیری ولی مکس خیلی عمومی تر و papular تره و به همین خاطر همه چیش راحت پیدا میشه مگه نه امین جان؟!:46:
Aminzikzak
21-05-2008, 12:53
آقا بهزاد افسردگی نداره مگه کارای خفن مکسو ندیدین؟! اینا به گرد اونا هم نمیرسن حالا جدا از اینکه باید کلی پلاگین نصب کنی و یاد بگیری ولی مکس خیلی عمومی تر و papular تره و به همین خاطر همه چیش راحت پیدا میشه مگه نه امین جان؟!
در حال حاضر مکس پرفروش ترین نرم افزار سه بعدی سازه ... و این ورژن 2009 هم که دیگه ترکونده میگن خیلی از مشکلاتش حل شده و محیط سبکتر شده ، منتظریم ببینیم اتودسک برای مایا 2009 چه کرده ...
اگه از من میشنوید ، به همون نرم افزار خودتون بچسبید و الکی خودتونو دو دل نکنید ... چون اونوقت باید همه اطلاعاتتون رو بذارید کنار از صفر با یه نرم افزار دیگه ور برید و برای همین از همه عقب میفتید.
در حال حاضر مکس پرفروش ترین نرم افزار سه بعدی سازه ... و این ورژن 2009 هم که دیگه ترکونده میگن خیلی از مشکلاتش حل شده و محیط سبکتر شده ، منتظریم ببینیم اتودسک برای مایا 2009 چه کرده ...
اگه از من میشنوید ، به همون نرم افزار خودتون بچسبید و الکی خودتونو دو دل نکنید ... چون اونوقت باید همه اطلاعاتتون رو بذارید کنار از صفر با یه نرم افزار دیگه ور برید و برای همین از همه عقب میفتید.
امین من همین الآن رفتم مکس 2009 رو خریدم نصب کردم
اما متاسفانه به نظره من خیلی سنگین تره
نمیدونم حالا بزار کار کنم تا دستم بیاد
اما به نظرم محیطشو بهترو قشنگ تر کردن
MRHArtsClube
25-05-2008, 08:39
سلام
این نرم افزار Xsi به نظر من مخلوطه مایا - پوزر و یه نرم افزار دو بعدی سازیه! خیلی سیستم عجیبی داره تمام بخشای سه بعدی رو با یه سیستم دو بعدی کنترل می کنن! من همینجوری موندم حالا که :18:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.