PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل با DVD Player TOSHIBA SD-2550 و عدم نمايش درست فيلمهاي DVD

MashhadiVahid
19-05-2008, 16:37
سلام

من يك Toshiba Sd-2550 رو حدود 6 سال پيش خريدم، بعد از يك مدتي ديدم بعضي از ديسكهايي كه توش مثلا" 5 يا بيشتر فيلم هست رو درست پخش نميكنه، يعني نيمه پايين تصوير اغلب به رنگ سبز در مياد (بصورت كامل) و نيمه بالا فيلم رو بصورت سياه و سفيد و با رعشه نشون ميده، بار اول كه فكر كردم ايراد از فيلمه و رفتم پس بدم، فروشنده به محض مطرح كردن مشكل گفت: دستگاهت توشيباست؟؟؟
:18: گفتم آره!! گفت مشكل از دستگاهته!!! ببر تعمير تا شايد درست بشه.

ولي وقتي با نمايندگي فروش (نه خدمات پس از فروش) صحبت كردم گفتند اين توشيباها خيلي باكلاسند و اگر ديسك كمي فشردگيش بالا باشه و استاندارد نباشه و ... پخشش نميكنند. :2:

حالا ديگه حوصله ام سر رفته، ميخوام بدونم راهي هست كه بشه درستش كرد يا بايد به فكر يك پخش جديد باشم، چون الآن اكثر ديسكها 6 تا 8 فيلم دارند و ... :41:

ببخشيد اگر سوالم رو جاي نامربوطي مطرح كردم، نميدانم كجا بايد تاپيك باز ميكردم.

ممنون.

alil1369
19-05-2008, 17:51
همون طور که گفتی 6 سال پیش خریدی ! پس اون موقع فرمت divX اول کارش بوده و توسط دی وی دی پلیر ها خوب ساپورت نمیشدن الان هم کدک های مختلفی براش اومده که قطعا مشکل شما همینه !!

البته نمیدونم شاید خیلی باکلاسن شایدم با یه اپدیت حل بشه مشکلت !!

seymour
21-05-2008, 14:18
آیا این دستگاه اون دیسک هایی رو که شما قبلا بدون مشکل پخش می کردی ، همچنان بدون مشکل پخش میکنه ؟ ... می خوایم ببینیم مشکل از دستگاهه یا فیلمها ؟ ... اینو باید تست کنی ..

به فرض اینکه مشکل از دستگاه شما باشه ... آیا دستگاه شما پورتی داره که بشه باهاش ارتباط برقرار کرد ؟ ... مثلا پورتهای سریال ... اگه نداشته باشه ، عملا کاری از دست شما برنمیاد و باید بره تعمیر ...